kattoparrut

45 valokuvasuunnittelua kaunein katto alttiina palkit

Hei, rakas ja rakkaat lukijat sivusto maassa. Kaikki te, meillä ei ole epäilystäkään, arvostaa kauneutta ja ei haittaa järjestäisi hänen dacha alkuperäinen sisustus. Eikö olekin? Se on vain mitä tehdä, jos kattoa mielenkiinnoton lakeus jo suun kuivuminen, ja monitasoisen set banaali tilanpuutteen? Kuten ulospääsyä, tässä tarkastelussa, keskustelemme suunnittelu kattopalkkikatot kuvia parhaiten onnistuneita esimerkkejä, kuten ennenkin, toimii kuvainnollisesti kirjallisesta materiaalista.

Jos haluat olla varma painopiste on nimenomaan kattoon palkit, rakentaa chalet-tyylinen sisustus. Huomautan vain: ei katto, nimittäin sisustus! Massiivinen kaari elementtejä naurunalaiseksi todellisuutta klassisen kaupunkiasunnostaan.

Sen ytimessä, sinun pitäisi olla vuori "kota", jossa tärkein koriste-aineita on kivi ja puu, sekä Eläinnahkojen. Chalet - paimenen maja, eikä metsästäjä.

Myös takka voidaan erottaa kesken pidetään sisätilojen ominaisuuksia. Ei vain tyylikäs ja runsaasti puhtaat linjat, ja karkea ja julma kuin koko kylän elämää.

Se myös näyttää hyvältä olohuoneessa ekokamin. Avotulta vain hengessä raportoinnin tyyliä.

Mutta takaisin meidän palkit. Chalet ne on massiivinen ja peittelemättä, ja jopa toimivat tukena muille levyt. Katso tarkkaan valokuviin.

Se ei ole niin sisäänkasvanut, sovitetuksi puolelta tuki on tärkein ominaisuus enimmäismääriin chalet style.

Toinen sisustustyyli, jota ei ole "piirretty" ilman puupalkit on Provence. Ranskan maan tunnelma syntyy ansiosta puhtaus, yksinkertaisuus ja tarkkuus. Pääsääntöisesti se ei ole rikas Koti kuntoon kanssa metsäinen katot. Ja vaikka talo on teräsbetonilaatta täytyy käyttää jäljitelmä palkit. Jotta ymmärrettäisiin paremmin aiheen tarkastella näitä esimerkkejä.

Kuten näette, villi puu, ei voi olla kysymys. Kattoelementit ovat todella koko sisustus maalattu pastelli tai kerman väristä. Samaa holvi voidaan ommella tai rapattu puisia copyfit.

Suurin että sinulla on varaa - se on pehmeä puu-ruskea sävy, mutta jälleen sama, niiden ei pitäisi luoda teräviä aksentteja.

Mitä näet näissä kuvissa, Provence voidaan kutsua vain ehdollisesti. Kyllä, sisätilat ovat mielenkiintoisia ja ilmeikkäät, mutta kaukana pastoraalinen hiljaisuutta.

Luoda painopiste suunnittelussa Ranskan valtion on kukkia eikä mitään muuta. jos he tekevät työnsä tuomita teitä.

Varsin huomattava katot tehty rustiikkityyliin. Kuten vieritse, käytetään usein massiivinen ulokkeiden sisälle huoneeseen. Vain Roústika ne eivät ole vain vanhoja, mutta myös huonosti hoidettu, ja on puutteita.

Myös "rustikansokm" tyyliin, verrattuna enemmän tunnetuin ja suosituin mökkejä, painopiste ei saateta kiven ja puun. Sitten se hyväksyi myös koristeena oksia käyttäen, kun taas alppimajoihin näihin tarkoituksiin on muokattu nahka.

Silti tämä rustiikkityyliin kontrastit. Niin karkea tammi pöytä välttämättä olemassa paikka hieno posliini palvelu. Jos ajattelee sitä, se on ymmärrettävää. Raakuus selvemmin katsoa taustalla aristokratian, tyylikkyys ja järjestys.

Jos tila sallii, ja te varmasti halua koristella kattoon puupalkit voi yrittää luoda maahan gotiikkaa. Kyllä, jos et ole suunnitellut sitä vielä aikaan suunnittelemalla talon, ongelmaa ei voida kutsua helppoa.

