Kasvimaa parvekkeella

Mini puutarha parvekkeella

Viime aikoina enemmän ja enemmän valinnanvaraa ruoan keskittyy kestävyyteen ja laatu ostoksilla. Selvä, sillä terveys riippuu siitä, mitä syömme. Monet hedelmät ja vihannekset kasvatetaan maassa. Jos haluat kerätä tuoreita ja herkullisia sadon suoraan puutarhasta, ja rakastan kasvattaa kasveja ja kukkia, sillä et vaikeaa järjestää kasvimaa parvekkeella.

TÄRKEÄÄ! Ainoa magneettinen väline lasien, joka on valittu miljoonia kotiäidit! Lue lisää.

Tilaa parvekkeet ja lasitus voidaan käyttää paitsi kasvaa kukkia, erilaisia ​​vihanneksia, yrttejä, marjoja on hieno sisustus ja hyödyllinen lisä valikosta.

Puutarhat parvekkeilla - se ei ole vielä antaa, kasvit pitäisi olla ahdasta niiden laatikot, joten valitse keskikokoinen juuret, ja älä laita pensaiden suuret lehdet, jotka sulkee muita kasveja. Valinta vihanneksia on edelleen melko suuri tomaatit, makea ja kuumat paprikat, retiisit, keskisuurten porkkanat, kurkut, erilaiset vihreät ja salaattia.

Kurkut istutukseen parvekkeelle täytyy valita itsepölyttyvä, on jopa erityisiä hybridejä, jotka kasvavat on hauskaa ja helppoa. Tällaiseen vihanneksia tarvitset aurinkoa, niin että pohjoisen puolella se on liian tumma, vaikka taustavalo. On myös toivottavaa paikka suojautua luonnoksia, hyvä, jos lasitettu parveke. Valitessaan siemenet, lue tieto pakkauksessa, hedelmien on oltava tiivis, ja erilaisia ​​varjoa sietävät eivätkä vaadi pölytystä. Säiliö voidaan käyttää kontti kukkia reiät tuuletus ja viemärit, ja erityinen jalusta.

Suosi kirkkaita värejä, se houkuttelee vähemmän aurinkoa, ja säiliö on huomattavasti ylikuumentunut.

Voit ostaa erityistä maaperän vihanneksia, tai tee oma seos. Jos saat monipuolinen puutarha maaperän ja komposti, voit käyttää niitä yhdessä valmiin maaperän seos suhteessa 4: 1. Täytä pohjaan säiliön vedenpoistokerroksen 3 cm, ja ylhäältä täyttö maaperän sekoitetaan ennen kuin se saavuttaa säiliön reunaan. Siemenet kurkku kasvi vetäytyessä reunasta etäisyydellä 30-40 cm: n päässä toisistaan. istutus syvyys on enintään 2 cm. Astia suljetaan kalvon säilyttää kosteutta. Milloin ampua elokuva voidaan poistaa. Kun uhka pakkasta lehtiä voidaan ottaa kurkut parveke.

Kuumina päivinä, kasvien puutarhassa on toivottavaa pritenyat, ja lisätä kosteuden, paljastaen seuraavan säiliön vedellä tai märkä hiekka. Feed kurkut voi olla viikoittain, kastelu erityistä lannoitetta ratkaisu. Kastelu pitäisi olla päivittäin, koska ne kuluttavat paljon vettä.

Tomaatit rakastavat aurinkoa, täydellinen paikka niiden olevan lounaisosassa osa talon. Järjestämällä mini kasvimaa, sinun pitäisi valita oikeanlaisia, saada toivottua tulosta. Kasvien tulisi olla matala, jossa on kompakti juuristo. Se on parasta kasvaa parvekkeilla sopivaa kypsymistä lajikkeita.

Istutus tomaatit voi tavallisissa saviruukkuja, 2-3 siemeniä, jos kaikki itävät, ne täytyy istua alas. Idätysprosessia on sama kuin kurkku. Kastelu taimet voi olla kertaa 8 päivää ja sitä voidaan kiertää joka toinen päivä toisen osapuolen valoa, niin että alkio oli tasainen. Tarvittaessa sitoa varret panokset.

