Käsitöitä käpyjä ja lehdet

Käsitöitä käpyjä käsillään päiväkodin syksyn

Syksy tuo paljon luonnon materiaaleja aikuisten ja lasten taidetta - se kastanjat, tammenterhoja. Erityisen suosittuja ovat mänty, Cedar ja kuusen käpyjä, joilla voidaan luoda monia mielenkiintoisia esineitä. Tämä materiaali sopii lasten luokat - kolmen vuoden täyttäneille. Käsitöitä käpyjä käsiään lastentarhan syksyllä saa epätavallinen ja kaunis. Myöhemmin näitä mielenkiintoisia kohteita, voit säästää ripustaa joulukuuseen. Oppia muutamia mestarikursseja toteuttamaan niitä lapsia lastentarhassa.

Mitä voidaan tehdä omin käsin pois käpyjä aiheesta "Syksy"

Käsityö - tämä on suuri toimintaa, joka voi tarjota lapsille lastentarhanopettajat tai vanhempia. Ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten käpyjä, tammenterhoja ja kastanjoita - suuri eriä luovuudelle. Työskentely heidän viedä lapsen hauskaa, voidaan vapauttaa luovaa potentiaalia ja persoonallisuutta. Tämä toiminta auttaa parantamaan hienomotoriikka positiivisesti kehitykseen vaikuttavat taaperoille. Käsitöitä käpyjä kätensä syksyn Captivate ja ilahduttaa pikkulasten.

Avulla näitä luonnollisia vempaimia lapset voivat luoda erilaisia ​​mielenkiintoisia kohteita - luvut eläimiä, ihmisiä, sisustus (korit, maljakoita). Valmiit tuotteet toimii lasten leluja, tai muodostaa perustan alkuperäisen koostumuksen tilavuus. Ylimääräisinä savi materiaaleja voidaan käyttää, liima, polymeeri savi, oksia, sakset, lanka.

Askel askeleelta ohjeet yksinkertaisia ​​käsitöitä kartioita päiväkoti

Lapsille oli yksinkertaisesti tehdä mielenkiintoisia asioita, kokenut mestari käsitöitä luoda vähitellen mestarikursseille kuvat ja yksityiskohtainen kuvaus prosessista. Nämä ohjeet soveltuvat lapsille päiväkodissa, ja lapsille, jotka jo osallistuvat peruskoulun. Kaikki mestarikursseja jaetaan vaihetta, joiden avulla nopea omaksumisen tietoa, ja jokainen lapsi tekee samaa tuotetta. Käsitöitä käpyjä käsillään lapsille päiväkoti lasku on suuri harrastus lapsille esikouluikäisten.

Master-luokan tekemään "miesten" mistä tammenterhoja ja kävyt

Söpö käsitöitä-miehet täysin kuin pieniä lapsia. Niiden tuotantoa, voit käyttää käpyjä kuusen tai männyn, kuivatut tammenterhoja. Myös kurssi hammastikkuja tai oksia, merkkijono ja savea. Riippuen ajatukseen, voit käyttää muita materiaaleja. Voit kävyt, kuivuneet, ei hankkinut muunlainen, esikäsitellään hieman lämmitettyä puuseppä liimaa. Sama pätee kuusen luonnon materiaaleja. Jotta alkuperäisartikkeleihin:

 1. Ottaa kertakorvauksen sopivan kokoisia. Käännä se pohjaan terävä pää. Laajin osa Prilep pikku muovailuvaha - tämä on kaulan tulevaisuuden mies.
 2. Käänteinen Acorn yläosassa, jotta sankarin päähän.
 3. Kiinni sitä hieman savea. Tee lankakimput, laita heitä päähän - se on hiukset. Peitä tämä paikka Acorn korkki.
 4. Kummallakin puolella leveimmästä käpyjä kiinni kaksi kappaletta muovailuvaha. Hieman materiaalin käytetään tekemään samaa menettelyä pohjasta lähellä terävä reuna. Tämä - kiinnike käsissä ja jaloissa.
 5. Aseta oksia tai hammastikkuja vuonna muovailuvaha. He myös pitävät jalat upturned hattuja acorns - voimaa.
 6. Avulla mustavalkoinen savea tehdä silmät.
 7. Kuvan alkuperäinen kuva on valmis!

Kaunis järjestely kartioita luonnollinen materiaali "Pöllö puu"

Making koskettavaa pöllöt ilahduttaa pieniä lapsia. Sen muodostaminen on edellyttänyt kuusen kartio, siemenet tuhka, kaki, siemenet, savi (lapsille) tai liiman (vanhemmille lapsille), ja toinen - haara, johon yön lintu istuu. Jos et löydä sopivaa luonnonmateriaaleja, voit korvata ne jotain mieleisekseen. Voit luoda pöllöt:

 1. Käännä kartio. Kiinnitä se terävä pää valitun haaran, joka toimii tukena koko rakenteen.
 2. Siemenet tuhkaa liimaa tai muovailuvaha, liittää sivuille - se tulee olemaan pöllön siivet.
 3. Korvat yön lintu valmistettu käyttäen kaki siemenet (tai muita hedelmiä). Käytä muovailuvaha vahvistettavaksi.
 4. Kuin silmä sopii täydellisesti tasainen siemenet melonit. Ota kaksi kappaletta mustaa savea, tehdä pallot painamalla alas. Paikantaa missä haluat tehdä silmäsi. Laita päälle siemenet.
 5. Nokka pöllö tekevät oranssi tai keltainen, käyttämällä muovailuvahat.

