Kakkuja muna ja kaalia

Paistettu piirakat kaali ja muna

Paistettu piirakat kaali ja muna

Paistettu piirakat kaali ja muna - herkullisia kakkuja oman pöydän. Periaatteessa paistettu kakut voidaan valmistaa mistä tahansa taikina, mutta suosittelemme, että kokeilet sitä taikinan resepti. Olen valmis taikina leivän kone voi vaivata ja kädet. Myagenkie, hellä ja erittäin maukkaita paistettuja kakkuja täytettyä hämmästyttävän varmasti miellyttää sinua ja perhettäsi!

Kun valmistetaan taikina leipäkoneeseen: ämpäri kaada lämmintä vettä, lisätään seulotaan jauhot, kulmissa jakaa suola, sokeri ja kasviöljyä kaada.

Keskellä kaada kuivahiiva. Laita ämpäri Leipäkone ja aseta tila "taikinan" (I - 1 tunti 30 minuuttia). Jos vaivaamista taikina käsin: Siivilöi jauhot kulhoon, tee hyvin. Kaada hiiva, suola, sokeri ja lisää kasviöljyä. Vähän kaikkea sekoitetaan jauhoja ja kaada lämmintä vettä vähitellen, taikinan sekoittamista. Vaivaa tiukka, eikä takertua taikinaa. Jätä se peitetään puhtaalla pyyhkeellä, 1 tunti lämpimässä paikassa lähestyä.

Kaali hienoksi pilkkoa. Paistinpannulla kaada kasviöljy, laita se hienoksi silputtu sipuli ja paista minuutin 3. Lisää sitten kaali, sekoita, lisää suola, ripottele mausteet, paprika ja mustapippurilla.

Kiehua kaali 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä, lisäämällä hieman vedet. Sammutuksen jälkeen lisää hienonnettu valkosipuli. Kaali laittaa kulhoon ja anna jäähtyä. Lisää hienoksi kuutioiksi keitettyjä kananmunia ja sekoita.

Valmiissa taikinassa obmyat, se jaetaan 16-18 kappaletta. Pöydälle, ripottele jauhoja, joka puolella taikinan muodostamiseksi kakku keskellä paikka 1 rkl täyttö.

Lomake patties tavalliseen tapaan, hieman tappi alas kätensä.

Paista pihvejä esikuumennetulle pannulla auringonkukkaöljyä keskilämmöllä kunnes kevyesti värillinen molemmin puolin.

Valmista herkullisia ja ruusuinen paistettuja kakkuja kaali ja muna tarjoillaan kuumaa smetanan. Nämä kakut ovat yhtä maukkaita ja kylmä.

Hyvää ruokahalua!

Kuten resepti "paistettu piirakat kaali ja muna"?

Paistettu leivonnaiset, kaali

Tarjoan sinulle resepti paistettua hiiva leivonnaisia ​​kaali. .

Piirakat kaali ja munat uunissa

Reseptejä piirakat kaalilla ja muna, kypsennetään uunissa, suuri.

Paistetut piirakat kevätsipuli ja muna

Kukapa ei rakastaisi kakkuja? Tästä namia kukaan kieltää. Kevätsipuli ja muna.

Patties kaalilla pannulla

Piirakat - se on aina herkullista, rempseä ja monipuolista. Mitä he eivät vain valmistautua :.

Kakkuja herneet, paistettu pannulla

Kakkuja herneet, paistettu pannulla, osoittautua herkullinen ja maukkaita. .

Haluan ehdottaa resepti epätavallisen maukas, rehevä, ilman hiivaa.

Pihvejä lapsuudesta. Tällaiset piirakoita paistettu äiti keväällä, kun on.

Meatless pihvi kaali uunissa

Kun poikani oli toisessa kaupungissa, ja tuli viikonloppuna, olen aina valmis.

Näiden lehtitaikina valmistaa yksinkertaisesti ja nopeasti. Täyte voi olla mitä tahansa, ja.

Erittäin herkullinen leivonnaiset! vain

Erittäin herkullinen leivonnaiset! Vain hullu!

Niin, no 200 ml: n keittolasiin.

