Kattopaneelit Armstrong

Kattolevy osana jousituksen Armstrong

90-luvun alussa-luvulla viime vuosisadalla, amerikkalainen yhtiö Armstrong (Armstrong World Industries) on tullut markkinoille viimeistely materiaaleja uuden tuotteen. Se suspendoitiin rasteri katto järjestelmä. Hän sai yleisin kaikkialla maailmassa. Armstrong, yhtiö avasi valmistus venture Ranskassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Sveitsissä ja Kiinassa. Se aikoo avata tehtaan Venäjällä, Special Economic Zone "Alabuga", Tatarstanin tasavallan.

Edut ja piirteet katot Armstrong

Armstrong katot ovat ympäristöystävällisiä, ne ovat myös testataan noudattamista paloturvallisuuden vaatimukset. Valmistettu mineraali- kuitua, puusta ja metallista, he saavat todistukset paloluokan - "rajoitettu syttyvän" tai "palamaton". Vastaavasti A- 2 ja A-s1 - 1.

Alakatot Armstrong on tarkoitettu pääasiassa koristeluun yleisillä alueilla: toimistot, kaupat, valtion ja virastoissa, klubeja, ravintoloita, teollisuusrakennukset, ostoskeskuksissa, kouluissa, laitoksissa, sairaaloissa, jne huoneistoissa käyttöön tällaisen järjestelmän ei ole käytännöllistä .. se vie huomattavan osan korkeus katot.

Armstrong katot ovat voittaneet yleisesti tunnustaa, jotta ne voivat olla esteettisesti epämieluisia sulkea paitsi sellaista päällekkäisyyttä, mutta myös sähköjohdot, ilmanvaihto- ja hälytys sekä vesijohdot. Tässä tapauksessa tarvittaessa mahdollistaa helpon pääsyn viestinnän poistamatta kattoon. Riittää oikea paikka poistaa yhden tai useamman laatan. Ja niitä vahingoittamatta, koska ne kiinnitetään vapaasti omalla painollaan. Ne eivät vaadi säännöllistä korjausta.

Olennaisten osien katot Armstrong katot ovat PU-profiilit, T-profiilit, korkeussuunnassa säädettävä jousi ripustimet ja kattolevy Armstrong. Yläraja rasteri kalusteet ja tuuletussäleiköt mitat vastaavat koko laatta on suunniteltu nämä katot.

Tämä alakattojärjestelmään on saavuttanut suosiota johtuen suhteellisen alhainen hinta, asennuksen helppous ja monenlaisia ​​laattoihin joilla on erilaiset ominaisuudet. Nämä ominaisuudet keskittyvät soveltamisesta enimmäismäärien Armstrong eri huoneissa. Insinöörit "Armstrong" ovat kehittyneet hyvin erilaisia, niiden ominaisuuksia, tyyppejä katot. Ne ovat:

Laattoihin alakatoille Armstrong

Se on ominaisuuksia laatta riippuu siitä, mikä huone sopii yhden tai toisen tyyppinen katto. Ne eroavat toisistaan ​​sekä niiden ominaisuuksia, ja hinta.

On kolme kattopaneelit (kasetit), päteviä materiaali, josta ne on valmistettu:

 1. mineraali;
 2. metalli;
 3. puu (laminoitu tai päälle liitetään kanssa viilu MDF).

Ominaisuuksia näiden materiaalien ja sanelevat ominaisuudet katon tarvitaan tietyssä huoneessa, ja kustannukset on näkyy hinnassa nauhan.

Myös, laattoihin on jaettu sarjoihin. Eri sarjassa voidaan esittää kasetit joilla on samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta eri materiaaleista. Esimerkiksi, mikä tahansa metalli nauha, epäilemättä, vedenkestävä, mutta kuuluu eri sarja.

"Universal katto" -sarja on kerännyt kaikki parhaat tekniset ja koriste ominaisuudet Armstrong katot. Katto laatta "Ultima" voidaan käyttää melkein missä tahansa.

Jonka "Economy" -sarjan sisältää levyt "Baikal", "Everest extra", "Vähittäiskauppa", "Tatra", "Oasis", "Oasis Plus", "Norma" ja "Kortega". Katot näistä kasetteja on ominaista kohtuullinen hinta ja riittävä korkea laatu. Ne ovat laajasti käytössä koristeluun toimisto-, hallinto- ja liiketiloja.

