Kaukalon kanoja

Juoppo kanoille käsillään

Ihmiset kasvatetaan kanoja ikimuistoisista ajoista. Joillekin - se on liiketoimintaa, toisille - opetus ilo, kolmatta - halu tarjota vain itsensä ja perheensä ruokavalion lihan ja munien.

Mutta jotta saavuttaa tuloksia, on välttämätöntä, kuten muuallakin, töitä. Jos tai perhe asuu maaseudulla tai mitään esikaupunkialueilla, kun taas voidaan tehdä paljon omalla hauskaa ja säästää rahaa.

Juomari - korvaamaton ja välttämätön asia viljelyn siipikarjaa. Ei ole tarpeen ostaa. Kokonaan tai osittain tämän omasta toiminnasta improvisoitua.

Yleiset vaatimukset kotiympäristöä

On yleiset vaatimukset niitä voidaan pitää, jos aiot tehdä omia:

 • sen pitäisi olla helppokäyttöinen. Vesisäiliö on helppo täyttää, tarvittaessa käsin tai vesihuollosta. On myös heti mieleen vapaa pääsy säiliön pohjalle. . Esimerkiksi, jos säiliö ottaa 200 litran tynnyri, jossa on kaula tulpan alle 10 cm, se on helppo täyttää, mutta on mahdotonta pestä tai puhdistaa sisällä;
 • -turvallisuusvaatimus. Se sisältää käyttöä valmistettaessa korkealaatuisista materiaaleista. Jos säiliö ja metalliputken, - ne on otettu pois ruostumatonta terästä. Jos valitset muovia, PVC-muovia, ja - sen sisältö voi olla myrkyllisiä ja haitallisia linnuille. Materiaali ei saa reagoida lääkkeiden vesiliukoinen;
 • hän pitäisi likaantua pidempään. Sen ei pitäisi kylpeä lintu, erilainen tapa tukkia sen. Voit tehdä tämän, selkiä alueella minimoidaan;
 • he tekevät vakaa vieriä tai hyvin kiinteä (rakenteesta riippuen), ja kestävä (materiaali rakenne);
 • niiden suunnittelu edellyttää optimaalisesti täyttää tehtävänsä - siitä Siipikarja tulee juoda vapaasti, ilman ongelmia.

Jos tavoitteena on rakentaa nänni tippua vesipullo, tähän tarvitaan seuraavat:

 • nänni;
 • kapleulrvitel;
 • putki (Hänen vesi virtaa), jossa pistoke ja pistorasia;
 • kapasiteetti vesi (jos sitä ei oteta hanasta säätimeen (jos se tulee paineen alla).

Laite juottolaitetta

Jos otamme suoraan vesistöön, kapasiteettia ei voi laittaa. Mutta mieluummin asettua. Näin ollen, esimerkiksi, pidämme suunnittelu toisen suoritusmuodon. Säiliöön etäisyydellä 5-10 cm. Pohjasta liittää PVC-putki halutun pituisiksi.

Jos riittämätön äänen liittimet pidentävät sen useita. Putki yhtä kaukana reiät porataan tapin ja erikseen - varten kapleulavlivatelya.

liitäntänippaan

Yksi putken pakkaa, toinen on muodoltaan lusikkaa, joka kerää veden nastan linnut juovat. Etuallas voi ostaa tai tehdä omia alkaen muovipullo.

Voit tehdä sen itse eri tavalla

On tarpeen tehdä mitään kapasiteetin 10-30 litraa ja nänni - 4 tai 5 (riippuen pohjan halkaisija). Ensin porataan reikä niitin.

Juominen kulho tankista

Sitten yksinkertaisesti lisätä nänni niihin. Kapasiteetti ripustaa tai laittaa jalustalle, jotta lintu voisi mitään ongelmaa päästä nänni. Muotoilu on valmis.

Siellä nänni käydessä 360 astetta, on - 180 (ylös ja alas).

Ensimmäinen suositellaan kanoja, toinen - aikuiseen lintuja.

