Katto eristys elokuva

Höyrysulku kattoon puukatoissa: materiaalit, asennus, selostuksia

Kun kokoavat talon ensimmäiseen kysymykseen höyrysulku päällekkäisyyksiä ei synny. Tästä asiasta kodin omistaja alkaa ajatella, kun se tulee lämmöneristyksen huoneeseen. On käynyt ilmi, että kaikki kotimaiset mestarit osaavat varustaa höyrysulku. On myös tärkeää päättää, mitä materiaalia käyttää tähän tarkoitukseen. Loppujen lopuksi yksinkertainen elokuva, esimerkiksi käytetään harvemmin nykyään.

Tarve höyrysulku kattoon päällekkäisyys

Höyrysulku katto puinen katto tarvitaan. Näin vältetään höyryn tunkeutuminen osaksi eristekerros. Materiaalit on suojattu haitallisilta vaikutuksilta kosteutta. Tämä välttää kosketusta kostean ilman lämmitin. Jos jätämme näitä sääntöjä, se homeen peitossa ja sientä. Koko rakennus kestää huomattavasti vähemmän. Loppujen lopuksi tulisi suojella vastaan ​​kielteisiä vaikutuksia.

Läsnäolo höyryn eristekerros ei voi vain suojata materiaaleja vedestä, mutta myös vähentää lämpöhäviötä. Jos päällystyskerroksen tyhjäksi, ne heijastavat suurimman osan lämmöstä, lähettämällä takaisin huoneeseen. Mutta kostea ilma pääsee vapaasti pakenemaan ulkopuolelle. Päätehtävänä kansi ulkonee eristyssuoja kertyminen kosteutta siinä.

Ennen kuin tehdään vuonna höyrysulku katto parketti, sinun täytyy ostaa materiaalia, ottaen huomioon talousarvioon työn sekä tavoitteet. Tällä perusteella seuraavia aineita:

 • polyeteeni;
 • jossa kalvo vaikutus kalvon;
 • asfaltti;
 • lakat;
 • tiivistystahnat;
 • kalvomateriaalista.

Kun se tulee kalvoja kalvon vaikutus, ne eivät salli kosteutta tiloissa. Muun muassa ne estävät häntä tulee ulos. Lakkojen yms on sama vaikutus. Ja tässä on yksi halvimpia materiaali on asfalttia. Melko usein, asiantuntijat neuvovat ei käytä tavanomaisia ​​polyeteenikalvo höyrysulun asennusta varten. Sitä käytetään vain äärimmäisissä tapauksissa. Tällainen pinnoite ei läpäise ilmaa, joten rakentaminen suljettuun koteloon. Tässä tapauksessa huone ei ole tuuletettu, kondensaatio kerääntyy kalvon pinnalle. Seurauksena - kosteus kerääntyy rakennuksen sisällä, syntyyn vaikuttavien hometta ja homeen.

Sanotaan päätät tarvitset höyrysulku kattoon parketti. Tässä tapauksessa asfaltti voi käyttää vain, jos rahaa ei ole tarpeeksi laadukasta materiaalia. Hän ei ole kestävä. Valitse se lähinnä siitä syystä, että se on edullinen. Asiantuntijoiden mukaan paras ratkaisu on höyrysulku perusteella nestemäisen tahnoja tai kalvo elokuvia. Niitä voidaan käyttää luotettavasti suojaamaan päällekkäisyys antaa lähdön kostean höyryn ulkopuolelle.

Suositukset asentamiseksi höyrysulun

Höyrysulku katto parketti pitäisi paitsi oikein valittu ja asennettu, ja tekniikka. Pääsääntöisesti, materiaali asetetaan sisälle tiloissa. Jos lämpötila laskee kylmässä riittävän suuri ja lämpötila nousee pisteen alle 30 ° C: ssa, höyrysulku on asennettu molemmille puolille. Tämä estää esiintyminen tiivistyminen eristyksen ja säilyttää enemmän lämpöä sisätiloihin. Mutta ei siinä kaikki. On muistettava, että höyrynsulku olisi vahvistettava kattoon kunnes varustaa eristekerros. Kangas venytetty ilman notko ja ryppyjä. Lähellä kappaletta päällekkäin limittäin. Kaikki liitokset on liimattu teipillä rakenne, joka sallii ilman kulun.

Höyrysulku - kalvo, joka on kiinnitetty erityistä nauloja laaja hattu. Korvata kyseiset laitteisto voidaan nitoa sinkiläpistooli. Näissä tulee ympäröidä tiivistettä pahvista tai muusta vastaavasta materiaalista, jotta elokuva repeämä. Vaihe kiinnityspisteiden väliin ei saisi olla enemmän kuin 30 cm. Kun kalvo suunnitelma helma päällekkäisiä luonnos, vahvistamisesta avulla metalli- profiileja tai rima elementtejä.

Usein yleismies miettiä, miten oikein asennetaan höyrysulku. Kumpi puoli luoda materiaalia, se on tärkeää päättää ennen töiden aloittamista. Siten, sileä puoli kalvon tarkoituksena on ulospäin kohti karkea laatta. Jos sekoittaa, niin saat päinvastainen vaikutus. Se on se, että vesihöyryn asettuu eristeen sisällä. Tämä johtaa väistämättä tuhoutumiseen materiaalin. Välillä höyrysulku ja katemateriaali pitäisi jättää pieni rako. Tämä on totta, kun on tarkoitus antaa höyrysulku molemmin puolin. Tämä lähestymistapa mahdollistaa kostea ilma pääsee kiertämään vapaasti ja mennä ulos.

