Käsityöt jätemateriaalista käsillään kuva

Käsityöt jätteestä: sisustamisessa ja tehdä siitä monitoiminen

Käsityöläiset, joka tyhjästä voi luoda koko mestariteoksia ovat aina olleet. Nykyään yhdessä kotitalousjätettä heitämme pois niin paljon potentiaalia materiaalia käsillä kaikenlaisia ​​käsitöitä, vain pää ympärille. Erilaisia ​​muovipullot, laatikot ja säiliöt, putket, letkut, kupit, kertakäyttöastiat ja paperia - kaikki tämä voidaan kierrättää. Mitä käsitöitä jätteistä voidaan tehdä itse?

Muovipullot oikeutetusti miehittää ensimmäisen joukossa kotitalousjätteen, käytetään kaikenlaisia ​​tarvikkeita ja koriste-elementtejä. Ne ovat vahvoja ja samalla joustava, helposti epämuodostuneita.

He sisustaa taloa lähialueilla, joten ne luvut eläimiä, lintuja, hyönteisiä, levittää koko koostumus, joka yhdistää yksittäiset elementit teippiä tai liimaa.

Vuodesta pahvilaatikoihin toteuttaa taloa lemmikki- ja nukkeja, ja iso laatikko voidaan avaruusalus, tai ajaa auto lapselleen. Kertakäyttöastiat käytetään koristeluun seinäpaneelit, ja vanhat vaatteet voidaan kutoa matto.

Käsityöt jätteistä, tehty omin käsin: miten tehdä kynäkotelot muovista kupit ja paperimassamainen? Tarvitset muovipullo, paperilla astia alta munat, taidetta pohjamaali ja akryyli maalilla.

 • Leikata pullo halutulle korkeudelle ja paino tarttui hänen paperimassamainen. Älä unohda lisätä puuroon paperi PVA liima;
 • Nyt sinun samasta paperin muoti volumetrinen kuva. Että se on sinun. On mahdollista toteuttaa tontille joidenkin tarina, esimerkiksi suorittamaan Punahilkka ja susi, ja kasvillisuus on luonnostaan ​​metsässä;
 • Jälkeen 3-5 päivää, kun paperimassaa on kuiva, voit edetä pohjamaali, ja sitten maalata akryylimaaleilla kynäkotelot. Jos ne eivät ole, sovi guassi tai vesiväri;
 • Kaikki alkuperäiset pidin kyniä surround sisustus valmiina. Vain ihailla ja käyttää ohjeiden mukaan.

Jos sinulla on kotona pieniä lapsia, voit tuoda valmistusprosessissa mitään

mielenkiintoinen ja.

Lapsille käsitöitä jätteestä voitaisiin sisällyttää mitään peliä esitys. Tarpeeton muoviastioita suklaamunien, yllätyksiä voi käyttää tuotantoon ihmisiä ja eläimiä.

Aseistettu merkki, muovailuvahat ja itseliimautuvat silmät, voit tehdä paljon kaikenlaisia ​​eläimiä.

Ja vaikka myöhemmin vauva ei pelata heidän kanssaan, valmistusprosessi itsessään häntä kovasti, ja te hyödyllisesti viettää vapaa-aikaa.

Vaiheet valmistamiseksi monivärisen toukka tämän luokan materiaaleista:

 • Monivärinen lankaa neulominen leikataan pieniksi paloiksi. On välttämätöntä kuumentaa lämmön paksu neula tai lävistin ja tehdä etu- ja takaosa on useita kontteja kaksi aukkoa, yksi vastapäätä muut;
 • Okleit muna kaksipuolisella teipillä, poista päälikalvoa ja ripottele kukin lanka samanvärisiä, yrittää korjata niitä tiukasti Scotch;
 • Nyt lopussa normaali purukumi, turvallinen helmi - se toimii toukka nenä. Alapää pujottaa pitkin hyönteisen elin, kytketään näin säiliöt toisiinsa;
 • Vahvistaa rakentaminen voi, jos säiliön sisälle ennen toisen reiän myös nippu. Viimeinen Kinder vahvistaa painiketta häntää. Jää liittää toukkia silmiä. Ja voit merkitä lattiaan, hänen päänsä koristeltu jousi, nauhoja tai huvittavaa korkki.

