Kannet pehmustetut huonekalut

Cape sohvalla - paras

Making sisätilojen asunnon, sinun tarvitsee huolehtia paitsi suunnittelusta ympäristön, mutta myös ajatella käytännöllisyyttä ulkoasun.

Otetaan esimerkiksi, tuolit ja sohvat. Sisuksessaan kuluu loppuun ja häivyttää. Välttää tällaisia ​​ilmiöitä, on suositeltavaa ostaa erityistä viitta.

Tämä auttaa suojaamaan huonekaluja pilaantumiselta ja luoda kodikas tunnelma olohuoneessa, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Turhaan, monet uskovat niemi menneisyyteen. Nykyaikaiset huopia ole mitään tekemistä laajasti neuvostoaikana, kattaa huonekaluja. Pikemminkin se on erillinen osa sisustus, eikä lisäksi verhoiltuja huonekaluja.

Nykyään valmistukseen katettujen käyttää valtavan määrän materiaalia. Tämä voi olla sekä synteettiset ja luonnolliset kankaat. Ensimmäisessä ovat kestävämpiä ja senkin jälkeen useita pesuveden eivät menettävät alkuperäisen ulkonäkö ja väri. Esimerkiksi akryyli- tyyny sohva palvelee sinua uskollisesti monta vuotta. kangas rakenne mahdollistaa pitää muodossa huopia, vaikka kone pesun. Samoin se pitää akryyli väritystä vaihtoehtoja viitat yksinkertaisesti häikäisevä. Lisäksi synteettiset kuidut eivät aiheuta allergiaa, joten akryylipinnoite paitsi lämmin, mutta myös estämään allergisen reaktion.

Tämäntyyppinen verhot on suunniteltu luomaan ilmapiirin luksusta huoneessa. Paksu värikkäiden turkis antaa lisää tilavuutta pehmustetut huonekalut, ja sanomaton tuntoaistimuksia tuntui koskettaessa turkis viitta rentoutua stressaavan työpäivän. Turkis voi olla joko luonnollinen tai keinotekoinen. Pieni miinus että tämä viitta ei voi poistaa tavanomaisella tavalla vedellä ja jauhe pesua varten. No se ei ole väliä, voit käyttää kemiallinen pesu. Lisäksi, saastunut huopa on vähemmän kuin tuote kudoksen seurauksena on puhdistaa se liian paljon harvinaisempaa.

Mahra - kangas, jonka rakenne muodossa pieniä Villi. Raaka-aineen valmistus voi olla sekä 100 prosentin puuvillaa, ja tekokuidut. Pehmeys Terry kansi voi oikeutetusti kilpailla turkista, erityisesti silloin, kun pinta on käsitelty "velyur9raquo;. Kangas siten hankkii lisää pehmeyttä ja kiiltoa.

Kangas, joka kantaa nimeä kuvakudos on valmistettu puhtaasta puuvillasta. Aiemmalta nimeltään kuvakudos kudottu kangas kirjailtuja koristeita tai jopa kokonaisia ​​kuvia. Moderni kuvakudos kangas on silmiinpistävää vahvistuksen siitä, että perinteitä ei ole unohdettu. Tämä simuloi huopa kudonta ja täynnä kukka koristeet ja koristeellinen kuvioita.

Tietenkin tällainen viitat on tarkoitettu ainoastaan ​​makuuhuoneeseen, jossa on lepoa ja unta. On erityisen mukavaa makaamaan sängylle, missent herkin silkki kuumana kesäpäivänä.

Painoton ja pehmeä satiini kannet näyttää hyvältä pastelli sävyjä. Väri voi olla valita harkitsee vuodevaatteet.

Vihjeitä, jotka voivat tulla kätevä valitessaan sohva tyyny

Ensimmäinen, määrittää koko, joka, varustettuna mittanauha, huolellisesti mitata vuode. Pääsääntöisesti verhoa on katettava vuodevaatteet. Ostaakseen viitta oli alkuperäisen ilmeen, koristaa hänen hapsut tai röyhelöitä kangasta. Jos et halua ajoittain korjata kerran virrannut alas sohvalta Cape, valita malli kuminauhalla reunoilla. Siinä tapauksessa, jos et pidä yksitoikkoisuus ja ei haittaa usein muutos ympäristössä, sinun tulee innoissaan ns kaksipuolinen malli. Luoda verhon voi ja kasvot, ja alapuoli.

