Käsityöt muovikuppeihin

Käsityöt kupista: muovi, kertakäyttö, paperi

Opi itse ja opeta lapsille tehdä epätavallisia käsitöitä ja matkamuistoja muovista ja paperikupista. Tässä sarakkeessa on paljon ohjeita eri värejä ja kokonaisia ​​kukkakimput; leikkikalut ja "toimijat" työpöydän mini-teatterit; kelloja, kelloja, käärmeitä ja muita juhla-koristeita. Kiinnitä huomiota myös vinkkejä muovisten lelujen kehittämiseen muovilelujen, pikkupurkkien, kehittämisestä. Kupit - halpa, värikäs, helposti käsiteltävä materiaali. Valitse suosikki käsityösi ja työskentelytapoja muovisten ja paperilasien kanssa.

Kertakäyttöisten kuppien upeat muunnokset.

Sisältyy osiin:

Julkaisut ovat 1-10: 54.

Kaikki osastot. | Käsityöt kupista: muovi, kertakäyttö, paperi

Joulukuusi muovikuppeja Mahdolliset vaihtoehdot ja menetelmät taiteellisen taitoa edistää kokonaisvaltaista kehitystä lasten, joten mitä enemmän erilaisia ​​luovia tehtäviä voit tarjota vauva, sitä parempi ja hänen mielikuvituksensa kasvavat nopeammin, kyky analysoida ja ratkaista.

Lumiukko muovikuppeja omilla käsillä. Ensimmäisen lumen, talven seikkailut, viihde, hauska alkavat. yksi suosituimpia lapsille ja aikuisille - hauskaa on lumiukko mallinnus. Ihmiset rakastavat iloisesti lumen veistosta, antaen sille luonteenomaisimmat piirteet. Snow white lumiukko, Hän ei ole pieni eikä.

Käsityöt kupista: muovi, kertakäyttö, paperi - Mestariluokka "Joulukuusi paperikupista"

Julkaisu "Master Class" uudenvuodenpuu paperista. " Tarvittavat materiaalit: pitkä vartaassa, viisi kupit, värillinen lautasliinat, harja maali, vihreä guassi, vesi kuppi, harja liima, PVA liimaa, jar liimaa, ruskea savi, yksinkertainen kynä, paperi sakset, punainen pahvi. Vaihe.

Kuvakirjasto "MAAM Pictures"

Master class "Lasi lyijykynät" Pääluokka "Lasi lyijykynät" Tarkoitus: lasten luovuuden kehittäminen. Tavoitteet: 1. oppia näkemään uusissa kohteissa uusi sovellus. 2.Zakrepit taito käyttää muovailua, taito suoraa valssausta. 3. Opi tekemään vakiintuneiden värien koostumus.

Mestariluokka "Stakonovy-teatteri" Mestarikurssi "Stakonovy-teatteri" Valmennettiin ja suoritti opettaja MDOU "Kindergarten № 4" Saratovin kaupungissa Khlopushina VS Vuoden 2016-2017 lukuvuoden toisella puoliskolla laajentamalla esikoululaisten näkemyksiä teatterityypeistä olemme lisänneet kokoelmamme lasiteatterilla.

Lyhytkestoinen opetuskäytäntö taiteellisesta ja esteettisestä suuntautumisesta "Petushok" (leluja paperikupista) Merkintä Peli on lapsuuden tärkein kumppani. Voit tehdä leluja omalla kädelläsi. Mitä paperikupista voidaan tehdä? Paljon asioita! Paperikuppien leluilla on paljon etuja - lapset tekevät valmistusään, voivat kehittyä itsestään varovasti ja varmasti.

Käsityöt kupista: muovi, kertakäyttö, paperi - Kupit lahjaksi äidille

Artikkeli "Lasit lahjaksi. " Valmistukseen lahjoja, tarvitsemme: Kaksi muovimukit (kirkas ja värillinen, sakset, PVA liima, aaltopahvin paperi, maaperää istutus tahansa prosessi sisäilman kukinnan jotka vievät värillistä lasia, sakset ja leikkaa tulevaisuudessa, me laittaa läpinäkyvää lasia ..