Tyhjiö lajit omin käsin

Tämä muotoilu on käytetty pääasiassa kanoja. Se toimittaa vettä avulla tyhjiö, joka virtaa jatkuvasti säiliöstä, kun sitä tarvitaan, eli niin kauan kuin siipikarjan en juo sitä. Säiliö täytetään sitten uudelleen.

Valmistus 5 litran muovipulloihin

Tyhjiö-tyyppinen rakenne tehdä itse helposti. Sinun ei tarvitse ostaa mitään ylimääräistä, kuten edellä kuvatussa suoritusmuodossa.

Tähän tarvitaan A muovipullo 2,5 litraa, ja se on yksi 5 litraa ja 2 ruuvia.

 1. ensimmäinen katkaista 5 litran pullo, kuten on esitetty kuvassa. Tarvitsemme vain alempi ¼ kannen.

karsiminen juovat

 • 2,5 litran pullo korkkia ja kiinnitä se ruuveilla sisällä kansi 5 litran. 2,5 litraan. pullo lävistysreikä 6-7 mm halkaisijaltaan.

  Laite tyhjiö juovat

 • ruuvattu kansi 5 litran kanssa kiinnitetty kansi 2,5 litraa.
 • jättää alkuun 2,5 litraa. kapasitanssi leikattu 5 litran ja korkki on ruuvattu. Myöhemmin kaataa vettä 2,5 litran. pullo taas irrota sitä korkin kiinnitetty kannen suuri 5 litran. Se kaadetaan rei'istä ja täyttää tilan leikattu pullot tasolle, jolla on reikä.
 • Tämä muotoilu mukavuutta ja jäykkyyttä kiinnitä tahansa tukea, esimerkiksi seinälle. Päälle viirasilmukan tilalla 2,5 litran pullo, ja pohja - 2 ruuvataan kiinni seinään tangon.

  Vahvistamisesta pohjaan

 • Juovat 10-litran muovipulloihin voidaan yksinkertaistetussa järjestelmässä. Se soveltuu 5-litran.

  Ensimmäinen olemme tehneet 10 litran pullo aukko 6-7 mm etäisyydellä 5 cm pohjasta. Mutta etäisyys riippuu aluksen johon laitat pullon. Jos se on syvä, tehtyyn reikään edellä.

  Vaihtoehto pullo ja kulho

  Edelleen täynnä vettä laitetaan astiaan. Se päättyy virtauksen pullosta heti taso on reikä. Täytä pullo voi olla paikallaan korkkia ylhäältä. Tämä on myös eräänlainen tyhjiö syöttöjärjestelmä.

  Muovista viemäriputket, joiden läpimitta on kymmenestä viiteentoista senttimetriä tehdä aallonpohjasta avoin tyyppi. Tätä tarkoitusta varten putki on leikattu hieman suorakulmaiset aukot 25-35 senttimetriä pitkä. Samaan aikaan tekee ensimmäisen ja viimeisen reiän etäisyydellä 10-20 cm. Reunoista.

  Välinen etäisyys reikien pitäisi tehdä kuten 10-20 cm. Ne leikkaavat hienontaa tai muita työkaluja. Reunat on rajattu vältetään mahdolliset naarmut ja leikkauksia.

  Reunalla putken tees tulpilla asennettu. Kun vesi on kaataa, - irrotettava etukansi, kaada - valua. On mahdollista yhdistää tämän tyyppinen rakenne nykyiseen vesijohtoverkkoon tarvittaessa täyttämällä se vedellä, sitten päällekkäin nosturi. Tämä mahdollistaa täyttää sen ilman ponnistuksia.

  Kanala munivien kanojen ja kukot se kiinnitetään pihdeillä jolla on sama halkaisija kuin putken. Kiinteitä niin, että putki on nostettu 15-20 senttimetriä lattiasta (maa). Aseta se hieman vinossa (1-2 astetta) pestä putki ja sisältöä sekoitetaan vakavuus.

