Käsitöitä kahvia käsillään

Tuotteet on valmistettu kahvipavut kädet. Tuoksuvia kynttilöitä koristeluun. Kahvi puu kuin alkuperäinen lahja

Kahvipapuja eivät ole vain hieno juoda, vaan myös lähde fantasia käsissä luova ihminen. Jyvät miellyttävän tuntuista rakenne.

Ne ovat helposti muodostamaan. Ja on vähän painoa.

Kahvipavut jaetaan useita värejä ja sävyjä, jolla on kirkas eri maku.

On taottava ja saatavilla materiaalia.

Hänen kanssaan ilo työskennellä.

Tuotteet on valmistettu kahvipapuja muodissa.

Ne löytyvät myös myymälässä.

Mutta tietysti mukavampaa, halvempi ja nopeampi tehdä omiin käsiinsä.

Käsitöitä kahvia käsiään - kynttilöitä sisustus

Kynttilät tuoda sisätilojen osa romantiikka. Käsin tehty kahvi on ylpeyden. Tällaiset käsityöt voidaan esittää lahjaksi loma. Sopivasti on joka tapauksessa: syntymäpäivä, vuosipäivä, häät.

Valmistukseen valmistettuihin kahvia kädet tarvitsevat seuraavia aineita:

• Kynttilät vahaa;

• Korut koristeena;

Valmistusprosessissa kynttilöitä

Liimana esineistö on parafiinia. Tätä varten vesihaude sulatetaan Kynttilät. Kun ne tulevat neste kupin kahvia pavut lisätään. Vain tässä vaiheessa on mahdollista poistaa kaikki tarpeettomat epäpuhtaudet nestemäinen parafiini. Poistettu lanka iso kahvi kuoret ja muut pienet ylimääräisiä elementtejä.

Seuraavaksi kaada tarvittava parafiiniöljy muottiin. Muotona puoli käytetty leikattu pakkausmateriaali mehua. Suositeltava kartonkipakkaukset neliön pohja muoto.

Ennen kaatamista vaha asettanut sydämen. Hinata voi ostaa rautakaupasta. Sydänlanka rullataan lyijykynällä esimerkiksi. Haluttu pituus vetokoukku kelataan auki pohjasta.

Nestemäinen parafiini kaadetaan muottiin.

Uusi erä vaha voi upota vain silloin, kun edellisen kuivui muodossa. Koska sen paksuus kahvivaha kerros jähmettyy noin yhden tunnin ajan. Nestemäinen parafiini, tällä kertaa ilman kahvipapuja kaadetaan ylhäältä. Haluttaessa, muuttaa väriä nesteen koostumus. Lisää muutama tippa akvarelli. Maali ei pitäisi olla teräviä kemiallista hajua. Toinen kerros vahaa on jäljellä, ennen jähmettymistä. On suositeltavaa jättää muodossa yössä tai jos kiireellisyys on tärkeää laittaa pakastimeen, mutta ei jäädyttämistä.

Kovettamisen jälkeen, kynttilän vaha voidaan poistaa pahvi muodossa. Kynttilä koristeltu keula tai muu tekstiilien kohteita.

Käsityöt kahvipapuja kädet, voit tehdä muotoon ja kokoon. Aromin parantamiseksi vaikutus jähmettynyt vaha levitetään muutama tippa aromaattista öljyä.

Muodissa alkuperäinen koriste puu kahvipapuja. Useimmiten kruunu puun muotoillaan sydämeen. On muotoja tähdet ja palloja.

Valmistukseen valmistettuihin kahvia kädet tarvitsevat seuraavia aineita:

• akryyli maalit (kudoksen tai materiaali);

• pankin potin puu;

• sauvat jäätelöä;

• Liimapistooli liimalla;

• kipsi jauhe apteekista.

Prosessi kahvin puusta käsillään

Ota pahvi. Hän leikkasi pois muotoinen sydän. Lisäksi ottanut lanka ja kääritty paperiin. Tarvitaan, jotta kääre lanka 4-30 cm. Saatu lanka on taitettu puoli ja levitettiin alakulmassa sydämen. Terävät reunat viiran ovat ala-asennossa. Avulla liima ase lanka on kiinnitetty sydämeen. Muutaman minuutin liima kuivuu.

