Kaiteet ruostumattomasta teräksestä

Miekkailu, kaiteiden ja kaide ruostumatonta terästä: yleiskatsaus, näkemyksiä ja arvostelut

Portaat ja kaiteet - tärkeä osa sisätilojen eri tarkoitukseen: julkisia ja yksityisiä sekä visuaalisesti ja toiminnallisesti merkittäviä yksityiskohtia sisääntuloalueita, julkisivut tai jopa kokonaisia ​​maisemia. Lisäksi tällaiset rakenteet ovat usein ratkaisevia arkkitehtoninen kuva rakennusta tai tilaa, niihin sovelletaan erityisiä vaatimuksia luotettavuuden ja kestävyyden.

ruostumaton teräs kaide tai suojakaide kaikki on valmistettu käyttämällä tällaista eri poikkileikkaus metallin ja koko, on korkein esteettinen ja suunnittelu ominaisuuksia.

Kaide kuviona ominaisuus

Kaide portaat, kaiteet parveke tai avoin kerrosten väliselle aukkoja yläosassa johtavat tavallisesti sileä, on helppo tarttua käsin bar tai putki - kaide. Jossa marssi rajoittuu seinään, järjestetty kiskot, jotka pitävät suhteuttaa seinästä pinnasta helpottamiseksi ylös ja alas portaita.

Joka tapauksessa: se on osa kaide kaiteet tai asentaa erillisenä osana - hänen erityisvaatimuksia. Hän näkee suurimman vastuun henkilön kävely portaissa tai lepää päälle aidan. Siksi pitäisi olla korkea lujuus, luotettava kiinnitys pystykannattimille tai seinään. Lisäksi koko ja muoto käsijohteen on kätevä ympärysmitta, ja sen pinta ei pitäisi luoda esteitä liukuvan varret. ruostumaton teräs kaide, kuin mikään muu, sopii laskun.

Käyttö metallin tikkaat tapauksessa

Metallitavaroiden valmistukseen portaat ja aidat on pitkä historia. Teräs on kantaja-aineena käytetään rakenne-elementtien - jäykisteet kallistettu, jotka on kiinnitetty vaiheita, tai erillisinä segmentteinä, jonka avulla on mahdollista kerätä maaliskuuta mitään asetuksia. Ilman metallia mahdotonta koota tikkaat ja kaiteet - yksi tämän hetken suosituimmista tyyppisiä rakenteita. Portaikko klassinen tyyli usein koristeltu väärennettyjä tai valettu aidat elementtejä.

Metalli portaat työskenteli pitkään menettämättä voimaa ja ihmisarvoisen ulkonäkö, sinun täytyy miettiä tapoja suojella sitä ulkoisen ympäristön, varsinkin jos aiot käyttää ulkona teräsrakenteet. Nykyään on olemassa monia eri värejä ja säiden, eivät menetä laadukkaita pitkään. Mutta useammin tarvetta ajoittain päivittää päällyste pysyy, mikä johtaa kustannusten nousua toiminnan tällaisia ​​rakennuselementtejä. Kaiteet ja ruostumaton teräs kaide vailla tällaisia ​​vikoja.

Jos teräksen valmistuksen rauta lisätään erityinen seosaine saadaan metalliseos tulee erityisiä ominaisuuksia. Jos lisäaineita, kuten kromia käytetään ja sen määrä on 13 prosenttia tai enemmän, teräs tulee kestää korroosiota ja on nimeltään ruostumatonta. Tämä seos säilyttää parhaan rakenteellinen teräksestä - korkea lujuus ja sitkeys, hankkimalla uusia etuja - säänkestävyys ja kestävyys.

Kyky ottaa käytännöllisesti katsoen minkä tahansa muotoinen ja erinomainen pinnan laatu, joka jatkuu pitkään, ruostumatonta terästä listojen suosituin materiaali valmistukseen portaat ja kaiteet. ruostumaton teräs kaiteet, portaat, joka käyttää yhdistelmää tätä materiaalia lasi, erityisesti kysyntä jossa on suuri kuormitus ja vilkasliikenteisten - ostoskeskuksissa, stadioneilla, uima-altaat, teatterit, jne.