  Vesi tässä rakenteessa nopeasti likaantuvat ja menettävät tuoreus, putki usein pestään. Tätä tarkoitusta varten tee toisen pään kanssa putkiyhteen ei ole asetettu, ja tyhjennysventtiili. On helpompi työskennellä pesuallas.

  Chick juovat edullisesti asettaa tai tyhjiö tyyppi, tai nänni. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, huolehtia siitä, että poikaset eivät hukkui kulhoon, jossa vesi virtaa ulos pullosta, että on, puskurit astiat eivät olleet korkeita.

  Ja laitteen mukaan syöttölaite kuppi

  Jos väestön pieni, ostaa kotitekoinen tyhjiö aluksen juovat (kuten lautanen ja kääntää lasipurkkiin sitä).

  Kanat ensimmäisinä päivinä elämän, puolustuskyvytön. Jos ne ovat kasvaneet erillään kana, huolehtimaan turvallisuudesta ihmisille. Iän, poikaset aktiivisempi. Tämä tarkoittaa sitä, että vesipullo sinun on hyvä korjata, välttämiseksi sen kaatumisen ja loukkaantumisen nuorten eläinten. Lisäksi koska mahdollisuus vettä kaadetaan pois märkä pentueesta, mikä johtaa sairauden lintuja.

  Älä valitse vaihtoehto niille juovat PVC putki samoista syistä.

  Voit käyttää rakentavasti variantti juottolaitetta. Silloin on tärkeää varmistaa se tasolle pään poikasen.

  Verrattavissa juomavesiautomaattien linnuille

  nänni: helppokäyttöinen, turvallinen, puhdas vesi säilyy pitkään ilman taukoja. Paremmin aikuisten lintujen. Keskiputki voidaan liittää sekä suuren kapasiteetin, joka toimii säiliöön.

  Myös yhdistetty olemassa olevan veden. Niistä puutteet voidaan todeta sen korkea hinta, koska lähes kaikki osat Tällainen rakenne tarvitse ostaa.

  tyhjiö: mukava, saastuttaa veden yli nänni, edellyttäen hyvä fiksaatio on turvallinen eikä vaadi käteismaksuja valmistukseen, helppo tehdä itse. Sopivampi kanoille.

  Haitat: jos se ei riitä korjaamaan, on mahdollisuus heittää, sinun täytyy jatkuvasti kaataa vettä säiliöön. Jos sen määrä on pieni, se pitäisi tehdä usein.

  Juominen kulho putken: mukava, enää käytetä aikuisväestöstä kestäviä, kestävät rollover saatu hyviä kiinnittäminen on mahdollista juoda useita päitä, tai voidaan liittää säiliöön tai vesistöön.

  Haitta: ei sovellu kanoja, vettä se likaantuu.

  Valitsemalla minkälainen vesipullo tehdä käsillään parempi, jotka perustuvat saatavuuteen romun ja taloudelliset mahdollisuudet.

  Kaukalon kanat voidaan tehdä omin käsin

  Wet hen - epämiellyttävä näky, märkä kana - se on vaarallista, voi kuolla. Juoppo kanoille käsillään - ainoa mahdollisuus tallentaa kuivan vuodevaatteet Kanala. Juomari mahdollistaa, ja aina raikasta lintujen kirkas vesi.

  Mikä olisi juomari broilerien

  Kukin poikasen juoda vettä 2 kertaa enemmän kuin syövät ruokaa. Kana tarvitsee 0,5 litraa vettä päivässä. Tällöin lintu yrittää hallita. Hän kiipeää jalat kulho ruokaa kulhoon vettä. Tämän seurauksena, rehun sortaa, ja vesi kelluu lian ja pentueen. Siipikarjatiloilla tarjosi juomanippaa, ja pahempaa chalet kana? Yritä liittää ne hygienia, joka korvaa perinteisen altaat päällä nautittavaksi kanoille.

  Tärkein edellytys kaukalossa kanojen tehty omin käsin, voit vain upota nenän tai saaliin pisaroita. Tämä ehto on johdonmukainen:

  • juoksuttaa;
  • nänni;
  • tyhjiö;
  • pannulla juovat.

