Juottolaitetta käsillään

Juoppo kanoille käsillään

Ihmiset kasvatetaan kanoja ikimuistoisista ajoista. Joillekin - se on liiketoimintaa, toisille - opetus ilo, kolmatta - halu tarjota vain itsensä ja perheensä ruokavalion lihan ja munien.

Mutta jotta saavuttaa tuloksia, on välttämätöntä, kuten muuallakin, töitä. Jos tai perhe asuu maaseudulla tai mitään esikaupunkialueilla, kun taas voidaan tehdä paljon omalla hauskaa ja säästää rahaa.

Juomari - korvaamaton ja välttämätön asia viljelyn siipikarjaa. Ei ole tarpeen ostaa. Kokonaan tai osittain tämän omasta toiminnasta improvisoitua.

Yleiset vaatimukset kotiympäristöä

On yleiset vaatimukset niitä voidaan pitää, jos aiot tehdä omia:

 • sen pitäisi olla helppokäyttöinen. Vesisäiliö on helppo täyttää, tarvittaessa käsin tai vesihuollosta. On myös heti mieleen vapaa pääsy säiliön pohjalle. . Esimerkiksi, jos säiliö ottaa 200 litran tynnyri, jossa on kaula tulpan alle 10 cm, se on helppo täyttää, mutta on mahdotonta pestä tai puhdistaa sisällä;
 • -turvallisuusvaatimus. Se sisältää käyttöä valmistettaessa korkealaatuisista materiaaleista. Jos säiliö ja metalliputken, - ne on otettu pois ruostumatonta terästä. Jos valitset muovia, PVC-muovia, ja - sen sisältö voi olla myrkyllisiä ja haitallisia linnuille. Materiaali ei saa reagoida lääkkeiden vesiliukoinen;
 • hän pitäisi likaantua pidempään. Sen ei pitäisi kylpeä lintu, erilainen tapa tukkia sen. Voit tehdä tämän, selkiä alueella minimoidaan;
 • he tekevät vakaa vieriä tai hyvin kiinteä (rakenteesta riippuen), ja kestävä (materiaali rakenne);
 • niiden suunnittelu edellyttää optimaalisesti täyttää tehtävänsä - siitä Siipikarja tulee juoda vapaasti, ilman ongelmia.

Jos tavoitteena on rakentaa nänni tippua vesipullo, tähän tarvitaan seuraavat:

 • nänni;
 • kapleulrvitel;
 • putki (Hänen vesi virtaa), jossa pistoke ja pistorasia;
 • kapasiteetti vesi (jos sitä ei oteta hanasta säätimeen (jos se tulee paineen alla).

Laite juottolaitetta

Jos otamme suoraan vesistöön, kapasiteettia ei voi laittaa. Mutta mieluummin asettua. Näin ollen, esimerkiksi, pidämme suunnittelu toisen suoritusmuodon. Säiliöön etäisyydellä 5-10 cm. Pohjasta liittää PVC-putki halutun pituisiksi.

Jos riittämätön äänen liittimet pidentävät sen useita. Putki yhtä kaukana reiät porataan tapin ja erikseen - varten kapleulavlivatelya.

liitäntänippaan

Yksi putken pakkaa, toinen on muodoltaan lusikkaa, joka kerää veden nastan linnut juovat. Etuallas voi ostaa tai tehdä omia alkaen muovipullo.

Voit tehdä sen itse eri tavalla

On tarpeen tehdä mitään kapasiteetin 10-30 litraa ja nänni - 4 tai 5 (riippuen pohjan halkaisija). Ensin porataan reikä niitin.

Juominen kulho tankista

Sitten yksinkertaisesti lisätä nänni niihin. Kapasiteetti ripustaa tai laittaa jalustalle, jotta lintu voisi mitään ongelmaa päästä nänni. Muotoilu on valmis.

Siellä nänni käydessä 360 astetta, on - 180 (ylös ja alas).

Ensimmäinen suositellaan kanoja, toinen - aikuiseen lintuja.

Tyhjiö lajit omin käsin

Tämä muotoilu on käytetty pääasiassa kanoja. Se toimittaa vettä avulla tyhjiö, joka virtaa jatkuvasti säiliöstä, kun sitä tarvitaan, eli niin kauan kuin siipikarjan en juo sitä. Säiliö täytetään sitten uudelleen.

