Kattotyypin Armstrong

Alakatot "Armstrong": Laitteen tekniset

Nykyään viimeistely katto käytetään paljon erilaisia ​​materiaaleja. Ne eroavat toisistaan ​​suorituskyky, asennustapa. Yksi parhaista vaihtoehdoista koristeluun toimistotilaa, liikerakennuksissa viihdekeskuksia ovat alakatot "Armstrong9raquo;.

Esitettyyn materiaaliin käytetään joskus yksityisesti rakentamisessa. Kuitenkin yleisissä tiloissa on vielä todennäköisempää asennetaan. Tämä johtuu sen asennuksen. Esitetään levyt helpompi asentaa suuri huone. Tällöin maaliin tehdään nopeammin.

Ominaisuudet alakattojen tyyppi "Armstrong9raquo; tekevät niistä suosittuja nykyaikaisessa rakentamisessa. Tämä viimeistely materiaali on helppo asentaa ja suhteellisen pienin kustannuksin. Yli muut lajikkeet viimeistely siinä on paljon etuja. On tämä materiaali useita haittoja. Niistä tulisi tietää ennen asennusta.

Tänään, luokka "Armstrong9raquo enimmäismäärät; fall kehys tuotteet, jotka koostuvat solujen tietyn koon. Nämä levyt on valmistettu eri mineraaleja.

Asenna ripustusrakenne voi käytännössä kaikille. Jopa isäntäänsä paljon kokemusta voi koota kattoon. Ja asennus ei vaadi paljon aikaa. Tämän version asentamista päättyy tehty lähes kaikilla alueilla. Kuitenkin materiaalivalintoja olisi tunnettava niiden pääpiirteet.

Alakatto tyyppi "Armstrong9raquo; Sillä on monia etuja. Tämä viimeistely vaihtoehto antaa sinulle pääsyn ilmanvaihtokanavat olennaiseen. Alle levyt voidaan asentaa johtoja, anturit ja muut laitteet. Niille pääsyä ei ole vaikeaa.

Jos tukiasema ei eroa esteettinen näkymiä, levyt sulje se. Tässä tapauksessa katto on täysin tasainen. Huolehtiminen pinta katto on yksinkertainen.

Levyt on tunnusomaista hyvä valoa heijastavia ominaisuuksia. Näin ollen, kun ne on asennettu, voidaan asentaa kattokruunulla sipulit kapasiteetti on pienempi. Suunnittelu on myös korkea äänen absorption. Levyt ovat valmistettu luonnon materiaaleja, jotka eivät vahingoita ympäristöä ja ihmisten terveyttä.

Myytävänä on laaja valikoima lisävarusteita esiteltiin näky loppuun. Siksi asennus on helppoa ja nopeaa.

Alakatto tyyppi "Armstrong9raquo; Ne eroavat ja tiettyjä haittoja. Mineraalilevy ei kestä tulva ylhäältä. On otettava huomioon, että materiaalia ei pilaa vettä. Kuitenkin, tulvan sattuessa levy vapaasti kulkea vettä huoneeseen. Jos on olemassa suuri todennäköisyys, että naapurit ylhäältä voi unohtaa sammuttaa vedellä tai talon vanhan LVI, on parempi asentaa PVC-kalvo. Alaslaskettu katto tässä tapauksessa olisi parempi.

Jos huoneen lämpötila muuttuu usein, kosteustaso, mineraalimateriaalin menettää sen ulkonäköä. Sen pinta voi hankkia kellertävä.

Levyjä ei kestä edes valo palaa, muita mekaanisia vaikutteita. Siksi asennuksen aikana sinun täytyy olla varovainen. Hauras materiaali voi katketa. Myös ruiskutetaan kattoon putken välttämättä taukoja mineraali levy. On parempi olla varalla muutama ylimääräinen levyjä, jotka nopeasti tehdä korjauksia.

Se ansaitsee syvällisen mietinnän alakattojen laitteen tyyppi "Armstrong9raquo;. Runkoon metalliprofiilien asennettu levyt tietyn koon.

Levyt voidaan valmistaa eri materiaaleista. Ne voivat olla kova tai pehmeä. Levyt on asennettu maalattua metallia muovia tai metallia profiileja. Ne on tarvittavat reiät suspension järjestely. Pari alkoi tanssia yhdessä jousella lukot. Seinä profiilit erilaisia ​​kuin muut paksuuden ja kokoonpanossa.

Profiilit voidaan leikata vastakkaiselta puolelta linnan. Koostumus suspension ovat suorat tuotteiden tangot ja koukku muoto. Metallilevyä, josta suspensio, toisiinsa jousen. Sitä kutsutaan "babochkoy9raquo;. Sen avulla voit säätää jousituksen korkeutta.