  Laitteita ei salli kanoja kävellä veden ja lian kirjataan vain nenään. Mitä tehdä tämän kanaa! Meidän täytyy pestä useammin säiliö. On olemassa tiettyjä vaatimuksia juovat kanoille:

  1. Siellä pitäisi olla automaattinen syöttöveden aallonpohjaan koko päivän oli täynnä. No, jos laite on kiinnitetty seinään tai jalustalle nostettu.
  2. Laitteen tulisi olla helppoa ja kestävä, jos lasku ei traumoja lintu. Turvallisen kiintymyssuhteen saan estää ja pullotusta vettä.
  3. Materiaali valmistukseen - elintarvikkeen muovista, sisempi päällyste. Terävät reunat pitäisi olla.
  4. Kapasiteetti on hyvin pesty sedimentistä pohjalle.

  Miten tehdä oman tyhjiö vesipullo

  1 pankki; 2- nestettä; 3 - kuppi; 4 - muodostaen raon.

  Perustuvia laitteita eri joukko lasipurkeissa kontteja. Käytetyt käännetty kaulan alas astiaan, josta vesi virtaa, kuten tyhjennysastioista, johon se imeytyy vettä säilyy, koska paine-eron pinnalla lautasen ja pullon sisällä, yläosa. Kun taso on laskenut kuppiin, pulloon tulee ilmakupla, joka mahdollistaa tietyn määrän vettä vuodattaa. Tämä vesipullo kädet voi tehdä jopa lapsi. Juoppo kanoille käsillään, kuva on edessäsi, ei vaadi selitystä, miten tehdä se.

  Kuitenkin kana, lintu utelias, levoton, rakastaa miehittää korkeisiin asemiin. Siksi pankki ei kasaantuvat yhteen Corydalis, järjestää hänen Ultimate Fighting, ja pian pankki makaat puolella, hyvin, jos koko. Meidän täytyy löytää vakaampi rakenne juovat Kanojen käsillään.

  Käytettäessä muovi juovat on tärkeää, että kulhon reuna tai oli toipumassa hänen yllään suojaava rengas kumia. Kana voi naarmuttaa on terävä reuna, sitten alkaa rasklov.

  Käytetään koko alan pullon veden alla. Ne on helppo löytää, kussakin pihapiirin muutama näistä tuotteista ovat syrjäisessä kolkassa kaapista. Astioita kevyt, läpinäkyvä ja helposti toimi.

  Tuottaa kaukalo broilerien muovipullot. Alkaa tavanomainen muovikulho korkeat laidat. Ne juuri kanan kaulaan. Pullon 15 cm pohjasta reikä on tehty, ja täytetty lomake lasketaan altaaseen. Vesi valunut, täyttää aukon välillä säiliön seinien ja ruokia ja pidetään juuri yläpuolella reiän.

  Juotiin vedenpinta altaassa laski, paljastaen seinämän aukon pullon. Menetelmä petankkia petankkia pullossa tulee ilmaa, ilmakupla paineen muutos ja vesi täyttää altaan. Viiden litran pullo riittää 10 kanoja päivässä.

  Autodrinking paremmin kanoja ja kaksi pulloa on laite, tuotannon kanssa, joka löytyy video:

  Ne, joilla ei ole mahdollisuutta nähdä, kuvata laitteen. Ota kaksi pulloa vettä eri kokoja. Voi olla 8 ja 5 litraa voi 5 ja 3. Niissä on oltava korkit. Iso pullo katkaista kuin lautanen vettä, yli 15 cm korkeus, mutta lintu oli kätevä juoda. Toinen pullo on ylösalaisin, ja millään tavalla sisäkkäin asetettua toinen pistoke yhdistää. Runkoon pullon porataan pieni reikä alle lieri kulhoon.

  Pullo täytetään vedellä, korkki ruuvataan yhdessä kupin edellä. Reikä tarttuu sormella, ja kapasiteettia asennetaan seinän pitoa. Reikä avautuu, kuppi täytetään vedellä, muodostuu alipaine yläreunassa. Juojansa broilerien muovipullot valmis. Suspensio on tehtävä alareunassa puristimen vahvistaa pullon päälle.

