Kaivannon veistos stensiilit

Ura puusta veistämällä aloittelijoille - ainutlaatuisia tuotteita puusta käsin käyttäen videon mestarikursseilla

On olemassa tyypin lanka kuin kautta tai rei'itetyllä - se on jaettu, itse asiassa, horisontaaliset ja lasku on kaksi alalajia: Welt lanka (läpi osat leikataan talttaa ja etuhampaat) ja propyyli kierre (itse asiassa sama, mutta tällaiset osat leikataan saha tai palapeli ). Kaikkein tuottava väline, varmasti palapelin. Koska se on vain helppo suorittaa Welt puu!

Welt lanka nimeltään tracery, koska kuten voitte nähdä kuvia, tuotteet valmistetaan tätä tekniikkaa, näyttää uskomattoman helppoa, kuten Delicate pitsi. Ydin ura kierre on sahata läpi malli ohut pala puuta. Tämäntyyppinen keskustelua on saavuttanut valtavan suosion alalla muotoilun ja sisustamisen. Räikeimmät esimerkit uritettu kierre voidaan pitää kierre taloa - koristeluun leikkaa ikkunoissa ja ovissa, veistetty kaiteet, pääty koristeet luotiin Venäjällä ikimuistoisista ajoista lähtien, ja monet heistä ovat säilyneet tähän päivään.

Suurin ero ura lanka on, että taustalla tuote on kokonaan poistettu. Mutta joskus, suloisesti malli, se naulataan tai liimattu vankka erottuvalla värillä. Tätä tekniikkaa kutsutaan laskun säiettä.

Miten aloittaa ura kierre

Aluksi tarpeen valita sopiva koko puun, ja tämän tyypin lanka yleisesti käytetty puuta havupuiden (kuusi, mänty, kuusi).

Sitten haluttu kuvio on valittu ja valmisteltu perenosana työkappaleen. Tällöin luot sapluuna piirros tulevaisuudessa voi olla itse, tai voit valita olemassa olevan mallin Internetistä, josta löytyy valtava määrä yksittäisiä kuvia tai kokonaisia ​​albumeja kuvia. Seuraavat esimerkit esitetään kuva kätevä ja yksinkertainen piirustukset:

Valittu kuvio siirretään ensin paperi, sitten paperi on jäykästi kiinnitetty puukappaleen. Voit sitten joko välittömästi reiät sahaukseen sahauksen ja aloittaa, tai edelleen siirtämistä kuvio puun pinnalle, ja sitten edetä kierteitykseen.

Valitsemalla luonnos, on muistettava, että pienetkin yksityiskohdat koristeena on näkymätön suuri taustalla esimerkiksi, on rakennuksen julkisivuun. Siksi on tarpeen valita haluttu kuvio, jossa otetaan huomioon mittasuhteet sisustaa elementti, onko se talon tai kuvan kehyksen.

Työkaluja ja laitteita, joita käytetään ura langan

Kun lanka tämän tyyppinen käyttää erilaisia ​​leikkurit, kuten tavanomaisia ​​veitsiä ja talttaa. Mutta työ tällaisten välineiden on hyvin aikaa vievää ja työlästä. Siksi yhä suositummaksi nämä tavoitteet ovat pora ja näki, ja sahanterän tyyppi voi olla erilainen - mistä palapelin manuaaliseen vannesahan, koosta riippuen mallin loit teitä.

Meidän aikanamme mestarit harvoin käyttää manuaalista työtä suoritettaessa laajoja teoksia. Usein mukava kotimaan sähkötyökaluja, kuten porakone, käsi reitittimet ja pistosahat. Käyttäen palapelin työ sujuu nopeasti, helposti ja tarkasti. Mutta tämä työ ei voi tehdä ilman pora, jota käytetään ennen reikien poraamiseen sahaukseen. Työ käsi reititin ei ole niin helppoa ja tuottavaa lisäksi vaatia, taitoja käsitellä tätä sähkötyökalu. Mutta veistämällä osoittautuu paljon paremmin ja ei tarvitse tehdä alustavia reikiä työkappaleeseen.

On enemmän luovia tapoja luoda uritus kuvio puuhun. Eräs tällainen menetelmä on polttava kautta. Ydin Tämän menetelmän sijaitsee kirjaimellisesti polttava kautta kuvion läpi puu kuumennetaan voimakkaasti Nihromijohto. Huonona puolena voidaan pitää erityisenä haju polttava tarve jäähdyttää työvälineen, minkä vuoksi työ viivästyy hieman aikaa, samoin kuin merkittävästi hiiltynyt reunoilla valmiin mallin.