Kastelu kahdesti viikossa, ja joka 10 päivä sinun täytyy ruokkia kasvi. Kesällä jokaisen Bush on toivottavaa kaada 2 rkl tuhkaa. Vaaran välttämiseksi sienitautien pensaiden on varmistettava riittävä määrä auringonvaloa ja tuuletus säännöllisin väliajoin. Toinen bonus kasvatetaan tomaattia on, että monet hyönteiset eivät siedä haju vihreät lehdet, joten muutama pensaat rasiaa suojan hyttysiä kesällä.

Pepper rakastaa myös valoisat huoneet, ja on parasta kasvaa sitä hyvin valaistussa puolella. Puutarhaan parvekkeella hänen kasvanut taimi menetelmällä. Siemenet istutetaan laatikoihin ja kolmen viikon ensimmäiset taimet näyttävät. Näistä versoja valitaan vahvin ja istutetaan yksittäisiin ruukkuihin. Aikana elinsiirron Pääjuuren on prischepnut.

On parveke pippuria kestää vuonna toukokuun jälkipuoliskolla. Kuumina päivinä vaatii kastelua 2 kertaa päivässä, ja varmasti löysää maahan ruukkuihin. Lannoitus tuottaa joka 10 päivä, valitaan yleinen nestemäinen seos. Varo kasvien, poistamalla kellastunut lehtiä, hedelmiä poimitaan kypsymisen. Huolimatta siitä, että pippuria rakastaa vettä, se ei voi olla paljon täyttää, koska ylimääräinen vesi saattaa näyttää mustalta jalka, ja läiskät lehtiä.

pippuria Kukinta ajoittuu koko ajan elämää, joten Bush voi olla sekä hedelmiä ja kukkia, joten se on todellinen koristelu parvekkeelta.

retiisi

Retiisi ei pidä liikaa lämmintä ilmaa, laita se ikkunalaudalla kanssa siili voi. Siemenet istutetaan etäisyydellä vähintään 5 cm: n päässä toisistaan, versot näkyvät lämpötilassa yhden asteen lämpöä kasvavat hyvin 6-8 ° C: ssa, maksimi lämpötila ei ylitä 18 ° C: ssa

Tärkeintä on, että pitää yllä tarvittavaa maaperän kosteutta, hedelmä pilaantuu on kuivuus.

Kastelu on tarpeen hillitysti mutta säännöllisesti, maaperä on löysättävä jälkeen kastelua. Maaperän retiisi olisi runsaasti ravinteita, lisäruokintaohjelma ei tarvita, se kasvaa nopeasti, ja on kohtalainen tehovaatimukset.

Syvyys istumapaikkaa noin 35 cm, 25 cm maakerros. Jos versot jälkeen syntymistä erittäin venytetty, niiden on okuchit ja kaada maahan, muuten hedelmiä ei muodostu. Sato niiden erääntyessä, mutta ei overexposed vanhentuneet maassa, retiisit on karkea. Tilan säästämiseksi Parvekkeen puutarhan voit istuttaa toisen sadonkorjuun jälkeisiin retiisit hänen paikallaan, sama kurkku, esimerkiksi.

Porkkanat kasvavat hyvin ei kovin kuuma aikaa keväällä tai syksyllä. Säiliö porkkanat pitäisi olla syviä tyhjennysaukot.

Kun istutus ruukkuihin porkkana valitse lajikkeita, jotka eivät kasva enempää kuin 5,8 cm. Istutus mahdollista kun ulkolämpötila on vähintään 7 ° C, se kasvaa parhaiten 15-23 ° C:

Kesällä porkkanat olisi otettava varjossa, ja lämpötilan pitämiseksi 10 ° C alempi kuin auki. Käytettäväksi tasapainottavat lannoitteen seos, jolla on alhainen pitoisuus typpeä. Saavutettaessa alkio 5 cm, porkkanat on ohentua.

