Kevään ensimmäiset kukat

Ruukkukasvit, puutarhan kukkia, vihanneksia, puutarhanhoito

Kevään ensimmäiset kukat

Kevään ensimmäiset kukat odottamassa jokaista puutarhuri, he ovat sanansaattajia keväällä kukkivat maaliskuussa, jolloin aurinko sulattaa lunta. Älä ajattele, että luettelo kevään kukkia on pieni, siellä on laaja valikoima kukkivia kasveja maalis-huhtikuussa. Laskeutui puutarhassa useita erilaisia ​​varhaisen kukkia, kevät puutarhan on koristeltu kukilla, kun ilmestyi ensimmäinen vihreitä puita. Hanki taimiaineistolle kevätkukan, niiden nimet, kuvia, istutus sääntöjä, voit tutkia tarkemmin.

Ensimmäisessä kevät kukka - lumikello tai Galanthus kukkii, kun viimeinen lumi vielä piilee varjoisassa paikoista. Lumikellot ovat symboli keväällä, pieni valkoinen kelloja kuten Crystal pisaroita roikkua hoikka vihreitä varret. Nämä näennäisesti herkkä kukkia vaatimaton. Pienet sipulit Galanthus istutettu elo-syyskuussa, ennen pakkasta, ne juurtuvat ja kukkivat aikaisin keväällä.

Leucojum hyvin samanlainen Lumikello tai kielo, jossa vain yksi valkoinen kelloja. Leucojum kukkii samanaikaisesti lumikelloja ja Eranthis, maalis-huhtikuussa. Leucojum sipulit voidaan istuttaa heinäkuusta syyskuuhun. Haudata ne syvyydessä 5 cm raskas savimailla, 10 cm valo hiekkamaassa. Belosnezhniki voidaan sijoittaa puiden tai pensaiden alkukeväästä, kunnes vihreät eivät ole vielä ilmestynyt oksat, ensimmäinen kukat ovat tarpeeksi auringonvaloa, ja kesällä varjossa ne kasvavat hyvin hedelmällinen kosteassa maaperässä.

Eranthis tai erantis yhtiö on puhtaan valkoinen lumikelloja. Kukkia Eranthis kelta-kulta väri, halkaisija 4 cm, koska auringonsäteet valaisevat myös eloton jälkeen talvipuutarha tontteja. Vihreät Eranthis dissektoitujen lehdet kuolevat pois kesäkuussa. Erantis mieluummin kasvaa osittain varjossa katoksen korkeita puita löysä kostea maa, kukat keväällä löytyy metsässä ja niittyjä. Istutus mukulat Eranthis toteutettiin syys-, loka-, pre-liota niitä muutaman tunnin, joten he asuivat tässä maassa ennen aika juurtua tasaista negatiivinen lämpötila. Ensimmäiset taimet näyttävät Eranthis, kun viimeisiä jäänteitä lunta edelleen suhtautuvat maa. Kukkakiehkura eivät pelkää pakkasta.

hellebore - kukat ylimääräinen kauneus, jota kutsutaan myös lumi ruusuja ne kukkivat puutarhassa ensimmäisten joukossa. Hellebore pysyvät koristeellinen koko kauden, ja lehdet ovat suuret, talvehtivat lumen alla, istuttaa puita ja puutarhat kukka alkukeväästä. Hellebore kasvavat hyvin osittain varjossa. Kasvit eivät pidä istuttamisen, joten se kehittyy voimakas rhizome kanssa punos pois sen takaisin. Lisääntyminen jakamalla Bush kukka kevättalvella, ei ole vielä alkanut kasvaa uusia lehtiä. Hellebore siemenet kylvetään alkusyksystä, ennen talven, ne itävät keväällä, ja taimet kukkivat vasta kolmannen tai neljännen elinvuoden aikana.