"Tonic" sarja edustaa kasetit "Plain Board", "Plain Mikrolok", "Plain Belgravian reunamuoto", "Dune Suprem Board", "Dune Suprem Mikrolok", "Dune Suprem Belgravian reunamuoto". Nämä laattoihin paremmat ominaisuudet, ja sen seurauksena niiden hinta on korkeampi.

Mukaan "akustinen" sarja sisältää "Sabia" levyt, "Ultima" ja "Optima". Kuten nimi kertoo, niillä on lisääntynyt äänieristys. Armstrong katot tässä sarjassa käytetään tiloissa, joissa hiljainen on tärkeää. Kuten hotellit, elokuvateatterit, klubit, päiväkodit ja oppilaitokset.

"Hygiene" -sarja käytetään pääasiassa viimeistely katto hoitolaitosten aloilla elintarviketeollisuudessa. Hän edustaa levyt "Alpina", "Bioguard" ja "Mylar". Niiden korkea hinta johtuu soveltamista antibakteerinen päällyste nauhalle.

"Vettä hylkivä" sarja on suunniteltu alaslasketun katon Armstrong asennettu, joissa korkea kosteuspitoisuus (altaat, sisävesipuiston ja niin edelleen. D.). "Keramoguard" ja "Newton" Se sisältää levyn. Koska hyvin suuri tiheys, vedenkestävä kasetti resistenttejä myös kemiallisia höyryjä ja palo. Tämä on mitä sanelee suhteellisen korkea hinta tämäntyyppisen levyn. On myös kosteutta kestävä, voidaan katsoa Armstrong levy valmistettu metallista, ja puulevyn sarja "Wood".

"Designer" -sarja sisältää laattoihin "Cyrus", "Grafis", "Visual", "Optima CONOP" ja "Axiom katos". Suunnittelu kasetteja voit luoda ainutlaatuinen sisätila kustannuksella alkuperäinen maalaus levyjen Armstrong Katokset. Näin ollen ne ovat melko korkea hinta.

On huomattava, että tällainen jako on melko mielivaltainen, ja pohjalta tehnyt perusominaisuudet ominaisia ​​tietyn kattolevy. Käytännössä vain muutamia eri kasetteja voidaan käyttää vain yksi (kasetti "Keramoguard" ja "Newton" päällystetty antibakteerinen pinnoite, ei ole mitään syytä käyttää muihin tarkoituksiin).

Esimerkiksi suunnittelija voi luoda katto ja metalli katto laatta Armstrong, ylistämällä tyyliin Hi-Tech tai puinen katto laatta Armstrongin helppo tehdä tyylikäs katto hotellin aulassa tai ravintolassa.

Se tarjoaa valtavan valikoiman Armstrong katto voit tehdä valinnan, joka ei ainoastaan ​​täyttää tekniset vaatimukset kuluttajalle, mutta myös hänen esteettinen käsitys.

Koot vaihteli. Valmistettujen levyjen mitat 600 * 600 mm, 600 mm * 1200 1200 * 1200 mm.

Kuten voidaan nähdä edellä, Armstrong katot ovat ansainneet maineensa parhaan tarjouksen markkinoille viimeistely materiaaleja, kuten alakatot. Silmiinpistävää monenlaisia, jatkuvaa päivittämistä valikoimiin vakiona kiitettävää.

Armstrong alakatto - yleispätevä ratkaisu mihin tahansa huoneeseen

Armstrong kattolevy

Niistä monia malleja, tyylejä ja materiaaleja modernin yksinkertaisuus ja käytännöllisyys erityispiirteenä Armstrong laattoihin. Valmistettu lähes roskat ne hänen "toisen elämän" koristavat enimmäismäärät toimistoissa, julkisissa rakennuksissa, kaupat, kahvilat, ravintolat, asuntoja ja taloja.

Ominaisuudet ja edut Armstrong levyt

Ensi silmäyksellä, voidaan sanoa, että ainoa etu Armstrong World Industries tuotantojärjestelmät, Inc - on hinta. On todellakin houkutteleva, mutta ei ole ainoa tai edes niiden tärkein etu.

Merkittävin piirre amerikkalaisten tuotteiden hyväksi sen modulaarisuus. Tämä tarkoittaa, että rakenne voidaan koota pienen vaihdettavia osia. Ja tarvittaessa samoja osia voidaan purkaa päinvastaisessa järjestyksessä. Aivan yhtä helposti muuttaa ulkonäköä kattoon tai päivittää sen yksinkertaisesti korvaamalla pikairrotin kohteita. Ja kaikki tämä tapahtuu hyvin lyhyessä ajassa.

