Kasvihuonejärjestely

Kasvihuone: järjestely omilla käsillä

Uuden rungon rakentaminen maan suojelemiseksi ulkoisesta ympäristöstä on vain puolet taistelusta. Kun kasvihuone on rakennettu, järjestäminen sisällä vaatii lisäkustannuksia ja ponnisteluja.

Vain valmiiden vuoteiden saatavuudella ja optimaalisten olosuhteiden luomiseksi kasveille voi alkaa kasvaa jotain. Kun kasvihuone on luotu tärkeimmistä rakenneosista, sisäinen järjestely edellyttää seuraavien laitteiden asentamista: lämmitys, ilmanvaihto, vesihuolto, sängyt tai hyllyt. Se voidaan kuitenkin asentaa jo ennen sen pystyttämistä (esim. Maaperän lämmitysjärjestelmä).

Kasvihuoneen ilman lämpötila ei saa olla alle +18 ° C. Seinien lämpeneminen alkukeväällä ei anna tarvittavaa lämpötilaa kasvien kasvulle. Tämä vaatii lisäkuumennusta. Sen järjestelmä riippuu huoneen koosta ja omistajan aineellisista ominaisuuksista.

Paikallinen lämmitys ei takaa yhtenäistä lämpöä koko alueelle. Sen oikea jakautuminen saavutetaan syöttämällä kuumaa vettä putkien läpi tai käyttämällä konvektoria. Lämmön tulee kulkea hitaasti ja alhaalta ylöspäin.

Ratkaisu on kannattava ja yksinkertainen, jos valitset aurinkoisen ilman luonnoksia, joissa on kasvihuone. Järjestely sisäpuolella mahdollistaa korkeiden vuoteiden asentamisen niin, että alhaalta tuleva kylmä tulee kasveihin ja niiden käyttö on helpompaa.

Luonnolliseen lämmitykseen on tarpeen lisätä sähköä, kaasua tai kiinteää polttoainetta.

Innovatiivinen on maan lämmitys kaapelilla, joka tuottaa energiaa jopa 120 W / m 2. Se sopii hiekkakerrokseen, joka kaadetaan kosteudenkestävällä lämpöeristyksellä (laajennettu polystyreeni tai laajennettu polyeteeni). Ylhäältä kaapeli on suojattu kaniiniverkolla, johon on kaadettu hedelmällistä maata, jonka korkeus on jopa 35 cm.

Jäähdytysveden lämmitys jakaa tasaisesti lämmön koko huoneeseen.

Infrapunalämmittimet tarjoavat myös lisävalaistuksen. Heidän avullaan on mahdollista luoda erilaisia ​​lämpötila-alueita, mikä johtaa merkittäviin energiansäästöihin.

Kaasulämmitys on suositeltavaa, jos liität kasvihuoneen lämmityksen keskitettyyn järjestelmään. Voit käyttää perinteistä poltinta tai asentaa automaattisen järjestelmän kattilaan.

Kiinteä polttoainejärjestelmä soveltuu yksityisiin kasvihuoneisiin, kun polttopuun runsaus on suuri. Hallinta on vaikeampaa, mutta se on taloudellisempaa kuin toiset. Kiinteitä polttoaineita käyttäviä uuneja tulisi aina käyttää varauksina.

Lämpöhäviö riippuu suurelta osin läpikuultavan aidan laadusta. Polykarbonaatin sisältämän kasvihuoneen järjestäminen vaatii vähemmän lämmityskustannuksia materiaalin korkeiden lämpösuojausominaisuuksien takia.

Lämpö- ja ilmamoodit kasvihuoneessa syntyvät tuuletuskehyksillä. Pienelle tilalle riittää kaksi tuulettimen tai poikkipinta, jotka sijaitsevat vastakkaisilla puolilla tai eri korkeuksilla. Ne sijaitsevat enintään 2 metrin etäisyydellä, jos asennetaan suuri kasvihuone. Lisäkierrätyspuhaltimen sisällä oleva järjestely mahdollistaa kosteuden ja lämmön jakamisen tasaisesti koko tilavuudelle, mikä parantaa laitoksen kasvun edellytyksiä. Kattomissa on myös tuuletin, joka pumppaa tuoretta ilmaa ulkopuolelta. Päällysteen korkeiden lämmönsuojausominaisuuksien vuoksi huoneessa oleva ilma kuumenee nopeasti auringossa. Polykarbonaatista valmistetun kasvihuonekaasun järjestäminen tuloilman ja sisäisen ilmanvaihdon ansiosta mahdollistaa ilman ylikuumenemisen. Älä myöskään anna merkittäviä luonnoksia ja kasvihuonekaasujen hypotermiaa, koska sillä on huono vaikutus kasvien kasvatustilaan.

Lämpöjärjestelmän ja kosteuden säätö suuressa kasvihuoneessa suoritetaan hienostuneella ohjausjärjestelmällä, joka mahdollistaa peräpeilin ja tuuletuksen automaattisen avaamisen. Yksinkertainen järjestelmä takapihalla voi toimia yksinkertaisella mekanismilla hydraulisylinterillä. Kun lämpötila nousee, öljy laajenee ja sauva avaa yhden tai useamman tuuletusastian.