Seuraavat lumikellot kukkivat Scylla tai Bluebell. Käytännössä ei tarvitse huolehtia Scilla Siperian. Istutus sipulit tämän kasvin elo-syyskuussa, joka kevät, tämä paikka on koristeltu bluebells. Scilla sipulit levittävät tytär- ja samoposevom, muodostaen rehevä courtines.

keväällä krookukset kutsutaan myös sahrami. Ne kukkivat jälkeen lumikelloja, krookus Kevätkukinta kestää jopa kaksi viikkoa. Suuri-lajikkeiden crocus kukkivat vähän myöhemmin, lamppu antaa kukka. Natiivi lajien crocus kukat ovat pienempiä, mutta yksi kasvi voi tuottaa muutamia kukkia ja ne kukkivat aikaisemmin. Keväällä krookus sipulit istutetaan loppukesällä - alkusyksystä. Nämä värit tehokkaasti näytti ryhmiä yhdessä paikassa useita sipulit järjestetty 10 cm etäisyydellä toisistaan.

viettelevä kevätkukan hepatica Näyttää siltä heti lumi sulaa. Lempeä taivaansininen kukkia koristavat jopa eloton maa talven jälkeen kuukauden aikana. Etenevät jakamalla Bush voit istuttaa elokuussa. Parasta kaikessa Sinivuokko tuntee varjoisia alueita puiden alle hedelmällisessä irtomaata.

Kukkia iiris mesh tai iridodiktium näkyvät huhtikuun alussa. Eri sävyjä sininen, violetti ja keltainen kukat koristavat kevät kukkapenkkiin. Verkkomainen iiris, toisin kuin muut lajit on lamppu, sitä usein kutsutaan sipuli iiris, jossa samankaltaisuus muotoja kukkia. Iridodiktiuma sipulit istutetaan syys-lokakuussa aurinkoisella paikalla hyvin valutettu maahan. Sipulit voi sietää seisovassa vedessä, joten se on heidän paikan koholla alueilla tai Rock Gardens. Kukinnan jälkeen ja kuolevat maaosasta iiris sipulit suositellaan kaivaminen ja pidettävä lämpimänä syksyyn laskuajankohtana.

Anemone Anemone tai pehmeää koristella maa keväällä vihreä matto veistetty lehdet ja kukat kuten koiranputkea, joiden halkaisija on 7 cm, valkoinen, sininen tai vaaleanpunainen väri. Valkovuokkoja kasvaa maan kattavat ansiosta pitkä hiipivästä juurakoista. Tämä jousi kukka on hyvin kehittyä aurinkoinen paikka, ja osittain varjossa, ravinteiden valutettu maaperän. Kasvi ei pidä pitkiä vetinen maaperä. Etenevät jakamalla juurakot anemonekuva voi pudota tai aikaisin keväällä.

Badan - perennat miellyttävä, ei vain suuret, nahkea lehtiä, mutta myös kauniita kukinnot pieniä vaaleanpunainen kelloja. Lehdet vuorenkilvet talven lumen alla, kevät niistä tulee violetti sävy. Kanssa lehtijousi pistorasia lämpeneminen näyttävät kukintoja, jotka on tallennettu ennen kesää. Saxifrage koriste ympäri vuoden, se on erittäin helppo kasvattaa monivuotinen levittävät jakamalla juurakot keväällä. Vuorenkilvet kasvaa hyvin osittain varjossa tai kokonaan sun riittävän kosteuden maa.

Ensimmäinen kukat keväällä. Mitä kasvit kevät kohtaavat ensin?

On hämmästyttävää - talvi mies iloitsee valkoinen kaapu maa, pörröinen lumihiutaleet putoavat taivaalta, vahva halla, mutta tuskin tulee ensimmäisen kuukauden keväällä, me yhtäkkiä tuntuu kuin väsynyt musta-valko kuvia talven! Kehon kaipaa lämpöä ja valoa silmiin - kirkkaita värejä, ja sielu joka kevät kuin kuoren valikoitu täyttämään uudistetun maailmassa syntyy uudelleen uuteen elämään.

Ensimmäinen kukat keväällä metsässä ja niittyjä

Metsässä, heti ensimmäisen protalinki, ja ne ovat jo täydessä vauhdissa näkymätön silmä elämän - maahan heräsi eri toukkia, hyönteisiä, maa itse on valmis ottamaan sen helmaan kaikkien elävien olentojen, joka ruohonkorsi pienimpiin. Ja joukossa huokoinen lumi saarekkeiden alkaa näkyä villeimmätkin kukkia - snowdrops. Lumikellot vaadimme kaikki keväällä esikot, vaikka todellinen snowdrop - Galanthus - vain yksi tyyppi useista jousen primroses. Tämä on ensimmäinen kukka keväällä, ja kasvaa sen kaikilla alueilla. Kukka näyttää pieni valkoinen lamppu ohut varsi. Se kestää lämpötiloja alas -10 astetta. Ainoastaan ​​tällaisissa kylmää haurastuu niin ohut lasi. Mutta on välttämätöntä varoa aurinkoon, ja Galanthus elossa.