Asiantuntijalausuntojen asennukseen

Kun annetun höyrysulku on tarpeen jättää on reikiä ja rakoja rainojen väliin. Näin varmistetaan suojelu lämpöeristys ja rakenneosia rakennuksen. Jos haet höyrysulun levy, asennus suoritetaan katolta. Se sijaitsee alle eristysainekerrokseen, kun sen täydellinen asennus. Ulkopuolella tulisi olla yksi kerros höyrysulku. Näin varmistetaan paremman suojelun eristyksen. Neste katto höyryä käytetään ulkoisesti aikaisemmin valmistettuun suunnittelu. Kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros on välttämätöntä ottaa käyttöön kaksi erillään täydellinen kuivuminen. On parempi tehdä tällaista työtä lämpimällä säällä. On tärkeää odottaa sadetta.

Rakentamisen aikana kaikki talon vaatii höyrysulun. Kumpi puoli luoda materiaalia, sinun täytyy kysyä alussa työn. Esimerkiksi, kalvoverkkojen melko aktiivisesti käytetään nykyään vesihöyryn hidastin kerros. Heillä on yksi etu, joka on kyky vähentää lämpöhäviöitä. Voit tehdä tämän, folio puoli huoneeseen lämpöä karkaa takaisin taloon.

Arvioita standardin höyrysulku katto

Jos olet sitä mieltä, mitä valita höyrysulku katto kotiin, sinun pitäisi kuunnella lausunnon omistajien omaisuutta. He väittävät, että standardi ei toimi oikein, jos sijoittaa sen sisäpuolelle sulkevan rakenteen. Vesihöyry ei virtaa kattoon ja eristys. Yleisin tämän tyyppisiä materiaaleja ovat: "Tehnonikol9raquo;" Izospan9raquo, ja "Ekolayf9raquo;.

Arvioita höyrysulun kerros refleksi

Höyrynsulku - aineet, jotka voidaan yhdistää yhdeksi ryhmäksi. Kuten eräs alalaji valita variantteja refleksi kerroksella. Sen käyttäjät, heillä on heijastava vaikutus. Älä missaa höyry lämpösäteily menee huoneeseen. Ne toimivat lisäeristys. Niiden käyttö, tunnettu kotimaisten mestareiden tehokkaimmin osoitti lisääntynyt höyryä. Yleisimmin käytetty "Penofol9raquo; ja "Alukraft9raquo;.

Arvioita höyrysulun ohjattu läpäisevyys

Jos mietit mitä käyttää höyrysulun enimmäismäärän, näet materiaalit rajoitettu läpäisevyys. Kuten asiakkaiden, tämä lähestymistapa on järkevä siinä tapauksessa kotelo ei käytetä jatkuvasti. Tähän voisi sisältyä maa taloja. jolloin höyrystyminen sykli ei ole vakaa. Ja lähdön jälkeen isännät elvyttämiseen höyryn eristekerros on rajoitettu läpäisevyys höyryn paeta ulkopuolella. Mukaan ostajien, tällaiset membraanit pystyvät ylläpitämään halutun höyrysulun. Niiden läpäisevyys on Sd = 2-4 m.

Arvioita höyrysulun vaihtelevalla läpäisevyys

Tämäntyyppinen voidaan käyttää, kun tehdään kunnostustöitä on ullakko kerroksessa. Tässä lähestymistavassa vain höyryä voi asettaa päälle, tuuletusrako ilman selvittämisestä. Läpäisevyyskerroin tässä tapauksessa vaihtelee alueella 5 m, mikä on totta kuiva kalvo; jos se on kostea materiaali, mainittu parametri on 0,2 m. Useimmiten kuluttajat valitsevat Delta-Sd-Flexx, joka liittyy keskiarvo höyrysulun.

Kalvot pidetään uuden tyyppinen höyrysulun materiaaleja. Mukaan ostajille, ne tarjoavat höyryn ja Gidrobarer. Verrattuna elokuvia, jälkimmäinen ei läpäise vettä ja höyryä, joka ei riipu suuntaan. Jos puhumme kalvot, niille on ominaista yksisuuntainen läpäisevyys. Tämä osoittaa, että se ei ollut yhdentekevää millä puolella ne sijoitetaan. Kiinteistön omistajat korostavat, että höyry kulkee materiaalin läpi, kun taas vesivuoto ei pysty vastaamaan. On huomionarvoista, että kalvot voivat olla yhden, kahden tai monikerroksinen. Edullisin on toinen vaihtoehto. Tehokkuuden virstanpylväitä tapauksista pysyy samalla tasolla.