Helen, ja kapasiteetti kuppi?

Jossa ainesosat lopussa ei - lasi - 200 ml.

Piirakat kaali ja muna

Herkkä, tuoksuva, ilmava kakkuja kaalilla täyte.

Miten kokki piirakat kaali ja muna:

Ensimmäinen askel on valmistella hiivataikina piirakat:

1. kulhoon kaada puoli kupin lämmitettiin maitoa, kaada se kuivahiiva ja tl sokeria. Sekoita, peitä kannella tai pyyhkeellä ja jätä tulevaisuus hautua lämpimässä paikassa 15-20 minuuttia.

2. Munat (huoneenlämpö) lietsoa syvään kulhoon, lisää siihen loput lämmitti maito ja kaada neste tulossa hautua. Sekoitettuna Corolla.

3. Kaada suola, loput sokerista ja kaada puhdistamaton auringonkukkaöljy, sekoita hyvin.

4. Sekoita jauhot hienon seulan läpi, lisätään annoksittain ja vaivaa taikina. Tämän seurauksena pitäisi olla taikina, joka pitää muotonsa pehmeä pallo, tiheää ja helposti outdone käsin.

5. taikina laitetaan syvään kulhoon, peitä kannella tai pyyhkeeseen ja jätä 1-1,5 tuntia lämpimässä paikassa.

6. Kun 1-1,5 tunnin obmyat noussut taikina ja jätä se lämpimässä paikassa 40 minuuttia lähestyä toisen kerran.

Valmista täyte kakut hiivataikina:

1. Suikaloi kaali, laita esilämmitetään pannulla, lisää suola ja pippuri, kansi ja hauduta miedolla lämmöllä 20-35 minuuttia (se riippuu "nuoriso" kaalin), lisää hieman vettä tarvittaessa.

2. Keitä kovaksi keitettyjen munien, kuori ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

3. Yhdistä munat ja kaali ja jäähtyä hieman. (Halutessasi voi keittää munat ja lisää ne raaka kuin kaali 10 minuuttia ennen saatavuuteen ja sekoitetaan huolellisesti).

Kun taikina ja täyte on valmis, me siirrymme mallintaminen piirakat. Valmiit kakkuja kaali ja muna levitä pellille, rasva keltuainen ja antaa seistä 20-30 minuuttia. Sitten laittaa kakut ja kaali uunissa 180 ° C: ssa 35-40 minuutin ajan.

Taikina osoittautuu hyvin nestettä. Liian vähän jauhoja.

Paljon kiitoksia resepti

tehty tiukasti mukaan oman mittasuhteet, kaikki oli upea.

Todellakin taikina on tiheä, kun taas uudelleen veistää kakku pulahtaa kätensä tärkkelyksen jottei kummallakin kädellä.

ja niin saamme ilmaa, pehmeä

Lana Taikina osoittautuu hyvin nestettä. Liian vähän jauhoja.

Taikina olisi erittäin pehmeä ja missään tapauksessa saisi olla jyrkkä tai piirakat ei tuota ilmaa, sekä paljon riippuu jauhon itse.

Kiitos resepti! kaikki osoittautui ei niin sujuvaa, mutta tämä johtuu siitä, että ensimmäinen kerta, kun leivotaan mitään taikina ja taikina itse, myös ensimmäistä kertaa), mutta tulos on melko tyytyväinen!

Paljon kiitoksia resepti

Paljon kuiva hiiva, on 2,5 kg jauhoja

Piirakoita ja kaali ovat suosikkini. Vain taikina, minä lisää kerma ja laittaa vain yksi muna.

Hei! Onko mahdollista tästä testistä belyashi tehdä?

Catherine Hei! Onko mahdollista tästä testistä belyashi tehdä?

Ollakseni rehellinen, belyashi koskaan kokki, en voi valitettavasti kertoa.

