keraaminen pesuallas

Tyypit keraamisten nieluja keittiöön: edut ja haitat

Tähän mennessä nykyaikaisen tekniikan avulla saada riittävän laaja valikoima malleja. Myymälät tarjoavat LVI nieluja on valmistettu eri materiaaleista. Kukin malli on erilainen koko, muoto ja väri. Yleisin käytetty materiaali valmistukseen pesu on - keramiikka. Keraaminen pesuallas on useita etuja. Ja jotta voitaisiin valita oikea putkimies vaaditaan perusteellisesti tutustua ominaisuudet materiaalia.

Erilaisia ​​keraamisia nieluja

Keraaminen on ominaista sen hauraus. Sink tuotanto, käyttää muita komponentteja ja lisäaineita, joiden avulla voidaan saada voimakkaan tuote. Pohjimmiltaan pesuallas on tehty kahdesta pääosasta: kaoliini ja tulenkestävät gliny.Pri korkeissa lämpötiloissa tuotetun vahvat tuotteet kykenevät kestämään mitä tahansa mekaanisen vaikutuksen.

Tuotantoon kuoret käytetään kestäviä tyyppisiä materiaaleja, joiden avulla voidaan saada useita erilaisia ​​nielujen keramiikasta, kuten:

Savi. Pesu savi posliini on hieman huonompi. huonolaatuisia komponentteja käytetään siihen. Hinta tällaisen tuotteen saadaan melko alhainen kuin posliini. Ajan myötä pesuallas voidaan peittää, jonka silmäkoko on halkeamia tumma. Tämä ilmentymä ei voi puhdistaa, antaa pesuallas ruma ulkonäkö.

Posliinia. Koostumus kuten pesu ovat kalliita materiaaleja, tekee mahdolliseksi saada tuotetta ylellisyyttä. Hintaluokassa on melko korkea. Moderni teknologia mahdollistaa soveltaa erilaisia ​​kuvan pinnalla altaan. Keraaminen pesu kuvio antaa sisätilojen tarkemman.

Majolica. Periaatteessa se tehdään tilauksesta yksilöllisten kokoja. Keraaminen tiskipöydän tästä materiaalista on korkea luotettavuus. On huomattava, että tuote on tarkoitettu modernit trendit suunnittelussa. Siksi on niin korkea hinta.

Graniittia. Tämä on keraamisten pesuallasta, osana, joka sisälsi komponenttien graniitti pelimerkkejä. Kun lisäät väriaineita, saat tuotteen eri värejä. Graniitti materiaaleja sisällyttää koostumukseen on korkea lujuus. Tämän seurauksena kuori pystyy kestämään lämpötilanvaihtelut ja mekaanisia vaurioita. Nykyään graniitti on ollut valtava kysyntä keskuudessa ostajille.

Monet käyttäjät ovat vakuuttuneita siitä, että keraaminen pesuallas ei sovi keittiöön. Koostumus sellaisen tuotteen verrattuna tavalliseen astiat, jolla ei ole korkea lujuus. Itse asiassa se ei ole.

Osana kuoren on paljon aineosia ja lisäaineita, jotka voivat antaa erittäin luotettava. Koska lisäaineet, valmistuksen aikana, tapahtuu kemiallinen reaktio, joka johtaa erinomaisen yhdiste ainesosia. Altistuminen korkeille lämpötiloille auttaa saavuttaa vaikutus "kovettumista" valmiin tuotteen.

Tuotantoteknologian graniittia lavuaarit, pitää varsin monimutkainen prosessi. Ensimmäisessä vaiheessa sekoittamalla valkoinen savi, jossa on erilaisia ​​lisäaineita, jotka tarjoavat elastisuus ja vahvuus, tulevaa puhdistusta.

Jälkeen, joka tapahtuu muovaus ja kalsinoimalla saatu tuote. Loppuvaiheessa menettelyn osallistuvat kovettua valmiin kuoren. Erilaisia ​​muotoja ja kokoja, auttaa löytämään oikea malli ihmisille hieno maku.

Tähän mennessä LVI kaupat tarjoavat valtavan valikoiman nielujen keramiikasta, muut kuin koosta ja määrästä osia. Moderni teknologia mahdollistaa saada eri muodoissa:

 • pyöreitä. Tämä tyyppi on täydellinen keittiö, joka on pienikokoinen. Se pystyy säästää tilaa;
 • neliö. Varsin usein käyttää suunnitteluun huipputekniikan. Tiskialtaan keittiön muodossa neliön, pystyy korostamaan epätavallinen sisustus;
 • suorakulmainen. Rakenne voidaan jakaa useisiin osiin;
 • kulma. Malli on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat säästää tilaa keittiössä tai kylpyhuoneessa.

Valinnanmahdollisuutemme keraamisia lavuaarit, voit valita sopiva muotoilu toiveiden mukaan.