Asennus Levyjen Armstrong voi tehdä yhtään kouluttamaton henkilö. Riittää kun on standardi taitoja yksinkertaisia ​​sähkötyökaluja ja joitakin kädessä pidettävät laitteet.

Käytännöllisyys näiden raja - on yleensä erillinen aihe. Aikana jousituksen rakenne mahtuu mikä tahansa, jopa koko linjat ja rakenne-elementtejä. Sitä käytetään laajalti viimeistely kellareihin, varastot ja muut tilat, joilla on sekamelskaan maanteillä tai monimutkaisia ​​kuvioita.

Armstrong tuotteet eivät käyttörajoitukset, tärkeintä - valita oikea materiaali kattoon.

Näin ollen, esimerkiksi, sopivia lääketieteellisten laitosten kattopinta antibakteerinen pinnoite. Kosteutta järjestelmää voidaan käyttää ilman rajoituksia myös avoimilla alueilla.

Erityiset äänieritysmateriaaleissa ei ainoastaan ​​tarjota äänieristyksen ja äänen absorption, mutta myös ääni mukavuutta. Tämä tarkoittaa, että nämä sisäkattoverhoukset voit säästää puheen ymmärrettävyyttä (luokka Standard), yksityisyys (luokka dB) ja pitoisuus (luokka ER).

On useita paneeleja mineraalikuituja kutsutaan OPTIMA KATOS. Niillä on eri muotoja ja värejä, joka laajentaa mahdollisuuksia niiden soveltamista tyylikäs ja alkuperäinen tekijä sisätilat.

Kaikki tuotteet Armstrong on testattu paloturvallisuuden ja täysin täyttää GOST ja palomääräysten, ympäristöön ja terveyteen turvallisuus huomioon paitsi Venäjällä, mutta myös muissa maissa.

Mitä liittymän suunnittelussa kattoon?

Yhdet materiaalit asennuksen alakattoon

Toinen etu Armstrong katot on se, että koostumus on niiden mallit ovat vain kehyksen ja levy kattoon.

Kehys muodostaa tasossa, jonka silmäkoko on 60 x 60 cm Armstrong kattolevy on sama koko - .. 60 x 60 cm kokoisen korkeudella kattoon kiinnitetty tukitason alueen ja sen ääriviivat seinät täysin toistaa kokoonpano tilaa.

On syytä lisätä lisää säädettävä kiinnitys kehyksen, joka edustaa suspensio. Toinen pää on kiinnitetty jäykästi päällekkäisyys ja toinen on koukku roikkuu kiskot. Pituudelta (korkeus), kuten jousitus säädetään jousipidikkeellä.

Siinä kaikki osat, jotka muodostavat alaslasketun katon Armstrong.

Asennus kattoon kehyksen

Seuraava Katto etu - mahdollisuus sen asennuksen valmiissa huone täysin valmis korjaukseen tai rakentamiseen. Kun asennus ei liity likainen ja pölyinen prosesseja, ja kaikki osat ovat laadukkaita Tehdasmaalaus.

Ensimmäinen yritys asentaa tukikiinnikkeet ympärillä ulkoseiniin. Erityistä huomiota kiinnitetään nurkkasalvokset sekä ulomman ja sisemmän kulmat.

Osiointi taso taso on valmistettu avulla vesi- tai laser tasolla. Alue on kiinnitetty ja ruuvit. Kun vahvistamisesta kipsilevy rakenteesta tarpeen käyttää "mol" tai (s) ruuveilla kiinnittämiseksi seinään runko kipsilevy rakenne.

Koska koko kattolevyn 60 x 60 cm, ja katon solun on samaa suuruusluokkaa. Tämä saavutetaan käyttämällä erityistä profiili, jossa on rei'itetty kytkentäelementtejä. Vaihe telakointipisteeseen on täsmälleen 60 cm. Siksi tuottaa ylimääräisiä monimutkaisia ​​mittausta tarvitaan. Se on tarpeeksi, jotta ne kerran, piirtää suunnitelma, joka Armstrong paneeli ja standardi valaistus asennetaan huoneeseen, ja olet valmis asennettavaksi.

