Katto taustakuva Leroy Merlin

Taustakuvat Leroy Merlin

Taustakuvat Leroy Merlin esittelee hyvin monenlaisia ​​lajeja, värejä ja kuvioita materiaalin. Valitsemalla tyyppi tapetti riippuu huonetyypistä, esimerkiksi makuuhuone tai olohuone voit käyttää mitä tahansa tapetit ja kylpyhuoneessa tai keittiössä - pestäviä vinyyli tapetti. Valmistajan tiedot, erilaisia ​​materiaaleja, hinnat löydät tämän artikkelin.

Että Leroy Merlin - tunnettu yhtiö, joka myy erilaisia ​​pintamateriaalien korjaus- ja rakentamiseen.

 • Yhtiön tarina alkaa vuonna 1923, kun ranskalainen pari Adolphe Leroy ja Rose Merlin avasi myymälän "Stoke-Amerikassa." Tämä kauppa on erikoistunut myyntiin amerikkalaisten asioita jääneet sodan. Ostajat ovat hyvin aktiivisesti ostanut tuotteen rakentamiseen ja korjaamiseen.
 • 37 vuotta myöhemmin, myymälä sai uuden nimen Leroy Merlin. Kun 13 vuotta, verkko Leroy Merlin laajenee, ja kaupat ovat alkaneet näkyä kaikissa Ranskan kaupungeissa.
 • Alkuun mennessä kahden tuhannesosan kaupoista Leroy Merlin esiintyvät Euroopan maissa. ensimmäinen myymälä avattiin Moskovassa vuonna 2004.

Tavaroiden hinnat kaupoissa Leroy Merlin ovat hyvin edullisia, ja monenlaisia ​​tavaroita poimia sopivan vaihtoehdon.

neste tapetti

Neste tapetti Leroy Merlin on täydellinen niille, jotka ovat kyllästyneet tavallisten taustakuva, sinun täytyy liimata. Tämä moderni seinien materiaaliksi pidetään yhtenä suosituimmista. Sen rakenne taustakuva muistuttavat kipsi, joka rakenne on täydennetty josta valo silkkiä, puuvillaa ja selluloosaa.

Ominaisuudet Nesteen tapetti Leroy Merlin:

 • Nämä tapetit ovat monipuolinen materiaali. Ne ovat erittäin helppo koristella seinään, tämä suuri rakennus taitoja tarvitaan.
 • Ennen työn aloittamista, pieniä kuoppia ja halkeamia seinissä, et voi siivota taustakuvaksi täydellisesti piilottaa kaikki nämä puutteet.
 • Kun liimaus ei ole nähnyt tuloaan saumoja.
 • Neste tapetti - hengittävästä materiaalista. Se estää kehitystä hometta ja homeen.
 • Vahingoittunut tai likainen alueet tapetti voit leikata ja liittää niiden tilalle uuden segmentin ilman ongelmia.

Töiden aloittamista piirustus seinällä neste taustakuva, sinun täytyy valmistautua ämpäri rekonstruoimaan jauhe.

Taustakuva tulee laimentaa vedellä, jonka lämpötila ei saisi ylittää kolmekymmentäviisi astetta. Sekoitussuhde vettä ja sen olisi oltava kuuteen, vastaavasti. Kun seos on valmis, se olisi jätettävä kaksitoista tuntia.

Leroy Merlin tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita vinyyli tapetti. Vinyyli tapetti voi olla paperilla ja ei-kudotut tausta. Taustakuva paperiset sopii olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Mutta vinyyli tapetti kuitukankaiden tausta voidaan käyttää keittiössä tai eteisessä.

Piirteet Vinyylitapetit Leroy Merlin:

 • Taustakuva on korkea lujuus samoin kuin kosteudenkesto.
 • Käyttöikä Näiden taustakuvia on erittäin korkea.
 • Helppo puhdistaa.

Kun vinyylitapetit kyllästetty liimakoostumuksen ja kastua, he voivat venyttää, mutta kuivana, ne kutistuvat jälleen. Siksi liimaamalla vinyylitapetit pitäisi olla hyvin varovainen ja tiiviisti telakointi nivelet.