Mukaan mallimme, kiinnitysvaihtoehdot jaetaan:

 • Lovi. Tämä menetelmä käsittää vahvistamisesta uppoaa valmis reikä;
 • yläpuolella. Pesuallas tällainen lukitusjärjestelmä voit asettaa pinnalle mallin keittiö asettaa.

Tärkeimmät edut ja haitat

tiskipöydän on useita etuja, toisin kuin muut materiaalit, jotka on tarkoitettu valmistukseen uppoaa. Näitä ovat:

 • Ympäristöystävällisiä. Koostumus tuote sisältää ainoastaan ​​ympäristöystävällisiä raaka-aineita, eivät voi vahingoittaa ihmisten terveyttä.
 • Luotettavuutta. Johtuen kovettumisen menettelyjä, se pystyy kestämään lämpötilaeron ja kestää vaurioita.
 • Laajan tuotevalikoiman.
 • Laaja valikoima värejä.
 • Vääntymisen estämiseksi.
 • Hyvä äänieristys. Aikana astianpesuun, vesi, melu on merkittävästi heikennetty.
 • Epätavallinen muotoilu.
 • Kestävyyttä erilaisia ​​happoja.
 • Helppohoitoisuus.
 • Se ei ime hajuja.

"Hyvä sink ei koskaan halpaa. Materiaalit ja komponentit sisältyvät hintaan riittävän korkea. "

Päähaitat tällaiset rakenteet ovat:

 • Paino.
 • Korkean hintaluokan.
 • Kertakäyttöinen. Jos on pienet viat, tuotetta ei voi palauttaa.

Tässä tapauksessa useita puutteita huomattavasti pienempi toisin kuin etuja. Kun hoitaa, elämän tällaiset kuoret ovat paljon enemmän kuin muut.

Ehdot hoidon keraaminen pesuallas

Saastumisen estämiseksi, koko pinta on päällystetty erityisellä puhdistusainetta lasite, joka estää syvälle tunkeutuminen saastuminen. Siksi vettä ja likaa hylkivät seinistä kuoren.

Puhdas pesun suositellaan mahdollisimman usein. Tämä auttaa välttämään likainen plakin sisäpinnalla. Ennaltaehkäisevään hoitoon käyttämällä puhdistusainetta ja pieni määrä vettä.

Sen jälkeen likainen vaahto on poistettava käyttäen suuri määrä vettä. Välttämiseksi raitoja, pyyhi pinta huolellisesti kuivalla liinalla.

Kellastunut alueet voidaan poistaa leivinjauhetta. Tarvitset pienen määrän sitä. Koska vaikutus pienten hiukkasten, päällä välittömästi poistettava pinnalta.

Miten valita keraaminen kuori

Ennen menossa kauppaan, sinun täytyy tarkasti määrittää koon. Nykyiset mallit leveys 60 cm: stä 90 cm. Sen pituus voi olla paljon suurempi. Se riippuu sen suunnittelu ja määrä sisäänrakennettu kulhoja.

On myös syytä muistaa, miten asentaa. Sisäänrakennettu malleissa on valtava valikoima toisin yläpuolella. On parasta ostaa tunnettujen valmistajien LVI. Kun ostat oikeuden vaatia todistusta tuotteen laatu.

Jotta voidaan testata tuotteen vahvuus voi olla häntä kosketa. Jos kuulet onton äänen, niin tämä johtuu läsnäolo onteloita, jotka tulevaisuudessa voivat tuottaa suuria vaikeuksia. Läsnäolo soittoäänen osoittaa korkea laatu tavarat.

Kuinka usein soittaa putkimies?

© 2018 hanat ja LVI

Haluatko saada päivitykset?

Tilaa missaa uusia julkaisuja

Keraaminen pesuallas Keittiö: arvioita. On näkymät eduista ja haitoista

Kitchen - paikka, jossa nainen viettää suurimman osan ajastaan. Tästä syystä työtilan tulisi olla kätevää, yksinkertainen ja käytännöllinen. Tähän mennessä muotivirtaukset anna antaa vapaat kädet mielikuvitus ja luoda täydellinen alue, joka on paitsi miellyttävää, myös silloin kaikki täyttävät vaatimukset ja toiveet emäntä. Olennainen osa keittiön kalusteet on pestä. Niistä valtava valikoima materiaaleja ja värejä arvostetuimpia keraaminen malli.

Mikä on keraaminen pesuallas?

Keraaminen keittiön tiskialtaan - se ei ole vain muoti-lisälaite. Sillä on omat erityispiirteensä ja salaisuuksia luomisen. Itse keramiikka - riittävän vahva materiaali tuotantoon näistä lisävarusteista. Tästä syystä luoda luotettava pesu kulho käytetään graniitti. Hän on hyvin siedetty lämpötilavaihtelut, paine ja mekaanisilta vaikutuksilta. Nämä ominaisuudet tekevät keraaminen pesuallas niin suosittuja.

