Katto Pilvet Photo

Kuvat kelluva alakatot. Kuvan alkuperäinen ratkaisu moderni muotoilu

Huiman katot - uutuus, joka ilmestyi hiljattain, mutta heti herätti fanien alkuperäisen suunnittelun. Koska sen epätavallinen suunnittelu, järjestelmä luo tunteen leijuu ilmassa katon, jolloin sisätilojen omaperäisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Selata Web Photo hääriä alakatot, näet, että tällainen kauneus on vaivan arvoista ja kustannuksia. Loppujen lopuksi heidän avullaan voit luoda kotona upea sisustus korkean teknologian tyyliin.

LED-nauhan reunaa pitkin venyttää katto visuaalisesti tehdä se leijuu ilmassa

Jyrkkään katot eroavat muusta lajista. Kuvat huiman Vetokatto

Ymmärtää miksi Sisäkattokenttää luoda ainutlaatuinen vaikutus, on välttämätöntä ymmärtää laitteen ja niiden rakenne. Mikä on huiman katot poikkeavat normaalista jännitystä? Ensinnäkin rainan, jota käytettiin leijuu katot, eroaa tavanomaisista, aiemmin sovellettu. Toiseksi, se työllistää täysin eri järjestelmässä kiinnitys. Kattoon "leijuu" hänen ja seinä, muista jättää aukon, joka myöhemmin asennetut valot. Mitä se syttyy, riippuen toiveesi: se voi olla loisteputkia tai LED monivärisiä nauha, mutta se on kiitos sytyttää kattoon visuaalisesti erottaa seinästä. Kaikki nämä tekniikat tekevät mahdolliseksi saada vaikutus "kelluva" katto.

Huiman katot ovat ihanteellinen ystäville alkuperäisen suunnittelun

Edut kelluva katto valaistus

Sen lisäksi, että vaikutus huiman katto, katot antaa niiden omistajat muutamia etuja:

 • visuaalisesti laajentaa tilaa, joten jopa kaikkein vaatimaton kooltaan huoneet ovat tilavia;
 • antaa tunteen tehostamista tilaa. Järjestämällä valaistus syvennyksen seinän ja rakentaminen, terävät kulmat on tasoitettu, vahvistava vaikutus leijuu ylärajan;

Käyttämällä huiman katot auttaa toteuttamaan mitään ideoita

 • kyky käyttää suunnittelussa kattoon tai eri valon väri, luoda valoisa ja epätavallinen sisätilat ja tunteen juhla huoneessa (erilainen kuva huiman katot täydellisesti osoittaa monimuotoisuuden vaihtoehtoja tämäntyyppisen rekisteröintiä);
 • katto maalaus itsessään voidaan koristaa avulla valokuvien tulostamiseen. Monivärinen ja kirkkaan kuvan antaa uskomattoman tunne huoneen näin. Suosituin malli huiman katto - tähtitaivasta, mutta voi olla muita vaihtoehtoja: välillä ehdotetun kuvia on lähes rajaton;

Käyttämällä jyrkkään jännitys katto voi visuaalisesti suurentaa pieni huone alue

 • Korkeista katto ei tarvitse olla suorakaiteen muotoinen, ja voi olla mikä tahansa monimutkainen, kaareva suunnittelu, johon sisältyy rohkein ideoita. Paljon kuvia kelluva alakatot kuvaavat toteutumista kuinka monta epätavallisia ideoita oli mahdollista;
 • käyttämällä LEDien kuten valaistus, voit merkittävästi säästää energiaa ja rahaa;

Yläpuolella ruokapöytä varustettu kelluva sisäkaton

 • katot asennetaan nopeasti ja helposti;
 • kustannukset tämäntyyppisen kattoon iloisesti tyytyväisiä. Huiman katot - yksi edullisimmista vaihtoehdoista keskuudessa tämäntyyppistä kattoa.

Kangas venytys katot. Hyvät ja huonot valokuva tehdasvalmisteiset. Lajikkeet katto kudoksissa, erityisesti välitä. Asennus alakattoon käsillään.