Kasvien elintärkeä toiminta liittyy suoraan ympäristön kosteuteen. Ylikellotuksensa vuoksi hedelmöitys viivästyy ja juuristo on huonosti kehittynyt. Jos kosteus ei riitä, kasvit kasvavat hitaammin ja niiden saanto vähenee.

Polykarbonaatin kasvihuoneen omat käsin muodostuu luotettavan ja kätevän kastelun luominen.

Vesi ei saa olla kylmä, koska juuret rikkovat sitä. Kastelun säännöt eivät salli pudotusten laskemista kasvien lehtiin ja runkoihin. Se tehdään useammin kuumalla säällä ja veden virtaus on 10-12 l / m 2. Mitä syvempi juurihakemisto on, sitä enemmän kosteutta tarvitaan.

Maaperän kasvihuoneiden kastelun ominaisuudet ovat seuraavat:

 1. Kasvihuoneiden pintakastelu ei ole toivottavaa, koska virtauksen säätely on lisääntynyt kosteuden ja monimutkaisuuden vuoksi.
 2. Tiivistesyöttö on tehokkaampaa, koska tarvitaan vähemmän vettä, on helpompi ottaa käyttöön lannoitteita ja prosessi voidaan automatisoida.
 3. Kaikkein järkevin on maan sisäinen kastelu putkien läpi, joiden aukot on haudattu 0,25 m: n syvyyteen ja tasaisesti kasvava kaltevuus.

Veden syöttäminen suoraan juurille tuo etua vähentääkseen hävikkihäviöitä, parantaen kosteuden laatua juurisysteemissä ja ylläpitäen maaperän rakennetta.

Kasvien kasvihuoneissa käytetään nestemäistä suolaa suurille alueille, koska jokaista pottiä ei voida vesittää teollisessa mittakaavassa.

Polykarbonaatin sisällä olevan kasvihuoneen sovitus. Kuva kastelulajeista käyttäen kapillaarimatkoja

Nykyaikaiset kastelumenetelmät edellyttävät merkittäviä investointeja. Suuri kiinnostus on uusi ja erittäin taloudellinen tapa kostuttaa maaperä käyttämällä kapillaarimattoa. Se on synteettinen huopa, jonka avulla voit imeä ja säilyttää itsesi jopa 3 litraa vettä kohti 1 neliökilometriä kohti. m alueella. Laitteessa on kasveja ja kasveja, jotka vähitellen antavat kosteutta. Matoa peitetään huokoisella kalvolla suojatakseen maaperän saastumista ja juurien itämistä. Niinpä kasvihuone on valmistettu polykarbonaatista sisältä. Seuraavassa on esitetty kuva kastelusta kapillaarimatolla.

Kapillaarimatojen etuja ovat seuraavat:

 • materiaalin ja prosessin edullisuus;
 • jatkuvuus ja yhtenäinen kastelu;
 • suojelu taimien ja kasvitautien aiheuttamilta vahingoilta;
 • materiaalimatojen kestävyys;
 • yksinkertainen ratkaisu lannoitteiden kanssa.

Kapillaarimatojen perustana ovat tavalliset puulavat. Ne on asennettu riviin tiilien päälle, ja tasainen liuskekivi levyt asetetaan yläosaan, jotka on kiinnitetty ruuveilla sivukiskoihin ja peitetty sitten polyeteenikalvolla. Sen reunat on nostettava vanteiden muodossa ja kiinnitettävä nitojalla. Kapillaari matto on päällä polyeteenin pohja alaspäin ja kiinnitetty myös säleisiin. Sen reunojen ei pitäisi ulottua kalvon ulkopuolelle. Maton päälle levitetään rei'itetty suojapinnoite.

Kapillaari matto kaadetaan vedellä, kunnes kevyellä vesijohtovedellä vesi ei työntyy siitä ulos. Jos ylhäältä muodostuu lokeroita, ylimääräinen vesi sulautuu.

Suojakoteloon on asennettu altaat ja kasetit, joissa on tyhjennysaukkoja. Vettä lisätään, kun kosteus pysähtyy, kun painat sitä kevyesti kädelläsi.

Capillary matto voidaan tehdä itse. Tätä varten laita paksu sintraus polyeteenikalvon lavalle ja liota se. Sitten rei'itetty musta kalvo peitetään päälle. Reiät siinä tehdään itse tehty "siili" avulla; kartongista, jossa täytetyt pienet kynnet.

Syntheponea ei saa kuivata, muuten se on kostutettava vedellä pitkään.

