kasvava tuoli

kasvava syöttötuoli

Kasvava syöttötuoli 6 kk - toinen versio tuoleja, jotka kohtelevat vanhemmat lapset. Kauneus kasvava tuoleja on, että ne on suunniteltu eri korkeudelle lapsen. Joissakin malleissa voidaan käyttää lähes syntymästään asti, ja useimmat jopa murrosikään - aikuisuuteen. Vastaavasti vanhemmat houkuttelemina mahdollisuus tehdä yksi tuoli monta vuotta.

Periaatteessa ajatus - tuoli ruokintaan kasvaa - ei edes kovin huono. Sinun ei tarvitse huolehtia pöytä ja tuoli istuin lapselle todella tavallinen aikuinen pöytä. Koska lapsuus esikoulu huonekalut annetaan automaattisesti. Tämä pätee erityisesti niille, jotka asuvat pienellä alueella. Ja kouluvuosina itse ostaa kirjoituspöytä ja olla ajattelematta hänen korkeus. Yleensä on plussia ja paljon, nyt se on tarpeen tarkastella lasten kasvava syöttötuoli lapselle - ihme modernin sivilisaation, hieman lähempänä.

Kasvava syöttötuoli - että on

Suurin osa nykypäivän kasvava tuoli näyttävät suunnilleen sama: korkea jalat seisoo, hieman rinne, ja niiden välillä eri korkeuksilla, voit säätää istuimen taakse ja Seiso jalat lapsen. Vauvoille vielä kiinni irrotettava pöytä. Joten kasvaa syöttötuoli.

Se tarkoittaa toinen jalka muovituolia ja malleja kasvavaa tukea neljä "säteitä". Itse asiassa molemmat toimistotietokoneelle tuolit. Ne, muuten, myös "kasvaa", mutta ei tee F) lapsille. Ehkä joukossa kasvava muovituolia tuottajien ruokinta on vain yksi valmistaja: Evomove Nomi. Se tuottaa kaksi versiota tuolia: syntymästä, siellä lapsille on lähes vaakasuora kehto, ja 6-8 kuukautta, istumista vaihtoehto. Molemmat vaihtoehdot voidaan ostaa erikseen, jolle tarvitset. Kun kehto on kalliimpaa.

Puiset mallit kasvava tuolit esittänyt useita kertoja enemmän, mutta ei ole vaakasuora kehdot, tuolit ja monet jopa ilman verhoilu. Toisin sanoen, turistiluokassa. Siksi, sikäli kuin ne sopivat ruokinta lapsille suuri kysymys. Kuitenkin, jos et vaivaudu, näissä malleissa myös tapahtua tuoli ruokintaan kasvaa noin 6 kuukautta. Tässä ovat suosituimpia malleja: Stokke Tripp Trapp, Geuther, Hauck, turvallisuus 1st. Tämä ulkomaisten valmistajien. Vyrastayka, Hevonen Gorbunok, KIDFIX - kotimaan, kuin ei pahempaa.

Kasvava syöttötuoli - video arvioita ja vertailuja selvyyden

Näyttämään selvemmin, mikä on kasvava syöttötuoleja, antavat tunnettu muoto arvion suosittuja malleja ja vertailla niitä keskenään. Ensimmäisessä - vertailun KIDFIX ja hevonen-Gorbunok. Toinen - yleiskatsaus kasvava tuolin Vyrastayka 2 alkaen Millwood. Kolmas - Vertailu kasvava tuolit ruokinta ja oppilaille eri yritysten.

Yleensä kaikki tuolit, muutenkin, ovat jonkin verran kiinnostusta, ja näyttää hieman samanlainen. Mutta ne eroavat yksityiskohdissa. Ja yksityiskohtia riippuu usein tuotteen hinta. Lisäksi video todella auttaa päättämään suuntaan tietyn mallin. Joten, katso:

Tuoli ruokintaan kasvaa - Hyödyt

Joten, ammattilaiset jäsentää datan tuolit.