persilja kasvavat hyvin matalassa laatikot, kasvien siemeniä voi olla huhtikuun alussa. Lajikkeet on parempi ottaa hätäisiä ja antaa paljon kasviksia. Kaada maaperän kuumalla vedellä, tehdä uran syvyys 1 cm, kylvää, ja kaada uudelleen. Viljelykasvien kastellaan joka toinen päivä, kun synty voidaan kasteltava päivittäin.

tilli - vaatimaton näkymä vihreys. Hyvä kasvu lämpötilassa 17 ° C on riittävä, istutus on sama kuin persilja.

salaatti Se on todellinen koristelu oman parvekkeet. Uran syvyys 1 cm kylvää siemenet harvaan. Ennen syntyminen paremmat valmiudet pitää varjossa. Kovasti kosteutta, ja vaatii säännöllistä kastelua. Ensimmäinen sato voidaan korjata kolmen viikon kuluttua, katkaisi äärimmäinen lähtee tasaisesti kaikille pensaat, jättäen keskellä, niin teidän ituja päivitetään jatkuvasti, ja sato voidaan käyttää keskeytyksettä.

Kasvava kasvimaa parvekkeella voi olla mielenkiintoinen harrastus, varsinkin jos tuo tarvittavia tuloksia. Vihanneksia, yrttejä, tämä ei ole kaikki, voit kasvattaa herkullisia mansikoita tai mansikoita aivan ikkunan.

Mansikat voidaan kasvattaa säiliöissä on kaskadityyppistä, roikkuu ruukuissa tai Hill ruukut erikokoisia. On myös mahdollista käyttää erityistä roikkuu laukkuja, valmistettu materiaalista läpäise vettä ja ilmaa. Pensas lajikkeita voi valita ja ampelnye paras remontant.

mansikat

On parasta kasvaa mansikoita aurinkoisella puolella, mutta myös pohjoisessa voidaan kasvattaa pensaita ylimääräisiä valaistus. Aloita istutus taimet voivat olla toukokuussa yrittää heti elinsiirron kasvin ostettu kontin estää kuivumisen juuret. Mansikoita tarvitse suuria ja syviä ruukut alareunassa kuivatuskerros päälle asetetaan maan peitossa. Jos ostaa valmiina maaperän sekoitetaan parhaiten vihanneksia.

Voit käyttää tavallisia puutarha maaperän lisäämällä turve, komposti ja vähän hiekkaa. Älä istuttaa liian syvälle Bush, ja hyvin litistää juuret. Istutuksen jälkeen runsaasti kastellaan ja laittaa aurinkoisessa paikassa.

Kastelu tarvitaan säännöllisesti, erityisesti kukinnan aikana ja hedelmien kypsymistä. Vettä voidaan kaataa astian tai pensaan alla, varotaan märkä lehtiä. Lannoitteita onnistuu parhaiten luonnon lannoitteita kuten matokomposti.

Kasvimaa parvekkeella voi tulla sisustus-, epätavallinen ja omaperäinen suunnitteluratkaisu tilaa. Jos et halua sotkea maahan, on tapa kasvattaa kasveja ilman multaa.

Hydroponics auttaa kasvattaa kasveja käyttäen tavanomaisia ​​veden ja ravinteiden ratkaisu. Jos valita oikea suhde vettä, happea ja ravinteita voi saada hyvän sadon. Tällaiset puutarhat ilman maata parvekkeet varmistaa puhtaus, parantaa tuottavuutta, ei kerry haitallisia aineita maaperästä eivät vaadi usein kastelua, ja eivät ole alttiita taudeille.

Laite- vesiviljelyyn tulee kalliimmaksi, mutta tulos miellyttää teitä.

Kasvimaa parvekkeella: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää aloittelijoille

Asukkaat kaupunkiasuntoa voi harjoitella suosikki puutarha parvekkeella Monet fanit Puutarhanhoito menestyksekkäästi järjestää pieni, mutta korkea-asteen kasvimaa parvekkeella. Kasvata omat kädet puhtaina kurkut, tomaatit, ja jopa mansikoita parvekkeella tai tuoreita yrttejä ikkunalaudalla omalla voimallaan, jopa aloittelijoille maataloudessa. Täytyy vain oppia perusasiat ja olla kärsivällinen.