Tulevaisuuden kruunu puun päälle liitetään vanulla molemmin puolin. Krone täytyy antaa äänenvoimakkuutta. Sen jälkeen kruunu saavutti bulk - se on kiinnitetty köydellä.

Nyt kruunu on kiinnitetty ruskea. On suositeltavaa liuottaa ruskea maali ja testi testi vanulappuja. Värin tulee vastata odotuksia.

Kun kruunu on maalattu, niin se annetaan aikaa kuivua.

Liimapistooli pintaan käsitöitä kiinni kahvipapuja.

puunrunko, voit koristella säiettä.

Seuraava vaihe valmistuksen valmistettuihin kahvia kädet on omistettu potin puun.

Normaali tina maalattu akryylimaalilla valkoinen. Kuivaamisen jälkeen tulevaisuus päälle liitetään potin jäätelötikuista.

Potin laimennetaan vedellä kipsiä. Set puunrunko. Ensimmäistä kertaa puu on velvollinen pitämään kädet kunnes kipsi kovettuu. Kovettuminen on nopeaa.

On suositeltavaa kattamaan käsitöitä väritön maali ulkokäyttöön koristeluun puutuotteiden. " Muuten puu ei saa puhdistaa kostealla liinalla ja hankaa pois. Kynsien leikata tuotteella on tietty tuoksu. Levittämisen jälkeen ja kuivauksen se menettää kemiallisen haju. Ajan aromi kahvi on kirkkaampi ja selvemmin.

Koristeltu kruunu puun ja pot. Voit käyttää puuvilla pitsi, helmet ja tekokukat.

Hanki Upea kahvia puu.

Lisäksi edellä valmistettuihin kahvia omin käsin on suositeltavaa tehdä maalaus, kolmiulotteinen joulukuusen, valokuvakehys, muki, söpö siili, mylly. Täällä fantasia menee hänen rajaton lentoa.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Tuotteet on valmistettu kahvipapuja omin käsin

Yksi parhaista materiaaleista koristeluun pidetään paahdettuja kahvipapuja. Lukuun ottamatta niitä, tarvitsee vain liimaa, jolla voit koristella mitään - kellot, lautanen, runko, maljakko tai laatikossa. Seuraavat ovat vaihtoehtoja käsitöitä perustuu jyvät kahvia ja muutama työpajoissa.

Koriste- topiary puu tai terästä usein koristella sekä asuin ja toimistotilaa. Hänen kruunu on usein valmistettu kahvipavuista. Luonnossa tämä puu näyttää pyöristetty pensas lehdet tumman vihreä sävy. Sitten se ilmestyy valkoisia kukkia, jotka ovat perustana tuleville hedelmien ja raaka-aineiden käsitöitä. Tehdä puusta kahvipapuja käsillään, tarvitset seuraavia aineita:

Topiary kahvia kädet on tehty sen mukaan tätä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Styroksi pallon muotoon, jotka käärivät lanka. Kärjet niiden turvallisen liimalla.
 2. Määrittää paikka, jossa asetat kiinni piippuun. Niukka lanka siellä.
 3. Käyttämällä PVA liima, liimaa pieni tontit kahvipavut kietoutunut lanka pallo. Sijainti Jätä tyhjäksi takakonttiin.
 4. Kun ensimmäinen kerros valmistettiin kruunu, liimaa seuraavaan käynnistykseen, jo käyttäen pikaliimaa. Jyvät siten Levitä alaspäin kupera osa.
 5. Jätä liimattu jyvät malja kuivaksi.
 6. Tietyissä ennalta määrättyyn paikkaan lisätä yksi piipun tikkuja, liima sotkee.
 7. Kukkaruukun kaada kipsi ratkaisu. Voit lisätä kahvinporot, jos säiliö on läpinäkyvä.
 8. Aseta puunrunko seoksessa kipsistä ja koko rakenteen laittaa seinää vasten nojata siihen.
 9. Kun kipsi kuivuu, koristella se päälle pähkinöitä, kuten hasselpähkinöitä.
 10. Puunrunko Wrap nauha.