Kustannukset höyrynestomateriaalin

Höyrysulku - elokuva, joka voidaan valmistaa eri yrityksissä. Kun se tulee materiaalia gidroparoizolyatsionnom yritys "Izospan9raquo,, sellainen, jota edustaa kirjaimella B, kuluttaja kustannukset 1000 ruplaa. Jos haluat valita vetrovlagozaschitnuyu kalvo "Izospan A" niin se täytyy maksaa 1500 ruplaa. Myynnissä löydät lisää ja estävät materiaalia höyry ja vesi. Jos hänellä on nimi "Izospan D», joudut maksamaan 1400 ruplaa. Höyrysulku kattoon puinen katto, jonka hinta on 1300 ruplaa., Se voidaan esittää myös vahvistettava elokuva. Jos haluat tällainen, niin voimme harkita Polinet Lux, jonka mitat ovat seuraavat: 2x25 metriä.

Olemme tutkineet tyyppisiä höyrysulun kattoon. Riippuen budjetin ja tavoitteesi, voit valita yhden niistä. Aina ei ole suositeltavaa tallentaa, koska esimerkiksi tavallinen elokuva ei voi täyttää tehtävänsä.

Joista valita höyrysulku kattoon: ymmärrämme, mitä on parempi ja miksi

Asuinrakentamisessa vesihöyryä on aina läsnä. Hän aktiivisesti nousee taas tiskaus, kuivaus ja silitys, kemiallinen pesu, kastelu kukkia, ruoanlaitto ja erityisesti kuuma suihku. Vaikka mies itse on jatkuva lähde siitä. Ja vaikka modernia taloa useimmissa höyryn peräisin tiloista ilmastoinnin avulla älykkäästi varustettu, mutta silti se on edelleen suuri markkinaosuus. Ja hän vain tuo paljon ongelmia.

Siksi, jos olet uusi käsite höyrysulun, suosittelemme huolellisesti tutkia tämän artikkelin, eikä luottaa muiden mielipiteitä. Sillä valitettavasti usein hyvitetään höyrysulku ominaisuuksia, joita ne kuitenkaan eivät lähestymään tai asennus on täysin väärä. Mutta me autamme sinua kaikissa ymmärtää: miten valita höyrysulku kattoon niin, että koskaan näe sitä ei avioeroa, tiivistymistä ei ole merkkejä rakenteellisista vioista. Kaikki tämä ei ole vaikea ymmärtää tärkeintä - kärsivällisyyttä!

Jos olisi kiinnostunut tämän opetusvideota selittää hyvin, miksi se on niin tärkeää, höyry, katto, ja mitä tapahtuu ilman sitä:

Milloin ja millaisia ​​tarvitsevat höyrysulun katon?

Kun itse, tämä suojaus - se on joukko toimenpiteitä, jotka ovat tarpeen, kun parit voivat tavata matkalla materiaalien korkea diffuusiovastuskerroin. Ja siitä, mikä on materiaalin ja millaisia ​​tilaa kyseessä (koti kirjastoon tai allas), se riippuu siitä, kuinka kovaa sinun täytyy suojata kattoon.

Mitä tapahtuu kahden tason tilojen?

Yksinkertaisesti, prosessi kosteuden tasaamiseksi kaksi huonetta eri korkeuksille sen ydin muistuttaa lämpötila korjausprosessi. Lämmin ilma on kyllästetty vesihöyryllä aina se siirtyy lämpimässä huoneessa ulkopuolella, ja jäähdytin, ja siten läpi seinien ja katon, jota kutsutaan diffuusio.

Ja tämä vesihöyry ilmasta tällaisen liikkeen aikana ja tiivistyy kosteutta tunkeutuu seinät. Itse päällekkäin eri materiaalien eri tavoin ohittaa tämän parin. Näin ollen, rakenne on jaettu kieli materiaaleja, joilla on korkea tai matala diffuusiovastus.

Kaikki asia fysiikan kuin materiaalin tiheys on pienempi, helpommin pari molekyylien läpi. Esimerkiksi höyry on helppoa läpi kipsi, punainen tiili ja puu. Mutta kalkkihiekkakivitehtaat ja betonilattian on ollut suuri diffuusiovastuskerroin.

Myös mineraalivilla, joka on nyt niin suosittu lämpeneminen kattoon, melkein ei kestä lämmintä ilmaa ja vesihöyryä, mutta vaahto on ylitsepääsemätön este hänelle. Ja höyrysulun tässä tapauksessa on asetettu joko tietämättömyys tai varten lisäeristys, joka ei koskaan sattuu. Varsinkin kun höyry - heijastava, näin:

No, kun se tulee kattoon, joka sijaitsee kahden lämmintä kerrosta. Ajatuksena on, että näissä tiloissa tulisi olla suunnilleen samassa lämpötilassa, joten höyry voi oikeastaan ​​olla tarpeen. Sitten tämä kakku on vain tuulen eriste, ja vain yksi tarkoitus: eristää tiloissa hienon pölyn eristys. Eli lyhyesti sanottuna, ei ole lämpötilaero - ei tule ongelmia.

Ja kuva on aivan erilainen, jos ylähuoneessa - ole lämmin. Mukaan fysiikan lakeja, sisäilman pystyy pitämään talon itsessään on vain tietty määrä höyryä. Esimerkiksi, lämpötilassa, joka on 20 astetta se pitää itsensä 17,3 g vesihöyryä, ja tämä on 100%: n suhteellisessa kosteudessa. Mutta mitä enemmän hän pystyy mukautumaan ei. Lisäksi, jos ilma on täysin kylläinen höyry, jopa silloin, kun pieni lasku veden lämpötila heti muuttuu neste, ja laskee muodossa sumun tai tiivistymistä. Mutta jos ilma on lämmin, se voi kestää jopa enemmän höyryä.