Valmistus 5 litran muovipulloihin

Tyhjiö-tyyppinen rakenne tehdä itse helposti. Sinun ei tarvitse ostaa mitään ylimääräistä, kuten edellä kuvatussa suoritusmuodossa.

Tähän tarvitaan A muovipullo 2,5 litraa, ja se on yksi 5 litraa ja 2 ruuvia.

 1. ensimmäinen katkaista 5 litran pullo, kuten on esitetty kuvassa. Tarvitsemme vain alempi ¼ kannen.

karsiminen juovat

 • 2,5 litran pullo korkkia ja kiinnitä se ruuveilla sisällä kansi 5 litran. 2,5 litraan. pullo lävistysreikä 6-7 mm halkaisijaltaan.

  Laite tyhjiö juovat

 • ruuvattu kansi 5 litran kanssa kiinnitetty kansi 2,5 litraa.
 • jättää alkuun 2,5 litraa. kapasitanssi leikattu 5 litran ja korkki on ruuvattu. Myöhemmin kaataa vettä 2,5 litran. pullo taas irrota sitä korkin kiinnitetty kannen suuri 5 litran. Se kaadetaan rei'istä ja täyttää tilan leikattu pullot tasolle, jolla on reikä.
 • Tämä muotoilu mukavuutta ja jäykkyyttä kiinnitä tahansa tukea, esimerkiksi seinälle. Päälle viirasilmukan tilalla 2,5 litran pullo, ja pohja - 2 ruuvataan kiinni seinään tangon.

  Vahvistamisesta pohjaan

 • Juovat 10-litran muovipulloihin voidaan yksinkertaistetussa järjestelmässä. Se soveltuu 5-litran.

  Ensimmäinen olemme tehneet 10 litran pullo aukko 6-7 mm etäisyydellä 5 cm pohjasta. Mutta etäisyys riippuu aluksen johon laitat pullon. Jos se on syvä, tehtyyn reikään edellä.

  Vaihtoehto pullo ja kulho

  Edelleen täynnä vettä laitetaan astiaan. Se päättyy virtauksen pullosta heti taso on reikä. Täytä pullo voi olla paikallaan korkkia ylhäältä. Tämä on myös eräänlainen tyhjiö syöttöjärjestelmä.

  Muovista viemäriputket, joiden läpimitta on kymmenestä viiteentoista senttimetriä tehdä aallonpohjasta avoin tyyppi. Tätä tarkoitusta varten putki on leikattu hieman suorakulmaiset aukot 25-35 senttimetriä pitkä. Samaan aikaan tekee ensimmäisen ja viimeisen reiän etäisyydellä 10-20 cm. Reunoista.

  Välinen etäisyys reikien pitäisi tehdä kuten 10-20 cm. Ne leikkaavat hienontaa tai muita työkaluja. Reunat on rajattu vältetään mahdolliset naarmut ja leikkauksia.

  Reunalla putken tees tulpilla asennettu. Kun vesi on kaataa, - irrotettava etukansi, kaada - valua. On mahdollista yhdistää tämän tyyppinen rakenne nykyiseen vesijohtoverkkoon tarvittaessa täyttämällä se vedellä, sitten päällekkäin nosturi. Tämä mahdollistaa täyttää sen ilman ponnistuksia.

  Kanala munivien kanojen ja kukot se kiinnitetään pihdeillä jolla on sama halkaisija kuin putken. Kiinteitä niin, että putki on nostettu 15-20 senttimetriä lattiasta (maa). Aseta se hieman vinossa (1-2 astetta) pestä putki ja sisältöä sekoitetaan vakavuus.

  Vesi tässä rakenteessa nopeasti likaantuvat ja menettävät tuoreus, putki usein pestään. Tätä tarkoitusta varten tee toisen pään kanssa putkiyhteen ei ole asetettu, ja tyhjennysventtiili. On helpompi työskennellä pesuallas.

  Chick juovat edullisesti asettaa tai tyhjiö tyyppi, tai nänni. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, huolehtia siitä, että poikaset eivät hukkui kulhoon, jossa vesi virtaa ulos pullosta, että on, puskurit astiat eivät olleet korkeita.