Se, että katot Gothic etsiä ja luoda tällainen vaikutus on vaikea alhaisille alueille. Katsokaapa seuraavat valokuvia ja kaikki kerralla selväksi.

Ja yleensä tarvitse olla suuri "foodie", joka rakennetaan gotiikkaa keittiössä tai olohuoneessa, puhumattakaan makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Korkeat katot, valtava kaari-ikkunat ja goottilainen kaaret ja laajaa poluarki. Tämä on hieno hyviä ravintoloita tai jopa hotelleja, mutta elää pysyvästi keskiaikainen linna uskalla kaikille.

No katso kattopalkit ja siirtomaa tyylin. Pawdite tässä massiivinen käsittelemätöntä puuta ei olisi paikallaan. Silti nämä sisätilat ovat kaukana huonosta minimalismia. Yhdistämällä kehittyneisyys itään ja länteen mahtipontisuus, siirtomaa suunnittelu pyritään korostamaan runsaasti sen omistaja, ja jakaa sen taustalla natiivi maakunnassa.

Vaikka tämä sääntö on sen poikkeuksia, kun yhä palkkeja voi osoittaa paitsi ylellisyyttä vaan myös korostavat eksoottinen sisustus. Tällöin ne voidaan mahonki tai bambusta.

Ja niin, sisätilojen ominaista runsaasti viherkasveja, trooppisia ja päiväntasaajan Eläinnahkojen ja hyvän alun alkaen kerroksen ikkunoista, joka on mentävä ulos puutarhaan. Tämä on kohokohta tyyli. Joskus on vaikea nähdä linjaa, mihin se päättyy ja alkaa rivitalossa, ja hän melkein aina katoaa puiden ympärillä.

On myös vaikea kuvitella ilman orret ja Japanin sisustustyyli. Tänään kuitenkin puu on menettänyt täysin sen toimivuus on olemassa ja sitä käytetään vain koristeena, mutta se on niin tärkeää?

Katsotaan jälleen klassinen japanilainen kattoon.

Nyt yritän kuvitella saman sisustus, mutta sileä, vailla puisia neliöt holvissa. Ei liian japanilainen, eikö?

Muun ominaisuuksia tyyli olisi korostettava, ettei elementtejä luksusta, pieni huonekalut ja täydellinen puuttuminen tuoleja. Sisustus voidaan käyttää kirsikka kiviä, ja tietenkin, kääpiö Bonsai.

Japanin sisustustyyli - on analoginen eurooppalaisten minimalismia, vain sen vaikeampaa muotoa.

Yksi kirkkaimmista suunnittelu on skandinaaviseen tyyliin, ja kun se on luotu ei myöskään ole ilman kattoparrut.

Tärkeintä on, että tämä sisätila on koti ankara pohjoisosassa, missä aurinko on harvoin, mutta tervetullut lahja. Jotta voitaisiin jotenkin parantaa tilannetta, asukkaat niemimaalla ovat toimittaneet kotinsa, suuret ikkunat ja seinät ja katto on maalattu valkoiseksi.

Tarjota, miten se voisi näyttää? Psihlechebnitsy lepoa. Jos et merkitse rajat valkoinen "kuution", se voi paitsi menettäneet, mutta myös hulluksi. Se on vain sellainen lifesaving poijut ja toimivat katto palkit. He eivät vain luoda huoneeseen lämpimän luonnollinen korostuksella mutta älä anna liikaa tilaa liikkua erilleen, pitäen sen ennustetaan puitteissa.

Ja näin se näyttää käytännössä.

Niille, jotka haluaisivat nähdä hänen kodin koriste palkit metallin kannattaa katsoa hi-tech. Tämä tyyli on yksinkertainen ja ytimekäs, mutta ei ilman kuori. Huolimatta runsaasti pintojen keinotekoisten materiaalien joukossa on varsin mukava, varsinkin koska kaikki ympärillä hengittää luovuutta. Kyllä, puutalossa rakentaa tämän sisustus ei tule olemaan helppoa, mutta todellisuudessa poiminta kehyksessä, kuin jos me aluksi oikaista jossakin kotiin tavalla.

Tällä hi-tech mukavuutta, valitettavasti, ei toimi, mutta ei myöskään tarvitse olla tylsää.

