Kaulusten tekeminen asunnossa

Kaulusten tekeminen asunnossa: Kuva

Kaivojen muotoisten aukkojen tuotantoa on käytetty pitkään ja on usein yksi muotoilun tyylipiirteistä. Siksi asuntojen korjaustyön suunnittelussa, jossa sinun on käännyttävä ovesta kaarimaiseksi, sinun tulee etukäteen valita sen suunnittelu, materiaalit ja viimeistely.

Kaari on tapa yhdistää kaksi huonetta, sen ulkonäkö on kytkettävä ja jatkettava kunkin sisustusta. Koristeen tyyliä on paljon, huoneiston valokuvataulussa on erilaisia ​​sisustusvaihtoehtoja.

Lisätä mukavuutta Hruščovissa, pienet huoneistot, siirtävät usein väliseinät huoneiden välillä tai jopa purkavat.

Yksi tapa parantaa layout ja luoda upea ulkoasu on lisätä oviaukkoa ja tehdä alkuperäisestä kaaresta.

Tällainen aukko voi muuttaa huoneen käsitystä, tehdä tunnistamattomaksi, koristella, korostaa valitun tyylin. Ja jos ovi käytetään erottamiseen, eristyshuoneita, kaareva rakenne, päinvastoin, yhdistyy kauniisti tuo matkustamoon valoa, ylevä, tyylikäs ja sisustettu klassiseen tyyliin, empire, voi antaa loistoa ja loisto.

Niissä tapauksissa, joissa on tarpeen sulkea käytävät huoneiden välillä, on olemassa erilaisia ​​ratkaisuja. Nykyaikaisen teollisuuden tarjoamat mahdollisuudet antavat erilaisten ovien, mukaan lukien aukon koon ja kokoonpanon, käyttää liukuvia, taitettavia malleja;

Joissakin tapauksissa voit vain ripustaa sopivat verhot.

Kaareja voidaan luoda monin tavoin. Niistä on helppo löytää oikea vaihtoehto, joka on saatavana asennettavaksi omiin käsiisi.

Arkkia käytetään luonnollisen ja koristeellisen kiven, tiili- ja alumiiniprofiilin, muovin ja MDF-levyn avulla.

Kaikenlaiset rakenteet, monimutkaisuus, saadaan kipsilevystä. Tämä yleismaailmallinen materiaali voi helposti tuottaa laadukkaita sileitä tai puolipyöreitä pinnoitteita, koristeellisilla leikkauksilla, reliefeilla, sisäänrakennetuilla hyllyillä, valaistuksella ja viimeistelyelementeillä.

Voidaan viimeistellä puu, kivi, laatat tai yksinkertaisesti rappaus, liimaamalla koristeellisilla roll-materiaaleilla, esimerkiksi elokuva, tapetit.

Viereisten huoneiden erotteluun rajoittuneiden aukkojen suunnittelun lisäksi erotushallit on erotettu toisistaan. Ne on suunniteltu koristelemaan tiloja ja antamalla sille tiettyjä ominaisuuksia.

Oikean rakenteen prosessi, viimeistely aukkojen tietyssä tyylissä on melko työläs, edellyttää erityisiä taitoja ja tietämystä.

Suosituimmista lajeista löytyy useita suosituimpia ja usein löydettyjä - klassisia tai roomalaisia ​​kaaria. Niiden pääpiirre on puolipyöreä muoto, jossa on selkeästi määritelty oikea kaaren säde.

Suunnittelussa ei ole muita ulkonevia tai epäsymmetrisiä osia, se sopii suurille huoneille, joissa on korkeat katot.

Koristeet ovat valitun tyylin ominaisuuksia. Näitä ovat: stukkotuotteet, friisit, maalatut yksityiskohdat, kultaus, vaalea väritys. Tilavassa salissa sijaitsevia kaaria täydentävät koristelu sarakkeiden, puolipylväiden muodossa.

Kaaret jugendtyylisillä tai brittiläisillä. Niiden erityispiirre on säteen katkaisu, kaaren kaaren muoto on hieman muunnettu, pyöristetyt kulmakappaleet.

Tällaiset lajikkeet soveltuvat sekä suurille hallille että asennettaviksi matalien kattojen käytävillä.

Slaavityyppinen. Aukot ovat suorakaiteen muotoisia ja sileät kulmat. Käytä näitä lajikkeita mihin tahansa tilaan, jossa ne yhdistetään muiden sisustuselementtien kanssa.