Leroy Merlin kuitukankaita tapetti valmistettu selluloosakuiduista ja polymeerit. Tästä rakenteesta johtuen taustakuva hankkia seuraavat ominaisuudet:

 • Korkea lujuus.
 • Taustakuvat antaa tilaa hengittää ja kehittymisen estämiseksi muotin ja mikro-organismeja.
 • Ne eivät läpäise höyryä ja vettä.
 • Kuitukankaat tapetti pystyvät pitämään muotonsa, he eivät turmele, älä rutistaa eivätkä kutistu.
 • Taustakuva voidaan liimata seinään tahansa rakenteen.
 • Ennen asennusta ei ole tarpeen kohdistaa seinän pintaan.
 • Hoito ne toteutetaan imurilla.

Korjauksen aikana on otettava huomioon, että liima kuitukankaiden tapetti levitetään ei tapetti, vaan seinään. Tämä menetelmä mahdollistaa pistellä reunat tapetti ilman ongelmia.

Mural Leroy Merlin soveltuu omaperäisistä tyylikäs muotoilu sisätilojen huoneen. Paitsi että ne sallivat antaa tilaa ainutlaatuisella tavalla, mutta myös tuoda lämmin ja harmoninen ilmapiiri.

Piirteillä Photowall Leroy Merlin on se, että liima huoneen ilmankosteus on korkea. Leroy Marlen tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka ovat vesitiiviyden. Ennen ostamista sinun täytyy huolellisesti tutkia tätä tietoa paketin.

Erittäin suosittu taustakuvia kuvilla luontoon. Tämä kuvio rauhoittava vaikutus mieleen ja voit rentoutua rankan päivän. Leroy Merelen ehdottaa, että kiinnität huomiota taustakuvia kuvilla yötaivasta. Ne sopivat täydellisesti mihin tahansa huoneeseen ja erityisesti makuuhuoneessa. Ei ole väliä mitä kuvaa olet valinnut, taustakuvia Tämän valmistajan ilahduttaa erinomainen laatu.

Silkkipaino Leroy Merlin tuotettu kuuma leimaamalla tekniikkaa. Koostumus PVC tapetti tulee silkkilangoilla tai synteettisiä. Silkkinen taustakuva näkyy soveltamisen tuloksena silkkipaino.

Piirteet silkkipaino Leroy Merlin:

 • Korkea lujuus ja kulumiskestävyys.
 • silkkipaino toiminta voi ylittää kymmentä vuotta.
 • Terveys Turvallinen koostumus.
 • Taustakuvat eivät pelkää auringonvaloa, niin he säilyttävät alkuperäisen ulkoasun jo pitkään.
 • Silkkipaino ei keräänny pölyä, ne voidaan puhdistaa kostealla liinalla tai kuiva.

Leveä taustakuva vähentää nivelet, joten ne ovat tuskin havaittavissa.

Paperi taustakuva Leroy Merlin ovat suuri kysyntä asiakkaiden keskuudessa, koska suuri määrä positiivisia ominaisuuksia. Näitä ovat:

 • Luonnollinen koostumus, joka ei ole terveydelle haitallisia.
 • Monenlaisia ​​värit ja muotoilu.
 • Edulliseen hintaan.

Paperi tapetti jakaa kolmeen ryhmään: simplex, duplex ja triplex. Ennen työn aloittamista kaikki seinät on puhdistettava ja linjassa.

Kun liimaamalla huoneessa pitäisi olla luonnosta. Taustakuvia parempi pitäytyä erityistä liimaa, joka tarjoaa vahvan tarttumista tapetti seinään.

Paperin tapetit liima on kolme lajiketta:

 • yleismaailmallinen
 • Vinyyli, tekstiilitapeteille;
 • Tahna synteettistä hartsia.

