Karsiminen viinirypäleet kaksivuotinen video syksy

Noin karsimisesta viinirypäleet syksyllä tai miten saavuttaa uskomattomia kesän satoa

Muodostuminen viiniköynnösten on aina pidetty vaikeana. Todellakin, alueesta riippuen, tyyppi ja vuodenajasta ja laitoksen ikä on leikattava tiettyjen sääntöjen. Karsimisesta viinirypäleet syksyllä - yksi tärkeimmistä maatalouden käytäntöjä. Artikkelissa ilmoittaa, että viiniköynnöksen syksyllä ja miten se miellyttää sinua runsas viinitarhoja runsaan sadon.

Oikein leikattu viinirypäleet, ennen kaikkea, on välttämätöntä lisätä määrää korjuuainespaalin. Lisäksi leikkauksen jälkeen kasvaa koko marjoja ja niiden maku, joka tulee täydellinen, koska enemmän virtaa hyödyllisiä ravintoaineita. Uncut Bush viettävät kaiken voimansa lisätä - se on pitkä viiniköynnöksen, mutta pieni klustereiden suolaisia ​​marjoja.

Keskellä vyöhykkeellä, jossa käytäntö suojaisan viininviljely karsimisesta rypäleistä perinteisesti pidetään syksyllä, varsinkin koska tällaiset hoito suojaa viiniköynnösten jäätymiseltä. Myös oksat lyhyempi tänä aikana, on enemmän marjoja.

Keskellä vyöhykkeellä, jossa käytäntö suojaisan viininviljely karsimisesta rypäleistä perinteisesti järjestetään syksyllä

Emme suosittele karsimisesta keväällä. Viiniköynnös on vaikeaa ja aika parantaa haavat, mutta jos on pakko katkaista osa oksat alussa mahla virtaa, kuten haavat alkavat "huuto", joka voi johtaa kuolemaan koko kasvi. Maaliskuussa kun lämpötila ei enää alittaa 5 celsiusastetta, voidaan siististi leikattu nuorten viiniköynnösten, joka ei ollut vielä maustetut tai sato taimet istutetaan syksyllä.

Kesällä viiniköynnökset eivät vaikuta, vaan ainoastaan ​​toteuttaa ehkäiseviä toimenpiteitä, joilla pyritään lisäämään tulevien ravinteiden ja kypsymisen viinirypäleet: keveiden, puhkeaa oksia, kohokuvioimalla, pasynkovanie, harvennus lehtiä.

Syksy karsiminen oikein suoritetaan kauden päätteeksi, mutta nollalämpötilassa. Yöpakkaset, jopa niinkin alhainen kuin -12 asteessa viiniköynnöksen eivät ole kauhea. Antaa viinirypäleet roikkua pidempään, vaikuttavat siihen, että suurempi määrä ravinteita siirtyä kasvien juuret, ja nämä varastot ovat välttämättömiä menestyksekkäälle kasvulle ja hedelmien seuraavana vuonna. Mutta myös hidastaa ympärileikkaus ei ole välttämätöntä - on tarpeen ohjaavat sää.

Vaihtoehdot formirovki viiniköynnöksen huomattavasti, mutta ne jakautuvat kahteen päätyyppiin: peitteeksi ja neukryvnyh. Joka peittää toteutetaan alueilla kylmät talvet, jossa oletetaan satamaan viiniköynnöksen lumen alla, näihin kuuluvat tuuletin ja Cordon järjestelmään. Neukryvnyh käyttää alueilla perinteisten viininviljely (Krimillä, eteläisten alueiden). Näitä ovat Stam ja pulina järjestelmään. Kuten karsinta suoritetaan ja keskellä bändi, mutta vain pakkasenkestäviä lajikkeita.

Tuuletin besshtambovaya järjestelmää käytetään pohjoisilla alueilla, jotka on päällystetty tyypin viininviljely. Kuten leikkaus muodostaa useita haaroja, jotka voivat säädellä määrä kasvavat pohjasta holkin pystysuunnassa mutta ratkaista eri kulmissa ja muodostavat tuuletin. Nämä oksat voidaan helposti siirtää varten suojelee talven kylmä. Tuuletin järjestelmä edistää nopeaa, tinkimättä tuottavuutta, nuorentaminen kasvi.