Maapähkinöitä sisätiloissa, järjestely sängyllä: kuva

Kuinka kasvihuoneen laitteisto riippuu siitä, haluaako omistaja jakaa sen sängyiksi vai asentaa telineitä, joihin taimet tai kasveja asetetaan. Jos kyseessä on maaperä, hajotetaan sänkyihin. Ne on suunniteltu viljelyn ja viljelylajin mukaan. Samanaikaisesti niiden leveyden ei pitäisi ylittää 1,2 m keskellä ja reunojen 0,6 m, joten voit helposti saavuttaa kasvit ilman astumista maahan. Maaperän tiivistyminen johtaa liikkumisen heikentymiseen ilman juurille.

Me selvitämme, mitä kasvihuone on sisälle. Järjestely on kolme metriä leveä ja suunniteltu enintään 2-3 sänkyä. Yksi kanavista jätetään vähintään 50 cm leveäksi ja toinen on pienempi. Tämä luo käyttäjäystävällisyyttä. Voit tehdä poikittaisia ​​kappaleita sängyillä, jos laitat lankut maahan.

Kasvihuoneen kokoonpano 3-5 m leveydellä poikkeaa vain sängyn määrästä. Mitä suurempi huone, sitä enemmän vuodepaikkaa.

Suuressa kasvihuoneessa on tarpeen istuttaa monenlaisia ​​kasveja. Lämpöä rakastavat kasvit sijaitsevat aurinkoisella puolella, esimerkiksi tomaatteja. Jos istutetaan useita kurkkuja, ne on eristettävä polyeteenikalvolla, jotta ne saavat aikaan suurta kosteutta. Korkeissa kosteissa tomaateissa siitepöly yhdistyy, mikä vaikuttaa haitallisesti saantoon.

Raidat on tehtävä liukumattomiin ja vettä ei kerääntyy niihin. Kovaa pinnoitusta varten käytetään betonia, klinkkeriä, lohkoja, päällystyslaattoja ja pehmeää hienoa soraa, hiekkaa ja pikkukiviä. Kova reitti on suositeltava, koska materiaali ei tartu vaunun ja kenkien pyöriin.

Betonin kaataminen on kätevää, mutta se ei näytä kovin vaikuttavalta. Pintakoristeena voit painaa pieniä kiviä tai laattoja keraamisilla laatoilla. Kaunis ja luotettava on polku, joka on suunniteltu klinkkerin tiilien, päällystysaineiden tai päällystyslautojen avulla. Materiaalit tulisi valita pakkasenkestäväksi. Ne asetetaan hiekalle tai laastille.

Erittäin vaikuttava on polku täyteaineella. Tätä varten se asetetaan tiilillä tai kaadetaan betoniin laatikon muodossa, jossa ruohoa tai lantaa levitetään, ja peitetään sitten puisella kansi. Sen on oltava riittävän vahva radan toiminnan suorittamiseksi. Täten syntyy kasvihuoneen lisälämmitys, saadaan lannoitukseen tarvittava komposti ja tallennetaan tilan paikkaa.

Sivuilla sängyt suljetaan vahvalla materiaalilla: sinkitty, levyt, tiili, betoni. Puu putoaa nopeasti, ja se voi riittää vain yhden kauden. Alumiinipalloja toimitetaan joskus yhdessä kasvihuoneen kanssa ja ne toimivat vuosikymmenien ajan. Polymeerin päällä pinnoitetut sinkityt raudat ovat esivalmistettuja rakenteita, jotka ovat myös kestäviä.

Helppo huoltaa, jolloin raidan kasvihuoneet ulkopuolellakin.

Mitä muuta tarjoaa laitteita kasvihuoneen sisällä? Järjestely pihalta että perustetaan niitä nostetaan korkeuteen 20-60 cm. Helpoin tapa on asentaa aidan valmistettu levyt 25 cm leveä. Ne asettavat reunalla ja kiinnitetään tapit molemmilla puolilla tai naulattu pilareita. Merkittävämpiä rakenteet asettavat joitakin tiiliä. Se on kätevä tehdä jo ennen rakentamista kasvihuoneissa.

Korkea sänky mahtuu paljon hedelmällistä maaperää. Se ei ole hajallaan kasvihuoneilmiötä ja hyvin lämmitetty.

Maaperä on kevyt ja hyvin tuuletettu, eikä rikkaruohon siemeniä. Primer valmistella sellaista vihannekset, jotka istutetaan sitä.

Tomaattien ja paprikoiden sekoitetaan maaperään humusta ja hiekkaa yhtä suureen osaan ja lisättiin 100 g kalkkia ja tuhkan seoksen sankoon.

Alle kurkut ja kesäkurpitsat valmistelevat seuraava maaperän koostumus:

 • 6 tuntia + 4 tuntia maaperän humusta ..;
 • 4 tuntia. Aluke + 3 h. Humus + 3 h. Turve.

Organisaatio raastava kasvihuoneet

Kasvaa taimet tai taimet create hyllyt rakenne miehittää rivien enimmäismäärä vapaaseen tilaan.

Käytettäessä useita tasoja tulisi ottaa huomioon erityisesti kasveja. Niiden on oltava lämpöä rakastava ja samalla hyvin kestävät hieman varjostus lattiat ja hyllyt. Valo-rakastava kasvit kasvavat hyvin päällä hyllyt, joissa valot ovat suuremmat kuin itse maan.