  Ja laitteen mukaan syöttölaite kuppi

  Jos väestön pieni, ostaa kotitekoinen tyhjiö aluksen juovat (kuten lautanen ja kääntää lasipurkkiin sitä).

  Kanat ensimmäisinä päivinä elämän, puolustuskyvytön. Jos ne ovat kasvaneet erillään kana, huolehtimaan turvallisuudesta ihmisille. Iän, poikaset aktiivisempi. Tämä tarkoittaa sitä, että vesipullo sinun on hyvä korjata, välttämiseksi sen kaatumisen ja loukkaantumisen nuorten eläinten. Lisäksi koska mahdollisuus vettä kaadetaan pois märkä pentueesta, mikä johtaa sairauden lintuja.

  Älä valitse vaihtoehto niille juovat PVC putki samoista syistä.

  Voit käyttää rakentavasti variantti juottolaitetta. Silloin on tärkeää varmistaa se tasolle pään poikasen.

  Verrattavissa juomavesiautomaattien linnuille

  nänni: helppokäyttöinen, turvallinen, puhdas vesi säilyy pitkään ilman taukoja. Paremmin aikuisten lintujen. Keskiputki voidaan liittää sekä suuren kapasiteetin, joka toimii säiliöön.

  Myös yhdistetty olemassa olevan veden. Niistä puutteet voidaan todeta sen korkea hinta, koska lähes kaikki osat Tällainen rakenne tarvitse ostaa.

  tyhjiö: mukava, saastuttaa veden yli nänni, edellyttäen hyvä fiksaatio on turvallinen eikä vaadi käteismaksuja valmistukseen, helppo tehdä itse. Sopivampi kanoille.

  Haitat: jos se ei riitä korjaamaan, on mahdollisuus heittää, sinun täytyy jatkuvasti kaataa vettä säiliöön. Jos sen määrä on pieni, se pitäisi tehdä usein.

  Juominen kulho putken: mukava, enää käytetä aikuisväestöstä kestäviä, kestävät rollover saatu hyviä kiinnittäminen on mahdollista juoda useita päitä, tai voidaan liittää säiliöön tai vesistöön.

  Haitta: ei sovellu kanoja, vettä se likaantuu.

  Valitsemalla minkälainen vesipullo tehdä käsillään parempi, jotka perustuvat saatavuuteen romun ja taloudelliset mahdollisuudet.

  Juottolaitetta käsillään. Asennus juottolaitetta

  Hoito siipikarjan, vaikka ei kovin vaikea tehtävä, mutta se vaatii vastuuta. Onhan erityisen tärkeää tässä tapauksessa ei ole vain ruokkia, mutta myös juominen järjestelmä. Jos kyky on helppo ruokkia, vesisäiliö vaatii noudattamista tiettyjä sääntöjä. Erittäin kätevä juomanippaa, omin käsin tehdä, että jokainen voi. Katso seuraavaksi, miten.

  Mitä ongelmia täytyy ratkaista juottolaitetta linnuille?

  On olemassa lukuisia ongelmia, joita alkaa viljelijöille. Luotaessa juovat syytä muistaa, että siipikarjan on usein järkyttää vesisäiliöön. Ei ole tarpeen tuottaa suureen kulhoon. Kun kaikki vesi voidaan helposti vahingoittua. Avoimen juovat lintu voi hypätä. Tämän seurauksena juoman hemmotellaan roskia ja pentue. Lisäksi avoimessa astiassa veteen saada eri bakteerien ja bakteereita. Lisäksi tällaisten ruokia edellyttää muutosta juominen jopa viisi kertaa päivässä.

  Lisäksi vesi jäätyy nopeasti avovedessä kaukalot talvella. Tämän seurauksena lintu on riistetty juominen. Ratkaista kaikki edellä mainitut ongelmat on asentaa juottolaitetta.

  Tällainen monimutkainen, ja muotoilu voidaan tehdä itsenäisesti. Kun kaikki tarvittavat materiaalit myydään lähes joka rautakaupasta. On syytä huomata, että juottolaitetta jo pitkään voittanut suosiota venäläisten maanviljelijöiden.

  Tämä järjestelmä on erittäin helppo tehdä ja ei vaadi paljon kokemusta, ja mikä tärkeintä - ainekustannukset. Samanaikaisesti rakennustöiden ja selviytyy päätehtävä. Ja juoman linnut on aina raikasta ja puhdasta.

