keittiö kalusteet projektin kuvia

Keittiö unelmiesi: projekti huonekalut

Style - makuasia ja toiminnallisuus - se on huomaavaista sijoittaminen huonekalut, kodinkoneet, kokeilemalla värit, erilaisia ​​tekstuureja ja kuvioita materiaaleja. Tämä emäntä aina mieluummin kaunis keittiö mukava, jossa kaikki on käsillä, ja hänen tilalleen.

Korjaa tilanne ei ole vain helpottaa kypsennyksen, mutta myös tullut inspiraation lähde ja paikka rentoutua.

Vasta ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että on tarpeen antaa tilaa ja kysymyksiä järjestely huonekaluja ei. Mutta mitä jos suunnitelma jättää paljon toivomisen varaa, ja keittiö on niin pieni, että se näyttää siltä, ​​vain pöytä ja tuolit sijaitsee. Ja mitä voimme sanoa yleisistä työpinta, baarissa ja unelma koko perheen - iso jääkaappi.

Mutta jos luulet etukäteen ja suunnitella mukava keittiö - edullinen hauskaa jokaiselle perheelle. Seuraavassa muutamia ohjeita järjestämisestä tilaa keittiössä.

Ensimmäinen suunnitelma, valitse. Vaikka et todellakaan halunnut huonekalut, mutta tilava keittiö epävarma, eivät aiheuta sitä. Joten, se ei vain ole huonekaluja.

Kiinnitä huomiota viestintään. On tärkeää valita keittiö asettaa mukaisesti johdotus, vesijohdot, huput. Kaikki keittiö on yhdistetty. Ja jos oikein järjestää huonekaluja ja kodinkoneet, keittiö soittaa kuin harmoninen orkesteri. Se riippuu viestintää, joka talon pesuallas, ja jos laittaa liesi. Kun viimeksi liitetty ja edelleen asennuspiirustuksissa.

Aseta tekniikka ei ole vain seuraavia sääntöjä, vaan myös siksi, että se oli kätevä

Jääkaappi vie paljon tilaa. Hänen paikkansa takana, mutta siten, että ovi on helppo avata 90 astetta, muuten on vaikea nostaa pakastimen ja vihannesten lokero. Jääkaapin oven pitäisi avata seinän takaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Nykyiset mallit huomioon kaikki majoitusvaihtoehdot. Siten mahdollisuus suuremmat oven.

 • Se ei ole suositeltavaa asentaa pesuallas ja liesi lähellä. Tämän vuoksi huonosti suunniteltu lähellä kunkin astianpesu- vesisuihkulla putoavat punahehkuiseksi paistinpannu tai lautaselle.
 • Kauko sijainti pesuallas ja liesi on myös ei-toivottu. Tämä on erittäin hankalaa emäntä. Jos tämä ongelma ei ilmene pienellä alueella, niin se on todennäköisesti paljon. Loppujen lopuksi se vain ärsyttää.
 • Vieressä allas on yleensä sijoitettu astianpesukone. Jos keittiö on tarpeeksi suuri, voit laittaa useita ja pesukone.

Valitsemalla keittiön tiskialtaan, kiinnittää huomiota syvyyttä ja materiaalia. Matta pinta on käytännöllinen, koska se ei ole näkyvissä kuivattiin vesipisaroita.

Sijoittaa kiuas nurkassa, voit vain, jos etäisyys seinään yli seitsemän senttimetriä. Tämä on hankalaa jopa Rasvaroiskeet, jotka on säännöllisesti pestä ei vain vaakasuoria, vaan myös pystysuoraan pintaan.

Keittiö - sydän talon.

Ihanteellinen välinen etäisyys pesuallas ja laatta 40-60 cm. Kun kaasu liesi, tai aseta se ikkunan vieressä. Se ei ole turvallista. Liekki voi sammuttaa normaalia luonnosta, ja keittiö on täynnä kaasua.

Asennettaessa huppu, muistaa paitsi ihmisen pituus, vaan myös valtaa keittiön ominaisuuksia. Mitä korkeammalle sijoittaa sen, sitä vahvempi on huppu. Pääsääntöisesti, se on asetettu korkeus 65-70 cm.

Paras vaihtoehto sijoittaminen mikro - ripustaa sen erityinen teline. Tallenna sitten työskentelystä pinta-ala työtaso, ei tarvitse etsiä paikkaa jääkaapissa mikroaaltouunin, joka voi olla liian korkea. Sinun ei tarvitse päästä eroon huonekasveja, laittaa mikroaaltouuni ikkunalaudalla. Jos keittiö on suuri, on paikka jossakin markkinaraon keittiölle kodinkoneet.

Upotettavat kodinkoneet säästää arvokasta alue, visuaalisesti lisäämällä keittiö tila.

Tilaa säästävä saranoitu kaapit altaan yli tai työtason. Kustannustehokas vaihtoehto - pystysuora liukuva muotoilu. Ne voidaan sijoittaa kaikkein odottamattomista paikoista. Kapea ja pitkä, he voivat piilottaa katseilta yksinäinen paikoissa kaikki tarvittavat asiat - astiat tai jopa pankkien suojeluun.

Feng Shui voi auttaa tekemään keittiö on paitsi hyödyllinen, mutta myös tuo onnea ja vaurautta taloon.