Rakentaminen kasvihuoneet omissa käsissä että perustetaan hyllyjä. Niiden leveys seinään ei saa olla enemmän kuin 95 cm, ja keskellä -. 1,5 m: n korkeudella on valittu mukaan helppokäyttöisyys, esimerkiksi taso työtasot. Korkeudella kasvien työskennellä paljon kätevämpää verrattuna sänkyä, joka on jatkuvasti kumartua rikkakasvien, lannoitus, kastelu, viljely ja muiden maataloustuotteiden toimintaa.

hyllyt parametrit ovat seuraavat:

 • mitat ja muoto (suorakulmainen, monikulmainen, Dome);
 • mitat;
 • runkomateriaaleihin, hyllyt ja tuet.

Suuren painon ruukut kasveilla ja laatikot taimien telineiden tulisi olla vahva ja vakaa.

rakennusmateriaalit täytyy kestää huomattavia rasituksia ja pitkäaikainen altistuminen kosteudelle. Suosittuja ovat rakenteita puusta, koska hinta niiden halvin ja helpoin materiaali käsitellä. Telineet on valmistettu puun ja hyllyn -. Of levyn paksuus ja leveys on 4 cm 20 cm runkoon käytetään myös alumiiniseokset, muovi- tai maalattua terästä profiileja. Korkea laatu suunnittelun Coatings toiminut pitkään eivätkä vaadi erityistä huomiota.

Puussa on aina enemmän ongelmia, koska sen hajoaminen kosteassa ympäristössä. Se on jatkuvasti käsitellä erityisiä rakenteita ja maalaus. Metalli ja muovi on helpompi käyttää, mutta kustannukset materiaalien on paljon suurempi.

Leveys radan valitaan samalla tavalla likaa kasvihuoneissa.

Itäneet siemenet tuotetaan yksi nurkka, jossa taustavalo on asennettu eriste ja lasi.

Teline kasvihuoneet on varustettu karanteenialueelle jossa voit laittaa muutaman ruukkukasvit ostettu, mukana lasi tai läpinäkyvä kalvo joka puolelta. Toimii hyvin tässä huoneessa akvaarion peräti 100 litraa. Se laittaa pari viikkoa varjostus paikallaan.

Alla näet parannusta kasvihuoneessa (kuva) karanteenista alueella.

Ruukut kasveilla tulee tuulettaa säännöllisesti käyttöön kasvihuonekaasujen.

Varastointiin lääkkeiden ja laitteiden kasvihuoneessa tehdään rulon kaappiin tai alle hyllyiltä.

Lisäksi perusrakenneosat joka kasvihuone on rakennettu, rakenne vaatii lisälaitteita sisällä lämmitys-, ilmanvaihto-, vesi, vuoteet tai telineitä. Teolliseen muotoiluun kuuluvat automaattinen lämpötilan ja kosteuden valvontajärjestelmiä. Pienille kasvihuoneissa puutarhassa on yksinkertaisempia ratkaisuja.

Rakentaminen polykarbonaatti Kasvihuoneet sisällä: valokuva, sijainti sängyt, seinät, kastelu ja ilmanvaihtojärjestelmien

kasvihuone - huonekasvit ja työpaikan puutarhurit. Ja molemmat heistä olisi kätevää. Siksi parantaminen polykarbonaatti Kasvihuoneet sisällä olisi luotava edullisin ehdoin kasvun hedelmien viljely istutetaan sitä.

Yhtä tärkeää mukavan ympäristön ihmisten, kulttuurin palvelun.

Koriste sisätilaa kasvihuoneiden

Tavoitteet ja tavoitteet:

 • luodaan optimaalinen mikroilmasto kasvit: kosteus, lämpötila, valaistus ja ilmanvaihto;
 • kätevä järjestäminen työpaikalla;
 • järkevä tilankäyttö.

Suunnittelu sisätilaa

Niin, yksi tärkeimmistä kysymyksistä sisätilaan laitteen - miten tehdä sängyn kasvihuoneessa polykarbonaattia. Tämä on ensimmäinen asia, sinun täytyy ajatella siinä vaiheessa luoda piirustuksia. Miten ne tulee sijaitsemaan, Se riippuu tuottavuuteen - ja tämä on tärkein tehtävä puutarhuri.

Sijainti vuodepaikkaa kasvihuoneessa Se riippuu sen koosta ja sijainnista, johon se on sijoitettu. Vaihtoehdot ovat:

 • 1, jossa on kaksi harjanteet kanavan välissä;
 • kolme harjanteita 2 kulkee;
 • poikittaiset harjanteet.

Jos taloudellinen ominaisuudet mahdollistavat Galiciassa lasketaan kolme vuodetta. Lisäksi keskimääräinen sängyn puolella voi olla laajempi. Se on pääsy kahdelta puolelta, joten on mahdollista tehdä leveys 1,5 m.

