Käsityöt luonnonmateriaaleista kouluun

Käsityöt luonnonmateriaaleista kouluun

 • Suosituimpien käsitöitä
 • Neulotut applique mustekala: askel askeleelta ohjeet valokuvista
 • Valentine 14. helmikuuta omin käsin: Top - 100 parhaita ideoita mestarikursseja
 • Avainnippu "Dog" omin käsin. Askel askeleelta Master Class kuvalliset
 • Talvi käsitöitä lasten kanssa. "Lumiukko postivälitintyyppiä" värillisiä paperia: Master Class

Käsityöt luonnonmateriaaleista kouluun - erilaisia ​​eläinhahmoja, kattolamput ja monimutkainen koostumus, joka voi käyttää luonnon lahjat, kokoontuivat puiston puutarhassa tai metsässä. Lapsen luovuus voi käyttää kastanjoita ja tammenterhoja, käpyjä, kaikenlaisia ​​pähkinöitä, marjoja - happomarjapensas, pihlaja, Wild Rose, orapihlaja, nappuloita männyn ja kuusen, sekä muut havupuut, vaahtera siemenet. Lisäksi voit käyttää lehtiä eri muotoisia ja kokoisia, kuivattuja terälehtiä. Älkäämme unohtako siemeniä, siemenet ja jyvät, jotka voi lainata keittiössä. Mutta artikkeleita vaahteranlehden äidit mielenkiintoista, koska kädet tehdä kauniita syksyn kimppuja sisustaa taloa.

Käsityöt luonnonmateriaaleista kouluun

On mielestä tänään materiaalit luovaan työhön on erittäin kallista, mutta joskus se riittää katsella ympärilleen ja näet, että luonto antaa meille kaiken luotava alkuperäisen käsitöitä. Syksy puistossa ja metsässä, ja joskus koulussa tai päiväkoti, voit kerätä pieni kävyt, kastanjoita ja tammenterhoja hatut, metsä- ja saksanpähkinät, syksyn värillinen lehdet - eri kokoisia ja muotoisia. Käsityöt luonnonmateriaaleista kouluun "Strekoza9raquo; suoritetaan käyttäen pieni kastanjoita ja värillinen muovailuvaha. Tämä työ on saatavilla esikoululaiset 4-5 vuotta vanhoja, sekä opiskelijoiden junioriluokassa.

Tärkein koristelu Sudenkorennot - hänen suuret pullistumia silmät, jonka kanssa aloitamme suoritus käsitöitä luonnon materiaaleja Kouluvalokuvan opetus tämä yksinkertainen käsitöitä auttaa lasta selviytymään työn, antaa kaikki vinkit tärkeimmistä vaiheista sen täytäntöönpanoa. Silmät tulisi sijoittaa suurin kastanja, että ne ovat sivuilla. Silmälle on tarpeen rullata kaksi valkoista iso pallo ja hieman litistää niitä päällekkäin kiinni pieni sininen pallo. Valmis muovailuvaha silmät voidaan asentaa iso aihe.

Käsityöt luonnonmateriaaleista koululuokassa 2

Entä tekeminen pingviinit alkaen tammenterhoja? Käsityöt luonnonmateriaaleista koululuokassa 2 - Tämä on mielenkiintoinen opetus luovuuteen, jossa lapset voivat työskennellä yhdessä, luoda koostumus aiheesta "Osen9raquo;. Pingviini voidaan käyttää käsintehtyjä artikkeleita aiheesta "Zima9raquo, koska yhdenmukaisemmin nämä linnut näyttävät sen talvimaisema.

Ensinnäkin, sinun täytyy tehdä nokka, tälle sokealle pieni kartio, käyttäen punainen tai oranssi savea. Nokka tulisi kiinnittää keskellä tammenterhoja. Top kanssa laaja kädellä on tarpeen kiinnittää silmissä, sillä tarvitsemme sininen (tai musta) ja valkoinen savea.