Keittiö Feng Shui symboloi terveyttä, vaurautta ja runsautta. Paitsi sijoittamista huonekaluja, mutta myös järjestys keittiössä ja sisätilojen yksityiskohdat kirjataan hyvinvoinnista koko perheen.

 • Mukaan opetuksia Feng Shui, keittiössä ei saa olla näkyvissä etuovelta. Usein se ei riipu meistä. Pidä ovi kiinni, ja jos ei, niin ripustaa kangasta tai helmillä verhot. Sisustamisessa verhot, lankaa.
 • Älä säilytä massiivisia tai isoja vaatekappaleita päähän.
 • Peililevyn voi näyttää fiksu, mutta pienetkin koriste-elementtejä heijastava vaikutus jakautuu fragmentteja pohdintaa, joten ne voivat vaikuttaa perheen onni.
 • On riidellä talossa vaikuttaa väri tapetti keittiössä. Punainen ei tervetullut. Jos valitset kirkkaita värejä ja sitten kompensoida niitä valoa. Tai täydentää rauhallinen sisustus kirkkaan osien muodossa maljakoita tai kukkaruukkuja.
 • Läheisyys tiskiallas ja liesi voi tulla epäedullisia, koska se johtaa vastakkainasettelun elementtejä veden ja tulen.
 • Pidä kirjaa tilauksen. Likaiset astiat, väärinkäyttöä ja vilske - tämä ei ole tilaa, jossa ruoka on kypsennetty pöydässä ja menee koko perheelle. Häiriö vaikuttaa taloudellista hyvinvointia.
 • Samanlainen tällaisia. Ryhmä kaikki esineet ja tuotteet keittiössä. Esimerkiksi, mausteet mausteet, jyvät viljan, lokeron lokeroon.
 • Käytä kaikki polttimet liedellä. Liesi - symboli varallisuuden. Hyväksy sen merkitys keittiössä.

keittiö kalusteet Projekti

Miten järjestää keittiöön, joten se oli kätevä ja mukava? Seuraa vihjeitä.

Keittiön hanke tulisi valita alueesta riippuen, määrä kodinkoneiden, ja jopa perheenjäsenten lukumäärän. Mitä enemmän ihmisiä, sitä enemmän ruokia ja lisälaitteita käytetään säästää aikaa emäntä.

Pieni keittiö voi olla myös kätevä

Luominen suunnittelu pieni keittiö, osuus senttimetri neliö. On tärkeää olla käyttämättä mitään ylimääräistä. Tiedetään, että riippumatta siitä, kuinka paljon oli keittiössä hyllyt, on aina, että laittaa ne.

Siksi on tärkeää käyttää kaikki kekseliäisyytensä käyttämään kaikkia mahdollisia järjestäjiä, pystysuora ulosvedettävä hyllyt kohteita.

Pienessä keittiössä ei tarvitse turhia koristeellisia yksityiskohtia, ne vain sotkua. Kiristävää tunnetta ja epämukavuutta ja luo sotkua keittiössä. Jopa ruokia pesuallas on jo varastamista tilaa.

Baaritiski joka jakaa tilaa olohuoneen keittiö

ja tässä muotoilu keittiö aamiaisbaarilla voivat menestyksekkäästi korvata ruokapöytä. Tämä tekee keittiön moderni ja säästä alueella. Barstand voidaan liittää työpinnan, joka muodostaa "d" kirjain.

Pienikokoisiin keittiö eivät tarvitse mitään ylimääräistä. Käytä kolmio sääntö. Sen ydin on koota yhteen liesi, pesuallas ja jääkaappi yhteistä tilaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa rakastajatar.

Järjestää niin, että ne muodostavat kolmion kärki. Ja sitten koskaan soita hänen pieni keittiö, ja vain erityisen mukavaksi.

Lasi taulukko keittiö pystyy visuaalisesti tehdä keittiön enemmän. Tämä johtuu siitä, että avoimuutta, jota ei kätkee tilaa.

Bar, tämä on hyvä ruokapöytä.

Huoneistossa-Studio baari tehokkaasti razmezhuet keittiö olohuoneen. Se luo ilmapiirin keveys, erilaisia ​​sisätilojen ja, jos tarpeen, jakavat tilan huoneen täysin eri suunnittelu ja tarkoitus alue.

Sijoittaminen huonekalut on yhdistetty keittiö olisi suunniteltava huolellisesti.

Sisätilojen avokeittiö olohuone, on omat etunsa ja haittansa. Ensi silmäyksellä, saat trendikäs, avara ja valoisa huone. Se näyttää moderni ja kerää koko perheen yhdessä huoneessa. Äiti kokit, isä romping lasten kanssa - aivan idyllinen. Ja jopa ilman isän helpompi huolehtia lapsista ja käsittelemään heidän kulinaariset kysymyksiä.

Kunnostaminen hyväksi yhdistää keittiön ja olohuoneen säästää ostamalla toinen tv. Sen sijaan, että kaksi nuorta tarpeeksi ostaa suuri yksi. Tilava huone - paikka kokoontumisia, joissa voit aina olla läsnäollessa vieraita. Lisäksi ei tarvitse ja lautaset ja teekannut loppumassa keittiöstä olohuoneeseen.

Nyt ei ole tarvetta lähteä perheen kokki, mutta myös ehdottomasti ole tylsää, koska yksinäisyyden tunne ulkopuolelle. On mahdollista samanaikaisesti valmistaa ja kommunikoida hänen perheensä tai tarvittaessa houkutella kaverit.