Kehittyneempi menetelmä, tämä menetelmä voidaan pitää laserleikkaus, joka on osoitettu korkein laatu ja tarkkuus tuloksena kuvio. Kuitenkin tämän menetelmän käyttö on mahdollista vain jos ostaa hyvin kalliita laitteita, ja siksi nykyään tällaista työtä ei ole kovin usein käytännössä.

Lopussa artikkelin haluan näyttää loistavaa työtä erittäin kokenut mestari, on kuvattu hänen teokset eivät ole vain abstrakteja maalauksia ja erittäin tarkka ja yksityiskohtainen kopio eläimiä.

Luonnoksia veistoon. Luominen kuvasi siirtyvät työkappaleeseen. valmiin ääriviivat ketjuttaminen tekniikka

Taiteellinen puu aloittelijoille voi tuntua varsin monimutkainen. Periaatteessa niin se on aluksi, mutta se on oppinut perus tekniikoita ja menetelmiä työkappaleen prosessoinnin, voimme vähitellen parantaa taitojaan, luoden joka kerta paljon kehittyneempiä koristeluun.

Luonnollisesti tämä edellyttää erilaisia ​​työkaluja, ja niiden määrä on varmasti syytä lukien malleja, stensiilit ja kaavioita veistoon. Rabbi tekniikka, on paljon helpompi keskittyä valmiin piirustuksen, yrität improvisoida.

Lue, miten rakentaa yksinkertainen luonnoksia koriste voi kukin

Yleistietoa luonnoksia ja stensiilit

Ennen asian puun käsittely, meidän on päätettävä, mitä aiomme leikata. Ornamentti veistämällä voivat olla hyvin erilaisia, mutta kun se tulee luomista jakson (litteä tai tilavuus), luettelon käytettävissä olevista vaihtoehdoista on periaatteessa ääretön.

Valmiit koristeet, jotka soveltuvat aloittelijoille

Siksi asiantuntijat suosittelevat ensin hallitsemaan tekniikan kehityksen malleja ja stensiilit, ja vasta sitten ottaa ylös taltta.

Verkosto voi löytää erilaisia ​​luonnoksia, mutta stensiilit veistämällä aloittelijoille, eli ole monimutkainen, on myös melko harvinaisia.

Useammin kirjoittajat lay out järjestelmiä käsitöitä keskitasoa, mutta ne tulisi käyttää sitä vain hallita perustekniikat.

Kun luonnos valmistuksessa on parasta seurata tätä algoritmia:

 • Aluksi valitaan kappaleen ja päättää, mitä aiomme leikata irti. Aloittelijoille pitäisi asettaa etusijalle kierteen koneessa tai yksinkertaisten lukuja.
 • Sitten luoda ääriviivat luonnos tulevaisuuden korostaen pääosat, ja panee paikat, joissa sitä sovelletaan koristeena.

Pahvi malli muotoiluun

 • Seuraavassa vaiheessa hallitsija ja kompassi siirtää luonnos kuvaaja. Jos kohde on riittävän suuri, niin kuvaaja voidaan alkaa suosia kuultopaperi, joka mukavuussyistä laitamme massiivinen verkkoon.
 • Jos koriste on useita päällekkäisiä kohteita, niin ne voidaan tehdä erillisiä monisteita paksua pahvia, leikattu osa ääriviivat.

Mallineita mylly valmistettu metallista

Meidän pitäisi myös mainita teknologia koneellisen kierteen avulla jyrsijä. Periaatteessa se on leikkuri voit maistella on markup, mutta useimmiten koristeluun tasaisten osien metalli tai muovi stensiilit veistämällä reititin. Ne rajoittavat liikkumista kärjessä, joten käytännössä poistaa inhimillisen tekijän.

Nämä tuotteet ovat varsin monimutkaisia ​​tehdä, koska hinta niiden vastaavista.

Joten ostaa niitä on vain siinä tapauksessa, että sinun täytyy tehdä useita vastaavia kuvia.

Joten, meillä on jo malli tai kuvio on nyt tarpeen ymmärtää, miten siirtää kuvaa työkappaleeseen.

Ohje liittyy käytön useita tekniikoita:

 • Malleja veistämällä reitittimen käyttää helpoin tapa - riittäneet levyn pintaan tuotteen siten, että urat ovat täsmälleen vastapäätä koriste sijoitus.
 • Pahvi malleja on myös helppokäyttöinen: Hakeminen niitä merkintä kynä ja varovasti vetää ulos ääriviivat.