Lapsille voit ajatella paljon artikkeleita valmistettu kotitalousjätteestä.

Varmasti paljon isät tai isovanhemmat on tapaus, jossa työkaluja, joka tallentaa paino eri mutterit, pultit, ruuvit ja muut.

Yhdessä lapsen niistä voi antaa koko kuva, ääriviivat, esimerkiksi kone- köyttä, ja sisätilat on täynnä näitä rauta kalusteet ovat aiemmin maalasin ne kulta tai hopea maalilla.

Tuotteet on valmistettu rullaa vessapaperia

Käsityöt tehty kotitalousjätettä käsissä, on tarkoitus sisustamisessa ja ratkaista monia muita ongelmia. Esimerkiksi useimpien tavallisten rullaa vessapaperia, voit tehdä monikäyttöinen laite, joka tallentaa jokainen pieni asia - napit, nastat, napit, nastat, koruja ja sama kynä. Tee hyödyllinen laite on erittäin yksinkertainen.

Tässä ovat valmistusvaiheista:

 • Ota muutama rullaa vessapaperia ja peitä ne akryylimaalilla. kaksi väriä voi valita ja kattaa yhden ulkopuolella ja toinen sisällä, ja jos sinulla on kyky vetää, voit koristella kohteita harkintansa;
 • Varustettuna sakset tai veitsi paperi, lyhentää rullat on valmistettu eri korkeus. Nyt on tarpeen liimata yhteen putken tahansa vaihtelu, ja sen jälkeen myös liimalla korjata suunnittelun perusteella pahvi. Kaikki Seiso kädet valmiina.

luoda veneet ideoita makaamaan pinnalle, riittää katsella ympärilleen.

Yrittää tehdä jotain hyödyllistä ja kaunista, ja sinä, ja tämä prosessi tuo sinulle paljon iloa. Onnea ja menestystä!

Suuri tarkastelu lasten käsitöitä jätteestä kouluille ja päiväkodeille

Hei ystävät! Kolmen viime päivän vaikea surffata Internetissä etsimään roskaa ...) Tai pikemminkin etsimään käsitöitä, joista voidaan rakentaa siitä. Ja tiedätkö, kädentaitoja ovat niin hyviä, että edes vaikea kuvitella, että ne on tehty, että voit vain poimia ja heittää.

Tässä artikkelissa haluan esitellä sinulle hyvä yleiskuva "musornyh9raquo; mestariteoksia. Käsityöt jätteistä, jotka ovat kiitettävä!

Sanotaan, että ottelut eivät leluja lapsille! Ja hyvä niin! Mutta kättelyssä, et voi vain tehdä leluja, mutta kaikkein opettavaisia ​​pelejä ovat todellisia. Katso itse.

Rapatut laatikot värillinen paperinpala ja kirjoittaa ne bukovki saada aakkoset!

Ja sisällä piilossa lukuja, joiden nimet ja alkavat eri aakkosten kirjainta. Tulos - mielenkiintoinen kasvatus-, koulutus- leluja. Kyllä, ja monitoiminen! Saatuaan aakkoset lapsi voi:

 • yrittää rakentaa bukovki järjestyksessä;
 • määrä kirjaimet sanan;
 • aseta kohteita oikeisiin laatikoihin.

Ja se ei ole vain ajattelu kehittyy, mutta myös hienomotoriikka.

Kyllästynyt opiskelu kirjeen? Ei hätää! Ja voit rentoutua! Värillisiä ruutuja voi aina olla jotain rakentaa.

Toinen versio pelistä laatikoiden kanssa - "Mitä syödään?"

Vain sanoa Bravo tekijälle tätä ajatusta. Täällä laatikon ulkopuolelle liitetyn eläinten kuvia, ja eri paikoissa niiden elinympäristön. Laatikot ymmärtää. No, sinun täytyy oikein koota niistä. Horizons kehittää? Ja miten! Kyllä, ja muistin juna.

Luulen, että monet äidit, kun he olivat tyttöjä ja oli pari - kolme pientä pupsikov huonekalut tehtiin tulitikkuaskia. Minulla on ollut! Olen varma, että nykyaikainen tytöt haluavat tehdä sen kätensä ja leikkii niin kiinnostava Doll huonekaluja.