Lujuus materiaalin saavutetaan lisäämällä savea lisäaineen ja vesi. Koostumus altistetaan kuumuudelle ja sitten painetaan. Toiseksi viimeinen askel rakennettaessa keraaminen tuote on sen erityinen pinnoite koostumuksia, lisää merkittävästi voimaa. Levittämisen menetelmässä koristeellinen maali tai pinnoite.

Positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet

Mitä ihmiset sanovat tästä tärkeästä määrite kuin keraaminen tiskiallas? Arviot tyytyväisiä asiakkaita päätellä, että sillä on useita merkittäviä etuja:

1. Käytännön ja pitkä käyttöikä. Kuori ei altistu naarmuja ja siruja käytöstä johtuen tiettyjen tuotteiden ja laadukasta kattavuutta.

2. Hiljainen on toinen erinomainen laatu keraaminen kulho. Vesi virtaa sen lähes äänetön.

3. Ei vieraita hajuja. Keraamikuoren ei anna lisätuote tuoksun ja maun.

4. Runsaasti malleja ja värejä. Erikoistilauksesta, voit poimia kuppi kuvan tai epätavallista väriä.

Huolimatta käytännöllisyys tuote, ja sillä on negatiivinen ominaisuuksia, joista käyttäjät ovat seuraavat:

1. Suuri kulho paino. Tämä ominaisuus on tärkeää ottaa huomioon ostaessaan. Kupin on vaikea tuoda omat, ja vahvistaa ja vielä enemmän. Alle varomaton käsittely laite saattaa pudota ja murtuu helposti. Mitään erityisiä pinnoite ei ole säästää tuotteita vaurioilta, jos se putoaa.

2. korkea hinta. Luonnon materiaalit ovat aina kalliita. Älä pelkää tämän tekijän, koska käytettävyyttä ja laatua ostos maksaa itsensä nopeasti.

3. läsnä on pieni osa säteilyä. Luonnon graniitti tunnettu siitä, että säteily. Tästä syystä tehdä paremmin ostaa hyvämaineinen myyjä, joka voi aina esittää asiakirjat, jotka osoittavat sallitut rajat säteilyä.

4. kielto hankaavien puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa pintamaali.

5. puute mahdollisuuden tehdä ylimääräinen reikä, kuten muutkin kuoret malleja.

Keraamiset nieluja keittiöön, hyviä ja huonoja puolia, jotka on lueteltu edellä, ylivoimaisesti suosituin keskuudessa ostajille. Suurin osa kaupoista yrittää saada Katalogituotteiden enemmän tilattavissa malleja, koska niiden laatu ja pitkä käyttöikä puhuvat puolestaan.

Keraamiset nieluja keittiöön: tyypit

Keraaminen kulho voidaan valmistaa useista materiaaleista. Jokainen niistä on omat ominaisuudet ja ominaispiirteet.

1. Savi. Huokoinen materiaali, koska sen perusteella on savea. Posliinituoteet nopeasti imevät nestettä. Tästä syystä niiden pinta on nopeasti peitetty verkkoon pieniä halkeamia, jotka on vahvistettu lukuisissa arvioita. Tämä tuote on alhainen laatu ja hinta.

2. Posliini. Valmiin tuotteen saadaan sekoittamalla savi, maasälpä, kvartsi ja muita aineosia. Tämä koostumus parantaa puhdistus- lujuutta ja antaa sen pinta on sileä ja kiiltävä ulkonäkö. tuotteiden laatua ja lisää sen kustannuksia.

3. hiekkakiveä. Tähän luokkaan päästää luonnollinen materiaali, ja komposiitti. Ylempi kerros maljan peittää usein ankkurointia pinnalle. Se antaa tuotteelle tasaisuus ja kestävyys. Tämän luokan materiaaleja, päätellen arvosteluja, suosituin keskuudessa ostajille ja myyjille.

Keraaminen pesuallas keittiöön, selostuksia joista enimmäkseen myönteisiä, vaatii erityistä huomiota valinnassa. Jotta voitaisiin valita tuotteen, joka sopii sinulle ja keittiö, sinun pitäisi kiinnittää huomiota useisiin tekijöihin:

1. tyyppi ja materiaali valmistus pesu. Tämä seikka vaikuttaa kustannuksiin ja tuotteen käyttöikää.

2. Asennus Vaihtoehto: pinta- tai. Huuhtele kulho on asennettu sisäänrakennettu kuuloke. Se on valmistettu tietyn koon tilata. Tämä tuote on kalliimpi, mutta sen ulkonäkö on hyvä verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Huuhtele pesuallas on asennettu erilliseen koteloon.

3. Sijainti: kulmikas tai edestä. Kulmamalli säästää tilaa ja on useimmiten asennettu pienissä tiloissa. Edessä pesin on kirkkaampi ulkonäkö ja voi koristella tahansa kuulokkeita.