Toinen osa sisustusta ovat maalauksia. Ne on tehty kahvipapuja kädet liian helppo tehdä. Ne raikastavat huoneen ja antavat eleganssia. Periaatteena on luoda liimaamalla siemeniä myös perusteita. Kuten voit valita minkä tahansa mallin haluttu. Tärkeintä, että voit käsitellä sitä. Tämä voi olla pöllö, sydän, vene, kissat, puut tai kupin kahvia. Luoda mitään maalaus tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • pala pahvia;
 • liima ase;
 • liimalla kiinni;
 • jyvät kahvia;
 • pellavaa tai puuvilla;

Mitään kuvaa kahvipapuja käsiään tehty useassa vaiheessa:

 1. Pahvista leikattu neliön halutun koon.
 2. Ottaen huomioon, että leikkaus pahvista ja pieni korvaus on 1,5-2 cm, leikataan pala kangasta.
 3. Levitä liimaa kynä pahvia, liimaa se kudokseen. Reunat sen korjata kääntöpuolella.
 4. Kuivattuna tehdä yksinkertainen Lyijytäytekynäpiirros piirustus.
 5. Kiinni käsin tehty artikkeli jyvät aluksi reunat kuvio, ja sitten täyttää keskellä. Soveltaa niitä pohjaan kuperan osan.
 6. Kehystää kuvan jonka ympäryksen Myös liiman jyvät kahvia.

Vaha käsitöitä kahvipavuista

Kiitos sen epätavallinen varjossa, miellyttävä tuoksu ja pehmeä soikea muoto kahvipapuja käytetään luomaan erilaisia ​​söpö lisävarusteita. Enemmän suosittua aluetta niiden käyttö ovat tavanomaisia ​​kynttilät tällä grafiikalla tullut poikkeuksellisen näköisiä. Valmistukseen kestää vain muutaman materiaaleja:

 • jyvät kahvia;
 • koristeet oman harkintansa mukaan;
 • sydänlanka;
 • muoto;
 • Kynttilät.

Valmistamisen jälkeen tarvittavat materiaalit jatka ohjeiden valmistukseen valmistettuihin kahvipapuja kädet:

 1. Kynttilä arina, sitten sulaa vesihauteessa.
 2. Sulassa parafiinia anna kahvipapuja.
 3. Lyijykynä toinen pää keskelle kiinnitä Wick.
 4. Kynä antaa valmistetulle pre-muodossa, ja vapaa pää sydänlanka alempana.
 5. Muodossa pour "kahvi" parafiinia.
 6. Sulata loput kynttilät, parafiinia lähetä se raikastaa ensimmäiseen kerrokseen.
 7. Kun seos kovettuu, poista kynttilän muotista ja koristella maku, esimerkiksi nauha.

Ensimmäinen asia, jonka voit koristella jyvät kahvia - tämä on yleinen kuvakehys. Työkappaleeseen yksinkertaisesti liimattu jyviä. Tämä esine on erityisen sopiva sisätilojen, sisustettu vintage tyyliin. Antaa tilaa erityinen maku ovat paitsi kynttilät jyvät kahvia ja kynttilänjalkoja. Tarvitsee vain täyttää ne missään muodossa. Sitten se on kiinteä kynttilän. Lisäksi viljaa käytetään usein langan. Näistä kahdesta materiaalit tekevät koko layout, esimerkiksi myllyssä tai pienen mökin.

Kaikkein alkuperäinen lahja voi olla kupin valunut kahvia. Käyttää tämän kehyksen paksu lanka muodossa virtaavan veden. Sitten kaikki käärittynä maalarinteippiä ja päälle liitetään jyvät, ja alkuun kiinteä ympyrä. Hanki hyvin alkuperäinen koostumus - cup jos leijuu ilmassa. Toinen vaihtoehto käsitöitä kahvipapuja omin käsin on magneetti. Se on tehty sen perusteella pahvista, ja sen vuoksi voidaan antaa minkä tahansa muodon - sydän, kalanruoto-, hevosenkengän tai jonkinlainen eläin.