Tarkastelemme muutamia esimerkkejä korkean teknologian sisustus, kiinnittää huomiota kattoon. Jos haluat, soita suunnittelija. Piirtää tähän tyyliin kuvan itsenäisesti, ilman erityistä koulutusta ainakin erittäin vaikeaa.

Ja lopuksi, pidämme kattopalkit parvi tyyliin. Auttaa sinua ymmärtämään, mitä se on kohdattava, muistamme, että loft - muunnettu teollisuusrakennukset asumiseen. Sisustus täällä voi olla mikä tahansa, mutta toiminnalliset tekijät erityistä armoa ei kärsinyt.

Jos tämä puu, se "hengittää" hoito, mutta metalli tapaavat useammin tai jopa teräsbetonista silta, silti luonnollinen materiaali ei ole kovin kestävä.

Miksi se on tarpeellinen? Uskokaa minua, elää täydellistä mukavuutta, mutta tuntuu, että noin äskettäin buzzed lehdistö, hän kaatoi kiehuvaa metalli- ja todellinen työ, ei ole niin paha. Tärkeintä on rakentaa yksiosainen rakenne, mutta ilman ylilyöntejä. Yksi asia pitää kattoon auki tilalla, ja aivan toinen nukkumaan metallitangon.

Muista, parvi - kallis ja mukava tyyli. Kyllä, se on tuntunut valtaa, mutta ei asketismia.

Lisäksi edellä luetelluista näitä sisätilat ominaista korkeat katot, suuret ikkunat ja rappauspinta seinät. Kunhan et sekoita parvi Urban. Sinun pitäisi olla mitään osaa katua, ja samalla on sovitettu kasvillisuuden.

Tähän päättyy tarkastelun kattoon, mutta ei sanonut hyvästit. Ja vain sanoa, "Hyvästi! Nähdään pian sivujen blogi "Kaikkea tietoa mökki."

Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

Koriste palkit sisätilassa

Monille ihmisille, puupalkit kiinni kylään kotiin, kiven uuni ja matala katto. Meidän aikanamme tämä esitys on menettänyt merkityksensä, mutta esikaupunkialueilla kodeissa kaikille sama etusija annetaan takka, uunilämmitys, ja käyttää koriste palkit sisustus. Nämä sisustuselementtejä täyttää huoneen erityistä charmia, luovat kodikkaan tunnelman hyvän kodin.

Nykyisin Kattoparrut katossa koristeena käytetty asunnoissa ja yksityiskoteihin. Vuonna moderni sisustus näiden materiaalien suorittamaan enemmän koriste rooli kuin toiminnallinen, minkä vuoksi niitä kutsutaan koriste palkit.

Koriste palkit huoneessa korkea katto

Tiloissa, joissa on korkeat katot palkit korostavat volyymin huonetta. Jos, johtuen liian korkea katto huone näyttää epämiellyttävä, sitten lähivalot katosta visuaalisesti vähentää tasolle. Tämän järjestelyn ansiosta sisustustuotteita, luo mukavan ympäristön.

Making ullakolla

Kun teet senkin katto ullakot ja parvea hirsirakenteilla saavutetaan tilaamalla tilaa. Koristeelliset palkit voidaan helposti ja suhteellisen halvalla luoda ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen muotoilu.

Koriste palkit ja sisustustyyleihin

Tumma katto palkit olohuoneessa

Kattoparrut sisätilojen soveltuu lähes mitään tyyliä - varsinaiset klassisesta nykyajan high-tech. Lisäksi balilaistyylinen siihen käytetään koriste palkit.

Koska klassinen ominaisuus luksusta, palkit on koristeltu kaiverruksia, vinjettejä, maalaus. On myös mahdollista maalata ne lempeä ääni tai hopean.

lakattu palkit

Erittäin arvokas näyttää klassinen sisustus kiiltävä lakattu palkit - valkoinen tai tumma. Ja nykypäivän sisustus, joka on ominaista rohkeita päätöksiä ja luovuutta, hyvin tehokkaasti näyttää sujuvan palkki ei vain valkoinen, musta tai harmaa, mutta kirkkaat värit, kuten punainen, sininen tai vaaleanpunainen.

Sisustus tyyliin hi-tech tai loft harmonisesti sovi metallivälitukien tai värillinen maali "alla metalli."