Ja lopuksi, viimeinen vihje. Kattamaan näytti orgaanisesti, yritä valita se väri verhot tai maton huoneeseen.

Toivomme, että suositukset eivät mene hukkaan, ja voit poimia sohvalle huopa, koristamaan kodin oman maun mukaan ja mieltymykset. Toivotamme teille onnistunutta ostosta ja hyvällä tuulella!

Heittoja: suunnittelutrendejä

Sohvan päälle pidetään ei valinnainen lisälaite, ja olennainen osa samassa tilanteessa, kuten verhot. Kuitenkin muutama vuosi sitten, suunnittelijat ovat tarjonneet luopua liikaa, heidän mielestään, tekstiilit sisustus. Lyhyellä ajanjaksoon kuvia muotilehtiä pehmustetut huonekalut esiintyi sen "alkuperäisen" muodossa, mutta käytännössä tämä malli menetelmää ei kiinni. Kävi ilmi, että se on paljon helpompaa ja halvempaa muuttaa sohvalla niemelle tai irrotettava kansi, kuin antaa sen kavennuksen. Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia kaunis muotoilu innovaatioiden peitetty sohvalla.

Hyvä sohva, määritelmän mukaan ei voi olla halpaa, ja ostaessaan, odotamme, että se kestää vuosia. Mutta vaikka kuinka yritimme huolellisesti käyttää pehmeää huonekaluista (joka on lähes mahdotonta, varsinkin kun perheessä on pieniä lapsia ja eläimiä) jos et suojaa verhoilua verhoa, hän nopeasti likaantuu ja hieroa. Ne, jotka uskovat päiväpeitteet, peitot ja viitat huonekaluja lisävaruste keskiluokkainen, jäädä viime vuosisadan, syvästi väärässä. Meidän aikanamme he eivät ole menettäneet merkitystään.

Moderni huopia sohvalla, jossa innovaatioita, jotka tulemme tutkimaan tässä artikkelissa, on toinen selkeä osoitus siitä, että sisätilassa ei ole trifles, ja käytännöllisyys nykyään arvostetaan yhtä paljon kuin kauneus.

Heittää useita toimintoja:

 • Se suojaa verhoilu kulumiselta ja lialta;
 • pidentää verhoiltuja huonekaluja;
 • Se lisää tunnelmaa viihtyisä olohuone muistiinpanoja;
 • Se tekee täydellisen sisustus ja antaa sille persoonallisuus;
 • Se on riippumaton accentual lisälaite.

Kiitos uuden päiväpeite vanhoja huonekaluja heti hankkia mallikas ulkonäkö. Ja jos ostaa enemmän kuin yksi viltti sohvalle, ja mielenkiintoisia uusia tuotteita, yhdistetty kansia tyynyt, se voi olla mielialan ja helposti muuttaa sisätilojen niin monta kertaa kuin haluat.

Valikoima kankaiden verhoja ja kannet pehmustetut huonekalut, hyvin laaja, mutta se voidaan ehdollisesti jakaa neljään pääryhmään:

 • luonnon valmistettu kasvi- ja eläinkuidut: puuvilla, pellava, juutti, bambu, hamppu, villa ja silkki;
 • Keinotekoinen saatu luonnon orgaanista alkuperää olevien aineiden: viskoosi, asetaatti;
 • synteettinen polymeeri filamenttien valmistettu: polyesteri, fleece, mikrokuitua;
 • Sekoitettu koostuu eri prosenttiosuuden eri yhdistelmiä luonnollista, keinotekoista ja synteettiset kuidut.

On ymmärrettävä, että luonnollinen, kun se tulee tekstiilien, se on suhteellinen käsite, ja mitä tahansa näistä kudoksista voi olla sekä aito (vain koostuvat kuiduista samaa tyyppiä) ja sekoitetaan. Jos tarkastellaan koostumusta Tacna, myyntiin tekstiiliainetta tarkasti, näet, esimerkiksi silkki, villa tai viskoosia PUUVILLAPEITTO on 30-50% polyesteriä. Tämä suhde on täysin hyväksyttävää. Mitään järkevä luonnonmateriaaleja valmistamiseen käytetty verhot. Ne eivät ole tarpeeksi vahvoja nopeasti ja helposti pyyhkiä rutistaa. Polyesterikuidut tehdä niistä kestävämpiä, taipuisa ja ei vähennä johtuvat edut luonnollista alkuperää.