Pestävä tuottajalta Leroy Merlin koostuvat paperin ja koristekerros. Useimmiten niitä käytetään koristeluun keittiöt, kylpyhuoneet ja wc, koska nämä huoneet ovat joitakin kosteisiin.

Piirteet pestävä tapetti Leroy Merlin:

 • Taustakuva kestävät mekaanisia vaurioita.
 • Niillä on pitkä käyttöikä,
 • Pestävä tapetti universaali.
 • Laaja valikoima värejä, malleja ja kuvioita.

Liian usein pese kuten taustakuva ei suositella - se johtaa laskuun elinaikanaan.

Ennen asennusta seinään pestävä tapetti paremmin linjassa hiomakoneen. Liimaa tulisi noudattaa sekä seinille ja itseään tapetit. Taustakuvaksi on tukevasti kiinni seinään, työskennellessään huoneen pitäisi olla luonnosta.

Hinnoittelu ja hankintatoimen

Hinnat Paperin tapetti Leroy Merlin alkaa 38 ruplaa per rulla. Kallein paperi tapetti maksaa 264 ruplaa rulla. Vinyylitapetit voi ostaa 185 ruplaa, niiden ylin 1562 ruplaa rulla. Kallein kuitukankaiden tapetti voi ostaa 1082 ruplaa, ja halvimpia 394 ruplaa.

Leroy Merlin hintapolitiikka vastaa laatua. Kohtuulliseen hintaan taustakuva asettaa se, että yritys ostaa tavaroita irtotavarana, ilman välittäjiä. Johtuen jatkuvasta virrannut uutta vaihtoehtoja tapetti, Leroy Merlin omistaa osakkeita ja vähentää tuotteiden hinnat vanhojen kokoelmista. Osta laatta Leroy Merlin mahdollisimman tavallisissa rautakauppa ja verkkokaupan. Missään niistä löytyy edullinen, kaunis ja tyylikäs tapetti.

Osti paperia taustakuvaksi olohuoneen Leroy Merlin. Tämä ei ole meidän ensimmäinen hankinta tapetti tässä kaupassa. Taustakuva on erittäin hyvä, halpa ja erittäin monipuolinen. Kuten aina tyytyväinen laatuun!

Hankitut pestävä tapetti. Käytössä liittämällä mitään ongelmia, eikä ammattimaista apua ei tarvita. Ja mikä tärkeintä - keittiö on nyt miellyttävä koko perheen. Ajattelemme ostaa silkkipaino olohuoneessa.

Viikko sitten menin kauppaan Leroy Merlinin ja yksinkertaisesti rakastui neste tapetin venäläisten valmistajalta. Hinta on hyvin kohtuullinen, ja laatutasoa tuotu tapetti. Miehensä rapattu kaikki ilman ongelmia.

parveke muotoilu yhdistettynä huoneeseen.

Mikä yritys on parempi valita laminaatti asunnon täältä.

tulokset

Taustakuvat Leroy Merlin ovat erittäin suosittuja asiakkaiden keskuudessa. Ne ovat houkutelleet paitsi edullinen hinta, mutta myös erilaisia ​​tavaroita. Tärkeintä valitessaan tapetit - se perustuu tyypin huone on tapetoida. Noin ominaisuudet tapetit ja vihjeitä ja hoitavat niitä tässä artikkelissa, auttaa helposti määrittää valintaa ja käsitellä korjauksia.

Taustakuvaksi liimaa maalaus kertoo materiaalia.

Että Leroy Merlin rakkaus - josta löydät aivan kaiken sinun täytyy korjata, mutta hinnat ovat melko suvaitsevainen. Siinä verrataan muihin kauppoja rakennusmateriaalien - myös alennuskortit Leroy kannattavaa. Mitä taustakuva, niin on erittäin runsas valikoima. Jokaiseen makuun, kukkaro ja muut oikkuja. Itselläni oli neste seinä - erittäin tyytyväisiä. Huone oli muuttunut.