Kuten avaamattomia nuppuja tekevät "Crocodile" omin käsin

Krokotiili - Helppo ja hauska hakata Fall lapsille. Toteuttaakseen tämän mielenkiintoinen ajatus, se tarvitsee savea tumman vihreä, valkoinen, musta, kaksi avaamaton kävyt - yksi suurempi ja yksi pienempi, vihreä maali (guassi), puusepän liimaa. Voit tehdä mukava lemmikin, käyttäen luonnon materiaali:

 1. Laske elementit tulevaisuuden Lelut (kuoppia) lämmin puusepän liimaa. On tarpeen säilyttää muotonsa, paljastamatta valmistuksen jälkeen käsitöitä.
 2. Väri guassi luonnonmateriaaleja tummanvihreä väri. Voit tehdä tämän, voit sekoittaa normaalin vihreä väri musta.
 3. Ota pala muovailumassan ja sulje se käpyjä leveimmästä toisistaan. Taurus krokotiili valmis.
 4. Jää tehdä pieniä eläimiä silmät Roll valkoisia palloja, ne asetetaan kartio, suunniteltu päähän. Ne pitävät kaksi mustaa muovailuvaha pisteen.
 5. Hack valmis!

Syksy Käsityöt kuusen käpyjä ja muovailuvaha "Turtle"

Kaunis kilpikonna tulee erinomainen vaihtoehto lasten leluja. Luoda eläin tarvitsee muovailuvaha ruskea ja vihreä väri, terävä veitsi kestävä, männynkäpy, joka on jo hyvin auki. Alkavat työskennellä lasten, leikkaa yläosa luonnonmateriaali, jättäen vain perusta. Mitä tulee kuoritut eläimistä. Toteutettava bug näin:

 1. Ota pala ruskea savi, muoti litteä ovaali (tulevaisuudesta eläimen kehon). Tee toinen pienempi pallo (noin kolme kertaa), kiinnitä kapea reuna soikea pala, hieman priplyusnite. Tämä pallo suuntaamme bug.
 2. Tee neljä ruskea jalat ja aseta molemmin puolin soikea pala.
 3. Toteutettava vihreä savi, rullaa se kahteen pienempään palloja. Asettele heitä päähän tulevan bug, vain priplyusnite - se on silmäsi.
 4. Täydellinen käsityöt, aikaisemmin valmistettu asettamalla yläkuoren (bump).

Hyvin yksinkertainen hakata "Joutsen" lapset

Hack "Joutsen" helppo rakentaa, mutta se näyttää tyylikäs ja houkutteleva. Se on suuri sisustus kotona. Tehdä se, tarvitset valkoinen, musta, punainen savi, pieni mänty erosimme ja luovuttaa kiinteä, pala lumivalkoinen villaa. Valmiin tuotteen syksyn hallita pienimmätkin lapset. Luoda kaunis joutsen:

 1. Rullaa valkoraitainen muovailuvaha 4-5 senttimetriä pitkä linnun kaulan. Taivuta sitä kirjaimella S.
 2. Kiinnitä sen puolelle suuria kuoppia.
 3. Vapaaseen päähän kiinni pieni pala musta savea, joka on päälle pienestä kulmasta.
 4. Musta osa, aseta oranssi materiaali, keskittämällä se lopussa, kuten linnun nokka.
 5. Täydellinen käsitöitä, laskemisesta paloja vanupuikot terävällä kädellä - se on siivet ja pyrstö joutsen.

Lapset käsitöitä käpyjä ja kuivatut lehdet "Bird"

Fantastic lintu - hakata joka vain rakastan lapsia. Sen tuottamiseen, sinun kuivia lehtiä (yksi iso ja kaksi pienempää ja hyvin pieni), fir-kartio, lonkat, johdot, sininen helmet, hammastikun, savi. Luomalla sellaiset käsitöitä luottaa paremmin vanhemmille lapsille, jotka eivät vahingoita langan materiaali. Valmistukseen maaginen lintu, seuraa tätä ohjeita:

 1. Jotta pää, käytä kuparilankaa tai kultaisen sävyn, pieniä lehtiä, helmiä, lonkat. Hedelmä Koiran Rosebush Pierce metallimateriaali päissä kahden turvallisen helmiä. Leikkaa pois ylimääräinen lanka. Paksu puolella marjoja kytke pieni kuiva pala paperia, joka toimii tuftattu lintuja.
 2. Aseta pohja hedelmän hammastikulla - se asentaa pään ja kehon (mänty kartio).
 3. Suuri kapea lehtiä käytettäväksi linnun pyrstö, kaksi pienempää lehdet - varten siivet.
 4. Niin jalat toimivat hammastikulla. Tee tasainen teline, käyttäen ensisijaisen värin savea, se laittaa lintu.

