Käsityöt nukkeja omin käsin

Käsityöt nukke omin käsin: miellyttävä ja hyödyllinen harrastus kaikenikäisille

Käsintehty nuket ovat paljon parempia ja arvokkaampia kuin lelu tehtaan. Ne varastoivat energiaa mestareita ja ilmentävät tekijän ajatuksia. Myös lapset pitävät puuhastelun uusia leluja ja erilaisia ​​käsitöitä nuken omin käsin. Nämä voivat olla vaatekappaleita, sisustus, ruokaa ja lelu talon.

Kauan sitten, mukaan kansanperinteen, jokainen tyttö ja nainen osasi tehdä nuket, joka toimi talismans houkutella onnea, pysyä terveenä, ja perheen hyvinvointiin. Tämä toiminto suoritettiin ommeltu käsitöitä. Doll omin käsin, amuletteja tehty helpoksi. Se oli traditio: he asuivat jokaisessa talossa vieressä kehto, ja liedellä. Niitä käytettiin, lohduttamassa vauvojen ja tottuneet ruumiillista työtä pikkutytöt. Juuri näitä leluja aloittanut oppimisen perusteet käsitöitä.

Moderni jälkeläisiä näistä hurmaa käsintehty tekstiili nukke: tilde, ullakko nukkeja ja monet muut lajikkeet sisätilojen leluja. Volumetrinen ja tasainen, kotelo on aina lempilelu tytöille.

Erittäin mukava ja hyvännäköinen lelu saatu vaahto palloja ja nylon sukkahousujen. Tehty nukke-hakata omin käsin, hieman alle kuvan, joka ei vaadi paljon vaivaa. Tapauksessa joustava kangas (se voi jopa olla sukka) on upotettu pohjan pään. Materiaali on vaahtoa pallo. Runko täytettyjä tekokuitutäyte, sekä raajat. Pieni nenä ja lähekkäin olevat silmät ovat tunnusomaista nukkeja, joita kutsutaan bolshenozhkami koska koko alaraajojen. Joskus jalat eikä otsutsvuyut, ja sitten saa mukavan lelu, jonka voit koristella joulukuusen tai muualla. Tällaiset tekijänoikeudet käsitöitä käytetään harvoin pelejä, mutta useammin ne ovat sisustus.

Garden nukke veistos ruukuissa

Lisäksi valmistettuja leluja aikuisille neula naisia, on niitä, jotka voivat tehdä pikku Masters vanhempien avustuksella. Olemme esittäneet Idea puutarhan koriste, kukkapenkit tai kukkapenkkiin ikkunaan. Se on merkkiä tyhjän kukkaruukkuja. Tällä tavoin on mahdollista, esimerkiksi säiliöt taimet varastoidaan vasta ensi kaudella.

Näitä hauskoja esineitä ovat lajiketta puutarha veistos. He voivat sisustaa tahansa paikkaan, jossa on vihreä, tai käyttää pelin.

Tahansa nukke, mukaan lapset, vaatii paljon asioita. Kaupat tarjoavat paljon erilaisia ​​lisävarusteita, mutta ne eivät korvaa kotitekoisia kalusteet. On käsitöitä vastinetta nukkeja, tehty omin käsin. Tämä sisältää nukke taloja. Voit ostaa valmiina täytetty muovinen leimattu huonekaluja, tai tehdä sellainen itse pois pahvilaatikossa.

Käsityöt nukke omin käsin mistä muovailuvaha

Sen lisäksi suuria huonekaluja, voit tehdä pieniä lisäyksiä. Erillinen suuntaan käsikirja työt - elintarvikkeiden tuotantoa varten pienoiskoossa nukkien eri materiaaleja, kuten savi. Tämä materiaali mahdollistaa hometta mitään, mitään herkullista herkkua lelu teetä. Koko asettaa valmiiksi muotoja tuottaa paljon hauskaa samalla mallinnus nukke mekkoja, eri lajikkeiden jäätelöä ja muita kauniita rihkamaa.