Käyttämällä erilaisia ​​standardisoituja komponentteja kokoonpanon tällaisten elementtien, kehittämisestä teknologioita ja kokoonpanon suojaamiseksi ja tukirakenteiden ruostumattomasta teräksestä on toinen merkittävä etu sen - edullinen hinta. ruostumaton teräs rautatie, jonka hinta verrataan black metal näyttää liian ensin, tulee myöhemmin edullisinta yksi koska yksinkertaisuus asennus ja työstettävyys, kestävyys ja mukavuutta.

Kun ihmiset puhuvat arkkitehtuuri- ja design-tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, useimmiten mielessä metallirakenteita, joiden kiiltävä pinta. Haponkestävä teräs kaide hallussaan lähes peilikuvana paluuheijastusta ominaisuus, joka poistaa jopa mikroskooppisen naarmuja ja vaurioita. Tämä voidaan saavuttaa eri tavoilla kiillotus päässä manuaalinen ja mekaaninen ja sähkökemiallinen viimeistely ja plasma. Niiden merkitys - pinnan Metallin sulaminen, seurauksena, joka poistaa kaikki, jopa kaikkein mikroskooppisen vikoja. Lisäksi ilmeikkääksi modernin ilmeen, tämä pinta on erittäin helppo puhdistaa ja huoltaa.

Kotelo ruostumattomasta teräksestä, jossa on sileä pinta, koska heijastavuus, ei näytä hankala edes korkea värikylläisyys metallinen rakenne-elementtejä.

Jossa esteettisistä tai toiminnallisista syistä, on syytä välttää liikaa kiiltoa, levitä kuorrutus tai satiini. Seurauksena, ilmasuihku pintakäsittely metallin, joka käsittää hiekkaa, lasihelmiä tai muita hankaavia, saadaan useita pieniä pisteitä tai naarmuja. On tärkeää valita työsyvyyteen ettei syvennyksiä kykenevä ansa likaa. ruostumaton teräs kaide, jossa on matta pinta, aiheuttaa enemmän miellyttävä tuntoaistimuksia - se ei ole niin kylmä kosketus, mikä on erityisen tärkeää, että kaide ja kaide.

Kysytyimpien tyyppi kaide sijaitsee yläosassa portaiden kaiteet. Tällainen rakenne voidaan kiinnittää sivuttain pituussuuntaan loppuun maaliskuun tai pystypylväiden vahvistettu reunalla kulutuspinnan. Tällainen kaide erityisen usein yhdistetty yhdeksi elementti ulottuu useamman kerroksia, erityisesti parantaa yleistä rakenteellista jäykkyyttä. Ruostumaton teräs suojakaide, joka kisko on putki 50 mm halkaisijaltaan - yleisimmin käytetty suunnittelu, asennus parvekkeet ja reunalla suurten aukkojen laitteen eteisessä. Niin usein se näyttää ja suojaa ikkunat ja muut aukot.

Käytetään usein leikata kaide ruostumaton teräs, kun putki on asennettu erityinen kaareva suluissa tulee ulos seinästä. Tämä asennusmenetelmä mahdollistaa mukavan otteen kädellä, luotettavaa tukea, kun kiipeily ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kun laskeva portaita. Tavanomainen korkeus kaiteen lattiapinnasta tai vaiheissa - 900, paksuus - 50 mm. Julkisten rakennusten, ja lasten mukainen kisko, korkeudella 0,5 m, ei enemmän kuin 40 mm.

Moderni aidat ruostumatonta terästä asennettu kahteen eri tavalla. Taloudellisin vaihtoehto - kokoonpanoon valmiita sarjat tehdasvalmisteiset. Kaide sitten talteen haluttu putken halkaisija, jossa suora osa päättynyt - hiottu tai kiillotettu - pinta. Asentamiseksi ote liittimiä käytetään yhtenäisen rakenteen - kaksipuolinen putkimainen elin, jonka paksuus on yhtä suuri kuin sisemmän putken halkaisija. Liittimissä on paksunnos, joka täyttää sauman risteyksessä kahden kaide segmenttiä. Leikkauksen putket on sijoitettu, tilanteesta riippuen, tynkä taipuu tai kaareva yhdistää kiskon eri kerroksissa.