 • Pitää ryhti. Kasvava syöttötuoli tukee lapsen asento normaalissa tilassa. Jos istut sitä eivät ymmärrä miten, koska lapset yleensä istua yksinkertaisia ​​tuolit, ne istuvat hyvin epämukavaksi. Joten jos haluat - et halua, ja lapsi istua ja spin kuin sen pitäisi olla normaali. Tällainen ortopedisten lisäävä vaikutus johdolla. Vaikka tämä etu on tärkeää enemmän opiskelija kuin esikoululaiset. Se on koulu, pääsääntöisesti ryhti huononee, koska jatkuva väärästä istuma.
 • Lp-asia. Kasvava tuoli liittyy käytön pitkäksi aikaa, monet valmistajat väittävät jopa 12 vuotta, on olemassa useita malleja, jotka sopivat aikuiselle - niin koko elämänsä, kunnes hän rikkoo tai kyllästy.
 • Tilaa säästävä. Tuoli, se on tuoli. Siellä oli kaksi, tuli kolme. Sen kömpelyyttä syöttötuoli ruokkia kasvava on verrattavissa tavanomaiseen tuoli tai tietokone tuoli. Vaikka se on pienempi kuin vakio työtuolit sitten saada lähes missä tahansa asunnossa.
 • Säästöt pöydällä. Kasvavien tuoli käsillä, et voi etsiä erityinen lasten ensimmäisessä taulukossa. Lapsille valmistajat tekevät irrotettava taulukoita ruokintaan tai pelata. Ja sitten melkein joka talossa on normaali aikuinen taulukon eduksi korkeus kasvaa syöttötuoli sopeutumaan siihen.
 • Tee se itse. Puiset todella tehdä kasvava oma tuoli. Tämä on paljon helpompaa kuin taitto tai vaihtovelkakirjalainan. Ja Materiaali on myös pienempi. Vain koon ongelmia, mutta siitä lisää myöhemmin.

Kasvava syöttötuoli - haittoja

Itse asiassa, tärkeimmistä haitoista tällaisen tuolin kaksi:

 • rakentamista mukavuutta. Kasvava tuoli - tämä on keskiarvo muotoilu yrittää kattaa kaikenikäisille, kuten kasvava Hauck tuolit. Tämä on yritys tehostaa ja ruokinta, ja kasvava esikoululainen - opiskelija ensisijainen ja toissijainen luokat. Todellisuudessa tarpeet vauva, esikoulu, nuorempi opiskelija, teini-ikäinen ja aikuisten - ovat erilaisia. Ja jos vielä teini-iässä, ja aikuiset voivat ole erityisen välitä, se on, että istumaan, vauva tarvitsee mukavuutta. Tämä pehmeä istuin sijaitsee tietyllä korkeudella aita, joka varmistaa hänen. Istuin on hyvä, pitäisi olla enemmän säännöksiä. Kaikki tämä on otettu huomioon erityiset tuolit lapsille eikä oikeastaan ​​ottaa huomioon kasvavan syöttötuoli.

Monet puinen malli kasvava tuolit tehty verhoilematon - se ei ole mukava vauvalle. Istuin on matala siellä, ja levätä hieman, joten turvallisuus on myös vain unta. Pienet lapset ovat hyvin aktiivisia ja yrittää tarkistaa kaiken, kaikkialla kiivetä. Lisäksi lapsi voi halutessaan istua siellä.

Esikoululaiset voivat olla hankalaa, koska tuki on kerroksessa, vain tiellä. Sellaisissa kasvava tarve toinen tuoli kiivetä - se ei ole aina toivottavaa. Päinvastoin, lapset saadaan maahan, joten he tuntevat olonsa turvallisemmaksi.

Opiskelija haluaa muuttaa ympäristöä - korostaa uuden elämänvaiheessa. ne eivät todennäköisesti mielellään istua "Malyshkova" kasvava tuoli, ja jopa ruokinta. No, nuorille ja aikuisille kuten tavanomaiset tuolit, samassa toimistossa, joka voi myös muuttaa korkeutta.

 • Hinta. Toinen maailmanlaajuinen miinus - on hinta. Branded kasvava muovituoleilla syöttö- ja niiden ehdottomasti yksi malli - Evomove Nomin kustannukset 20000-30000 ruplaa ... Monille tämä on huomattava hintojen. Puiset mallit ovat halvempi 6000-20000 ruplaa. Ja on kasvava selvästi enemmän tuoleja, joten on jo ilmestynyt suosittuja malleja: Stokke Tripp Trapp, Geuther Swing, Hauck Beta +, Turvallisuus 1st Timba. Tämä ulkomaisten valmistajien ja hinta ei ole pieni. Ja tietenkin, kotimaan kasvava syöttötuoleja: Vyrastayka, Hevonen Gorbunok. Ne tulee halvemmaksi. Mutta ei budjetin. Muuten, on sama muuntajan maksaa noin 2-3000 ruplaa. Kannattaa myös tavanomaisen taittuvat muovi tuoli.