Käsityökoulu luonnonmateriaalista "Osen9raquo;

Pähkinänkuoressa auttaa tehdä käsitöitä luonnonmateriaaleista kouluun, sinulla on söpö kilpikonna. Käytä voi vain pähkinä kuoret, mutta myös puoli-kuori pistaasipähkinät, maapähkinät. Tärkeintä on saada kauniit silmät, koska tämä on tärkein koristeluun meidän podelochki. Tarvitset kaksi pientä mustaa helmiä ja kaksi valkoista paljetteja.

Taurus välilehdet me valmis, se jää vain liittää pään, tämä on täydellinen kuori maapähkinöitä. Sitä ei voida jakaa kahtia, ja leikkaa vinosti keskellä. Sinulla on nyt kilpikonna suuri pää ja kaula pituus. Nyt on välttämätöntä liimata silmät: ensimmäinen, paljetteja, ja niiden päälle keskelle - pieniä mustia helmiä. Red tussilla voi piirtää hymyilevää suuta meidän kilpikonnia.

varten käsityökoulu luonnonmateriaalista "Osen9raquo; Voit käyttää samoja materiaaleja, vain tällä kertaa voit tehdä kömpelö karhu. Kantamaan meidän täytyy valmistautua neljä puoli pähkinä, neljä kuoripuolikas pistaasipähkinät ja hyvin pieni puoli jos kirsikat, yksi Acorn hattu kaksi kirsikka kuoppia. Tämä yksinkertainen ja edullinen eri materiaaleista lapsen annetaan sukeltaa maailmaan luovuuden ja yksittäisten osien tehdä Söpö nalle - metsänomistajalle.

Vartalo bear liimattu toisiinsa pareittain neljän saksanpähkinä kuori. Voit käyttää koko saksanpähkinöitä, mutta ne ovat melko raskaita, joten karhu voi olla epävakaa. Suosittelemme varovasti veitsellä erottaa puolikkaat kuoren, poista ydin, ja sitten liimaa ne takaisin. Tietenkin tässä vaiheessa opiskelija tarvitsee aikuisen apua. On toivottavaa, että yksi mutteri oli ohi, toinen vähemmän, josta tulee vetäjänä karhuja.

Pistaasi puoliskot ovat jalkamme. Niiden ylävartalo on liimattu sivuille, kuten on esitetty kuvassa, ja takajalat on liimattu kohtisuoraan alla. Näillä välilehdet kantaa on kestävää ja pystyy ottamaan paikkansa syksyllä koostumuksessa. Lisäksi on tarpeen liimata häntää - se voisi olla toinen luu kirsikoita tai pistaasi puoli. Älä unohda lisätä lopussa karhu realismia, piirustus mustalla tussilla kynnet jaloilleen, ja punaisella maalilla suunsa kuonossa.

Näyttely käsitöitä luonnon materiaalia koulu

kun se on Kilpailu käsitöitä luonnonmateriaaleista koulussa, monet vanhemmat olkapää kärsimään työtä, uskoen, että mitä monimutkaisempi he valitsevat podelochku, sitä suurempi mahdollisuus, että hän on voittaja. Kuitenkin valitsemalla vaikea idea lapselle, joten me liittää koulupoika sen täytäntöönpanosta, ja itse asiassa työssä tässä iässä on erittäin tärkeää yleistä kehitystä opiskelijan. Älä pelkää valita yksinkertainen kuin luulet edes yksinkertaisin ajatus, mutta oppilas 1, luokka 2 voi itsenäisesti työskennellä luovia projektin ja ylpeänä osoittaa hänen opettajien ja luokkatoverit.

Syksy murtautua koulun luonnonmateriaalista

Syksy murtautua koulun luonnonmateriaalista Se voidaan suorittaa käyttämällä liimaa, muovailuvahat tai suola taikina - kaksi suosituimmista tavoista kiinnitys osat yhteen. Jos käsi on ehdotettu metsien lahjoja, voit suorittaa erilaisia ​​lentäviä hyönteisiä.

Jos tehdään käsitöitä "Autumn forest" haluat yhdistää yhdeksi koostumukseen, sitä voidaan käyttää koristeluun sammalta sivuston pahvi tausta tai syksyn lehdet.