  Miten aallonpohjasta kanoille päässä viemäriputket, näkyy kuvassa. Tämä juoma-astia avoin, ja että kanat eivät ui, olisi takaosassa. Putken aukot on leikattu kuten aallonpohja, rainat. Materiaali on helposti leikata kuuma veitsi. Reunoille tees asettaa pistokkeet - lisäelementtejä, ostaa yhdessä putkessa. On mahdollista tuoda putki vettä ja kaadetaan hanan kautta. Kuivatus säätöpellin tarjolla puhdistusta läpi.

  Automaattinen näytteensyöttötapoja, hygienia ja taloudellisuus ovat juottolaitetta kanoille. Vettä voi olla läsnä eri tehtävissä, mukaan lukien kauha, tärkeintä on tiputin, työskentelee kanan joukkue. Näin ollen, yksinkertaisin nänni järjestelmä on ripustettu ämpäri ulkonevat pohjasta nännit. Laite voi toimia varaajasta tai olla hetkellinen.

  Se tarvitsee hieman taitoa putkityöt ja kärsivällisyyttä. Mutta juoppo ei huonommat kuin nauttia siipikarjatiloilla. Materiaalien ja työkalujen täytyy olla valmiina:

  1. Nännit vasikoiden ja kanat tarvitsevat 3600, ja aikuisten kanat -1800, tämä kuva esittää palvelualoilla.
  2. Putki muovi- tai yleinen pyöreä, mutta sisäurista ja seinämän paksuus 22 mm.
  3. Caps päissä, adapterin liittämistä varten selkäranka.
  4. Joustava letkun sisäpinnan.
  5. Kiinnikkeet putkien katos.
  6. Pora osa 9 mm ja hana salakuuntelemisesta 1/8 tuuman säiettä.

  Ei ole väliä mitä putki on asennettu kaukalo, aikana asennus suoritetaan järjestyksessä:

  • laskemalla putket;
  • sivu-urat porattu reikä;
  • kierteitetty;
  • ruuvattu nänni;
  • suljetut päät;
  • asennettu sumu eliminators;
  • muotoilu kiinnitetty seinään;
  • Vesi syötetään.

  Rakennamme automaattinen Kaukalon kanaa kädet piirustuksessa:

  Sinun täytyy saada nänni, mutta se on parempi ottaa EU, ne ovat luotettavampia. Osta muoviputki ja asennustarvikkeet on helppoa. Mykistetyt trumpetti päistä, on merkitty alla nännit. Ne tulisi sijaita 30 cm.'re reikää, leikkaa langat ja kierrä pin kanssa tiivistenauhan tai hinata. Tarkista vuodot ja toimittaa vettä säiliöstä sulautetun letku.

  Kapleulavlivatelem voi palvella lautaset, pohjat muovipulloja. Nämä valo cup Jos tietoja puuttuu nänni saa säilyttää pentueen kuivana. Kuten voidaan nähdä diagrammista, nännin tulisi olla veden alla.

  Järjestelmä vaatii enemmän automaatiota, jos putki juomanippa virtaus. Asennuksessa on oltava paineensäädin. Mutta vesi ei ole pysähtynyt, tuore.

  Ei ole mitään tapaa kuvailla kaikkien avtopoilok malleja kanojen keksi käsityöläiset. Vain sinä voit päättää, mitä tulee järjestelyn kanalassa, mitä paremmin juomari.

  Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

  Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

  Kiitos, käyttäjäystävällisen tiedon esittämiseen. Mutta minusta tuntuu, valmis ostamaan juovat kanoille kätevää. Tässä olen löytänyt Internetistä hyvä juottolaitetta siipikarjan.