Kasvimaa parvekkeelle ilman ylimääräisiä kustannuksia

Kasvava kotimainen vihannekset omalla parvekkeella omin käsin ei edellytä merkittäviä pääomasijoituksia. Tärkeimmät kustannukset liittyvät siementen hankintaan tai taimia, ja jotkut ravintoarvon maaperän alustan.

Mielikuvitus auttaa luomaan monipuolinen ja ainutlaatuinen ruukut

Pohjimmiltaan järjestämiseksi kasvimaa parvekkeella tai parvekkeella ja tehdä se alkuperäinen vuodetta sopii nurkissa vanhojen laatikoiden, vuotavat kauhat ja kulhoja ja jopa epäonnistunut huonekaluja.

Pienemmät säiliöt täydellisesti korvata ruukut, joissa kasvaa taimet ikkunalaudalla. Entistä aiheellista istuttaa taimet tuli vahva niihin.

Järjestää parvekkeella puutarhassa ja kerätä hyvän sadon erilaisilla kasveilla henkilö tuntee maataloudessa, tietenkin helpompaa. Noviisi tässä asiassa on suositeltavaa aloittaa, jotta poimia ja laittaa erikoiskasviyhdistyksen sopeutettuja kasvaa sisätiloissa.

On parasta treenata kotona sängyt ovat kulttuurisia:

 • hedelmät: tomaatit, kurkut, paprikat;
 • Levyt: chard, salaattia, selleri;
 • palkokasvit: pavut, herneet;
 • Sipuli: Vihreä sipulit;
 • root: retiisi;
 • yrtit ja mausteet: korianteri, persilja, tilli;
 • marjat: mansikka.

Jos pyydät järjestää kätensä ikkunalaudalla kukkapenkkiin ja kasvaa mansikoita, noviisi puutarhuri paitsi keräämään sato tuoksuvia hedelmiä, mutta myös saada esteettistä nautintoa. Loppujen lopuksi vaikea keksiä ajatuksen kehittyneempiä sisustus parveke kuin kirjava siisti vihreä pensaita, ripustetaan kirkas mehukas marjoja.

Tämä ei ole vain mielenkiintoinen harrastus, mutta myös vitamiinien

Jotkut käsityöläiset hallita istuttaa ja kasvaa parveke tasainen munakoiso ja porkkanat. Mutta vielä parempaa, älä laita sinne suuria vihanneksia tai kasvit kuten juuria, joista suuri määrä tarvitaan maata.

Miten järjestää kasvimaa parvekkeella

On syytä huomata, että parveke, johon asunnon omistajat aikovat järjestää kasvimaan tulisi lasitettu. Jos avoimen suunnittelun, tehdä sängyt, jota voit käyttää ympäri vuoden, ei toimi. Tässä tapauksessa, yrtit ja taimet off-season voidaan kasvattaa ikkunalaudalla. Mutta jos parveke on eristetty, se on loistava tilaisuus tehdä siitä omiin käsiinsä todellinen kasvihuone.

Viljelyyn juuresten tarvitsevat perusteellista sänky Joka päivä, vesikasveja

Voit varmistaa, että puutarha parveke improvisoitu juhlaa sadon, on ratkaistava useita organisaation tavoitteet:

 1. Valaistus. Jos vuoteet käyttää ympäri vuoden, sinun täytyy tehdä ylimääräistä keinovalossa heille. Talvella istutuskautta loisteputket palavat noin 8 tuntia keväällä - vähintään 4 tuntia. On parveke katto valaistus järjestää. Jos haluat kasvattaa vihanneksia ikkunalaudalla, lamppu on kiinnitetty ikkunan avaaminen.
 2. Varjostusta. Kesällä kasvit on ristiriidassa vuodetta varjostus suoralta auringonvalolta. Tehdä tämän, järjestää verhot kangas, sideharso. Hyvä pritenyayut tavalliselle paperille.
 3. Lämpötila. Prosessissa viljely vihanneksia eri kehitysvaiheessa kasvit tarvitsevat säätää keskilämpötila on + 12 ° C: sta 25 ° C: ssa Ilmanvaihtojärjestelmä on välttämätöntä asentaa lämpömittari.
 4. Lämmitys. Jos loggia tai parveke ei kuumenneta, se ei tarkoita, sinun täytyy luopua ajatuksesta järjestää puutarhassa kädet talvella. Hyvä eristys riittää infrapuna lämmittimet.
 5. Kosteus. Kuivissa olosuhteissa on tuhoisa taimet. Normaalin kehityksen ja hedelmien kasveja on säilytettävä riittävästi kosteutta parvekkeella. Ilmankostuttimina käyttää märkää hiekkaa laatikoihin.