Pidätkö mestarikurssi? Kerro kaverille - klikkaa painikkeita alla:

 • Käsitöitä käpyjä ja savesta käsillään: paras mestarikursseille kuvat
 • Käsitöitä kuuluvat pallo. Mestarikursseille kuvat
 • Lapset käsityöt luonnonmateriaaleista. Parhaista vaihtoehdoista syksyllä
 • Käsitöitä käpyjä käsillään. Parhaat vaihtoehdot lapsille syksyllä
 • Bee saksanpähkinä kuori. Mestarikurssi askel askeleelta kuvat
 • Teemme käsitöitä syksyn materiaalien omin käsin
 • Tuotteet on valmistettu syksyn materiaaleista: epätavallisia ideoita kaikille!
 • Paras käsitöitä 7 vuotta: askel askeleelta mestarikursseille kuvat
 • Fall käsitöitä koulu: parhaat ideat valokuvista
 • Syksy seppele kätensä: askel mikronin

 • Kauniita käsitöitä tehty pahvista uudenvuoden
 • Valentine 14. helmikuuta omin käsin: Top - 100 parhaita ideoita mestarikursseja
 • Rukousnauha kädet. Askel askeleelta työpajat
 • Avainnippu "Dog" omin käsin. Askel askeleelta Master Class kuvalliset
 • Käsityöt vuonna 2019 omin käsin. Symboli vuosi - sika, porsas. 100 ideoita askel askeleelta kuvat
 • Virkkaa hameet tytöille. TOP - 20 ideoita kuvia, kuvat ja kuvaukset
 • Kaunis kuvio pinnoja: Honeycomb. TOP - 10 ideoita neulominen + kuvaus
 • Rannekoru "Pandora" omin käsin: askel askeleelta opas
 • Erityisesti neulominen vaatteita nukeille erilaisten
 • Tavarat, paperista omin käsin: TOP -10 ideoita kuvat

Reprinting materiaalien on sallittu vain kirjallisella luvalla julkaisijan!

Fall käsitöitä käsillään peräisin luonnon materiaali kouluun

Fall käsitöitä luonnonmateriaaleista koululaisille. Mestarikursseille kuvat

Syksy antaa meille monia kauniita ideoita luovuutta. Mikä kaunis syksyn lehdet syksyllä, näet ne loputtomiin. Luonto oli levinnyt edessämme kauniin kultainen syksyinen matto lehtiä.

Syksyllä voit kerätä paitsi lehtiä myös tammenterhoja, käpyjä, kastanjat, tammenterhoja ja muita luonnon materiaalia lasten luovuutta.

Muovaili luonnonmateriaaleista voi olla sovelluksia, eläimet ja kaunis kukka-asetelmat ...

Master - class "Caring siili" step-foto.Izgotovlenie sovelluksia käyttäen luonnon materiaaleja. Koostumus "Caring siili." Kirjoittaja: Kiryan Ekaterina Nikolaevna, peruskoulun opettaja MOU "Lukion №4 of Makeyevka" Kuvaus: Tässä master - luokan annetaan yksityiskohtainen kuvaus valmistus- käyttävien sovellusten kuivattuja lehtiä paju, värilliselle paperille. Hack on käytettävissä suorittamaan oppilaiden peruskoulun, on helppo valmistaa, ei vaadi lisämaksua investointeja.

"Iltalennon" kuva kuivattua kasvimateriaalia. Askel askeleelta ohjeet valokuvista täyttyvät Shabalin Alina, 13-vuotias. Opettaja: Olga Dubova. Syksy - erittäin kaunis aika vuodesta! Kirkas värikäs lehdet putoavat puista, he haluavat kerätä ja säilyttää, käyttää työssään, nauttia pitkistä luonnonkauniissa materiaalia. Hänen maalaus, yritin kuvata sitä tulipunainen Syksy: kirkas auringonlasku taivas ja lentävät pois lämpimässä reunat lintuparvi. Kuvattu.