  Juoppo kanoille käsillään

  Nyt yhä useammat ihmiset heidän kesämökit nostaa siipikarjan omin käsin. Samanlainen suuntaus voidaan helposti selittää useita tekijöitä. Ensinnäkin - se on ympäristöystävällinen. Tiedät tarkalleen missä kanoja kasvatettiin, ja mitä ruokkia niitä. Siksi riski huonolaatuisia lihaa syödä vähenee nollaan.

  Organisointi Kanala kädet hänen mökillä mahdollistaa syödä tuoreita munia joka aamu. Jokainen viljelijä tietää, että ne maistuvat aivan erilainen kuin kaupasta.

  Lisäksi älä unohda mahdollisuutta myydä. Vuokranantajat suuri kanala aina myydä lihaa ja kananmunia naapureille, ja ne mielellään ostaa niitä, koska he tietävät, missä tuote on viljelty ja millä ehdoilla.

  Kuitenkin saada lopputuotteen laatu minimoiden niiden osallistuminen kaikkiin prosesseihin kanalassa - sinun täytyy järjestää kaiken oikein. Yksi tärkeimmistä tässä rakenteessa on juomari kanoille.

  Luoda Kaukalon kanaa kädet, voit käyttää tarjolla asioita jokaisessa mökissä. Vaikka jotkut mallit ovat ostaa muutaman kohteita, jotka nopeasti ja tehokkaasti tarjota vesilintu.

  Mitä pitäisi voittaa juovat kanoille

  Aloittamaan työt luomiseen Kaukalon kanaa kädet täytyy tutkia vaatimuksia tällä grafiikalla. Meidän on myönnettävä, että kanat ovat erittäin huolimaton lintuja. Jos kaikki järjestetään ole luotettavia, kana voi hypätä veteen kulhoon tai jopa kääntää sen.

  Laskettaessa veden standardeja, jotka pitäisi syödä kanaa, se ottaa huomioon useita tekijöitä, joista:

  • ympäristön lämpötilassa,
  • kulutetaan rehu kanoja,
  • lämpötila.

  Jos otamme keskimäärin lukuja, kukin kana tulisi juoda noin puoli litraa vettä päivässä. Muutoin kanat voidaan kuivattu.

  Kanojen oli mukava juoda vettä juottolaitteet, tehty kädet, design on täytettävä seuraavat kriteerit:

  • Helppokäyttöisyys. Luotaessa Kaukalon kanaa kädet, kannattaa harkita mahdollisuutta automaattinen täyttö säiliön putkistosta. Näin voit minimoida kustannukset tarvittavan energian hoitaa lintu.
  • Vakautta. Juominen kulho on vakiintunut. Jos malli kaatuessa, se ei vain luo ylimääräistä kosteutta Kanala, mutta myös jättää kanoja ilman vettä. On kuuma päivä voit päätyä hyvin surullinen.
  • Vahvuus. Kanat eivät ole niin söpö lintulajia voit ajatella niitä. Hyökkäys linnut voivat päättyä valitettava juomiseen kulhoja, tehty omin käsin.
  • vesi puhtaus. Puhdas vesi on tae siitä, että lemmikit ovat terveitä. Avoimissa alukset nopeasti kasvatetaan bakteereita. Lisäksi kanat eivät ole kaikkein puhdas eläimiä. Heille uimaan vesipullo tehty kädet, ei minkään arvoinen. Lisäksi ne voivat saastuttaa sen hänen jätökset. Eristä säiliö juovat, ja nämä ongelmat eivät pelkää teitä.
  • Turvallisuus. Tämä on erittäin tärkeää luotaessa Kaukalon kanaa käsillään. Sinun täytyy mahdollisimman suurta huomiota tähän asiaan. On parasta tärkein rakenne materiaali on valittu korkean laadun muovit. Säiliöt, jotka on valmistettu metallista, saattaa joutua vaarallisia yhteisvaikutuksia lääkkeiden ja vahingoittaa kanoja.
  • Reuna. Puskurit on Kaukalon kanaa, tehty omin käsin, on käsiteltävä. Muuten lintu voi loukkaantua.