Sängyt tuottaa, jos maa seos on riittävä ravitsemuksellinen koostumus. Jo pohjaa, voit valita kukkakaupan. Desinfioida hänen paistetaan uunissa. Mutta voit valmistaa oman ravinteiden alustaan.

Ei ruokkia tehtaan jatkuvasti käyttöön pitkävaikutteinen lannoite

Niiden koostumus voi olla erilainen:

 • turve, humus, mullein ja turpeesta maa suhteissa 5: 3: 1: 1;
 • humus, mullein ja turpeesta maa - 7: 1: 1;
 • humus, joki hiekkaa ja kompostimulta - 2: 1: 1;
 • ja humus turvetta maa - 2: 1.

Kultakin täydeltä ämpäri seoksen lisätään 2 kuppia tuhkaa. Sadonkorjuuta edeltävät osat ensimmäisestä lämmin kevät päivää syksyyn kylmä, viilentyäksesi sisätiloissa pimeässä.

Ideoita perennat parvekkeella

Muutama sana pakkauksessa, jota voidaan käyttää kylvämiseen siemeniä parveke tai ikkunalaudalla. Ideoita, jotka mahtuu potin, erilaisia ​​syntymässä.

 • tavallisia ruukkuja huonekasvit;
 • tulla rappeutumaan ruukut, laatikot, astiat;
 • Kertakäyttömukit;
 • kuohkea muovipusseja;
 • rakennus säkkejä.

On tärkeää, että pohja oli reiät salaojitus. Matalassa puulaatikot pakattu planochki alaspäin ei ole lattialle, ja puuttui aukko.

Paitsi sipulit voi kasvaa salaattia, tilliä, basilika, korianteri, persilja ja muut vihreät

Miten valmistautua säiliöiden kasvattaa vihanneksia? Tätä varten:

 1. Tilavuus säiliöitä käytettäväksi vuoteet, määritetään kasvi tarvitsee tarvittava määrä maata sen juuristo. Yleensä vain kertaalleen tarvitaan noin 3-5 litraa.
 2. Ennen näitä improvisoituja ruukuissa varmasti desinfioida heikko kaliumpermanganaattiliuoksella.
 3. On voitava tyhjentää ylimääräinen neste, niin että juuret eivät lahoa.
 4. Kaikkien kontit järjestää lavaa.
 5. Alareunassa sängyt sora kaadetaan.

Ideoita tehokkaasti käyttää vähän tilaa, joka on parvekkeella, on kaikkein odottamattomia.

 • Kontit viljelyyn sijoitetaan pystysuoraan laitetaan hyllyille, alakatot ja seinät koukkuja, rakentaa pyramidit tölkkien ja ruukut.
 • Alle mansikka sopivat rakentaminen polyvinyylikloridista putki. Putken halkaisija on 150 mm: n etäisyydellä 25 cm alle poistoaukkojen tehdä kasvit, savi täyttötilavuus ja saostettiin seoksella pensaita. Putki laitetaan lokeroon soralla.
 • Sillä köynnökset ei ole vaikea tehdä ristikko, jolle takertuu varret. Tämän vuoksi on tarpeen koota kehyksestä 4 puisia lautoja ja vedä lanka tai nylon köysi poikittain niiden välillä.