Tietenkin, puiset mallit itse tehdä oman, mitä kirjoitetaan alla.

Kasvava tuoli käsillään

Kasvava tuoli kädet tehdä varsin realistinen. Etenkin koska sen ulkonäkö viittaa siihen, että se ei aiheuta ongelmia. Koska yritimme löytää Internetistä normaali piirejä, joiden mitat, törmäsimme outo yleisten sanojen kanssa joukko kuvia valmistajilta. Vielä on muutamia videoita, joista vain osoittaa kotitekoista tuoli ja prosessi sen tuotannon. Tämä on varmasti suuri, mutta koko järjestelmän eikä siellä eikä siellä ole määritelty (sanotaan). Tästä syystä, jos kasvava tuolin kädet silti halua tehdä, sinun täytyy puuhastelun silmämääräisesti. Ehkä se tapahtui, koska he itse kasvaa tuolit hyvin suosittu ei nauti. Siksi he eivät tee niin usein.

On kuitenkin olemassa muutamia käsityöläisiä, jotka vielä jakavat järjestelmiä ja kokoja.

Ensimmäinen järjestelmä on johtanut vaikeimmista osista kasvaville tuolin käsillään, muuta voit ajatella itse. Tässä on kuvia järjestelmiä, yksityiskohtia ja että pitäisi lopulta osoittautuu. Valitettavasti linkki alkuperäiseen ei löydy. Ja he itse ovat ottaneet kuvan tilaisuus ulkoisia resursseja. Näemme ja ymmärrämme - tämä on se.

Toinen kirjoittaa enemmän-at-th sivu kuvilla miten kasvava syöttötuoli käsillään. Ja koska koko kiertoon ilman, mutta mutta pdf-tiedostona täysikokoinen. Se vain tulostaa ja liimaa, ja sitten heti leikata näitä kotitekoisia malleja. Jos joku kiinnostunut - katso itse - littlehobby.livejournal.com/25142.html. Siellä teksti on linkki tiedostoon malleja.

Yleensä joku haluaa tehdä itse tuoli - voi. Kuitenkin hyödyt aloite ei suuria, koska sama kasvava tuolin Skate Gorbunok Vyrastayka tai on alhainen hinta. Ellei koet tyydyttävällä puun työstöön. Siksi lisäämällä tuoli helpompi ostaa.

Kuitenkin myös tässä tapauksessa, Kirjoittajan mukaan, yksinkertaisesti tuoli-muuntaja ruokintaan omiin käsiinsä. Hän on parempi ja käytännöllisempää esikoululainen. Ja sitten voit käyttää tavallista tuoli.

Kasvava syöttötuoli - tulos

Joten, jos olet harkitsee kasvussa syöttötuoli, suosittelemme paljon aikaa ajatella, ennen kuin hänen ostaa tai puuhastelun. Miten halua säästää rahaa ja ostaa paljon ylimääräistä huonekaluja, sinun täytyy ensiksi alkaa vauvan tarpeisiin. Tietysti on houkuttelevaa ostaa yhden kasvukauden tuoli ja kaikki. Se on kuin tuoleilla, lepotuoleja syntymästä - kerran ostanut ja käytät ennen ja jälkeen koulu, mukaan tavaramerkkimainontaa heppa. Kuitenkin, kasvava syöttötuoli, tämä vastaa hyvin vähän.

Lapset täytyy ostaa erityisen irtaimen, sillä suurin - yhdistää se esikoulu huonekalut, nimittäin ostaa lastentuoli pöydän muuntajat. Ja opiskelijoille ja nuorille täytyy etsiä jotain jo sen iästä ja tarpeista.

Ja poikkeuksellisesti, jos haluat säilyttää tai parantaa ryhtiä lapsen, on järkevää katsoa kohti nousevaa tuolin. Mutta se on sen arvoista ottaa opiskelija, eikä ruokinta vauva.