Miten kelluvat katot: valokuva esimerkkejä

Jotta saavutetaan haluttu kelluvan vaikutus kokoonpano, erityinen profiili katot kohoavat alumiinia. Se on kiitos hänelle aura on luotu noin kehä huoneen. Yleensä leveys 10-20 mm. Tuloksena kapealla tietyssä kulmassa integroitu valonlähde, joka antaa sironneen valon, pehmentää tilaa. Jonka metalli profiili kiinnitetään erityistä läpikuultava insertti, joka kulkee 90% valosta, kun taas piilossa katseilta kevyet komponentit. Tämä ominaisuus johtuu sen erityinen läpikuultava kerros (mitä tarvitaan, ja tämä insertti, koska se on asennettu, online verkko, näet videon). Leijuu alakatto ansiosta onnistunut muotoilu, helpottaa vaihtaa, ja purkaa LED nauhat tarpeen.

Katot kohoavat makuuhuoneessa auttaa luomaan tarvittavat ilmapiirin rentoutumiseen ja terveellistä nukkua

Vinkki! Käytetään usein ylimääräisiä valaistuksen ohjaus, nimittäin monimutkaisten järjestelmien - kauko-ohjaus. Sen avulla voit mukavasti kytkeä päälle ja pois valot ja jopa muuttaa väriä taustavalon, jos se tarjotaan. Mutta on tärkeää muistaa, että kätevän käytön kaukosäädin on asennettava vastaanotto anturi niin, että se on alueella.

Kuinka tehdä huiman kattoon valaistus

Aloita harkita sitä, että riippuen suunnittelun monimutkaisuutta, huiman katot on kolmenlaisia:

 • sisarukset - on asennettu samaan tasoon. Helpoin vaihtoehto huiman katto, ei vaadi sen luomiseen erikoistaidon;

halo hehkuva ympärillä kehä kattoon luo tunteen leijuu ilmassa, painoton

 • Duplex - koostuvat kahdesta tasosta, jotka sijaitsevat eri korkeudella tasoilla. Perusteena tälle on suunnittelu katto tehty kipsilevyn. Toinen taso on valmistettu samasta materiaalista ja on kiinnitetty ensimmäiseen, joukkolatauksesta rakenne. Duplex jyrkkään katto - ihanteellinen sisätilojen pieni huone, koska sen yksinkertaisuus ja omaperäisyys samanaikaisesti;
 • monitasoinen - järjestelmän rakenne on suunnilleen sama kuin kahdessa edellisessä tapauksessa tuotetaan vain tasoja enemmän. Asentamiseen ylärajat käytetty erityinen liitetiedoston. Kuinka tehdä huiman katto, jossa on paljon eri tasoilla, voit tarkastella askel askeleelta opas lähetetty erikoistuneita sivustoja.

Käyttö LED-valaistus voi säästää energiakustannuksia

Vinkki! Suunnittelu kelluva katto on aina kiinnitetty kehä huoneen. Juuri tämän katto voi "kellua". Muista harkita tätä tosiasiaa suunniteltaessa tätä ratkaisua.

Kiitos kehittyneen kehittämiseen huiman kattoasennuslevyn järjestelmän mahdollistama rakentaminen monitasoisen rakenteita minkä muotoinen ja monimutkaisuus. Nykyään tekevät huiman katto kipsilevyjen käsiään - ei ole ongelma. Voit tehdä tämän Internetissä on olemassa paljon erilaisia ​​opetusvideoita. Huiman katot ovat yhä suosittuja, löytää kaiku sydämissä huipputekniikan tyyliin ystäville.

Rekisteröimiseksi huiman katon voidaan käyttää erilaisia ​​vallan, muodon ja värin valaistuslaitteita

Ennen asennusta venyttää katto huiman, sinun on suoritettava seuraavat valmistelutyöt:

 • huolellisesti mitata kaikki tarvittavat etäisyyttä;
 • Luo luonnos uusista puitteista;
 • ostaa kaikki tarvittavat materiaalit asennus mukaan laadintaan ja tarvittavat mittaukset.