Loppujen lopuksi on niin paljon hyllyt, monet kaapit. Ja siellä on niin paljon piilossa kuin mahdollista.

Te päiväkodissa ei pyytänyt matemaattinen mahdollisuus tehdä penaali? Emme pyydä, mutta hänen ystävänsä vanhempansa kindergartners kuulin tällaisen vehje. Ja hän teki sen jälleen tulitikkuaskia. Ja se näyttää tältä.

Tämä kynä auttaa lapsia oppimaan geometrisia muotoja, laskenta, värit.

Jos on ompelija, se varmasti ilahduttavat tässä järjestäjä kaikenlaisia ​​erilaisia ​​käsitöitä yksityiskohtia.

Ja onhan sen luomisessa ei ole iso juttu. Tärkeintä sisällyttää fantasia!

Ja voit tehdä palapelin kättelyssä.

Ota kaunis kuva, leikkaa se neliön, suorakaiteen kopioitu Matchbox talojen ja arvoituksia valmis!

Matchbox mennä toiseen suosittu aineiden valmistuksessa käsityön. Sallikaa minun esitellä, hihassa rullaa vessapaperia, jotka tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet nuorille taiteilijoille.

Aloitetaan hilpeä järjestäjä paperitavarat.

Se on niin gusenichka. Uskon, että jos se asettuu työpöydällä ensimmäisen luokkalainen, se ei ole tylsää varmasti) runko toukka on juuri tehty pensaita. Korvat ovat aaltopahvia ja näyttävät erittäin tasainen mitään. Oletteko samaa mieltä? Tällaisia ​​käsitöitä ja koulu kilpailuun ovat hävetä.

Vuonna jatkoa meidän tarkastelun - Peli-lajittelija lapsille.

10 värillinen hihat. Ne ovat 10 numeroa. Ja eri melochushki, napit, jotkut hahmoja, suuri helmiä ploshechkah. Peli auttaa käsittelemään värit, tutustua tilin.

Se ei ole outoa, mutta hihat ja maalauksia kirjoittaa! Ne täytyy vain leikata, ja sitten paloja ponadelat erilaisia ​​kukkia, lehtiä, ympyröitä. Ja kaikki tämä tahna mielivaltaisella, kaunis tavalla.

On käynyt ilmi hyvin kevyesti ja kauniisti.

Jos talloa bittinen hihassa verhushechku, saat korvat. Ja sitten otuksia korvat. Hyvin erilaisia. Ja hyvin kaunis.

Niin paljon sankareita erilaisia ​​pelejä.

Ja voit yrittää tehdä täällä tällaisia ​​eläimiä.

Se on hieman monimutkaisempi, mutta tulos on vaivan arvoinen.

On mielenkiintoista tarkastella tässä näitä lasin kyniä, tussit.

Ja idea on yksinkertainen. Meidän on otettava lanka ja huolellisesti kääri hihansa. Sitten rakentaa koristelu kangas tai huopa. Ja vielä! Valmis alkuperäiset ja miellyttävän tuntuista pitäjät värikyniä.

Tarjottimia, joissa munia myydään, olemme liian usein heittää pois, ei edes ajatella, että kukaan voi saada hyvin pientä kivaa.

Esimerkiksi tässä on viehättävä gusenichka.

Jonain päivänä he tulevat perhosia, mutta nyt seistä, katsoa, ​​mitä muuta pureskella)

Tai kuten kanoja. Varmasti kanoja! Vain pari yksinkertaista aivohalvauksia ja siipikarja pihalla valmiina!

Ja voit olla omaperäinen! Ota pahvi tarjotin, se on leikattava yksittäisten solujen, maalata niitä eri värejä, koukussa lanka ja solmi merkkijono keppiä.

Tässä on mielenkiintoinen ja valoisa valmis jousitus, joka on miellyttävä ja kohottaa)

Ja tarjottimia saatu hyvin kauniita kukkia. Voit tehdä hyvin yksinkertaisia ​​kukkia, kuten koiranputkea, ja se on mahdollista ja monimutkaisempi, kuten ruusut. Vaihtoehtoja on monia.