Herkkä lumikelloja - luonnon herääminen

Legendan mukaan Slaavit, kun talvi-vuotias nainen on tullut raskaaksi ole laittaa maahan keväällä. Kukat kuihtuneet pelosta, yksi Lumikello ei pelästynyt, avasin sen terälehdet. Aurinkoinen saha kaiken lämmitti sen lämpö päällä ja avannut tien kauneuden keväällä. Sen jälkeen, jousi ja lumikello erottamattomia.

Enempää kukkia ensin keväällä?

Hieman myöhemmin Snowdrop kukkii keltainen, kuten aurinko, kevät Adonis tai Adonis. Joissakin mailla sitä kutsutaan myös Starodubka.

Venäjäksi kylissä kevät - tällä kertaa kotimaisen linnut alkavat hautovan. Tällä hetkellä se on ehdottomasti kielletty tuoda kotiin ja Adonis, ja uni-ruoho, ajateltiin, että nämä kukat voi vahingoittaa tulevaisuuden lintujen jälkeläisiä.

Sama ensimmäiset kukat keväällä on eri nimet eri alueilla. Tämä johtuu siitä, että ihmiset eivät tiedä kasvitieteellinen tieteellisiä nimiä, ja antoivat nimet värejä.

Ensimmäinen kukat keväällä pitkän hemmotellaan ylellisyyttä kukinnan. Muutaman päivän, ja he pudottavat terälehdet ja muuttuvat lepotilasta, tai kesällä lepotilaan. Tänä aikana ne kertyvät juuret, usein sipulit ravinteita, joka antaa heille voimaa kukkia ennen kuin kaikki ensi keväänä.

Primula ja crocus - kevät herätystä

Esikaupunkialueilla ja puutarhoissa myös ensimmäinen esikot hereillä, perennoja, villikukkien veljet, vain viljelty. Mitä kukkia ensin keväällä takapihoille?

Ja kuitenkin on olemassa taikauskoa joka esikko voi avata piilotettuja aarteita. Aloilla väitetään joskus neito valkoisiin pukeutunut ja kultainen avain kädessä. Ja jos se rip esikko, että kukka saa maaginen lahja on maanalainen ja avoin aarteita.

Kuninkaallinen esikko joka kasvaa rinteillä tulivuoria, liuenneen vähän ennen purkauksen tulivuoren, mikä varoittaa ihmisiä vaarasta.

Emme kuitenkaan ole kutsuttu sahrami krookus, ja kasvimaalla. Ja ne kukkivat paljon myöhemmin, klo keskikesällä.

Kevät kukkivat tulppaanin ja kaunis. Ulkonäöltään hän on tiukka, mutta väri hänen pukea on joskus kaikkein kevytmielistä! On vanha legenda tulppaani. Jos alkuunsa ja keltainen kukka hiljaista onnea, mutta kukaan ei ole voinut saada sitä, koska kukka ei avaudu. Mutta kun tämä Tulip piristyi lapsi. Synnittömän sielunsa, huoleton naurua ja iloa lasten auringon teki ihme - alkuunsa avattu.

Keltainen tulppaani idässä pidetään kukka onnea, vaikka meillä on erilainen tulkinta. Mutta punaisia ​​tulppaaneja kaikkialla - symboli intohimoinen rakkaus. Nyt peruuttanut monia lajikkeita tulppaanit. On jopa eksoottinen musta kukka.

Hyasintti - kukka uskollisuus, iloa ja surua

Toinen kevät kukka - hyasintti. Hänen moniväristä kukkii Istanbulin kiitokseen monet puutarhurit. Hyasintti - kukka uskollisuus, iloa ja surua. Ja tietenkin, se on oma legenda.

Kukka on levinnyt nopeasti ympäri maailmaa ja kiitos sen kauneuden ja tuoksu, tuli suosikki monissa maissa. Ainoastaan ​​Ranskassa viime hyasintti käytetty "varten Showdown" palatsissa juonittelusta. kukat ruiskutettu myrkkyä sijoitettiin budoaari uhrin. Myrkkyä yhdessä eteeriset öljyt tunkeutuvat ihmiskehoon ja tappaa hänet.