Kun kiinnittimet on valittu vaarnat. Purkaa rakenne yksinkertaisesti nosta lautaselle ja työnnä se sivuun. Sen jälkeen kokoonpano tapahtuu päinvastaisessa järjestyksessä.

Tietyt ominaisuudet on merkitty levyn tyyppi sisäkaton "Armstrong9raquo;. Mitat viimeistely elementit voivat olla 60x60 cm tai 120x60 cm. Erilaisia ​​materiaaleja valmistuksessa käytettävien levyjen.

Kuten edellä on mainittu, solut voivat olla kova tai pehmeä. Ensimmäisessä tapauksessa, levy on valmistettu lasista, metallista tai peilejä. Pehmeä lajikkeet voidaan luotu epäorgaanisen tai orgaanisen emäksen kanssa.

Jos katto on asennettava jäykistä levyistä, on tarpeen käyttää erityisiä profiileja. Niiden muotoilu on vahvistettu erityisellä tavalla. Tämä mahdollistaa sen, että katto pitkään ei vääntyä olevan luotettavia. Kuitenkin tämä lisää merkittävästi kustannuksia jälkikäsittelyssä.

Mineraalimateriaalien käytetään harvoin. Ne sisältävät mineraalivillaa. Orgaaninen laatta perusteella tehdyt paperin. Tämä on yksi helpoimmista ja edullinen vaihtoehtoja viimeistelyyn. Leikkaa tällaista materiaalia ei ole vaikeaa, mikä ei ole kova lajikkeita.

Ennen ostamista koristelu on tutkittava tekniset ominaisuudet katon "Armstrong9raquo;. Levyjä voi olla paksuus 0,8-2,5 cm. Paino riippuu materiaalin.

Valittaessa laatat on tarpeen kiinnittää huomiota äänen absorptiokerroin. Jos se on avoin tila toimisto-, call-center, ja niin edelleen. E., on suositeltavaa ostaa levy tehokkaat muuttujia. Huone perustetaan oikealla akustiikka.

Äänieristys paneelit on melko korkea. Suurempi se on, sitä kalliimpaa se maksaa materiaalia. Jos katto on suunniteltu asennettavaksi kosteassa ympäristössä, on suositeltavaa käyttää vedenkestävä lajikkeita. He eivät ime vettä, joten voit lopettaa pitkään ei menetä esteettinen ulkonäkö.

Myynnissä palava ja palamaton levyt luokkaan. Valinta riippuu määränpäästä tiloissa, nykyisiä sääntöjä turvallisen toiminnan.

Alakatto tyyppi "Armstrong9raquo; Ne voidaan asentaa eri tavoin. On modulaarinen ja vankka rakenne. Ensimmäinen tyyppi on yleisempää. Se koostuu modulaarinen puitteet. Se koostuu paneelit, kaiteet ja kasetteja.

Kehyksen yleensä suljettu levyillä. Joissakin tapauksissa se ei peitä ulkonevat elementit. Tämä luo tietyn visuaalisen vaikutuksen huoneessa. Muista, että kun luot keskeytetty rakenteita etäisyys lattiasta kattoon huoneen vähenee enemmän kuin elvyttämiseen jännitystä järjestelmiä. Mutta muodostamaan tilaan voidaan helposti piilottaa väärä viestintäjärjestelmä, ilmanvaihto, ja niin edelleen. D.

runko profiilit on kiinnitetty kattoon maahan. Niiden välinen etäisyys on 60 cm (vastaa kokoa levyt). Asennus kokoonpano muistuttaa kipsilevyjen järjestelmiä.

Myyntiin tänään esitellyt erilaisia ​​lisävarusteita kattoon "Armstrong9raquo;. Niiden avulla voit antaa kattoon eri ulkoasua.

Levyt ovat saatavana kolme eri reunat. Ensimmäinen näistä on nimeltään Microlook. Sen reuna on riittävän kapea. Se on muodoltaan porrastettu. Applied toimitti solun profiileja, jotka on leveys on 1,5 cm.

Belgravian reunamuoto reuna tyyppi on myös tunnettu siitä, että läsnä on porrastettu reuna. Kuitenkin, nämä levyt on asennettu laajempaa profiili. Se on kooltaan 2,4 cm.

Monipuolisin levyn reunaan eroavat hallituksen. Niissä on taulu rakenne. Niitä voidaan käyttää kaikentyyppisissä keskeytetty rakenteita.