Liittimet ovat toinen tyyppi kytkimet zaovalennymi reunat, jotka työnnetään reikiin tarttuvat putken halutun pituisiksi. Tämän tyyppinen yhdisteet ovat vähemmän mukava, koska varren ajettaessa kiskon kohtaa pieni este alalla nivelet. Asentaa kaiteen erityisellä haltijat ja nastat, usein saranat, mikä mahdollistaa laittaa rautatie suorassa kulmassa linjan liikkeen.

Sarjoja esteitä ovat erikoistuotteiden kiinnityselementtejä täyttämään väli Pystytolppien. Tämä voidaan kaide haltijat - ja ohuet putket halkaisijaltaan pieniä (tyypillisesti 10-16 mm) tai metalli-köydet. Jos aita on suunniteltu avoimesti, kehitti erilaisia ​​lasi tukee.

Yhdisteen tai komponentin kaide kaiteet tapahtuu erityisellä liimalla tai ruuveilla. Luotettavampi, mutta enemmän aikaa vievää ja kallista tavalla - hitsattu.

Ja kaiteet ja kaiteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai korkea-asteen monimutkainen muotoilu käytetään erityistä hitsaus- elektrodien ja argon. Kaide on asennettu sellaisella tavalla, on jäykkä kestävä rakenne, etsii verrattuna joukkue, koko ja ilman tarpeettomia pirstoutuminen.

Lujan kestävyyden ja estetiikkaa hitsattu kaide velvollinen maksamaan korkeampaa hintaa. Se koostuu tarve houkutella ammattitaitoista työvoimaa ja erikoislaitteet. Tarkempi leikkaus listoja ja huolellinen käsittely nivelissä myöhemmin hionta ja kiillotus hitsit.

Putkia eri osassa ja koko ruostumatonta terästä - välttämätön materiaali lohtua liikuntaesteisille - vammaiset, lapset ja vanhukset. Kaiteet vammaisten ruostumattoman teräksen voivat olla eri tyyppiä ja rakennetta:

 • Taittuvat kaiteet saniteettipuhdistusaineille (kylpyhuone ja wc huonetta), joka mahdollistaa kätevä ja turvallinen istua alas ja seisomaan.
 • Kiinteä aluslaudat wc ja kylpyhuone, jalusta nieluja estämään nojaten viemäriin.
 • Yhden ja kahden tason kaiteet portaissa ja rampit turvallisen nousun ja laskeutumisen.
 • Tukiseinää kaiteet käytävillä ja muuttavien alueilla.

Tällaiset laitteet on erityisiä vaatimuksia vahvuus yhdisteitä. Asettamalla nämä sisustuselementtejä olisi annettava vain laakerin seinät ja lattiat.

Vastinetta rahoille, selostuksia

Kaiteet ja kaiteet kerätty yksittäisten komponenttien - edullisin tapa laite ruostumattoman teräksen kotelot. On tärkeää oikea valinta valmistajan tällaisen laitteiston, koska tänään markkinat ovat kyllästetty tuotteita, vain simuloidaan laatu metallia.

Sen mielestä asiantuntijoiden ja käyttäjien, optimaalinen teräslaatu aitaamiseen on AISI 201 Prima: alhaisempaan arvoon sen anti-korroosio-ominaisuudet mahdollistavat ei menetettäisi tuotetta sen korkean toiminnalliset ja esteettiset ominaisuudet hyvin pitkän aikaa. Uima-altaat ja uiminen kompleksit parempi valita AISI 304 Super, joka pystyy menestyksellisesti vastustaa korkean lämpötilan ja kosteuden ympäristö ja kosketuksiin veden kanssa.