Yksinkertaisesti sanottuna, ilma tulee tiivis, ja lisääntynyt syrjäyttää liikaa höyryä. Ja parit siirtyvät lämpimässä huoneessa - kylmä, ja prosessia kutsutaan leviää. Parit pitäisi aina olla olemassa, jos matalammassa lämpötilassa, ja se on - limitys kylmän ullakon. Ja parit etsivät aina helpoin tie itse: lähtö, vuodot, materiaalin huokoisuus ja niin edelleen.

Jos katsomme olohuone, lämpötila lähellä kattoa on aina 2-4 astetta korkeampi kuin lattiaan, ja niin lämmintä ilmaa ylhäältä aina järjestää enemmän höyryä. Siksi deffundirovanie vesihöyry esiintyy epätasaisesti: suurin osa höyry vapautuu katon läpi, ja jotkut - yläosassa seiniin. Ja, tunkeutua ei-asuin- yläpohjan, höyry saavuttaa kastepisteen - samassa lämpötilassa, joka määrittää, milloin pari tulevat vesipisarat. Paitsi tietenkin, ei harkittu höyrysulku.

siksi höyrysulku tarvitaan sitten, kun päällekkäisyys on välillä lämmittämätön ja lämmitetty huonetta. Esimerkiksi kattoon välillä ullakkokerros ja lämmin lämmittämätön kattotilaan, ja sisäsivun ensimmäisessä maanalainen kerros tuuletettu:

Eristys ja vesihöyryn läpäisevyys lattian rakenne

Jotta höyrysulun katossa rakennuksen tarvitaan, olemme jo päättäneet. Mutta miten tiivis ja kuinka käsittämätön? Itse asiassa, jälleenvakuutusta ei tarvita. Ja jos teet kuuro höyrysulun päälle asuintiloja, kun tarvitaan toisessa muodossa, niin on olemassa riski saada lopulta lauhde, vaikka asia saattaa hyvinkin päättää hallittu kasvattaminen höyryn katon läpi. Joten seuraava asia, että sinun täytyy oppia valitsemaan oikein höyrysulku - ominaisuus Katemateriaalien kuten vesihöyryn läpäisevyys.

Perinteisesti, kaikki kattojen eristys, joka tehdään, on jaettu "villa" ja "vaahto". Ensimmäinen ryhmä sisältää kaikki eristeen mineraali- ja orgaanisia kuituja: mineraalivillaa, lasi- villaa, kivi ja vastaavat. Vaahto viittaavat materiaaleihin, jotka on muodostettu tehtaalla kovettuminen vaahto eri kemiallinen koostumus. Itse asiassa, kaikki lämmönjohtavuudelle ylärajan kaikki materiaalit on suunnilleen sama - se on 0,04 W / m ° C

Mutta lukuun ottamatta eristysominaisuudet, ja loput, ne poikkeavat melko voimakkaasti. Esimerkiksi, kaikki lämmittimet, jotka on valmistettu kuitu - höyryä läpäisevä materiaaleja. Koska niveltyvät toisiinsa monimutkaisella säikeet ne eivät muodosta umpisolurakenne, ja vesihöyry on sopivasti sijoitettu lämmitin, sekä helposti tulee ulos se:

Lisäksi monia moderneja puuvillakuituja ja päällystetty lämpöä eristävällä materiaalien vielä erityinen vettä hylkivä aine, ja tällaiset lämmittimet kutsutaan hydrofobisoi-. Lähtökohtana on, että molekyylit vesihöyryn ei enää tunkeutumaan kuidun, mutta vain takertuvat sen pintaan. Ja kun menee kriittinen massa näistä molekyyleistä, ne muodostavat kokonaisuuden pisara, ja hän liukuu omalla painollaan. Näin ollen, hydrofobiseksi puuvilla eristys on myös läpäisevä. On iso plussa on se, että vaikka melko suuri määrä tällaisia ​​lämmöneristys höyryä tuskin kastua, joten älä menetä ominaisuuksia.

Mutta vaahto materiaaleja, jotka on valmistettu täyttämällä huokoset ilman tai inerttien kaasujen, hyvin eri tasolla vesihöyryn läpäisevyys. Ja tällaiset lämmittimet ovat molemmat läpäisee vesihöyryä, ja ei unohda, luonteesta riippuen niiden huokosiin.

Esimerkiksi, polystyreeni, joka on valmistettu suulakepuristamalla ja kaikki sen kaasulla täytettyjä palloja ne on liitetty, on myös erinomainen höyrysulun, mutta vaahto, jota kutsutaan myös neekstruzionnym polystyreeni, välillä hänen pallot vain kaipaa molekyylin ja ilma ja vesi. Myös, vesihöyryn läpäisevyys kalvomateriaalista, jonka toinen puoli on peitetty alumiinifoliolla.