Haitat seuraavia kohtia ei nimetä, vaan ajatuksia herättäviä ostamiseen ja sisustukseen ja muuttaa asennettaan järjestyksen talossa. Ensinnäkin Tarvitaan laadukkaita liesituuletin, kuten kaikki maut keittiön levisi huonekalut, verhot ja kaiken olohuoneessa. Toiseksi Minun täytyy luopua liian kirkas mattoja. He kerääntyy rasvaa. Ja kolmanneksi, läheisyyden kahta eri huoneissa tarvitsevat täydellisen puhtauden, koska nyt se ei ole vain työpaikan emäntä, mutta myös täydellinen virkistysalue.

Haluan maalaismainen mökki mukavuutta? Voit varmasti nauttia sisätilojen keittiö chalet tyyliin.

Ei tarpeeksi valoa? Keittiö olohuoneen tyyliin Provence sinulle - lue vinkkejä.

Huone, tilava keittiö näyttää erittäin lämmin

Keittiösaarekkeen - on pienikokoinen sijaitsee suuri työpinta, joka sijaitsee keskellä keittiön riippumatta keittiökalusteiden. Kaikkein käytännöllisin versio HF sisältää liesi, ja pesuallas ja kaapit. Tämä tekee kypsennyksen mahdollisimman vaivattomaksi.

Avokeittiö huolellisesti, koska et viettää paljon aikaansa.

Loppuun saaren näyttää, jos se on kuvun päälle. Ja se korvaa ruokala pöytä, mikä suuresti säästää tilaa keittiössä.

Älä unohda tarjota paikka jaloille, jos aiot käyttää keittiösaarekkeen ruokapöytä.

Keittiö yhdistettynä ruokasali, joka soveltuu suurten alueiden, mutta enimmäkseen omakotitaloissa. Kokoontuvat iso ruokapöytä - paitsi tärkeä suvun perinteitä, mutta myös mahdollisuus kaikille perheenjäsenille kommunikoida, oppia suunnitelmia tai miten päiväsi meni.

Kirkkaat värit keittiössä puutu.

Jos haluat muuttaa elämää, yritä vaihtaa suunnittelu talon omasta. Sama koskee muutoksia keittiö sisustus. Ei tarvitse olla ammattilainen järjestää kaiken kuin haluat. Ei välttämättä muuttaa kaiken dramaattisesti, tarpeeksi käyttää joitakin ideoita.

Keittiössä voi olla yksinkertaisesti uskomaton, jos teet sen rekisteröintiä mahdollisin tavoin.

Lattioihin usein laattoja, graniittia tai linoleumi. On tärkeää, että materiaali on kosteutta kestävä.

Puinen rakenne on asianmukainen keittiö lattia, jos yhdistää materiaaliin ja pistä puusta tai muusta materiaalista puun alla ruokailutila, kuten työskentelyä tällaisen mallin tietenkin epäkäytännöllinen.

Italian kuviot modernin keittiön.

Alakattojen keittiössä niiden kipsilevyä asennettu laatikot auttaa piilottamaan kanavaan huput tarjota lisävärjäyksen. Usein ei tarvitse katsoa pintaa kaapit säännölliseen märkäpuhdistukseen. Tyylistä riippuen, voit käyttää katon puupalkit. Ne soveltuvat asennukseen kalusteet.

Jos valitset kirkkaat värit koristeluun seinien, niin jälkimmäinen pitäisi olla itsestään värillinen, ilman piirustuksia ja kuvioita.

Palauttaminen julkisivun keittiön headset help decoupage tekniikalla käyttäen lautasliinoja tai ikääntymisen vaikutus huonekaluja. Vaihda hylly voi olla koripajukorit tai muovista värillisiä laatikoita. Pieni kustannus, mutta tuo merkittäviä muutoksia sisätilojen tuolien epätavallinen kattokruunut, vanhojen kellojen, pehmeitä tyynyjä, korvaa merkinnät seinillä.

Jos kysymykset liittyvät sisätilojen siirtymässä uuden talon tai asunnon, suunnitella huolellisesti sijainti huonekaluja, ottaen huomioon viestinnän, valaistus, alue ja kaikki laitteet. Jotta mitään ideoita kunnostamiseen keittiö ja se ei ole mahdollista tehdä tämän hyvin minutut, voit saada muutos ympäristön, lisäämällä seurue baarissa tai työtaso korvata laminaatti, teurastaja ja ruokapöytä keittiösaarekkeen.

Jos keittiö on vieressä olohuoneessa, se saattaisi olla järkevää yhdistää ne ja saada iso tilava huone kodikkaassa.

Hyvin suunniteltu keittiö auttavat luomaan viihtyisä tila.

Jos olet kyllästynyt tavanomaiseen ympäristöön, jopa pelkkä tyylillinen ratkaisuja muodossa koriste-elementtejä voi päivittää ja sisustaa keittiö.

Olen pesuallas ja liesi ovat maalialue, ja mitään, vesisuihku ei salakuunnella. Kyllä, ne eivät lennä sinne itse. Huonommin on asia Rasvaroiskeet levystä - siitä pannuja, että on. Nämä tahra puolella pestä työpöydän Myös seisoo vieressä pesuallas. Teen kaiken Butt - minnekään kääntyä, mutta yleensä lähes koko matkan. Ei voi olla isän pelejä lasten kanssa keittiössä. ))) Jos voisin hyvin jotenkin.