Netissä voit helposti löytää neuvoja valita oikeat tarvikkeet kaikille asennusta huiman kattoon. Video vaiheen työt - Opas luomisessa itsenäinen rakenne.

Ajo patonkia asennus luomaan huiman pingotettu sisäkatto

Vinkki! Luoda suunnittelun tulevaisuuden huiman katto kipsilevyä on käytettävä ohuin ja kevyin muoto tästä materiaalista löytyy. Tämä auttaa pääsemään eroon ylipaino rakentamisen.

Huiman katot ovat saamassa suosiota

Voit siirtyä suoraan asennukseen kelluvan rakenteen katto:

 • ensin suorittanut rako, joka edelleen auttaa tekemään sileä pinta kattoon kuin mahdollista. Merkintä suoritetaan suositeltava etäisyys välillä katon ja seinän (10-15 mm);
 • mukaan tiemerkinnän kautta lävistys- reiät porataan;
 • jälkeen asennetaan alumiini patonkia huiman katot, pohjalta, joka on sitten kiinnitetty rima järjestelmä. Tällainen kori on kiinnitetty rakenteen avulla erityinen ripustimet, jolloin se pysyy suspensiossa. Tässä menetelmässä rakentamiseen on saatu päätökseen.

Asennus jännitys huiman katto asunnossa

Seuraava vaihe - suunnittelu valaistus. On tarpeen suorittaa johdotus ja valaistus asia, jotta voitaisiin luoda toivottua vaikutusta.

Vinkki! Jos olet uusi työskentelyä sähkö, parempi antaa ammatillista prosessi. Tai ainakin ennen, tutustu opetusvideoita ja lukea huolellisesti ohjeet ostettu pakki.

Viimeisessä vaiheessa työn runko on peitetty kipsilevy, joka on levitetty kitti ja alukkeita. Sitten riippuen asetuksista, jo valmis pinta on maalattu tai liimata tapetit sitä. Tässä asennuksen huiman katto voidaan pitää yli.

Profiili kattoon jyrkkään helposti mihin tahansa muotoon

Suunnitteluperiaatteet huiman pingotettu sisäkatto

Puhutaan värimaailman jo valmiina huiman katot (kuvia menestyneimmistä esimerkeistä voit katsoa Internetissä), on annettava joitakin ohjeita, jotka voivat toimia oppaana:

 • jos se on melko suuri huone, väri valittu koristeluun huiman katto, se ei välttämättä tarvitse olla yksi sävy muun sisustuksen. On täysin hyväksyttävää luoda kattoon kontrastin, joten se tärkein aksentti väri;

Leijuu alakattoon valaistus, joka koostuu kahdesta tasosta

 • tekstuuri katto voi olla mikä tahansa - kiiltävä pinta näyttää ole huonompi kuin matta. Esimerkiksi matta bezel täydellisesti kiiltävää pintaa Pohjarainan. Painatus- tai maalaus katossa - vaihtoehto varsinaisille tuntijoiden yksinoikeuden;
 • valintaan viimeistelymateriaalit suunnittelussa katto, yritä rajoittaa itse kaksi tai kolme väriä. Liian monta eri väriä katto on vaikea yhdistää toistensa kanssa;
 • Jos huone on kooltaan rajallinen, täydellinen ratkaisu olisi käyttää peilikattoineen pinta. Tällä menetelmällä visuaalisesti laajentaa tilaa ja luovat tunteen ääretön kattoon.

Katto, ikään leijuu ilmassa, se näyttää alkuperäisen ja odottamattomat

Vinkki! Suunnittelussa kattoon, voit käyttää melkein mitä tahansa väriä oman harkintansa mukaan, lisäksi mustaa ja hyvin tumman sävyt, harmaa ja sininen. Tummat värit "työntää", luo epämukavuuden tunne. Lisäksi tummat värit yleensä absorboivat valoa voimakkaasti.