Taikina on erittäin tahmeaa lopussa ja nopeasti taukoja ja kakku hajosi Muovausvaiheessa ((

Jauhot virhe, vähintään 1,6 kg jauhoja

Tehdä pehmeä taikina ei tartu käsiin, se olisi pitkä ja huolellisesti vaivaa voimakas liikkeitä. Vähintään puoli tuntia. Lopussa, kun se on jo melko vähän kiinni, voit pestä kädet ja harjaa ne kasviöljyllä. Sen jälkeen minkäänlaisia ​​ongelmia ei budet.I ei tarvitse lisää jauhot.

Resepti on hyvin viileä) kiitos paljon) olen lisännyt hieman jauhoja ja taikina ei tartu käsiin. Kiitos resepti Sain ensin näitä upeita kakkuja kiitos jälleen

Anteeksi, mutta totuus öljyä, 220 ml, tämä ei ole kirjoitusvirhe?

Jauhot satoi silmään, kunnes taikina on tullut joustava. Leivotaan ensimmäistä kertaa ja pelkäsin puinen taikinan, mutta se osoittautui ihan hyvin. Ilmaa ja lempeä. piirakat meni kahdesti. Kiitos resepti!

Hyvät vierailijat minun Pischebloga!

Olen jo kauan ollut valmistelemassa kakkuja tämän reseptin, tiukasti nämä osuudet. Mittaa määrät ainesosia keittiö sähkövaa'at, joten kirjoitusvirheet määrän jauhoja, hiivaa, voita ja muita asioita siellä.

Jos sinulla on taikina muuttuu neste, on todennäköistä tapauksessa jauhot, tai voit mitata ainekset silmään. Ehkä otat suuren muna, joka lisää kosteutta. Lisää hieman enemmän jauhoja taikinaan on tullut joustavampia ja vähemmän juuttunut hänen kätensä.

35-40 minuuttia. Ei ole kirjoitusvirhe?

Olen aina osoittautua kakkuja jostain syystä vaikeaa. Kirjoita tähän taikina muuttuu neste. Vastasi asia muke.Kakoy luokan jauhoja tarvitaan sitten kirjoittaa? Yritän tehdä tämän reseptin

Olga2 35-40 minuuttia. Ei ole kirjoitusvirhe?

Näen huumorintaju teillä on erinomainen.

Tein kaiken lääkemääräyksellä. Käännyimme rehevä, mutta poltetun paljon (((. Poskazhite mitä tehdä ei palanut.

Aigul yllätys! Jokainen kotiäiti säätää aikaa ominaisuuksien perusteella uunin!

Juuri kun avaan läpi 20 minuuttia, enemmän valkoista, vaikka 10 minuuttia auki, jo palanut kapets.

Aigul Teen kaiken lääkemääräyksellä. Käännyimme rehevä, mutta poltetun paljon (((. Poskazhite mitä tehdä ei palanut.

Kysyä, mikä on uunisi? Kaasu tai sähkö? Millä tasolla paistetaan? Kuinka kauan? Missä lämpötilassa? Ylempi tai alempi lämmitykseen käytetty vai molempia?

Minulla sähköuunissa yritys bosch. I paista lämpötilassa tasan 180 astetta (sillä, että olen erityisen uunimittaria), tila kuumentamisen ylemmän ja alemman kerroksen 2 alla. Mennessä, kun se vie minut 30 minuuttia.

Kysymykseen siitä, taikina ja määrä jauhoja. Eilen taas paista piirakoita kaalilla ja omenat samasta puusta, ja päätti olla mitata jauhoja keittiövaaka ja mittamuki ja tarkista avulla painojen kuinka tarkasti voit mitata paljon aineksia avulla cup. Joten virhe on noin 60 (.) Mummi. Siksi mittaamalla kuppi kiloa jauhoja voi huomaamatta grammaa 200-300 ja saada taikina neste.

Kaasuliesi. En tiedä, kuinka monta astetta, se on vanhahko. Ylimpänä laitoin pannulle ja polttaa

Aigul kaasuliesi. En tiedä, kuinka monta astetta, se on vanhahko. Ylimpänä laitoin pannulle ja polttaa

Ehdotan ostat lämpömittari uunissa, ne ovat edullisia, mutta erittäin mukava.