Tuuletin järjestelmä edistää nopeaa, tinkimättä tuottavuutta, nuorentaminen kasvi.

Kun puhallin formirovke tehtävänä kasvaa useita haaroja, joka on pohjana hedelmän viiniköynnöksen. Alkaa kehittää järjestelmää ensimmäisen vuoden kasvun taimi, leikkaamalla se syksyllä 2-3 silmut (voi olla kaksi, mutta kolmas on varalla, jos jäädyttäminen). Jos kasvu keväällä meni kolme nuppuja, yksi alkio hyppysellinen, jättäen kaksi nuorta eri puolilta tärkeimmistä paeta. Kaatuminen kaksivuotisen taimi antaa kaksi jo tarpeeksi vahva paeta, joka on leikattava tukalassa korvaamisesta, jättäen 3-4 silmuja.

Järjestelmät tuuletin karsiminen

Kolmantena vuonna lastentarha muodostamisen aloittamiseksi hihat. Keväällä, kun silmut menee kasvuun, kustakin kaksi vahvaa versoja, jätämme 2 nuorta versoa. Ja on tarpeen tehdä niin alempaan itää näyttivät ulospäin paeta. Puhkeamista syksyn näiden versot jo saada vahvempi - kasvaa pituus on 1 metri ja halkaisija 6-10 mm. Tulevaisuuden holkki on leikattu pois, jolloin vähintään 50 cm haara ja sidottuna korkea langan korkeus 30 cm lattiasta. Asianmukaisesti leikata on tarpeen, niin että sisempi holkki tuloksena puhaltimet olivat lyhyempiä kuin ulompi.

On näin muodostettu holkki puhkeaa kasvukauden aikana kaikki vuotuinen ituja 2-3 lukuun ottamatta ylemmän muodostavan hedelmällinen sauva, joka on sidottu säleikkö pystysuunnassa. Tässä vaiheessa päättyy muodostumisen puhaltimen.

Edelleen, kunkin hihat syksyllä sato on oikein käsittelee: ylempi normaalisti karsitaan 7-8 silmuja (hedelmällisen), ja alempi - 2-3 silmut (rikan substituutio), jolloin muodostuu yksikkö hedelmä. Leikkaamisen jälkeen puhallin on neljä vartta ja neljä hedelmää linkkejä.

Sitten joka syksy, leikkaa viiniköynnös otplodonosivshie ja muodostavat uuden hedelmiä elementin nuoret versot, jotka ovat kasvaneet ulos solmu vaihtoon.

Puhallinkäyrässä edistää hidas kasvu hihat. Nuorentaa vanhan paras leikkaus tukalassa elpymistä, jättäen 2-3 silmut juuressa kasvi.

Video "Leikkaaminen rypäleitä syksyllä"

Tämä video selittää miten toteuttaa leikkaamalla viltti.

Tämä piiri on käytetty leikattaessa viljelijöille neukryvnyh viinirypäleet pääasiassa Etelä-alueiden ja Krimillä.

Ensimmäisenä syksynä sato nuori taimi lähtee maanpinnan yläpuolella 2-3 silmuja. Seuraava, kahden vahvimman bakteereita valitaan joukosta, joka muodostaa runko (runko), toinen on myös tallennettu varmuuskopio. Syksyllä tärkeimmistä ampua lyhenee 2-3 silmuja, ja varmuuskopiointi leikataan tukalassa korvaavan pitäen 2 munuaisiin. Tässä vaiheessa kaikki muut nuoret versot puhkeaa. Toisena vuonna kasvun puristuskohta takakonttiin (antamalla sen kypsyvät) kaikkien lapsipuolia poistetaan myös. Kolmantena vuonna shtamb pitäisi leikata haluttuun korkeuteen, samalla poistaen kaikki prosessit, mutta säilyttää kaksi parasta - ne on leikattu, jolloin kaksi silmut kussakin. Nämä prosessit ovat hartiat Cordon. Omalla tasollaan, ja vedä lanka sitoa hänen hihassa tulevaisuudessa. Varaus myös lyhentää paeta, säilyttäen kahden vahvimman paeta, joista yksi jättää 2 silmut (rikan korvaaminen), ja toinen - 4-6 silmuja.