Valitsemalla ortopedinen tuoli kasvavan opiskelija-

Hyvä ortopedinen huonekalut pystyy säilymisen varmistamiseksi terveyden selkärangan ja luuston missä iässä tahansa, alkaen vanhimmista. Ja tärkein huonekalu lapsuudessa on tuoli - sama tuoli, jossa lapsi istuu pöytänsä ääressä. Sen korkeus riippuu lapsen kasvua, joten Käytä joka vuosi sama tuoli ei ole hyväksyttävää. Toisin kuin perinteiset paikkaa kasvavien lasten opiskelija tuoli voit muuttaa istuimen korkeutta ja selkänojan asentoon.

Kasvava tuoli lapselle voidaan valmistaa monista eri materiaaleista, kuten puusta. Lisäksi on olemassa kaupallisesti saatavilla olevat näytteet on valmistettu metallista ja muovista. Tuoli-Vyrastayka kykenee kasvamaan lapsen kanssa. Tätä varten sen suunnittelu mahdollistaa joukon kalusteet, jonka avulla on mahdollista säätää korkeutta oman tuolin. On muuttumassa:

 • Korkeus istuimen
 • Sijainti takaisin;
 • Sijainti jalkatuki.

Tässä porrastus säätö täällä ei ole 2 tai 3, ja paljon muuta - tuoli on säädettävissä lapselle kaiken ikäisiä ja kasvua. Tämä mahdollistaa ole muuttaa tuolin vuosittain, mutta vain säätää korkeutta ja asentoa tukien jalkojen kasvaessaan.

Kasvava tuolin opiskelija - tämä on erittäin tärkeää ja hyödyllistä ostamisesta koulun ajan, kun lapsi istuu usein pöytänsä ja valmistelee kotitehtäviä. On erittäin tärkeää, että hänet istumaan kunnolla eikä kierretty selkäänsä. Muuten se voi aiheuttaa epämiellyttäviä ja hankala sairaudet selkärangan. Vanhetessaan lapsi, vanhemmat voivat säätää istuimen ja selkänojan, joka auttaa lasta istua mukavin asento, älä vahingoita selkää. Näitä tarkoituksia varten suosittelemme kiinnittää huomiota ortopedian työpöydät muuntajat.

kasvaa tuoli Sen avulla voit luoda oikean asennon ja edistää asianmukaista selkärangan asentoa, asianmukaisen kehityksen. Joissakin malleissa on myös säädettävä jalkatuki. Tästä johtuen nämä tuolit ovat mahdollisimman miellyttävän ja antaa lapselle mahdollisuuden istua oikeassa asennossa. Jos haluat antaa lapsellesi tasapainoista kehitystä, se täytyy ostaa kasvava tuoli - näitä tuotteita myydään erikoisliikkeissä (myös verkkokaupoista).

Miten valita ihanteellinen malli

Tuoli, joka kasvaa lapsen kanssa, voidaan käyttää eri tilanteissa:

 • Ruokapöydässä;
 • Pöydän takana läksyjen teossa;
 • Pöydässä, piirustus ja niin edelleen. D.

Mutta miten valita oikea malli? ensimmäinen sinun täytyy kiinnittää huomiota materiaalin tuottaminen. Ovat yleisiä puutuolit, jonka osana kaksi paikkaa - yksi niistä voidaan käyttää jalkatuki. Paikkamäärän siirretään laajalla, jotta he voivat istua kaikenikäisille lapsille - mistä puolestatoista kahteen vuotta 15-16 vuosi. Muovi tuolit ovat vähemmän kestäviä, mutta kauniimpi - mitä ne näyttävät pieniltä työtuolit.

Seuraava ryhmä ovat puisia ja muovituolia kasvava tarkoitettu kouluikäisille. Kiitos niiden rakenteellisista ominaisuuksista, he voivat istua ensimmäisenä luokkalaisten ja lukion oppilaat. Eli ne ovat mukavasti sijoitettu jopa aikuisia - hyvä tapa muuttaa tuolin jo vuosia.