Erityisen olennaista on kuva kahvia keittiössä, koska juoma on osoittanut olevansa virkistävä ja korjaavat. Näitä osia ei ainoastaan ​​sulkee tyhjää paikkaa, mutta tulee viihtyisä ja täydellinen sisustus itseään. Se sopii hyvin kahvia maalauksia sisustus, hallitsevat ruskea väri ja niiden sävyt. Luoda tällainen käsitöitä tarvitsevat hieman inspiraatiota ja materiaaleja. Lopulta voit oppia kuvia esimerkkejä kuvia, jotka voidaan luoda.

Video: kahvi käsitöitä käsillään

Nykyään monet luonnon materiaaleja käytetään joissakin käsitöitä. Näihin kuuluvat siemenet ja kahvi. Jopa vain niiden liittämisen pinta saa erikoisen vaikutelman ja maku, esimerkiksi jos se on stand kuumissa. Jos olet kiinnostunut niin luova ja valmis käyttämään aikaa vakavampi hakata, katso hyödyllisiä videoita mestarikursseja joihinkin niistä.

Alkuperäinen matkamuistoja omin käsin

Kahvipapuja ovat erinomainen raaka-aine kastiketta. Käsityöt Tämän luonnollisen materiaali näyttää epätavallista. Se on kaikkein epätavallinen lahja sukulaisille. Tällaiset matkamuisto käsitöitä on miellyttävä tuoksu toimimalla aromiaineena, on epätavallinen kuvioita värikylläisyydestä, ja eivät pilaannu. Lisäksi se kykenee hyvin pitkän aikaa, niiden ominaisuudet, ja on omiaan helppo käsittely. Sitä käytetään luomaan elementtejä sisustus, koristeet, erilaiset esineet. Ostaa halpaa kahvia, ja alkaa luoda mestariteoksia kanssa viljaa.

Mielenkiintoinen käsityöt helppo tehdä omin käsin. Tarpeeksi on lennon mielikuvituksen, paperin ja liiman piirtää kuvan tai koristella katsella lipas tai maljakko. Kahvi käsitöitä varustettuja yksi haittapuoli - he menettävät muotonsa, kun pölyttyvät, niitä ei voi pestä. Pölyn poistamiseen niistä, on suositeltavaa peittää siemenet ennen käyttöä tai käyttövalmis lakka käsityöt kosteutta kestävä kansi lakka.

Epätavallinen elementtejä sisätilojen omin käsin

Alkuperäisartikkeleita kahvia voi täyttää kodin erityinen maku, luo epätavallinen ilmapiiri kotona. Varsinkin asioita, kuten lapsia. Tämä on loistava tilaisuus tuoda ne luovan luomisprosessi alkuperäisen kahvin vempaimia, joka kehittää lapsen luovuutta, parantaa hienomotorisia sormi, ja yleensä myönteinen vaikutus koko lapsen kehitykselle.

Suosituin keskuudessa needlewomen - kahvi puita, eri purkit kahvia koristelu yhdistettynä decoupage, säkkikangas tai langan sekä kodin sisustukseen, kynttilöitä, maalauksia, valokuvakehykset.

Sinun käsitöitä on enemmän tuoksuva, ellei jauhettua kahvia sekoittuvat hiottu tuote.

Ja muistakaa, tärkein osa mitä tahansa käsityö - inspiraatio ja vahva halu tehdä jotain poikkeuksellista.

Kahvipavuilla voit luoda oman käsissä todellinen taideteoksia, esimerkiksi erilaiset kuvat.

 • valmista mallia pitäisi alkaa valmistella maahan. Voit tehdä tämän, leikattu neliön pahvista kokoinen kuva tulevaisuudessa;
 • valmistautua kudosta. Sen reunat tulisi tukea pahvisubstraatille reuna senttimetri kaksi;
 • Seuraavaksi sinun täytyy kattaa toiselle puolelle pahvi liimalla turvaaminen kankaan ja taivuttamalla reunat, liimaa ne takapuolelle;
 • Nyt kuviointi jyvien;
 • kerran kuivana, lyijykynällä kankaan tarpeen tehdä kuvan ääriviivoja.