ESIMERKKI puutarha parveke (video)

Eikä siinä kaikki ajatukset, jotka tulevat mieleen ovat kokeneet puutarhurit. On mahdollista, että tulokkaat tässä liiketoiminnassa keksivät paremmin innovoida ja olla tehokkaampaa käyttää ei-standardi lähestymistapoja. Meidän täytyy vain päästä alkuun, ole kärsivällinen, ja niin varmasti mennä.

Huomio, vain tänään!

Lisää kommentti

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Luo kasvimaa parvekkeella tai ikkunan: mitä kasvaa ja miten?

Vaikka hyllyt ovat täynnä erilaisia ​​ympärivuotisen vihannekset ja tuoreet yrtit kuitenkin ajatusta omassa pikku puutarha ikkuna keittiössä tai parvekkeella monet näyttävät kovin houkuttelevalta. Mitä ylimääräisiä vaikeuksia? Miksi ei vain ostaa sama supermarketista?

Joka kasvimaa sopii ikkunassa

Se ei ole edes täällä taloudessa (vaikka se on havaittavissa, varsinkin talvella) - oma kasvimaa ikkunalaudalla on houkutteleva, koska se antaa mahdollisuuden nauttia maistuu kotitekoisia kypsiä tomaatteja ja kurkkuja, erilaisia ​​kirkkaan vihreää salaattia, persilja ja selleri. Oma kasvatetut vihannekset ja yrtit ovat paitsi maukasta, mutta myös taatusti hyötyä, koska ne eivät sisällä kemikaaleja.

Jos osut ajatukseen luoda kasvimaan parvekkeella, olet kiinnostunut tietämään miten oikein varustaa. Aseistettu seuraavia ohjeita, voit pian voi omistaa ja kerätä herkullisia satoa niiden ikkunalaudat!

omia vihanneksia ja yrttejä kasvatetaan paitsi maukasta, mutta myös taatusti hyötyä

Älkäämme unohtako, että on ikkunalaudat ja parveke tilaa on vielä vähäistä tarpeeksi, ja siksi, suurilla laitoksilla on parempi jättää kasvimaa. Älä tuhlaa aikaa ja viljelyyn juuresten konteissa - se on kuuma ja tungosta. Koska suuret lehdet kurpitsan ja kesäkurpitsan muita kasveja nopeasti kuihtuvat. Ei sovellu parvekkeet ja ikkunat asuntoja ja munakoisoa, sipulia, kaalia ja perunoita.

Mitä istuttaa puutarhassa ikkunassa? Valinta ei ole niin pieni tomaatit, makea ja kuumat paprikat, retiisit, kukkakaali ja kaali, keskisuuret lajikkeiden porkkanoita, kurkkua, eivät vaadi pölytystä. Vihreät: salaattia, fenkolia, basilika, korianteri, persilja, selleri, sitruunamelissa, timjami, chard, minttu, sinappi levy, parsa, pinaatti, sipuli ja valkosipuli (Quill).

Varustaa puutarhassa ikkunalaudalla tai parvekkeella

Laita vihannekset ja yrtit parhaiten seuraava: monivuotinen vihanneksia - in piironginlaatikko, kotitekoinen kurkkua - säleikkö, vehreässä kasveja - hirttämällä hyllyillä. Valitsemalla sopiva astia ja kokoavat kätevä muotoilu eri laatikot, on tarpeen säätää asianmukaisen valaistuksen, optimaalinen lämpötila ja kosteus, ja laatia hyvä maahan.

Säiliö voidaan käyttää puuhäkit kuusen tai mäntylaudoille paksuus on noin 2 cm, korkeus 12-15 cm. Pituus laatikot tehdä paremmin vähemmän kuin pituus kynnyksen ja parveke. Alareunassa puulaatikkoa muista antaa reiät vedenpoisto, ja ulkopuolella kynsien pohjaan lankun poikki laatikko ei sovi tiukasti lavaan. Muovilaatikoissa suositeltavaa valita korkeampi, koska pohja tulee vuodattaa kuivatukseen hiekkaa tai soraa kerros 5 cm.