Pieni huomautus. Epätäydellinen rivien laattojen tulisi olla hienovarainen muutos alueella katto, tai muuten sijoittaa ne tasaisesti pitkin samansuuntaisia ​​seiniä.

Ensisijaisesti ripustimet asennetaan rinnakkain pääpalkit ja pituus huoneen joiden välinen etäisyys on 120 cm toisistaan. Niiden vakiopituus 370 cm. Niiden liitokset toisiinsa käyttäen yksinkertaista liitännät (lukot). Huolellisesti leikattu ylimääräinen pituus metalli leikkurit, vahingoittamatta etuosan maalatun pinnan.

Sitten, välillä johtavana siimoja Oikosulkupalan ohjaa 120 cm: n askelin 60 cm.

Seurauksena, katto kone on jaettu suorakulmioita puolille 120x60 cm. Kalvot ovat liittyneet yhteen lopettaa lukot ja aukkojen pääkiskolla.

Nyt kukin suorakulmion lisätään profiilia kiinteä pituus on 60 cm, niin että ne jakavat suorakulmion kahteen yhtä neliön 60 cm. Liitososa lukitsee sama kuin edelliset. Tässä vaiheessa on parasta tarkistaa valaisupiiriä, hälytys- ja muissa sähköisissä järjestelmissä. On vielä mittaamiseksi kehyksen sijaitsevat samassa tasossa, ja jos tarpeen tehdä korkeuden säätämisen suspensioiden koko alueen tiloissa.

Armstrong katto asunnossa

Joten, saada kännissä samalla alueella neliön, joka voi vain kirjoittaa numerot.

Erilaiset määränpäähän, ja kuvio rakenne Armstrong kattopaneelit on vakio koko - 60 x 60 cm runko soveltuu siksi mihinkään sarjaan paneelit ..

Mutta ensimmäinen askel on järjestää lamput, jos ne on annettu suunnitelman. Standardi -. Keskimääräinen koko 60x60 cm tahansa piste, laastari, kattokruunut ja muut valaisimet on asennettu suoraan paneelin tai kiinnitetty suurten läpi päällekkäisyys.

Asentaa kattopanelointiin laitetaan tarkasti lävistäjä sen solussa, sitten kääntyy ja asetetaan kiskoille. Paikannus paneelit paikalleen mukavampaa rivejä, jättäen äärimmäinen ja yleensä osa numero ennen työn loppuun. Tämä äärimmäinen paneelit, jos ne on leikattu, pitäisi olla 0,5 cm pienempi kuin solukoko. Sitten niiden asennus on paljon helpompaa.

Asennettaessa täytyy kiinnittää huomiota luku, sen suunta ja sijainti. Siten yhtenäinen yleinen tausta kaikki levyt on järjestetty yhteen suuntaan.

Loisteputket katoissa Armstrong

Käyttökokemukset enimmäismäärät Armstrong "esiin" joitakin niiden ominaisuuksia, ei edes valmistajan tiedossa:

 1. Maalaus paneelit eri värejä, ei vain voit muuttaa tyyliä, mutta myös lisää merkittävästi veden vastus materiaalin. Siksi jopa kaikkein tavallinen ja edullinen paneeli voidaan tehdä vesitiivis, vain maalata. Maalattu paneeli on joka puolelta ja päättyy ja paras akryyli maalit.
 2. Raskas valonheittimet vaikea asentaa kattoon laatta Armstrong. Siksi on tarpeen tehdä monimutkaisia ​​kuvioita ja vahvistimet. Yksinkertaisempi tapa ulos - laittaa arkki Kipsilevy mitat 60x60 cm solun ja parantaa lampun siinä. Tässä tapauksessa, tavallinen levy on purettu, ja koko aiheuttamasta taakasta kiviseinään.
 3. Valitset vain katto paneeli asusteita Armstrong voi olla suoraan myymälässä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tietää mitat huoneen, ja itse paneelien ottaa 5% enemmän. Pidä ne paremmin aivan katossa ja vaivattomampaa paikoissa.

Kaikkien sisäkaton rakenteisiin Armstrong katot eroavat kaikkein yksinkertainen asennus. Ja hinta heillä on melko demokraattinen. Nämä ominaisuudet yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ja korvaavan tarjoavat laajan suosion kattopaneelit yleisissä tiloissa ja kodeissa.

Armstrong katto paneeli: Tekniset

Modulaarinen katto Armstrong nimettiin otsikko samanniminen amerikkalaisen, jota hän itse asiassa keksi.