Ystäville maaseudun tyyli käyttää palkkien jäljitelmä vanha säröillä puu. Tällöin palkit voi vaihdella sävyt vaaleasta hyvin tummaan, verrattava suhteessa sisä- ja ei voi yhdistää mihinkään. Tätä tarkoitusta varten, palkki on parempi ostaa karkeapintaiset.

Living tyyliin Ranskan Maa

Ranskan maan tyyliin Provence tai edun avulla siistinä palkit, mieluiten valo, kuin jos valkaistu sävyjä.

Väri ratkaisu kattoparrut

Valkoinen palkit tummalla kattoon

Kattoparrut ovat vastakkaisia ​​houkutella liikaa huomiota. Siksi kannattaa harkita tarvittaessa huomiota kattoon, sitten ne täytyy tehdä kontrastin katon ja sisätilat.

Useimmiten sisätilojen voidaan nähdä katto valkoinen ja tumma palkit. Mutta se tapahtuu ja päinvastoin - tummalla valkoinen katto palkit, mutta tämä on vain amatööri.

Palkit sulautuvat kattoon

Palkit, jonka väri sulautuu kattoon, eivät houkuttele huomiota itseensä, mutta silti havaittavissa. He tekevät katto surround, rakenne- ja dynaaminen. Näistä palkit ovat yleensä valkoisia ja puun väriä, mutta on myös keltainen, purppura, sininen ja muita värejä kattoon vastaavan värin.

Erittäin tehokas kontrasti saavutetaan yhdistelmän ansiosta eri värejä, kuten sininen ja valkoinen katto palkit.

Väri kattoparrut ja riippuu pitkälti tyyliin sisustus värejä ja huonekaluja materiaalia. Palkit voi väriseksi seinät, mutta kontrasti väriltään kattoon. Tässä tapauksessa on monia vaihtoehtoja.

vihreä palkit

Oikeiden väri, sinun pitäisi tietää, että tummempi kattopalkit näyttävät raskaita ja tilaa vieviä. Tästä ilmakehä voi tulla painostava, jäykkä. Palkit valkoinen väri voi näkyä valoa, painoton. Sisätilojen tulee viileä, mutta samalla seesteinen ja rauhallinen.

Sijainti palkit sisätilassa

Kätevä sijainti palkkien sisätilassa

Palkit voivat visuaalisesti muuttaa tilaa huoneessa. Jotta visuaalisesti tehdä huone näyttää leveämmän keilan leveys on kattoon. Jos palkki sijaitsee pitkin muuriin, huone on visuaalisesti enää.

kasettikatto

Simulointi katto on saavutettu järjestämällä ristikkokannattajien tai poikittain. Tämä muotoilu tekee katon määrästä. Se voidaan myöntää vain säteiden katon muodossa "ristikko", "joulukuusi" ja muita muotoja. Kattopalkit koristella kapealla kipsilevyä.

Esimerkki vyöhykejaon kautta palkki

Jossa yhden suuren säteen voi jakaa huoneen vyöhykkeisiin. Tätä varten asetetaan raja-alueilla, esimerkiksi yli baarissa tai ruokapöytä. Tällainen eristys voi olla varustettu palkki valot.

Huoneessa, jossa on matala katto

Matalat katot voi voittaa seuraavasti: katto palkki tulee seinän ja ei ole kytketty palkkiin ja jossa on ohut kaistale palkki vastaa väri. Näin voit visuaalisesti tehdä kattoon korkeampi.

Palkit huone, jossa korkea katto

Liian korkea katto voidaan korjata alentamalla palkki ja kiinnitä ne vastakkaisiin seinämiin. Tällainen menetelmä tehostaa suuren tilan.

Koriste-design ja käyttö palkkien

Koristeellinen katto palkit keittiössä voidaan varustaa erilaisin koukut ja pidikkeet astiat, koreja. Palkin baarin yläpuolella voidaan asentaa pidikkeet lasit - se on tyylikäs ja toimiva.

Keittiön maan tyyliin palkit voidaan koristeltu maaseudulla perinne, roikkuu kuivattuja kukkia ja yrttejä.

Palkit on asennettu valaisimet

Huoneet palkin voidaan varustaa valaisimet, kattokruunut niiden turvaamiseksi tai sisäänrakennettu valaistus.

Vuonna moderni sisustus parvi tarpeeksi heittää, sitoa tai roikkua palkki lamppujen johdot tai ketjuja. Palkkeihin on ripustettu eri elementtien sisätilan. Niistä voi olla kuvakehys ketjut tai pieni hylly köydet, ja jopa litteät, kiinnitettiin erityistä kattokiinnitystelineeseen.