Oppimateriaalin luominen improvisoitua materiaalia (muoviset kertakäyttöiset kupit) Luominen käsikirjat tarjolla olevan materiaalin käyttöä erilaisissa koulutustoiminnan oppilaiden kanssa kaikissa ikäryhmissä Tarkoitus: perehtyneisyys opetusmenetelmät työskentelevät jo luomiseen oppikirjat improvisoitua materiaalia.

"Söpö pikku serkut." Pupae, joka on valmistettu jäätelöpuikoista ja kertakäyttöisistä kupuista. Master-luokka Rakkaus Olya ja Vanya Eskimo keppiin. Nautinto suklaasta! Kaikki sisällä on viileä! Ei, luultavasti ole ainoa henkilö, joka ei pidä jäätelöä. Jäätelö on erittäin herkullinen hoito, ja jopa jäätelötikut ovat loistava tekijä lasten luovuuden kannalta. Lapseni pitävät erittäin paljon.

"Bee". Käsityöt kertakäyttökuppeihin. Master-luokka Oikea liivi, raidallinen paita. Vain tämä ei ole purjehtija, eikä albatrossin lintu. Se on mekko pukeutunut, palkattu työhön. Niittyllä, kyllä ​​kukulla, Makea kerätä hunajaa! A. Teslenko Julkaisemalla käsikirjoitus ja viihde-valokuva-raportti "Bee kingdom" halusin laittaa rasvan.

Valmis muotoilu tiivistelmille, kansioille

Layout "Forest Wild Animals"

Vuoden puu

Ympäristökirja

LIITY! Opettaja, opettaja, opettaja - MAAM.ru:

Kilpailut ja tutkintotodistukset, opetussuunnitelmat ja ohjelmat, tiivistelmät, pelit.

«Portfolio-todistus» - kerralla. Sivustosi - ilmaiseksi.

Klikkaa tästä ja rekisteröidy nyt Nyt!

Perustaja, kustantaja, päätoimittaja: Fonov DV Toimittaja, ylläpitäjä: Вовченко Е.А.

Painos: 400066, Venäjän federaatio, Volgograd, s. Mira, s. 11, apt. 36.

ISSN 2587-9545 on rekisteröitynyt Venäjän federaation ISSN: n kansalliselle toimistolle

El No. FS77-57008 tiedotusvälineiden rekisteröintitodistus 6+

Kauniita artikkeleita muovikupista: mielenkiintoisia ideoita

Mahdolliset vaihtoehdot ja menetelmät taiteellisen taitoa edistää kokonaisvaltaista kehitystä lasten, joten mitä enemmän erilaisia ​​luovia tehtäviä voit tarjota vauva, paremmin ja nopeammin kehittää hänen mielikuvituksensa, kykyä analysoida ja ratkaista tehtäviä. On hyvin mielenkiintoista tästä näkökulmasta artikkeleita muovimukit. Materiaali on halpa, kirkas ja helppo käsitellä. Se tarjoaa laajan kentän luovaa toimintaa varten. Valitse suosikki työtavat ja vaihtoehdot matkamuistoille. Vietä aikaa lastesi kanssa iloisesti ja kannattavasti.

Muovikupit käsityöt: ideoita, vinkkejä

Kaikki tällaiset tuotteet voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Valmistettu yhdestä lasista, enintään 2-3 kappaletta.
 2. Valmistettu monista aihioista.

Ensimmäiset vaihtoehdot sisältävät seuraavat vaihtoehdot:

Nämä ovat pienikokoisia matkamuistokuvioita, jotka saadaan lisäämällä paperi-, kartonki-, muovailu-, muovi-, kangas- ja muita materiaaleja.