Puolirikas tai thai. Usein käytetään luomaan epätavallinen alkuperäinen muotoilu eri huoneissa.

He ovat kuvittaneet tapoja tasoittaa kulmat ja suorittaa sivun säde.

Portaaleja. Suosituin laji. Ne ovat suorakaiteen muotoisia kaaria, joissa on erilaisia ​​koristeita.

Jotkut näytteet ovat todellisia taideteoksia, koristeltu stukko, lasimaalauksia, kukkia.

Trapeze. Tämä malli on samanlainen kuin portaalin versio, jossa on selvästi määritellyt sileät reunat ja uritetut kulmat viistetyn muodon.

Peräpeilin kaari. Se on suorakulmaisen aukon koristeellinen muoto, jonka yläpuolella on ylärakenne, lisää valon tunkeutumista huoneeseen, toimii sisäkoristeena.

Nykyaikaiset materiaalit tarjoavat rajattomat mahdollisuudet luoda eri mallien kaaria: ellipsin, epäsymmetristen lukujen, kaarevien viivojen, epätyypillisten muotojen muodossa.

Joka tapauksessa arin käyttö tekee huoneistosta epätavallisen, toisin kuin muut, sisustaa sisustusta, on sen kohokohta.

 • Korjaa Hruščovin käytävällä
 • Sisäänrakennettu loggia: Valokuvat
 • Tiivistelmä sisustusta varten

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.

Arkkitehtisuunnittelu huoneistossa: 3 muotoiluvaihtoehtoa

Koristeltu Archway asunnossa sinun täytyy, jotta se harmonisesti ja tyylikkäästi täydentävät kodin sisustus moderni sisustus tänään mahdollistaa ilmentävät rohkein ja omaperäisiä ideoita. Monet suunnittelijat käyttävät huoneiden välisen kulkukoristeen kaarevaa vastaanottoa. Tällä ratkaisulla on monia etuja: kaaren ansiosta voit laajentaa tilaa, visuaalisesti lisätä sitä. Huoneiston kaari näyttää alkuperäiseltä ja epätavalliselta. Pääasia on valita oikea muotoilu. Sen on välttämättä vastattava tyyliä, jossa huone on sisustettu. Koristele kaari eri tavoin. Voit tehdä kaaren omilla kädilläsi.

Eri tyylien ja suunnittelun suuntien ansiosta voit suunnitella kaaren siten, että se on sopusoinnussa huoneen yleiskatsauksen kanssa. Jokainen tyyli on jotain erikoista, jonka avulla voit valita huoneen omistajien makuelämyksiä vastaavan vaihtoehdon. Jokaisella tyylillä on omat ominaisuutensa ja ominaisuutensa, jotka on otettava huomioon koristeprosessissa.

Yksi suosituimmista designtyylistä on huipputekniikkaa. Kaikkien ideoiden toteuttamiseksi on tarpeen käyttää nykyaikaisia ​​rakennus- ja viimeistelymateriaaleja.

Sisustus sisustettu minimalismin tyyliin on tärkeää noudattaa selkeitä muotoja ja sisätilojen yksinkertaisuutta. Minimalistisen tyylin kaaren muotoilu ei vaadi runsaasti materiaali- ja aikakustannuksia - tämä tekee niistä erityisen suosittuja. Tällaisen kaaren muoto muistuttaa portaalia. Yleensä tällaisen kaaren yläosassa on suorat viivat ja kulmat ovat pyöristetyt.

Suosituin tyyli arkkitehtuurin viimeistelyyn huoneistossa on jugendtyylinen tyyli

 • Moderni. Tämäntyylisen kaaren pääominaisuus on suuri aukon säde. Visuaalisesti voit helposti nähdä selkeän siirtymän pyöristetystä muodosta suoraviivaan. Ennen korjaustöiden suorittamista on tärkeää määrittää kaaren koko ja vastaavasti oikean määrän materiaalien hankinta. Yleensä tällainen kaari on koristeltu puulla tai MDF: llä.
 • Classic. Arkkityylin suunnittelu tässä tyylissä on tärkeää määrittää säteen suhde aukon leveyteen. Yleensä säde on puolet aukon leveydestä. Tällaisella kaarella on kaunis ulkonäkö, säännöllinen ja tyylikäs muoto. Arch-tyyli sopii sisustukseen paitsi klassiseen tyyliin myös muihin tyyleihin. Yhteiset viimeistelyvaihtoehdot: puu- ja polyuretaanivaletut.