Kustannukset Valmiiden kaiteet ja aidat riippuu valmistajan, tilavuus, suunnittelu, asennus menetelmiä. Kaide leikata ruostumaton teräs, jonka hinta alkaa 1500 ruplaa per metri, koottu komponenteista Kiinan tuotannosta - edullisin vaihtoehto. Kaksinkertainen leikata kaide putken halkaisija on 38 mm, sovelletaan seinästä 45 mm, joka voidaan asentaa taivutetut haltijoille maksaa noin 4000 ruplaa neliömetriä kohti.

Arviot, jotka ovat elementtejä ja ulkoa suunnittelu sopivat vain kauppakeskuksissa tai suuri toimistotilat, ominaisia ​​tavallisille ihmisille. Keskuudessa arkkitehdit ja suunnittelijat siellä on uskomus, että voznozhnosti tällainen materiaali voi menestyksekkäästi soveltaa sitä olohuoneessa, ja suuri tyylillinen moninaisuus.

kaiteet ruostumattomasta teräksestä: tyypit, ominaisuudet, asennus ja huolto

Kaide - paitsi kaunis, mutta myös toiminnallinen osa sisustusta. Ne voivat suorittaa erilaisia ​​tehtäviä: toimimaan vartija tietyllä alueella, tarjota tukihenkilö, varmistetaan niiden ajoturvallisuuden portaissa tai ramppi, ja monet muut. On olemassa monia lajikkeita kaiteet sekä aineet, josta ne on valmistettu. Yksi suosituimmista tyyppisiä nykyään on valmistettu ruostumattomasta teräksestä kaiteet.

Kaiteet ovat koristeellisia ja toiminnallinen tarkoitus

Eksyä erilaisten materiaalien ja tyypit aidat ovat hyvin yksinkertaisia. Tämän välttämiseksi sinun täytyy ymmärtää, mitä vaatimuksia on esitettävä kaiteeseen:

 • estetiikka - ovat kaide sisustus elementti, siksi näyttää houkuttelevan;
 • käyttömukavuus - älä unohda käytännön toimintojen suojaus, joten ne olisi helppo käyttää tukena;
 • asettamia yleisiä sisustustyyliin - kaiteet lomamökki, esimerkiksi voi olla valmistettu puusta tai metallista.

Esimerkit käytöstä sisätilojen kaide, ruostumaton teräs ja lasi

Jos teet asetettava etusijalle kaiteet ruostumattomasta teräksestä, niiden on oltava helppokäyttöisiä, turvallisia, kauniita, kestäviä ja sopivat ympäröivään sisustus. Tällainen materiaali, kuten ruostumaton teräs, voidaan täyttää kaikki nämä ehdot, ja on myös joukko tyypillisiä etuja.

Edut kaiteet ruostumattomasta teräksestä

Suurin etu suojausten ruostumatonta terästä - se on heidän tyylikäs ja moderni ulkonäkö. Lisäksi, jos valitset kaide ruostumatonta terästä, hinta tarvikkeet kaiteet aidat ei ole liian korkea, joten voit säästää rahaa. Lisäksi seuraavat edut voidaan tunnistaa:

 • korroosionkestävyys, kosteus, altistuvat veden ja muiden haitallisten luonnonilmiöitä;
 • kestävyys lämpötilan;
 • keveys lujat ominaisuudet;
 • kestävyys erilaisia ​​mekaanisia vaurioita, ja aggressiivinen kemiallisen ympäristön;
 • asennuksen helppous ja toiminnan yksinkertaisuus sen käyttöolosuhteet.

Rakenteelliset elementit kaide ruostumaton teräs 1 - tetivoderzhateli, 2 - kaide kiinnikkeet 3 - seinä kiinnike 4 - kouru kannattimet, 5 - lasi, 6 - tulpat 7 - merkkijono muuttuu, 8 - kääntyy kaide 9 - kisko 10 - string, 11 - teline

On ansiosta näitä ominaisuuksia, ruostumaton teräs kaiteet olivat niin yleisiä. Nyt ne löytyvät lähes kaikkialla, teollisuustilat ja pysäköintialueille kunniallinen toimistorakennukset ja kodeissa. Komponentit kotelot valmistetaan ruostumattomasta teräksestä voi ostaa mistä tahansa erikoisliikkeen.