Se on erittäin harmoninen ilme kahvikuppi ja lautanen, mutta älä vatvoa tätä - aiheesta voidaan vaihdella.

 • Kuvioinnin jälkeen luonnos siirry sen liimaamista tuoksuva materiaalia. Alkaen ääriviivat ja siirtyä keskellä asteittaista täyte. Kahvi tulee sijoittaa kupera puoli kankaan;
 • Viimeisen vaiheen valmistuksessa meidän mestariteos - on luoda kehyksen. Tätä varten kehä säätiön do viljasta (liittää niitä), joka antaa täydellisen tyyppi tuote.

Valokuvakehys koristeltu samanlainen materiaali on melko hyvä lisävaruste sisustusta.

Vaihtoehtoisesti vain laittaa siemenet epätavallinen koristeet, liimattu. Tällaisessa kehyksessä voi ripustaa kuvan, tehty omin käsin.

Kynttilät voidaan koristaa avulla kahvipavut liimaamalla kehällä kynttilän. Lisäksi lämmitys kynttilä voi hukkua niiden vaha.

Hyvin yksinkertainen versio alkuperäisestä kynttilänjalka omin käsin tapahtuu nopeasti. Näitä tuotteita käytetään luovat romanttisen tunnelman. Voit tehdä tämän, sinun täytyy kaataa kahvia astiaan (voit ottaa pienen maljakko tai lasi), tehdä ennakkotilauksen kynttilän keskellä. Se myötävaikuttaa arominvahvistuksen jauhetusta tuotteesta.

Toinen vaihtoehto kynttilänjalka kahvia - ei liitä yli lasin vastajauhettua kahvia ja laittaa kynttilän siihen. Jos haluat, voit keksiä eräänlainen koristelu gizmos kahvista.

Voit myös keksiä mielenkiintoisen sisustus ja keittiö tuntia. He tekevät valmiina tai katsella isäntänsä käsissä soittaa.

Älä jauhettua kahvia voidaan täyttää eri koriste-elementtejä, esimerkiksi ikkunasta sohvapöytä.

toimenkuva

 • ensin täytyy muodostaa kruunu. Tästä saamme käyttää muovinen lasten pallo;
 • tärkein väri pallo ei ole näkyvissä, on tarpeen maalata ruskea väri, ottaa spray paremmin;
 • Pallo jättää maalauksen jälkeen kuivua päivässä;
 • Tee reikä ilmapallo, joka työnnetään piipun.

Seuraavaksi käsittelemme liimaamalla siemeniä. Parempi tässä vaiheessa työn käyttää liimapistoolilla joka asettaa välittömästi ja soveltaa liima helpommaksi.

 • Kukin rae kahvia alkaa liimaa kärkeen kruunu;
 • mukavin liimaamiseksi tasainen viljan puolella. Ensimmäinen kerros ei ole täysin pysty piilottaa pohjaan kruunu. Tämä johtuu siitä, että pienen tiheyden sovi;
 • Kruunu ihanteellinen saadaan, kun liimaamalla pallo toisen kerroksen. Vaikka tämä lisää kulutusta jyviä, mutta parantaa merkittävästi ulkonäköä valmiin tuotteen.

On pikku temppu, jonka avulla voit saada pörröinen kruunun meidän puu. Tämä tulos antaa viljaa kiinnitetty reuna.

Anna liiman kuivua kokonaan, ja tällä hetkellä alkaa työskennellä piipun:

 • että runko voi ryhtyä vahvoja ja jäykkää materiaalia, kuten kovan telan, jossa sinun täytyy kääriä sisustaa olkea tai langan;
 • lisävarusteena, annettiin hieman kaareva melko paksu oksat. Vain se oli alun perin tullaan hieromaan hiekkapaperilla antaa tasaisuus, ja sitten maalata. Väri ei saa häiritä luonnollista yhdistelmää;
 • Me korjaamme tynnyri, asettamalla se palloksi niin pitkälle kuin mahdollista;
 • noin jäykistämiseksi liimaa muutaman jyvät kahvia;
 • nyt on tarpeen vahvistaa tuloksena puun potin, ja kierrettäessä alustanauhaa johto lisäämällä pataan. Väli täytetään vaahdolla;
 • kipsi liukenee veteen ja kaadettiin potin;
 • odota kuivaus rakennetta;
 • piilottaa kipsi Kokeile kaadetaan päälle koriste-elementtejä.