Vetää pois piiri jatkotyöskentelyn

 • Siirtämään yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja voidaan käyttää lävistys- tekniikalla. Voit tehdä tämän, korjaamme luonnos yksityiskohdista ja neula / Naskali tarkasteltava kaikkia avainkohtia. Sitten merkinnät puun yhdistää suoria viivoja.
 • Lopuksi voit käyttää hiilipaperi: se tuo luonnos ja vedä viiva kuvassa, kuvan siirtoa puussa.

Valokuvien siirretty käyttäen hiilipaperi

valmiin ääriviivat ketjuttaminen tekniikka

Kun piirustus siirretään en työkappaleen, tulee kova osa työtä - eli puun käsittely.

Rikkoo alkaen läpi kierteitettyihin reikiin

 • Jos meidän tehtävämme on kautta lanka, on ensin kaikin osa aloitusreikä. Tämä tehdään käyttämällä poraa poralla, jonka halkaisija vastaa rainan leveys käyttää saha tai palapelissä puun.
 • Sen jälkeen työnnetään reikäsahasta ja pala puuta sahataan. Silloin reiän reuna on linjassa joko veitsellä tai käyttämällä tiedostojen ja hioma.

Tasainen ja tilavuus veistämällä käsitellä eri:

Aloittaminen kanssa leikkaus silmukka

 • Aluksi terävällä veitsellä ura muotoihin tulevaisuudessa painumia.

On toivottavaa pitää leikkauslinjaa sisäosassa piirin, koska yleensä kun osa hoidetulla alueella kasvoi jonkin verran.

 • Sitten, reunanleikkauselinten tai karmin suorittaa keskeinen syvennys syvimmän osan. Tämän jälkeen alkaa uria valita puu ääriviivan ja keskellä on syvennys.
 • Hienoja yksityiskohtia ja rakenne, jotka muodostavat taltalla. Ihannetapauksessa sen pitäisi olla tarpeeksi teräviä leikata materiaalia ilman vasarat, mutta joskus (varsinkin jos on leikata tammi, pyökki tai vaahtera) ilman lisäponnisteluja on välttämätöntä.

Näytteen mukaan perus luonnos syvennykset

 • Syvien urien valitaan sopivasti talttaa jossa on kaareva - ns kljukarzy. Sen pitäisi yrittää saada kärjessä ei upotettu alle valitun tason.

Puusta veistämällä omiin käsiinsä on paljon helpompi antaa kehittämiseen, jos alkuvaiheessa työn käytät asianmukaista luonnoksia ja stensiilit. Ymmärtää koukerot soveltaa näitä työkaluja, olemme varmoja huolellisesti tarkistaa videon tässä artikkelissa.

Puusta veistämällä tuskailla: 140+ ideoita muutosta antiikin veneet progressiivisesti kodin sisustus

Pyrkiessään liioiteltu malleja, joskus mennä liian pitkälle. Puunleikkaamista tuskailla - todellinen esimerkki siitä, miten ympäröivät itsensä kauniita yksinkertaisia ​​yksityiskohtia. Nykyään tällainen sisustus - se on ikivanha veneet, ja varsinainen sisäosan suuntaan. Lanka kantaa taiteellista arvoa, mutta koska veistetty kohteita ajan hyötyvät hinta - tyyli tulee takaisin uudelleen ja uudelleen.

Volumetrinen puiset kuviot koristella huonekaluja, on pohjana seinäpaneelit, vanteet, sängyn tai näyttöä. Pääkirjoitus julkaisut EtotDom tarjoaa Master veistos tekniikka muutamalla klikkauksella.

Puusta veistämällä tuskailla kädet: miten aloittaa?

Työkalut ja koulutus työpaikalla

Kuten kaikki muutkin harrastus, puu alkaa valmisteluun työpaikalla:

 1. Valitse mukava tuoli ja tukeva pöytä;
 2. kiinnittää erityistä huomiota hyvään valaistukseen. On tarpeen laittaa pöydälle niin, että valo loistaa edessä, ja keinovalo on parempi asettaa pöytävalaisin korkeus 20 cm mukavan matkan silmille;
 3. kaikki sinun täytyy olla käsillä - luonnos, tabletti, työkaluja.