Neljäntenä muodostumisen mukaan lajikkeiden ominaisuudet hartioiden lyhentää, katkaista ylimääräinen ituja siten, että välillä jäljellä oleva etäisyys oli noin 20 cm: vahvistetut niin sanottu "sarvet", joka on emäksistä hedelmien linkkejä.

Viidennen vuodessa kussakin kasvatetaan paeta säilyttää 2-3 silmuja, ja loput on leikattu pois. Syyskuussa, kuudes vuoden vuotuinen versot kasvatettiin oikein muodostamiseksi hedelmiä yksiköitä, leikkaamaan ylempi paeta 6-7 silmut (hedelmiä viiniköynnöksen) ja alemman - on osa vaihto (2-3 silmuja). Tässä vaiheessa, muodostuminen shtambovoy voimassaoloaika päättyy. Seuraavina vuosina tuetaan vain Muotoilu: syksyisin leikattu hedelmällinen viiniköynnös, solmu korvaushoidon uusia versoja muodostuu hedelmiä -linkkiä.

Piirteet karsiminen ikä

Sykli elämän jokainen viiniköynnöksen voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen:

 • kapasiteetti vegetatiivinen massa;
 • hedelmiä;
 • sukupuuttoon elinkaaren.

Karsiminen aikana Kutakin jaksoa, harjoittaa omaa erityistä tarkoitusta ja on joitakin erityisiä ominaisuuksia.

Nuorten viiniköynnösten alle 5-6 vuotta, kertyy kasvullisen massa ja valmistautuminen hedelmien, joten päätarkoitus karsimisesta tällä hetkellä - oikea lähestymistapa muodostumista pensas, hänen luuranko ja muodossa, että se alkoi nopeammin ja runsaampaa hedelmää.

Kaavio viiniköynnöksen karsimisesta

Leikkaaminen alkaa ensimmäisenä vuonna taimet ja vähensi vuosittainen raja tarpeettomien versoja, jotka muodostavat perus holkki, joka on pohjana hedelmää linkkejä.

Pääsäännön muodostumiseen nuori viinitarha, joka on imettävä kaikki tulokkaita - viiniköynnös ei "lihottaa".

Pääsäännön muodostumiseen nuori viinitarha, joka on imettävä kaikki tulokkaita - viiniköynnös ei "lihottaa". Tämä nollaa viiniköynnöksen kukkia, vähemmän sadot, vastaavasti, siten myös laatua huonontavat marjoja.

Ympärileikkaus viinirypäleitä hedelmiä kaudella, joka voi esiintyä 20-25 vuotta, ennen kaikkea tähtäävät muodostava pensas järjestelmän sen hedelmiä ja kasvun säätelyssä. Tällä hetkellä kasvi voi sairastua, joten karsinta auttaa pääsemään eroon kuiva, kuollut, sairas versoja, ne korvataan nuoria.

Päätarkoitus karsimalla vanhaa käynnissä holkki - muodostumista lapa tai hihat hedelmistä, jotka ovat perustana korkean tuoton. Aikana ympärileikkaus voidaan poistaa jopa 70-90% viiniköynnöksen.

Karsimisesta viinirypäleet syksyllä edistää korkean tuoton. Hakeminen optimaalinen raja-järjestelmä, joka on sopiva ilmasto omalla alueella, et voi vain parantaa hedelmien viiniköynnökset, suojaa sitä jäätymiseltä ja äärimmäisistä lämpötiloista, mutta myös parantaa makua marjoja, joka sisustaa pöytä.

Rypäleen Leikkaaminen aloittelijoille

karsiminen viinirypäleet - yksi vaikeimmista tapahtumia järjestetään maassa. Joskus on vaikea ymmärtää, miten oikein leikata köynnökset ja milloin.

Leikkaus viiniköynnöksen karsiminen pienennetään 90 prosenttia viiniköynnösten, jolloin tarvittava määrä reikiä (munuainen).

Mietitäänpä yksityiskohtaisesti salaisuudet oikea karsimisesta viiniköynnösten, alkaen ensimmäisen vuoden istutus.