Päiväpeite Verhoillut kaikkien näiden materiaalien, mutta massatuotanto seuraavaa kangasta käytetään useammin.

Tapestry. Tapestry käsittää vuodet eivät menetä suosiotaan. Ne ovat kestäviä, pitkä säilyttää houkutteleva ulkonäkö, helppo pestä, kuivuu nopeasti ja silti kaunis ja kallista. Niille on ominaista monimutkainen kukka koristeet koristeellinen ja monimutkaisia ​​kuvioita. Äskettäin muodissa takana käsintehtyjä, ja siellä oli uusia Myymälän ylellinen kudos heittoja simuloimalla neulos turkis, pitsi. Tutkimuksessa piirustus verhot on niin realistinen, että pieni etäisyys luo ulkonäkö luonnollisen kettu turkista, koristeltu neulottu jersey monimutkaiseen kolmiulotteiseen kuvio tai käsintehdyt pitsit.

Silkki, satiini, satiini. Aiemmin silkki, satiini ja satiinipäiväpeittoja valmistettu kokonaan luonnon materiaalit eivät ole kovin kestäviä ja käytetään pääasiassa vuodepaikkaa makuuhuoneessa. Tänään, silkki ja puuvillaa, polyesterikuituja lisätään. Ne antavat luonnollinen kankaan lujuutta, ryppyjä kestävyys, kulutuskestävyys. Tämä antaa yhdistellä näitä kauniita huopia ja kannet sohvia ja tuoleja, jotka ovat asianmukaisia ​​ja tiukkoja ja romanttisen sisustustyyleihin, mallista riippuen.

Luonnon tai keinotekoista turkista. Fur viitat antavat lisää volyymia pehmustetut huonekalut luo huoneeseen rentouttavaa tunnelmaa sybaritic ja ylellisen ilmeen liioittelematta. Ne ovat miellyttävä ja mukava rentoutua, varsinkin kun ulkolämpötila on pakkasen puolella. Mutta on sellainen kuulu merkittäviä haittoja: turkin houkuttelee ja kerää pölyä on sähköistetty, ja aktiivisen käytön nopeasti käytetty loppuun ja putoaa alas. Huolehtimaan hänestä liian helppo ─ hän tarvitsee säännöllistä kemiallinen puhdistus Lisäksi lämpimänä vuodenaikana turkista päiväpeitto ei ole aivan sopiva.

Mahra. Raaka-aineen valmistuksessa frotee voi olla laaja puuvillan ja polyesterin kuituja. Tällaiset huovat ovat pieniä sumea rakenne. Pehmeä ja miellyttävä tuntoon tuntemuksia yhteydessä heihin, he voivat kilpailla jopa turkista kollegansa. Mahr todellakaan ole niin tyylikäs ja elegantti kuin turkista, mutta se on paljon halvempaa ja helpompi ylläpitää. Ja niissä tapauksissa, joissa etupuolella frotee kattaa käsiteltäviin "Velvet", siitä tulee pehmeämpi ja hankkii silkkisen kiillon.

Akryyli. Huopia akryyli ─ kokonaan synteettisiä, pehmeä, miellyttävän tuntuista ja, riippuen väri ja tekstuuri kankaan (se voi olla sileä, nukka, muistuttavat sametti tai veluuri) voidaan hyvin sisustaa sekä yksinkertainen ja sisustus tila. Akryyli kankaan paino etuja. Ne ovat erittäin vahvoja, kestäviä, täydellisesti suojata huonekaluja lialta, eivät kerry pölyä, helppo puhdistaa, eivät haalistu, eivät muutu muotonsa useiden pesukertojen jälkeenkin eikä sitä tarvitse silittää. Totta akryyli huonosti kulkee ilmassa, mutta huopia sohvalla, tämä haitta ei ole niin tärkeää. Ainoa merkittävä haitta akryyli huopia ─ sähköistetty, ja poistaa sen terveydelle haitallisia vaikutuksia, se olisi pestiin antistaattista ainetta.