Asentaa kattoon, sinun on ensin asentaa runkoon. Sen pitäisi olla sileä. Pintaosan suoritetaan ensin sen pohjaan. On tärkeää käyttää rakennuksen tasoa. Sen kanssa koko seinän tehdä merkintä, jossa profiili asennetaan.

metallirunko elementit leikataan koon mukaan huoneen. Tappiliitoksin kiinnitti ne maahan. Seuraava vymeryat tarkkojen mittojen mukaan kantaja profiilin. Metallielementeille leikataan ja levittää lattialle ruudukkoon. Ne asennetaan sitten pohjalevyyn. Kukin pylväs on asennettu sopivaan paikkaan, arvioida ne notko.

Seuraava vymeryat ja luoda pitkittäinen yhteys. Kaikki toimenpiteet on suoritettava sen jälkeen, tarkka mittaus. Profiili lohkottu hyvin tarkasti. Muuten, estetiikkaa katto on alhainen.

Sen jälkeen, kun ruho kokoonpano voi edetä annetun laattojen. Jokainen solu nostetaan ylöspäin. Sitten sitä kallistetaan, ja tuodaan tilaan rungon taakse. Seuraavaksi levy varovasti vahvistetut vastaavaan paikkaan. Jos materiaali ei ole osoittanut juuri oikealle ensimmäisen kerran, solujen nostetaan työntämällä sitä pohjasta.

Ensin täytyy asentaa Pistekuormien. Voit sitten asentaa valot katon "Armstrong9raquo;. Nämä rakenteelliset elementit kootaan jopa lattialla. Liesi asennettu lampun nousee. Sähkölaite kytketään johdot.

Kokoonpano on valmis levykokoonpanon kuuro. Kaikki osat on asennettava tasaisesti. Jos kiuas oli vinossa, se muotoilee. Voit tehdä tämän, hieman painetta johonkin nurkkaan.

Harkittuaan mikä muodostaa alakatot "Armstrong9raquo, niiden ominaisuuksia ja ominaispiirteitä, on mahdollista valita ja koota säädetystä.

Armstrong Katto - tekniset tiedot ja ominaisuudet

Jos tarvitset nopea ja edullinen asentaa kattoon huoneen korkea katto, niin hyvä vaihtoehto - jousitus-tyyppinen järjestelmä. Erityisen kätevä suosittuja nykyään hunajakenno katto Armstrong erittelyt jota tarkastellaan tässä materiaalissa.

Ja mitä se on - katto Armstrong?

Nimi hänen kaunis ja lupaava. Se on jo tullut kotitalouksien nimi, usein tarkoitetaan kaikkia alakattorakenne mineraali levyt. Kuitenkin, tämä on täysin erillinen tyyppi katto. Puhutaan ensin siitä hyvät ja huonot puolensa.

Edut ja haitat ylärajat

 • Tämä mineraali katto mahdollistaa aina vapaa pääsy ilmanvaihtojärjestelmään sekä erilaisia ​​antureita ja valaisimien.
 • Kaikki kuoppia, lika ja muut virheet pohjaan katon tukijärjestelmässä luotettavasti piilottaa.
 • Nopea asennus ja purkaminen, helppohoitoinen kattoon - kahta suurta plus.
 • Korkea valonheijastavuus levyjen avulla, jossain määrin, säästää sähköä.
 • Hyvä imeytymistä taustamelun tehdä samanmallinen erinomainen vaihtoehto toimistoon.
 • Suuri määrä lisävarusteita, valmistettu erityisesti näitä enimmäismääriä, tehden asennuksesta entistä helpompaa. Erityisesti on mahdollista saada ilmanvaihdon ja sisäänrakennettu valaistus elementtejä.
 • Älä unohda, että luonnollinen materiaali levyt on turvallinen ja ympäristöystävällinen.

Kuitenkin puutteita Armstrong katot ei viedä:

 • Suurin ongelma - se, että he eivät pidä tulvia naapureilta edellä. Loppujen lopuksi, vaikka levy on vedenkestävä, vedenkestävä, että sillä ei ole. Siksi, jos naapurit tai putken olet epävarma, parempi luopua alakaton. Ota telineeseen tai kasetti.
 • Jossa lämpötila tai kosteus muuttaa usein, mineraalilevy pilaantuvia. Niiden väri muuttuu - esimerkiksi valkoinen muuttuu kellertäväksi.
 • Nämä levyt ovat melko hauraita. He eivät pidä äkillinen vaikutuksia, vaurioitunut jopa laukaus samppanjaa korkki. Siksi sinun tulisi aina pitää varastossa kaksi tai kolme levyä. Vaihdon jälkeen niitä on hyvin yksinkertainen.