Vinkki! Kaikki edut ja hyödyt materiaalista, ruostumaton teräs saattaa silti lopulta häivyttää ja menettävät houkuttelevan näköisiä. Jotta näin tapahtuisi mahdollisimman myöhään, kaiteet ruostumattomasta teräksestä edellyttää tiettyä huolellisuutta ja määräajoin kiillotus.

ruostumaton teräs kaiteet tilauksesta: hyödyksi ostamista

Nyt monet ostajat eivät halua ostaa valmiina kaiteet ja muut metallituotteet ja tilata tuotantoaan yksittäisen hankkeen. Näin voit luoda ainutlaatuinen muotoilu kaide, joka sopii täydellisesti sisälle kotiin tai toimistoon. Neliöhinta ruostumaton teräs kaide, tehdään tilauksesta, on korkeampi kuin mallin vaihtoehtoja, mutta se on sen arvoista.

Mittatilaustyönä kaiteet voidaan valmistaa minkä tahansa muotoisia ja kokoisia

Ennen tilaamista tuotanto kiskot, sinun on määritettävä seuraavat parametrit:

 1. Koko aidan ja sen pituus.
 2. Edullinen tyyli ja design tuote.
 3. Saatavuus ja ulkoasu lisäelementtejä.
 4. Muoto ja ulkonäkö.
 5. Vaihtoehdot, eli lukumäärä ja varusteiden tyyppi, joka on varustettu kaide.

Jos sinulla on tarpeeksi kokemusta, ja et voi itse päättää joitakin näistä vaihtoehdoista, se ei koskaan sattuu kuulemaan kokenut asiantuntija alalla muotoilun. Se on merkitystä myös erikoislääkärin kutsun, että hän arvostaa talosi kannalta asianmukaisuutta tietyntyyppisen kaide.

Kivisilta pihalla omakotitalon koristeltu Kaiteet ruostumattomasta teräksestä

Riippuen tikkaat on eristetty eri kaiteet ruostumattomasta teräksestä. Jokainen niistä on sen ominaispiirteitä valmistus ja kokoonpano ja toiminta:

 • kaiteet portaat harjan - on ominaista suuri määrä mutkia, yksittäiset segmentit on asennettu hitsaamalla. Koottaessa tämäntyyppisiin tuotteisiin on suuri merkitys tarkkuus taivutus ja leikkaus ruostumaton teräs putki kaide. Saumat, jotka on muodostettu hitsaamalla osat jauhetaan avulla erikoistyökaluja, siten tullut lähes huomaamaton;
 • kaiteet portaikko - luonteenomainen piirre tämäntyyppisten rakenteiden on läsnä pitkä suora osia. Se tarjoaa lukuisia kiinnikkeitä lattiaan tai seiniin. Edut - asiassa voitaisiin suunnittelija fantasioita. Jos tarkastellaan valokuvan kaide ruostumatonta terästä portaikko, näet oudoin vaihtoehtoja ja tyylejä;

Kaiteet kierreportaat monimutkaisempi valmistaa, ja sen vuoksi kustannukset niiden korkeammat

 • kaiteet kelaamiseksi portaat - yksi vaikeimmista suoritusmuodossa, kuten luoda jatkuva spiraalimainen kaareva metalli edellyttää taivutussäde, joka voidaan suorittaa ainoastaan ​​avulla erikoistyökaluja. Jos kaide on oltava lyhyt, mutta suorilla osuuksilla, se on paljon helpompaa, sinun täytyy vain pätevästi suora sidos pituus niiden välillä.

Kuva kaide ruostumattomasta teräksestä tahansa voidaan nähdä, että tuotteiden pinnalle voi olla erilaista käsittelyä. Se voi olla matta tai kiiltävä, on myös siitä, miten halukkaita asiakas voi suorittaa kohovalssauksella.

Vinkki! Valitsemalla pinnan tyyppi kaide riippuu kahdesta parametrit: niiden tarkoitus ja sisustustyyli jossa tuotteet on asennettu.