Väistöpinnat Se voi olla harhaa, ja tämä vaikuttaa myös sijainnin laskua. Tässä tapauksessa on suositeltavaa järjestää sängyt poikki rakennetta. Tämä auttaa pitämään valaistusolosuhteissa kasvit ja eivät salli vettä lähteä vuodepaikkaa alas rinnettä.

Sängyt kasvihuoneessa Niiden pitäisi nostaa maanpinnasta 20-30 cm ja aidattu.

Tämä helpottaa hoitoa kasveja, lisäävät hedelmällisen kerros maaperän ja estää leviämistä maan pihalta radalla.

Materiaali, joka voidaan käyttää sokkeli vuodepaikkaa:

 1. Tree. Se voi olla lautojen, palkkien ja pieni halkaisija tukkien.

Haitat tällaisen aidan:

 • hauraus - puu pilaajista, kun se altistuu kosteudelle;
 • Käytä antiseptiset kyllästää voi vahingoittaa kasveja.
 • Tiili, betoni tai kivi. Kestävin materiaali, vaan järjestely sängyt se vie paljon enemmän aikaa. Mutta se palvelee yli kymmenen vuoden ajan.
 • Tasainen liuskekivi tai polymeerimateriaaleja, kestää syövyttäviä ympäristöjä ja biologisia vaikutuksia.
 • vartijat myydään usein kytköksissä polykarbonaatti kasvihuone.

  Kasvihuoneet ovat aina korkea ilmankosteus, joten kannattaa miettiä, mitä tulee katettu kulkutiet. Ne eivät saa olla liukkaita.

  Parhaan kattavuuden vaihtoehdot:

  • hienoa soraa ja hiekkaa;
  • jalkakäytävä;
  • tiili;
  • Katteen päälle asetetaan levyt.

  Älä unohda estetiikkaa. Kaunis ja puhdista sisätilat työskennellä paljon miellyttävämpi.

  Osion kasvihuoneessa polykarbonaatti

  Niiden tarve syntyy, kun useat olla vieretysten ei kovin ystävällinen kulttuuri. Esimerkiksi, kurkut ja tomaatit, joilla on aivan erilaiset vaatimukset lämpötilan ja kosteuden.

  Se harmonisesti sovi sisäosiin kasvihuoneen ja on tukevasti aita pois vuodepaikkaa. Asennus osion, jossa on avoin ovi.

  Tämä vaihtoehto on paras käyttää, kun on tomaatit kasvihuoneessa, joka tarvitsee jatkuvaa liikettä koko kasvihuoneen ilma.

  Jos et voi asentaa polykarbonaatti osio, on mahdollista tehdä elokuvan, joka on venytetty kehyksen.

  Tärkein edellytys asennettaessa seinien - on varmistaa, että riittävä ilmanvaihto huoneen nopeasti säätävän lämpötila ja kosteus.

  Tämä edellyttää ylimääräisiä tuuletusaukkojen tai koneellista ilmanvaihtoa.

  Samaa mieltä, ei kovin mukava käyttää joka kerta ulos talosta tarvittavien inventaario työskennellä kasveja. Niin, se olisi säädettävä paikka varastointi. Kun luot piirustuksen, voit saada paikka "käytävällä".

  Tämä voi olla pieni eteinen, jossa tulee olemaan ämpäri, kastelukannu, lapio, harava, lannoitteiden ja kaikki muu, mitä tarvitaan huolehtimaan kasveille.

  On erityisen kätevä tehdä niin, kun kasvit kasvatetaan ole maaperässä, ja hyllyillä. Ainakin mukava tasot - ylempi ja alempi - voidaan mukauttaa tähän tarkoitukseen.

  Kuvassa alla: kasvihuoneet laite sisällä polykarbonaattia harjanteet sijoitetaan kasvihuoneeseen polykarbonaatti

  Työn helpottamiseksi ja luo ihanteelliset olosuhteet kasveille on mahdollista varustaa tekniset laitteet ja varusteet. Vähintään asettaa sen seuraavasti:

  • lisäksi valaistus;
  • kastelujärjestelmän;
  • koneellinen ilmanvaihto.

  varten lisävalaistuksen Se tarvitsee sähköä, sekä koneellinen ilmanvaihto. Hauskaa tulos on kallista, mutta saanto kasvaa merkittävästi.

  Korkeat kustannukset voidaan välttää, jos tehdä kaiken omin käsin.

  Yksi tapa järjestää kastelu kasvihuoneessa polykarbonaatti - järjestelmä kastelujärjestelmä

  Sillä on tarpeen letkut ja useita muovi tees. Letkut sijoitetaan sängyt, ja ulkopuolella ne voidaan liittää sähköinen pumppu.

  Mikäli niitä on sivusto ei ole käytettävissä, sopivaa puutarha tynnyri, asennuskorkeus 1,5-2 m. On viettää vain ohjain ajastimella, joka asetetaan hanan alla.

  Automaattista avausta varten aukot kasvihuoneessa sijasta kalliita laitteita on varsin sopiva hydraulinen lämpö. Se laukeaa, kun lämpötila nousee yli ennalta määrätyn kynnyksen. Tämä laite ei vaadi eletrifikatsii kasvihuoneissa.