Kaarteissa voi olla erilaisia ​​muotoja, sileitä tai teräviä viivoja ja siirtymiä. Arkkia vasten sisätilaan, sinun on ensin määritettävä sisustuksensa tyyli sekä materiaaleja suunnittelua koskevien ideoiden toteutukseen. Niiden pitäisi olla välttämättä laadullisia.

Miten tehdä kaari huoneistossa: vaihtoehdot ja materiaalit

Talon tai huoneiston kaaren muotoilu on toteutettava paitsi kaikkien suunnittelusääntöjen lisäksi myös rakentamisen mukaan. Päättäessä asentaa kaari sisäovien sijasta, sinun on varmistettava, ettei seinällä ole tukitoimintoa. Jos jumpperi vahvistaa seinää, jolla ei ole tukea - sitä ei voi poistaa.

Arkkia asennettaessa korjaustyöt tehdään sen vahvistamiseksi. Koristeellinen viimeistely voidaan suorittaa vain kehyksen täydellisen vahvistuksen jälkeen.

Kierrä kaareva runko kipsilevyllä, kuitulevyllä tai vanerilla. Koristele valmiin kaaren rakenne voi olla mikä tahansa sisustukseen käytettävä rakennusmateriaali. Kaikkein talousarviovälineet ovat muovista valmistetut listat ja kulmat.

Voit suunnitella hienostuneen kaaren klassiseen tyyliin käyttämällä polyuretaania

 1. Polyuretaania. Materiaalille on tunnusomaista tiheys, joustavuus. Juuri tästä syntyy usein listoja, kannakkeita, kehyksiä ja kaarimaisia ​​elementtejä. Kiinnitä polyuretaaniosat helposti ja yksinkertaisesti. Voit vuoraa arkkia polyuretaanilla paitsi sisäpuolella myös ulkona.
 2. Kivi. Luonnonkiviä tulisi käyttää vain siinä tapauksessa. Jos kaaren rakenne on vankka pohja. Tyhjien kaarien edessä on parempi käyttää sisustusta ja keinokivää. Suosituin kivenkoristeen tyyppi on koristeltu travertiini, liuskekivi, kuori rock, marmori tai graniitti. Keinotekoisen kiven pohjalta kipsin tai sementin.
 3. Akryylilevyt. Materiaali voi jäljitellä erilaisia ​​materiaaleja: kivi, tiili, jne. Materiaali on suhteellisen halpa ja helppokäyttöinen.

Materiaalin valintaan vaikuttavat huoneiden omistajien henkilökohtaiset mieltymykset, sisustuksen yleinen tyyli ja materiaalien kustannukset. Voit säästää joitain materiaaleja viimeistelyyn voi tehdä itse. Esimerkiksi keinokivien viimeistely.

Kipsilevy on materiaali, joka voi tuntua kova ja karkea. Itse asiassa tällä materiaalilla on erityinen plastisuus ja joustavuus, jonka ansiosta se voi tehdä kauniin kaaren rakentamisen. Kipsilevyllä on yksinkertainen tai epätavallinen muoto.

Kun teet kaaren Kipsilevy on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että laajempi avaaminen holvikaarirakennetta, sitä tärkeämpää valita sisustus, joka on sopusoinnussa yleinen tyyli.

Kipsilevy on kevyt materiaali, sitä on helppo työskennellä, joten voit tehdä ja asentaa tällaisen kaaren omaan huoneeseesi. Kipsilevy on turvallinen materiaali terveydelle, joten se soveltuu asennettavaksi lastentarhaan. Kaaret voivat olla erilaisia.

Erinomainen materiaali koristeluun muovi kaari kipsilevy

Tyypit kaaren rakenteiden muodossa kaari:

 • Roman. Koodi on symmetrinen puoliympyrän. Halkaisija aukko on sama leveys kaaren.
 • Slavic. Tällainen kaaria on yksinkertainen rakenne. Yleisin: neliön ja suorakaiteen.
 • Oriental. Arch tunnettu huomautti kupoli.
 • Thai. On alkuperäinen muoto: toinen puoli on suorakulmainen, ja muut - viistetty.
 • Trapeze. Tunnettu siitä, että viistotut kulmat. Tämä kaari soveltuu sisätilojen, tehty klassiseen Englanti tyyliin.