Että lasketaan ja höyryn läpäisevyys ominaisuudet: mitä pienempi suhde, sitä vähemmän höyry pystyy tunkeutumaan eristyksen. Normaalisti, vesihöyryn läpäisevyys kerroin eristys on järjestetty tiedot eriä, mutta huomaa, että on olemassa käsite "vesihöyryn läpäisevyys kerroin" ja on "vastus tekijä pari" ja ne ovat - eri.

Miten järjestää toimivaltaiselle kattoon höyrynsulku?

Mikä on katto höyrysulun? Se on materiaalia, jolla on suuri kyky vastustaa vesihöyryn läpäisevyys. Tämä kerros koostuu kaksi keskeistä osaa:

 • rainoja, joka toimii kalvon tai membraanin,
 • yhdyshihna, jonka tarkoituksena on varmistaa maksimaalisen tiiviyden kaikki liitännät ja päällekkäisyyksiä.

Asianmukaisesti sijoitti kattoon höyrysulun pitäisi näyttää tältä:

Käytössä laid ja sinetöity höyrynsulku tyytyväinen pintamaali, joka tarvitsee usein kehykseen. Siinä kaikki temput!

Miten valita laadun höyrysulku teknisistä ominaisuuksista?

Niin tänään, paljon materiaalia, joilla on suuri kestävyys höyrydiffuusion ja alhainen vesihöyryn läpäisevyys. Jo pitkään olleet hyvin suosittuja perinteisen polyetyleenikalvoilla, mikä periaatteessa tehdä työnsä, mutta älä ota kaikki samat korkeat vesihöyryn läpäisevyys, alhainen räjähtävää suorituskykyä ja hauraus.

Ja koska moderni valmistajat, sen jälkeen politiikka tuonnin korvaaminen, tuottanut tarpeeksi mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja, joiden joukossa on myös metallinen kalvo. Monet näistä aineista ja niiden ominaisuuksista tulisi selvittää, jotta ymmärtää: mikä on paras höyrysulku enimmäismäärän kotiisi?

Katsotaanpa listaa tärkeimmät ominaisuudet höyrysulku:

 1. vesihöyryn läpäisevyys - luonnehdinta kalvojen ja membraanien 0-3000 mg per neliömetri per päivä. Tämä indikaattori osoittaa, kuinka monta grammaa vettä höyryn muodossa voi kulkea päivässä jokainen metri kalvon. Mitä pienempi luku, sitä kurssia kohtaan. Jos kuvissa esittää vesihöyryn läpäisynopeus grammoina satoja tai tuhansia, sitten edessä - höyryä läpäisevä kalvo, ja sitä ei pitäisi asettaa lämmittimen alle, ja häntä.
 2. vahvuus. Tämä ominaisuus merkittävästi vaikuttaa siihen, kuinka helppoa se on sinun asennustyöt. Halpa eristys elokuva melko helppo murtaa, he menettävät eheyden edes kokoonpanon, kun ne putoavat työkaluja tai kun ne satuttaa. Toisaalta, vahva höyry kestää myös lämpötilan ero.
 3. Paine vesipatsaan. Höyrynsulkukalvo on suunniteltu, pitää vettä itse. Pohjimmiltaan tämä indikaattori on tärkeää, että höyryä läpäisevä kalvo, joka kirjaimellisesti voi saada sadetta. Sillä katto, se on tietenkin, ei ole kriittinen, vaikka ullakko vuodot koskaan sulkea pois.
 4. UV kestävyys. Tämä luku vaihtelee muutamasta päivästä kuukaudessa. Varmasti olet katsellut polyeteeniä, joka on pitkään ollut kadulla, se haurastuu ja taukoja. Mutta laadullinen materiaali säilyttää vakaa kehitys pitkään. Se on arvo, jos asennustyö ehdottaa pitäminen avoinna eristyskalvo kattoon pitkään ilman sisävuori.

Ja ymmärtää ja selvittämään, jos tämä oikea höyrysulku kattoon spesifikaatioiden Mieti huolellisesti kuvattu pakkauksessa kuvaketta. Ja luottavat tuotemerkin, joka tunnetaan kotimarkkinoilla ja nauttii luottamusta. Näistä tuotemerkkejä Izospan, Isover, Technonikol, Delphi ja muut.

Tyypin valitseminen höyrysulun materiaalia kattoon

Jos höyrysulun tarve on enemmän tai vähemmän selkeä, niin mitä parempi höyrysulun katto- ja opas valinta? Jokainen materiaali höyrysulun, joka tarjoaa modernin markkinoilla, sen edut ja piirteet. Esimerkiksi, sama polyeteenikalvon vähemmän kestävä alhaisissa lämpötiloissa ja altistuminen hapelle, nopeasti vanhentuneet, mutta edullinen.

Siksi moderni markkinat tarjoavat kuluttajalle, höyry pinnoitteilla:

 • komposiitti kalvo;
 • Vahvistettu kalvo, jossa metalloitu kerrokset;
 • diffuusi kalvon erilaisia ​​ominaisuuksia.

Tällaisia ​​materiaaleja ovat merkittävästi erilaisia:

Höyrysulku: luoda luotettava este

Tavanomaisten höyrysulku katto tilojen riittävästi vahvistettu tai useampaan saatavilla polyeteenikalvon, joka on suurin höyryn läpäisevyys. Sopivia jopa asfaltin, vain valitse se ja sitten tiiviisti paksumpi.