Toinen ryhmä koostuu suurista muovikupituista valmistetuista tuotteista, niitä voidaan jopa kutsua sisemmiksi. Ne on valmistettu useita kymmeniä ja jopa satoja muovisia astioita. Tällä tavoin suoritetaan seuraavat tuotteet:

 • Uudenvuoden puut;
 • lumiukkoja;
 • pallot, mukaan lukien valot.

Kunkin tällaisen matkamuistin koko voi vaihdella 30-40 cm: n metristä. Erityisen vaikuttavia ovat ihmisen kasvun "veistokset".

Muista kuitenkin muistaa, että ne toimivat muovikupilla kahdella tavalla:

 1. Nykyisten lomakkeiden yhdistäminen uuteen kohteeseen.
 2. Tuotteen saaminen muodonmuutoksella, nimittäin alkuperäisen pakkauksen leikkaaminen.

Kuten näette, luovuutta on paljon. Voit yhdistää erilaisia ​​vaihtoehtoja ja menetelmiä, dorisovyvat, dokleivat decor. Näin voit saada hyvin epätavallisia asioita.

Jotta mielenkiintoisia käsitöitä muovikupista tarvitsette seuraavia:

 • Kupit itsessään (valkoinen, läpinäkyvä, monivärinen);
 • Nitoja (yhdistää elementit yhteen);
 • sakset;
 • liima;
 • savi;
 • värillinen paperi;
 • kangas;
 • maalat harjalla;
 • lakka;
 • muut sisustus (helmet, strassit, tarrat, hopealanka, nauhat, jouset, koriste-scotch, lautasliinat, joissa on temaattisia kuvioita).

Kaikki materiaalit ovat käytettävissä, ja jos olet mukana käsityö- ja taiteellisessa luomisessa, todennäköisesti sinulla on jo tarvittavat tarvikkeet.

Hyvin epätavallinen ja alkuperäisen ilmeen pieni lasten Muovituotteet kupit, teki muodossa lukuja eläimiä, lintuja tai jopa satuhahmot. Helpoin tapa tehdä tyylitelty pikku eläimiä. Jos kuppi on sopiva väri (ei-läpinäkyvä, ja, esimerkiksi, keltainen tai valkoinen), voi vain lisätä se pieni kuvaavien tekijöiden erityiset eläinten (nokka, kukonheltasta, korvat, tyttö, dalmatiankoira pilkkuja). Jos kontteja on vain valkoinen tai läpinäkyvä, se on helppo maalata halutun väriseksi, esimerkiksi akryyli maalit. Koska lopullinen kirkas lakka pinnoite on täydellinen, joka kiinnittää mustekerroksen tekee tuotteen ulkonäköön ja houkuttelevamman.

Nämä esineet tehdään saksilla. Työjärjestys on:

 1. Leikkaa lasia kehän ympärillä kaistaleiksi (1-2 cm leveä) tai suoraan terälehtiin.
 2. Kiristä ne saksilla tai tankoilla niin, että työkappaleilla on kaareva muoto.
 3. Yhdistä useita elementtejä yhteen (kori ja kahva) tai aseta tuloksena olevat "kukat" varret ja lisää lehdet.

Erittäin upeat näyttävät tuotteita värillisistä läpinäkyvistä kupuista, vaikka muutkin tekevät. Valmis matkamuistoja voidaan koristella paljetilla, helmillä, helmien keskellä.

Uudenvuoden artikkelit muovikupista

Tämän suosikkiloman aikana kaikki lapset voivat luoda sekä yksinkertaisia ​​muunnelmia matkamuistoista, suuria talvihahmoja kuin sisustukseen liittyviä epätavallisia teema-asetelmia. Uudenvuoteen mennessä tällaiset käsityöt ovat sopivia:

Joulun käsityöt muovia kupit ovat pieniä, on helppo laittaa juhlapöydän, ripustaa joulukuuseen tai antaa muistoksi, ja suuri lattiapinta.