Miten "siili" käpyjä ja neulasia

Hauska siili on erinomainen täydennys sisustus, koristella hyllyiltä lasten, se voidaan sisällyttää mielenkiintoinen syksyllä koostumus. Luominen tämä kaunis eläin tuo paljon iloa lapsille. Jotta se, tarvitset tummanruskea savi, herne mustapippuria, kuiva männyn neulasia ja mänty kartio saman puun. Pikkuoksia, muovailuvahasta, hatut tammenterhoja tarvitaan rekisteröintiä valmiin sieniä asioita. Do siili seuraavasti:

 1. Kerää neulasia nippuina seitsemän tai yhdeksän kappaletta. Päissä hieman savea.
 2. Nämä elementit pannaan alle avatun hiutale luonnonmateriaali puolella, jossa se lepää siili. Hieman leikata neulojen pituus on 2-3 cm.
 3. Kanssa muovailuvaha materiaali Fashion terävällä kuono eläimen. Kärjessä, aseta herneet mustapippuria nokka.
 4. Tee kotitekoinen sieniä selälle: hattu Acorn laittaa värillistä muovailuvaha, aseta lyhyt oksia sitä.

Tyylikäs koriste kori palvelee sisustaa talon, yllättää vieraat ja kotitaloudet niiden erikoisen vaikutelman. Sen perustaminen tulee paksu lanka, 39 yrittämämme käpyjä lähes samankokoisia. kudonta koreja järjestelmä on yksinkertainen, mutta vaatii huomiota. Kaikki tuotteet on kiinnitettävä tarkasti tuotteen näyttää hyvältä sisustus. Toimenpiteiden sarja:

 1. Tee kolme rengasta shishechnyh ohjasi luonnonmateriaaleja teräviä reunoja sisäänpäin ja niiden korjaamisesta kerroksella lanka välissä vaaka. Se kestää kahdeksan kartioita pieni, yhdeksän - keskipitkän, 11 - laajalle.
 2. Kahdeksasta käpyjä tekevät puoliympyrän, joka käsittelee tulevia koreja, kiinnityselementit kahden kaistaleen lanka.
 3. Saattamisella toisiaan, kolme rengasta kytke johto materiaalia. Käsittele laajin alkuun, kiinnitä lanka.
 4. Aseta pohja kolme käpyjä. Voit korjata ne, mutta he pitävät itseään suurella todennäköisyydellä.
 5. Tyylikäs kori valmiina!

Jos haluat ottaa lapset päiväkodissa mielenkiintoinen käsitöitä, valmistavat niitä hauska karhu. Toteuttaa idean, se kestää yhden ison männyn tai kuusen kartio, yksi elementti on kolme kertaa vähemmän, neljä erittäin pieniä kuoppia, muovailuvahat musta ja ruskea väri. Ottaa alkuperäisen Lelunallessa, käyttäen luonnon komponentit seuraavasti:

 1. Storcell elin kantaa. Aseta se terävä pää pohjan.
 2. Ylhäältä, pitkänomainen reuna kohti sinua, sijoita pala keskikokoinen - se on pää karhun. Kiinnitä se muovailuvaha.
 3. Sivuilla ylhäällä ja alhaalla vahvistaa avulla muovailuvaha materiaalin kaksi pieniä kuoppia. Bear tassut ovat valmiina.
 4. Rullaa pallot mustan saven, kiinnitä jossa silmä kantaa. Korvat luoda käyttäen ruskeaa.
 5. Bear valmis!

Video-oppitunnit: miten tehdä käsitöitä käpyjä käsillään

Kun ensimmäisen kerran kokeilla luomaan alkuperäisen käsitöitä, saatat olla vaikea tehdä kaiken heti ensimmäisellä kerralla. Jotta voitaisiin ratkaista kaikkia kysymyksiä mukana prosessissa valmistus- ja koostumusten epätavallisia asioita, käyttää videon YouTubeen. Vuonna videon näet lasten vaiheittainen kehittäminen käsitöitä käyttäen kartioita. Mestarikursseja Alla on omistettu tuotannon koostumusten kanssa jänis ja kettu, lintu ja hänen poikasia. Opit tekemään kukkia käyttäen luonnon materiaalia ja voi luoda alkuperäisen maljakko sisustukseen.