Sisustus ABC: miten oikein järjestää keittiöön missä tahansa koossa

Miten järjestää keittiössä on mukava ja kaunis? Mitä keittiöön "kauneus" ja "mukavuus" ovat synonyymejä, ratkaisu tähän vaikeaan ongelmaan on suora vaikutus paitsi estetiikkaa, vaan myös ergonomia - tieteen optimaalinen yhdistelmä työpaikan ja työntekijän. Hyvin varustettu keittiö ruoanlaitto helpompaa tilauksesta, puhdistus kestää paljon vähemmän aikaa, ja riski kotiin vammoja minimoituu. Tietäen perusperiaatteet järjestely huonekaluja, optimaalinen järjestämiseen tilaa keittiössä voi olla minkä kokoisia tahansa.

Yleisiä periaatteita organisaation keittiö tilaa ↑

Ytimessä tieteellisen organisaation keittiössä on lisäksi erottamisen periaatetta vyöhykkeiden (työ, ruokailu, varastointi alue), periaatteet optimaalista rinnastusta viestintä (eli kotirouvat liikkeet keitossa) ja minimoida mahdolliset riskit ja vahingot. Käytännössä nämä periaatteet on kirjattu kuuluisan kaava "keittiö kolmion" ja kehittää optimaalisen tilajärjestely huonekaluja keittiössä algoritmeja.

Kypsennyksen aikana emäntä liikkuu jatkuvasti välillä kolme esinettä ennallaan - liesi, pesuallas ja jääkaappi. Jos ne eivät ole linjassa suoraviivaisesti (on ulkoasu puhua vähän myöhemmin), kytkemällä ne tavanomaiset radat, saamme kolmio.

Pienessä keittiössä kolmion saattaa levätä kolmella seinällä

Mitä lyhyempi väli kolmen vertices "kolmion", sitä vähemmän on juosta edestakaisin ja väsynyt emäntä, ja paikka siten säästää rahaa. Näin ollen optimaalinen sivujen pituus keittiön kolmio (välinen etäisyys kolme esinettä) pidetään 1-1,5 m. Jos johtuen mistä tahansa syistä sijoittaa niin lähelle pesuallas, jääkaappi ja liesi epäonnistuu, kolmion sivut pituutta voidaan lisätä, mutta ei enemmän kuin 1 m.

Vaikka suurin etäisyys pääkohdat keittiön saisi olla liian suuri

Kysymykset mukavuutta ja turvallisuutta ↑

Riippumatta esteettinen mieltymykset omistajien keittiön, ne täytyy antaa käytännössä toiminut hoitaa kanuunoilla mukavuutta ja turvallisuutta koskevia lakeja. Tärkeimpiä niistä:

 • -osassa ja ei-toivottavuus laattajäähdytintä levyt ja pesu - niiden välillä tulisi olla vähintään kaksi jalkaa;
 • kauemmas ikkunasta levy, sen parempi. Jos tämä ei ole mahdollista, verhot olisi korvattava kaihtimet;
 • paras naapuri pesuallas - astianpesukone;
 • uuni tulisi olla silmien tasolla;
 • molemmin puolin levyjen täytyy laittaa työtasot, joka saattaa sijaita laatikot keittiö;
 • turvallisin ovi seinäkaapit - rinnakkainen julkisivuun tai kahden, Ylöspäin aukeavat.

Keinuvat ja kallistamalla alas oven (1, 2) pystyvät aiheuttamaan vammoja, ja taitto voi koputtaa seisoo kaapin kohteita (4)

6 päätapaa keittiökalusteiden ↑

Kuten onnellinen perheitä "Anna Karenina", kaikki astiat ovat lähellä toisiaan, joilla on samanlainen joukko keskeisiä (liesi, pesuallas, työtasot, jääkaappi), sekä muita seikkoja (pöytä / tuolit, kaapit, hyllyt ja niin edelleen.). Järjestää ne kätevä tapa, ja pieni keittiö sisältää myös kaikki mitä tarvitset, suunnittelijat tarjoavat seuraavia vaihtoehtoja sijoittamisesta kuulokemikrofonin.

"C-muotoinen" ulkoasu kutsutaan myös "niemimaalla" (rooli "Peninsula" näyttelee ruokapöytä)

Helpoin vaihtoehto majoitus ja useita muita avaintekijöitä keittiökalusteet peräkkäin. Kaappi, liesi, pesuallas, kirjoituspöytä, jääkaappi ovat seinästä seinään tai seinään ikkunaan.

Ihanteellinen pieniin tiloihin

Niistä Tämän vaihtoehdon edut:

 1. Läheisyys levyn ja pestä. Jos alue ne voidaan jakaa työtason pituus on vähintään 40 cm.
 2. Tilaa säästävä, erityisen tärkeä pieniin keittiöihin.
 3. Mahdollisuus sijoittaa lisälaitteita (suuret ja keskikokoiset keittiö).
 4. Helppous kaavoitus, joka saadaan, jos itse ilman mitään ylimääräistä vaivaa.