Oikein sovitettu kaari auttaa nostaa huoneeseen. On tärkeää tehdä kehystys kaaria, niin että se näytti harmonisesti. Moderni sisustus sopivat rohkea muotoilu kaaria kanssa kaikkein odottamattomia muotoja.

Arch leikata polyuretaani muovaus

Kauniisti koristella kaari on mahdollista avulla polyuretaanivalukappaleet. Ne on valmistettu vahvasta materiaalista, joka antaa niille pitkän käyttöiän. Kiitos kokoontaitettava rakenne voidaan suorittaa mitä erilaisimpia suunnittelussa kaari.

Listoja on kaaria näyttää tyylikkäältä ja tyylikäs. Niiden avulla on mahdollista luoda sisustus klassiseen tyyliin.

Listoja voidaan valmistaa eri materiaaleista - on huomattava, koska jotkut materiaalit eivät sovellu hyvin viimeistelyyn kaaria. Koristella kaari voi olla itseliimautuva laudaksi. Useimmiten se on valmistettu muovista tai kumista.

Polyuretaanivalukappaleet on parempi valita kaaria, jotka on sisustettu klassiseen tyyliin

Nauha kaaria paremmin polyuretaanivalukappaleet. Työskentely heidän kanssaan on ilo. Arch saa myös täydellinen ja tyylikäs.

Kaunis holvikäytävä asunnossa (video)

Nauha pois kaari voi olla erilaisia ​​materiaaleja. Ennen kuin teet oikean valinnan, kannattaa kiinnittää huomiota muodon kaari, materiaali, josta se on tehty, sekä tyyli sisustus. Tänään mezhdvernye tilaa usein koristeltu profiloitu tai listat. On tärkeää, että kaari koristelu sopusoinnussa yleiskuvaa huoneen. Kauniisti obdelat ovi kaari voi olla itse aiemmin tutkittu neuvoja ammattilaisia.

Kuvat koriste kaaret asunnossa ja neuvoja rekisteröinnistä

Ajattelu yleinen sisustus tulevaisuudessa asunnon tai kodin, halusipa, ajatella suunnittelu oviaukkojen sekä siirtymistä huoneesta toiseen. Ja jos toinen omistaja nähnyt keskiaikainen raskas kivi tai puu kaareva katto, mielikuvitus vetää toinen lentoliikenteen kevyt ja kirkas Kreikan kaari. Riippuen suoritusmuodossa valittu, vastaavasti, ja materiaali rakennuksen ja koriste-arkkitehtuurin tulevan projisoidun elementin sisusta. Tuleeko avoin kaareva rakenne ilman ovia tai klassinen kaareva ovi, olipa kiviseinä, puuta tai kevyt kipsilevy, päättää, tietenkin, omistajan tai suunnittelija. Joka tapauksessa, kaareva muotoilu olisi luonnollisesti ja älykkäästi suunniteltu sopimaan sisustus käsite.

Valokuva viimeistely kaaret kiviseinä asunnossa käsillään

Yksi suosituimmista vaihtoehdot on oviaukkoja kaareva kehä lopuksi kiviseinä. On niin monia tarjouksia standardin koristelu kaaria. Näyttää siltä, ​​että mikä voisi olla yksinkertaisempaa: tilattu - maksetut - vastaanotettu. Kuitenkin monet omistajat asuntojen tosi käsityöläiset erikseen tarkasteltuina pala suunnittelu on paljon parempi.

Sopia, kun unelmasi vetää perä sisäänkäynnin keskiaikainen huonetta linnan, ja sinulle tarjotaan valikoima iloinen monivärisiä tiiliä, se on ainakin ärsyttävää.

Joten jos sinulla on mahdollisuus ottaa asiat omiin käsiinsä ja luoda ainutlaatuinen sisustus - go for it!

Kiviseinä on monet kasvot:

Ja tämä on vain muutamia käytännön inkarnaatio viimeistely materiaalia. Lisäksi simuloida luonnon materiaaleja koristeellinen kivi voi luoda vaikutus tiilestä eriasteisia ikäisten.

Lisäksi kiviseinä on parempi korroosiota näytteen ympäristöystävällinen materiaali. On paljon helpompaa monille luonnon materiaaleja ja on siten yksinkertainen ja helppokäyttöinen koottavien suunnittelussa kaari aukkoja.