  Luoda juovat tällaista järjestelmää tarvitaan:

  1. Poraa tai ruuvimeisseli, pora, jonka halkaisija on 9 mm.
  2. Putken 1 metrin pituinen ja juomanippa. Tämä osa tulee olla neliöitä, noin 22-22 millimetriä, ja jossa on sisäinen uria.
  3. Nippa 3600 ja 1800.
  4. Mittari mittanauha.
  5. Tulppa putkille.
  6. Sovitin pyöreän putken per neliö.
  7. Mikrochashechnaya juomari.
  8. Kapleulavlivatel.
  9. Vesisäiliö ja letku.

  Nippa 1800 paras käyttää valmistukseen juovat aikuisten lintujen. Loppujen lopuksi se toimii vain ylös ja alas. Ja nuorille linnuille tulisi sijoittaa nänni 3600, koska se toimii joko tavalla.

  Aloittaa käyttäen markkerin putki on huomattava, että paikka, jossa tulee olemaan reikä tapin. Näin ollen on tarpeen tarkkailla tietyn reikien välinen etäisyys - noin 30 cm.

  Mittari putki se voidaan sijoittaa kaikki kolme juottolaitetta. Sen yli voi olla viisi, mutta linnut saattavat olla täysin mukava. Reikien pitäisi tehdä se puolella putken, jossa on sisäisiä uria. Se estää veden vuotaa tulevaisuudessa.

  Voit sitten edetä poraa reiät. On parempi käyttää poraa 9 millimetriä halkaisijaltaan. Tuloksena reiät työnnetään nännin.

  Kun reiät ovat tehneet, voit lisätä ne nännit. Ne voidaan yksinkertaisesti ruuvata tai kääri puhelimeen nauha säiettä. Tietenkin juottolaitetta eivät ole vielä valmiita. Toisessa päässä putken pitäisi laittaa korkki. Tämä ei anna veden valua.

  Kun putki on valmis, voit alkaa valmistautua säiliö. On parempi ottaa muovista ja kannella. Jotta juottolaitetta broilereiden olivat aina vettä säiliön pohjalle pitäisi tehdä reikä letkua. Sitten säiliö tulisi lisätä kierteet. Ja vasta sitten tuuli letku. Sen avulla voidaan liittää putkeen säiliöön. Niissä paikoissa, jotka eivät herätä luottamusta, voit halutessasi kääri nauha. Tämä suojaa vedeltä virtausta.

  Jos nännit asennettiin 1800, niin ne pitäisi laittaa mikrochashechnye juovat, ja jos 3600, sitten kapleulavlivateli.

  Siinä kaikki, juottolaitetta siipikarjan valmis. Tietenkin tällaisen mallin voi olla hieman parantamisen tai koko kasvaa. Vesihuolto voidaan tehdä paitsi säiliöstä, vaan myös hanasta. Tämä järjestelmä on entistä helpompaa.

  Kuten näette, tuotannon tällainen järjestelmä ei vie paljon aikaa ja ei vaadi erityistaitoja. Asennus juottolaitetta ovat parempia suorittamansa Kanala. Se estää veden jäätymisen talvella. Jos lato siipikarjan ei ole lämmitetty, se voidaan asentaa säiliön sisällä lämmitin akvaarioissa.

  Yksinkertaisempi versio juottolaitetta

  Tämä valmistusmenetelmä järjestelmän kastelua paljon helpompaa viimeinen. Valmistamiseksi Tämän rakenteen on tehtävä kannessa muovipullon aukon 9 millimetriä halkaisijaltaan. Täällä sinun täytyy lisätä nänni. Pullossa sinun täytyy leikata pohjaan ja voit ripustaa sen kanalassa. Kaulan, voit käyttää samaa mikrochashechnuyu kouru tai kapleulavlivatel. Koska kasvi kierrosta auki, siinä oleva vesi on vaihdettava useammin. Voi käyttää tällaisia ​​juottolaitetta sikojen ja siipikarjan. Se on erittäin kätevä. On totta, sikojen tulee käyttää joitakin muita nänni.