Syntymisessä menetelmän sovelluksen rohkein ja alkuperäinen ideoita voisi nostaa käytön alakatot uudelle tasolle. Koska sen yksinkertainen mutta erittäin mielenkiintoinen, jota voi tehdä myös käsillään, huiman katto mahdollistaa peittää pinnan päähaitat katon ja käyttää täysin uutta lähestymistapaa, joka työskentelee tilan tuntua huoneeseen. Huiman katto valaistus - todellinen löytää faneille alkuperäisen suunnittelun.

Asennus alakatot kahden tason huone: valokuvat ja suositukset

Plussat ja miinukset Sisäkattojen kylpyhuoneessa: kuvia ja vinkkejä

Valonheittimet katoissa. Photo asennusvaihtoehdot

Kipsilevykattoihin huoneessa: kuvia, ominaisuuksista, asennus kättensä

Venytys enimmäismäärät kuntosaleja. Valokuva Design pingotettu sisäkatto hallissa

Kangas venytys katot. Plussat ja miinukset valokuva elementti-

Kuvat kelluva alakatot ja luomaan yksinomainen mallit omin käsin

Market uusien materiaalien, valaistus avaa uusia mahdollisuuksia toteutumista rohkein ja hienostunut muotoilu ratkaisuja. Jotkut tekniikat voidaan toistaa omin käsin huolellisen tutkimuksen ohjeita. Tässä artikkelissa löydät paitsi kauniita kuvia kelluva alakatot. On hyödyllistä tietoa valitsemalla osia, luoda projekti ja asennus sääntöjä.

Näyttää siltä, ​​että tässä huoneessa ei ole ylärajaa

Seuraavia vaihtoehtoja myös suunnitella katto ovat tärkeitä:

 • Täydellinen tasaisuus vastaa sisätilojen ulkonäköä. Tällainen suuri osa sisätilan nähtävissä kaikkialla huoneessa. Se on olennainen osa tietyn tyylin. Sen visuaalisia ominaisuuksia vaikuttaa psyykkiseen tilaan henkilö.
 • Hankkeen kustannuksista. Arvioitaessa tämän parametrin, se on otettava huomioon kustannukset materiaalien, työkalujen, niiden toimitus, asennus ja tukitoiminnoista.
 • Kustannukset hyödyntämistä tulevaisuudessa. Niiden lisäksi on välttämätöntä tarkasti vertailla useita vaihtoehtoja.

Tämä teknologia on jo ottamalla huomioon tekijät ja ominaisuudet vaihtoehtoisia ratkaisuja yllä.

Monimutkaisempia monitasoisen kattoon

Betonikatto sisämaassa. Suuntaus moderni muotoilu - seinä, lattia ja katto betoni, jonka avulla kuittaamiseen kirkkaita värejä ja kuvioita. Miten täyttää sisäkattojen, valokuva esimerkkejä ja enemmän - lue tarkastelun.

Sen erityinen nimi malleja sai erityistä ääriviivat valaistus. Kun se kytketään peittää välinen kulma katon ja seinät, joka luo illuusion tuen puute. On visuaalinen vaikutus "kelluva" vapaassa tilassa pinta.

Kuvat kelluva alakattojen ja muita todisteita hyödyistä nykyteknologian

Erilaisia ​​ratkaisuja käytetään toteuttamaan tätä ajatusta. Yksinkertaisin vaihtoehto - se on asennus kehän valot huoneeseen muuttamatta nykyisiä pinnoite. Hän on edullisinta, mutta et voi käyttää kaikkia mahdollisia mahdollisuuksia teknologian.