  Jos kasvihuone käytetään vihanneksia talven sähkön on tarpeen. Yksityiskohdista asennuksen sähköverkkojen ja laitteiden on se, että se täytyy huolellisesti eristää, kuten aina kasvihuoneessa kosteuden.

  Lämmittämiseen parempi käyttää infrapunalämmittimiä - ihme uusimman sukupolven teknologiaa. Järjestelmä on hyvä, koska sen kustannukset ja se, että kasvien niitä koskaan ylikuumentua.

  fitolampy käytetään valaistukseen.

  Kasvavia viljelmiä telineille

  Jos kasvihuone on tarkoitettu kasvavien kääpiö kasveja, on suositeltavaa varustaa hyllyille. Ne ovat käteviä sijoittaa laatikot taimet, kukkaruukut tai kasvien mansikat syksyllä-talven aikana.

  Hyllyt asennetaan sijaan vuodepaikkaa, ja ehdottaa vastaava suunnitelma kasvihuoneessa. Tällainen menetelmä kasvin sijainnin ansiosta voit säästää tilaa istuttamalla paljon enemmän kasveja. Useimmiten telineet käytetään mansikan viljelyn.

  Edut telineet:

  • helppohoitoisuus kasveja;
  • tehokkaaseen tilankäyttöön;
  • kasvaa saannolla;
  • säästöt lämmitys.

  Asenna hyllyt yläpuolella vuodepaikkaa mahdollista. Alarivien istutettu kasveja, jotka kestävät hyvin valoa varjostus hyllyiltä, ​​on järjestetty ylemmän tasojen ruukkuihin tai laatikoihin valoa rakastava kasveja.

  Valmistus telineiden omin käsin

  Suosituksia pinon korkeuden voida jokaisella omistajalla on rakentaa omalla kasvua. Mutta leveys voi olla samanlainen kuin mikä teki vuodepaikkaa kasvihuoneessa. Jos ne ovat kolmeen riviin, laipan leveys voi olla 80-150 - 80 ° C.

  Korkeuden määrittämiseksi tärkein hyllyjen voi olla yksinkertainen - mittaa korkeus työskennellä keittiön pöydän. Jos olet mukava sitä ruokaa, ja sitten hoitaa kasveja on mukava.

  Yleisimmin käytetty materiaali telineeseen - puu. Se kestää raskaita kuormia ja melko halvempaa muut. Hammastangon käytetään hyllyille - levyn paksuus on vähintään 4 cm.

  Kaikki osat puurakenne voidaan käsitellä kyllästetty suojata kosteudelta, ja maalattu. Hyllyt puskurit on korkeus on 15-20 cm. Pohja hylly levyt vuorattu välys 5 mm, niin että ne eivät kerry vettä.

  Haitat puurakenne:

  • edellyttää jatkuvaa värjäys ja käsittely;
  • raskaan rakenteita;
  • Voi käyttää kastelujärjestelmä järjestelmä.

  Paljon toteuttamiskelpoinen vaihtoehto - rakenne valmistettu metallista ja muovista. kokoamisperiaatetta - sama puisia kuormalavoja. Sillä telineitä käytetään metallia tai terästä profiilia. Se edellyttää myös korroosiota estävällä pinnoitteella ja maalaus.

  Kustannukset teline on suurempi, mutta se on edut:

  • kestävyys;
  • helppous rakentaminen - tarvittaessa tehdä permutaatio kasvihuoneessa;
  • kyky käyttää mitä tahansa kastelujärjestelmä.

  Jos teline ei sängyn alaosassa, voit järjestää toinen hylly säilytykseen työkaluja ja lannoitteita ja kemikaaleja hoitoon tuholaisia. Yleensä hyllyjen lukumäärä riippuu järjestämisestä niille pääsyä. Jos et voi käyttää portaita kasvihuoneessa, niin ne voidaan tehdä useassa vaiheessa.

  Sisäisesti kasvihuone laitteet on yhtä tärkeää kuin mitä tahansa materiaalia, ja miten se on tehty. Säätämällä sitä oikein, saat paitsi hyvän sadon, mutta ilo työskennellä siinä. Ja toivomme, että vastaus kysymykseen siitä, miten rakentaa kasvihuone polykarbonaattia.

  Videon alla: miten varustaa kasvihuoneilmiön polykarbonaatti sisällä

  Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

  Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

  Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

  Sisäistä järjestelyä kasvihuoneet ja kasvihuone

  Rakentaa kasvihuone optimaalisen muodon ja koon, valitse laadukkaita kestäviä rakennusmateriaaleja - tämä on vasta ensimmäinen vaihe viljelyn kasvihuoneviljelyissä. Rakentaminen kasvihuoneet sisällä - prosessi on hyvin tärkeä ja on oltava erittäin huolellinen. Oppii sääntöjä ja suosituksia, voit oppia rationaalisesti kuluttaa tilaa, mukavat vuoteet järjestää ja luoda edellytykset hoitaa kasveja.