Peitteitä pehmeille kalusteet voidaan jakaa kolmeen pääryhmään:

 1. 1 Niskat ja huopia;
 2. 2-Kannet Kannet;
 3. 3-sarjaa kuuluvat capes useista elementeistä.

Viitat ja peitot ovat suorakulmaisia ​​rainoja kankaalla tai turkkiin. Joskus ne ommellaan ylimääräisiä sivuelementeillä suojelemiseksi käsinojat. Ne voivat olla pieniä, ja jättää osa verhoilu avata ja sulkea sohvan puolelta lattialle. Jälkimmäinen vaihtoehto on yleensä käytetään silloin, kun sohva seisoo keskellä huonetta (amerikkalainen tapa), ja sinun on katettava sen takaisin.

Monet valmistajat (esim IKEA) tehdyt sängyt, peitot tiettyjen mallien sohvat ja tuolit samasta puusta pehmusteena niitä. Näitä kansia voi ostaa välittömästi (varastossa) tai ostaa ne myöhemmin, jos kalusteet, johon ne on ommeltu, ei ole vielä otettu pois tuotannosta. Vähemmän valmiiden tuotteiden valmistajan toimittamat sohvalla heidän tulee vakiona. Siksi emäntä, pyritään antamaan sisätilojen yksilöllisyys, kirjankannet, kattaa oman suunnittelun.

Äskettäin tuli myyntiin evrochehly pehmeä joustavat kankaat, jotka koostuvat puuvillasta ja polyesterikuituja. Ne ovat erittäin helppohoitoisia, käytännöllinen, tehokas suoja sohvan täyte pölyltä, lialta ja vaurioilta, ja koska ne eivät kanna kuormitusta koriste, helppo sovi mihinkään sisustukseen. Totta, ne soveltuvat vain sohvalla käsinojat ja kiinteä (ei-vaihdettava) tyynyt.

Asetettu peittämä viitat yleensä sisältää useita pieniä tekstiili raitoja: selkänoja, käsinojat ja istuutuu. Käsinojat ja istuinsuojia niin pieni otteen hyvin, mutta selkänoja voi liukua. Tämän välttämiseksi joskus he tekevät silmukoita ja verhoilu sohva, takapuolelta ommella painikkeita.

Miten valita viltti sohvalle

Jokainen yksityiskohta sisätilojen voisi olla hänen paras sisustus ja voi toivottoman pilata sitä. Siksi valitsemalla viltti sohvalla olohuoneessa, opiskelun tai makuuhuone, sinun täytyy harkita muutamia perussääntöjä.

Tarkoituksenmukaista Interior. Ylellinen huopa turkisten näyttää vieras esine pienessä olohuoneessa pitsiverhot ja vanhan mummon sohva, mutta se sopii täydellisesti ilmakehään "antiikki", jossa on takka ja pronssi kattokruunu. Suuret, pehmeät akryyli viltti mehukas tumma väri sopii standardin moderni sisustus, mutta se on ehdottomasti vasta asuu tyyliin Provencen tai maa.

Matching verhot. Tekstiilit ikkunat ja kalusteiden samaa väriä tai saman kudoksen katsotaan nyt vanhentunut. Mutta tämä ei tarkoita, että mitään päiväpeite käytä verhoja. Verhon jopa kallein luonnollista satiini menettää kaiken viehätyksensä taustalla raskaan samettiverhot, mutta korostaa siisti kauneutta Japanin kangaskaitaleihin. Tiheä Tapestry päiväpeite monimutkaisen malli ei ole soveltuu verhot valokuvatulostusta mutta sointuu hienostuneita ranskalaisen markiisi.

Sopivat kalusteet. Jos kansi ei ole liian suuri eikä peittää verhoilu sohvalla, sen on noudatettava sen värillisenä. Esimerkiksi kirjava värillinen kansi ja värikäs sohva "väittävät" keskenään ja näyttää mauton. Verhon muodossa kansi tai suuri viitta, jotka peittävät verhoilu, voi olla mikä tahansa väri ja rakenne.

Olemme antaneet vain muutamia räikeimmät esimerkit koska kaikki hyviä ja huonoja yhdistelmät johtavat lyhyessä artikkelissa on mahdotonta. Siksi kaikki edellä mainitut parametrit on arvioitava erikseen perustuvat tarkkoihin sisustus, ja muistaa ─ jokaista sääntöä on aina poikkeuksia, ja joskus näyttää siltä, ​​se ei sovi toisiinsa asioita yhdessä näyttävät houkutteleva ja tyylikäs.