Mutta poikkeuksetta modulaarinen nimeltään Armstrong väärässä.

Varsin suuri joukko yrityksiä yhä tuottavat ja myyvät alakatot.

Esimerkiksi ruotsalainen Ecophon tai AMF Pohjois-Amerikasta.

Useimmissa tapauksissa alakaton Armstrong asennettu julkisissa rakennuksissa ja toimistoissa.

Mutta haluttaessa tällaiset mallit ovat helppo tehdä normaalissa asunnossa.

Voi, edut on monia:

 1. Nopea asennus. Kaikkia olemassa olevia Armstrong ripustettu kattoon nopein. Kertaluonteinen joukkue koostuu kahdesta ihmistä, kokoaa ilman suurempia ponnistuksia 200 neliömetriä. metriä katon. Ja tarvittaessa se tuo enemmän. Jälkeen Armstrong valmis kokoonpano ei ole tarpeen kitti tai maalata kattopintaan. Se on täysin käyttövalmis. Juuri tästä syystä, että jos koriste on erittäin suuri alue käyttö on Armstrong.
 2. Helppo asentaa. Puitteet mineraalikuitulevyjä laittaa hyvin yksinkertaisesti.
 3. Alhainen paino. Armstrong on helpoin kattoon. Vaikein osa katon painaa 0,5 grammaa. Niin että kuormitus päällekkäisyys on minimaalista.
 4. Kyky asentaa kattoon yksin. Yksi mies Armstrong mount ilman ongelmia.
 5. Edulliseen hintaan. Yksi neliön katon maksaisi keskimäärin $ 5. Jos et palkata asentajat ja tehdä se itse, se ei lisää kustannuksia.
 6. Helppohoitoisuus. Mineraalikuitu levyt eivät pese vedellä. Kerran 5 vuotta ei estä tavallista maalata niitä lateksimaalia. Jos kiuas rikkoutuu, niin se on erittäin helppo vaihtaa uuteen.
 7. Paloturvallisuus. Kumpikaan runko on valmistettu metallista tai levyt ovat pois päältä.
 8. Tarkemmat ääni- ja lämpöeristys. Huolimatta siitä, että katto runko on valmistettu metallista, äänen ja lämpöeristys on kasvanut 20%.
 9. Käyttö kaikenlaisten lamppuja. Periaatteessa Armstrong kattoon asennettavat moduulit ja erityisten kalusteet. Kuitenkin, haluttaessa, voidaan asentaa mikä tahansa halogeeni tai loistelamppu, ripustaa klassinen katto.

Katossa listat, katso linkki polyuretaania. Ominaisuudet, kuinka valita ja asentaa.

Haluatko oppia kipsi kattoon käsillään? Lue siitä täällä. Mitä välineitä tarvitaan, pintakäsittelyyn sekä menettely työtä.

Haitat riippuva rakenne

Valitettavasti haitat tämän merkittävän katto on myös saatavilla:

 1. Katon korkeus laskee 10 cm. Tämä puute on tyypillistä kaikille alakattoon. Koska, jos huone oli alun perin katon korkeus on pieni, Armstrong koottu siellä.
 2. Alhainen kosteus. Koska pääkohdat tällaisen kattorakenteen ovat mineraalikuitu- levyjä, jotka ovat imukykyinen, sisäkaton Armstrong ei täyty korkean kosteuden alueilla.
 3. Kapea muotoilu. Levyt ovat aina tiukasti valkoisia. Joskus törmännyt levy kuviolla. Jos tarvitset valekattoon erivärisiä, vain maalata levy vodoemulsionkoy haluttuun väri.
 4. Lujuus on alhainen. Levyt ovat hauraita ja tarvitsevat työskennellä heidän äärimmäisen varovasti.

Valmistajat kattopaneelit

Suuret valmistajat alakatot - on yritys Armstong (USA), OWA (Saksa), Ecophon (Ruotsi) ja Rockfon (Tanska).

Ei, itse asiassa paljon enemmän valmistajat.

Juuri nämä yritykset keksiä jotain omaa, eikä kopioida tunnettujen valmistajien, kuten on tapana esimerkiksi Kiinassa.

Maailman johtava on yhdysvaltalainen yritys Armstrong.

Enimmäismääristään Amerikkalaiset keksivät 150 vuotta sitten.