Säiliö voidaan käyttää puuhäkit kuusen tai männyn levyt

Sen lisäksi, että laatikoiden usein puutarhassa ikkunan käytetty keramiikkaa ja muoviset ruukut vihannesten kasvit ja taimet, savi kulhot taimet, lehtivihannekset ja ituja sekä onttoja turvetta ruukkuihin.

Kesällä luonnonvaloa tarjoaa kasveja parvekkeilla ja ikkunalaudat optimaalisissa olosuhteissa. Mutta puhkeamista syksyllä on aika huolehtia hyvässä valaistuksessa. Valonlähteet sopiva luminoivan fluoresoiva valo tai valkoista valoa, joka perustuu 120-300 W per 1 neliömetriä Koska lamput tuottavat vähän lämpöä, ne voidaan sijoittaa laitoksen läheisyydessä. Saavuttaa yhtenäinen kehittäminen kasveja, ne olisi määräajoin kiertää eri osapuolia ja järjestää.

Lisäeläketurvan joulukuusta helmikuuhun tarvitaan taimi tomaatit, paprikat, kurkut, maaliskuussa - taimet salaattia, kaali, selleri. Sytyttää valoa kasvit tarvitsevat päivittäistä tuntia 6-8, mutta ei yli 30 päivää yhteensä.

Loggialle voi ylikuumentua kesällä, tällaisissa tapauksissa, kasvit tulisi olla pritenyat paperi, sideharso, veden lisäksi ja suihkutetaan vedellä. Laatikot vihanneskasvit on suositeltavaa laittaa kontti kosteaan hiekkaan, kevytsoraa tai sahanpuru, suojella herkkiä juuret.

Vuonna hallaöitä kun on jäätä ikkunoista, sinun täytyy kattaa ne verhot tai elokuva

Vahvaan jäähdytys ja pakastusjärjestelyt siirretään huoneeseen. Vuonna hallaöitä kun on jäätä ikkunoista, sinun täytyy kattaa niitä verhoilla tai elokuva. On lasitetut parvekkeet, joka sijaitsee etelälaidalla on mahdollista kerätä tuottoa tomaatit vasta marraskuussa.

Optimaalinen kosteus voi olla ajoittain tuulettaa joissa kasvit sijaitsevat, ja niiden vieressä asettaa astiat märällä hiekalla tai vesi. Käytetään myös ja huone ilmankostuttimet. Lisäksi kasvimaalta ikkunalaudalla suihkuttaa vettä aamulla ja lounaalla (kevät, kesä) tai vain lounaalle (syksyllä, talvella).

Ogorodnaya kentän tai maa sen puhtaassa muodossa kasvimaa parvekkeella ei toimi seurauksena kastelu ravinteita se pestään pois, ja itse maaperä on erittäin tiivistetty. Juuri valmistettu turve, liian, ei ole tarpeen - se sisältää myrkyllisiä aineita kasveja.

On parasta käyttää seosta kasvimaa, pellolla tai SOD maa humus, turve, kompostimulta, lisäämällä ryhlyaschimi materiaaleja. On kuitenkin syytä muistaa, että jokaista vihanneskasvituotannon ensisijainen peruste tietyn koostumuksen, joten se on parempi ostaa erikoisliikkeisiin maaperän sekoitetaan kukkakauppa.

Ennen kuin aloitat istutusta kalibroitu siemenet suositellaan liota päivä lämpimässä vedessä. Voit myös paketoida liotetut siemenet sideharso, laittaa muovipussiin, ja kovettua ne jääkaappiin nopeuttaa itämistä. Jälkeen päivän pois jääkaapista, kun siemenet siirretään maahan. Kun kylvö siemenet maaperässä on erittäin tärkeää tarkkailla syvyys tiivisteen ohjeiden mukaisesti kääntöpuolelle paketin tai ne on pitkä aika nousta tai ei idä.

Kun valmis taimet, liikkuvat laatikot lämpimässä paikassa, auringonvalolta suojattuna, ja peitä ne lasi tai läpinäkyvä muovikalvo. Määräajoin spray maaperää vedellä spray, ja pian näet ensimmäisen stirrings tulevaisuuden kotipuutarha!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 2 =