Koriste verhot sohva ei ole vain pidentää verhoiltuja huonekaluja, mutta myös sisustus on lämmin ja viihtyisä koti, auttavat korjaamaan aksentti korostaa hänen ihmisarvonsa, piilottaa puutteita. Niiden käyttäminen on suositeltavaa kaikille ystäville mukavuutta ja estetiikkaa. Näin ollen on toivottavaa hankkia useampia huopa, ja useita eri väriä, leikkaus ja rakenne kuviot ja muuttaa niitä riippuen mielentilaan ja aika vuodesta.

Plussat ja miinukset kaikenlaisten täyteaineita huopia. Vinkkejä oikea valinta.

Miten valita tyyny pehmustetut huonekalut laatu, materiaali, valmistaja, koko ja hinta

Homeliness, joka lämmittää sielun henkilöä, koostuu pienistä asioista: hän pelaa hänen roolinsa ja viltti sohvalle tai tuolin, ja huolellisesti taitettu ruudullinen, ja ripustettiin tietyssä järjestyksessä kuvia. Lisäksi, sohva viitta, esimerkiksi, on suojaava funktio. Kallis sohvan täyte voi olla kaunista levittää, mikä vaikeuttaa käyttää. On tärkeää kattaa hyvin sopusoinnussa muun sisustuksen yksityiskohtia.

Jos asui talossa vauva tai lemmikkieläimiä, sohva kansi - se on välttämättömyys, ei ulkoasun. Hinauksen likaiset huonekaluista maksaa paljon kalliimpaa kuin tavallinen korvaava kansi. Kannet pehmustetut huonekalut eivät ole menettäneet merkitystään nykypäivään. Lajikkeet aina jättää valinta:

 • Kaunis huopia sohvalla. Pääsääntöisesti nämä tekijät ovat osa tahallista laiminlyönneistä tyyliä ja eivät kata kaikkia verhoilu kokonaan. On kuitenkin olemassa suuri mattoja suunniteltu sulkemaan kaikki huonekalut kappaletta.
 • erilliset verhot. Tämä vaihtelu antaa koristelu huonekalujen avulla useita osia: suuri osa - istuu kaksi - ja käsinojat ja useita osia - taakse.
 • Päiväpeitteet, peitot. Sopivasti kun istunnossa, viitta ei liiku. Kannet vartalonmyötäinen huonekaluja joka puolelta. Suunnittelun, ne voivat olla erilaisia: tikattu, tilkkutäkki, laskostettu tai ryppyiset.

Se, missä määrin sinun on tyytyväinen istua sohvalla, määräytyy rakennemateriaalilla niemen. On virhe ajatella, että koostumus voi olla synteettisiä. Tyynyt luonnon materiaaleja ovat myös yleisiä, sekä polyesteriä tai polyesteriä. Kangas huopia sohvalla voi olla seuraava:

Pienissä kaupungeissa, kuten Moskovassa ja Pietarissa, se on helppo poimia kaunis levittää tavallisen sohva tai vuodesohva. Jos tiedät pituus ja leveys, voit tilata suosikki version verkkokaupan valmistajalta toimituksen postitse. Usein näitä verkkopalveluja pidetään osakkeita ja myynti, josta voi ostaa alennuksella huopia sohvalla on hyvin halpaa.

On tärkeää määrittää mallin, värin ja kangas, jotka sopivat sinulle, niin osto tehdään nopeammin. Mieti onko levittää tuoli samanlainen tai heidät jätetään ilman asianmukaista huomiota tarvitset. Määritysten mukaan, sillä pehmustetut huonekalut voivat vaatia erilaisia ​​malleja kannet. Jos sohva malli on hieman epätavallinen, aloita valinta, joka perustuu sen ominaisuuksiin.

Kauniita huonekaluja, sisustettu samaan tyyliin tuo matkustamoon ehjä: no keskeinen elementti ei ole pois yleisestä koostumuksesta. Tästä syystä saada kannet sohvalla ja tuoli on hyvä idea, varsinkin jos ne myydään yhdessä jo ja ei tarvitse valita niitä väreissä. Muissa tapauksissa ehkä poimia tyyny tuolit ja sohva yksin.