Järjestelmän asennus kaiteet portaat odnomarshevoy

Tietyn tyyppistä kaiteet ruostumatonta terästä - aidan suunniteltu erottamaan tietyllä alueella vyöhykkeisiin. Tämä voi olla puistossa aita, aita parkkipaikalla puolesta velostoyanke ja monissa muissa paikoissa. Eroavat olennaisesti kaide portaat, joilla on enemmän suoraa osiota. Nyt se on yhä käytetään ruostumattoman teräksen valmistukseen kaiteet, jotka on asennettu ulkopuolelle, koska se täydellisesti kestää korroosiota.

Portaat toiseen kerrokseen metallikehykseen: kauneus, tyylikkyys, asennuksen helppous. Tyyppejä ja hyödyt. Tyypit metallia häkeissä. Kaiteet metallia. Metallisten portaita.

Asennus haponkestävät kaiteet voidaan suorittaa avulla päteviä ammattilaisia ​​tai omia. Jälkimmäinen vaihtoehto edellyttää tiettyjä taitoja alalla rakentamisen ja erikoistyökaluja, ja voi viedä paljon aikaa, mutta voit säästää huomattavia varoja.

Asennus kaiteet ruostumattomasta teräksestä käsittää useita vaiheita:

 • laskentaa asennustuki osat - piirustuksen mukaan pitäisi merkitä lattiaan tai seinään niissä paikoissa, joissa on kiinnitetty kiinnitys. Muista, että vahvuus kiinnikkeiden riippuu luotettavuus koko rakenteen, joten on parasta, jos ne putoavat kiinteään tukirunkoon valmistettu teräksestä tai betonista;

Aidat tikkaita käytetään ruostumatonta terästä kaide, jossa on neliömäinen poikkileikkaus

 • kiinnityspukkien - tapahtuu avulla meistin ja ankkuri pultteja. Ensimmäinen, kehyksessä halutun poratun reiän halkaisija, ja sitten pultit ruuvataan niitä;
 • asennus kiinnikkeet - ankkuri pultit kiinnitetään seinään raosta;
 • yhteys osat kokonaisuudeksi - vaikein ja aikaa vievä vaihe asennus kaiteet. Se vaatii paljon huomiota, koska sitä ei ole koottu rakenne voidaan nopeasti käyttökelvottomiksi.

Vinkki! Kaiteet kootaan päättymisen jälkeen viimeistelytyöt hankkeesta, mutta kiinnittimet Alkureiän reikää sen lopussa, vahingoittamatta kalliita materiaaleja.

Kokoonpano ja asennus kaiteiden elementtejä Ruostumaton

Kuten jo mainittiin, ruostumaton teräs kaiteet lujasti pidetään monenlaisia ​​haitallisia luonnon ja ihmisen toiminnan vaikutukset. Mutta tämä ei tarkoita, että he eivät tarvitse hoitoa. Kaikenlaiseen tarvikkeet kaiteet ruostumattomasta teräksestä ja miekkailu itse aina hohtavan, siisti ja miellyttävä, sinun täytyy muistaa muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä:

 1. Missään tapauksessa ei voida käyttää valkaisuainetta pois ruostumattoman teräksen pinnalle voi tulla samea, on parempi käyttää tämän 1% ammoniakin.
 2. Älä käytä puhdistusaineita, jotka sisältävät hankaavia partikkeleita, ne voivat naarmuttaa pintaa.
 3. Pyyhi kaide puhdistuksen jälkeen täytyy olla pehmeää, kuivaa kangasta.
 4. Sormenjäljet ​​teräksen pinta auttaa poistamaan alkoholia ja asetonia.
 5. Poistaa tunnisteen tai liima jäännös, lisää vettä pestä öljyä eukalyptus.
 6. Tahrat kova vesi, samoin kuin jälkiä sementtiä tai kalkkia laasti poistetaan käyttämällä etikkahappoliuosta.

ruostumatonta terästä kaide voidaan käyttää suojeluun katu portaat

Ostaa kaiteet ruostumattomasta teräksestä ja komponenttien heille, ja muut tarvittavat osat vain erikoisliikkeisiin, joka voi antaa takuun tuotteen ja lisämaksusta, auttaa asennusta aitojen. Kaunis kaiteet koristavat tahansa sisustukseen, mutta toimii myös turvallisuuden tae.