Vaikka välillä työskentely- ja ruokailutila ei edes symbolinen osioita, ne kohdistetaan tilaan yhdellä silmäyksellä

Huom: rakentamaan huonekalut peräkkäin, emme voi unohtaa optimaaliset tilaparametreiksi.

45-50 cm - optimaalinen etäisyys pääkomponentit keittiökalusteiden

Kaksi-rivi / rinnan kalusteet ↑

Osa huonekalut on sijoitettu pitkin yksi seinä, osa - rungon vastakkaisia, ja saamme kaksirivisen kalusteet - ei yleisin, meidän on myönnettävä. Mutta se on optimaalinen venytetty pitkä ja kapea huone. Varrella vastakkaista lyhyttä seinät kuulokkeita auttaa ratkaisemaan vaikea kysymys siitä, miten järjestää huonekalut keittiössä epätavallinen parametreja.

Tyypillisesti, työalue (alue, pesuallas, työpöydällä) on toisella puolella, ja varastoalue (jääkaapin koteloita) - toisella. Kuten ruokailutila, se on joko toisessa huoneessa, tai ulokkeista varastotilat: ruokapöytä sijaitsee välillä jääkaappi ja kaappi. Jälkimmäinen vaihtoehto on harvinainen ja sitä käytetään huoneistoissa on yksi tai kaksi vuokralaiset: jälkeen määrän lisääminen ruokailijoita tässä taulukossa ei yksinkertaisesti sovi.

Vihje: Jos elementit sijoittui kuuloke on erivärisiä, maku tylsää takapuoli katoavat.

Keittiössä, voi sijoittaa korkeintaan huonekalujen ja pitää mahdollisimman paljon tilaa

Erikoisuus Tämän tyyppisen huonekalut ilmenee otsikko, mutta vähemmän hyvin tunnettua, että kaksi puolta kulman kalustus voi olla sama pituus, ja ne voivat vaihdella. Jälkimmäisessä tapauksessa saamme alalajia kutsutaan "L-muotoinen" layout. Koska "L-muotoinen" layout, jonka avulla voidaan rakentaa täydellinen "keittiö kolmio" on paljon helpompaa, se on yleisempää.

Tyypillinen "L-muotoinen" järjestely keittiökalusteet

Tiukat säännöt Sijaintialueiden tämäntyyppisessä ulkoasu ei ole: työalue voidaan yhtä hyvin saattaa lyhyellä sivulla, mahdollisimman hyvin ja pitkällä. Jos kysymys on, miten järjestää huonekalut pieni keittiö, ajatus ulkoasu nurkassa ponnahtaa yksi ensimmäisistä, ja sitten yksi kyljelleen päättyy pieni ruokapöytä.

Erinomainen ulkoasu keittiössä 7 neliömetriä. m

Liesi ja työpöytä on sijoitettu yhtä seinää pitkin; pesu ja viereinen alue - pitkin toista kohtisuorassa ensimmäiseen; jääkaappi ja kaapit - pitkin kolmatta, vastaavasti, joka on kohtisuorassa jälkimmäiseen. Tämän seurauksena meillä on:

 • kolme täysin erotettu keittiö;
 • kyky pelata mitään tyyliä;
 • helppous muutoksen "saaristoalueiden" suunnitelma;
 • runsaasti tilaa.

Vaikka hyvin yksinkertainen "U-muotoinen" keittiö näyttää näyttäviä

Kuitenkin kaikki nämä edut "U-muotoinen" suunnitelma voi tapahtua vain, jos on riittävästi tilaa. Jos keittiössä ei edes pääse 10 neliömetriä. m (tai keittiö on sisäänkäynti), tämä vaihtoehto on parempi jättää.

Niin kutsuttu "saari" toimittaa eroaa kahden edellisen menetelmiä läsnä seisoo yksin (yleensä keskellä tilaan) elementti - levyt, nieluja, pöytä, jne. Parametrit saari elementti yleensä kiinteästi: pituus ei ole pienempi kuin 1 m, leveys - 0,5 m, ja kuten "saari" pitäisi miehittää ei enemmän kuin kymmenesosa koko keittiö, niin on järkevää järjestää vain suuri keittiö.

Useimmiten rooli "saari" pelaa tavallista taulukon

"Saari" luetaan erillisinä liesitaso (usein ruokailu), ei välttämättä edusta yhtä sisustuselementti: se voisi olla kaksi pöydät ja tuolit, pöytä, rinnassa, jne Muoto eristetty neliö, suorakaide, pyöreä, soikea, U-muotoinen saari, korkeus - yhden ja kahden tason.

Rooli "saari" voi toimia ja liesi ja pesuallas

Suunnittelijoille "saari" ulkoasu - .. Yksi suosikki, jonka avulla voidaan paljastaa visuaalista etuja tyylisiä boho korkean teknologian.

"Saari" muodossa baari kiinnitetty keittiöön tyylikäs ja erottaa sen olohuoneesta

Jos me liittää "saari", jossa on toimiva seinäpinta, se kääntyy "niemimaalla". Muut vaihtoehdot, päätös on vaihtelua, sillä jos tehdään kytkemällä "saari" muuhun sarja liikkuvien osio tai nostettavat, niin saat "niemimaalla" voi olla lähes mitä tahansa keittiö layout. Helpoin tapa järjestää samanlainen asettelu, saattaa keskellä keittiön pöydän sisäänvedettävä työtaso, kun vieraat tulevat, se on esittänyt, ja "saari" liittyy "mantereen".