Kuten näette, valinta kasvava tuolin tulisi kiinnittää huomiota rakennemateriaalit antaen mieltymyksensä puu. Lisäksi kiinnitämme heidän huomionsa ikäryhmä. Tehdä tekijä on helppous muutosta johdolla. Joissakin istuinmalleihin säilytetään sahattu urat ja joissakin pultattu. Luonnollisesti, kun läsnä on kiinnitys olisi plus, ei miinus - se lisää lujuutta ja kestävyyttä tuote.

Arvioita suosituimmista kasvavista tuolit

Seuraavaksi tarkastelemme suosituimpia malleja tuoleja samanmallinen - puinen pohja ja puinen jalusta paikkaa ja pysähtyy.

Lasten kasvava tuoli "Humpbacked Hevonen" on yksinkertainen malli, joka keskittyy kaikenikäisille lapsille. Käytössä saattaa jäädä jopa pikkulapset, vuotiaiden puolitoista tai kaksi vuotta - se on siellä jalkatukeen tukijalkoja. Arvioita tuolin "Humpbacked hevonen" ovat positiivisia. Tämä malli tarjoaa monipuolisuutta, vakaus ja helppous muutoksen. Hinnalla hyvä verrattuna ulkomaisten kilpailijoiden tarjoukset. Toiminnallisesti tuoli koostuu yhden puinen tukea ja takaisin liikkuva kaksi paikkaa.

Kasvava tuoli «Kotokota» samanlaiset ja muoto tuolille-Vyrastayka "Humpbacked Horse. Hän on varustettu paitsi kaksi istumiensäädöt (joista yksi toimii jalkatuki), mutta lopeta pienimmille lapsille. Nämä tuolit on tehty puusta ja murentua eri värejä - jokaiseen makuun. Ne ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kaikenikäiset lapset, vaihtelee kuudesta kuukaudesta. Kiinnitys istuimen suoritetaan käyttäen matala rakoja kuljetusta.

Puinen tuoli kasvaa «Kid-Fix» on sama rakenne kuin edellinen kaksi näytettä. Tällainen suosio on varmistettu muodon stabiilisuuden tekijä ja monipuolisuutta. Piirre tämä malli on vankka pohja leveys, joten tuolin on hyötyä myös aikuisille, puhumattakaan lapset, jotka ovat aina vähän tilaa tuolilla. Malli «Kid-Fix» on varustettu istuimet ja jalkatuki, tuoli voidaan täydentää rajoitin pienimmille tarvittaessa. Lisäksi käytettävissä kannet, joten uloste pehmeää.

Kasvava tuolit Millwood ovat samanlaisia ​​edeltäjänsä tämän tarkastelun. Niiden pohja on valmistettu massiivipuusta, lastulevystä käytetään (vaneri) valmistukseen paikkaa, telineiden ja pysäyttää jalkojen alle. Muotoilu on melko vakaa ja pystyy nopeasti muuttamaan. Telineet ja istuimet on asennettu uriin ja lukitaan erityisellä avain - vaihtaa asemaa elementit voivat olla minuutissa. Mitä lapsen ikä istunnon, se vaihtelee kuudesta kuukaudesta 16 vuotta.

Täten nouseva syöttötuoleja vain tarjota edellytysten luomista muodostumista oikea asento, mutta myös säästää rahaa, koska ne ostetaan kerran ja pysyvästi. Myös markkinat voivat löytää puheenjohtajat muihin malleihin, mutta ne ovat yleismaailmallisia ja käytännöllisiä.

"Kasvava" tuoli vauva

Jokainen vanhempi haluaa lapsen kasvaa terveitä. Näin he voivat tulla auttamaan kalusteiden joka kasvaa yhdessä vauvan ja hoitaa hänen ryhti. Alkaen puolen vuoden tai parin päästä kun pilipalityyppi oppia istumaan, ja vanhempi teini-ikä (16+), lapsesi voi käyttää vain tuoli, jos hän - "kasvaa." Että itse edustaa tätä monipuolinen huonekaluja häntä valita, opit lukemalla tämän artikkelin.

Huonekalut, joka ei tarvitse päivittää parin vuoden välein tahdissa kasvun jälkeläisten ja tarpeet - se on taloudellinen ja käytännöllinen. Kustannukset kasvavat tuolin tietenkään ole alhaisin (keskimäärin se alkaa 5000 ruplaa), mutta se korvataan vuosittain kauppareissujen uusia tuolit aikuinen lapsi, sitten - esikouluikäisten lasten, sitten - opiskelijalle.