4. muoto ja väri kulhoon. Tähän mennessä kaupat voivat tarjota erilaisia ​​kuoret. Hyllyiltä löytyy pyöreä, soikea, neliö, suorakaide, kolmion, ja muita muotoja. Suosituin osti kulhot pyöreä beige ja musta väri.

5. osastojen lukumäärä. Suuri työtila keittiö yksikkö mahdollistaa parhaiten hyödyntää sitä. Asentamalla usean osaston pesuallas - päätöksen käytännön perheenemäntien. Tämä malli tekisi kätevä menetelmä tölkkien, tiskaus, ja niin edelleen. D.

6. halkaisija ja syvyys. Keskimääräinen syvyys keraaminen kulho on 15-16 cm, mutta voit tilata toisen mallin haluttaessa, mikä vastaa käyttäjän vaatimuksia ja tarpeita perheen.

7. Valmistaja. Etsi testatut tuotteet yritysten. Muutoin on mahdollista ostaa tuotteen heikkolaatuisten joka ei täytä kaikkia vaatimuksia. Kysy myyjältä antamaan asianmukaiset todistukset.

Lisäneuvoja laadun määrittämiseksi keraamisen kuoren, on tarpeen turvautua käyttämän menetelmän valinnassa posliiniastioita. Napauttamalla kynä häntä. Ääni tulee olla selkeä ja soi. Jymähdys voivat osoittaa, että onteloita ja halkeamia.

Muita ominaisuuksia Astianpesualtaat

Keraaminen pesuallas keittiöön, arvion, jonka voi kuulla monissa kotiäidit, se voidaan varustaa lisätoimintoja. Suosituin ruokajäte silppuri, jossa on paljon plussia:

1. Ei tarvitse Clean-Out putket. Tämä tuote on vain suunniteltu estämään tukkeutumisen putkista.

2. Mahdollisuus asentaa sähköinen malli.

3. Ei melua käytettäessä lisävaruste tekee käytännöllisempi ja tarjoaa mahdollisuuden kytkeä päälle milloin tahansa aikaan päivästä.

Keraamiset upotetut keittiön edellyttää huolellista valintaa sekoittimen. Ennen ostamista äänestystä sen laukaista ja korkeus. Suuri etäisyys kupin voi aiheuttaa ulkonäön spray seinillä. Vaikuttavin näyttävät samanlaisilta malleja tyyli ja kuva.

Näillä nimillä tarkoitus leikkipaikka kiinnitetty pesuallas. Sitä käytetään butchering tuotteita tai kuivaukseen ruokia. Voit valita yksiosainen versioon tai kytkettynä.

Keraaminen pesuallas Keittiö: mielipiteitä, hinta

keraamisten pestä hinnat vaihtelevat riippuen materiaalista ja valmistusmenetelmästä. Alkuarvo kuppi on 5000-7000 ruplaa. Tavarat parempaa laatua ja kestävyyttä, voit poimia 10 000-40 000 ruplaa.

Keraaminen pesuallas saadun palautteen enimmäkseen positiivista. Emäntä juhlia voimaa ja muodikas ulkonäkö kulhoja. Monenlaisia ​​malleja ja värejä voit valita oikea uppoaa kaikkiin keittiöihin. Huolimatta runsaasti kiitosta, on myös kielteisiä ominaisuuksia tällaisia ​​tavaroita.

Mikä ei ole tyytyväinen kuluttajia keraaminen pesuallas keittiöön? Arviot negatiivinen, yleensä liittyy haittaa kulhon järjestelmän. Koska sen raskas paino on raskas kantaa ja itse tavaran asentaminen on paljon monimutkaisempi. Jotkut kotiäidit sanovat kyky nopeasti absorboivat valoa kuvioita tumma väri nesteitä falling pinnalle. Tämä aiheuttaa muodostumista rumia tahroja pinnoilla, jotka vaativat erityistä huomiota ja hoitoa.

Keraaminen pesuallas keittiöön, selostuksia josta löytyy hyvin erilaisia, ei ole vain muodikas, mutta myös käytännöllinen lisävaruste. Jos viettää vähän aikaa tutustua ja ominaisuudet näiden tuotteiden valita laadun tuotetta ei ole helppoa.

keittiö keraaminen pesuallas

Lähes kaikki vietämme keittiössä paljon aikaa, koska jokainen esine huoneessa on erittäin käyttäjäystävällinen ja käytännöllinen. Tällöin yhtä tärkeä esteettinen komponentti. Tältä osin kun ihmiset koristella keittiössä, paljon huomiota he maksavat erityistä huomiota valittaessa sopivaa kuori. Aluksi, että useita mahdollisia vaihtoehtoja. Siten, kuori voidaan emaloitu, ruostumaton teräs tai komposiittimateriaaleista. Lisäksi on myös keraaminen pesuallas keittiöön. Kaikki nämä vaihtoehdot on omat ominaispiirteensä, vahvuutensa ja heikkoutensa, ja voit itse tarkistaa tämän. Huomaa kuitenkin, että sitä pidetään klassisen keraaminen nieluja ja monipuolinen materiaali.

keittiö keraaminen pesuallas

Perusvaatimukset nykyaikaisen sink

Tahansa pesun, kuten olemme nähneet, ei ole ainoa elementti keittiön sisustus, mutta myös tärkeä osa tilaa, koska suurin osa työstä tässä huoneessa on yhdistetty siihen. Tämän vuoksi ostaa tiskiallas, pakollisena, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin.