Huomaa: keittiössä on alle 10 neliömetriä contrive "niemimaalla" remontti ei ole mitään järkeä.

Kitchen-Peninsula helposti lisää tilaa työpinnan

Tiny (alle 9 neliötä) keittiö - hieno tilaisuus todistaa suunnittelun taitoja, ja samalla varmistaa, että ei ole olemassa sellaista tilaa, joka olisi mahdotonta järjestää mukava ja kaunis. Kaikki, jotka ymmällään siitä, miten järjestää huonekalut pieni keittiö ja tulla auttamaan seuraavat suositukset ammattilaisia:

Pienessä keittiössä, kaiken pitäisi olla valmiina

Jos mahdollista, järjestää huonekalut on harkitsemisen arvoinen mahdollinen muutos kulmikas muotoilu niemimaalla.

 1. Maksimaalinen käyttö upotettavat kodinkoneet ja huonekalut-muuntaja. Taitto hyllyt ja taittuvat pöydät, sisäänrakennettu nieluja ja uunit - vaihtoehdot ovat itse asiassa hyvin paljon.
 1. Enintään tilankäyttö. Puhumme ensisijaisesti korkeus: parvi, korkeat hyllyt ja seinän kaapit mahdollistavat kompensoimaan puutetta vapaata tilaa.

Mikroaaltouuni yli työpöytä, kaappi yli huppu: epätavallinen, mutta toimiva

 1. Kieltäytyminen oven. Step rohkea, mutta avulla voit itse voittaa ylimääräisiä 1-2 metriä.

Huomaa: Tämä kannattaa tehdä vain, jos on hyvä piirustus.

Windowsill "ranneliikkeellä" muuttuu kapea, mutta varsin sopiva työpinta pöytälevyn

 1. Karkottamista jääkaapissa. Jos et voi edes löytää paikka iso jääkaappi ja pienet eivät toimi, ei ole mitään kapinallisista siirrossa se ulkopuolella keittiö tilaa.
 2. Tuotanto keittiökalusteet tietylle elintarvikkeelle. Tämä näennäisesti on kallein tapa pienen tai ei-standardi keittiö käytännöllisin. Omistajat mini-keittiöt tulevat usein hänelle pitkän ja turhia yrityksiä "työntää" pienessä huoneessa suunniteltu eri menekki huonekaluja, eikä heti järjestettyä joukkoa ja säästää paljon aikaa ja rahaa.

Kaikki keittiön layout:

Salaisuudet oikea järjestely keittiökalusteiden:

Jos runsaasti geometrian ja sijoitteluvaihtoehdoista aiheutti lievää hämmennystä, se on varma merkki siitä, että tarvittava luottamuksen keittiönsisustus asiantuntijoita. Vaikka olet varma, että saat keittiöön ergonomia ei yksin estä ainakin kuulla suunnittelija. Se johtuu siitä, että kukaan ei tiedä keittiön parempi kuin sen omistaja, nähdä uusia mahdollisuuksia makasi tuttu 10 tai 15 neliömetriä. m vain pystyy ammattilainen, joka osoittautui huoneessa ensimmäisen kerran.

Toiminnallisuus, ergonomia, kaunis, ja mikä tärkeintä, mukava keittiö suunnittelu 5 neliötä - myytti vai todellisuus? Jos huoneistossa on pieni keittiö, se tekee.

Kuten suunnittelussa keittiön 5 neliötä tehokkaasti käyttää jokainen sentti tilaa

Aloitetaan meidän kierros keittiön. Korjaus tehtiin vuonna 2011. Keittiö itsessään oli ostettu ja asennettu samaan aikaan. Päätavoitteena oli maksimoida.

Meidän pieni keittiö kaiken tarvittavan tahansa kotiäiti

Pienikokoisia asuntojen tunnustettu kaikkein kustannustehokkain, ei ole perusteltua - vuokralaiset ahdas huoneet lukuisia tapoja laajentaa ja tehdä enemmän.

Asettelu ja muotoilu keittiön: kehittää omaa

Keittiö kuuluu teknisten tai avustavaa huonetta. Mutta, ei vain, että emäntä viettää siellä merkittävää osaa hänen "vapaa" aika, joten myös kaikki asukkaat asunnon kuin istua ja kuppi teetä tai kahvia. Usein se on pieni koko huoneen yleensä on keskellä koko asunnon tai talon. Koska keittiön asettelu ja suunnittelu kehityksen otetaan huomioon kaikki vaatimukset. Sen on oltava käytännöllinen, mukava, mukava ja kodikas. Ei ole helppo tehtävä, mutta jos lisäät "halpa" on entistä vaikeampaa. Silti on mahdollista löytää hyväksyttävä ratkaisu tässä tilanteessa.

Epätyypilliset ratkaisuja keittiöön - painamalla kaapit

Täysin alkuperäinen suunnittelupäätös suunnittelussa keittiön luoda vapaa asianmukainen koulutus on vaikea, mutta remake kuva näkyy sisätilojen mielesi todellista. Tärkeintä - löytää valokuvan, joka on perustana. Kuten tarpeen tehdä muutoksia mukaisesti vallitsevat, ja nyt ainutlaatuinen muotoilu keittiö on valmis.

keittiö layout voidaan jakaa useisiin vaiheisiin:

 • sijainnin määrittämisen huonekaluja - muotoinen keittiökalusteiden ja ruokailutila;
 • tyyli valintoja (löytää pidetty valokuvasuunnittelua);
 • värivalikoima;
 • määritelmä lajin seinät, esiliinan työalueen enimmäismäärä;
 • kehittäminen valaistus;
 • Ikkunareunustusten keittiössä.