Tiskiallas ruostumatonta terästä: valinta ominaisuuksia ja sen rooli sisätilojen

Vesi pyyhe ruostumaton teräs: ominaisuudet ja valintakriteerit

Sandwich ruostumatonta terästä savupiippujen: hinnat putkien ja komponenttien

Tiskiallas tekokivestä: ominaisuudet, erityisesti valinta- ja hoito

Portaat toiseen kerrokseen yksityiskodissa: kuvia, tyypit rakenteiden ja materiaalien

Kipsilevykattoihin huoneessa: kuvia, ominaisuuksista, asennus kättensä

Aidat ruostumatonta terästä: yksityiskohtien valmistus ja kokoonpano

Metalli on yksi suosituimmista valmistuksessa käytetyt materiaalit parvekkeelle ja porraskaiteiden. Ruostumaton teräs aidat ovat yksi luotettavimmista ja kestävä muotoilu vaihtoehtoja turvallisuuden varmistamiseksi. Kannalta estetiikan, he sopivat täydellisesti moniin tyylillinen päätöksiä suunnittelijat ja arkkitehdit, jotka suurelta osin edistää monipuolista ja laadukasta tarvikkeet kotelot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Näiden rungon rakenteet ovat ruostumatonta teräsputkea. Liittää ne yhteen, ja paikassa asennuksen erikoisvalmisteista elementtejä käytetään. Ostamaan tiettyjä osia voi olla rakentamisessa supermarketeissa ja erikoistuneita yrityksiä. Mount design voidaan käyttää itsenäisesti ja opas toimia vaihe vaiheelta kokoamis-.

kaiteet ruostumattomasta teräksestä

Nämä visuaalisia apuvälineitä avulla suorittamaan kaikki tarvittavat toimenpiteet mahdollisimman nopeasti. Suhteellisen korkea hinta on parveke tai portaiden kaiteet, aidat, kompensoi huomattavan pitkän käyttöiän, korkea luotettavuus ja puute tarvetta niiden palveluja. Kuten käytäntö osoittaa, kun ne on asennettu ruostumattomasta teräksestä palvella koko ajan ilman vähäisintäkään haittaa ulkonäkö.

Kaiteet ja seinän Walling Ruostumaton

Erityispiirteet tuotannon ja materiaalien

Lähinnä tuotannon tällaisten tuotteiden hoitaa erikoistuneet yritykset eri Omistusmuotolajit. Tarvikkeet ruostumattomasta teräksestä kaiteet valmistetaan vaatimusten mukaisesti GOST 23120-78.

Tällaisten rakenteiden säätelevät suuntaviivoja ja erityisesti SNIP 2.08.01-89. Sisustussuunnittelijat ja arkkitehdit ovat valmiita käyttämään tällaisia ​​elementtejä projekteja.

Erityisen hyvin nämä aidat näyttävät yhdessä lasi luoden vaikutelman avaruutta ja vapauden. Yhdistämällä komponenttien välillä ovat valmiina, voit saavuttaa halutun vaikutuksen suunnittelussa rakennuksen tietyn tyylin.

Yksityiskohtaiset ohjeet auttavat kokoonpanoon ja asennus aidat sen aikataulun tilalle projektin. Näitä tarkoituksia varten, kuten käytäntö osoittaa, ei välttämättä liity asiantuntijoita.

Usein suunnittelussa maalaistalon tai kartano tarvita ei-vakio-osia, jotka eivät ole myynnissä. Tässä tapauksessa on järkevää ottaa yhteyttä osallistuvien yhtiöiden metallin jalostukseen.

Tällaiset järjestöt lisäksi tuotantotoimintaa, pääsääntöisesti koskee suunnittelussa tarvittavat tiedot. Alkuperäiset tarvikkeet kotelot ruostumatonta terästä on kehitetty asiakkaiden pyynnöstä.