 • Mallin nimi: Set kattaa BULSAN.
 • Hinta: 4000 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Turkin tuotanto 40% puuvillaa, päiväpeite koko röyhelöt alareunassa.
 • Plussat: näyttää elegantti, se tuo romantiikkaa.
 • Miinukset: ei kovin käytännöllinen materiaali.

On enemmän budjetin vaihtoehtoja, jotka voivat antaa tietä visuaalisesti, mutta ei laatu:

 • Mallin nimi: Shroud "Maylin".
 • Hinta 2900 ruplaa.
 • Tekniset tiedot: 50% koostuu polyesteristä, sarjassa on suuri kattaminen sohva ja kaksi pientä tuolit.
 • Plussat: Kevyt ja huomaamaton kangas sohva.
 • Miinukset: vain peittää ja selkänojalla.

Pick verhon Classic sohvalla tai sängyssä on paljon helpompaa kuin monimutkaisen kokoonpanon huonekalut. Kap sohvalla löytyy myynti ei ole vähemmän, mutta ostaa se on tarpeen harkita useita vivahteita. Tärkein - sijainnin takana! On sohva, jossa pitkä ja lyhyt sivu kohtisuorassa toisiaan, toisissa risteyksessä muodostettu pyöristämällä. Valita peittäminen sohva, jossa on suora kulma on jonkin verran yksinkertaisempi kuin levittää tylppä tai terävä.

 • Mallin nimi: pussi "etninen" taivuttaa kuulokkeet.
 • Hinta: 6700 ruplaa.
 • Ominaisuudet: polyesteriä elastaania Kotelo huonekaluja suoraan kulmaan, venytetään pohjustuksen päälle.
 • Miinukset: kallista.
 • Plussat: visuaalisesti huomaamaton.

Kuitenkin, monimutkainen kulma voi koristella. Pääsääntöisesti täällä aikana ovat vapaampia vaihtoehtoja, jotka eivät tarvitse tietää tarkat mitat:

 • Mallin nimi: Kiristin verhon "Fantasy".
 • Hinta: 7000 ruplaa.
 • Ominaisuudet: sama sisältö polyesterin ja puuvillan huntu löysiä, ei tiukka sopii.
 • Plussat: kaunis röyhelöt.
 • Miinukset: on jatkuvasti oikein.

Nahka - tuhma kamaa, mutta samaan aikaan, huonekalut pois se näyttää erittäin vaikuttava. Usein se on ostettu paitsi kotona, mutta myös toimistossa. Miksi pitäisi kattaa kaikki kauneus verhoa? Jos tähän tehtävään vaihtoehto, se on vain koristeellinen. Kotona määräajoin käyttö viitat, etenkin perheissä, joissa on pieniä lapsia tai eläimiä, on oltava.

 • Mallin nimi: Plaid Cleo «Confetti".
 • Hinta: 1600 ruplaa.
 • Ominaisuudet: koostuu kokonaan mikrokuituliina, voit heittää päälle tai sijoitettava istuimelle.
 • Plussat: miellyttävän tuntuista.
 • Miinukset: epäkäytännöllinen materiaali nopeasti menettää sen alkuperäisen ulkoasun.

Jos haluat suojata verhoilu puolelta, valitsemaan kannet. Älä unohda väri - valon verhoilu kannessa voi erottaa tulosteet:

 • Mallin nimi: ruudullinen Case Newchic.
 • Hinta 2100 ruplaa.
 • Ominaisuudet: polyesteriä, kattaa koko verhoilu täysin, fastens vetoketjulla.
 • Plussat: Ihanteellinen suojaa lemmikit.
 • Miinukset: ei paljastanut.

East on tuonut mukanaan muutoksia kotioloissa asukkaiden Venäjällä. Ottomaanien, jotka edustavat, on alhainen sohva, käsinojat ja päänaluset paikalleen suuri tyynyt sijasta selkänojan, on poistettu siitä. Alun perin tämä huonekalut on ollut keskeinen osa huoneen, mutta nyt hän ei anneta voimakas paikka. Peitto sohvalla ottomaanien ja jos heittää, sitten vain rennosti alaosassa.