Helppo hakata lapsille eläimiä "Bunny ja kantarelli"

Syksy hakata lapsen päiväkotiin "Flowers" maasta käpyjä

"Basket" kartioiden kädet

Kuvia alkuperäisen lasten käsitöitä teemalla "Syksy" maasta käpyjä

Lasten mielikuvitus on todella rajaton! Kiitos ajatuksia lapset saavat yllättävän kauniita käsitöitä. Se luvut ihmisten ja eläinten - miehet, kissat, hiiret, oravat, kala, pingviinejä, hevosia. Luominen suosittu satuhahmot, sarjakuvahahmoja, kuten Treefolk, peikkoja, Cheburashka. Alkuperäinen ja epätavallinen ilme kukat valmistettu käpyjä - ruusut, pionit. Erinomainen sisustus on puu onnen - Topiary. Joskus lasten kädet ovat todellisia kuvia. Katso kuva DIY kakaroita syksyllä, saada uusia ideoita:

© 2010-2017. Kopiointi materiaalien on sallittua vain ohje aktiivisen hyperlinkin lähteenä

Käsitöitä käpyjä käsillään: 78 epätavallinen kuva ideoita

Maailma, ehkä vain vauvat eivät tiedä, mitä kuoppia. Tämä luonnollinen aine ei toimi ainoastaan ​​koristeena puita, mutta myös on lähdekoodi monta käsintehtyjä veneet. Ottamalla vähän aikaa, voit tehdä värikkäitä tuotteita kolhuilta ja muuttaa sisustus käsitöitä. Sekä tehdä kollektiivinen koostumus kuusi, mänty, kävyt ja pitäisi osallistua koko perhe. Mikä jättää hyvin vähän aikaa ja luovuutta, voit syöksyt maagiseen maailmaan satujen. Jos teillä on visionääri, se ei ole vaikeaa, voit tehdä mitään hakata. Tällä välin olemme valinneet suosituin koostumuksia.

Kartioita ei voi pelkästään yhdistää sisustus, mutta myös luoda itsenäisiä maisemia. Voit myös aina tehdä hauskoja pieniä eläimiä, ja luoda tuotteita prosessin intrigue alaikäisten lisäksi myös aikuisia.

Käytön käpyjä, voit luoda:

 1. Koristeellinen kokoonpano, jotka eivät vain antaa mukavuutta ja joulun tunnelmaa, mutta myös virkistää sisätilojen. Luokkaan mainittuja veneitä: seppeleen oveen, ikebana, Topiary, kynttilänjalka.
 2. Joulutuotteet. Täällä suunnittelija mielikuvitus voi kääntyä ympäri kaikkiin suuntiin, koska voit aloittaa pienellä koostumuksen tai jopa tehdä puusta käpyjä.
 3. Eläinhahmoja. Bear, siili, orava, menninkäinen, pingviinit, tunturipöllö - merkki- yllättää tahansa lapselle. Valmistusprosessi tuo paljon iloa ja palkita vastaa hyvällä tuulella koko päivän.

Ennen siirtymistä tuotteiden valmistus tehty kartioita on huolellisesti käsitellä kuoppia:

 1. Saastunut aine pestään ja kuivataan luonnollisesti.
 2. Vähemmän saastunut materiaali puhdistetaan harjalla.
 3. Kehittymätön ja avaamaton silmut tulisi antaa hieman lämmitetty uuni ovi auki. Huomaat, että märän käpyjä haihtuu kosteutta ja avaamaton vähitellen auki muodossa kuusen lapnika.

Jos ajatukseen tarvitaan suljetun käpyjä, jotta vältettäisiin avaamista terälehtiä liottaa niitä puu liima 30 sekuntia. Muuttaa kuoppia liota vedessä, ja sitten tie merkkijono, jolloin haluttuun muotoon. askartelumateriaalit voidaan jättää sen luonnollisessa muodossa tai peitä keinolumi, maali, maali. Kaikki riippuu suunniteltua käsitöitä.

Yksi suosituimmista käsityöt ennen lomia on puu. Tee se helppoa. Harkita 2 suoritusmuodossa.

Työtä, tarvitsemme:

Askel askeleelta ohjeet tuotantoon joulukuuset:

 1. Tee pohjalta muodossa kartion pahvista.
 2. Liima liittää kartioiden kartion aukkoja.
 3. Välinen kartioita liittää männyn oksaa tai hopealanka.
 4. Kalanruotokuvioinen on valmis. Jää sisustaa joulun kauneutta.

Sitten katsoa 2nd version joulukuuset.

Materiaalit askarrellaan joulukuusi päässä käpyjä:

 1. Pahvista tehdä soveltuvia joulukuusi muodossa kartion.
 2. Suunnitella hyvä vakaus sisäkerakenteen paperiin tai paperille.
 3. Pahvista leikattu ympyrän tai käytä puinen jalusta ja kiinnitä kartion.
 4. Liima kartioita kartion ylhäältä alas, jotta vältetään suuria aukkoja, kuoppia kunkin myöhemmän sarja puolestaan ​​vastakkaiseen suuntaan.
 5. Jos olet liittänyt kaikki kuoppia, suurin osa valmiin käsitöitä.