Puu on valmis ja odottaa sisustus, tehty omin käsin, tulee sisustus.

Kuppi vuotanut juoma

Tämä on toinen versio suositusta hauskoja pikku asioita talon - vuotanut kahvia. Kuvan alkuperäinen aihe keittiön sisustus, kahvilassa tai huone, joka muistuttaa kelluva kaatoi kupillisen aromaattista vesiputous, kädet suorittaa yksinkertaisia.

 • keraaminen kuppi ja lautanen;
 • paksu lanka;
 • Sulaa liima;
 • rajauksella paperi nauha;
 • ruskea maali;
 • harjalla.
 • saada kupin lennon vaikutus ilmassa tarvitaan paksu lanka, taivutettu muodossa vesipitoinen virta. Alareuna sen kaksi senttimetriä pitäisi taivuttaa koukku, etsii. Ylä taivuttaa koukku alas. Seurauksena näitä yksinkertaisia ​​ohjeita pitäisi saada tuote, vähän kuin Z-kirjaimen;
 • Sulaa liima liittää alareunan ja keskellä lautanen, sekä ylä- ja sisemmän kupin reunan niin, että kuppi on hyväksynyt asentoon, jossa kaikki neste voi kaataa ulos virta. Suositeltava on määritelty etukäteen yhden kupin järjestely ilmassa. Meidän tapauksessamme, kuten kuva osoittaa, silmän säiliön käännetään hieman ylöspäin;
 • Sen jälkeen kun liima on kuivunut ja kuppi lujasti ankkuroitu ilmassa. Nyt paperi maalarinteippiä tarpeen langan kelaamiseksi useita kerroksia saada tuote, kuten määrä vettä. Tämä tarkoittaa, että se on aivan vieressä kuppi on kapea, ja sitten muodoltaan, vähitellen laajentaa kunnes, kunnes se on leveämpi alaosassa lautanen;
 • Nyt maalata myös suihkun käyttäen akryylimaalia ruskea brush kattaa koko pinnan teipillä;
 • kunnes maali kuivuu, olkaamme jet sisustus;
 • sinun täytyy huolellisesti valita materiaali, kiinni jyvät toisiinsa tiiviisti, jotta säätiö ei jää näkyviin. Erittäin tiheästi yritimme liimaa ne sisällä kuppi ja lautanen vapaalla jalalla.

Valmiin koostumus voi lisäksi koristella pieniä kukkia, virkkaamalla tai muita koriste-esineitä, esimerkiksi helmiä, langan, nauhat.

Useita muunnelmia tällaisia ​​levyjä, tehty omin käsin, tarjoutui huomiota alla.

Takaisin sisältöön

Alkuperäinen käsityöt lahjat rakkaansa, voit luoda omia käsiä, esimerkiksi magneetti on "sydän kahvia." Käytön helpottamiseksi, mutta tarvitsevat materiaalit, työkalut ja kärsivällisyyttä.

 • Ensinnäkin, sinun täytyy c pahvi leikata sydän pidit muodon ja koon. Peitä kuvio molemmin puolin mustan guassi väri. Kuivauksen jälkeen edetään valmistaa suunnitteluvaiheessa. On suositeltavaa kattamaan maalattu kuvio, toisaalta, kahvia, ja toinen - magneetti on kiinnitetty;
 • Kuten muissakin suoritusmuodoissa luomista mielenkiintoisia asioita kanssa tuoksuva materiaalia, liitä ne pahvinen sydän tarvitaan kehä - reuna, ja sitten vähitellen siirtyä keskustaan. Siemenet vahvistaa hänen sileää pintaa. Kun liima on kuivunut, koristele nauhoin ja tähtianis, jolloin sydän enemmän omaperäisyyttä.

Ottaen huomioon hauskaa käsitöitä sisustus, ei voi unohtaa siili, joka on hieno lahja lapselle.