 • Mallin nimi: Päiväpeite Dormeo Relax sohva.
 • Hinta: 3000 ruplaa.
 • Ominaisuudet: nailonia ja polyesteriä, se koostuu kahdesta osasta (yksi on sijoitettu istuin, ja muut - on vapaa ja voidaan siirtää).
 • Plussat: kevyestä materiaalista, voidaan koristella huonekaluja eri tavalla.
 • Miinukset: ei toimi, jos on eläimiä.

Jos haluat tehdä hienostuneen ja eleganssia, kannattaa kiinnittää huomiota jalompi kankaat:

 • Mallin nimi: Päiväpeite Sleep iX «Shine'n Soft».
 • Hinta: 1900 ruplaa.
 • Ominaisuudet: valmistettu tekoturkis ja lipeää, kahdenvälisiä.
 • Plussat: Käyttää molemmin puolin.
 • Miinukset: materiaali merkki.

Vahvistamisesta - sitähän pysäyttää ihmiset on ajatellut päiväpeite. On hyvin epämukavaa istua sohvalla ja nousta siitä jatkuvasti litistää muodostaa poimuja. Kuitenkin valmistajat ovat kehittäneet ratkaisun tähän ongelmaan - kansia kuminauhoja. Ne ovat tiiviit huonekaluja joka puolelta, ja eivät liiku istuimen mukana. On tärkeää tietää huonekalujen mitat, kattaa onnistuneesti lähestyi.

 • Mallin nimi: Cape röyhelö Bonntone.
 • Hinta 2200 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Kangas - kaatuu skintight selkänoja ja käsinojat, pohja on hame laskoksia.
 • Plussat: kaunis, käytännöllinen.
 • Miinukset: ei paljastanut.

Niille, jotka eivät pidä suuria määriä hienouksia, keksi seuraavat:

 • Mallin nimi: Buslan kansi.
 • Hinta: 3000 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Erityisten laatujen kangas on hyvä venytys kätevästi istua verhoilu, vaan on myös säätää kaikkia kokoja.
 • Plussat: näyttää lakonisesti.
 • Miinukset: voidaan venyttää ajan mittaan.

Sisätilojen ilman tiettyä tyyliä, mutta hieman kierre, sekin on paikka olla. Tapestry on asianmukaista paitsi seinille muodossa maalauksia, mutta se voidaan myös suorittaa ja viitta sohvalla. Tämä materiaali lisää hieman hienostuneisuutta, jos et liioittele. Muista, että kudos on tiheä ja vaikeaa pyyhkiä pois. Helposti ja huolimattomasti kaatua se ei, mutta se varmasti suojaa verhoilua.

 • Mallin nimi: Päiväpeite East Comfort.
 • Hinta: 3100 ruplaa.
 • Ominaisuudet: leveä kaistale kudos, joka ei peitä käsinojat lopussa on pieni hapsut.
 • Plussat: näyttää hyvältä, lisää kuori.
 • Haittoja: vaikea pestä.

Edes prim kuvakudos valmistajat pystyvät tuottamaan mielenkiintoisia vaihtoehtoja:

 • Mallin nimi: Set viitat Eponj Home.
 • Hinta 2400 ruplaa.
 • Ominaisuudet: iso paketti, joka sisältää jopa 7 tuotetta pohjaan suorakulmaisen viitta säädetty selkänojan ja käsinojat - muutama neliö.
 • Plussat: Voit itsenäisesti valita, miten sisustaa huonekaluja.
 • Miinukset: ei paljastanut.

Puuvilla voidaan antaa ensimmäisen sijan nimitys "Kätevin materiaali huopia." Nämä kääreet on helppo poistaa, ne eivät yleensä ole kalliita, ja siten, on paljon muunnelmia. Voit valita tiukan huppu kattavat vain joitakin osia, ja voi suosia romanttinen muunnos röyhelöt ja laskokset. Etsi vaihtoehto kuin ehkä johonkin kaupunkiin.

 • Mallin nimi: Shroud "Eden."
 • Hinta: 2000 ruplaa.
 • Ominaisuudet: puhtaasta puuvillasta niemen koostuu kolmesta erillisestä osasta, joista kaksi on käsinojat, ja toinen - että istuin ja selkänoja.
 • Plussat: kivaa, on köyhiä varten etä- tai sanomalehtiä.
 • Miinukset: ei paljastanut.