Beam keskeytetään ilman tuoli

Luonnollisten palkit voidaan kiinnittää keinu tai "ilmaa tuoli". Tällainen vaihtoehto sopii sisätilojen lapsi.

Materiaalia koriste palkit

Ontto puupalkit

Puiset palkit aikamme - se on kallista. Puun käyttö tuotteiden esteettisesti tietenkin edullisempaa, mutta niiden valinta tulee perustua siihen, että ne ovat liian raskas kattoon.

Koriste puupalkit

Siksi on olemassa vaihtoehtoinen ratkaisu - jäljitelmä palkit puusta, ja niitä on usein vaikea erottaa todellinen asia.

Koriste palkit polyuretaania

Jäljitelmä puupalkit on usein valmistettu polyuretaanista. Tämä materiaali on seuraavat edut:

  • kevyt, mikä yksinkertaistaa asennusta;
  • kohtuulliseen hintaan;
  • kosteudenkestävyys, niitä voidaan käyttää keittiössä ja kylpyhuoneessa;
  • Erilaisia ​​malleja ja värejä.

Laaja valikoima polyuretaani tuotteiden avulla järjestää kattopalkkikatot jäljitelmä puuta murtunut tai sileä, kiillotettu tai lakattu tuotteita.

Edut ja piirteet koriste palkkien

Ontto palkit tai kattopalkkeja vääriä menestyksellisesti käytetty peittämään johdotuksen tai muun viestinnän menee yli katon. Tällaiset psevdobalki ovat U-muotoisia, ne ovat onttoja, ja siksi niitä käytetään kaapelin kanava, piilossa kaapelit, johdot ja putket. Ontto palkit on helppo asentaa valaistus.

Kiinnitysruuvia polubalki On olemassa erilaisia ​​tapoja asentaa väärän palkit. Aluksi, ontto palkit sijainnit täyttää riman puusta tai metallista profiilin, minkä jälkeen palkki on kiinnitetty ruuveilla korin. Pienet palkit riittävän turvallinen nestemäisellä kynnet.

Raskas palkit asetettu yhdistetyssä tavalla. Voit tehdä tämän, sinun täytyy korjata katto puupalikat. Reunojen säteen on runsaasti voidellaan liimalla ja kiinnittää kattoon. On turvallinen, palkki voidaan yhdistää puupalkeilla ruuveilla.

Falshbalki kipsilevy Jotta psevdobalki voidaan säästää riippumatta valoa kipsilevyn tai vaneri. Ensin täytyy selvittää koko ja sijainti palkkien ja sitten eristää ja katto asennus metallia profiili.

Sitten Kipsilevy osien leikkaamiseksi ennalta määrätyn koon palkkien ja pultattu metallirunkoon ruuveilla. Tuloksena on pitkä, kapea kanavat. Lopputuotteiden täytyy kitti, hionta hiekkapaperilla, pohjamaalattu ja maalattu. Luoda omatekoinen keinopuut psevdobalki liittää yli elokuvan puun alla. Tällaiset palkit näyttävät varsin tyylikäs.

Falshbalki sisustus

Siten muotoilu avulla koristeellinen katto palkit voivat merkittävästi muuttaa sisätilat, jotta se vastaisi paremmin rytmi, graafinen laatu.

Katso video kattoon palkit sisätilat:

Alttiina palkit ja falshbalki sisätilojen talon (38 kuvat)

Monet ihmiset ovat kaksijakoinen Kattoparrut, mutta miksi? Jos ajattelee sitä, he muistuttavat meitä Country House, innostaa tietty mukavuus ja tyylikäs. Itse asiassa, etteivät kaikki ihmiset varaa asentaa maku talon, joten kun se tapahtuu, se näyttää erittäin tasapainoisia ja kunnioitettava.

Katto palkit sisätilassa

Useimmiten voit törmätä katto falshbalki, jotka on tehty puun alla. Ne voidaan koristeltu eri tyyliä sisustus ja luoda ainutlaatuinen muotoilu. Tällainen jäljitelmä puutavaran sisä- tapahtuu paitsi kodeissa, mutta myös kodeissa.

Kuinka mukava olla kattopalkkeja?