 1. Kestävyyttä ja luotettavuutta materiaalin valmistuksessa käytettyjen kuoren. Tuote ei kestä ainoastaan ​​suhteellisen korkeissa lämpötiloissa, mutta myös olla resistenttejä erilaisia ​​kodin kemikaalien ja mekaanista rasitusta.
 2. Silti se pitäisi näyttää moderni ja houkutteleva helposti sovi suunnitteluun tilaan.
 3. Kapasiteetti - tämä on kolmas tärkeä asia. Altaan tulee sijoittaa paitsi kupit kulhot, vaan myös esimerkiksi pannulla käytät.
 4. Lopuksi vaatteen on kevyt ja yksinkertainen, se on pidettävä "tavaramerkki" look, ilman pieniä ponnisteluja käynnissä.

Ja voimme vakuuttaa teille, että keraaminen pestä täyttää kaikki edellä luetellut vaatimukset. Se on sen arvoista, tietysti kalliimpaa kuin esimerkiksi ruostumatonta terästä, mutta myös valitus kaikkein keramiikan on enemmän kuin se kattaa.

Hinnat keraamisia nieluja keittiöön

Valikoima keraamisia Astianpesualtaat, kuten aiemmin mainittiin, on riittävän suuri, joten kiinnitä huomiota vain suosituimpia malleja. Saat kätevästi kävijöiden alla annetaan taulukkona.

Pöytä. Suosituista malleista Astianpesualtaat keramiikasta ja niiden hinnoista.

1. Blanco IDESSA 45 S

2. Blanco alalinja 375-U

4. Mixline ML-GM23

5. GranFest KANSANTERVEYSLAITOKSESSA GF-P760L

6. Zorg Granit GZR-510 LAGO

7. Blanco AXON II 6 S

Millaisia ​​keramiikka olemassa?

Tämä materiaali on erittäin suosittu jo vuosia. Tämän toteutuminen edellyttää paitsi posliinia, vaan myös posliinia, fajanssikamiina tai savi. Suurin ero näiden materiaalien on suhteessa ainesosana komponentit ja ominaisuudet lopulliseen laatuun pasutus. Tutustu kunkin vaihtoehdon tarkemmin.

 1. Graniittia. Tunnettu siitä, että sen tuotanto on käytetty graniitti murunen. Vahvuus materiaalin, sekä sen kestävyys lämpö siirtyy paljon suurempi kuin saman keramiikka. Lisäksi, väri paletti graniitti on varsin laaja.

 • Posliinia. Todellinen klassikko genre, valmistettuja tuotteita tästä materiaalista on erittäin arvostettu. Se johtuu siitä, että hän tuottanut lukuisia taideteoksia. Tiheys ja houkuttelevuutta materiaalin ovat melko korkeat, mikä on myös hyvin tärkeä. Jos koristella posliiniallastaso maalattu ja sisustettu, niin se näyttää todella epätavallinen ja omaperäinen.

 • Majolica. Keittiökalusteet eliittiluokka. Vain alle järjestys, eli yksittäisistä hankkeista. Jos olet perehtynyt valokuvien kuoret majolika, sitten nähdä itse, miten aine on houkutteleva ja kaunis.

 • Savi. Jälkimmäinen vaihtoehto on se, mitä tapahtuu, keraaminen pesuallas keittiöön. Materiaali on valmistettu raaka-aineista laadultaan huonompi kuin posliini, mutta ilmeisesti tällaiset pesu tottunut lay silmään, ja eivät ole kovin kalliita. Savi on tunnettu siitä, että huokoinen rakenne, hän jälkeen eliniän halkeama, peitetty eräänlainen "mesh" musta. Tämä ei kuitenkaan ole haitta, vaan yksinkertaisesti ominaisuus keramiikka. Oli miten oli, pesuallas ei siltikään uuden ilmeen.

  Keraaminen pesuallas käytännön kannalta,

  Tuotantoon tiskialtaat keramiikkaa sellaisenaan (eli siisti) ei sovelleta, koska se on erittäin hauras materiaali. Tämän vuoksi monet meistä virheellisesti uskovat, että keraaminen nieluja eivät ole käytännöllisiä. Itse asiassa kaukana siitä. Puhdas keramiikkaa käytetään, esimerkiksi valmistettaessa lasi, se on tehty suojaavan päällysteen, jotka on tarkoitettu ruoanlaittoon. Mitä konkreettisia kuoret, tässä tapauksessa keraaminen käytetään kaikenlaisia ​​lisäaineita. Toisin sanoen, keraaminen pesuallas tarkoitetaan kivitavarat.