  Tällöin tarvitset muovinen tynnyri tai ämpäri tehdä juovat. Voit tehdä tämän, tee muutamia reikiä ja TAP leikata kierre säiliön pohjalle. Sen jälkeen, kärjen tapin, joka on ruuvattu tynnyrin tai ämpäri pysyvän obkrutit puhelin nauha. Vasta sen jälkeen, että tiedot voidaan yhdistää.

  Kaikki liitokset parempaa luotettavuutta kääri nauha puhelin. Se ei anna veden virrata. Valmiin rakenne voidaan ripustaa sisällä kanalan ja täytetään vedellä. Jos yksi tällainen juovat ei riitä, voit asentaa muutamia. On syytä huomata, että tällaiset rakenteet vievät vähän tilaa.

  Juominen kulho luokasta "halpa ja iloinen"

  Materiaalit valmistukseen tällä grafiikalla olemassa kotitalouden kunkin tuottajan. Tarvitset suuri lautasantenni ja ämpäri, ja muutama kumitiivisteet. Tietysti tarvitsemme ja työkaluja.

  Aluksi sinun täytyy täyttää ämpärin vedellä ja sitten kansi on suuri astia. Näitä tarkoituksia varten täydellinen väli pyöreä muoto. Välillä lautasen ja kauhan tiivisteet on sijoitettu jonkin verran tasavälein. Tarpeeksi kappaletta 4. Niiden on varmistettava vedensaannin.

  Tämän jälkeen suunnittelu pitäisi kääntyä niin, että astia oli alle ämpäri. Tällaiset juottolaitetta Broilerien on erittäin kätevä. Ne voidaan sijoittaa kanalassa tai kadulla. Kuitenkin tämä rakenne ei auta ratkaisemaan joitakin ongelmia. Lisäksi talvella vesi tällaisissa juovat nopeasti jäädyttää.

  Juomanippaa, omin käsin tehdä hyvin ratkaista joitakin ongelmia. Kuitenkin, kun on tarpeen harkita asentamista joitakin sääntöjä. Ensinnäkin meidän on varmistettava, että kaikki liitännät ovat tiiviitä. Voit sinetti tai tavanomainen tiiviste. Varotoimet täytyy leikata kaikki reiät nännit. Muuten jäävät purseita. Lisäksi, että on tarpeen poistaa kaikki pelimerkit putkesta.

  Sumu eliminators voidaan merkittävästi säästää vettä. Tämä koskee myös niitä tapauksia, joissa juovat sijoitetaan liian alhainen. Muuten, linnut on hyvin märkä, mikä heikentää heidän terveyttään. Lisäksi rakenne on asetettu ennalta määrättyyn kulmaan. Se riippuu iästä lintuja.

  Juottolaitetta kanoille - lajeja, joten omissa käsissä

  Kun sisältö kanojen kotitaloudessa kanaloissa tulisi varustaa syöttölaitteet ja waterers, joista on hyötyä linnuille ja palvelua. Jos syöttölaite voidaan käyttää lähes kaikissa kapasiteettia, juovat broilerien on monimutkaisempi. Tavanomaiset kulho lintu ylösalaisin, niin että vesi on lattialla ja Kanala aina arvoinen kosteutta. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi ei synny, kokeneet viljelijät käyttävät juottolaitetta. Tällaisia ​​laitteita voi ostaa lemmikkieläinten tallentaa tai tehdä omin käsin.

  Vesisäiliöt käytettäväksi kanalassa, on täytettävä tietyt vaatimukset. Jos laitat linnut yksinkertainen kulhoon, ne ovat irti, ei vain juoda, vaan myös kylpeä tässä vedessä. Siksi valinta juovat kanoille on lähestyttävä suuri vastuu. Niiden on oltava:

  1. mukava. Linnut oltava vapaasti vettä, ja viljelijöiden on helppo täyttää säiliö vedellä ja desinfioitava ne. Hyvä vaihtoehto, kun pitoisuus suuri parven - Liitä järjestelmä juomavesihuoltoon.
  2. turvallinen. Säiliöt tulisi valita materiaaleista, jotka eivät aiheuta haitallisia aineita. Jos juomari tehdään omin käsin, sinun täytyy varmistaa, että se ei jää teräviä ulokkeita tai purseita.
  3. suljettu. Avoimissa astioissa helposti saa rehua, alas ja höyhenet, kanaa ulostetta, jolloin vesi on nopeasti tulossa likainen. Paljon helpompaa ja käytännöllisempää käyttää suljetun juovat. Niissä vesi ei saastu ja ei tule ulos. Tässä tapauksessa sopii hyvin juottolaitetta kanoille.
  4. lämmitetty. Kun pitoisuus lintujen kanalassa ei ole eristetty kylmässä aikaan vuodesta täytyy varmistaa, että vesi säiliöissä ei ollut liian kylmä ja saa jäätyä. Tähän tarkoitukseen waterers asennettu lämmittimet.