Tyypit Sisäkattojen Armstrong:

# 1. Halpa katot (tyypit - Baikalin ja Oasis) on suuri kysyntä. Loppujen lopuksi tämä on pienin kustannuksin ja miellyttävästi. Nämä levyt ovat halpoja, mutta laadukkaita ja hyvin suunniteltuja.

# 2. toiminnallinen katot (tyyppi epäpuhtaus) on lisäsuojan kosteutta vastaan. Siten tiedot levy eivät muuta muotoa jopa silloin, kun kosteus yhdeksänkymmentäviisi prosenttia.

# 3. akustiikkakatto (tyyppi Ultima) on suojattu ulkoista melua.

# 4. Hygieeninen katot (tyyppi Bioguard) päällä erityisellä yhdiste, joka suojaa niitä vaikutuksia kuumasta höyrystä ja kerääntyy rasvaa. Lisäksi, kuten päällyste ei rotu bakteereja.

# 5. suunnittelija katot ovat alkuperäisessä muodossaan. Niitä käytetään antamaan tietyn tyylin on jonkin verran.

Ominaisuudet katto Armstrong

Yleensä tämä muodostuu katto jousitus valmistettu erityisestä metalli- ja mineraali levyistä, jotka on asennettu jousituksen. Alussa puhua siitä, mitä ominaisuuksia ovat levyjä käytetään kattorakenteesta Armstrong.

Levyjä alakatoille Armstrong

Perusta levyjä käytetään katto Armstrong, on mineraalikuitua (muuten käsitelty erityisellä tavalla kivivilla). Tämän kuidun lisäaineiden käyttöön lateksia, tärkkelystä, kipsiä ja selluloosaa (saatu keräyspaperia). Tekniikka toimi läpi, sen avulla voit saada laadukkaita materiaalia mahdollisimman vähän energiaa ja raaka-ainekustannukset. Halvempia levyt koostuvat tärkkelystä ja kalliimpaa - enemmän lateksia. Tämä lisäosa antaa materiaali, jolla on erinomainen kosteudenkestävyys.

Päättynyt laatat päällystys kartongit, pinottu ja muoviin tyhjiössä. Siten aine on suojattu luonnonkatastrofien ja vahinkoa luonteeltaan mekaaninen. Pino voi pidennettävä kahdeksasta kaksikymmentä-kaksi kappaletta. Jälkimmäisessä tapauksessa pakkaus kestää 7,92 neliömetrin katto. Tallentaa ja käyttää levy on tarpeen tietyissä olosuhteissa: kosteus ei saa enemmän kuin 90 prosenttia, ja lämpötila ja vähemmän - 15-30 astetta.

Asennuksen helpottamiseksi, Armstrong mineraalilevy tehdään kolmenlaisia ​​reunaa:

 • Levyt Microlook reuna eivät ole kovin laaja askel reunasta. Niitä käytetään konstruktioita keskeytetty leveys 1,5 cm.
 • Levyt Belgravian reunamuoto reuna on myös porrastettu reuna, mutta leveämpi. Käytetään ripustusjärjestelmät leveys 2,4 cm.
 • Levyt reuna hallituksen ovat yleismaailmallisia - niiden tasainen reuna, niin että nämä levyt ovat myös käyttökelpoisia molempien keskeytetty rakenteita.

Mitä muita ominaisuuksia mineraali levyt Armstrong, ne ovat seuraavat:

 • Leveys - 60 cm;
 • pituus - 60 cm tai 120;
 • paksuus - vaihtelee 0,8-2,5 cm;
 • paino - 2,7-8 kilogrammaa neliömetriä kohti.

Mikä on jousitus

Suosio käyttäen täysin enimmäismäärät mineraali levyjen johtuu useista tekijöistä. Erityisesti asennuksen helppous ja alhaiset kustannukset. No, tekniset ominaisuudet sisäkaton Armstrong myös olla merkitystä.

Mukaan ja suuri, on olemassa kaksi pääasiallista sellaisten järjestelmien tyyppejä: modulaarinen ja kiinteä. Useimmissa tapauksissa ensimmäinen tyyppiä käytetään, joka käsittää rungon ja moduulit - paneelit, nauhat, nauhat. Kehys on yleensä piilossa pääesiintyjä. On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja, kun sitä ei tarvita, niin se voidaan nähdä ulkonevat elementit. Toisin alakaton, jousitus vie enemmän tilaa. Mutta sen alla voi piilottaa apuohjelmia.