  Tietenkin, jos haluat enemmän voit muistaa joukko vaatimuksia, jotka voidaan esittää, että juovat kanojen, haluat tehdä käsillään. Esimerkiksi ei satu asentaa jäätymissuoja. Jotta se tarpeeksi ottamaan joitakin vastukset ja asettaa ne kapasiteettia.

  Ennen kuin alkaa luoda halutun suunnittelu omin käsin, tutkia, mitä juovat kanoille. Meidän on myönnettävä, että vuoden kehitystä siipikarjankasvattajien keksittiin paljon erilaisia ​​malleja. Jotkut heistä ovat yleensä ainoa laatuaan. Mutta Katsotaanpa niitä rakenteita, joita usein käytetään nykyaikaisten juovat:

  Jotkut viljelijät luomisessa juovat broilereiden käyttäen yksinkertaisia ​​säiliöitä juomiseen. Kuitenkin mukaan niiden toiminnalliset ominaisuudet, ne ovat huonompia kuin kaikki muut vaihtoehdot.

  Valitettavasti, säiliöt kauhoja tai tölkkien, on monia haittoja. Ensinnäkin, he tarvitsevat joka päivä, vaihda vesi, kuten säiliössä saa roskat. Toiseksi tällaiset mallit usein kaadu. Kanat istuvat päälle, ja vesi on lattialla.

  Hyvä luotettavuus ja helppous juovat on juoksuttaa. Lisäksi niiden kapasiteetti on enemmän kuin tarpeeksi juotavaa pienen jälkikasvu kanoja. Suunnittelu koostuu elementeistä:

  Kuten näette, äärimmäisen yksinkertainen rakenne. Siksi on täysin kykeneväinen tekemistä kaikille. Tällaiset juovat voidaan asentaa jalat ja ripustettu seinälle. Suosittuja laitteita, jotka asennetaan suoraan lattialle.

  Vacuum juomari kanoille että teet omin käsin, käyttäen rakenteelliset ominaisuudet ovat hyvin samanlaisia ​​kuin juoksuttaa.

  Jotta alipaine kouruun riittävästi poimia haluttu säiliön (№ kuviossa 1), sopivat pankki 1-1,5 litraa, kaada se puhdasta vettä (№ kuviossa 2) reunoja myöten.

  Kaulaan pankkien laittaa kaksi pientä kuutiota (kuvassa №4). Lohkoiksi laittaa kulhoon tai syvälle lautaselle (kuvassa numero 3) ja käänny jyrkästi. Vesi kulhoon päivitetään automaattisesti, ja kaatamalla vettä jar kestää ilmakehän paine.

  Tehtävänä vesihuollon automaatio voidaan helposti käsitellä kuppi alkoholia kanoille. Se voidaan helposti tehdä käsin. Kiitos hänen kanojen aina kasteltava jopa ilman suoraa osallistumista. Suunnittelu koostuu elementeistä:

  Vesi tulee letkun läpi kulhoon suoraan tankista. Lisäksi, se johtuu siitä, että paine laskee alas, jolloin päällekkäisiä syöttöaukko.

  Saavuttamiseksi automatisointi kaikkien prosessien kanalassa omin käsin voidaan saavuttaa kupin tai juomanippaa kanoille. Ensimmäisessä käytetään nykyisin suosituimpia siipikarjankasvattajien koska sen käytännöllisyys, luotettavuus ja asennuksen helppous.

  Juottolaitetta kanoille voivat nauttia sekä aikuisten ja poikasia. Kattiloiden ja poikaset täytyy laittaa sellaisia ​​rakenteita, jotka avautuvat kuin haluat. Jos puhumme kanoja-munivia kanoja, ne selviytymään melko hyvin nastoja, jotka liikkuvat ylös ja alas.

  Juottolaitetta kanan käsillään

  Se ei ole ihme juomari pidetään paras kaikista, mutta teemme sen omin käsin täytyy viettää paljon aikaa ja vaivaa. Yksinkertaisin vaihtoehto edellyttää ämpäri muovista. Lisäksi sillä pitäisi olla kunnollinen halkaisijaltaan.