Neste tapetti valittu terassi talon. Aiemmin oli tavallista paperia ja he eivät selvinneet tällaisia ​​ehtoja. Koska neste on helppo käyttää, ne teurastetaan kaikki kuoppia, naarmuja seinälle. Vain kerros on paksumpi paikoin tehdä. Ja paikka on melko raaka ja märkä, sekä nestemäinen taustakuvaksi "hengittää", muotti niitä ei näy. Täydellinen ratkaisu tällaisia ​​tiloja.

Miten valita kattoon tapetti

Aina ennen korjaustöiden, jokainen meistä ratkaisee ongelman valinnan viimeistely materiaaleja. Nykyaikaiset rakennusmateriaalien markkinoilla on tarjolla valtava valikoima mitä erilaisimpia ehdotuksia. Heidän joukossaan ovat kalliita vaihtoehtoja, on olemassa myös TALOUSARVIOMÄÄRÄRAHAT koristeita. Niistä jälkimmäinen - kattoon taustakuva. Avulla näistä helposti luoda kaunis ja mukava sisustus. Kuvassa mitä he tekevät mitään näyttäviä olohuonetta.

On valikoima katto tapetti

Käytännön katto tapetti ei ole kovin erilainen kuin maalauksia tarkoitettu liittämisen seinien, mutta niillä on omat ominaispiirteensä.

 1. Tiheys katto tapetti on paljon paksumpi kuin seinän näytteitä. Niiden valmistus kahden paperirainan puristetaan yhteen, että saadaan lopputuote, joka on melko tiheä stabiili rakenne.
 2. Leveys tapetti kattoon kaksi kertaa niin leveä, liimaa ne niin paljon helpompaa.
 3. Venäjällä kattoon tapetit valmistetaan vain muutama valmistaja. Euroopassa kuvattua tuotetta ei ole olemassa. Ei ole selkeä erottaminen tuotteiden, ottaen huomioon sen toiminnallinen kuormaa. Tämä selittää sen, että Euroopan löytyy kaupoista näytteissä kattoon tapetti ei ole mahdollista.
 4. Käyttöikä kotimaisia ​​tuotteita on riittävän pitkä, mutta pitää muistaa, että Venäjän katto tapetti ei voi maalata. On vaikea huolehtia niistä, pese katto ei onnistu, niin sinun täytyy usein, viiden vuoden välein, tehdä korjauksia asunnossa.
 5. Lähes kaikki tapetit kattoon kuviolla pelkää auringonvaloa. Ne poistuvat auringossa.
 6. Sinun ei tarvitse huolellisesti kohdistaa pintaan liimaukseen kankaita. Halkeamien ja sirujen tietenkin parempi korjata. Käytetään nykyaikaisia ​​sekoituksia ja kunnioittaa niiden soveltamisen teknologia auttaa luomaan täysin tasainen pinta. Jos se on pohjustettu, viimeistely- valehdella täydellisesti.
 7. Et voi käyttää katto tapetti on kostea. He vain eivät tartu ja pudota nopeasti.

Ominaisuudet käytön kattoon tapetti huoneen sisustus

Mitään ylärajaa tapetti verrattuna värjäystä tarjoaa enemmän suunnittelun mahdollisuuksia luoda moderni sisustus. Jos valita oikea väri katon ja seinän maalauksia, kuva loksahtivat paikoilleen. Jotta näin tapahtuisi, sinun täytyy valita sama kuvio taustalla samanvärinen eri sävyjä. Kuvassa miltä se näyttää hyvältä.

Epätavallinen ja kodikas muotoilu saadaan, kun onnistuvat yhdistämään toistensa kanssa ovat eri värisiä ja tekstuuri kankaan. Rekisteröintiä katto kokeneita suunnittelijoita joskus leikataan tapetin kuviot ja liittää ne ympäri kattokruunu tai kehä. Seuraavana Kuvassa mitä tämä osoittautuu.