Moderni tytöt haluavat epätyypillisten leluja. Ruma nuket hirviöt kaupunkeja on tullut suosikki kumppani monien lasten. Kuten muutkin rooli merkkejä, ne kannustavat luovuuteen ja veneet eriä nukke "Monster High" voi olla mukavaa tai sama strashnenkimi leluiksi itse. Vaatekappaletta tai huonekaluja - kaikki, jotka tekivät käsitöitä tavallisille nukkeja, voit tehdä itse.

Erinomainen ruokailu tai kahvi taulukko saadaan tyhjän holkin teipin ja pahvin ympyrä. Meidän on liimaa ne yhteen ja maalattu mustalla värillä liitä yli sopivaa paperia tai kuviollinen.

Lähes kaikki lapset rakastavat puuhastelun käsitöitä nukkeja omin käsin ja tehdä uusia leluja itsenäisesti. Nämä luokat ovat erittäin hyödyllisiä niiden kehitystä.

Motanka nukke omin käsin: Master Class

Motanka nukke omin käsin mestarikurssi askel askeleelta kuvia. Doll motanka antiikin ajoista lähtien pidettiin erittäin voimakas Talisman lapsille ja aikuisille.

Motanka nukke omin käsin: Master Class

Doll omin käsin motanka vaiheet:

Etukäteen tehdä kangas esimuottiin. cut:

  • kaksi valkoista calico suorakulmio koko 20x25 cm ja 20h30sm;
  • yksi punainen calico tasakylkinen kolmio, jossa on pohja sivun pituus 30 cm ja 20 cm;
  • yksi punainen puuvillakangas tai neuloa ympyrä, jonka halkaisija on 20 cm;
  • kaksi calico eri väreissä, joiden halkaisija on 17 cm ja 25 cm.

Kun leikkaus on toivottavaa käyttää siksak reuna sakset.

Lisäksi valmistamme:

Kuinka tehdä nukke motanku omiin käsiinsä?

Valkoinen suorakulmio pienempi taitetaan putkeksi, yrittää tehdä mahdollisimman tiheä. Me korjata putki valkoinen juova.

Valkoinen pohja kankaalla kotelot

Tiiviisti roll alas putkeen.

Ota pala puuvillavanua tai vaahtoa.

Pala puuvillavanua tai vaahto

Yhteen päähän tämän putken samalla valkoinen lanka primatyvaem hyvä kiinteä villaa.

Primaarisen aihion saadaan.

Toteutettava valmiit kappaletta värillisiä kankaita.

Kankaan puvun nukkien

Laita työkappale väärälle puolelle käpytikka ympyrä niin, että pallo villaa meni suoraan sen keskelle.

Wrap kierroksen kankaalla pumpulipallo

Me kääri keskiosan kehän kiinteä villaa, korjaa säiettä.

Siteet pallo kierre

Se kääntyy kotelo siluetti.

Samalla tavalla me don jäljellä ympyröitä työkappaleeseen, ensimmäinen suurempi ja sitten pienempi koko.

Kääritty toisen kankaan kanssa,

Monikerroksinen hahmo, joka perustuu meidän ensimmäinen kappaleen.

Huipulla kierrosta esitimme nukke valkoinen suorakulmainen pala kangasta suurempi (30H20sm). Sekä varustettuna piireissä, yhdistää sen keskellä "pää" nukke kääritty valkoinen juova.

Ankkurointi suorakulmainen kangas

Reunat suorakulmion liittää punainen lanka, muodostaen käden.

Siteet punainen lanka kahva

Me sisustaa ensimmäinen lapsi valmisteltu etukäteen pitsi.

Nauha pään

Sitoa nauha tai siististi ommella

PUFA on melkein valmis! On mahdollista jättää oman kauneuden kuten voi mennä vielä pidemmälle, mikä vaikeuttaa asu.

Voit tehdä tämän, otamme punainen kolmio etukäteen ja laita se pään kotelo kuin huivi.

Päät nenäliina pidetään alle kahvat nuket ja sitomalla ne takaisin.