Taustavalo risteyksessä seinän ja katon muotoa pitkin

On syytä huomata, että puoli valo vähäisintäkään puutteita. Samanlaista menettelyä käytettiin ohjainpintojen asiantuntijoita. Älä käännä anna virtaa laitteita ilman juoksevaa johtoja vastaaviin eriin. Näistä syistä käytännössä soveltaa radikaali Remaking kattojen:

 • Perinteiset stukki ja maalaus harvoin käytetty, kuten myös ongelmia näkymättömän asennuksen kalusteet.
 • Kipsilevyä sopii tällaisiin tehtäviin. Kiinnitysrakenne ei ole vaikea lisätä tarvittavat valaistus.
 • Venytys katot on asetettu nopeasti ja tarkasti. Ne tarjoavat ihanteellisen edellytys suurten pinta-alojen monimutkaisia ​​kokoonpanoja.

Tarvittaessa järjestelmä kelluva kipsilevy taustavalaistu täydentää erilaisilla yhdistelmillä edellä mainituista vaihtoehdoista. Kaikkein monimutkaiset rakenteet on rakennettu kahdella tai useammalla tasolla. Ne piilottaa valonlähteiden helpompaa.

Tämä katto on luotu useita tekniikoita

Varmistaa tasainen valaistus aiemmin käytetyn purkauslamput. Ne vievät suuren määrän, on alhainen luotettavuus. Käynnistyslait useinkaan, ääntä. Sisällä sipulit ovat myrkyllisiä kemiallisia yhdisteitä, joten kannattaa olla varovainen aikana ja käyttää erityisiä hävittämismenetelmiä.

Koska julkaisun poistoputkea ei ole vielä päättynyt, edellä on joitakin niiden puutteita. Mutta näinä päivinä, helpompi käyttää nauhan, jossa on sisäänrakennettu LEDit niitä. Seuraavat ovat niiden etuja:

 • Tasaisen valon kenttä spektri mukava alueella.
 • Pieni virrankulutus.
 • Kestävyys.
 • Vastustuskyky tärinälle, ääripäätä verkkojännite, lämpötila ja kosteus.
 • Pienoiskoossa.
 • Mahdollisuus asennus nauhan pitkin polkua kompleksi muoto ilman taukoja.
 • Korkea turvallisuus.

Erityiset läpikuultava tahna, valoa hajottava naamarit LED insertti, kun se asetetaan näkyvälle paikalle elementin

Kun valita tarkoituksenmukaisen nauha ja varustaa ohjausyksikkö nopeasti muuttuvassa valon intensiteetti, väri. Nämä samat vaiheet voidaan suorittaa käyttäjän määrittämän algoritmin. Se on tallennettu elektronisen-laitteen ohjelmiston ja aktivoi kosketus kauko-ohjaimella.

Ajo asennusprofiilista huiman kattoon

Käyttö kelluva alakattoon valaistus: sisustus kuva

Täsmällisemmin ymmärtää teoreettista teknologiatoimintonsa auttaa erityisiä esimerkkejä.

Tässä kuvassa on selvää, että oikea valinta lamppujen luo toivotun vaikutuksen, jopa kirkkaassa auringonvalossa. Sisätilojen tummia sävyjä soveltaa vain paikallisesti. Näyttää siltä laajaa aluetta suhteellisen pienellä alueella huone.

Huiman katot soveltuvat luoda viihtyisä ilmapiiri makuuhuoneessa

On huomattava, että tässä projektissa suunnittelija käyttää samanlaista tekniikkaa tasainen valaistus paneeli seinään. Close sisustuselementti näyttää asianmukaisia ​​ja alkuperäinen.

Tummuminen enimmäismäärän kylpyhuoneessa

Miten valita kattoon kylpyhuoneessa? Erillisestä julkaisu, opit noin suosituimmista tavoista viimeistely kattoon, niiden edut ja haitat.

Tämä muotoilu enimmäismäärän lisää Rentoutumisvaikutukset aikana hygieniaa.

Vaikeimmista konfiguraatiot valaistus, kuten teknologia auttaa luomaan virheetöntä.

Kuvat huiman venyttää kattoon alkuperäisen valaistus

Alla läpikuultava pinta LED nauhat, voit "maalata" malleja.

ympäri kehä taustavalon näyttää asianmukaiset yhdessä klassista että modernia tyyliä.

Suurille alueille, ja keskimääräinen korkeus integroitu valaistus lisää korkeutta katot.