Leikkaaminen viinirypäleiden voidaan tuottaa sekä keväällä ja syksyllä. Kun karsiminen pensas syksyllä on toivottavaa kattaa talven, suojassa pakkaselta. Jos paikallinen ankarat talvet, sitten viettää kevään karsimisesta tai kätkeminen viiniköynnöksen talvella. Muuten, Uncut viinirypäleet paremmin sietää talvella.

Ominaisuudet rakenteen ja osien nimet viiniköynnöksen

Pohjan runko, joka on maassa, nimeltään kantapää, juuret kasvavat siitä.

shtamb - osa varren ensimmäiselle puolelle versoja, kuten kaikki puut. Viinirypäleitä ja osa runko on maan alla, solukkokappaleet.

pää - paksuuntumista tärkeimmistä varsi, jotka poikkeavat sivuversojen.

Hihat (olkapää) - sivuttainen versoja, joka ulottuu päässä varsi. Ja heidän silmänsä, se on sama munuainen.

On termejä, jotka sinun täytyy muistaa: hedelmät ja oksa nuoli korvaamisesta.

hedelmät ampuja - pituus leikkaus holkin, joka on jäljellä sen jälkeen, kun leikkaus munuaisten 8-12.

Twig korvaaminen - lyhyt hiha, trimmauksen jälkeen on 2-4 silmuja.

hedelmä linkki - ampua pari koostuu solmu korvaaminen ja hedelmiä nuoli. Kaikki nimet keskustelimme, käännymme salaisuuksia karsimisesta viinirypäleitä.

On olemassa paljon vaihtoehtoja muodostumisen viiniköynnöksen. Olkaamme viipyä kaikkein yksinkertaista ja ymmärrettävää - versot alkavat kasvaa eikä pystysuunnassa vaan vaakatasossa.

Muodostumista viiniköynnösten ensimmäisenä vuonna

Keväällä on keskeinen paeta vasemmalle 2 alin silmut, loput on leikattu pois. 2 heistä kasvaa pakenemaan, ja sitoa ne viistosti eri suuntiin.

Myöhään syksyllä, kun lehdet putoavat pois kaikki, ennen tätä ei voida tehdä, tai viinirypälemehun loppuu, lyhentää versoja. Yksi aihe lyhyt paeta, jättäen molemmat munuaiset toinen poistumistie jättää pitkä, jättäen neljä munuaiset. Talvella viiniköynnöksen ampua säleikkö ja kansi.

Muodostaen viinirypäleitä toisena vuonna

Keväällä, kun vaara on ohi vaikeita pakkaset (huhtikuun alussa), irrota kansi ja luistin pohjaan langan säleikkö, toppeja eri suuntiin.

Varret, silmut kasvaa takaisin, anna pystysuoraan tai hieman kallellaan keskustaa kohti holkin.

Syksyllä, kun lehtien syksyllä, pitkähihainen leikataan jättäen 2 paeta. Hihat ovat samat. Sitten leikata pystysuoraan varret: ne, jotka ovat lähempänä keskustaa ja alas tärkein varret, leikkaa jättäen kaksi nuppuja. Tämä on solmu vaihtamista.

Pystysuora varret sijaitsevat leikkaamalla lähtee kello 4 silmut - se on hedelmän nuolta. Poista viiniköynnökset ja jättää talvella.

Muodostumista viinirypäleiden kolmantena vuonna

Keväällä, kun syötön pakkasen, poista kansi viiniköynnöksen. Pitkä hedelmät nuolia alemman tie lanka trellis vaakasuoraan kärjet vastakkaisiin suuntiin.

solmua korvaaminen annettiin kasvaa pystysuunnassa. Kesällä kaikkien munuaisen kasvaa varret. Elokuun alussa viettää lyömistä - leikkaaminen varret 10-20 cm lisää laatua ja määrää marjoja ..

Elokuu ei kuluttanut ennen lyömistä tai painon viiniköynnöksen versot näyttävät.

Syksyllä, kun lehtiä, sato otplodonosivshie äärimmäinen 4 vertikaalinen ampuu pala letkua.