Photo 2 - Metsä motiiveja keittiössä

Tee tarvittava koriste:

 • Jig (manuaalinen tai sähköinen);
 • erikoiskone suurimman kierteen;
 • vaneri- tai puulevy;
 • set sahat;
 • naskali ja taltta;
 • pora;
 • Liimana yksittäisiä osia;
 • harjalla;
 • tahra ja lakka.

Photo 3 - Puinen malli sängyn yläpuolelle

Photo 4 - Vaihtoehto klassinen versio - kuva - sängyn yläpuolelle

TÄRKEÄÄ! Kätevin puulajeja pidetään lehmus, koivu, leppä, haapa. Niillä on vaaditut ominaisuudet kovuuden ja kosteuspitoisuuden (8 ± 2%), mikä vähentää halkeilua tuotteita.

Puu on parempi valmistella etukäteen, on tärkeää ennalta kuivaa hyvin ja pintakäsitellä hiekkapaperilla. Sen pitäisi olla yksivärinen, tasainen ja ei ole solmua. Havupuita ei käytetä. lankku koko riippuu koosta tulevien tuotteiden, mutta paksuuden tulisi olla vähintään 6-8 mm: n ja enintään 15-20 mm.

Valmista luonnos - ensimmäinen vaihe luotaessa puinen sisustus. Luonnos kutsutaan ääriviivat piirustus tulevaa tuotetta.

Photo 8 - Asianmukainen puu huoneen sisustus

Kaavain - on erikoistunut mallin, johon tuotannon määrän koristeet ja kuvioita. Näytteitä, joiden kuvan apua merkkilanka. Kaavaimia on tehty pahvista, joka on kolmikerroksinen vaneri, PVC-levyt voidaan käyttää toistuvasti, ja mukavuussyistä, se on parempi allekirjoittaa tai numeroitu.

Photo 9 - Lace Wood sisätilojen makuuhuone

Puolikkaat yhden tai useamman kuvioita luo usein yhdistettynä malleja valmis sisustuskyselyn pitkien elementtejä.

Miten tehdä oikean mallin?

 • valita vastaavan luonnos;
 • hallitsija ja kompassi siirtää kuvion päälle kartonkia tai paperia.

Photo 11 - Klassinen sisustus vaihtoehtoja lisäämällä puun on parasta käyttää lämpimät värit taustavaloa

TÄRKEÄÄ! Tarkista, että kaikki kuvan elementit siirretään tarkasti. Kukin elementti kuvio tai koriste vaatii erillisen mallin.

Puunleikkaamista tuskailla suoritetaan tiukka teknologiaan. Lisäksi standardin käsikirja, usein sähkösekoittajalla palapeli, erityisiä pöytiä tilavuudeltaan veistämällä taltat, leikkurit, puusepän trubtsiny ja pihdit, porat ja hiomakoneet, lozhkorezy.

Photo 12 - Vintage veistetty ovi suunnittelussa makuuhuone

TÄRKEÄÄ! Muista, että liian paljon tai vähän jännitystä voi vaurioittaa sahanterää käytön aikana.

 • Scrollsaw palapeli tuotteet silmukan läpi aikaisemmin suunniteltu. Jigsaw pitäisi liikkua ylös- ja alaspäin ilman kallistamalla kevyesti painaen, jotta se ei vahingoita tuotetta ja itse työkalua. Sahausasentoon käytön aikana on pystysuora. Kun kihara kierre tulee pyöriä tuotetta, ei palapelin;
 • jos tuote on suunniteltu sisäiset osat, sinun täytyy tehdä lisää reikiä. Tässä vaiheessa tarvitset naskali ja palapelin. Keskiosaan, joka on poistettava, on tarpeen puhkaista reikä naskalilla;
 • irrottamalla ylempi jigi palapelin sisällyttää osunut reikään sahaus;
 • Scrollsaw jättäen kuvion osan;
 • tuote voidaan päällystää lakalla, kiillottaa tai koristella.

Photo 14 - hännille käsintehdyt J. Treverton

TÄRKEÄÄ! Talon veistämällä erityinen paikka vie sisustus kiinteyttää - ikkunoissa, reunalistat, ovet, sopivat täydellisesti sisäpuutarhaan tai huvimaja.

Puuleikkaus: leikata ikkunat tyyliin maan

Puukaiverruksia usein valittu koristeluun yksityiskoteihin. House sisustus käytetään suunnittelussa ulko - leikata oveen tai ikkunan. Siellä voi olla yhdistelmä erilaisia ​​lanka - mistä ura helpotusta.