Tuoli, joka on säädetty eri korkeudelle, voi olla ja ruokailutila, ja tietokone.

Se voi tarjota oikea asento aikana luovaa toimintaa, lukeminen oppitunteja.

"Growing" tuolit (samoin kuin pöydät, pöydät) pidetään huonekaluja, ortopedinen, suositellaan lääkärit - orthopedists, kirurgit ja Lastenlääkärit. Oikea istutus tarjoaa paitsi korkeus säädettävissä, mutta myös kyky muuttaa asentoa selkänojan, jalkatuet (jos se on malli). Istua tuolilla ei vino, väärin on lähes mahdotonta.

Suosituin malleja valmistaja on noin kymmenkunta vaihtoehtoja muuttamassa. Lisäksi kaikki mallit on varustettu leveä alaosa, joka käyttää tuolin turvallisesti poistaa kaatumisriskiä.

Käytetyt materiaalit ovat erilaisia ​​- puusta, muovista, niiden yhdistelmä. Kaikki materiaalit ovat laadukkaita turvallisuus todistus, että ne ovat vapaita formaldehydiä ja muita haitallisia yhdisteitä.

Voit tietenkin (jos yrittää), löytyy Internetistä ovat suhteellisen edullisia malleja tuntemattomien valmistajien, mutta se on tehtävä monia tuntemattomia - onko se, onko ortopediset kalusteet ovat luotettavia ja turvallisia. Kaikkiin näihin kysymyksiin ei vastata. Asiantuntijat suosittelevat harkita suosituista malleista valmistajat, jotka ovat osoittautuneet, jonka tuolit ovat kasvaneet enemmän kuin yksi sukupolvi tots.

Norja tuotemerkki, joka on erikoistunut valmistukseen lastenvaunut ja lasten huonekaluja (kattaen myös suositut "kasvava" malli kuin «Tripp Trapp»). Tuoli on saatavana 15 väriä, joten sopii sen sisälle lapsityövoiman ei tilaa.

Tuoli on valmistettu pyökistä. Lakka, jonka hän katettu, ei ole myrkyllisiä ja haitallisia lasten terveydelle. Kustannukset tuoli on melko korkea - 12000 ruplaa. Sen lisävarusteita sinun täytyy ostaa valmistajalta erikseen.

Istuinta vastasyntynyt, jossa vauva makaa, se on arvoltaan noin 6000 ruplaa, pehmeä tyyny istuimen lapselle vanhempia - noin 2700 ruplaa. Noin 3000 ruplaa maksaa muovipakkaus, joka on kiinnitetty tuolin taulukkona. Turvavyöt, jotka nimellistä korvausta sisältyvät joissakin malleissa Venäjän, Norja Master myydään tarvikkeet 2500 ruplaa.

Venäjän tuotemerkki, joka tarjoaa kuuden kuukauden kasvava tuolit vauvoille ja varmistaa, että ne kestävät loppuun asti koulun (ja sitten toimivat myös vanhempia, kuin kantamaan 120 kg). Tuolit on valmistettu massiivikoivua, ne ovat saatavilla kahdeksan väriä. Kustannukset tuoli - 5500 ruplaa, lisävarusteet ovat myös saatavilla tarpeeksi: esimerkiksi tyyny tuolilla maksaa 760 ruplaa, ja pöytä varustettava hihnat, maksaa noin 490 ruplaa.

Venäjän huonekaluvalmistajalle lapsille. Kasvava puheenjohtajana tämä merkki on luotettava kiinnitys, erilaisia ​​mekanismeja muutosta. Muuten, tämä tehdas tarjoaa pisimmän takuun tuotteilleen. Jos Norja tuolit tulee olemaan takuu 7 vuotta, "THE kyttyräselkäinen pieni hevonen" - 10 vuotta.

Tuoli maksaa noin 6000 ruplaa. Erityiset tasku leluja - noin 1000 ruplaa, oppaita, jossa on pöytä - noin puolitoista tuhatta. Yhteensä valmistaja tarjoaa useita vaihtoehtoja "kasvaa" tuolit. Kaikki ne on valmistettu laadukkaasta puusta, lakatut Saksan tuotanto, joka on täysin turvallinen lasten terveyden.