Muuten, tämä enimmäismäärä Asennuksen pitäisi alkaa tekemällä viestinnän (muuten niin tee se tulee olemaan vaikeaa). Seuraavaksi emäs on kiinnitetty kattoon kehyksen pitkittäisten ja poikittaisten profiilien. Välinen etäisyys yksittäisten profiilien - 60 cm (tämä on koko levyn ovat mineraali Armstrong). Muuten, runkokokoonpano on hyvin samanlainen kuin asennus tukirakenteen Kipsilevy. Viimeinen työvaihe - asennus levyjä, tuuletusritilät ja lamput. Se ei toimi - katto kokoonpano samanlainen kokoonpano lasten suunnittelija.

Ehkä suosikki kaikkien käytettyjen värien kattoon, voidaan kutsua valkoisia. Mutta myyntiin tänään ja löytyy värillisiä ja Kohokuviolevyt Armstrong. Musta katto käytetään usein elokuvateatteria. Eri levyjä, ja rakenne. Lisäksi yleisimmin käytetty sileä katot, on rei'itetty ja kohokuvioitu. Myös avoin ristikkorakenneprofiili soluja, jotka näyttävät hyvin mielenkiintoinen. Lisäksi ne pystyvät visuaalisesti piilottaa koko jousitus.

Tällainen lajike voit järjestää katto on täysin sinun makuusi. Voit vaihdella ja tasojen määrä. Näin saat toimikautensa, asunto tai julkinen tila on erittäin mielenkiintoisia vaikutuksia. Käyttämällä sisäänrakennettu valaistuselementit, ovat kauniita kolmiulotteinen rakenne. Samalla piilota suspensioita tai vasemmalle näkyville.

Missä käyttää Armstrong katot

Erityyppisille tilat esitellään ja erilaiset toiminnalliset vaatimukset. On tarpeen harkita poimien kattoon. Ja mahdollisuus tällaisten saatavilla - kuten aiemmin on mainittu, on valmistettu niin monta kuin neljä mineraalilevy Armstrong, kukin sopii erityisen ehdon.

# 1. Universal katto lisätalousarvio erityistä erottuu, joten se sopii normaaleissa käyttöolosuhteissa. Tämä esimerkiksi, voidaan sijoittaa teollisuusrakennukset, aulatilat, koulujen ja päiväkotien.

# 2. Toiminnallinen katto, valmistettu vedenkestävä levyt (osana, joka on paljon lateksia) on tarpeen, joissa kosteus on hyvin korkea. Esimerkiksi se voi olla varasto, kahvilassa tai ravintolassa, uima-allas, kylpyhuone kerrostalo, sauna, pesula. Myös nämä enimmäismäärät voidaan asentaa kosteaan kaupoissa teollisuusyritysten ja jossa on suora yhteys kadulle (käytävillä, aulat).

# 3. akustiikkakatto tarvitaan, jos se on tarpeen muffle kovia ääniä. Erityisesti se voi olla elokuva sali, toimisto- tai yökerhossa. Tällaiset ominaisuudet Armstrong katto sopii hotelleihin tai meluisa teollisuustilat.

# 4. Katto hygieeninen keksi nimenomaan lääkkeiden ja elintarvikkeiden tiloissa. Sopusoinnussa kaikkien standardien ja asetetut hygienia-, tällaiset tuotteet on koristeltu sairaalan klinikoiden ja työpajoja elintarvikeyrityksiä.

# 5. Katto suunnittelueritelmistä eivät paista, ja sen muoto ja väritys. Hän tarvitsee minne haluat yksinoikeudella ja ainutlaatuinen. Tämä voi olla esimerkiksi, varasto, hotellin aulassa, toimisto- tai ravintolassa. Voit tehdä epätavallinen julkinen tila, mutta voit hoitaa katon suunnitella oman asunnon.

Miten lasketaan kattoon Armstrong ja tärkeimmät tekniset ominaisuudet

Katto riipus tyyppi Armstrong - mikä se on?

Itse asiassa, se alakattorakenne, joka koostuu alumiini- kehyksen ja mineraalilevy. Tämä on kuitenkin enemmän kuin vain katto.

Sen tärkeimmät edut ovat:

 • kiitos suunnittelun myötä on aina mahdollisuus vapaa pääsy ilmanvaihtojärjestelmän, valaistus ja muu viestintä;
 • Järjestelmän piilottaa unpresentable muodostavat tärkeimmän katto, ja myös voit piilottaa johdot, ilmanvaihto putket, jne .;
 • rakentaminen on menossa nopeasti, helposti korjattavissa ja on helppo puhdistaa;
 • heijastava levyt parantaa huoneen valaistus;
 • kiitos sen ääntä eristävien "Armstrong" katto - kustannustehokas ratkaisu teollisuuden ja toimistotilat;

 • tämäntyyppisen rakentamisen tuottaa suuren määrän lisävarusteita - ristikot, valaistuselementit, koristeet ja muita asioita, mikä mahdollistaa vapaan tavalla katon Kaava-alueen;
 • luonnonmateriaali tuottamiseen käytetty levyihin, on turvallista ihmisille.