Kuva 16 - Puiset Murai Matthew Meers (A 26 'x 6 1/2')

Leikkaa välisen kuilun ikkunan kehyksen ja aukko. Ne ovat suojaa ikkunat pölyltä, sademäärä, luonnoksia ja jopa ympäristön melua; vaihtaa kotiin - jotta se visuaalisesti yläpuolella tai leveämpi.

TÄRKEÄÄ! Leikata ikkunat on kalustettu samaan tyyliin ja materiaali - kestää ilmakehän saostumisen. Se soveltuu parhaiten lehmus tai tammea.

Photo 17 - Pujota minimalismia

Kun teet suolia ei voi tehdä ilman pikkukuvia. Pitkän suunnittelu edellyttää huolellista asennetta, koska se koostuu monista pienistä osista. Kaikki nämä hivenaineiden on tunnistettava ja otettava huomioon veistämällä - paremmin tunnistaa paikkoja reikien kuvio. Monimutkainen kuviot alkavat leikata sisäisten kuvioita, ja sitten siirtyä ulospäin.

Photo 18 - Carved elementtejä eklektinen sisustus

Toinen tapa soveltaa kuviota työkappaleeseen - kopiointi. Siirtää kuvio kuin mahdollista ja käyttäen hiilipaperia. Luonnos kiinnitetty nasta. Kynä täytyy ympyrä muodon, joka on kopioitu viilu.

Photo 19 - puristin vahvistamisesta puutuotteet. Taustalla: joukko talttaa näytteenoton pienet syvennykset puu ja muotoiluun

Stencil varten suolet on tehty pahvista. Se eroaa tavallisesta kaavaimia se, että sen mitat ovat suoraan täysikokoinen. Valmis malli on kiinnitetty levyyn, piiri on ympyröity kynällä. Luoda yhtenäinen kuva oven usein käyttävät veistetty ruusukkeita, jotka auttavat kiinnitä leikata.

Photo 20 - fragmentti peilin kehys. Sama periaate on leikattu ikkuna tai ovi kehykset

Koriste koristeita sopivat kaikenkokoisille ovien, jopa kaikkein epätavallinen. Etsi puurunko voi olla Saloy luetteloissa valmistajat, Fenster Baum, DoorWood.

Kuva 21 - Carved ikkunan karmiin Photo 22 - osat taltalla

Haitat veistetty karmit:

 • huono yhdessä muovi-ikkunat;
 • ei aina kestä vettä tai ankara aurinkoa.

Photo 23 - leikkurit yksityiskohtaiset piirustukset

Puunleikkaamista 3D: moderni lähestymistapa perinne

Tällaiset aihiot voidaan luoda erityisiä 3D-leikkaus koneita. Prosessi veisto näin vie paljon vähemmän aikaa. Aloita seisoo suunnittelu koristelu piirros paperilla. Skannauksen jälkeen valmistelemaan tietokoneen 3D-mallin.

 • Photo 25 - volyymi puinen hahmo

Photo 26 - Valinta koriste: kukka-aiheita Photo 27 - Classic koristeena

ZD-jyrsintä on useita etuja:

 • tarkkuus kuvan siirto;
 • nopea valmistus;
 • halvemmalla verrattuna käsin veistetty;
 • kyky luoda monimutkaisia ​​kolmiulotteisia rakenteita.

Photo 28 - Vintage osa modernia muotoilua

$ Machine 3D: hinta suosituimmista malleista

 • kaiverrus ja jyrsijä Esfero 3D 2D / 3D -käsittelyjen ja leikkaus puuta, muovia, pleksi, ja jopa ei-rautametallien. Hinta: 490 000 ruplaa;
 • Jyrsintä-kopiokoneen oli suurin langan MPWOOD tm. Hinta: 101 930 RUB.

Kuva 29 - Puinen elementtejä kylpyhuoneessa Photo 30 - veistetty laatikot suunnittelussa kylpyhuoneen

Mestarikurssi: sahaus palapeli

Lisää kommentti

sisustus

Asunnon suunnitteluprojekteja, peruskorjaus asuntoja ja maa taloa avaimet käteen. Siellä Brigade: viimeistelijät, el.

 • Suunnittelu, koristelu asunnot, talot ja liiketilat. Korjaa monimutkainen osa.

 • Yhtiö "Project Design" tarjoaa palveluja tahansa monimutkaisuus alalla sisustus, arhite.

 • Sisustus: - luominen yksittäisten tyyli tilaa - 3D visualisointi - kaikille työntekijöille.

 • Nopeasti, tehokkaasti, edullisesti.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 6 = 12