Näyttäviä käyttö kelluva uuden sukupolven venyttää katto valaistus

Voit siis "poista" katto kaupassa.

Soveltaminen kelluvien rakenteiden suuri sali

Nauha taustavalo sijaitsevat eri puolilla arkkitehtoniset.

Voit luoda kuva oikea laatu, tarkkuus,

Kuinka asentaa kattoon Pilvet: valokuva ja työnkulun kuvaus

Alkaa hankkeen valmisteluun. Tässä vaiheessa määritellä sopivia teknologioita, materiaaleja ja muita tärkeitä komponentteja. Työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Huone vapautuu huonekalut, kattokruunut, ja muita kohteita.
 • Poista kuluneet vanhoja malleja, hauras kipsi. Lähikuva kautta halkeamia.
 • Turvatakseen katon kehys. Se on asennettu johdotus.

 • Vastaavissa suunnitelman jaksoissa esitetään kipsilevyt, aiheuttaa maaliin maalin.
 • Lisäksi asennettu kiristys rakenne LED-nauhat, jännitemuuntimet.

Asennukseen venyttää katto on suotavaa käyttää palveluja kokeneita ammattilaisia

Tarkistamisen jälkeen toiminnallisuus voidaan järjestää huonekalut ja aloittaa päivittäistä toimintaa.

Hyödyllisiä suosituksia ja yleisiä johtopäätöksiä

Välttää kielteiset vaikutukset ihmisen psyyke on tarpeen valita värin ja koristelu oikeassa. Tästä syystä erilaisia ​​suosittuja simulointi pilviä, tähtitaivas. Ne luovat illuusion poissa hänen päänsä raskas arkkitehtonisista rakenteista.

Alla on esimerkkejä kiinnostavista valokuvan.

Sinulla on aina otettava huomioon erityispiirteet tulevaa käyttöä. Jos pidit kuvia kelluva alakatot kylpyhuoneessa, tehdä muutoksia peruspaketti. Tarvitsemme kestävillä materiaaleilla kosteutta. Pitäisi ostaa LED nauhat oikea versio turvallisuutta.

Kaikki hankkeet on arvioitava monimutkainen. Täydellinen analyysi esteettinen, tekniset, taloudelliset ja toiminnalliset ominaisuudet auttavat tekemään oikeita johtopäätöksiä.

Video: asennus kangas venytetty kattoon

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

Kuvat kelluva alakattojen ja asennusohjeet

Uutuutena lähtevän vuodessa huiman katot, jotka ovat jo hyvin suosittuja Euroopassa. Tämä innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa luoda katto talossa tunne ripustaa ilmassa, se näyttää hyvin omaperäinen ja odottamaton. Vaikutelmia tällaista enimmäismäärää ei voida pukea sanoiksi. Tämäntyyppinen suunnittelu katot sopii viihdettä ja tilojen, sisustettu tyyliin hi-tech. Manuaalinen asennus alakatot monitasoinen lukea täältä: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/xarakteristiki-i-montazh-mnogourovnevyx-natyazhnyx-potolkov.html.

Joten huiman leikkaus katot näyttävät

Joustavat katot - mikä tämä on?

Jotta ymmärtäisit, millaisia ​​innovaatioita - kelluvien riippuvien, sinun täytyy ymmärtää sen muotoilu. Soikean katon kangas eroaa muista tunnetuista venytyskattoista ja sillä on erilainen asennusjärjestelmä. Jotta luotaisiin seinän ja kattolevyn välisen kehän liikkumisen vaikutus, on oltava pieni aukko, jossa taustavalo asennetaan. Se voi olla sekä päivänvalo että monivärinen valaistus. Tällaisen kattolaitteiston ansiosta valonsäteet erottavat katon seinältä, mikä vain luo sen vaikutuksen painumattomuuteen. Sen kiistämättömät edut, lukuun ottamatta huiman tuntua, ovat:

 1. Visuaalinen tunne olemisesta virtaviivaisessa huoneessa, tämä vaikutus syntyy kevyiden säteiden pienellä peittämällä oikeita kulmia.
 2. Tila laajenee näkyvästi.
 3. Kelluva katto voidaan tehdä eri väreillä, se pätee myös valaistukseen, joka voidaan antaa impulsiivisesti ja antaa ihmisille tunnustusta.
 4. Kuuntelevan katon katon ei tarvitse olla monofoninen, valokuvatulostus on mahdollinen. Uskomatta tuntemuksia esitellään sinulle ilmakehässä katolla, jossa on tähtitaivaan kuva. Monet klassisen tyylin seuraajista tai hiljaisemmista suunnittelupäätöksistä muuttavat näkökulmiaan, kun he näkevät huiman ylärajan ylellisen vaikutuksen.
 5. Floating ceilings voi olla minkä tahansa muotoisia, käyttämällä kaarevia rakenteita, jotka auttavat toteuttamaan paljon alkuperäisillä ideoilla.
 6. LED-taustavalon avulla voit säästää valaistusta.
 7. Liukuvien kattojen asennus on melko helppoa ja nopeaa.
 8. Verrattuna muihin tyyppisiin venytettyihin kattoihin kelluvan enimmäismäärän kustannukset ovat varsin edulliset.

Valokuvien tyypit huiman venytyskatot

Kuvassa esimerkki venytetystä soihdutusta katosta hallissa käyttäen klassista päivänvalon valaistusta

Joustavien alakattojen asennukseen käytetään erityistä kelluva alumiiniprofiilia, joka muodostaa halonseinämän seinälle noin 10-20 mm leveän huoneen kehälle. Tosiasia on, että valolähde asennetaan profiiliin tiettyyn kulmaan, valonsäteet ovat hyvin ja varovasti haihtuneet luomatta suuria varjoja. Uppoavien kattojen profiiliin kuuluu puoliläpäisevä insertti, jonka ominaisuus on erityinen läpikuultava kerros, joka lähettää valoa 90%: lla. Alumiiniprofiilin toinen etu on asennuksen helppous ja LED-nauhan purkaminen. Valokuvan venytystekstiilit Vipsiling tällä sivulla.

Kuvassa on esitetty jalkakäytävän ripustusprofiili osassa

Venäläinen Zaha Hadidin suunnittelemat venytyspohjat sijaitsevat Lontoossa Serpheintan galleriassa. Kelluva parkettikattojen koko rakenne on valmistettu lasikuidusta valmistetusta venytyskudoksesta. Upea rakennus antaa vierailijoille mahdollisuuden tarkkailla värikkäitä ilmareittejä läpinäkyvän materiaalin ansiosta. Ja pimeässä koko huiman purjeiden järjestelmä korostuu eri väreillä, mikä luo valtavan teltan vaikutuksen.

Kuva venytyspellistä

Kuinka tehdä kelluva venytys katto?

Jyrkkään joustavaan kattoon kuuluvat rakenteet ovat erilaisia:

  Lue etuja kangasjoustavista kattoista ja niiden asennuksen ominaisuuksista.

 • Yksitasoiset, ovat yksinkertaisimmat ja asennetaan samaan tasoon;
 • kaksitasoiset on asennettu kipsilevykehyksestä ja siihen on kiinnitetty toinen kehys, joka luo toisen tason;
 • monitasoinen - asennetaan samaan järjestelmään kuin edellisillä, vain hieman erilainen kiinnitys.
 • Myös kipsilevyrakenteen osalta on valittava ohuin materiaali, jottei ylimääräistä painoa lisäisi järjestelmään.

  Kiipeäksi venytettyjen kattojen asennus- ja asennustekniikka on edistyksellinen kehitys, jonka ansiosta pystyttiin pystyttämään jopa monimutkaisimmat rakenteet, jotka koostuvat suuresta määrästä tasoja.

  Kelluva kiristysrajan asennus

  Ennen asennustyön aloittamista tarvitset:

  • tehdä tarkkoja mittauksia,
  • muotoile kehys
  • kaikki tarvittavat materiaalit hankitaan kaikkien tietojen perusteella.