Suosittu venäläinen tuotemerkki, joka asemoi ortopedinen kalusteiden erittäin ergonominen. Tuoli on tehty kuudessa kirkkaita värejä, se on valmistettu laadukkaasta puusta (runko) ja erinomainen turvallisuus kestävästä muovista (lisävaruste). Valinta lisävarusteita ei ole kovin rikas - vain lakkaa ja pöytä (1100 ja 700 ruplaa), mutta vanhemmat uskovat, että riittää, että lapsi viihtyvät. Kustannukset tuoli - alkaen 6190 ruplaa.

Kasvava yhdessä lastenvaunut on parempi valita yhdessä vauvan kanssa, ja sisäisesti, että lapsi pystyi istumaan sitä ennen ostamista. Muista pyytää todistus laatuun ja ekologiseen huonekaluja. Edullisesti vähintään noin kuvitella, mitä värimaailman sopii lapsen huoneeseen. Jos valinta on vaikeaa, voit yksinkertaisesti ostaa valkoinen tai musta uloste.

Tällaisia ​​variantteja sopivat kaikesta ja näyttää hyvältä lähes tahansa sisustukseen.

Jos on mahdollista, että lapsi enintään 4 vuoden edestä osto irrotettava pöytälevy ja esikoululaiset - "kasvava table", mieluiten samalta valmistajalta. Sitten kaluston hankinta opiskelija (ja jopa opiskelija) on unohdettu tulevina vuosina. Tuolille pöydän pakki on yleensä paljon halvempaa kuin ostaa molemmat, mutta erikseen.

Lasten "kasvava" tuoli pitäisi olla hyvä perusta, joka ei luista. Muista tarkistaa takaisin ja vahvistamisesta mekanismeja, portaat, muuttuvat istuinsyvyys.

Jos perhe haluaa olla sellainen tuoli, mutta se merkitsee koti budjetti ei anneta, voit yrittää tehdä omia huonekaluja. Luonnollisesti tämä on tehtävä äidit ja isät, jotka pystyvät käsittelemään puusepän työkaluja ja toimi piirustuksen oikein. Tärkeintä - muista, että materiaalien on oltava korkealaatuisia. Massiivipuuta on parempi ottaa sertifioitu.

Sangen hyvin toimiva ja nojatuoli voidaan valmistaa piirtämällä esitetty alla. Ensinnäkin, sinun täytyy tehdä piirustuksen mallin. Voit käyttää lähes mitä tahansa laatua kovalevyä.

Sitten, kuvio levitetään pohjamateriaalille tehty erillinen aihioita. Yksityiskohdat on maalattu (valita laadun maali) ja pinnan kuivua lakan (mukava huonekalut) ja kerätä piirustuksessa.

Tehtävä ei ole vaikein, useimmat isät on varsin olkapäähän. Äiti puolestaan ​​koosta ja selkänojalla (tarpeen selkeyttää niiden isä, joka toimii kuvassa) voi olla pieni pad siteet lapsi oli pehmeämpi istua. turvallisuuden rajoitin voidaan tehdä jäänteistä puun - istuimelle leveydestä.

Arvioita vanhemmille "kasvava" huonekalut on yleensä myönteinen monille se on pitkä aika. Pienet valitukset aiheuttavat tuolit, muovia, koska ne ovat vähiten kestäviä. Vanhemmat uskovat, että paras vaihtoehto - puinen lasten huonekalut tai yhdistetty mallit (puu, muovi).

Monet kiinnittää huomiota painoon tuolin, se oli kätevä äitini häntä tuomaan ulos keittiöstä tarvittaessa huoneeseen ja takaisin. Tästä asennosta suurin määrä positiivista palautetta brändin "Humpbacked hevonen", vaikka kannalta vakauteen ja turvallisuuteen eniten väittää juuri tähän valmistaja.

Arvokkaat - on jotain, että lähes kaikki vanhemmat valittavat. Kuitenkin tämä ongelma on ratkaistu - mainoksen sivustoja ja foorumeita vanhemmille on riittävä määrä ehdotuksia myyntiin "kasvaa" tuoli, joka oli käytössä. Koska tämä tuote on kestävä, se voi miellyttää enemmän kuin yksi lapsi.

Lisätietoja kasvaa tuolin lapselle, opit seuraava video.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 60 = 63