Helpoin tapa on tehdä kelloja, ja toteutuksen tekniikoita voidaan käyttää eri tavoin:

On myös sallittua yhdistää useita menetelmiä valmistuksessa käsitöitä. Jos kupit läpinäkyvä, näyttää näyttäviä kuvio pinnalla tuotteen, valmistettu lasimaalaus maalien Lasten sarjat luovuutta, akryyli maalit, geelit kimaltelee tai jopa tavallinen kynsilakka.

Valkoinen kupit liittää kuvia leikattiin lautasliinat temaattinen piirustusten, päällystää lakalla, kimaltelee tai koristella tahansa sopivalla tavalla. Tämä yksinkertaistettu versio decoupage.

Tekniikasta riippumatta täytäntöönpanon käsityöt, tuote voidaan koristeltu hopealanka alareunassa, ylhäältä laittaa jousi, jossa on silmukka, joka kellon on ripustettu ja kiinnitetty sisällä "kieli".

Kuten näette, muovikuppeja käsittelevät käsityöt voivat olla hyvin erilaisia. Tämän halvan materiaalin avulla on helppo tehdä jopa loma-koristeet ja lahjat. Käytä esitettyjä ideoita ja tarkenna niitä. Tee lasten kanssa ja pidä hauskaa.

Tietoja sovelluksista

Uudenvuoden vanhempien lähestymistapa tuntuu tarpeelliselta tuoda uudenvuoden veneet kouluun tai päiväkotiin. Käsityöt voidaan luoda täysin erilaisista materiaaleista: laatikot kengistä, puuvillapohjista, paperista ja muovilevyistä ... Alkuperäisimmät tuotteet ovat muovilaseista valmistetut käsityöt.

Lumiukko muovilaseista omin käsin

materiaalit: muovikupit, nitojan, huopa, hattu ja huivi.

1. Rakenna ensimmäinen lumiukon taso muovilaseista - tämä on pallon keskikerros. Kuppien määrä riippuu lumiukko halutusta koosta. Kiinnitämme kupit toisiinsa nitojalla.

2. Rakennamme seuraavan kerroksen porrastetusti jakamalla kupit, nidomalla ne yhteen ja toisiinsa toisella tasolla ja ensimmäisellä tasolla kuppien tasolla.

3. Jatka tasojen rakentamista, kunnes suljettu pallo on muodostettu. Puolet on valmis.

4. Käännä puolipallo (kuten valokuvassa) ja jatka tasoja, kunnes pallo tulee ulos.

5. Teemme toisen pallon muovikupit, muut koot. Harkitse, että iso pallo - runko ja pienempi - lumiukko. Tällöin lasketaan kupin määrä keskimääräiselle perustasolle (joko enemmän tai vähemmän kuin edellisellä pallolla). Luo toinen pallo kokonaisuutena.

6. Sisustus makusi. Leikkaa huopa huovasta, nenästä, painikkeista. Liitämme ne lumiukkoon nitoja tai liimaa. Sylinteri tai hattu, huivi ja lumiukko valmiina.

Joulukuusia muovilaseista

Joulupukin luominen muovilaseista tai kahvipaperikupista tapahtuu samalla periaatteella kuin lumiukko. Katso edellä kuvattu yksityiskohtainen kuva ja video.

Kuppien kerroksia ei kuitenkaan ole kiinnitetty nitoja varten pohjakerrokseen tai päällyskerroksiin. Yksi taso on nidottu vain yhteen. Tämän puun luominen on pitkä ja työläs ja kallis. Koska yksi taso koostuu useista kupuista, se ei ole tyhjä sisällä, vaan koostuu niitteistä, joita pidetään yhdessä ja jotka lopulta kiinnitetään luurankoon. Ja niin jokainen rivi.

Tällainen joulukuusi loi luovuus ja luovuuden myrsky.

Luovuus ei pysähdy. Kuoret seinillä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

20 − 14 =