Kiitos, että taikinan resepti. Täytteenä teidän resepti tekee. Mutta resepti Otin testin. Taikina on kevyt, pehmeä kuten ilmaa. Ja maku on hyvin tasapainoinen. Suurkiitokset

Kaasuliesi. En tiedä, kuinka monta astetta, se on vanhahko. Ylimpänä laitoin pannulle ja polttaa

Aigul, kokeile alimmalla tasolla laittaa pannulla vedellä. Minäkin kaasuliesi ja palaa myös alhaalta ja ylhäältä kostea. Ja ne paistetaan kautta eivätkä pala

Piirakat kaali ja muna

Classic Kotitekoinen - punaposkinen piirakat kaali ja munia. Taikina ilmava, hyvin pehmeä, rehevä, monet meheviä täytettyjä kaali, paistettua sipulia ja munia. Muuten - on kaksi vaihtoehtoa täytettä valita. Ne, jotka ovat päättäneet ensimmäistä kertaa leipoa piiraita kaalin ja munat uunissa kanssa askel askeleelta resepti kuvat ovat erittäin hyödyllisiä. Taikina piirakat tein hiiva maitoon. Kuinka monta se oli keitetty, ja teki tämän resepti kakku taikina en petä. Sopii hyvin, ei levittää, eikä halkeile paistamisen aikana. Ja mitä herkullinen!

Resepti piirakat kaalilla ja munat uunissa on suunniteltu 20 kappaletta. Jos haluat kokki pidempään, lisätä määrää ruokaa kahdesti.

Leivotuille piirakat kaalilla ja muna tarvitaan:

  • lämmintä maitoa - 250 ml;
  • Vehnäjauhoja - 130 g;
  • tuore pakatun hiiva - 20 g;
  • sokeri - 1 rkl. l;
  • natriumsuola suuri - 0,5 tl ..

Miten kokki piirakat kaalilla ja munat uunissa. resepti

Katkaista sieni levy tuoretta pakatun hiivaa. Pienemmät ja murenee yhdessä sokerin ja suolan jauhettiin homogeenisen lietteen neste.

Maito kuumennetaan sellaiseen lämpötilaan, että sormi tuntui miellyttävä lämpöä. I seos kaadetaan hiiva. En sekoita, lisää jauhot, pre-seulonta sitä.

Whip vispilä. Suuret möykkyjä taikina pitäisi olla pieniä loman - he levitä. Opara on vetinen, aivan kuten vähärasvainen smetanaa. Olen peitetään pyyhkeellä, laittaa lämpöä 20-30 minuuttia.

Neuvoston. Mitä paksumpi taikina, sitä kauemmin kestää nousta. Jos taikina on valmistettu nopeasti, tehdä hautua nestettä, ainoastaan ​​aktivoida hiiva.

Merkki, valmiuden sieni - suuret ja pienet kuplat pinnalla ja voimakas haju käymisen. Iridescent hautua suureen kulhoon, siivilöidä jauhot, noin kaksi kolmasosaa tämän reseptin. Lisään loput myöhemmin, kun vaivaamista taikina.

Kaadan auringonkukkaöljyä. Lisää muna ja jopa lusikallinen sokeria, Pyrozhkov taikina pitäisi olla mitäänsanomaton. Kaikki on sekoitettu jauhoja ja hautua.

Taikina löysä, kostea, tässä vaiheessa vielä sekoitettiin lusikalla.

Jäännökset olivat hajallaan jauhoja aluksella, levitä taikina. Olen ajetaan ympäri, ikään kuin kattaa panerointijauhoa ja vaivaa käsillään. I valssattiin jauhot, taitto, jälleen vaivaa ja vaivaa kuin 10-12 minuuttia, kunnes hyvin pehmeä, sileä pulla. Seinät ja kulhon pohjaa päällystetty öljyllä, laita taikina takaisin. Työskentelen myös, laittaa lämpimässä paikassa tunnin tai puolitoista - riippuen siitä, miten lähestyä.

Täytteenä kokki kunnes taikina nousee. En kahdenlaisia ​​- alkaen haudutettu kaali ja perinteiset - höyrytetyistä. I näyttää yksityiskohtaisesti toisen suoritusmuodon, ja resepti on erittäin maukas täyte kaali täällä. Toivottavasti nautitte molemmat. Kaalilla ampua muutamia lehtiä. Paksu suonet katkaista. Leikkasin lehdet pieniksi kuutioiksi. Hienoksi silputa sipulit.