Kuka valitsee viimeistelyyn katto tapetti on todennäköisesti halua olla yksivärinen valkoinen. Mutta valita oikea värikäs piirustus omasta ei ole niin yksinkertaista. Ilman maku sisustus on kömpelö ja leikkaa silmän. Muista, miten ammattimaiset meikkiä - keskitytään yhteen asiaan: jos varattu katon, seinien on oltava monotonista, ja päinvastoin. Kuvassa vastaanoton oikean kohdistuksen valoisat sisätilat.

Jos asunnon täytyy valita koriste seinä ja katto tapetti samaa väriä, kaksi lentokonetta liitoksen on erotettava toisistaan ​​terävä. Koska ne hyödyntää paremmin listojen tai listoja. Jos huonekorkeus sallii, niin on kätevää vääriä palkit pimeässä. Valokuva osoittaa selvästi, kuinka jakaa tilaa vastaavia lisävarusteita.

Tämä voidaan selittää yksinkertaisesti: kirkas katto tekee huoneen kevyt ja ilmava. Ja tämä pätee pienasuntojen. Huoneelle korkeat katot käytetään käänteinen vastaanoton. Hän on esitetty seuraavassa kuvassa.

Monet tavalliset ihmiset, tekevät korjaustyöt omat huoneet, ajattelemattomuuttaan poimittuja liittämällä kattoon tai vaaleanpunainen tapetti. Ja sitten ei tiedä miten poimia pari niistä liittämisen seinät. Välttää tällaiset virheet, on tärkeää esivalinnan paras yhdistelmä, koska huoneen ominaisuudet ja sen toiminnallinen tarkoitus.

Esimerkiksi se on parasta liimaa taustakuva kattoon hehkuva lapsen huoneeseen, koristeluun makuuhuone tulisi valita kankaita hillityt värit pehmeällä pastelli paletti. Olohuoneessa matala katto, voit valita taustakuvan kuva sininen taivas ja pilvet. Katso kuvaa, kuinka kaunis se näyttää muunnoksen suunnitteluun nykyelämän.

Se näyttää kauniilta tahansa yhdistelmiä vaaleat ja tummat sävyt. Nivelet on katettava ylimääräisiä koriste raidat. Kuvassa näkyy, miten tämä tekniikka näyttää hyvältä olohuoneessa sisustus.

Millainen katto tapetti näyttää hyvältä huoneissa on korkeat katot? Muotoilustaan ​​on parempi valita kangas suuri kuvio. Tässäkin tapauksessa on tarpeen huolehtia lisävalaistuksen. Sillä muuten viimeistely kirjaimellisesti työntää ja aiheuttaa negatiivisia tunteita.

Rekisteröimiseksi korkeat katot saavat käyttää kattoon tapetti näön hieman hämärtynyt koristeet tumma sävy. Asiantuntijat kannattaa valita tämän vaihtoehdon makuuhuoneeseen (mikä vaikutus tulokseen näkyy kuvassa).

Jotta visuaalisesti vähentää katon korkeus asiantuntijat usein eri tekniikalla - katto tapetti liimaa ei ainoastaan ​​päälle, mutta pyydystäminen osa seinää. Mikä on tulos näkyy kuvassa.

Miten valita väri, mitä ideoita voidaan käyttää sisätilojen - jos vastaukset näihin kysymyksiin on jo saatu, on tärkeää ratkaista toinen ongelma - tutustua monimuotoisuutta jo olemassa olevat. Myynnissä löydät taustakuvan kattoon viisi lajia:

 1. Tavallinen valkoinen uurtovalsseja (rainan leveys on 53 cm, pituus yhden telan - 10 metriä). Voit valita tällaisen vaihtoehdon kun haluat nopeasti ja edullisesti luoda katto valkoinen. Värjätä sitä niin se on mahdotonta. Mutta erilaisia ​​kuvioita on helppo improvisoida luotaessa klassinen sisustus.
 2. Tuotu katto tapetti maalaamiseen. Venäjällä myynti maalauksia, valmistettu Saksassa. Ne ovat hyviä, kauniita, monipuolinen. Maali tekstuurit kuten tavalliset lateksimaalia telalla.
 3. Flinlize - kestävä pestävä tapetti, joka on valmistettu kankaita, joka perustuu tiivistetyn selluloosakuituja. Flinlize yleensä kiiltävä kuvia. Erilaisia ​​värejä ja kuvioita on hämmästyttävä. Gloss auttaa tekemään huoneen tyylikäs, kiiltävä katot näyttää hyvältä olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Ennen kuin valitset vastata kysymykseen, mitä laskun on parempi, että on tärkeää ottaa huomioon yksi tärkeä seikka - flinlize ovat erittäin kalliita - jopa viisi kertaa kalliimpaa kuin perinteisten kattoon taustakuva. Mutta tämä tosiasia on katettu niiden kestävyys. Tapetit liima osoittautuvat tarpeellisiksi korjauksia huoneisto on viisitoista tai kaksikymmentä vuotta.
 4. Lasikuitu tapetti - on toinen hyvä vaihtoehto, joka kannattaa kiinnittää huomiota. Ne ovat melko kestäviä, tauko lasia on mahdotonta, eivät absorboi kosteutta, ei pelkää lämpötilan muutoksista, ne eivät kulu eivätkä ikä ajan. Maalata katto tapetti voi olla viisi tai kuusi kertaa. Mutta siitä huolimatta niin erinomainen suorituskyky, lasikuitukangas käytetään asuin- sisätilat varsin harvoin. Ja kaikki koska ne ovat erittäin kalliita, kalliita ja liimaa, joiden kanssa ne liimataan alustaan. Liima kulutus on erittäin suuri - kaksi kertaa enemmän kuin flinlize.
 5. Silkkipainanta - erinomainen vaihtoehto koristeluun kattoon. Tämän tyyppinen tapetti - eräänlainen vinyyli telojen paperisen. Ylempi kerros oli visuaalisesti simuloi silkki rakenne. Kankaat on melko kirkkaita värejä, kiiltävä säätiöt, jotka eivät haalistu auringossa. Kuten tapetit liima kattoon, jos se on tarpeen luoda vaikutus tyylikäs ylellisyyttä. Kuvassa näkyy, kuinka mukavaa se näyttää silkkipainolaatuisia sisätilojen makuuhuonetta epäsäännöllinen geometria.

 • Neste tapetti käytetään usein myös koristeluun kattoon. Ne ovat ympäristöystävällisiä, vesihöyryn läpäisevyys, jos vaurioitunut paljon, se on helppo palauttaa. Tärkein Tämän suoritusmuodon etu - ole saumoja, tällainen materiaali ei pala, sen käyttö on mahdollista koristella kattoon ilman sen suuntausta. Neste tapetti - tarpeeksi lupaava materiaali, vaikka se on hyvin teknisiltä ominaisuuksiltaan erilaista rullan terät.
 • Edellä esitetystä voidaan vetää yhteen johtopäätökseen: voit hakea kattoon tapetti suunnitella tahansa huoneeseen, huoneessa tahansa eri tiloihin. Läsnä rakenneosia ei häiritse osoittaa etuja tällaisen valinnan. On tärkeää tehdä oikea valinta tyyppejä, tekstuurit, värit ja kuviot. Tämä artikkeli on julkaistu valokuvia nopeaa, mihin suuntaan on siirryttävä luoda valoisa yksityiseen käyttöön, jos haluat.

  Käyttämällä taitava ohjeita, se on helppo piilottaa puutteita ja korostaa huoneet heidän ihmisarvonsa. Toivomme, että video on sijoitettu lopussa artikkeli kertoo, miten voit itsenäisesti kiinni kattoon valitun rullina.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Taustakuva kattoon

  Että Leroy Merlin RU

  VAPAA - Google Play

  Että Leroy Merlin RU

  VAPAA - App Storesta

  Valitse kaupunki:

  Valitse suosikkisi tallentaa:

  • = 0 model.price_range.max> 0 || isFiltering (88888) "> Hinta

  Lempikauppa

  © 2018 Leroy Merlin Venäjä

  Jatketaan sivustollamme, sitoudut

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 3 = 1