Fall käsitöitä peruskoulun. Master - class "Panel - triptyykki" anteliaisuus luonnosta. " Valmistus koriste paneelit niiden siemeniä. Kirjoittaja: Olhovchenko Elvira A., opettaja lisäkoulutuksen MBU on "Lasten taidetalo", s. Kochubeevskoe. Nimittäminen Master - luokka voi olla hyödyllinen vuotiaille lapsille 6-10 vuotta. Ne voivat hyödyntää lisäkoulutusta opettajien kaikkiin suuntiin DPI. Tämä kehitys voi nauttia peruskoulun opettajien.

"Ilta kävellä". Soveltaminen luonnollinen materiaali äitienpäivänä omin käsin. Askel askeleelta ohjeet valokuvista Kuvaus: Tämä workshop on suunnattu lapsille 11 vuotta ja vanhemmat, opettajat, vanhemmat. Tarkoitus: sisustus, lahja. Tarkoitus: Luo kuva luonnollinen materiaali käsin. Tavoitteet: 1. otetaan käyttöön tekniikkaa rakennustöiden toteuttamista siluetti kasviaineksen. 2. Opettele tekemään taustalla lehtien puita. 3. parantaa kykyä leikkaus.

Syksyllä paneeli "Falcon leijuu pilvissä" tekniikan soveltamisessa luonnonmateriaali. Mestarikurssi askel askeleelta kuva Kirjoittaja: Usheva Anastasia, 9-vuotias, opiskelija luokan 3 "Paperi Fantasy" MKOUDO "Vapahtajan Demene lasten taidekoulun" Spas-Demensk Kalugan alue Head: Tsukanova Tatiana, luokanopettaja "Paperi Fantasy" , MKOUDO "Vapahtaja Demene DSHI" Spas-Demensk, Kalugan alue Kuvaus: paneeli "Falcon huiman pilvissä" - työ tehdään Applico teknologiaan.

Syksy muotokuva luonnonmateriaaleista. Mestarikurssi askel askeleelta kuvia. Kirjoittaja: Maslova Anastasia V., opettaja, MoU DDYUTS, g.Dnestrovsk. Kuvaus: Master Class mahdollisimman paljon saatavilla eikä vaadi suuria kustannuksia sen tuotanto on suunnattu lapsille 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille, opettajille, vanhemmille, opettajille lisäkoulutusta. Tavoitteena: tuotannon syksyllä muotokuva. Tavoitteet: 1. Koukkaaminen kyky työskennellä luonnon materiaaleja, guassi, liimaa. 2. Kehittää pieni moottori.

Mestarikurssi valmistus lemmikkieläinten luonnonmateriaaleista, "Sika" Tarkoitus: luovien kykyjen ja taitojen työskennellä luonnon materiaaleja. Tavoite: kehittää mielikuvitusta, loogista ajattelua ja hienomotoriikka käsissä. Mestarikurssi on suunniteltu: nuoremmille opiskelijoille. Materiaali: Kaksi kuori pähkinä, savi, pieniä pyöreitä helmiä, kaksi kolmion ja neljä pitkänomainen ruskea helmi, yksi pieni painike ruskea, värillinen lanka, väri.

Mestarikurssi luonnonmateriaaleista nuoremmille opiskelijoille "Sammakko" Tavoite: kehittää luovuutta ja loogista ajattelua. Tavoite: kehittää mielikuvitusta, luovuutta, hienomotoriikka käsien saada myönteisiä tunteita. Yleisö, joka on suunniteltu mestarikurssi: yläasteen oppilasta. Materiaali: isot ja pienet kuusen käpyjä, männynkäpy, kaksi pientä Acorn korkit, kolme suurta Acorn, kolme pientä tikkuja, kaksi isoa ja kaksi pientä pyöreää kuoret ja kaksi pitkulainen, 8-10.

Työskentelemme luonnonmateriaaleja dekoratiivinen koostumus kuiva siemenet (1 oppitunti) Tuntisuunnitelma yksityiskohtainen master - class Kirjoittaja: Irina Guseva, peruskoulun opettaja, MBOU "Gymnasium. Selvinsky "Jevpatorija, Krimin Teknologia Tuntisuunnitelma 1 luokka (" Mahdollinen Elementary School ") seikkaperäiset master - luokan käytännön osa oppitunnin. Tuntisuunnitelma ja master - class on hyötyä kaikille, jotka haluavat opettaa lapsille, miten yhdistää eri materiaaleja työssä ja luoda komponentteja.