Oikeastaan ​​juuri luomista kaaren on parasta jättää ammattilaisille rakentajille, mutta sen pinta on täysin kykenevä suorittamaan mitään kotiin yleismies.

Työskentely kiviseinä helpottaa rivitalojen olennaista seikkaa:

 • Koristeet vaadi täydellistä tasaiselle pinnalle;
 • läsnäolo useista lisä- osista voi helposti simuloida monimutkainen pinnanmuodostus on muodostettu pinnoite;
 • pieni, verrattuna luonnon materiaaleja, paino sisustuslaattoja.

Jotta saavutetaan odotetut tulokset, on riittävää tietää ominaisuudet valitun kankaan ja tarkkailla perussääntöjen muuraus. Ensimmäinen asia, sinun täytyy laskea tarvittavan määrän laattoja tarvitaan toiminnan. Etusija annetaan kapea laatta kiviseinä, pyöristykset paikoin ja suunnittelussa sisäisen kaaria ja suurempia laatat, läsnäolo tasainen ja pehmeät linjat kaareva aukot.

Muuraus suoritetaan pääsääntöisesti, kaksi tavallista menetelmistä:

Valita ratkaisut miten sisustaa kaaren tietyssä sisustus perustuu yleinen tyyli huoneen ja omistajat mieltymykset. Yleensä valitaan variantti säilyttävä ompeleita. Se on enemmän koristeellinen ja hyvin teknologisesti yksinkertaista. Tärkeintä tässä ei ole liikaa sitä vasemmalle leveys saumat.

Valmistetut pintamaata ja holvikäytävät tehdä lovia paremman otteen liiman ja kiviseinä. Liimana liuosta voidaan käyttää sementin ja "nestemäinen naula". Ehdotettu laitteisto tallentaa kuiva liima seos on valmistettu noudattaen tarkasti valmistajan suosituksia. Liimaseosta levitettiin koristeellinen laatta, joka on sitten tiukasti sekunnin vasten työpinnan. Viimeistely tehdään alhaalta ylöspäin.

Vaikeus on viimeistely liitoksen seinien ja todellinen pinnan kaaren. Visuaalisesti peittää liitoksen pintojen kohtisuorassa suositeltavaa asettaa koristeellinen laatta holvin kaaret saannolla sen ulkopuolelle reuna on suunnilleen yhtä suuri paksuus laatta itse. Trim laatat teki käsisahalla. Viimeinen vaihe on koristeltu nivelet. Tämä tehdään sen jälkeen kun koko kuivauksen muuraus. Ompelee koko syvyys laasti täyttää, minkä jälkeen ylimääräinen poistetaan ja hitsin pinta on käsitelty erityisellä harjat.

Valokuva kaunis koristelu kaaria asunto

Pääsääntöisesti tahansa kaari muotoilu heijastaa yhtä sisustukseen, ja jotta voidaan optimoida elintilaa ja parantaa sen toimivuutta.

Uskotaan, että viisainta kaaren aulassa, eteinen ja olohuone. Itse asiassa kaikki riippuu layout ja koko huonetta, joissa majoituksesta arkkitehtoninen elementti.

Usein se näyttää erittäin vaikuttava Arch yhdistetty olohuone ja keittiö, voit luoda ilmapiiri läheisyyden, läheisyyttä ja mukavuutta, tai päinvastoin, juhlallisuus ja avaruutta.

Täysin odottamaton vaikutus saadaan käyttämällä kaaria välillä parvekkeet ja ympäröivän huonetta.

Kaari voi erottaa tai yhdistää asuintilaa, mikä on erityisen tärkeää lasten ja makuuhuoneissa, samoin kuin kaikki monitoiminen huonetta. Pahoinpideltiin siis mahdollista työ-, pelaamista ja rentoutumista vyöhyke.

Hyvin laaja toiminnallinen alue, joka rajaa, jossa kaari bar. Ainutlaatuinen sisustus keittiö talonpoikaistyyliin on jäljitelmä kodin kivestä tai tiili vanhaan tyyliin.

Art Nouveau ystävät voivat täysin arvioida erilaisia ​​hienoja epäsymmetrinen kaaria, jolloin asuintalo ekspressiivistä ja omaperäisyys.