Mutta kalliimpaa kalvo - tukeva, vahvistettu materiaaleja, jotka on päällystetty kalvolla tai pehmeä kuori yhdellä kädellä. Heillä on hyvä sinetti, ja jopa ottaa huomioon lämpöhäviöt (ehkä tiedätte, että lämpö nousee aina). Ilman tällaista kalvoja voidaan tehdä höyrysulku sisäkaton, joilla on korkea kosteus, kuten keittiöt, kylpyhuoneet ja uima-altaat.

Tässä on esimerkki laadun höyrynsulku joka suojelee luotettavasti mineraalivilla:

Rajoitettu vesihöyryn läpäisevyys: kondensaatio ohjaus

Mutta on silti eräänlainen kalvo - Limited vesihöyryn läpäisevyys. Kuten eristäminen on luotu perustuu polypropyleeni termositomalla polymeerikuituja. Ja tällainen pieni vesihöyryn läpäisevyys mahdollistaa tasaisesti poistettava tiloista kaikki tarpeettomat kosteus, mutta seinät ja katto ei muodostu kondensaattia.

Tietenkin tämä vaihtoehto soveltuu vain, jos edellä mainitut tilat - asuin- ullakko, joka on suuri maalaistalo, ja muut rakennuksissa, joissa kauden asuinpaikka. Tietenkin, jos kyseessä on höyrysulku seinän ja katon höyrysulku tällaisia ​​kalvoja käytetään eristeenä rakenteita, mutta sitten se laskeutuu koneellinen ilmanvaihto, ja kattoon, yleensä, mitään sellaista.

Muuttuja vesihöyryn läpäisevyys: älykäs lähestymistapa

Lopuksi kalvo, jossa on vaihtuva vesihöyryn läpäisevyys - kalvo, joka hoitaa muuttaa niiden ominaisuuksia! Esimerkiksi, täysin kuivassa ympäristössä, kuten höyryä läpäisemätön este, kun taas kosteuden lisääntyessä tulee läpäisevä, ja antaa ylimääräisen kosteuden huoneessa. Se on nyt tuottaa höyrysulun kattoon yritys Delta.

Ja jos et laita höyrysulun?

Joskus tapahtuu myös, että katto on jo ommeltu ja höyrysulku joko unohtanut tai ei tiennyt. Niin älä hermostu ja huomata kuinka materiaali on jätetty kattoon. Joten, jos kipsilevyä, niin olet onnea: se imee kosteutta. Jos DSP myöskään tarvitse huolehtia, sillä DSP itse - tiheitä ja liitoselementti on liimaa. Jopa maali kattoon on hyvä suoja. Ja todellakin, viimeistelyyn kipsilevyä yleensä käyttää kaikkein yksinkertainen höyrysulun:

Valinta liitosliuskoja ja liima höyrysulku

Asianmukaisesti sijoitetun, höyry - se on kiinteä ja jatkuva kerros. Lisäksi tavallisella teipillä liima päällekkäisyyksiä ja liitoksia ei ole sopiva tässä - vain erityinen höyrysulku. Kukin valmistaja tarjoaa mahdollisuuksia liitosliuskoista eri tehtäviin.

Esimerkiksi, jotkut niistä ovat yksinomaan päällekkäisyyksien maalauksia, kun taas toiset - rajoittumaan kalvojen sileisiin pintoihin, ja muut - yhdistää höyrysulun huokoisen ja karkea pinta. Lisäksi on välttämätöntä hankkia yhteyden nauhan samalta valmistajalta kuin höyryn itse saavuttaa 100% saumauskerroksen.

Tällainen on myös useita erilaisia:

 • erityinen liimakalvo;
 • adhesiivikoostumuksen yhteydessä kalvon;
 • Rakentaminen teippi;
 • Alumiini-teipillä;

sekä kaksipuolinen teippi eheyden varmistamiseksi yksittäisten rainojen.

Vivahteet asianmukaiseen asennukseen kattoon höyrysulun

Ja lopuksi, antaa muutamia vinkkejä miten asennetaan valitun höyrysulun. Antaa höyrysulku tulisi aina mennä päällekkäin 15-20 cm, antaa suojaa tunkeutumista höyryn. Kaikki liitokset on tiivistetty teipillä rakentaminen.

Alle ullakko kattoon höyrynsulku tulee painaa sälepohja, ja niiden päälle - asentaa laatikon luoda kuilu kattoverhoukseen ja ullakko kerroksessa. Samalla huolehtia siitä, että tulevat sähköjohdot ja muut tekniset järjestelmät eivät loukkaa koskemattomuutta höyrysulun elokuva. Kaikki sähkökaapelit pitäisi sulkea, ja tarvitsevat häkki.

Lisäksi tällaista lupaa ei voida järjestää ylärajan, koska koska pienintäkään vahinkoa höyryn tämä tila on helppo muodostaa kondensaatin ja vesipisarat saattaa kosketukseen sähköä. Ja tämä on täynnä merkittäviä ongelmia.

Jos tehdään huolellisesti, että höyrysulku voidaan kiinnittää helposti riittävästi jopa määrä ja monitasoinen rakenne:

Ole varovainen, ja tulos korjaus on vain miellyttää silmää!