Jos katsot tarkkaan, näet että hyasintti kukinto koostuu joukosta pienoiskoossa ruusuja. Hänen "okulturivaniya9raquo; laajentunut valikoima värejä ja sävyjä, valitsemalla Terry toi hyasintti.

Monissa puutarhoissa ovat ensimmäinen sanansaattajia keväällä narsissit. Joidenkin maiden kukka pidetään lääkekasvi. Se on tunnettu legenda nuorten Narcissus, joka rakastui itseään, kun hän näki heijastuksen selkeä stream. Juuri tämä legenda vika joka on pitkään kutsuttu narsissi kukka narsistinen ihmiset.

Jopa siihen, miltä värit voivat olla petollisia. Tyylikäs ulkonäkö ja herkkä terälehdet Narkissos monia harhaanjohtavia, pakko pitää sitä vaikea ja riskialtis. Mitään sellaista! Tämä kukka on vaatimaton, vahva, ja luonnossa voi menestyksellisesti vastustaa erilaisia ​​jyrsijöitä.

Kielo - yllättävän söpö kevät kukka. Valkoinen, jos se on valmistettu hieno posliini kukkia, kelloja, kukkivat ohut varret isojen laaja lehtiä. Mukaan Ukrainan legenda, kukka kasvoi jossa kyyneleet putosi lasses, joka odotti häntä puolisoa pitkän vaelluksen.

Se, että lähes joka kevät kukka sidottu jotkut legenda kertoo, että kukat on aina ihmiselle erityinen merkitys. Nyt kun aika taikauskon on mennyt, kevään kukat tuovat iloa juuri talven jälkeen kylmä, piristää, symboloi heräämistä luonnon ja sisin haluja.

Ensimmäinen kukat keväällä ja hyvä, että ne kukkivat, yksi toisensa jälkeen, koska mallien catwalkilla. Heidän kirkas puvut ovat kiehtova katsaus, täyttää ilman uskomattomalla aromit herkkä. Kukkia kuin sanoisi, "Herää! Kevät tuli! "

Ja vaikka niiden pitkä kukinta, mutta haju ja suuri määrä siitepölyn houkuttelevat hyönteisiä, lähinnä mehiläiset. Kevään ensimmäiset kukat - lähes kaikki hunajaa kasveja.

Nyt me tiedämme, mitä ensimmäiset kukat kukkivat keväällä luonnossa ja kukkapenkkien puutarhoissa.

Ja muistaa, mitä kevään ensimmäiset kukat ilmestyvät läpi myynti 8. maaliskuuta? Tietenkin, Impatiens, Mimosa! Tarvitsee vain koskettaa pörröinen kauneus, hän heti vapisevat ja piilottaa lehtensä. Puhumme elävä, kasvava Mimosa, ei niitä kukkakimppuja, jotka myyvät keväällä jokaisessa kulmassa. He sanovat, että juuri reagoi Mimosa paha ihminen. Ja silti se on "pelkää" pysymään pimeässä. Kaikesta huolimatta, Mimosa ei kovin oikukas kasvi, mutta kovasti lämpöä, joten kasvaa vain etelässä, lämpimämpään ilmastoon.

Tiesitkö että Mimosa - eräänlainen akaasia, ja sen oikea nimi - "hopea-akaasia"?

Että kevät on tullut, aika kukintaa. On aika, jolloin ilma on täynnä tuoksuja keväällä. Jokainen kukka on katsoo meitä, ikään kuin haluaa sanoa jotain. Ehkä jos hyvä kuunnella, voimme ymmärtää, mitä he puhuvat kukista?

Varhaisimmat kevätkukan

Kevät tulee, on jo kevään ensimmäiset kukat. Pitkän talven jälkeen, keväällä kukat ovat erityisen nautittavaa ja kaunis. Tässä artikkelissa esitellään viisi merkittävää esikot kukkivat aikaisemmin kuin muut keväällä kukat.