Yhä, kodeissa löytyy koristeita kartioita tehty uudenvuoden tai joululomaa omin käsin. Pohjimmiltaan se on mäntyä tai kuusta köynnöksiä, puita tai ruukuissa.

Kun työskennellään kartioita on erittäin tärkeää huomata etuja:

 • luonnollinen materiaali ilman kemiallisia lisäaineita;
 • havupuu miellyttävä tuoksu;
 • säästää rahaa, kiitos tuotanto sisältää käpyjä.

Vuodesta käpyjä jos haluat, voit tehdä melkein mitä tahansa lelu, sinun pitäisi tehdä vain hieman mielikuvitusta ja kärsivällisyyttä joskus. Making koristeita joulukuusi - hyvä idea käsitöitä. Loppujen lopuksi, et vain nämä koristeet lastesi kanssa, mutta myös sitten pukeutua kaunis joulun koristelu tuotteita tai kodin sisustamiseen. Alkeellisinta alus voi tehdä gnome.

Askel askeleelta ohjeet tuotantoon kääpiö:

 1. Jätä kartio jatkuvasti, ja ottaa sen pohjalta kääpiö ruumis.
 2. Perusta pään, ota aihe. Sitten liimaa parran.
 3. Jalat ja kädet on tehty kankaasta ja täytetty tekokuitutäyte tai vanulla.
 4. Vaatteet ommellaan huovasta.
 5. Sillä kääpiötä tyttöjen pitäisi punos palmikko säikeitä.

kartioita pitkänomainen muoto voi toimia koristeet talossa tai olla täydellinen joulukuusenkoristeet. Yksinoikeudella tiebacks ottaa sametti kangas ja kiinnitä päät männynkäpy.

Toinen ihana koristelu meidän joulukoristeet voi tulla seppele värillinen nuppeja. Perustaminen käsitöitä ei vie paljon aikaa.

Sillä köynnöksiä tarvitaan:

 • kuoppia (numero riippuu pituudesta köynnökset);
 • liima;
 • köysi;
 • spray-maalilla (voit käyttää mitä tahansa maali);
 • paljetteja.
 1. Valmistaudu kartioita maalaus, pre-clearing heidät.
 2. Spraymaalia kuoppia.
 3. Jälkeen ripottele kimalle käpyjä. Odota hetki, kunnes materiaali kuivuu.
 4. Ottaa köyden ja tehdä merkintä siitä, mihin laitat kuoppia.
 5. Jätä 10 cm köyttä sitoa seppele.
 6. Levitä pohjalta liima- kokkareita ja kiinni köyden. Lujasti pidä kartio 5 sekuntia voimakkaasti tarttuu.
 7. Tee sama toiselle käpyjä.
 8. Garland on valmis.

Lisäksi, kuten uudenvuoden koristeet kotona on erittäin tyylikkäästi näyttää hakata lumihiutale valmistettu käpyjä henkilökohtaisesti.

Valmistukseen lumihiutaleet on parempi käyttää kuusi- tai suuri käpyjä.

Take 6 käpyjä ja liimaa alapuoli niiden välillä. Keskellä meidän käsitöitä voi koristella pieni paperi lumihiutale tai pitsiä. 5 minuutin kuluessa meidän Snowflake valmiina.

Valmista kotiin loma alkaa kynnys. Syksy runko oven väistyy talven kuviot ja kuljettaa osaksi talven ihmemaa. Tee Uudenvuoden kranssi ei ole vaikeaa.

Alkaa leikata pohjaan seppeleen muotoinen ympyrän muovista, pahvista, joustava oksat tai johtoja. On kuoppia liimaa pieni renkaat, Esivalittava sisustus möykky tai jätä alkuperäisessä muodossaan. By nauhassa laittaa kuoppia lankaan. Lopussa ruuvin reuna viiran ja koristella suuri jousi.

Perustana juhla seppeleen voi myös olla paperia. Kelata niitä kehään ja päättele langanpäät ympärillä. Jos talossa on organzaa kääri tai muuta materiaalia he ovat saaneet rungon. Simuloida käytön kuusen oksia vihreä tai vaaleanvihreä sadetta. Liimaa käpyjä sataa ja lisätä muovin hedelmät kokoonpano.

Voit ostaa kaupoista valmiina pohjan seppeleen. Koristaa hänen tammenterhoja, pähkinöitä, käpyjä ja luoda omia design. Voi koristella tahansa improvisoituja materiaaleja: maali, paljetteja, nauhoja, helmiä, helmiä.

Kuinka tehdä kaunis pallo käpyjä

Monipuolistaa sisustukseen tehdä epätavallinen pallo käpyjä ja tammenterhoja. Jolloin on hyvin vaikeaa, mutta jos noudatat ohjeitamme voit selvitä tehtävästä.