Kaide monimutkaisia ​​muotoja varten kierreportaat

Vakio-osat mahdollista luoda malleja suoraan portaat, parvekkeet ja muut arkkitehtonisia elementtejä. Jos tarvittavat osatekijät monimutkaisen kaarevan muodon, ne eivät tiukasti räätälöityjä sopivaksi huoneen geometria.

Kierreportaat, parvekkeet sisä- ja ulkopinnat, joissa on sileä kaarevuus, uima-altaat vaativat luotettava ja vakaa ulkoisiin aita olosuhteissa.

Teollisuustuotanto aidat ruostumatonta terästä merkitsee olemassaolon tuotannon perusta ja konekanta. Osat ja kiinnittimet vaativat tarkkaa metallin, kuten sorvaus ja jyrsinnässä. Ruostumattomia teräsputkia käsitellään erityisellä tavalla on erikoislaitteita tehdä haluttuun muotoon.

Valmistelutoimet ja työkaluista

Asentamiseen aidat ruostumatonta terästä vaativat sähkötyökaluja ja joitakin lisävarusteita olevan listan mukaisesti:

 1. iskuporakone tai poravasara, ja joukko lisävarusteita;
 2. Kulmahiomakone joukon leikkaus ja hiomalaikat sopivia halkaisija;
 3. kiinnikkeiden ankkurit ja ankkuri kynnet;
 4. penkki työkalut - vasarat, ruuvitaltat suora ja kihara lähtö, pihdit.

Ennen työn tarpeen valmistella sivuston tuotanto toimii asennuksen kaiteet ja aidat. Hankitut lisävarusteet kotelot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä purkaa ja selvittää tarkoitetulla tavalla. Ensinnäkin tarvitsemme kiinnikkeet jolla kaide asennettu sille varattuun projektin.

rakenne sulkee kuva portaita

Asennusjärjestyksessä aitojen parvekkeet, portaat tai ryhmiin mukaan seuraava luettelo toimista:

Merkintä kiinnitys kaiteet

 1. Merkintäpisteet asennus tukiosat lattiaan tai vaiheita, jotka suoritetaan mukaisesti piirustuksiin. Muista, että vahvuus kiinnityksen riippuu luotettavuutta koko aidan. Näin ollen, asennuspaikka kantajalla täytyy ottaa huomioon teräsbetonia tai terästä runko;
 2. Asennus tukiosat Se suoritetaan käyttämällä ankkuri pultteja, jotka pystyvät tarjoamaan tarvittavan jäykkyyden ja asennus. Poraus betoni on valmistettu käyttämällä lävistimen poran ja halutun halkaisijan;

Vihje: Pääsääntöisesti asennus kaiteen ollut käynnissä lopussa viimeistely töitä.

Jotta vältytään kalliista materiaaleista on ensin porata reikiä poralla työpinnan kanssa teollisuuden timantteja.

 1. Määrittää paikka kaiteen kiinnitetään seinään ja nämä kohdat myös suorittaa lentäjä poraus rakenteiden;
 2. Avulla ankkurit tukevasti mount kiinnikkeet valmistautunut viemään pistettä;

Liittimet ja kiinnikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä

 1. Rakentaa aidat valmiista osista käsin se vie hieman aikaa ja pelkistetään yhdiste, jolla on huolellisesti valitut osat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Kootaan valmiista rakenteesta käyttäen varusteet

Suoritettaessa kokoonpanotoimet, saatat tarvita avustajaa pitämään osat paikoillaan.

Laatu kotelo ruostumatonta terästä arkkitehtoninen rakenne antaa viimeistellyn ulkoasun ja tarjoaa mahdollisuuden antaa rakennuksen tietyn tyylin. Ne kaiteet vaikka pitkäaikainen altistuminen ulkona eivät menetä niiden ulkonäköä ja täysin perusteltua kustannuksia valmistus ja asennus. Kuten tässä artikkelissa löydät lisää tietoa tästä aiheesta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 78 = 79