Että kevät on tullut, lisäksi yksi miellyttävä aihe kirkkaita värejä, sinun kannattaa tutustua varhain esikot, jotka ovat pääasiassa herätä lähestymistavan kanssa tämän upean aikaan vuodesta. Useita kuukausia kestäneen kylmän sään, monet ihmiset herkistynyt harbingers keväällä, ja vaikka jotkut pitävät kevään ensimmäiset kukat krookus, on paljon pieniä sipulikasvit kukkivat aikaisemmin. Nämä kasvit ovat yleensä vähemmän kuin korkeus varret ja kukat pienempiä, mutta ne luovat ryhmä istutus sama vaikutus maiseman sipulikasvien ja suurempi, kuten, esimerkiksi, tulppaanit ja narsissit.

Kevään ensimmäiset kukat on Hionodoksa tai "Glory lumen» Glory-of-the-lumi (Chionodoxa luciliae). Hionodoksa löytyy useita värejä, mutta kummallakin on omat erityispiirteensä. Se on erittäin kylmä kestävä sipulit, ja niitä on helppo kasvattaa, koska ne eivät vaadi erityistä vnimaniya.Nevysokie, viehättävä niiden armossa ja taivaalliset sininen hionodoksy löytyi läheltä sulaminen lumet vuorten, alppiniityt (2 km) .Tsvetot kauneus-hionodoksa kevättalvella, kahden viikon kuluessa. Sen ohut varsi Kanta (jopa 15 cm) on sijoitettu noin 10-15 shirokokolokolchatyh, etsii kukkia (keskimääräinen halkaisija 3 cm). Kukinnan hionodoks niiden courtines useita sipulit on kuin rehevä "kori" täynnä herkkä kukkia ja vuorattu niiden kirkkaan smaragdinvihreä lehtiä.

Eranthis tai Erantis hiemelis (italiantalventähti). Keltainen kuppimainen kukkia, täyttää ilman hunajaa aromi. Yhden kukkia kevättalvella, usein murtaa lumen ympäröimänä siro vihreät tai pronssi lehtiä.

Nämä lamput voivat kukkia jopa tammikuussa.

neutraali lumikello (Lumikello) .Vsem tuttu pieni nöyrä kasvi, joka ensin tulee elämään talven jälkeen hotellin puutarhassa ja metsät. Julkaisi ensimmäisen parin lineaarinen lehtiä, ja pian kukkii roikkuvat valkoinen kelloja. Hän ei pelkää lunta, eikä kylmä talvi eikä keväthallojen. Ja nyt, paljon valkoista kellot koristavat ensimmäinen sulatettu laastaria. Ja se on varma merkki - kevät aivan nurkan takana!

Yksi varhaisen kukkakasveja, joskus murtaa lumikerros. Nämä kellomaiset valkoisia kukkia näyttävät olevan läpäisemätön pakkasella.

Iris verkkomainen (Iris reticulata) .Aromatnye kukat ovat yleensä violetti, mutta on olemassa myös lajikkeiden kukkia valkoinen, keltainen ja vaaleansininen. Lehdet ovat pehmeitä ja nurmikasvien.

Iris verkko kuuluu aikaisintaan iirikset. Tämä pikkuriikkinen laji on hyvin varhain kukinnan. Ja kukinta kestää helmikuusta huhtikuun alussa.

Leucojum kevät (Kevätkello) .Semeystvo Amaryllidaceae. Löydetty luonnossa reunat vuoren pyökkimetsien Keski-Euroopassa, mukaan lukien Karpaattien. Sipulimainen monivuotinen 20 cm. Lamppu munanmuotoinen 2 cm. Lehdet ovat yleisesti ottaen 25 cm pitkä, 1,2 cm leveä. Korsien 30 cm pitkä. Kukat ovat yhden tai kahden hengen, pitkä varsi, suojuslehdistä alustan kanssa, valkoinen, roikkuminen, miellyttävä tuoksu. Terälehdet vihreä tai keltainen vinkkejä. Se kukkii 20-30 04 päivää. Hedelmä - mehevä lähes pallomainen kolmen hiustenlähtö ruutuun. Viljelyalustassa, jossa on 1420. On erilaisia, esimerkiksi Karpatikum (Carpaticum), suurempi kuin villi muoto, ja keltainen läiskät terälehtiä.

Nämä olivat viiden suuren esikot kukkivat ennen muita suosittuja kevään sipulikasvit.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 2 =