Tähän mennessä niiden valikoima sisältää yli 500 eri tuotteita: suunnittelu pehmeä ja kova mineraali maalauksia, puisia ja metallisia katot, erilaiset jousitusjärjestelmien ja monet muut.

Owa Company (Saksa) tuottaa vain kattolevy kiinteiden mineraali- kuituja.

Hän myös tarjoaa useita erilaisia ​​metallilevyjä.

Lajitelma yritys on myös läsnä jousitus, ja ovat seinäpaneelit, tunnettu siitä, että poikkeuksellisen äänen absorption.

Ecophon Company (Ruotsi), jotka tuottavat ääntä imevää paneelit on valmistettu pehmeästä mineraalivillaa.

Ja yhtiö tarjoaa taivutettu, kaareva ja ääntä vaimentava seinäpaneelit verkkoon.

Rockfon (Tanska) on erikoistunut mineraali- kuitulevyjen ja pehmeä ääntä vaimentava seinäpaneelit.

Armstrong Katot: tyypit ja niiden ominaisuudet

Kuten edellä mainittiin, yhtiö valmistaa monenlaisia ​​Armstrong laattoihin.

Ne ovat kaikki erilaisia ​​ja joiden tekniset ominaisuudet.

Suositeltava Armstrong akustiikkakattolevyjen asennettavaksi kyseisissä tiloissa, joissa hyvän äänenvaimennuksen.

Näitä paikkoja ovat: konserttisalit, hotellit, ravintolat, sairaalat, uima-altaat, kouluissa, toimistoissa.

Lääketieteelliseen instituutioiden yritys kehitti erityisen kattoon.

Edustajat akustinen laattoihin: Optima, Ultima ja Sabbia.

Kuten levyt eroavat ensisijaisesti paksuus.

Optimassa paksuus voi olla 15, 20 tai 25 mm Sabbia - 18 mm, Ultims - 19 mm.

Kosteudenkesto levyissä on sama - 95 RH, mutta eri äänen absorption: Optimassa paksuuden mukaan - 0,9 / 0,95 / 1 UVM, Ultima - 0,7, ja Sabbia - 0,65 NRC.

Heijastuvuuden, vastaavasti: 90, 88, 83%.

Modulaarinen katto Bioguard hygienia- ja Mylar ei käytetä ainoastaan ​​niissä laitoksissa.

Tällaiset päällysteet asetetaan myös elintarviketeollisuudessa, koska ne täyttävät kaikki hygieniavaatimukset.

Katto Bioguard, toisin kuin muut mallit, voidaan pestä.

Sen Valonheijastavuusprosentit - 90% kosteutta - 95%, tiheys - 4,5 kg / ha. metri.

Toisin kuin Biogard levyt, Mylar-levyissä on erityinen pinnoite sileä polyesterikalvon, pöly hylkivä.

Nämä levyt on asennettu tiloihin, jonka puhtaus luokka 100.

Niiden Valonheijastavuusprosentit - 80% kosteutta - 95%, tiheys - 5 kg / ha. metri.

Kosteuden kestävä Armstrong käyttää tiloissa, joissa korkea kosteus ja usein lämpötilan muutoksia.

Tämä on ensisijaisesti kylpyjä, uima-altaat, pesulat, terassit, teknisillä aloilla ja varastoissa.

Malli vedenkestävä levyt - Mylar ja NEWTONE asunto.

Näitä ovat mallit: Cortega, Tatra, Bajkal, Oasis ja Oasis Plus.

Tämä riipus toiminnallinen suunnittelu, jotka yleensä sijaitsevat sellaisilla alueilla, joilla ei ole suuria vaatimuksia kosteudenkestävyys, hygienia, iskunkestävyys, kestävyys ja akustiikka.

Tämä enimmäismäärä seuraavalle tasolle turistiluokan.

Tällaisia ​​paneeleja on tunnusomaista: hyvä vedenkestävyys, palonkestävyys, hyvät akustiset ominaisuudet, kestävyys vaurioita, kun läsnä on suuria määriä koriste kuvioita.

Näitä ovat: Prima Duna Plus, Prima Cirrus, Prima Plain Prima Adria, Prima Casa Prima Fina halkeamaa.

Yksi suosituimmista malleista Tähän ryhmään Prima Plain - katto valkoinen laatta.

Sen kosteudenkestävä - 95% valonheijastavuus - 87%.

Eri levy sileä, tasainen, täydellinen rakenne.

Suunnittelumalleja poikkeavat merkittävästi katosta toimiston klassikko.