Kiedottu kahvat

Nyt nukke on tullut todellinen Venäjän talonpoika.

Takana solmu

Mustalla tussilla piirtää silmät kasvonsa, elvyttää kuva.

Ja mitä enemmän kiinnostusta käännämme tuotteen suspension kulkemalla nuken mukaan hänen vyö ja käsittelee kirkas kaunis pitsi.

Suspension kotelo

Motanka nukke omin käsin pois kankaan - valmis!

Räsynukke omin käsin

Olkoon nukke motanka auttaa ja suojelee sinua! Meidän tarvitsee vain vähän uskoa sen maagisia ominaisuuksia.

Ihana käsitöitä nukkeja omin käsin

Ihanin ajanjakso elämässä on jokaisen miehen lapsuudestaan. Tämä on aika, jolloin ei ole vakavia ongelmia, kyllästää ovat kaikki aikuisia, mutta vain pysyvä loma ja hauskoja pelejä kavereiden kanssa, ja erilaisia ​​kohteita. Ihmisen lapsuus liittyy erottamattomasti leluja, koska ne auttavat häntä sukeltaa maailmaan seikkailu, onnea ja iloa, joka kuvittelee nuoren mielen. Siksi jokaista tällaista rihkama epäilemättä vaikuttaa maailmaan vauvan.

Maailmassa on paljon leluja lapsille, mutta suosituin joukossa ovat nukkeja. Tytöt rakastavat pelata heidän kanssaan. Loppujen lopuksi se mahdollistaa paljastaa tunteitaan ja luoda visio kauneuden.

Nukkeleikit, on alitajunnan tasolla, lapsi samaistuu niihin. Siksi yrittää tehdä kaikkensa leluja, antaa hänen tuntea hyvä: asettaa hänen nukkua, rehu, vaatettaa, ja kävellä hänen kanssaan. Hän yrittää luoda hieman maailman murusia vaatimuksia vastaavan aikuisen. Siksi hyllyille niin löytyy usein paljon pienoiskoossa taloja, autoja, vaatteita ja muita yksityiskohtia koko pelin muovilla ystäviä.

Valitettavasti ei aina vanhemmat on varaa ostaa kyseisiä ominaisuuksia nukke elämän lapsilleen, koska niiden korkea hinta. Mutta se on aina mahdollista tehdä erilaisia ​​käsitöitä nuken omin käsin, mikä Iloinen pieni liikehtiä hermostuneesti. Ja vielä parempi - tarjota lapsi osallistumaan näin tärkeässä asiassa.

Koska askarrellaan nuken omin käsin, meidän täytyy ensin määritellä luettelo tärkeitä asioita. Koska jokainen morsiusneito olla kotona, ja aloittaa puuhastelun ensin sitä tarvitaan. Määrittely asuntorakentaminen koot leluja, haluat valita sopivaa materiaalia tähän tarkoitukseen. Kaikki vanhempien pitäisi olla tietoisia siitä, että käytetyt materiaalit luoda lasten käsitöitä, olisi oltava turvallisia ja ympäristöystävällisiä.

On paljon ideoita luoda lelu talo tehty eri materiaaleista, joista osa liittyy käsitöitä nukkeja omin käsin, paperia, pahvia tai pikemminkin, koska se on vakaampi ja vakaa.

Harkita yksi ajatusta kaksikerroksinen talo vaiheittain, varautuu tähän seuraavia aineita: 6 metriä pitkä putket on tehty pahvista, sakset, liima, itseliimautuva puun väri, kolme pahvi levyt (1 m 0,5 m) ja 2 pahvilevyn 0,5 m x 0,5 m (katto) itseliimautuva loistava vaaleanpunainen, 2 ohut putki pahvi (1 m) ja 4 ohut putki 0,5 m Seuraava, suorittaa tällaiset toimenpiteet .:

  1. 6 metriä pitkä putket pahvista pitäisi liittää yli loistava vaaleanpunainen materiaalia, sitten ne pienet poikittainen viilto keskelle, ja ylhäältä ja alhaalta, lähtevät reunasta 5 cm. Näin saadaan teline tulevaisuuden talon rakojen asentaa lattiaan ja kattoon.
  2. Seuraava, kestää 3 kartonki- (1 m 0,5 m) ja sakkojen teipillä, jäljittelemällä puuta. Jälkeen pahvi insertin uriin siten, että neljä putkea oli reunoilla, ja kaksi keskellä (tuki). Lopulta saimme talo kaksi kerrosta ja katto.
  3. Edetä asentaa katolle. Voit tehdä tämän, kaikki ohut putki pahvi liitä yli vaaleanpunainen nauha, sekä baari. Sitten tehdä leikkauksia pituudesta ja kiinni kattoon (ylhäällä). 2 täytyy liimata ohut putki pystysuoraan katon tiukasti keskellä. Välillä (huipulla) täytyy laittaa toinen luuri. Saimme kehys asentaa katolle. Se pysyy nyt vain lisätä uriin levyn pahvista 2-0,5 m 0,5 m, ennen tapetoida niiden loistava vaaleanpunainen paperi. Valmistuminen yläosa talon leikkaa kaksi kolmiota pahvista, joka vaaditaan sulkemaan tilaa katon molemmilla puolilla.
  4. Talo on lähes valmis, se on vain tehdä seinän taakse ja sivuille. Etuosa kannessa ei ole välttämätöntä, että lapsella on pääsy sisälle huoneeseen. Seinät voidaan tehdä pahvista ja leikkaa ne aukot ikkunoille johon ripustaa kappaletta tylli, jäljittelemällä verhot.

Doing erilaisia ​​käsitöitä nuken omin käsin, et voi edes etsiä tietolähteitä tästä aiheesta, koska lento mielikuvituksen tässä tapauksessa on rajaton. Lasten pelit käytä leluja tehdään yhdessä. Tärkeintä on päästä alkuun, ja sitten aikuiset itse joskus ei irtautua tästä kiehtovasta luova prosessi.

Jos olet jo luonut kaunis koti, alkaa täyttää sen kaikenlaisia ​​taloustavarat. Kaikki tehdään käsitöitä nukkeja omin käsin (huonekalut ja sisustus samoin) auttaa tuomaan lelu talon mukavuutta ja kauneutta. Jotta miniatyyri huonekaluja, voit käyttää pahvi, tyhjät tulitikut ja monia muita materiaaleja, jotka ympäröivät henkilö. Esimerkiksi liimattu yhteen tiettyyn järjestykseen tulitikkujen, saavat suuren tuoli, sänky tai sohva. Obkleyte niiden värikäs paperi ja sitten kansi kudosleikkeiden. Tulos yllättää. Työskentely tässä hengessä, voimme keksiä valtava määrä erilaisia ​​laitteita, jotka pystyvät miellyttää lapsellesi.

Hallita kaikenlaisia ​​käsitöitä nuken omin käsin, älä unohda ulkonäkö eniten leluja. Tämä koskee vaatteita, kenkiä, käsilaukkuja ja useita muita eriä vaatekaappi. Ommella asuja lelu Fashionista melko helppoa, koska kaikki pala kangasta voidaan valmistaa erinomainen asia.

Hyvin usein, tytöt pyydetään auttaa heitä tekemään kauniita käsitöitä nukkeja "Monster High" omin käsin. Mutta koska nämä henkilöt ovat merkittävästi erilaisia ​​kuin muut söpö lelu, ja sitten niiden toimitusten on oltava erilainen. Siksi kaikki vaatteet ja tarvikkeet näistä nukeista on luotava samaan tyyliin. Esimerkiksi ommella asioita on paljon niittejä ja repaleinen reunat. Tärkeintä on keksiä ainutlaatuisia asuja, jotka korostavat singulariteetti.

Tuottaa lapsi tällaisia ​​asioita jokainen vanhempi voi vain opettaa lapselle leikkiä, mutta myös juurruttaa lapsesi rakkaus käsitöitä ja luovaa ajattelua.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 4 = 4