  Kiinnittää huomiota! Keraaminen on modifioitu keramiikkaa, koska sen rakenne on graniitti haketta, sekä useita muita aineita, tunnetaan lisäaineina, jotka lisäävät lujuutta materiaalin ominaisuuksista.

  Mutta vastustuskykyä vahinkoja ja syövyttäviä aineita se tarjoaa graniitti murunen. Mitä valmistusprosessi, se on hyvin vaikeaa teknologiaan. Aluksi savi seos lisäaineiden kanssa puristetaan korkeassa paineessa (näitä lisäaineita, ja tarjota tietty joustavuus, vahvuus). Lisäksi materiaali poltetaan erittäin korkeassa lämpötilassa, kulkee sitten lisää tärkeitä vaiheita tarpeen "kovettumista". Kun ohjelma on valmis, pesu saada valmiiksi ulkoasua ja ne voidaan jo myydä. Muodot tällaiset kuoret voivat olla hyvin monenlaisia, kuten näet itse lukiessaan kuvaan, joten jokainen voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon.

  Tärkeimmät edut ja haitat

  Keramiikka, on monia etuja, on vielä joitakin puutteita. Nyt saamme selville, kuinka paljon he (puutteita) merkittäviä. Kuitenkin ennen katsomaan vahvuudet soveltamisesta keraamiset kuoret.

  1. Ensinnäkin, keramiikka on ympäristöystävällinen materiaali, joka on valmistettu yksinomaan luonnon "ingredientov9quot;.
  2. Valtava valikoima värejä - se on myös etu, että voi "ylpeillä" keraaminen pesuallas keittiöön. Tällä voit valita sopiva malli lähes mistä tahansa huoneeseen muotoilun.
  3. Kuvattuja tuotteita artikkelissa, näyttää houkuttelevan, itse asiassa ne soveltuvat koristeluun, jolloin voit todella ylellisiä autopesu.
  4. Toinen tärkeä seikka - että keramiikka ei altis ruostetta ja muodonmuutoksia.
  5. Keraamiset tuotteet ovat hiljaa, kuin suotuisasti niitä vastaavien, valmistettu ruostumattomasta teräksestä. veden ääntä ei varmasti herättää huomiota! Syy on yksinkertainen - se on paksuus tiskiallas, jonka ansiosta se ei tee ääntä joutuessaan kosketuksiin veden paineella.

  Siirrymme nyt puutteita. Tällainen pieni, mutta silti ne pitäisi kiinnittää huomiota.

  • Jotka painavat nielujen vaikuttava, ja hinnat ovat tuskin alhaiset. Nämä tuotteet on kuvattu samanlaisella saannolla, on valmistettu "ruostumaton teräs".
  • Toinen haittapuoli on, että jos pinnalla tulee jonkin verran naarmuja tai veistetty johtuen sokki, se on mahdotonta suorittaa korjauksia palauttaa alkuperäisen ulkoasun.

  Mutta jos tutustua todellinen kuluttajien arviot, voidaan päätellä, että haittoja edellä luetelluista, eivät ole liian merkittäviä.

  Kiinnittää huomiota! Laadusta, kuten tiedämme, on aina maksettava, ja kaikki pesuallas, riippumatta käytetyn materiaalin tuotannossa, jos vahinkoa on vaihdettava. Mutta ongelma voidaan ratkaista asianmukaista hoitoa ja akkuralnogo suhde viemäriin.

  Valintaperusteet keraamisten Astianpesualtaat

  Ennen ostamista kuori, sinun täytyy ensiksi päättää mitä pitäisi olla koko ja muoto tuotteen. Vastenmielinen samalla tietystä suunnittelu huone. Ja koska värien ja muotojen nielujen on tarpeeksi leveä, ei liity erityisiä vaikeuksia pitäisi syntyä täällä.

  Erityispiirteet kuori voidaan asentaa:

  Ensimmäisessä tapauksessa tuote asennetaan laitteistoja tai varustettu omalla työtaso. Mutta perustaa tällaisen pesuallas, sinun täytyy työskennellä vähintään kahdesti, koska se painaa paljon. Mitä tulee lovi lavuaarit, ne on asennettu työtaso. Asennusta on mahdollista selviytyä yksin. Jos sinulla on suuri perhe ja astiat varastoidaan vakava määrä, suosittelemme suosia keramiikkagraniitista pesuallasta.