Avulla tällaisia ​​levyjä kattoon ainutlaatuinen kuvio voidaan luoda.

Ne sijoitetaan baareja, ravintoloita, yökerhoja alueilla.

Mallin suunnittelu katot: Cirrus Image, Cirrus Doric, Cellio, Graphis Diagonalilla Graphis Cuadros, Graphis Linear.

Ne eroavat paksuus ja ominaisuudet.

Komponenttien joukossa, jotka ovat osa alakaton Armstrong, seistä elementtejä, jotka itse asiassa on muodostettu pohjalevyn.

Alustasta kattoon tietyllä etäisyydellä avulla naulan naulojen asettaa ympäri huonetta line leikata.

Ohjaimet on kiinnitetty kulmiin T-muotoinen.

Suunnitella oli jäykkä ohjeisto evropodvesy kiinnitetty välipohjien.

Riippuen siitä, mitä mitat on asennettu laattoihin, metallinauhojen toisiaan täydentäviä 0,6 tai 1,2 metriä.

Seurauksena, kattoon kiinnitetty tukirakenteeseen, joka on solun yhtä kokoa moduulit, jotka asetetaan sitten.

Armstrong laattoihin ovat halvempia kuin muut kattoelementtien.

Esimerkiksi levy Bajkal turistiluokan maksaa 85 ruplaa.

Levyt hygieeninen katto Bioguard jo kalliimpia - 145 ruplaa kappaleelta.

Yhdessä riipus järjestelmän ja levyt Baikalin neliömetrin katto maksaa 300 ruplaa.

Kalliimmalla levyt katto, se luonnollisesti kalliimpaa.

Asennus katto liiketoiminta yksinkertainen.

Tärkeintä - tarkkailla järjestyksessä teosten:

 1. Seinällä on huomattava, missä se asennetaan ovilista. Käyttäen laser-tason tulee olla lyijykynällä piirtää viiva ulkoseiniin. Tämänsuuntaisia ​​asettaa ripustusrakenne tehdä sujuvaa, riippumatta kaarevuuden kattoon.
 2. Tappiliitoksin olisi vahvistettava ovilista. Vaihe vaarnat - 40 cm.
 3. Kun otetaan huomioon päällekkäisyys projisoidun paino ja kuormitus ankkurit on asennettu ripustimet. Ne sijaitsevat lisäyksin 120x120 cm ja kiinnitetty kunnolla. Optimaalinen käyttö suspensioiden kanssa pinnoja. Sitten jousi voidaan säätää koko.
 4. Koukku ripustin kehikkoon kantajaa.
 5. Jos kannatuskehikon, jonka pituus on pienempi kuin mitä vaaditaan, määrä sen osat on yhdistetty toisiinsa tiiviste-elementit. Ja seinän elementti on lohkottu saksilla metallille.
 6. Nauhalla tai laser tasolla kaikki aukkoihin kannatinkiskon paljastaa yhden rivin. Sitten suspensiot muuttamalla niiden pituus on sijoitettava samassa vaakatasossa.
 7. Nyt, pitkittäiskiskon haluat lisätä rajat 120-senttinen telineeseen. Vaihe niistä on 60 cm.
 8. Jos sinulla on kattopaneelit on kooltaan 60x60 cm, profiilit rakojen tulee asentaa poikittaiskiskoihin, pituus ja piki josta 60 cm.
 9. Asentamista valot.
 10. Paneelit on sijoitettu diagonaalisesti tuloksena solun ja vajoavat kiskojen laippa.

Sitähän luo jousitus, joka on 60x60 soluja.

Reiki poikittainen, jotka ovat seinän vieressä, leikataan haluttuun kokoon saksilla metalli.

Jos aiot asentaa paneeliin jonka koko on 120x60 cm, poikittaiset profiilit 60 cm: n pituinen ei ole asetettu.

On muistettava, että paneelit lähes kaikkien merkkien enimmäismäärän Armstrong pelkää vettä.

Näin ollen, niiden puhdistus imurilla ja harjalla tekstiilien puhdistukseen.

Kyllä, kaikki näyttää vaikea ensi silmäyksellä.

Mutta itse asiassa, Armstrong keränneet paljon helpompaa kuin muut katto.

Täytyy vain varmistaa, että solut ovat samankokoisia.

Videoita asentamisesta kattolevyiksi Armstrong:

Ja sitten ilme on erittäin söpö!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 2 =