Vuoka tai leveä pannulla kiehua vettä. Lisään suolaa niin paljon, että oli hieman suolaista. Kaadan kaali, keitetty pehmeiksi (vain muutaman minuutin).

Olen sulautuvat siivilä. Vesi tulee tyhjentää tai kaali täytyy varovasti purista ole pitkä haihtua se pannulla.

Kuumenna paistinpannu öljyllä ja kaadetaan sipuli, paista kunnes kulmassa hän alkaa ruskea. Aste paahtamalla valita oman maun - haluavat paista sipuli hyvin - pidä enää tai tehdä tulen vahvempi.

Lisään kaali ja paista sipulit, liotuksen öljyä. Viisi minuuttia myöhemmin, olen sammuttaa.

Munat keitetyt kovaksi keitetty etukäteen. Olen leikataan kuutioiksi, se ei ole pieni, on paloja. Jakaa kahtia. Yksi lisätään usein haudutettua kaalia, toiseksi kaali ja sipuli. Maustetaan pippurilla, yritän suolaa, mausteita.

Valmistella täyte kesti hieman yli tunnin. Taikina tällä kertaa hyvin kasvanut, on kasvanut ainakin kolme kertaa.

Pehmoinen obmyat taikina, laita pöydällä ja jakaa pienemmiksi palasiksi, jotka painavat 40-45 grammaa.

Saada tasainen kakkuja, säännöllisen muotoinen, aihio pyöristetty, on podkatat helmiä. taikina kiinteä kattaa kämmenen, sormea ​​hieman taivutettu. Kierrä myötäpäivään selaa esimuotin kunnes se pehmenee ja pyöreä.

Peitekalvo, jätän 15 minuuttia kestämistä. Sitten sormet vaivattiin kakku paksuus 1-1,5 cm. Reunat jätetään vapaaksi, laittaa keskellä lusikka täyte.

Nosto reuna, tiukasti purista taikina täytteen päälle piirakat keskustaan. Zaschipyvaem yhteen suuntaan, liikkuu keskeltä reunaan.

Sitten toinen, vaan päinvastoin - reunasta keskelle. Joten täytteenä ei voi työntää, jää pihvi ja ompeleet saada sileä, siisti. Top pitäisi saada kampasimpukka korkeus 1-2 cm.

Jälleen kerran ohikulkijoita saumaa pitkin zaschipyvaem taittuu - voit nyt huoli, piirakoita ja kaali uunissa eivät hajoa.

Leivonta blanketed paperia tai pergamentille. Leviämisen aihio etäisyydellä, että kun varautumisesta ja paistaminen ole tarttuneet toisiinsa. Peitän, laitoin liedellä. Käännä uunin, kunnes se saavuttaa lämpötilan 200 astetta, kakkuja nousevat.

Paista piirakat kaalilla ja munia uuniin keskitasolle, laita pannulla arinalla. Jälkeen 20-25 minuuttia heidän täytyy kostuttakaa ylhäältä ja alhaalta. Jos alkuun valo, poistettiin korkeampi ja pidä muutaman minuutin.

Heti as'll saada piirakat uunista, rasva kevyesti sokeroitua teetä ja kansi. Välittömästi kuori siirtyy pois lämpöä, siitä tulee pehmeä. Haluat ehkä tehdä kiiltävä kuori ja kultainen, niin mitä vinkkejä voideltuun Patty ja pulla, on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Tämä ihana taikinaa kakkuja kaalin ja munia uuniin kääntyi pehmeä ja rehevä, ohuella kultainen kuori. Erittäin maukasta, suosittelen kokeilemaan. Onnea leivontaan! oman Plyushkin.

Jos pidät resepti - resepti jakaa sosiaalisiin verkostoihin

  • Laiska kakkuja kevätsipuli ja muna
  • Piirakat omenat uunissa
  • Kakkuja muna ja kevätsipulia uunissa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 8 =