Pallo puolitetaan. Leikkaa pahvi ympyrän halkaisija puolipallon saatu. Nämä osat on liitetty toisiinsa liimalla. Saimme ruumiin siili. Getting nenää. Leikkaa Styrox kartio, kietoi langan. Samaa materiaalia peittää pohja pahvi vartaloon. Kiinnitä nokka pallo ja jatka liittämällä sen tuoksuva "kiviä". Meidän täytyy aloittaa prosessin keskellä kehon liikkuvat hitaasti takaisin osan siitä. Vastaavasti, työn etuosaan, jossa on pystysuora materiaalia. Kun tuote on täysin valmis, se voidaan koristeltu keinotekoisia hedelmiä tai lehtiä, kiinni ne taakse siili.

Hyvin epätavallinen etsiä auringonkukat, jotka miellyttävät omistaja sen tuoksu, ei yksi kuukausi. Suorittamaan kruunu muodossa siemenet, lukuun ottamatta kahvin, jota käytetään suorittamaan vain seredinok tarvitsevat kirkkaan keltainen terälehtiä. Ne eivät neuvovat kangas, satiini nauhoja tai paperia. Hämmästyttävää hienosti ulos alkuperäinen aurinko kukkia satiininauhoilla, varsinkin kun kyseessä on eri värejä ja kokoja. Sillä terälehtiä käyttäen sapluuna, leikkaa ne irti ja Opal kynttilän.

Jos sovelletaan ohut kaistale, on tärkeää leikata haluttuun pituuteen sen, kunkin segmentin taitettu siten, että ne muodostavat silmukan, varmistaa päät nauhan avulla kynttilän.

Ottaen pyöreä kartonkiarkin, sulateliima liittää useita terälehdet, sijoitetaan kunkin kerroksen hieman päällekkäin edellisen yksi.

Liittää sisäpuolelle aihion kuten silmukoita vihreä nauhoja. Ja sivussa keltaista terälehtien suorittaa seredinku käyttämällä jyviä. Voit tehdä tämän, käytä vaahtoa pallon tai perämies rapattu kahdella kerroksella jyviä estää pallon pinnan läpi. On tärkeää, että materiaali oli sama koko ja muoto. Liitetty pallon tai puolipallon kytketty pohjaan terälehden ja tekemällä kääntöpuolelle reiän, jossa varsi-lanka on asetettu. Koristella koostumus pieniä hyönteisiä.

Valinnat eri suosii asetettu. Tärkein luova positiivinen asenne ja hieman mielikuvitusta ja luoda alkuperäisen mestariteos kukaan voi.

Ihmiset, jotka pystyvät luomaan eri mestariteoksia kättensä, arvostetaan aina, ja heidän tekonsa olivat suosittuja. Jotkut heistä olivat niin loistavia että tunnustettu taideteoksia pidetään museoissa ja maksaa paljon rahaa. Kaikki eivät kuitenkaan ole syntynyt lahjakkuus Salvador Dali tai Van Goghin, mutta se ei tarkoita, sinun täytyy kieltää itse ilo, tehdä joitakin suloinen asia. Varsinkin koska hendmeyding - se ei ole vain harrastus, se on myös täydellinen rentouttava lääke, joka auttaa lievittämään stressiä ja estää masennusta. Työskennellä kädet on hauskaa ja tekee ihmisistä onnellisia. Joten miksi ei anna itsellesi hieman onnea, varsinkin kun se ei ole vaikeaa, ja jopa kalliita taloudellisesti.

Sydän - se on merkki kiintymystä ja rakkautta. Käsityöt sydän kahvipapuja, voit antaa rakkaasi, paitsi Ystävänpäivä, mutta joka päivä, jälleen puhua tunteistaan. Ne, jotka eivät ole vielä tavannut toista mattoja voi kirkastaa huoneen sydämet. Tämä houkuttelee talossa rakkauden. Teknologian luomiseen rakkaus puu on hyvin yksinkertainen. Aromaattista kahvia ja paljon valokuvien ja videoiden ideoita innostaa sinua luoda oman ainutlaatuisen puun sydämen muotoinen!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 23 = 27