Kun sinulla on tarpeeksi tilaa korkeat katot, palkkien täydellisesti korostavat volyymin ja tilaa. Jos huone on liian korkea, voit tehdä päinvastainen vaikutus asettamalla palkit alle tason, joka on visuaalisesti ja tuntea luo enemmän mukavuutta.

Puupalkit olohuoneessa

Avulla näiden palkkien voi pelata erilaisia ​​vaikutuksia huoneessa. Esimerkiksi falshbalkami voi täysin piilottaa puutteita tai johtoja, jotka lakko silmään. Lisäksi, suunnittelussa käytetään asennukseen kalusteet.

Jos teet puurakenteinen, se näyttää fiksu, mutta maksaa enemmän. Niin usein turvautuivat asentamista falshbalki, koska se maksaa rahoituskustannukset halvempi, mutta suhteen toimivuutta ja asennus on paljon parempi ja helpompi.

Mistään sisustustyyliin kunnossa?

Itse asiassa ei ole esteitä täällä. Kattopalkit ja jäljitelmän puun sopii historiallinen balilaistyylinen sisustus ja sopii täydellisesti nykyajan high-tech.

Tavallaan ne ovat klassinen ja kohokohta talon, joka voi lisäksi järjestää useita sarjoja (väri, tee veistämällä tai maalaus).

Palkin sisätilan high-tech-

Jos kiinni tiukka klassinen sisustus talossa, temnonye tai valkoinen palkki näyttää hyvältä, jos niitä sovelletaan lakka.

Säteen sisätilojen "klassikoita"

Sileä tumma, harmaa ja valkoinen muotoilu ovat ihanteellisia modernit sisätilat. Muuten ne voidaan myös lisätä maalata eri väreillä, kuten moderni tyyli ja design ei pelkää rohkeita päätöksiä ja ideoita.

Parvi tyyli tai high-tech voidaan asentaa metalli versio palkit, ja siellä on ominainen tiili seinät. Tällainen muistuttavat hylättyyn varastoon tai tehdas, mutta nykymaailmassa ilmapiirin huoneeseen tyytyväisiä mukava asunto.

Palkki tyyliin "loft"

Teoriassa tyyli parvi voidaan luoda paitsi maalaistalossa, mutta hänen asunnossaan. Voit tehdä tämän kestää muutaman palkit ja tiilet. On vain jäljitelmä puutavaran kattoon on hyvin paikallaan. Lisäksi voit käyttää lasia ja metallia, pari "alasti" lamput ja paljaita johtoja. Kaikki eivät lähestyä tätä tyyliä, mutta totta ystäville nauttivat tunnelmasta ja mukavuutta huoneeseen.

Palkit käytetään usein maalaismainen, jäljittelemällä elämää tavallisten talonpoikien. Luoda tällainen vaihtoehto tulee yläraja palkki, joka ilmestyy vuotiaiden puuta. Voit käyttää valoa, tumma, ja hyvin tumma palkit. Tyyli on ominaista tietty karheus ja tekstuuri sisätilan.

Beam "maalaismainen"

Alle Provence käyttää puhtaana ja elegantti katto palkit, jotka ovat joko vaaleita tai valkaistu.

Palkki Provencessa

On olemassa kahdenlaisia ​​kattoparrut: Esillä ja falshbalki (puu jäljitelmä).

Nyt lisää kullekin.

Nämä palkit aina puusta tai puusta materiaalia. Sen hinta on huomattavasti erilainen kuin muiden lajien. Tämä versio kattotuolien täytyy suunnitella etukäteen, ennen talon rakentamiseen. Muuten jo parhaillaan asentaa ne tulee olla varsin vaikeaa.

Ne painavat paljon, yleinen muoto ja tarvitsevat jatkuvasti huolehtia materiaalin.

Pseudo-palkki verrattuna edelliseen versioon suosituimmista ja taloudellinen. Ne voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten polyuretaani, metalli, muovi, jne. Ydin säde ei ole vain harmonisesti näytti sisätilojen talon, mutta siellä oli tiettyjä toimintoja (piilottaa puutteita, jne). Sinänsä ne ovat tyhjiä sisällä, verrattuna puu on paljon kevyempi.

Valitsemalla materiaali, joka on tehty väärä palkki, pitää tekijä, että se on kosteutta kestävä, ja ei mutkistaa elämää hoidossa pinnan.