Mutta on katto merkittäviä haittoja:

 • huolimatta sen kestää kosteutta, levyt ovat pelkää vettä. Tulvat naapureita edellä tai hauraasta putken tuhoisa ja vaativat Vaihtomoduuleilla paikallaan märkä;
 • mineraalilevy ovat alttiita usein lämpötila ja kosteus-, koska joka joskus muuttuu keltaiseksi;
 • Paneeli valmistettu erittäin haurasta materiaalia ja jopa voi jakaa sen osuminen samppanjaa korkit, joten on suositeltavaa pitää varastossa useita koko laatat;
 • kyvyttömyys luoda kaareva elementtejä, ja jopa vino järjestely katon nostaa huomattavasti kustannuksia ja monimutkaisuutta sen asennuksen.

Tyyppisiä "Armstrong" katto:

 • Kuumin - turistiluokassa (esim "Baikal", "Oasis"). Pienin kustannuksin, saat suhteellisen laadukasta materiaalia, annat katto on melko kunnollinen ulkonäkö. Useimmiten käytetään julkisissa tiloissa, aulat, ostoskeskuksissa ja niin edelleen. D.
 • Toimivien rakenteiden (esim., "Tonic"), johtuu lisääntyneestä sisällön lateksin, lisäksi suojattu kosteudelta ja eivät muotoaan vaikka kosteus 95%. Asianmukaisia ​​kahviloissa ja ravintoloissa, uima-altaat, kylpyhuoneet, pesulat ja kylpyjä.
 • Akustiikkakatto (esimerkiksi "Ultima"), joka on varustettu äänieristetty ja korvaamaton tarvittaessa suorittaa äänivallin: elokuvateatteria, konserttisalit, yökerhoja, toimistot meluisissa teollisuusrakennuksiin.

 • Hygieeninen katot (esimerkiksi, "Bioguard") on erityinen suojaava pinnoite vastaan ​​höyryä ja rasvaa, ja lisäksi, estävät bakteerien kasvun huokosten paneelit. Hygienia- ja turvallisuusvaatimukset tekee tällaisen katot ovat olennaisia ​​sairaaloiden, klinikoiden, päiväkodit, suurkeittiöiden.
 • Suunnittelu katto on ainutlaatuinen ulkonäkö ja käytetään laajentaa kuvan huoneen. Tarvittaessa yksinomainen esimerkiksi hotellin aulassa, ravintola, tällaiset paneelit on erittäin tervetullut.

Tämän seurauksena erityistä käsittelyä kivivilla ja lisätään sen koostumukseen tärkkelys, selluloosa ja lateksi, tuottaa mineraalikuitua. Pienin kustannuksin ja perusteellisesti kehittynyt tekniikka, tämä materiaali antaa tarvittavan lujuuden (suhteesta riippuen tärkkelyksen ja lateksi) ja kosteudenkestävyys.

Levyt niiden välissä pahvi taitetaan pinon 8-22 kappaletta ja pakataan polyeteeni. Varastointi edellyttävät kosteus ei enemmän kuin 90% lämpötilassa 15-30 ° C

Tekniset parametrit levyjen:

 • Tuotetaan puolin 60x60 tai 60x120 senttimetriä, mutta jälkimmäinen käytetään harvoin, koska sen hauraudesta.
 • Paksuus 0,8-2,5 cm.
 • Paino 2,7-8 kg / m 2.

Tyypin levyn reunaan on jaettu kolmeen ryhmään:

 • Microlook reuna ei ole kovin leveä vaihe reunalla, ja se on tarkoitettu yhden ja puoli senttimetriä leveä järjestelmiä.

 • Belgravian reunamuoto reuna on laajempi porrastettu alue ja soveltaa leveydeltään 2,4 cm järjestelmiä.
 • Hallitus levyt reuna - yleinen kaikenlaisille rakenteita, koska ne ovat sileä reuna.

Suosituin paneeli - valkoinen, mutta on olemassa myös myydä värillisiä ja kuvioitu levyt, joiden joukossa on rei'itetty tai kohokuvioitu. Musta rajaus, esimerkiksi voi usein löytyy elokuvateattereissa. On myös ritilän levyjä, jotka kiinnitetään kattoon epätavallinen ulkonäkö, piilossa yhdessä elementtejä jousituksen ja viestintä.

Erittelyt katto "Armstrong"

Rakenne muodostuu rungosta ja moduuleja. Riippuen paneelin reunat, runko voi olla näkyvä tai "upotettu" välillä suojakuoren elementtejä.