  Perussäännöt kasvihuone järjestelyn

  Sisäistä järjestelyä polykarbonaatista kasvihuoneiden voi vaihdella huomattavasti rakentamisen eri muotoisia ja kokoisia ja tarkoitettu eri viljelykasvien. Ensimmäinen asia, sinun täytyy päättää, mitä menetelmää tulee laskeutumiseen: maahan tai ruukuissa hyllyillä.

  Rakentaminen kasvihuoneet sisältää seuraavat keskeiset kohdat:

  • kastelujärjestelmä. Hänelle on valmistettava kannalta veden saanti, joka voi olla useita malleja laajalla alueella. Voit myös liittää tippua helpottamiseksi hoitoprosessin;
  • ilmanvaihto. Kasvihuoneessa, sinun täytyy asentaa useita avoimia aukkoja tai ikkunoita. Polykarbonaatti helposti tehdä aukko-osa, joka antaa pääsyn suuri määrä raitista ilmaa. Ilmastus ehkäisyä monien sairauksien, jotka vaikuttavat kasvien kasvatettu kasvihuoneissa;
  • Lämmitys. Lämpeneminen kasvihuone voidaan suorittaa useissa suoritusmuodoissa: sähkökuumentimia, vesi tai sähkö lattialämmitys, veden lämmitys, infrapuna-laitteet, lämpöpumput, ilman lämmitys (uunit, buleryany). Lähes kaikki nämä tyypit lämmitetyn ilman kasvihuoneen sisällä ja vain lämmin lattia ja lämmittää maaperää.

  Lisäksi on syytä miettiä, miten purkaminen tapahtuu: vuoteissa, ruukuissa, jne Mahdollista yhdistää kaksi tapaa järjestää vuoteissa ja suorittaa useita paikallaan hyllyt, esimerkiksi, viljelyyn taimet. Myöhemmin järjestely on tehty Näiden parametrien pohjalta.

  Tärkeää! Jotkut kasvit, kuten mansikoiden, voidaan kasvattaa telineet muovipusseissa täytettiin mullalla. Tämä säästää tilaa, mutta myös helpottaa huoltoa, koska ei ole tarvetta kitkeminen.

  Jos kasvihuone sängyt täytyy suorittaa yhden tai useamman kappaleen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy vastata mitat suunnitteluun ja pitävät tehokkain paikka. Vakio suorakulmainen kasvihuone polykarbonaatista pieni koko, esim., 2 * 6 m, riittää, että yksi polku läpi keskellä sisäänkäynti, ja molemmin puolin se on sijoitettu vuodetta. Leveys jälkimmäisen pitäisi mieluiten olla 80-100 cm, mutta ei enempää, muuten kova grooming prosessi. Raideleveys voi olla mikä tahansa, omien tarpeiden mukaan. Yleensä, keskimäärin, pitää parametri 40-50 cm, joten pienempi koko aiheuttaisi haittaa, mutta korkeammalla polku vie ylimääräistä tilaa, joka on parempi ottaa lasku kasveja.

  Toeplitz suurempi koko voi olla kolme tai useampia rinnakkaisia ​​vuodetta, joiden väliin kanavat ovat jäljellä. Jos kasvihuone on yleinen tai muita epäsäännöllisiä muotoja, jotka ovat helposti saavutettavissa polykarbonaatti voidaan sijoittaa sängyssä seinien yläpuolelle. Tultua tarvitse pitää radan keskellä ja useita pienempiä syvemmälle vuodepaikkaa.

  Polku ei ole suositeltavaa jättää maahan, on tärkeää, että se ei luista, eikä kyllästetty kosteutta ja oli mukava. Esimerkiksi on mahdollista tehdä tällainen kappale:

  • vuotaen sora, rikki;
  • lay kivi, tiili;
  • sementti;
  • lay käytävälaatat jne

  Vuoteet ovat yleensä sijoitettu korkeudelle, tasosta radan (jopa 30 cm). Herätä menneisyydessä ei ole maa, sängyt täytyy eristää. Helpoin tapa - antaa hallitukselle. Tee se saa millään tavalla. Esimerkiksi voit tehdä pienen painuman, aseta hallituksen sivuttain ja prikopat sitä. Toinen menetelmä suoritetaan seuraavasti:

  1. Aja pieni mutta vahva tappeja pitkin rataa;

  2. Aseta aluksella siten, että se lepää tappeja;

  3. Asenna lisää välike toisella puolelle pöytää.

  Joka tapauksessa, puu on ensin käsitellä antibakteeriset ja antifungaaliset aineet, jotta voidaan vähentää todennäköisyyttä rot. Levyt voi myös olla valmistettu tiili, tasoittaa kääntyessään tai muita luotettavia päällekkäisiä.