Jos olet ystävä tietokoneita, voidaan simuloida yksi vapaan suunnittelun ohjelmia. On mahdollista arvioida osuutta, koko, yleisvaikutelma - enemmistön apuohjelmia mahdollistaa kolmiulotteisen kuvan. Voit siirtyä hankkeen toteuttamiseen luotiin.

Tyypit huonekalujen järjestely työalueen keittiöstä

Ensimmäinen askel on määrittää järjestyksen, millainen on keittiössä. Riippuen huoneen geometria ja sijoittaminen viestinnän (vesi-, viemäri-, pistorasioita) ensimmäisessä valitussa menetelmä sijoittaminen kaapit, kaapit ja teknologia.

Järjestämme laitteet pohjalta kolmion

Suunniteltaessa, huomaa, että on toivottavaa, että liesi, pesuallas ja jääkaappi oli kolmio. Tutkijat analysoivat liikkeen kotiäidit keittiössä ja totesi, että suurimman osan ajasta hän viettää lähellä pesuallas, lähellä liesi ja jääkaappi - hieman vähemmän. Mutta se liikkuu pääasiassa näiden kolmen yhteisöjä.

Työskennellä mukavasti, laita uppoavat keskustassa, ja liesi ja jääkaappi - molemmin puolin häntä. Ne voidaan järjestää yhdellä rivillä, tai luoda kolmion todella, mutta niiden välillä on toivottavaa laittaa kaapit työtason vähintään 80 cm. Ottaa ratkaista tämä ongelma, saat täydellisesti suunnitellun työalueen.

Nimen on selvää, että kaapit ja kodinkoneet riviin pitkin yksi seinä. Tämä vaihtoehto avokeittiö kutsutaan myös yhden rivin tai linjan. Tämä suoritusmuoto on käyttää pientä huonetta, jonka pinta-ala on 6-8 neliömetriä. metriä. Se sopii pieni joukko ihmisiä - 1-2, mutta ei enää. Koska paikka on pieni, paljon tekniikkaa täällä ei sovi. Haluatko-halua, ja paras paikka ostaa upotettavat kodinkoneet, koska se on kompaktimpi.

Lineaarinen tai yksirivinen avokeittiö

Befit yleensä kaksi tai kolme kaappi, yksi pesuallas, liesi. Ajatuksena on samassa seinässä tarvitse syöttää jääkaapissa, mutta käy ilmi, se ei ole aina, ja se pannaan missä on tilaa.

Universal tapa järjestelyn, joka käyttää paremmin tilaa. Useimmat voittaa se neliön huonetta. Myös tämä järjestely vähentää pakkosiirtoihin keittiön kotiäidit: kaikki lähietäisyydeltä.

Voidaan käyttää ja seinän, jossa ikkunan ja toinen - jossa ovi. Vain keksiä mitä laittaa ikkunan alle, varo rajoittaa valon määrää tulee huoneeseen.

Neliön keittiö kätevästi järjestää huonekalut nurkkaan

Avokeittiö joten voit pienelläkin alueella 7 metriä riittää. Ehkä kaapit bude hieman, mutta pitäisi sovi kaikille. Usein kun L-muotoinen tiskiallas tekee nurkassa, sen nojalla - lokero säilytyslokero, pesuaineet ja teknisiä muutoksia.

Tämä tapa suunnitella pitkän ja kapean keittiö ikkuna aidan. Ei estä pääsyä ikkunan ja jättää avoimeksi akkukaapit ja laitteet on järjestetty pitkin kahdella seinällä. Täytyy vain tehdä ja jos huone on käytävä.

Kaksirivinen ulkoasu huonekalut keittiössä pitkään keittiöön

Tämä on hyvä vaihtoehto kapeita keittiöt, jos ikkuna ja ovet ovat lyhyitä seiniä. Ruokailutila siirretään lähemmäksi ikkunaa, ja jäljellä oleva tila on käytössä työtasot ja laitteet. Vasta kun määritetään huonekalujen mitat, huomaa, että etäisyys rivien pitäisi olla vähintään 80-90 cm lisäämiseksi toiminnallisuutta, paremmin ovet alemman tason tehdä liukuva, ja huipulla -. Lähteville tai avautuu. Se vähentää myös todennäköisyyttä vammojen avatulla luukulla.

Tämä asettelu on hyödyllistä enemmän tai vähemmän tilava keittiö, mutta voidaan käyttää pitkä kapea.

Vaihtoehto U-muotoinen keittiö

Pienen perheen ruokailutila voidaan järjestää kustannuksella monitasoinen työtasot, kuten kuvassa yllä. Jos huone on neliömäinen tai leveä, ruokapöytä voidaan sijoittaa keskelle.

Laaja U-muotoinen keittiö layout on kätevä, koska se on mahdollista laittaa ruokapöytä keskellä

Yleisesti on olemassa vaihtoehtoja tällaisen järjestelyn. Voit kokeilla, jos alue mahdollistaa ohjelmoida, tai leikata neliöt pahvista koon ehdotetun huonekalut ja siirtämällä niitä suunnitelman mukaisesti piirretään paperille. Pidä mielessä, että kaikki on laadittava samassa mittakaavassa.