Väri riippuu ennen kaikkea ideoiden ja alkuperäiseen tarkoitukseensa. Palkit tarpeeksi aksentti, ja houkutella huomiota toisten. Joten jos haluat kiinnittää huomiota, ne on tunnistettava ja tehdä tarpeeksi kontrastia kattoon ja yleinen suunnittelu huone.

Palkin yksi väri enimmäismäärän kanssa

Useimmiten, kontrastia voidaan saavuttaa, kun palkki on tumma väri, ja katto on täysin valkoinen. Vaihtoehtoisesti voit tehdä päinvastoin, ja maalata katto tummat värit, valonsäteet tehdä. Kaikki eivät pidä tätä ratkaisua, mutta sillä on myös mahdollisuus toteutumista.

Jos teemme palkin alla värin kattoon, ne eivät keskittyä, mutta myös ne kiinnittäisivät kaikkien. Tällainen mahdollisuus visuaalisesti luoda paljon katon tekee jonkinlaisen dynamiikkaa ja tehdä siitä rakenteellisesti.

Yleensä, kun tällaista tulosta, kun palkit ja katto samanvärisiä, ne on laadittu valkoinen. Mutta on myös liioiteltu vaihtoehto, kun haluat jotain sijaan ja molemmat aiheet on maalattu keltainen, vihreä, oranssi, tai muita värejä.

Voit yhdistellä värejä, esimerkiksi kattoon sinivalkoinen palkit. Kokeilla mitä haluat, tärkeintä valita väripaletin, joka luo sinulle mukava jäädä huoneeseen.

On tärkeää huomata, että tumma katto palkit sisätilojen näyttää raskas ja tilaa vieviä kohteita. Valkoinen petä keveys ja painottomuus. Harmaa luoda kylmä vaikutus, mutta yhdessä tuntui rauhallinen ja rauhaa.

Salaisuudet sijainti kattopalkit

On joitakin hyvin mielenkiintoisia seikkoja, joita voit käyttää eri tavoin visualisoida huoneeseen. Palkit kuten alkuaineita, jotka geometrisesti pukuhuone alueella. Joten miksi ei hyödyntää sitä?

Kun halutaan saavuttaa vaikutuksen laajentamista huone, aseta palkin leveys. Jos sijoitat puutavaran siirtämistä laaja puolella - huone on pitkänomainen.

palkit ovat myös ristiin rastiin - out säleikkö. Alkuperäisessä versiossa holvikatot jäljitelmä (tuuheutta katto).

ristikon

Jos et halua sotkea kattoon kokonaan, se voi olla vain osittain koristella palkit. Yksi pieni säde voi osoittaa tiettyjä alueita, missä tapauksessa se on asennettu risteyksessä. Esimerkiksi haluan korostaa alueen pöydän tai baarin osastolla. Sitten kattoelementti on asennettu niihin. Myös, palkki simulointi voidaan käyttää visuaaliseen vyöhykejaon huone.

Säteen osa voi kulkea seinillä, ja se on mahdollista tehdä tämän ja keinotekoisesti käyttäen väri bar. Tällainen tekniikka on yleisesti käytetään korjaamaan haittana matalat katot.

Periaatteessa palkit esittelee puun alla, ja ne näyttävät tukkeja suorakaiteen tai pyöreä muoto. Sisämaassa se näyttää varsin mukava, mutta kaikki eivät pidä. Siksi ne voidaan usein nähdä koriste hoidossa, joissa korostetaan entisestään ajatusta sisätilojen.

Kattopalkit yhdistettynä lamppu

Tärkeimmät materiaalit ja viimeistely vaihtoehdot ovat:

  • Harjattu. Tämä menetelmä auttaa saavuttamaan selkeä rakenne puun kuva.
  • Laskujen käsittelyn avulla voit luoda keinotekoinen ikääntyminen puun. käyttää erityisiä harjat ja suojaava rakenne saavuttaa tämä vaikutus. Ensinnäkin joillakin alueilla tehdyt halkeamia ja uria, niin ne on päällystetty tällä koostumuksella lujittamaan ja suojaa pintaa.
  • palkkeja käytetään usein vintage tyyliin. Ne soveltuvat erityisen sisustaa, jotta se näyttää eniten vaikuttava. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä erityistä lakat ja maalit.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 87 = 94