  Asentaa suoraan sängyt useita vaiheita. Ensimmäinen kerros on valmistettu kuivatus, jotka edistävät pidättää kosteutta. Se on joskus kaadetaan kalvokerros, joka tarjoaa ylimääräisen esteen ja helpottaa lämmön pidättämiseksi ja kosteutta maaperään. Viemäriin on täytettiin mullalla. Valitaan yleensä hedelmällinen, tyydyttynyt maaperä mikä edellyttää edelleen hedelmöittää mineraali- tai luonnon aineita. Joidenkin kasvien sopivampi turvetta, toisille - savimailla maaperä, joten sinun täytyy luoda perusta, joka sopii parhaiten tiettyyn kulttuuriin.

  Miten varustaa telineeseen kasvihuone

  Usein kasvihuoneissa polykarbonaattia kasvattaa kasveja hyllyillä. Tämä säästää huomattavasti tilaa sijoittamalla useita kerroksia, ja saannon lisäämiseksi per 1 neliömetriä Tässä tapauksessa järjestely kasvihuoneen sisällä on selvästi erilainen. Ensinnäkin, sinun pitäisi valmistella maahan. Tärkeimmät vaatimukset hänelle kestettävä paljon painoa, on sileä ja kestävä. Siksi on mahdollista LATTIALAATOITUS tai tiiliä, kaada betoni jne Tässä tapauksessa, jos telineet ovat tilaa vieviä ja asetetaan koko leveyden kasvihuoneen, on mahdollista lujittaa niiden jalat lattialla, jolloin saadaan rakenteiden ylimääräistä voimaa. Jos kasvihuoneessa on muutamia pieniä hyllyjä, esimerkiksi taimet, se olisi tarpeeton.

  Hyllyt voidaan puusta rakennettuja, esikyllästetty erikoisratkaisuja, metalliosia tai profiileja. Korkeus ja leveys on valittu yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ne riippuvat kasvusta ihmisen hoitaja, erityisesti kasveja. Tehdä paljon hyllyt ei suositella, muuten kasvi, joka sijaitsee alemmalla tasolla, saavat vähemmän valoa. Ylin hylly on sijoitettava ei ole korkeampi kuin silmien tasolle, mutta parempi hieman pienempi voi saada vastakkaiseen hyllyn reunaan ilman tikkaita tai seistä. Joskus ylähyllyllä muodostavat pitää hänet varaston tai mitään materiaalia käsillä. Keskimäärin kasvihuoneilmiön korkeus 2 m, on suositeltavaa tehdä rakenne 3-4 hyllyt, korkeudesta riippuen kasvuston. Hyllyt taimet voi olla 5-6 hyllyjä.

  Parempi paikka telineet pitkin seiniä kasveihin laski mahdollisimman paljon valoa. Rivien välissä hyllyjen on tarpeen jättää tilaa kulkua. Sen leveys tulee olla 40-50 cm. Jos teet sen itse tai ostaa valmiina hyllyt pyörillä, voit siirtää ne kasvihuoneen sisällä. Voit myös ottaa ne vastakkaiselle puolelle läpinäkyvää seinää polykarbonaatista, joten taimet kasvoivat tasaisesti ja saavat saman määrän valoa.

  Polykarbonaatti on usein toimia kasvihuone kaaren tyyppi. Järjestely tapahtuu sisällä samat vaihtoehdot, kuten edellä on kuvattu, riippuen disposition kasveja.

  Suurten kasvihuoneissa, erityisesti kuumennettaessa, on suositeltavaa järjestää eräänlainen alustan. Se toimii esteenä sisääntulon kylmän ilman kasvihuoneessa, sekä suorittaa käytännön toiminta: se voidaan tallentaa työkaluja, -välineet, lannoitteet, tuholaisten torjunta.

  Sisällä kasvihuoneet kehotetaan varustamaan karanteenialueelle. Se on telineeseen tai sen osa, suljettu ovi lasista tai polykarbonaatista. Se on yleensä sijoitettu uusia kasveja läsnäolon testaamiseksi sairauksien tai tuholaisia. 1-2 viikon kuluttua, he ovat antaneet siirtää tärkein kasvihuone alueella. Myös karanteeniin sijoitettu ruukkuihin kasveja, jotka ovat alkaneet loukkaantunut, että ei levittää tartuntaa terve kulttuuriin.

  Rakentaminen telineiden kasvihuoneessa: Video

  • Miten järjestää kasveille kasvihuoneessa
  • Käyttämällä agrovoloknom kasvihuoneissa
  • Metalli harjanteet päällystetty

  Meillä ei ole suuri kasvihuone polykarbonaatti, 3-6 metriä. 2 vuosi kasvihuoneessa ei ollut normaali radalla, sängyt olivat aivan aidattu kanssa levyt, ja se ei ollut mukava. Viime kesänä mieheni laittaa pitkin harjuja Betonituotteet, sora radalla unen ja täytetään sementtilaastilla. Tuloksena oli raideleveys 55 cm keskellä kasvihuoneessa. Hänen mukava työ, etenkin valmisteltaessa istutuskautta: erittäin kätevä kottikärryt ottamaan vanhan ja tuovat uusia maaperään. Säädettäessä valaistus ei ole epävakaa tikkaat ja ei uppoa maahan 🙂

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  53 − = 43