Mutta nämä kukat voi koristella tahansa. Esimerkiksi kehyksen kuva tai peilin kehys.

Muovi tarjottimet, myös tehdä kauniita kukkia. Mutta mielestäni se on vähän vaikeampaa kuin pahvista.

No, nyt ei ole kokonaan pois lokerosta hakata, vaan siitä, että alusta on. Munista. Tai pikemminkin tyhjän munankuoren. Ensin täytyy siististi poistaa munan kuorista, ja jätä se lähes ennalleen, poistamalla vain yläosa. Sitten täyttää kuoren maan, ja laittaa sen siemenet joidenkin nopeasti kasvava ruoho. Odota ja kastellaan! Ja jonkin ajan kuluttua tutustua täällä tällaisia ​​hauskoja travyanchikami.

Vain ne silmänisku sinulle ja hymyillä, sinun täytyy tehdä heidän silmänsä ja suunsa)

Tyhjiä laatikoita mehua tai maitoa

Mehu on? Juoma maitoa? Ja mitä tehdä ruutuun? Varmasti heittää, mutta turhaan! Loppujen lopuksi sielu jokaisen laatikon - ei vain laatikko, mutta todellinen mies! Hänen kasvonsa ja hänen luonteensa. Älä usko minua? Katso itse!

Iso tyhjiä laatikoita voidaan valmistaa ajoneuvoja.

Ja jopa vesilinnut.

No, niille, jotka haluavat jotain povyraschivat tarjotaan tällaista mahdollisuutta täällä.

Kasvimaa ruutuihin. Erittäin kätevä tapa kasvaa eri taimet. Ja siististi, ja erityisistä lokerot ei tarvitse käyttää rahaa.

Ja nyt vakavasti. Miten varmistaa, että pöytään on aina ollut kunnossa? Tietenkin, järjestäjä asettaa! Voitte varmasti ostaa sen. Mutta paljon mielenkiintoisempaa tehdä sitä omin käsin kaikki samat keskeiset laatikot. Ja sisustaa mieleisekseen.

Käytetyt kertakäyttöiset ruokailuvälineet

No, nyt menemme käsitöitä kertakäyttöastiat. Aloitetaan muovilusikat. Mitä sinulla on niin mielenkiintoista tekemistä? Voi kukkia, ja yhdessä leppäkerttuja?

No, aivan kuten elävä)

Ja pari edustajien hyönteisten valtakunta, vain razmerchik enemmän.

Nämä virheet on valmistettu paperi- levyt ,. Mielestäni ne vain ocharovashka!

Entä upea hattu?

Se on valmistettu kahdesta muovilevyn ,. Yksi syvä ja yksi tasainen. Tasainen levy leikataan keskeltä, ja se on kiinnitetty syvä. Älä unohda maalata hattu lempiväri ja koristella. Täällä muuten sopisi kukkia muna tarjottimia, josta keskustelimme hieman aikaisemmin.

Jos haluat järjestää kotiteatteri, muovi levyt ovat valmiina auttamaan toimijoiden kanssa. Voit tehdä niistä houkuttelevia kohtaavat erilaisia ​​eläimiä, ja sitten kiinni jokainen pieni keppi. Ja taiteilijat nukketeatterin valmiina.

Ja jos leikataan turpaa silmissä, niin saamme maskia. Ja iloinen lasten naamiaiset, olet taattu. Sitten hän tarkastellaan kuvia ja muista, kuinka suuri se oli!

Ja nyt kaunis. Katsokaa mikä ihme.

Tämä on tuuletin muovia haarukat. Tukivarret on kiinnitetty vanhan aseman tarpeeton. Tuuletin koristeltu nauhoja, kukkia ja pitsiä.

Todellinen taideteos, joka pystyy koristella tahansa sisustukseen!

Ja tässä kuvassa näkyy fani suuria ja pieniä lusikoita.

Myös hyvin kaunis.

Lisäksi Kehotan teitä kiinnittämään huomiota artikkeli käsitöitä muovipullojen ja korkit niistä.

Siinä kaikki! Toivottavasti pidit tarkastelu, ja olet halunnut luoda jotain omin käsin!