Tämän seurauksena, olalla jää yksi linkki, jossa on kaksi pystysuoraa versoja. Niiden karsiminen myös, toisena vuonna. Escape lähimpänä keskustaa leikatun jättää kaksi nuppuja, jättäen pitkä 4 nuppuja.

Kaikki seuraavina vuosina, viiniköynnöksen kasvu, suorittaa karsimisesta samoin kuin kolmantena vuonna.

Huomautus: lisää luotettavuutta ja tehoreservi, versot voivat jättää enemmän nuppuja, mutta ei enempää kuin 10 kpl. Tämä tapahtuu, jos pakkasvaurioita.

Esimerkiksi optimaalinen määrä 3 solmua munuaisten vaihdon ja 6-7 hedelmä- silmuja nuolet. Keväällä, kun kaikki silmut hengissä, ylimääräinen voidaan leikata.

Video - askel askeleelta Leikkaaminen viinirypäleet

Tässä ovat keskeisiä salaisuuksia sato rypäleiden syksyllä, joiden noudattamista on avain laadun ja suuren sadon marjoja.

Karsimisesta viinirypäleet syksyllä aloittelijoille kuvina

 • Viininviljely - irrotettu haara maatalouden erityisiä viljelykäytäntöjä sääntöjä, joita on noudatettava tarkasti. Tärkein asia muodostumiseen pensaasta, ylläpitää laatu ja saada hyvä sato on karsimisesta. Pitää tilaisuutesi on ajankohtainen, kun otetaan huomioon fysiologiset ominaisuudet kulttuurin.

  Leikkaaminen rypäleitä tuotetaan vuosittain, ja tärkein työ tehdään syksyllä - sadonkorjuun jälkeen. Yleensä se on toinen puoli lokakuun kun se kulki First Light pakkaset ja suurin osa lehtien sammui.

  Kesän aikana viiniköynnös onnistuu varsin hyvin paksuuntua, joten syksyn sato - on erittäin tärkeää, koska ensi vuoden Uncut pensas tarpeeton versoja hitaasti sen kehittämiseen ja antaa pienen sadon tai pienellä siveltimellä.

  Sopivia sadon ennen talvea, koska näin on helpompi tehdä suojassa viiniköynnösten pakkaselta.

  Suorittaa karsimisesta ja muulloinkin, mutta tämä menettely on hieman erilainen painopiste:

  • kutsutaan kevätsadosta ja myöhemmin käyttää sitä, jos se on tarpeen viivyttää silmu (esim., odotettavissa keväthallojen); menettely olisi suoritettava aikana turvotus silmut;
  • joidenkin laadut suoritettava arvostus munasarjat riskin vuoksi ylikuormitus versot; kukinnan jälkeen versot kustakin jäljellä harja 1-2, ylimäärä poistetaan;
  • koko kasvukauden pitäisi katkaista versoja lapsipuolten, joten ne eivät estä kehitystä klustereita;
  • elokuun alussa suorittaa rahajärjestelmä - Cut ampua vinkkejä ennen ensimmäistä täyttä levy; Tämä hidastaa edelleen kasvua viiniköynnöksen ja antaa paremman kypsymistä viinirypäleet;
  • jahtaa antaa sysäyksen kasvua laterals, joten ne täytyy jatkuvasti nipistää;
  • marjojen täynnä auringonpaistetta, 2-3 viikkoa ennen sadonkorjuuta suoritetaan harvennus, poistamalla tarpeettomat ja vanhoja lehtiä.

  Syksyllä sato sadonkorjuu hedelmäkasvit pensaat on Chubukov lisääminen viinitarha.

  Perustason (syksy) karsittiin pensas ei ala heti - ensin suoritetaan ennen poistamista vihreä välein näkymisen kunkin ampua, kesällä. Jos viiniköynnösten jäljellä paikkoja lehtien, se on poistettava.

  Tarkastuksen pensaasta viiniköynnösten tunnistaa potilaat, jotka pitäisi leikata ensin. Esiintyvät kuluvan vuoden puolella versot leikataan 3 lehtiä.

  Kun nämä alustavat työt valmistuvat, voidaan poistaa päähaaran viiniköynnöksen (vuorotellen) ja jatka päärutiiniin.