  Jos pienikokoinen keittiö, voit asentaa nurkkaan pesuallas tilan säästämiseksi. Valitessaan tietyn mallin välttämättä edellytä laatusertifikaatti, kuten ilmoitetaan suosia vain tunnettujen valmistajien (joista lisää myöhemmin). Ja tarkistaa altaan, voit yksinkertaisesti sitä kynällä. Jos ääni samanaikaisesti on kuuro, niin sisällä on halkeamia ja huokosia, kun taas soinnillinen ääni govorpit laadukkaita tuotteita.

  On syytä huomata, että erittäin miellyttävän näköinen kuori mattamustan - kiitos heille keittiö sisustus vie hienostuneisuutta ja rikas näyttää. Valkoinen myös pesu klassikoiksi ja niitä käytetään useimmissa tapauksissa. Sen pitäisi samalla ne ovat halvempia kuin niiden värillisiä kollegansa. Yleisin on sama pyöreä kuori keramiikasta.

  Kiinnittää huomiota! Jos olet kiinnostunut keraaminen pesuallas keittiöön, erityistä huomiota kiinnitetään valintaan optimaalinen koko. Mitat riippuu ennen kaikkea siitä, miten monia ruokia pestään siinä.

  Älä unohda samanaikaisesti ja aiheita, jotka sijoitetaan seuraavaksi. Jos esimerkiksi altaan yli ripustaa seinälle kaappi, ei ole välttämätöntä asentaa mikserin liian suuri korkeus. Lisäksi, koska tämä vesi putoavat kohteet sijoitettu lähelle altaan.

  Optimaalinen syvyys kuori on alueella 15-18 cm. Mitä kuppimäärä pinnalla tuotteen, se riippuu myös siitä, kuinka paljon likaisia ​​astioita. Jos perheeseen kuuluu enintään neljä ihmistä, sinun on tarpeeksi, jopa yksi kuppi. Vaikka voit asentaa pesuallas pientä astiaa.

  Ja jos sinulla on astianpesukone ja sitten pesuallas yksi pönttö riittää koko perheelle.

  Kiinnittää huomiota! On myös pesuallas, on varustettu lisäelementtejä, jotka parantavat ja yksinkertaistaa astianpesumenetelmän. Esimerkiksi in "siivet" kuoren voidaan sijoittaa kuivausrummut ruokia tai erityisissä säiliöissä tarkoitettu keittiövälineet. Käytettävissä ja mahdollisuus kaksisuuntainen "siivet".

  Elementti, joka sijaitsee yli tiskiallas, kutsutaan kaustuotteiden. Tämä laite on käytössä lähes ei tuota melua, ja joskus vakiovaruste joissakin malleissa. Parantaa ulkonäköä pesuallas suositella ostaa lisälaitteita, kuten lasit ja lautaset, jotka ovat rekisteröinti työtasolle.

  Miten asentaa keraaminen pesuallas - opetus + koko

  Kuten olemme aiemmin on huomattu, keraamikuoren voi asentaa kahdella tavalla - ura ja yläpuolella. Toisessa tapauksessa, että tuote pysyy turvallisesti perusteella varusteet on valmistettu metallista, kivestä tai puusta. Suosittelemme, että ennen asentamista pakolliseksi tutkimuksen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Siellä on kuvattu yksityiskohtaisesti koko algoritmin vaaditut toimenpiteet, joita tarvitaan laadukkaiden asennus.

  Kiinnittää huomiota! Älä unohda, että työ on toivottavaa suorittaa ennenkin keittiökalusteiden asennetaan, koska prosessi tuottaa paljon pölyä ja likaa.

  Erityispiirteet asennus riippuu siitä, mitä tyypistä työpinta. Mitä se oli, tekemään tarvittavat työt:

  • pesu itse;
  • ruuvimeisseli;
  • huonekalut;
  • ruuvi;
  • tavallinen lyijykynä;
  • rivi;
  • porakoneen, suuttimet sen;
  • Jig (manuaalinen tai sähköinen).

  Alkuvaiheen työ koostuu alla olevista vaiheista.

  ensimmäinen vaihe. Kun ostat, huomaat että keraaminen kuori myydään pahvi kuori pinnalle, joka piirretään ääriviivat tuotteen (tämä tehdään kätevästi asennus).

  Tällä mallilla voit tehdä reikä puhdistukseen. Kaavain leikata saksilla, ja sen kiinnittämiseksi pintaan käyttäen tavanomaisia ​​nauha.

  vaiheessa kaksi. Tämän jälkeen ota kynä ja merkitse tuleva sijainti kohteita. Seuraavaksi ota pora, porata reikiä ympäri kehä, ja sitten työ palapelin tehdään niitä. On ansiosta pistosahat varmistetaan sujuva ja laadukas sahauksen.

  vaiheessa kolme. Jos sapluunaa ei ole, sinun täytyy ainakin yksi avustaja, joka pitää uppoavat kun tulee rajata sen ääriviivat.