Syksy sovellus "Peacock" luonnon materiaaleista. Mestarikurssi vaiheesta foto.Avtor: Timashkova Ekaterina Pavlovna, opettaja kuvataiteen MBOU lukion №19 on Belovo, Kemerovo alueella. Kuvaus: Työpaja on tarkoitettu opettajille lisäkoulutusta opettajille asteella, harjoitella ajan toiminta. Tavoite: opettaa lapsille työskennellä luonnonmateriaaleja sovellus tekniikkaa. Tavoitteet: - kehittämään luovia, loogista ajattelua; - kehittää menetetään.

Miten kokki hillo kurpitsan ja omena. Resepti askel askeleelta fotoAvtor: Matsulova Alina, opiskelija 6 MBOU luokka "main sisäoppilaitoksessa numero 3 nimetty sankari Vladimir Elizarov," 12 vuotta Ohjaaja: Tsybanova Galina, opettaja MBOU "Suurin sisäoppilaitoksessa numero 3 nimetty sankari Vladimir Elizarov "Tarkoitus: syksy korjuu. Kuvaus: Master luokka on tarkoitettu opiskelijoille 5. luokalla ja vanhempia, heidän vanhempansa. Tämä materiaali voi olla.

Autumn Panel "metsäaukealla" tekniikan soveltamisessa luonnonmateriaalia mestarikurssi askel askeleelta kuva Kirjoittaja: Usheva Anastasia, 8-vuotias opiskelija luokan 2 "Paperi Fantasy" MKOUDO "Vapahtajan Demene lasten taidekoulun" Spas-Demensk, Kaluga aluejohtaja: Tsukanova Tatiana, opettaja luokan "Paperi fantasia" MKOUDO "Vapahtaja Demene DSHI" Spas-Demensk, Kalugan alue Kuvaus: panel "metsäaukealla" - työ tehdään tekniikka applique luonnon.

Syksy Näyttely School "Golden Autumn" Kirjoittaja: Olga Brodsky, peruskoulun opettaja lukion №42 MBOU Lipetsk kuvaus - Golden Autumn ei ole vain kaunis aikaa kävely metsässä, puistossa, mutta myös aika, jolloin voit luoda kaunis soveltaminen kuivia lehtiä. Tämä toiminta on erittäin suosittu lasten koulujen alaluokilla. Loppujen lopuksi käyttävät lahjat syksyn - lehdet, lapset voivat luoda kauniita sovelluksia eri aiheista: eläimet (eläimet, linnut, hyönteiset), muotokuvia syksyllä.

Hei rakas opettajia! Haluan kertoa teille idea rakentaa siili luonnon materialov.Dannuyu työ voidaan tehdä lasten kanssa peruskoulun iässä. Päämäärät ja tavoitteet: kehittää mielikuvitusta, viljellä rakkaus luontoon. Perehtynyt ominaisuuksia luonnollinen materiaali. Vaalia rakkaus työhön. Edistää lahjakkuutta. Robot luoda siili aloitamme valmisteluun materiaalia. Tarvitsemme paljon paperimassasta, kävyt, pohjamaali, maali, akryyli valkolakka.

Soveltaminen lehdet "Butterfly." Mestarikurssi askel askeleelta valokuva-master-luokka: "Butterfly" kuivattuja lehtiä Kirjoittaja: Verhoturova Ljubov, opettaja lisää muodostettiin ensimmäinen karsinnat luokkaan MBOU Dubininskaya ZOSh №13 Krasnojarskin alueella, Šarypovo piiri, kylä Dubinino. Kuvaus: Materiaali voi olla hyödyllistä opettajien lisäkoulutuksen, opettajat, peruskoulun opettajat työskentelemään lasten 6-8 vuotta. Tarkoitus: hakata näyttely kilpailuun. Tähtää.

Ei vielä kommentteja. Sinun on ensimmäinen!

Käyttämällä tätä resurssia on sallittua vain kirjallista lupaa sivustosta

Miten tehdä käsitöitä luonnonmateriaaleista kouluun omin käsin?