Nyt markkinoilla rakennusmateriaalien paljon synteettisiä tuotteita, ominaisuuksia ja toimintaa, jotka eivät ole selkeitä edes niiden tekijät. Mutta he tarvitsevat myydä, ja siksi keksiä ongelma, jonka ratkaisu ne ovat. Esimerkki - höyrysulun, kuten jotain muuta kuin vettä ja lämmöneristyksen. Jos huone on oikea ja vesivoiman eristetty, höyry kierto huoneiden välillä ei siis erillinen höyrysulku ei ole välttämätöntä, ja rahaa se ole sen arvoista.

Olen täysin samaa mieltä siitä, että höyrysulku tarvitaan aina kattoon, mutta se on ongelma valinta oikea materiaali siellä toistaiseksi, sillä ominaisuudet eivät juuri eroa toisistaan. Ja siitä, että se on tehtävä siten, limityksellä kankaalla toiseen 15-20 senttimetriä, en tiennyt ennen, joten ei laskemisesta ei niin haluaisimme. Se ei toiminut tehokkaasti.

Se on jo pitkään etsinyt tietoa siitä, mitä höyry sopii paremmin katto. Nyt minulle kysymyksen siitä, mitä tapahtuu kahden kerroksissa ratkaistu lopullisesti. Hyvin kuvattu, erityisesti siitä, mitä tapahtuu, jos materiaalin tiheys on pienempi, minkä vuoksi molekyylien helposti läpi. Nyt tiedän, kun tarvitset höyrysulun, koska se on hyvin tehty.

Huomasin enemmän kuin kerran tilanteeseen, jossa talonrakennusta asiakkaat itsepintaisesti halunnut käsitellä höyrysulun katot, joilla pyritään samalla säästää ainakin jonkin verran rahaa. Seurauksena, tämä on johtanut tuhoisia seurauksia, kuten heikkeneminen rakennusmateriaalien, homeen ja homeen eristysjärjestelmä kerroksessa. Siksi on parempi olla säästää rahaa, koska he sanovat, saita maksaa kahdesti.

Höyrysulku materiaalit katto

Lämpöeristys enimmäismäärän parvekkeella, kylvyssä tai tavallinen asuinrakennuksen ei ole tehokasta, jos osa tätä "katto piirakka" ei ole höyrysulku. Sekä ruoanlaittoon, ilman toinen komponenteista reseptin voi yksinkertaisesti pyyhkiä koko maku lautasen, ja jos kyseessä on katto - jos poistat höyrysulun, tulevaisuudessa voi olla monia kielteisiä vaikutuksia.

Lähes jokaisessa rautakauppa, löydät erilaisia ​​materiaaleja höyrysulun. Herää luonnollisesti kysymys: "Millainen höyrysulku kattoon valita?" Kysymys on varsin sopiva, sillä eri huoneisiin voivat olla erilaiset eristys.

Luoda esteitä höyry ei voi kutsua innovaatioita rakennusteknologia. Rakentamisen aikana puutaloja ja kylvyt antiikin ajoista lähtien valmistettu menettelyä lämpeneminen katto, jossa höyryä oli pakollinen osa. Luonnollisesti, materiaaleja, kuten kalvoa tai mineraalivillaa, ja puhe ei ole, niin, että kaikki komponentit olivat täysin luonnollista.

Niin, se on vanhin, mutta silti onnistunut käytetystä menetelmästä - höyrysauna kattoon savea. Käyttää tätä tekniikkaa on saunarakennuksessa. Kattoon lauta (ei kerrossänky, nimittäin lankkuja naulataan palkkien) venyttää vahattu paperi tai pahvi kyllästetty lakka, ja se kerros 2-3 cm pantu savi, joko yksinään (pehmenee), tai sekoitettu sahanpuru, olkea tai hiekkaa.

Kaikki aukot ja halkeamat on tiivistetty ja perusteellisesti tähän seokseen. Tämän seurauksena kuivauksen jälkeen, savi laitetaan lämmittimen.

Höyrysulun kylpyammeet katto-aineet eivät saa vain luonnollista alkuperää, mutta myös teollisessa menetelmässä. Olosuhteet saunan on ominaista korkea kosteus, sekä erittäin korkeat lämpötilat höyryä (Saunoissa puhaltimet "kuumempi" joskus lämmittää höyryhauteella 120 astetta).

Läsnäolosta johtuen näiden parametrien on tarpeen valita materiaalit höyrysulun, joka ei vapauta aikana lämmitys ei myrkyllisiä aineita, ja eivät menetä niiden laatuominaisuuksien pitkään. Tämän perusteella, että kylpy höyrysulku polyeteenikalvon katto ei ole sopiva. Ensimmäinen, korkeissa lämpötiloissa se nopeasti tulee käyttökelvottomaksi. Toiseksi, polyeteeni muodostaa täysin suljettu tila, jossa hengittää voimakkaasti.

Sillä höyrysauna on parempi käyttää erityistä folio höyrysulun kalvo. Se voi olla suoraan alumiinifolioon, mutta työtä se sinun täytyy olla erittäin varovainen, jotta kyyneleitä ja pistoja.