Toisin kuin klassisen kattoon, tämä edellyttää suurempaa kokoomaväliksi, mutta nämä huokoset käytetään usein munivan heille kaikki tarpeellinen.

Miksi suunnittelutietoja käytetään harvoin asuinalueilla? Kyllä, koska asennuksen aikana, he "syövät" vähintään 25 senttimetriä.

"Armstrong" katto merkitsee joukko komponentteja, joita ovat:

 • kattolevy;
 • poikittainen profiilit;
 • pitkittäisprofiileista;
 • profiilit kuljettaa;
 • suspensioita koukulla ja tangon;
 • seinä profiili;
 • kiinnitysyksikkö.

Levyt tulevat sekä pehmeä (orgaaninen tai epäorgaaninen) ja kova (metalli, peili, lasi). Näin ollen, niiden tyypin mukaan ja valitun profiileja. Jäykkiä vakavaa ihon vaatii vahvistamaan tukirakenteita, joiden arvo on suurempi kuin profiileista kevyt paneelit.

Metallista tai muovista T-muotoinen profiili on valmistettu 15-24 cm leveitä ja on reiät jousitus. Ne voidaan säätää pituussuunnassa avulla leikkaamalla sekä yhdistää käyttämällä keväällä lukkoja tai erityiset antennit.

Suspensio koostuu kahdesta kuuden millimetrin tanko, yksi sileä ja toinen - koukulla yhdistetty toisiinsa niin sanottu "perhonen". Puristi hänen tangot voidaan siirtää, jolloin korkeutta säätämällä suspension. Lasketussa tilassa "perhonen" korjaa tangot. Säilytettävää Asennuskokonaisuuden, yläosa yksi tangot on profiili.

Kiinnityskokonaisuudesta sijaitsee pohja ja katto koostuu tavanomaisesta metallista ankkureita tai holkki. Jälkimmäinen usein vahvistettu rakenteissa tai paikoissa, joissa ylimääräistä rasitusta: alueella valaisimia, ilmanvaihtolaitteet, jne ...

Asennustyöt suoritetaan laskelmien perusteella, jotka ovat tarpeen määritellä määriä aineita, sekä järkevä vyöhykejaon kattoon.

Valmistajat hauras mineraali paneelit eivät suosittele trimmausta enintään 300 mm, koska tällaiset pienet solut johtavat materiaalin kulutus ja ylimääräistä työtä. Sen sijaan se on tuotettu "sgonki" levyt, vähentää asteittain leveys reunaan kattoon.

On myös syytä muistaa, että määrä leikattu paremmin vastakkaisella seinän sisäänkäyntiä.

Kehä laskeminen on yksinkertaista: mitataan pituus kaikki seinät, taitto ja pyöristettynä kolmen monikerta (koska pituus yksi profiili - 3 m). Seinä U-muotoinen profiili voidaan taivuttaa ja viiltää kiertää ulkonemien ja kulmat.

Keskimääräinen materiaalien kulutus per 1 m 2 neliön tiloihin tai seinät suhteessa 3: 4:

 • tukiprofiilin, 3700 mm - 0,8 m;
 • pituussuuntainen profiili 1200 mm - 1,6 m;
 • poikittaisprofiilin 600 mm - 0,8 m;
 • -profiilin kehä 3000 mm - 0,5 m;
 • jousitus - 0,6 pc.

Parannus kulutus, jonka sivut liittyvät 2: 3-1: 2, on jonkin verran suurempi:

 • tukiprofiilin, 3700 mm - 0,84 m;
 • pituussuuntainen profiili 1200 mm - 1,68 m;
 • poikittaisprofiilin 600 mm - 0,87 m;
 • -profiilin kehä 3000 mm - 0,5 m;
 • jousitus - 0,7 pc.

Alueen koko 600x600 mm kattolevyn lasketaan kaavalla: 2,78hS (jossa S - alue).

Nämä tiedot ovat merkityksellisiä vain yksinkertainen parantaminen kooltaan 10-120 m 2. Jos alue on monimutkainen kokoonpano, materiaalien kulutus voidaan laskea on-line tai mittakaavassa laskin suorittaa sali.

U-muotoinen profiili, joka on kiinnitetty kehän 60 cm: n välein helppo kehyksen ja 30 cm painotettu rakenne. Tässä vaiheessa on ilmanvaihdon valaistuskuormia ei pidetä.

On suositeltavaa tehdä yksinkertaisia ​​piirustus, jossa näkyvät kaikki solmut, rivien paneelien, lamput, tuuletusaukot ja niin edelleen.