Tämä asettelu on useimmiten löytyy keittiöt yhdistettynä olo tai ruokasalissa. Millä tahansa edellä asettelujen lisätty erillinen "saari", joka voidaan sijoittaa pesu, levy, tai yksinkertaisesti työpöydälle.

Island - erillinen taulukko

Tämä suoritusmuoto voidaan suorittaa yli ala 16 metriä. Mitoiltaan pienempi tämä paikka on yleensä ruokailutila. Vähimmäiskoko saaren - vähintään 1,2-1,2 m, ja toinen on lisätä etäisyys seinästä kaapit työskentelee vähintään 80-90 cm, muuten työ on epämiellyttävä.

Tämä on muunnelma saarella, jossa yksi osapuolista lisäsi projektio - niemimaalla. Jos annat kokoa, joten voit laajentaa toimintoja yksinkertainen tapa. Tämä uloke käytetään erottamiseen ruokailutila, vaikka sitä voidaan käyttää laskurin baarissa. Jos laitat vieressä syöttötuoleja, kätevä välipala tai juoda teetä, kahvia.

Optio-ohjelma, jossa niemimaalla

Jos käytettävissä olevien tietojen perusteella alueella vain 5-6 metriä, on välttämätöntä käyttää ole niin jokainen metri ja jokainen sentti. Koska usein -seinäkaapeille kahdessa rivissä - kattoon asti. Vuonna alemman tason on usein käytetyt kohteet ja teknologian, alkuun - ne, jotka käytetään harvoin. Tee kaappien tai hyllyjen yläpuolella jääkaapin: Mikä paikka kadota.

Pienessä keittiössä käyttää kaikkia saatavilla seinä alue

Jos sinulla on parveke, ja on lasitettu eristää se, voit tuoda ruokailutila. Suosittu viime kunnostusta vaihtoehto: koska uusien eristys, säilyttää normaali lämpötila todella vaikka naapurit ylä- ja alapuolella parveke / Loggia auki.

Myös pienissä tiloissa käyttäen erilaisia ​​laitteita - laatikot, spinning hyllyt, kääntyvät tai liukuvat pöydän päälle. Yleensä valmistettu tavallisesta keittiö muuttunut.

Muuten, huom: ei kierrellä ja nurkat pyöristettynä työtaso parempi tehdä. Tämä on muuten yksi uusimmista suuntauksista - pyöreä keittiö ja pyöreä muotoilu.

Tässä osiossa olemme yrittäneet kerätä kuvia eri ulkoasuja ruokia - sekä suurissa että pienissä, erilaisia ​​tyylejä ja vaihtoehtoja. Monet kuvat ovat todellisia asuntoja. Tämä on esimerkki siitä, kuinka ideoita voidaan toteuttaa todellisissa olosuhteissa.

Aluksi muutamia ideoita suunnittelijoilta. Esimerkiksi kun visuaalisesti laajentaa kapea keittiö. Yksi vaihtoehdoista - tehdä seinään heijastava pinta. Jos se on mahdollista - maalata hänen maali metallinen kiilto ja sulje päällyskerroksen (ei-solu) läpinäkyvä polykarbonaatti. Enemmän kuin budjetti vaihtoehto - kiiltävä muovista.

Loistava seinä tekee huoneen visuaalisesti vähemmän kapea

Viimeaikainen kehitys suunnittelu - sileä kaarevat linjat mieluummin kuin teräviä kulmia ja suorat. Se näyttää mielenkiintoiselta, ja tällainen rakenne on ehdottomasti varmempi: kulma ei ushibeshsya. On toinen menetelmä on käytetty: lasiovi pehmentää kirkas väri.

Epälineaarinen pinta - uusi trendi

Vesiputouksen keittiö esiliina työalueella ja valaistus kalusteet alla - mielenkiintoinen ja epätavallinen. Kova värikontrastiin - mustavalkoinen - rikki kukka koristeet.

Classic huonekalut nonclassical väri. Tämä kuva suunnitelma keittiö saari, mutta tämä ajatus on helppo muuttaa: yrittää voittaa perinteiset huonekalut epätavallisia väriä.

Indigo väri on harvinaista keittiössä

Seuraava - Photo keittiöt huoneistoissa. On hyvin pienessä tilassa, on enemmän. Keittiö, vaikkakin tyypillinen, on kokoero ja asettelua, mutta vakoilla joitakin mielenkiintoisia ajatuksia kuin mahdollista. Varsinkin koska tämä on todellinen hankkeen toteuttamiseen.

Epätavallinen kokoonpanolla keittiön kaapit: vetolaatikot ja roikkuu kaapit eivät ole vain asetettu niin

Suunnittelu pieni keittiö jääkaapilla

Epätavallinen suunnittelu: vuorottelu sileä värilliset ovet ja koriste-elementtejä

Avokeittiö parvekkeella - kulma- luovuttamisesta huonekalut

Suunnittelu keittiötilasta tavallisessa asunto

Jopa lähellä huppu kapea kaapit. järkevä käyttö

Avoimen ja suljetun seinäkaappien - mielenkiintoista

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 5 = 9