  Sen varmistamiseksi, että vesilintuja, voidaan käyttää useita erilaisia ​​kontteja, joista jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

  Kulhot, kupit, tai muut yksinkertaiset avoimet säiliöiden on oltava alhainen, jotta linnut voivat helposti päästä veteen. Ne soveltuvat munivia kanoja, mutta ovat niiden haittoja:

  • vesi likaantuu, joten se on vaihdettava useita kertoja päivässä;
  • helposti keikahtaa.

  Tässä suoritusmuodossa viljelijöiden käytetään käytännössä.

  Tyhjiö rakenne koostuu litteitä levyjä, johon vesipullo. Vesi kulhoon syötetään paineen alaisena, ja vasta sen jälkeen kulho on käytännössä tyhjä. Täysin neste ei kaada tyhjiö, joka on tuotettu suljetussa astiassa.

  • Sitä voidaan valmistaa romun käsillään;
  • laite on kätevä ja kunnossapito.
  • vesi kulhoon likaantuu;
  • linnut voivat kääntyä kulhoon.

  Tällaiset rakenteet ovat suljetussa astiassa, johon erityinen nänni upotettu. Juoda, linnut täytyy klikata nänni sen nokka. Juottolaitetta ovat erittäin mukavat, niin käytetään monissa siipikarjankasvattajien. Näitä etuja ovat:

  • vesi on suljetussa säiliössä, joten ei irtoa eikä saastunut;
  • käyttäen tappi kerros kanalassa on aina kuiva, koska neste virtaa suoraan linnun nokan;
  • rakenne helppo ylläpitää;
  • vettä suljetussa säiliössä ei vuodatettu, niin sinun täytyy lisätä se ei ole liian usein;
  • Juomanippaa voi tehdä käsillään.

  Itsenäisesti voidaan valmistaa kuin juomanippaa astiasta, ja putket. Ensimmäinen vaihtoehto on sopiva pieni määrä kanoja, kun taas toinen vaihtoehto saa automaattisen ja sopii suuria karjoja.

  Juottolaitetta käsillään

  Muotoilulla voidaan tehdä romusta materiaaleista, vain ostamalla valmiiksi juottolaitetta joita myydään eläinkaupoista.

  Juottolaitetta kohteesta muovipullo

  Valmistukseen kättensä täytyy olla valmiina:

  • muovipullo tai muu sopiva kahden litran säiliöön;
  • nänni;
  • porata tai ruuvimeisseli;
  • sähkö-nauha;
  • silikoniliima.

  1. Pullosta korkki kääntyy, jossa avulla ruuvimeisselin tulevat harjoitukset täytyy tehdä reikä. Mahdollisuuksien reiän halkaisija on vastattava niitin halkaisija.
  2. Nippa nauha kelataan ja työnnetään reikään.
  3. Pullo täytettiin vedellä ja vuodot tarkastettava nänni rakentamiseen. Jos vesi virtaa, ero tapin ja kannen sotkee ​​silikoniliimalla.
  4. Pullo käännetään ylösalaisin ja sijoitetaan seinään solun tai Kanala.

  Tällaisen rakenteen oli kätevä palvelu, pullon pohja voidaan leikata, mutta niin, että se sai eräänlainen kansi. Tässä tapauksessa, kapasiteettia voidaan helposti täydentää vettä. Jos pohja ei leikata, sitten tyhjentämisen jälkeen pullon aina, kun se on tarpeen poistaa, irrota kansi, täytetään vedellä ja uudelleen asentaa.

  Automaattinen juomanippa

  Jos kotitaloudessa on useita kanoja, sitten yksi pullo heille ei riitä, ja monet alukset huollossa epämukavaksi. Siksi voimme omin käsin tehdä eräänlainen vesijohdot, varustaminen hänen Nänni ja yhteyden Keski suuri säiliö vedellä tai vesi.