Miten tehdä käsitöitä luonnonmateriaaleista kouluun lapsesi?

Kuvat vaiheilla tai videon mestarikurssi.

Paljon mielenkiintoisia ideoita kouluun, ja kaikki tämä voidaan tehdä lapsille omin käsin. Voit tehdä tämän, sinun täytyy kerätä paljon erilaisia ​​luonnon materiaaleja, tämä kastanjat, kävyt, lehdet, tammenterhoja, oksia, siemenet. On sellainen käsitys siitä, miten voit tehdä Baba Jaga morttelissa, kaikki yksityiskohtaiset ohjeet ja materiaalit voidaan nähdä yksityiskohtaisesti kuvassa.

On olemassa kymmeniä tällaisia ​​esineitä vaiheilla.

Täällä kaikki yksityiskohdat ja merkkejä kuvissa, sekä joitakin opetuksista on videoleike.

Tässä on esimerkki siitä, miten tämä sivusto voi olla kotona lapsen kanssa tehdä yhden nousi lehdet tai tehdä ruusukimppu, sitäkin suuremmalla syyllä, että nyt syksyllä ja tätä aihetta on merkitystä:

Muut käsityöt ovat myös valmistettu luonnon materiaalista, esimerkiksi kartion, omenat, banaanit, oksia, jne.

On erittäin helppo tapa tehdä nopea ja helppo käsitöitä Acorn.

Varsin monet tammenterhoja, hatut heidän kanssaan, tulitikkuja tai pieniä tikkuja esteettinen ulkonäkö, liimaa.

Take Acorn on kiinnitetty runkoon kuten käsissä ja jaloissa, jalat kiinnitetty korkit vakautta käsitöitä. Ja pienempiä Acorn voidaan jumissa johtajana. Tässä on valmis ihmiselle.

Sen pitäisi näyttää valokuvan.

Näin ollen on mahdollista, ja koira tehdä, ja mikä tärkeintä se kaikki tehtiin hyvin nopeasti.

Valitettavasti minulla ei ole mahdollisuutta lisätä kuvan, joten yritän maalata jotain, joka on helpompaa. Ota pala pahvia tai vaneria ja tehdä se muotoiltu käyttäen luonnon materiaaleja: lehtiä voidaan liittää alkuun säätiön ja sen jo kaikki muu on puita (ne voidaan tehdä maalaamalla kävyt vihreä guassi), lähellä timey joulukuusia voidaan istuttaa tahansa päivä eläin, tehty tammenterhoja jalat, silmät, korvat, jne savesta, paperi-, oksia tai neuloja.

Ei huono vaihtoehto on soveltaa kuivia lehtiä. Kaikki nämä esineet ovat täysin kykeneväinen peruskoulun oppilaat.

Yksinkertaisin hakata että voit tehdä - on gusenichka aihe.

Tämä edellyttää kastanja, vaahteranlehden, savea ja tulitikut.

Kastanjat välillä tarvitse liittää pieniä muovailuvaha, sitten suunnata korjata ottelun savi päissä. Muovailuvaha erivärisistä tehdä silmät, suu, nenä. Lopussa gusenichka täytyy istua vaahteranlehden (voit käyttää myös lehdet tammi tai pähkinä). Saamme hyvin yksinkertainen, mutta erittäin kaunis.

Tämä hakata on täydellinen puutarhassa tai alakoululuokat. Ja mikä tärkeintä - lapsi itse, valvonnassa vanhempiensa, pystyy tekemään sen.

Tee käsitöitä kouluun on hyvin yksinkertainen luonnonmateriaaleista omin käsin, se tarvitsee "hedelmät syksyllä" m hieman mielikuvitusta.

Tavallisista männynkäpy voi olla huvittavaa siili. Muodostava pinta ja käpälät saven ja hedgehog-valmis.

Voit tehdä sarjakuva Halloween kurpitsa, leikataan muutamia reikiä ja voittaa niiden kierteet. Funny hämähäkki on tehty koriste kurpitsat ja lanka.

Tässä muutamia video työpaja tekee esineiden luonnon materiaaleja.

Videoideat sovelluksia lehdistä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

50 − 47 =