  Pohjalle tarpeesta tehdä neljä reikää. Halkaisija kunkin niistä täytyy olla yhdeksän millimetri. Se on näissä myöhemmin sinun täytyy vääntää nännit käsillään.

  Ämpäri täytyy pitää kiinni riittävän korkealla tehokkaan mekanismin toiminnasta. Juottolaitetta kanoille on helppo puhdistaa, mutta se on korjattava käsin. Mutta älä huokaus, suunnittelu sisältää mahdollisuuden liittää vesihuollon. On myös mahdollista kytkeä säiliöön. Mutta sinun täytyy olla paljon vaivaa.

  Aloita huolehtia etsintää elementtejä, kuten:

  1. Neliöputkea. Sen pitäisi olla uria. seinät kiinteä koko - 22 x 22 mm.
  2. Nännit. Niitä tarvitset paljon. Odotamme, että yksi metri on 5 automaatit.
  3. Mikrochashechnye juovat. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kapleulavlivateli. Lukumäärä tietoelementit tulisi olla sama määrä asennettujen nännejä.
  4. Sovitin neliön pyöreä putki. Sinun on myös kytkeä.
  5. Letku on riittävän joustava, että se voidaan asentaa vaikeissa paikoissa.
  6. Yhdeksän millimetrin pora ja hanaan, jossa on kiinteä säde on 1/8 dm.

  Lisäksi sinun täytyy huolehtia kaksi kiristintä. Ne vahvistavat putkea. Niiden lukumäärä voi olla suurempi. Tärkeintä on, että putki tiukasti paikallaan.

  Suuri merkitys, jotta luotaisiin Kaukalon kanaa kädet on valikoima tapin. Se, että linnut eri ikäisiä tarvitsevat eri nännit. Esimerkiksi malli 3600 kykenee kääntyä 360 astetta. Se on ihanteellinen nuorille.

  Kerätä laatu juottolaitetta Kanojen kanssa kädet seuraavasti:

  1. Aloittaa ajatella välisen etäisyyden nännit. Sen pitäisi olla noin 25 senttimetriä.
  2. Porata reikiä ottaa ruuvimeisseli. Myös sopivia ja poraa. Poraus tarvitaan puolelta uran. Tärkeintä on estää veden vuotamisen.
  3. Hanat täytyy tehdä reikiä langan käsin.
  4. Pistoke on suljettava toiselle puolelle putken. Toisen sinun täytyy laittaa sovittimeen joka liitetään letkulla.
  5. Kierrä nippa.
  6. Suorita asennus kapleulavlivatelya. Vaihtoehtoisesti voit käyttää mikrochashechnuyu aallonpohjasta kanoille.
  7. Puristimet on kiinnitetty seinään talon ja asentaa putkeen.

  Toinen pää letkun liitetty säiliöön tai vesi. Lopussa rakentamisen Kaukalon kanaa kädet täytyy käsitellä kaikki nivelet. Voit käyttää erityistä nauha.

  Jos luulet, että voit luopua kapleulavlivateley tai voit ostaa niitä, niin tämä kaukalo broilerien voidaan tehdä pyöreää putkea, reiät on porattu nännit.

  Tärkeintä - oikein asentaa nännejä, koska asetettu väärin nänni ei toimi

  Yksinkertaisempi juovat käsillään

  Myös yksinkertaisempi juovat kanoille, jotka voidaan helposti tehdä käsin. Erinomainen esimerkki tässä yhteydessä tyhjiössä kouruja. Kaikki sinun täytyy luoda se on:

  Kansi alus reikä. Ne lisätään nännin, sitten ämpäri on täytetty vedellä. Voit olettaa, että juoppo Kanojen tehty omin käsin.

  Kuten näette, jotta laite jotta kastella lintu voimasta kunkin henkilön. Varsinkin jos keskitytään helpoin vaihtoehto. Luominen automaattisen vesihuollon kestää hieman kauemmin, mutta tulokset muodossa minimoida ihmisen tekijä prosessin huolehtiva lemmikkieläimille on sen arvoista.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  6 + 4 =