Kehittyneempiä ja helppokäyttöinen monikerroksinen tuotteet ovat: alumiinifolio perusteella kosteudenkestävä voimapaperia. Markkinoilla tämäntyyppisen edustaa eri valmistajien, kuten yleinen - höyry markkaa SE Folgoplast (tuottaja SPE "StroyTermoIzolyatsiya", Pietari), S Megaizol (ryhmä "Mega" yritys, Pietari), alumiinifolio Kraft paperi (lämpö, ​​Ekaterinburg).

Myös heijastavana höyrysulun materiaaleja käytetään, koostuu folio, voimapaperia ja lisäkerros polyeteenistä tai Mylar. Tämä tuotemerkki Alukraft (CJSC "Plasteks", Pietari), Izospan FB (LLC "Hex", Tverin, TM "Izospan") ja muut.

On myynnissä folio, vahvistettu lasikuitu. lasikuitulujitetta sallii tällaisen materiaalin kestää mekaanisia rasituksia (ei voida sanoa folion), ja työ lämpötila-alue voi olla enemmän kuin 120 astetta.

Folio höyrysulun risteyksessä liimattu erityisen lämmönkestävä nauha.

Märkätiloihin, höyryä,

Kosteisiin tiloihin, joissa ei ole korkeita lämpötiloja, ja jos se ei ole välttämätöntä teplootrazheniya tehtävä folio materiaaleja käytetään olisi sopimatonta, kun otetaan huomioon niiden korkea hinta. On jo mahdollista soveltaa höyrysulun kalvo polyetyleenin ja polypropyleenin.

Tärkeää! Älä asenna höyryä läpäisevä kalvo höyrysulun! Ne suojaavat ulkoista kuorta! Asennettaessa tällainen kalvo sisällä höyry tunkeutuu sen läpi eristys, mikä johtaa heikkenemiseen kosteuttava ja sen jälkeen lämpöä suojaava kerros.

Yksinkertaisin ja kustannustehokkain ratkaisu olisi yksinkertainen muovikalvo. Kuitenkin, tämä materiaali on useita haittoja, joita on useita merkittäviä:

 • Lyhyt käyttöikä - lopulta polyeteeni tulee hauras ja rikkoutuu, varsinkin jos huoneen lämpötilan muutokset ovat yleisiä.
 • Kasvihuone tai kasvihuoneilmiötä - liiallisesti huoneen ilmankosteus.
 • Lauhde, joka on muodostettu sileä kalvo pinta, voi liukua pitkin kaltevia pintoja, ne kerääntyvät yhteen paikkaan.

Nämä syyt johtuvat tämän menetelmän parozaschity riveissä menettäneet merkityksensä, eivätkä ne ole kovin tehokkaita.

Ja kuitenkin - mikä on parasta katto höyrysulun? Tavanomaisten asuntojen turvallisempaa käyttää monikerroksinen kalvo. Rakenteen tällaisen kalvon rakenne on seuraava: toinen puoli on sileä ja toinen karkea. Luoda nukkaa ruiskutettava viskoosia. Sileä puoli on kirjattu lämmitin, ja karkea - sisätiloissa.

Jos vahva ilmankostutusvälineet vesimolekyylejä pidättynyt kasa membraanin ja sitten haihdutetaan. Siten, estävä vaikutus esiintymisen tippa lauhteen.

Helpottaa asennusta, voit käyttää kolmikerroskalvosta. On myös sileä ja karkea pinta, mutta niiden välillä on lisävahvistuselin kerros lasikuitua. Tämän tyyppinen höyrysulun käytetään pääasiassa viistot katot, joissa on vaara, kohonnut mekaaninen kuormitus höyrysulun, ja se ei ole helppo murtaa kokoonpanon aikana.

Höyry elokuva perustuu polypropeeniin on suurempi lujuus ja kestävyys, niin niitä käytetään edullisesti.

Kuivilla alueilla, ja välillä lattialämmitys voidaan käyttää kaikkein yksinkertainen kalvo on höyrynsulku todennäköisesti rooli suojan ilman pääsyn mikrokuitujen lämmittimestä.

Joskus rakentajat tarjoavat käyttöön bitumin höyrysulun aineet - asfaltti, katemateriaalin. Läsnäolosta johtuen bitumin syöpää aiheuttavia aineita, jotka tulee merkittävä, kun lämpötila nousee, höyrysulun ei ole tarpeen asentaa asuinalueilla, mutta se on melko mahdollista, Talousalueiden. Emme saa unohtaa, että laatu parozaschity on paljon pienempi kuin nykypäivän höyrysulun materiaaleja.

Asennettaessa höyrysulku on muistettava, että päällyste on jatkuva kalvo päällekkäin rainojen toisiinsa - vähintään 150 mm, kaikki liitokset on liimattu erityisellä teipillä. Lisäksi voidaan liplatusta seinät luokkaa 200 mm yhdistää kattoon höyrysulun höyrysulku seinään.

Ennen ostopäätöksen materiaali huolellisesti tutkia erittelyt, että valittu tuote on täysin sopusoinnussa ehtojen lisähyödyntäminen. Oikein valittu ja teknisesti hyvin kiinnitetty kattoon höyrynsulku auttaa pitämään lämpöä huoneeseen ja säilyttää vahvat rakenneosia kotiisi.

Uudelleentulostamisen materiaaleja on mahdollista vain luvalla hallinto ja aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 8 = 1