  Perusvälineet viininviljelijä - Clippers ja karsiminen leikkurit. Mutta jos leikkaamiseen muiden hedelmien ja marjojen pensaita käyttää yhtä mallia leikkurit tarpeeksi, mutta viiniköynnös pitäisi olla useita.

  Sopivin vaihtoehto Reunaleikkuri - ohitus plane työkalu 2 kaartuvat siivet. Se antaa mahdollisuuden lempeä karsimisesta viinitarhan. On välttämätöntä kiinnittää huomiota materiaalin terät - ruostumaton teräs ei ruostu, mutta on heikko leikkaus ominaisuudet hiiliteräs edellä tämän parametrin, mutta se ruostuu nopeasti.

  Valitessaan viiniköynnöksille tulisi kiinnittää huomiota ominaisuuksista:

  • Nuoret versot leikkaus halkaisija 20 mm on parempi käyttää oksasakset kanssa vaihdettavat terät;
  • vanhoja oksat, joiden halkaisija on suurempi kuin 22 mm, on parempi käyttää työkalua, jossa on alasin;
  • Oksasakset Ratchet soveltuu sekä ohuita ja paksuja oksia.

  Käyttäen erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla toteuttamaan paremmin karsimisesta viiniköynnöksiä.

  Lopper - on itse asiassa sama tapa leikata puut, mutta pidemmällä kahva. Käytä sitä karsimisesta paksuja oksia jopa 5 cm halkaisijaltaan Nämä työkalut on jaettu 2 eri .:

  • 2 on tasomainen kaareva terä käytetään leikkaamiseen ja "elää" versot;
  • yhteyttä terä varustettu ylempi ja alempi levy, joka toimii rajoittimena; tiedonkäyttöraja raivaussakset leikata kuolleet oksat.

  Raivaussakset tarvitaan työskennellä korkealla, joten hoitaa monivuotinen pensaat, on toivottavaa ostaa teleskooppi väline.

  Miten leikata nuoret viiniköynnökset

  Kun karsiminen viinirypäleet on tärkeää ottaa huomioon ikä Bush. Ensimmäisinä vuosina istutuksen jälkeen päätavoitteena karsimisesta - muodostumista pensas, ei välittänyt sato (rypäleet alkaa lisääntyä 3-4 vuotta). Siksi karsimisesta laitteet on erilainen.

  Syksyllä Ensimmäisenä vuonna mukana ainoastaan ​​kasvullisen versot luoda tulevaisuuden holkin. Versoja kasvatetaan chibouk saanut 2 vahvaa, joiden halkaisija on vähintään 6 mm, ja loput on poistettava. Jäljellä versot tuottaa karsintaa 6-8 silmuja, jolloin holkit kattamaan maa, kasa muodostetaan 25 cm pitkä.

  Se olisi myös kiinnitettävä huomiota pintajuuriston että ensimmäisen ja toisen elinvuoden on parempi poistaa, joten ne eivät ole jäähdytetty talvella. Voit tehdä tämän rungon ympäri tehdä reiän syvyys 20 cm ja leikkaa pois kaikki juuret täällä. Sitten kaivaa reikä vihreään kasvuun. Menettely toteutettiin heinä- tai elokuussa.

  Seuraavana vuonna keväällä, kun silmut turpoavat viiniköynnöksen, on versoja vasen silmä 3 ylemmän, toinen on murtunut. Ja syksyllä eivät karsimisesta muodostamiseksi hedelmiä tasolle. Olisi koostuu hedelmiä viiniköynnösten 6-8 silmut ja solmu substituutio 3-4 munuaisiin.

  Jos Bush laskevan olivat heikkoja versoja, ne putoaa 2-3 silmuja, ja sitten ripottele talvella maahan. Jousi on ehdottoman välttämätöntä lannoittaa pensaat tällaisia ​​typpeä sisältävää lannoitetta.

  2nd vuoden ja ylempi juuret on poistettava, mutta vain nyt pudotetaan tynnyri ei ole täydellinen, ja se on vasen reikä syvyys 10 cm.