  Sitten merkintä tehdään tasaisen vaakasuoran pinnan muodostamiseksi:

  1. katon pääpinnan ja kiristysrakenteen välinen etäisyys on 10 - 15 cm;
  2. reiät porataan rei'ittimellä;
  3. Lisäksi luodaan profiili, jonka pohjalta kotelon järjestelmä rakennetaan;
  4. Kotelo puolestaan ​​valmistetaan käyttämällä erityisiä ripustimia kelluvan rakenteen luomiseksi;
  5. sen jälkeen, kun ruhon rakentaminen on jatkettava johdotuksella, valaistuksen luominen ilman, että halutaan haluttu nousu;
  6. sitten kehyksessä on asennettu kipsilevy, joka päällysteen päätyttyä on maadoitettava ja pohjustettava,

  Vipsilingin kelluva katto kuvassa

  Hinta nousevalle katolle

  Kustannukset yhden kelluvan mittarin kohdalla kelluvalle kattoristalle ja nousevalle linjalle alkaa 1300 ruplasta. Hintaan sisältyy myös erityinen profiili kelluvalle ja LED-nauhalle. Mitä kiiltäviä venytettyjä kattoja on luettu tältä sivulta.

  Mistä ostaa huiman limittyvät katot?

  Mistä ostaa Moskovan:

  1. Yritys Potolok-plus, Moskova, Putilkovskoe valtatie 109a, puh. +7 (495) 641-61-83;
  2. Yritys "Tension katot Skye", Moskova, Volokolamskoe valtatie 116, rakennus 4, puh. +7 (495) 646-6-67;
  3. Yritys "Ceiling House", Moskova, ul. Veshnyakovskaya, 12 G, p.: 8 (495) 375-03-15.

  Mistä ostaa Pietarissa:

  1. LLC "Service Plus", PietariGrazhdansky Prospekt 119, puh. +7 812 41-51-39;
  2. Venytysrajat "Navado", Pietari, s. Dmitrovskaya, 3, rakennus 1, puh: 8 (981) 7777-147;
  3. RSK "Gostremont", Pietari, ul. Uchitelskaya, 23, kirjain A, BC "Atoll", puh. (812) 927-02-96.

  Katso video master-luokkaa asennettaessa huiman kattoja:

  Tämä innovatiivinen ratkaisu venytyskattojen sisällä on antanut suunnittelijoille valtavan mahdollisuuden toteuttaa ideansa ja luoda uusia zadumeja. Kelluva katto ei ainoastaan ​​luo erinomaista näkymää pohjasta vaan myös peittää kaikki pääkaton epäsäännöllisyydet, luo laadukkaan pinnoitteen, jonka avulla voit piilottaa kaikki sähköiset asennusviestit. Tänään tämä uutuus on jo saanut monta sympatiaa. Lue lisää siitä, miten valita mattapintainen kattovalaisin ja mitkä ovat niiden edut.

  Kommentit

  Erittäin alkuperäinen ja mukava. Olen vain iloinen. Tällainen keveyden ja avaruuden tunne. Aiomme vain korjata. Minä vakuutan mieheni nousevaan kelluvaan kattoon. Huoneet ovat pieniä, vain sopivat meille. Alue näyttää enemmän.

  Mitä ei voi keksiä, kelluvat katot. On todellakin tunne keveyttä. Vain tällaiselle mestariteokselle tarvitaan suuri alue, ei SOVDEPOV-rakennusten vakiohuoneistoja.

  Hyvä Inga, vain suuren alueen huoneessa, ei ole suurta tarvetta ajatella vain pienen tilan laajentamista ja tämän profiilin kustannuksella, ja tämä vaikutus saavutetaan - huoneesi näyttäisi suuremmalta! katso vain sivustosta arts38.rf myös olemme mukana tällaisten venytyskattojen asennuksessa Irkutan kaupungissa

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  71 − 65 =