Varten pohjan pallon tehdä ympyrän paperia, crumpling se ikään kuin kuvanveistoa lumi. Toinen vaihtoehto säätiöt voivat toimia roskapussi. Tee pallo muoto voi pack täytettyjä puuvillaa tai tekokuitutäyte sanomalehteä. Paketti reikä tulee sulkea tai sinetöidä. Perustan käsitöitä valmis.

Getting emäskoostumus ja liima kokkareita jaetaan tasaisesti pitkin kehää. Jälkeen luonnollinen kuivaus Tuotteen koostumus on valmis.

Viimeinen vaihe on päällystetty lakalla tai lumisadepallo. Valmiin tuotteen voi laittaa potin tai maljakko, tai yksinkertaisesti liittää merkkijonon kattoon.

Hyvä idea luoda epätavallisia sisätilojen leikataan puita - Topiary. Joskus niitä kutsutaan puita onnea ja onnea.

Toteutumiselle idea tulee:

 • kuoppia;
 • kipsi tai sienellä;
 • autonromu tai muovista;
 • oksalle;
 • pallo sanomalehden tai kukka sienellä;
 • lanka;
 • spray maalilla.
 1. Muodostavat pallo paperia ja kääri se säiettä.
 2. Perusteella kuoppia, liimaa ja liimaa se pallo mahdollisimman tiiviisti.
 3. Liimaa jäljellä kuoppia palloa. Yritä valita kertakorvauksen samankokoisia.
 4. Terävöittää loppuun männyn oksat, ja leikkaa reiän maljan pohjalla.
 5. Kiinnitä haara kulhoon liimalla.
 6. Maali tuloksena maali pallo. Pallo koristeltu kuivattuja lehtiä, oksia, helmiä, värillisiä nauhoja.
 7. Valmistautua kipsi käytettäväksi: Laimenna se potin, tekee tilaa reunasta 3-5 cm.
 8. Aseta oksaa pallo kipsi ratkaisu ja korjata kuivua.
 9. Kipsi maski pieni kartioita tai sammalta.

Annoitte romantiikkaa ja luoda uudenvuoden koostumus kokoontuu juhlapöydän palavia kynttilöitä kaunis kynttilänjalka. Hehku loma valot ei vain antaa mukavuutta, mutta myös monipuolistaa sisätilojen. vaikka lapsi voi tehdä tämän lisävarusteen kanssa kädet. Tärkeimmät koristelu materiaalit palvelevat käpyjä ja muut materiaalit valitaan saatavuuden mukaan.

Luoda juhlava kynttilöitä tarvitaan:

Kaikki elementit koristeluun alustalle levittäytyä ja maali. Olisi suoritettava värjäystä ikkunat auki, tai kadulla. Keskellä ympyrän pahvista pitäisi kiinni kynttilän ja korjattu maisemia. Alunperin koostumuksessa näyttää oksa mänty.

Toisen suoritusmuodon luomisen kipinä voi olla koristeltu valmis kynttilänjalkoja kartioita, oksia. Epätavallinen kynttilöitä voidaan saada lasipurkkeihin. Tätä varten pohjalle purkki, kaada sokeria tai keinotekoisia lunta. Top sisustaa pitsi ja kiinnitä muutama käpyjä. Hoitoon Aerosolikoostumus lunta.

Jotta kori epätavallinen kokkareita, käyttää neuvoja.

Materiaalit luoda kori käpyjä:

Alaosassa on aloitettava yhteyden keskikartiot, ja niin edelleen yhdistää 8-16-alue, obkrutiv lanka tai siima.

Toisen rivin kartioiden tehdä ympyrän halkaisija on pienempi. Jotta korkea koreja 3 ympyrä.

Yhteyden alueella 2 kartiot yhteen liimalla ja viiran. Kahva korin on tehty lanka ja zadekoriruyte käpyjä. Punos käsitellä vaihtoehtoisesti laittamalla kartioita.

Harjoittaa taiteellista luovuutta on yhtä hyödyllinen sekä aikuisille että lapsille. Kussakin työn periaate yhdistelmän, ja kontrasteja peli. Loppujen lopuksi ero väri, muoto ja koko sanella sääntöjä veneet.

 • fir-kartio;
 • 4 puoli esitetään käpyjä;
 • Suuri esitetty mänty kartio, jossa on pyöreä kruunu;
 • hatut tammenterhoja;
 • leppä käpyjä;
 • naskali;
 • liima;
 • sakset.
 1. Pitkänomainen männynkäpy - ruumiin karhun.
 2. Liimaa astutus vaa'an.
 3. Liittää osat tuotteen hiutaleet kohti kartio asteikot vahvistettu toinen.
 4. Kävyt tehdä jalat.
 5. Takajalat karhu on valmistettu käpyjä suurempi edestä.
 6. Head tuote on avoin männynkäpy.
 7. Hatut tammenterhoja tehdä korvat ja nenä, ja tiukasti kiinnitä liimalla.
 8. Mustapippuria tehdä silmät ja kuonon päähän.