  Neljäs vaihe. Pesuallas sitten asennetaan alhaalta ylöspäin. Jos mitat tuotteen ovat samat kuin koko Pöytäkansien, laskee sen jälkeen takaisin kummallekin puolelle ei ole pienempi kuin 5 cm.

  vaihe viisi. Kun pesu piiri on valmis, vähentää se noin 1,5 cm.

  Saadaan piirustus, ottaa pora ja valmistautua sen suuttimen halkaisija on 1 senttimetri. Älä reiät useissa paikoissa (kulmissa niiden pitäisi olla pakollista). Näin voit leikata sen tarkasti halutulle alueelle käyttäen palapelin. Erityistä huomiota kiinnitetään tasaisuus leikkaus.

  Täten aukko on valmis, nyt sinun täytyy omistaa keraaminen pesuallas keittiöön - asettaa sen tarkistamaan, onko se noudattaa työstä avauspuheessaan. Asennuksen jälkeen huolellisesti sinetöidä nivelet kaikki täytyy auttaa saumaa. Joten kosteus ei joutuu koteloon, mikä tarkoittaa, että viimeksi mainittu ei pilata. Suosittelemme käyttämään kumisuojilla - niin siivous luotettavasti pysymään pinnalla.

  Kytkeä keraaminen pesuallas pohja, käyttää erityistä leike, joka pitäisi sisällyttää. Leikkeen, muuten, voi olla joko metallia tai muovia. Ensimmäinen, tietenkin, ovat luotettavampia.

  Seuraava vaihe - liitäntä kuoren sifonin, joten viemäriverkkoon. Aseta sekoitin, liitä se vesistöön. On tärkeää, että sekoitin vastaa yleistä tyyliä tuotesuunnittelun ja hyvin keittiö. Lopussa kuoren, tarkista saatavuus.

  Kiinnittää huomiota! Tiivisteaine, jonka käytät sinetöidä halkeamia ja nivelet pitäisi olla silikonia.

  Lisätietoja prosessista nähdä videon esitetty alla.

  Video - asennus keraamisia Astianpesualtaat

  Miten hoitaa keraaminen pesuallas? ammattihenkilöltä

  Aloita muistaa seuraavat: naarmuja keraaminen pinta - se on taatusti ensimmäisiä merkkejä, jotka osoittavat, että uusi pisteitä ilmestyy pian. Sisällä näitä naarmuja lialta, joka on erittäin vaikea poistaa. Tästä syystä yrittää upottaa pinta vahingoittuisi raskas tai teräviä esineitä.

  Emme suosittele pesun keraaminen tiskialtaan syövyttäviä tai hankaavia puhdistusaineita. Käytä vain käsiteltäessä pehmeä sparingin aineita, pehmeällä harjalla tai liinalla. Tämä riittää korkealaatuisen puhdistus Astianpesualtaat keramiikasta. Hoidon loppuun saattamisen jälkeen kaikki huuhtele pinta vedellä. Joten te estää esiintyminen valkoisia raitoja, erityisen merkillepantavaa on tumma posliini.

  Suuri menetelmä, joka ei ainoastaan ​​auttaa puhdistamaan keittiön tiskialtaan, mutta myös viihdyttää utelias kemiallinen reaktio on käyttää luonnon ja vaaraton keramiikka- ja laitteiden - etikka ja ruokasoodaa. Ne voi ostaa tahansa tallentaa tai supermarket. Sen jälkeen, levitettiin tasaisesti pinnalle ohut kerros pesusoodaa ja kaada etikka (hyvin pieni määrä). Seuraavaksi kuulet viheltää ja katsella mukana prosessissa "visuaalisia tehosteita." Kun pää hiss toimivat läpi kaikki esineen pinnan harjalla, jonka jälkeen etikka huuhtelu kylmällä sooda vedellä. Kaikki on nyt mahdollista nauttia täysin saavutettu puhtauden!

  Siinä kaikki, nyt osaat valita, asentaa ja keraaminen pestä pesuallas. Älä unohda tarkistaa toinen hyödyllinen video alla. Onnea ja tietenkin vain lämpimät talvet!

  Video - Pese pesuallas, kivi ja komposiittimateriaalien

  Suihku omin käsin: askel askeleelta Photo Ohjeet

  Keraaminen pesuallas keittiöön: 35 kuvia ja hintoja

  Koko altaan kylpyhuoneessa: vakio korkeus ja leveys

  Suihku omin käsin: askel askeleelta Photo Ohjeet

  Keraaminen pesuallas keittiöön: 35 kuvia ja hintoja

  Koko altaan kylpyhuoneessa: vakio korkeus ja leveys

  Peilikattoineen kylpyhuoneessa (30 Kuvat): hinnat ja niiden asennus

  Sitz kylpy: katsaus tyyppejä, mallit ja hinnat

  CSS sekoittimet: kylpy ja pesuallas

  Asentaminen suihkualtaan kädet

  Kalvo varaajan: ominaisuudet ja niiden korvaaminen

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  22 − = 21