  Aloittaen kolmannen vuoden käyttäen menetelmää "hedelmät tason" yrittävät ylläpitää sijainnista Bush sisällä korostettu alue alla hänen voimansa, ei salli kasvaa yli 2 metriä. Jokaisessa haarojen viininlehtien 2-3, joka kantaa hedelmää, ja 1 roskan substituutio 2-3 silmuja.

  Reikien lukumäärä, joka pitäisi jättää riippuu viiniköynnösten pohjassa läpimitta - ohuempi piippu, munuaiset on vähennettävä.

  Muodostavien hedelmien yksiköt olisi huomattava, että 3rd vuonna pitäisi olla korkeintaan 2 viiniköynnöksen, jäljempänä - enintään 4.

  Lisälinkkien muodostetaan että versot itäneet ulos maasta juuressa Bush. Syksyllä ne on leikattava 6-8 silmuja, ja keväällä silmät ohennettu, jättäen top 3. Ohut ja heikko kasvu on suositeltavaa poistaa kokonaan.

  Seuraavana vuonna, kun hedelmän viiniköynnös riittää, vielä kesäkuun sadon vihreitä versoja - pensaassa olisi jätettävä enintään 20 kasvia jos kasvit ovat alle 5 vuotta ja enintään 30 versoja enemmän aikuisen pensas.

  Crop aikuinen viiniköynnökset

  Vine on hieno ominaisuus kasvaa nopeasti. Se pystyy takertuvat kaikkeen, joka tapahtuu tiellä. Olipa risujen ja ennusteita seiniä. Ja jos anna sattuman kehitystä kasvun, sato pienenee merkittävästi, koska marja pienenee. Lisäksi suuri joukko laterals ja puut piilottaa nippu auringon, jotka puolestaan ​​vaikuttavat sadon laadun mukaan.

  Miten leikata vanhasta viiniköynnöksen

  Sinun täytyy huolehtia viinirypäleitä kasvukauden aikana.

  Kesällä poistettiin stepsons ja hyppysellinen liian pitkä versoja.

  Alkusyksystä jälkeen täyden sadon, viettää ensimmäinen sato. Se koostuu poistamalla kuiva ja vaurioituneet oksat. Ja myös on poistettava liian paksu, fatliquoring versoja.

  Laajoja töitä kehittämiseen viiniköynnöksen alkaa saapumista viileämpi säänkestäviä. Ilman lämpötila on noin 3S. Tähän mennessä tehtaan heittää lehdet ja vuotuinen ampuu kypsyvät hyvin. Tulee ulosvirtaus mahlaa kruunu, viinirypäleet pysähtyy, ja lyhentäminen versot kulkee ilman vakavia seurauksia hänelle.

  On olemassa useita erilaisia ​​viinirypäleiden muodostavat kruunu.

  • Stam.
  • Tuuletin.
  • Cordone.
  • Arch.

  Alueilla, joilla talvet kylmiä (Siperiassa, Uralilla, Moskova-alue) käytetään leikkaamiseen huopa. Näin muodostunut kasvi helpompi makasi maassa ja kattavat suojata pakkaselta.

  1. Leikkaaminen viinirypäleet suoritetaan ensimmäisen elinvuoden puutarha-alueella. Siemenet 3 vasen munuainen, ja loput poistetaan. Kolmas silmä säilyttää kattavuutta. Seuraavat keväänä silmut näkyvän versoja. Jos heräät kaikki vasenta silmät, yksi versot poistetaan. Oksat tulee sijaita eri puolilla vartaloa.
  2. Toisena vuonna, jolloin lasku karsimisesta versot lähtevät 3-4 silmuja.
  3. Keväällä kolmannen vuoden näiden silmut antaa elämän uusia versoja, ja syksyllä ne saavuttavat pituus 1 m. Shaping viiniköynnöksen syksyllä ne leikataan 50 cm. Tämä on tulevaisuuden holkin.
  4. Neljäs vuosi on viimeinen muodostumista fani rypäleen versoja. Kaikki prosessit, jotka näkyvät holkin tulisi poistaa, paitsi kaksi ylintä. Ylimmän leikataan 7-9 silmut (tämä on hedelmällinen viiniköynnös), ja yksi, joka on pienempi - 2-3 silmut (tämä hiukkanen substituutioaste). Yhdessä he tekevät hedelmää linkin.