Toivotan teille menestystä!

Suosittelen tilata uutisia blogin ja liittyä meihin "VKontakte" ei menetä mitään tärkeää!

Oman Eugenia Klimkovich.

Kerran viikossa vastaanottamaan ilmoitukset viimeisimmät merkinnät postissa!

Envy ihmiset rajaton fantazpey pysty keksimään tyhjästä, mitä mnagim ole varaa monia mielenkiintoisia ideoita voi prilumat! Eugene, mielenkiintoisia ajatuksia, kiitos tiedoista.

Alain, olet tervetullut) Minäkin joskus näen jonkinlainen hakata, ja luulen, no, miten on mahdollista, että minä itse ole arvanneet)

Voi, kuinka mielenkiintoista ja kaunista, ja mikä tärkeintä, siistiä ympäri! Joitakin ideoita otti huomata tyttärensä hänen zaymomsya loma ja laittaa asiat järjestykseen kauniissa sitä. Kiitos, että idea)

Joten olemme menossa) Päätimme rakentaa aakkoset kättelyssä aluksi.

Se näyttää olevan roskat, ja lahjakkaat käsityöläiset käsin tehdä siitä alkuperäisen tuotteen.

No, yksi pentue, ja joille korvaamaton luova materiaali)

Kuinka monta ideoita lasten luovuutta ja kehitystä! Annan viittaus sivustoon tytär. Mielestäni hän on täällä voi saada itselleen ja lapsille paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista. Kiitos!

Hei, Olga! Tule perheenä) Olisin erittäin mielellään vastaan ​​vieraita!

Lyönyt jossa on runsaasti ideoita! Ennen kaikkea ylistys!

Otan mieleesi miehillä pääsiäisenä!

Joo) Voit jo hiljaa pohtia pääsiäisen käsityöt)

Ihana valinta! Istuu hänen sisarentytär valita, mitä teemme viikonloppuisin. Kiitos hienosta ideoita kahdestaan!

Olga kiitos! Luo ilo)

Erittäin mielenkiintoista esineitä esiteltiin. Varsinkin Matchbox kiinnostunut lapsille on erittäin informatiivinen ja epätavallinen. Ja järjestäjä laatikoiden olen haaveillut kuka sen teki?

Josta pidin. Ja tuotannossa eivät ole monimutkaisia ​​ja ovat hyödyllisiä)

Kuinka monta mielenkiintoisia ajatuksia, loistava valinta.

Hienoja ideoita valmistus leluja ja opettavaisia ​​pelejä lapsille materiaalista käsillä. Ja muistin, että matemaattinen kanisterit tulitikkurasioiden jouduin puuhastelun peruskoulun arvosanoja. Joten, jonkinlainen käsitys, eli se on hyvin unohdettu vanha menetelmiä opettajien kun opetusmateriaalia luokkahuoneessa ei riitä. Ja se on vain hienoa, koska se toimii meidän aikanamme.

Hyvissä ajoin ennen opettajien piti keksiä miten keksiä omia kädet tehdä erilaisia ​​opetusmateriaalia ja laitteita. Nyt se kaikki kaupoissa myytävänä. Hinnat totuus joskus niin, että saa sitä. Mutta tällainen omatekoinen vempaimia ei ole huonompi, hoitamaan tehtävänsä kunnolla. Kyllä, ja tekevät niistä kiinnostavia)

Niinkö, niin monia mielenkiintoisia esineitä!

Mutta me jatkuvasti heittää tällaista materiaalia roskakoriin.

Täällä täällä, ei säästöjä, tiedät)

Varastamisesta sisältö välittömästi ohjaaja! Vanhempien kanssa!

Käsityöt ja lelut omin käsin mistä jätemateriaalien

Päivittäinen talousjätteitä ihmiset heittävät pois paljon käytetystä materiaalista, jota vielä voidaan käyttää käsitöitä käsillään jätteestä. Pääsääntöisesti, se on tehty paperista tai muovista tuotteita, kuten:

ja monien muiden materiaalien, jätteen käyttöä sellaisissa veneet, lähtöaineena on erittäin edullinen, koska ne ovat arvottomia, ja jos vika, meidän täytyy vain yrittää tehdä uudestaan ​​raskaaksi kuva tai hyödyllinen asia.