Täydennettynä hyllyt kaareva muotoilu mahdollistaa tehokkaan käytön jokaisen sentin tilaa on vähän pieni kokoinen kotelo. Lisäksi avulla drywall kaaria helposti peittää monia puutteita tyypillisiä ulkoasu ja erilaisia ​​pieniä esteettisiä viestinnän elementtejä.

Se päätti kohdentaa seuraavanlaisia ​​kaaria, eri muodossa kaari:

 • Roman klassinen kaaret, symmetrinen puoliympyrän holvissa, sopii korkeisiin tiloihin;
 • kaaret jugend, jotka ovat kannattavin ilmeen pienissä huoneistoja matalat katot;
 • Slavic suorakulmainen kaari pieniä pyöristetyt kulmat, yleinen tahansa sisätilan;
 • Itä kaari, jolle on ominaista muodon kaaren muodossa terävällä kupoli, käytetty sisustukseen Marokon tyyliin;
 • Thai kaari, jossa viistetty puoli, sopii hyvin monien sisustustyyleihin;
 • puolisuunnikkaan kaaria teräviä viistetty kulmat, kannattava näköisiä puurunko ja esittelee erinomainen versio klassisesta Englanti sisustus;
 • portaalit - kaikkein yksinkertainen ja vaatimaton perheen edustajia kaari, suurin säästö huonetilan;
 • Niche - psevdoarochnye suljetun rakenteen, seinän vieressä, ja käytetään kehysten hyllyjä kirjojen, musiikin keskus ja TV;
 • soikea ja pyöreä kaaret, visuaalisesti tasoitus kulmat ja puhtaat linjat asettelua käytetään luotaessa tyylikäs ja trendikäs sisustus.

Erilaisia ​​kaaria:

Valokuva päättyy kaari valmistettu kipsilevyjen asunnossa

Kaikista nykyisiä vaihtoehtoja luoda asennuksen kaaren kaari malleja kipsilevyjen on kenties vähiten aikaa vievä. Jolloin kaari materiaalin vaikutuksesta lähes joka yleismies.

Kipsilevyä, kiitos ainutlaatuisen ominaisuuksiin ja suhteellisen alhaiset kustannukset, voit luoda rakenteita minkä muotoinen ja monimutkaisuus. Ja yksi sen tärkeimmistä eduista on mahdollisuus asennuksen eri vnutriarochnogo taustavalo.

Asennettu kaari rakenne on kiinnitetty oviaukon avulla kattoon ja kaari profiilit sitten asettaa kaikki liitokset huolellisesti shpaklyuyut.

Suoritettuaan asennustyöt, kipsiä kaari voi koristaa tahansa valitun materiaalin.

Tärkeimmät edut kipsilevyjen kaaria on se, että:

 • Kipsilevy on helppo prosessi, koska on mahdollista luoda minkä tahansa muodon, ja se ei vaadi kalliita erikoistyökaluja ja tarvikkeet;
 • käyttäen kipsilevyä helposti piilottaa puutteita seiniin ja oviaukkoja;
 • se on ympäristöystävällinen, koska luonnon materiaaleja.

Jossa mahdollisuus asennus kaaria gipsokartonamnogih omistajien zhilyaperestala tyypillisiä ja yksinomainen ongelma huolehtia miten sisustaa tai päivittää sisätilojen järjestämättä laajamittainen tappion tiloissa.

Arch vaihtoehdot on hyvin erilaisia. Kaikki arkkitehtuurityylien ja kaikkein käsittämättömän sisustus. Klassinen, jugend, barokki, gootti, kantria ja hi-tech - tämä on vain pieni osa mahdolliseen käyttöön matalassa sisustus.

Katsoit valikoima kuvia kaaria asunnossa. Lisää kuvia on nähtävissä osassa huoneisto.

Valokuva Interior huoneen huoneisto

Valokuva suunnittelu käytävän asunnossa

Valokuvasuunnittelua wc

Valokuva laatat kylpyhuoneessa

Valokuvasuunnittelua parveke

Suuri kokoelma kauniita kuvia kaaria asunnossa hyvälaatuisia.

Vapaa luettelo kuvia luonnosta, naisellista kauneutta ja sisustus asunnon.

Näytä kuva voi olla verkossa, sekä laittaa valokuvia työpöydällä tai avatar.

Kaikki oikeudet pidätetään.

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

74 + = 80