 • Kun sovelletaan kehä, se merkitään ulkokehän profiilin.
 • Kantoprofiileihin tulisi järjestää pitkin lyhyitä seiniä lisäyksin 1,2 m. Vähemmän nivelet säästää materiaalia ja tekee suunnittelu vakaampi.
 • On laakeritukia, enintään 45 cm: n etäisyydelle seinästä, on solmuja merkitä ne rajat. Tasaisesti jakaa ne rivit ruutukuvio.
 • Mukaan kantaja profiilit jäljittää sijainnin poikittaisten ja pitkittäisten palkkien mukaisesti paneelit liikkumaan.
 • Huomaa varjostusta tai väriä ne solut, jossa tulee olemaan valaistus ja ilmanvaihto.
 • Lähellä nämä paikat lävistäjä lähimpien solmun tikari ylimääräisiä kiinnitysvälineitä. Erityisen raskas kohdetta (esimerkiksi lohko split-järjestelmä), olisi vahvistettava kaikki nurkat ja seinää vasten.

Vihje: Jos haluat laittaa soluun kolmiulotteisen esineen, jousitus olisi asetettava ei risteyksessä profiilien, ja hieman sivuun, koska se voi häiritä koukkuun.

Katto "Armstrong" omin käsin

Askel askeleelta asennusohjeet:

 • Aloitamme asennus kehä kiinnikkeiden profiilin. Mukaan rakennusmääräysten tätä kannattaa käyttää laseria tai vedenkorkeudet, mutta voit turvautua toisella tavalla: jos lattia on tasainen, hänen nurkka potkiminen yhtäläinen merkkejä, ja sitten käyttäen namelenny johto ja auttaa kaksi ihmistä, seinällä painetaan tasainen linja.
 • Seinän profiili leikataan haluttuun pituuteen ja kiinnitetään betonin tai tiili seinät ruuvit ja tulpat. Jos puinen seinät ja katto ei ole erityisen raskas suunnittelu, ja ei ole enemmän kuin yksi valaisin 5 m 2, ohjain ja voidaan kiinnittää nauloja.

 • Porata reikiä katossa ripustimet. On tärkeää muistaa, että päävastuun lankeaa heille, ja ei kannata säästää, koska. On oltava propeenin vaarnoja tai metalli pihdit sijaan.
 • Leikkaa tukiprofiilin ja se yhdistetään kerroksessa halutun hihnan pituus. Tuo profiili kehä.
 • Leviämistä palkin asettamalla ne suunnitelman mukaisesti, ja asettaa suspensiot.
 • Avulla venytetyn johto kohdista notko hihnat ripustusta säätämällä.
 • Asentaa pitkittäiset ja poikittaiset rimat. On kaksi tapaa asennus: Phillips ja rajat. Kulutus heille samat, mutta crusading tyyppiä pidetään kestävämpiä ja käytetään alueilla suuren kuormituksen tai kun on eriste.
 • Ensinnäkin asettaa raskaita alkuaineita ja yhteen niistä viestintää. Sen jälkeen noudattaen levy, johon on asetettu etukäteen valokeilat. Yhteen johdot.
 • Vaihe lopullinen kokoonpano. Kukin paneeli kallistuu jalostamoissa profiilit ja huolellisesti noudattaen solussa. Jos kiuas antaa kiero, työntämällä sitä pohjasta, kohdistamalla.
 • Viimeinen paneeli kämmenten lokeron soluun laitoksen ja anna mennä.

Asennus kattoon prosessi on samanlainen kuin suunnittelija, se voidaan koota ja purkaa vaihtamalla elementit.

Ottaa masteroitu asennus periaate ja kytkemällä mielikuvitus, katto voidaan tehdä itsenäisesti. Esimerkiksi levyt voidaan käyttää puinen array laminoitu lastulevy tai MDF, joka myös näyttää hyvältä. Jos kehys päätät käyttää tavanomaista kevytrakenneprofiiliin, välillä se on lisäksi korjata ripustimet.

Hylättiin klassisen suspensiot, mitätön voidaan vähentää jopa 80 mm. Kiinnittimen kulmat tavanomainen tinan ja kuparin säikeet 60-80 mm, esiintyy tässä. Toinen pää on kierretty reikään profiili, muut - alueella, ja on kierretty yhteen. Pituus valjaat on säädettävissä kierteillä siihen mitään metallia pin.

Viime vuosina suunnitteluun ja ulkonäkö "Armstrong" ovat muuttuneet, ne edelleen parantaa tänään. Kanssa uusien rakenneosien, laajentaa erilaisia ​​kuvioita, sekä painotetaan ympäristön levyt.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 9