  Seuraavana vuonna, poistaa ne versot, jotka kantavat hedelmää nykyinen kausi. Ne korvataan ituja kasvanut solmua korvaavien.

  Tämä toimenpide suoritetaan syksyllä karsiminen viinirypäleet kaikissa seuraavina vuosina.

  Paljon vaikeampi selviytyä käynnissä viiniköynnöksen karsimisesta.

  Usein puutarhuri "perinnöksi" menee esikaupunkialueella viinitarhallinen joka on käsittämätön pensaikot. Näin ollen herää kysymys: miten saada voidakseen kantaa hedelmää, hän oli otollinen omistajat? Mutta ennen kaikkea, sinun täytyy päättää, missä muodossa karsimisesta. Peitteeksi lajikkeet vaativat muodostumista Fan Bush.

  Käsitellä hylätty kasvi on suositeltavaa sellaisen sekvenssin.

  1. Kesällä on tarpeen poistaa vihreitä versoja ja luuserit.
  2. Syyskuun alussa leikata kuivattu, rikki ja sairaat versoja.
  3. Lokakuussa kun kasvi pysähtyy, siirry tärkein karsimisesta. Aluksi mitkä monivuotisissa haara toimii luuston perusteella, eli hihat ja jättää ne kahdeksi yhden vuoden paeta. Yksi leikata 7-9 nuppuja, toinen - on 2-3pochki. Tämä linkki hedelmät: hedelmäkasvit viiniköynnös ja oksa korvaamisesta. Kaikki muu on poistettava armotta.

  Tuuletin karsiminen viinirypäleet syksyllä mahdollistaa vapaasti taivuttaa rypäleet maahan asentaa suojarakenteen sen yli. Ensi keväänä viininviljelijällä arvostavat sen puhtaus, ja syksyllä - antelias sato.

  Leikkaaminen viiniköynnösten käynnissä: Video

  Jos otetaan kevään karsimisesta viiniköynnökset toimenpiteen jälkeen, sinun täytyy sitoa trelliksen antaa heille suuntaan kasvua. Sitten koko kasvukauden ajan täytyy ajoittain "vihreitä ainaoikeinneulottua" kasvanut ituja. On säleikkö vahvistetaan joka 20 cm kasvu viiniköynnösten, heille vaakatasoon. Samaan sukkanauha ei tulisi ruuhkainen.

  Perushoidon pensaat on säännöllistä kastelua, rikkakasvien, pöyhintäkoneet ja lannoitusta maaperään:

  • Tärkeä ensimmäinen kastelu - juuri kun kevät karsimisesta, varsinkin jos talvella ei riitä lunta; Sitten maa kostutetaan kukinnan ja varhaisen hedelmiä kypsymistä;
  • hedelmöitetään tarvitsi aikana orastava sekä aikana kypsymisen marjoja; kun taas juuri lannoite ottaa vain vesiliukoinen kompleksi valmisteet; lehvistölevitys liittyy ruiskuttamalla pensaat infuusio saarnipuuta tai kalium-monofosfaatti elokuun puolivälissä, joka edistää kertyminen sokerin hedelmä.

  Rypäleet ovat alttiita taudeille ja tuhoeläinesiintymien jotka ovat erityisen vaarallisia hetkiä pensaassa karsimisesta. Siksi on tarpeen tarkastaa viinitarhan päivittäin paikalla ongelma. Potilailla siemenet lehdet voi joko tuhka plakkia ominaisuus härmän tai keltainen (merkki hometta). Tässä tapauksessa sinun täytyy suihkuttaa pensaat "Topaz" by härmän tai "Ridomil Gold" alkaen hometta.

  Tuhoutumisen estämiseksi viinitarhan jälkeen karsimisesta suositellaan ehkäisevä hoito pensaita Mangaanikäyttöstandardiliuos tai ruokasoodaa. Ja välttää hyökkäystä hämähäkki punkit, on suositeltavaa käyttää "Fufanonom".

  Syksy karsiminen viinirypäleet: Video

  Valitettavasti vielä kommentteja. Ole ensimmäinen!

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  82 + = 90