Jos talo on kertynyt säkki käpyjä, luominen Big Bear sopii sinulle. Lelu koko on valittu mukaisesti Tappisolujen määrä.

Tee runko karhut valmistettu paperimassamainen ja vaahto. Tamp puitteet paperia, ja laittaa jalat raskas materiaali vakautta. Tee päällysarkin käpyjä ja kiinnitä liimalla. Korvat, kuono on valmistettu pompoms.

Voit myös tehdä kauniita siilin päässä käpyjä lisäämisen savea.

tarve siili:

Jotta siili kaikki toimet suoritetaan yksitellen ohjeiden mukaisesti:

 1. Toteutettava savi ja sokeita pitkänomainen kuono.
 2. Kytke se kuoppia.
 3. Muun väristen muovailuvaha tehdä nenä, silmät, tassut.
 4. Kiinnitä ne veneet.
 5. Lisäksi tehdä muovailuvaha korvat ja kiinnitä ne.
 6. Hack valmis.

Luonto on aina inspiroinut ihmisiä töihin, koska se kaikki edellyttää sitä. Hieman mielikuvitusta, voit luoda paitsi leluja, mutta myös koko mini - kaupungin luonnonmateriaaleista. Prosessia luoda yhdistää perheen ja antaa kaikille näyttää suunnittelun taitoja.

Palautetta, täytä lomake Ota yhteyttä -sivulle

Kaikki materiaali tällä sivustolla - tekijänoikeudet. Kopiointi ilman aktiivinen linkki on ehdottomasti kielletty!

Tuotteet on valmistettu lehdet ja käpyjä. Askel askeleelta mestarikursseille kuvat

Tuotteet on valmistettu lehdet ja käpyjä ovat ehkä yksi suosituimmista ja suosikki lasten keskuudessa. Lisäksi ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja samalla mielenkiintoinen, joten useimmat niistä ovat sopii lapsille kaksivuotiaana.

Tuotteet on valmistettu lehdet ja käpyjä lapsille Koulutustoimintaa ovat myös, koska myönteinen vaikutus luovien taitojen hienomotoriikka, mielikuvitusta, pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta vauva. Koulutuksen aikana lapsi voi kertoa, miksi lehdet ilmestyvät puita ja kukkia, miksi ne muuttavat väriä syksyllä ja syksyllä. Varmasti se on se on erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen luonto tekevät käsitöitä käpyjä tai lehdistä.

Käsityöt lehdistä ja silmut ja saven

Esitteitä käpyjä itse ovat erinomainen luonnollinen materiaali myös lasten luovuutta, vaan työ muuttui mielenkiintoisia ja vaihtelevia, voit täydentää niitä värillinen muovailuvaha.

Tällaisen materiaalin voi olla valtava määrä erilaisia ​​eläimiä tai fantasia merkkiä, et vain unelma hieman.

Jos et kuulu käsitöitä luonnonmateriaaleista isompien lasten, osaksi savea, jotka ovat yhteydessä toisiinsa osia voidaan korvata, kuten hammastikkuja. Voit tehdä tämän, tiedot sinun täytyy tehdä reikä, laittaa hammastikulla liimaa ja aseta se reikään.

Yksi yksinkertaisin tällaisen veneen pidetään siili.

Jotta tällainen siili tarvitsee yhden pitkän kiinteä, hieman savea, samoin kuin tammenterhoja tai pieniä lehtiä.

Muovailuvaha on sokea siilin kuono ja jalat, ja sitten vain liimaa ne elimistöön. Silmät ja nenä, on toivottavaa tehdä toisen värin erottua. Takana siili, laita muutama pieniä lehtiä tai tammenterhoja, jotka ovat myös kiinnitetty runkoon valituissa paikoissa.

Erittäin hauska kääntyy lintu, joka on valmistettu luonnollisista materiaaleista ja savea. Tällöin keho linnut olisivat kolahtaa ja siivet on kiinnitetty siihen avulla muovailuvaha tulee lehtiä.

Jos haluat sen sijaan tavanomaista lintuja ovat kääntyneet metsä pöllö, silmä voidaan käyttää korkit tammenterhoja.

Tuotteet on valmistettu lehdet ja käpyjä - applique

Sovellettavaksi-käsitöitä syksyn lehdet voidaan käyttää lehdet eri muotoja, värejä ja kokoja. Jos aiot tehdä applique talvi, materiaali on kuivattava asianmukaisesti. Voit tehdä tämän, se vain on tasoitettava ja sijoitettava sivujen väliin paksua kirjaa.

Mahdollisia tähän tarkoitukseen käyttää rautaa. Tällöin valitut lehdet tasaantui säädetyn paperille yksi kerros levitetään niiden päälle toisen pöydältä, ja sitten voit silittää kaikki rautaa. Paperi tarvitsee lehtiä ei ole likainen pöydän pinta tai pinta on lämmitetty rautaa.

Paitsi lehdet applikointikuvion opetukset joudut myös: rakentaminen paperi tai pahvi (ne työskentelyn pohjaksi), liiman, harja liiman ja savi.