Käsityöt jätteestä mahdollistaa paitsi miehittää tai viihdyttää lapsen, mutta myös erittäin hyvä tapa suojella ympäristöä tarpeettomalta tonnia kotitalousjätettä.

Mitä voidaan tehdä jätteestä roskat

Käytetyt muovipullot ovat mainio raaka-aineena käsitöitä koulun jätettä. Se on erittäin vahva ja samalla joustava, muotoaan muuttavasta materiaalista. Lintu syöttölaitteet ja viimeistely pidikkeet kyniä. Niiden avulla voi esimerkiksi:

jopa elementary toisiinsa teipillä kaksi pulloa, joissa valmiiksi tehty reiät masto purje voi tehdä veneen. Tällaiset käsityöt kierrätysmateriaaleista paitsi mahdollistavat suojella ympäristöä pilaantumiselta, vaan myös kehittää ajattelua.

Muuton jälkeen tai ostaa laitteita usein jätti paljon pahvilaatikoihin. Tuotteet on valmistettu sellaisista jätepahvia voi olla täysin eri mittakaavassa ja tapaamisia. Voit tehdä pikku lelu talon ja koristele se väriliiduilla. Useita laatikoita, rulla ilmastointiteippiä ja fantasia - on tarpeen asioita lapsesi rakentaa, täysi pelihuone.

 • Tämä on suuri piirustus paperi prettification koska se monofonista ja päällystetty paperi.
 • Ja jokainen paperi pakkaus voidaan käyttää rakennuspalikka, pitää ne yhdessä liimalla tai teipillä, saa seinä.
 • On mahdollista rakentaa pieniä taloja lasten leikkiä.
 • Luo huonekaluja.
 • Kyniä tai vanhoja CD ja laatikko muuttuu liesi, liimattu siihen ja käsittelee useammalla polttimella pullon korkit.
 • Hieman muotoa muuttamalla laatikon sisustaa lapsensa helposti saada avaruusaluksia tai kilpa-autoihin.
 • Pinnasängyn nukkien ja pentu tarvitsee vain luoda pohja laatikko pehmeällä liinalla.

Nämä ja monet muut esineet pahvista jätteitä voi tehdä hauskaa lapselle.

Käsityöt jätteestä, ensinnäkin on tuoda iloa ja viihdyttävä henkilö. Tulee hyvin kartongin keskeisiä kerta-astioita. Näihin tuotteisiin vain kolme asiaa:

voit tehdä paljon valoisa ja iloinen lukuja, esimerkiksi:

 • keltainen aurinko - levyn ja kiinnitetty reunoilla haarukan, se valonsäteet;
 • sisustaa levy ja hieman muuttamalla sen muotoa voi tehdä leppäkerttu, kala hauskoja kasvoja, lintujen tai sikojen snouts.

Kierrätetystä vaatteet jätettä, tai sen osien avulla voidaan monipuolistaa vaatekaappi lasten leluja ja nukkeja, sekä kehittää motorisia taitoja lapsen.

Pereshivaya vanha tai toivottuja kohteita nukkevauva, voit ommella:

ja muita kiinnikkeitä. Se edistää lapsen kehitykselle, hän oppii nauttimaan kaikenlaisia ​​soljet omasta, sekä oppimisen pukeutua oikein.

Monet näistä esineitä voi muuttaa jätteestä tuloa, joka ei ole vain hyötyä ympäristölle, vaan myös taloudelliselta.

Sinua kiinnostaa - jotka voidaan valmistaa muovipulloja

 • Eco-osa (85)
 • Maaperän (59)
 • Ilmasto (61)
 • Vesi (22)
 • Uusioraaka-aineiden (81)
 • Terveys ja ravinto (14)
 • Nature (111)
 • Yläosa (15)
 • Ekotuotteet (16)
 • Jätteet (74)
 • Environmental Alueet (31)
 • Simuliidae (96)
 • Torakat (76)

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki sivustoon Ecology-of.ru

Täytön jälkeen lomakkeen ottaa yhteyttä johtaja ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

72 + = 80