Kukaan peruutettu avattavasta verho, joka voidaan sijoittaa kuin haluat. Puuvilla on erityisen tärkeää:

 • Mallin nimi: päiväpeite "Suomi".
 • Hinta: 1700 ruplaa.
 • Ominaisuudet: kangas "kalanruoto", voidaan heittää koko verhoilu tai vain istuin.
 • Plussat: se näyttää alkuperäisen ja huomaamattomasti.
 • Miinukset: ei ole kiinnitetty, sinun täytyy korjata.

Kun keksi evrochehol, hän alkoi käyttää vain käytännön merkitystä. Ihmiset menevät lomalle, viitat katettu huonekaluja, ja se ei ole pöly laskeutuu. Vain vuotta myöhemmin evropokryvalo siitä tulee synonyymi Euroopan laatua ja kauneutta. Ne ovat venyttää kattaa, jolla on yleinen koko. Tämä on kätevää, koska voit sisustaa tahansa pehmustetut huonekalut.

 • Mallin nimi: Evrochehol "Flower Fantasy".
 • Hinta: 9000 ruplaa.
 • Ominaisuudet: yhdistelmä polyesteri ja puuvilla abstraktisti kukka väritys, peittää verhoilu.
 • Plussat: ilmainen.
 • Miinukset: alareuna on lattialla, pölyttyvät.

Kun tarvitset peitellä huonekaluja, jotta yhdestä nähtäväksi, tulla auttamaan tämän vaihtoehdon:

 • Mallin nimi: Evropokryvalo "Vista. Elegantti".
 • Hinta: 11 000 ruplaa.
 • Ominaisuudet: suunniteltu suurille kulmikas sohvia, joka koostuu puuvillasta ja polyesteristä, kangas näyttää visteen.
 • Plussat: se kattaa koko verhoilu.
 • Miinukset: kallista.

Miten valita viltti sohvalle

Kaunis ja muodikkaita asusteita, vaikka kuinka kalliita ne ovat kannattava, ovat paitsi tärkeä osa sisätilojen, vaan myös välttämättömyys. Kun ostat viltti sohvalle suojella verhoilu, hinta on toisarvoinen. Valitessaan, harkitse seuraavat kriteerit:

 • Tyyli vastaavia. Verhon tulisi mahtua sisälle. Klassiseen tyyliin sopivaksi frotee tai turkis viitta. Verhon puuvillaa tai silkkiä laskokset lisätä ripaus romantiikkaa.
 • peitteet tyyppi. Shroud for pehmustetut huonekalut voidaan tehdä yhdestä verkosta tai edustaa useita yksittäisiä osia. Ajattele, että on helpompaa sinulle.
 • Mount. Kansi, jossa on kuminauhat sopii tiiviisti, mutta tahallinen laiminlyönti, mikä on joskus tarpeen, ei voida saavuttaa niitä.
 • Väritys. Verhoa voi olla yksitoikkoista, on ruutukuvioitua tai tulostaa määränpäähän.

Arviot

Anastasia, 23 vuotias

Luoda söpö tyttö sisustukseen omassa huoneessa, minulla ei ollut kaunis kansia pikku sohvalla. Silmät putosi turkista viitat outoa. Minun järjestelmän piirissä olisi vain istuin. Visuaalisesti kaikki oli erittäin mukavaa, mutta laatu jättää paljon toivomisen varaa. Fur irtoa, kuivatut itsensä ja eroon se pöly on vaikeaa.

Valitsin tyyny pehmustetut huonekalut, ja pysähtyi joukko komponentteja. Toiminnassa oli erittäin kätevä. Erillinen mini-kannet käsivarsissa liikkumattomina, jos joku istuu sohvalle. Suuria kohteita voidaan asettaa vain hieman vetää jopa antaa alustava siisti ulkonäkö.

En ole koskaan ymmärtänyt, että on tarpeen sulkea kaunis sohva viitta. Kaikki muuttui, kun perheeni ja päätin saada koira. Verhoilu vanha sohva oli heti pilalle, niin uutta, päätin suojella. Puuvilla huopa kuminauhat tulevat kaikilta osin. Se näyttää mukavalta, ja eivät liiku pois alhainen hinta voidaan muuttaa usein.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

26 − = 19