Ensinnäkin, sinun täytyy vain ajatella tarina tulevaisuuden sovelluksiin, laajeneva lehdet paperille ja tehdä niistä piirustuksen. Kun tarina on valmis, voit ottaa liimaa ja varovasti liimaa kaikki yksityiskohdat paperiin tai kartonkiin. Valmiisiin työ näyttää kauniilta ja lehdet eivät vääristy, kun liima on kuivunut, se olisi sovellettava varovasti reunat lehtiä. Milloin liitä kaikki osat levyn, aseta päälle tyhjän valkoinen paperiarkki ja joitakin paksu kirja. Jälkeen päivä tai kaksi, kun kaikki on täysin kuiva, voit saada työtä ja sisustaa hänen huoneeseensa.

Jos lisäksi käyttää nupit, et voi tehdä yksinkertaisia ​​applique ja koko valoisa koostumusta ja sen käyttöä lavastus tarinoita. Tämä toiminta, muun muassa on myönteinen vaikutus kehitykseen puhuminen vauva.

Tuotteet on valmistettu lehdet ja käpyjä: Master Class

Kartioita havupuiden - erinomainen materiaali valmistuksessa käsitöitä, ja tämä voi olla vain kotitekoinen joulua seppeleitä ja joulukoristeet.

Erittäin mielenkiintoinen ja alkuperäinen saadaan kori, joka voidaan täyttää makeisia tai vain laittaa se kiva kimppu koottu värikäs syksyn lehdet.

Valmistukseen näin epätavallisen korit tarvitse vähintään kolmekymmentä männyn nupit suunnilleen saman kokoinen, pala ohutta, joustavaa lanka, erityinen liimapistoolilla sekä pala paksu lanka.

Ensin täytyy tehdä käpyjä ympyrän, pidä niitä toisiinsa joustavan langan. Voit tehdä tämän, vievät yksi kartio, kääri se lanka useita kertoja ja kierrättää sitten lyhyt pää langan ympärillä pitkä, vahvistaa näin. Tällä tavoin vahvistaa kaikki silmut, jotka ovat ympyrän tarvitset jonnekin kymmenen tai kaksitoista tavaraa, sijoittamalla ne niin, että terävät päät lähetettiin ympyrän sisällä.

Sitten koota toisessa ympyrän pienempi halkaisija, jossa on noin kahdeksasta kymmeneen kartioita häntä. Ja pieni kori kahden kierroksen aihioiden olisi riittävä. Jos haluat tehdä kori enemmän, voit valmistaa kolme tukkeja. Sitten kiinnittää väliin työkappaleen käyttämällä erityistä liimapistoolilla.

Tarvitset myös ottaa kahvan kori, joka kestää noin kahdeksan-kymmenen nupit yhdistetty toisiinsa paksu lanka. Itse kahva on kiinnitetty alustaan ​​korin liimapistoolilla.

Jotta korin pohjalle, sinun täytyy laittaa reikään alarajan aihion sopivien halkaisijaltaan, leikattu pahvista. Sitten kiinni sitä muutaman käpyjä, aiheuttaen liima niiden levein osa. Näin voit piilottaa pahvi. Kuten näette, kaikki tapahtuu hyvin helposti ja nopeasti. Ja omaan koriin näytti mielenkiintoisempaa, täytä se marjoja tai makeisia.

Aattona uudenvuoden vapaapäivät korin voidaan käyttää sisustukseen. Voit tehdä tämän, se ei yksinkertaisesti voi olla täynnä pieniä leluja tai joulun mandariinit.

Ja jos keräät suuri kori, se voi olla alkuperäinen pakkaus syntymäpäivälahjaksi ystävä tai muu loma.

näppäilemällä alla.

 • Lasten kevät käsitöitä
 • Käsitöitä käpyjä Garden
 • Fall käsitöitä käsillään lapsille
 • Fall käsitöitä luonnonmateriaaleista
 • Käsitöitä käpyjä. Kultakala. Master Class Kuvallinen
 • Käsitöitä Kindergarten
 • Käsityöt omin käsin. syksy
 • Käsitöitä käpyjä ja muovailuvaha
 • fall käsityöt
 • Käsitöitä käpyjä käsillään
 • Käsityöt Ystävänpäivä: yksityiskohtainen mestarikursseille kuvat
 • Talvi käsitöitä käsillään. Lapset käsityöt aiheesta "Winter": Top - 100 parhaat ideat valokuvista
 • Pyöreä matto koukku: paras 100 ideoita kuvia, kuvat ja kuvaukset

 • Hyödyllisiä ja hauskoja leluja pojille 3-4 vuotta
 • Maukkaita evästeet "Rainbow": askel askeleelta resepti kuvat
 • Lasten sovellus talvi lumiukko. Askel askeleelta Master Class kuvalliset

näiltä sivuilta, suora linkki tarvitaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

30 − = 21