  Valmistukseen tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

  • neliö muoviputki sisäurista, ja tulppa osan 22 * ​​22 mm;
  • sovitin, jossa on pyöreä läpilyönti;
  • tarvittava määrä nännit;
  • vesihanan alla halkaisija pin, poran ja pora;
  • vesisäiliö ja letku;
  • sumu eliminators (pieni kuppi) useissa nännit;
  • symbolinen, ruletti;
  • sulkemista preroll, puristin.

  Nännit tulisi valita iän linnut:

  1. 3600 sovitustyötäkin kaikkiin suuntiin ja sopii siten kanoja.
  2. Nännit vuonna 1800 sopii paremmin aikuisen linnun työ ylös ja alas.

  Per metri putkea on suositeltavaa asettaa korkeintaan kolme pistettä juominen. Jos välimatka nännit on alle kolmekymmentä senttimetriä, niin kanat väkeä ympäri juomari ja työntää joka voi johtaa niiden vammoja.

  Kapleulavlevateli voi tehdä kädet pois muovipulloja. Voit tehdä tämän, leikkaa ne pohjasta ja puskurit ja asettaa kunkin nänni. Tällaisen kuppi on parempi asetettu sellaiselle korkeudelle, että kanat pystyivät saavuttamaan vettä, joka voi tippua niihin käyttäen nänni rakenne.

  Ohjeet tuotantoon:

  1. Puolella putken urilla tehty markup asentamiseen nännit. Tässä tapauksessa on mahdollista välttää vesivuoto.
  2. poralla ja porata vaadittu halkaisija merkittyihin paikkoihin porataan.
  3. Tuloksena reiät napauttamalla kierteinen.
  4. Voit tiivistää nännit kääritty FUM nauha ja vasta sitten kiinni.
  5. Kuhunkin nänni sinun on asennettava kupin (kapleulavlivatel).
  6. Lopussa putken, joka ei saa liittää säiliöön, suljettu tulpalla, joka on tarpeen vahvistaa kaulus.
  7. Toinen pää putkesta yhdistetty vesisäiliöön. Se käyttää joustava letku ja sovitin.

  Automaattinen juomanippa on valmis. Viljelijä vain ajoittain täyttää säiliö vedellä ja desinfioi se säännöllisesti.

  Nipat välttämättä asentaa vedenpinnan alapuolelle putken, muutoin ne eivät toimi. On myös tarpeen varmistaa, että putki ei ole muodostettu tyhjiössä, koska ilma on riittämätön veden nännit ei saavu.

  Tehdä täysin automaattinen veden kulho, putki voidaan kytkeä vesijohtoverkkoon, jos mahdollisuus on olemassa.

  Tyhjiö juominen kulho käsillään

  Jotta tällainen rakenne voidaan valmistaa materiaaleista, jotka ovat aina tilalla. Tällaisia ​​aineita ovat:

  • purkkia kilohaili tai muita vastaavia säiliössä;
  • litran muovipullo tai polutoralitrovye;
  • lanka.

  Ensimmäinen tina on oltava täysin vapaa kannen ja kahva reunat, että ne eivät ole vasemmalta purseet ja ne eivät ole teräviä. Tämän jälkeen voit alkaa tehdä juovat:

  1. Alareunaan sivuseinämiin muovisen säiliön porausreikiä. On tarpeen varmistaa, että ne eivät olleet yli reunojen pankkien. Näiden aukkojen läpi vettä kulhoon tekee.
  2. Purkkia kilohaili tai toinen kuppi työnnetään välillä soikea soluseinän. Jos kourut asennetaan kanalassa, on mahdollista käyttää kuppi purkkia minkä tahansa muotoinen.
  3. Pullo täytettiin vedellä, suljettu kannella, rullaa, joka on kiinnitetty purkkiin ja kiinnitetään lanka häkin baareissa tai naulan seinään.

  Tyhjiö juomari valmis. Nyt kanat voivat juoda tina jossa vesi tulee vähitellen.

  Juottolaitetta kanoille voidaan asentaa sekä soluissa ja kanaloissa. Käytä niitä ja säilyttää tällaiset laitteet on kätevä kaikkialla. Ja jotta nänni rakennetta voidaan melko helposti käsin.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  22 − 21 =