Kiinnitä televisio seinään

Kiinnitä TV seinään omiin käsiinsä

Jos ostat seinään asennettavan TV: n, niin herää kysymys: kuinka kiinnittää se seinään oikein? Yleensä laitteen asennuksessa ei ole mitään monimutkaista. Jos osaat käyttää poraa, vasaraa ja ruuvimeisseliä, voit selviytyä tästä itse. Samsung TV -vastaanottimeen tai muuhun seinään kiinnitettäviin erityisiin työkaluihin: kiinnitä televisio oikein erityisiin laitteisiin - kannakkeisiin. Ne ovat erilaisia ​​muodossa, koossa ja toimivuudessa.

Samsungin, LG: n tai minkä tahansa muun television kannatin on valittava tarpeidesi mukaan. Se voi olla erilainen muotoilu.

 1. kiinteä. Sen ansiosta laite voidaan kiinnittää luotettavasti, mutta ilman kääntö- tai kallistusmahdollisuutta. TV-ripustuksen telineessä on pienimmät reiät ja se on helppo asentaa.

 • Taipuvainen. Sitä käytetään usein, kun vastaanotin on kiinnitetty korkealla silmätason yläpuolella. TV: n miellyttävän katselun varmistamiseksi kiinnitys mahdollistaa paneelin pyörittämisen halutussa kulmassa.

 • Ennen kuin ripustat televisiota seinään omilla käsillä, on tärkeää määrittää yksikön korkeus. Nykyisten standardien mukaan laitteen alareunan on oltava leveydeltä 0,7 m - 1 m. Jos telakka ostetaan keittiössä, asettaminen alas kattoon on paras vaihtoehto. On kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja televisioon keittiössä.

  Jotta televisiota ei kiinnitetä aivoihin, jotta se kiinnittää seinään kannattimen avulla, sinun on tehtävä yksinkertaisia ​​ohjeita.

  1. Merkitse pisteet poran alla seinään. Voit tehdä tämän mittaamalla etäisyyden koneen takaosan kannattimen reikiin sen alareunaan teipin mittauksella. Sitten huomaa lattiasta 1 m + televisiosta mitatuista mittauksista saatu arvo. Saat korkeuden, jolla sinua kyllästyvät alemmat asennusreiät. Tämän kohdan kautta vedä vaakatasoinen viiva tasolta.
  2. Kiinnitä kiinnike (seinät) televisioon niin, että vedetty viiva kulkee ripustuksen alaovien läpi.
  3. Seuraava vaihe on vetää porauksen kiinnityspisteiden reikiä.
  4. Ennen TV-kiinnikkeen asennusta valmistettuun seinään on joissakin tapauksissa tarkastettava esineen asennuspaikka piilotettu johdotus (käyttämällä erityistä laitetta). Käyttämällä poraa (tai parempaa - lävistin) porataan reikiä tehdyissä merkinnöissä.
  5. Avoimissa rei'issä vasaralla tukkii tukilevyt.
  6. Kiinnitä pidike seinään ja kiristä pultit (joissakin tapauksissa ruuvit) tukkeutuneisiin tapoihin avaimella.
  7. Kun kiinnike on kiinnitetty kunnolla, voit käyttää kolmannen osapuolen apua laitteen liittämiseen ja kiinnittämiseen.

  TV: n jousitus ilman kannattimia

  Litteät TV-paneelit, joiden lävistäjä on 42 "(ja varsinkin suuret yksiköt), ovat valmiita asennukseen ilman erityisiä kiinnittimiä. Laitteiden valmistajat ovat jo ennakoineet, kuinka televisio kiinnitetään seinään ilman kannattimia. Tätä varten laitteen takapaneeli on erityiset "korvat" (Grooves). Siksi television "korvien" asentaminen ei ole kovin erilainen kuin kuvan tai peilin ripustaminen. Pääasia on, että kiinnitin vastaa laitteen painoa. Jos ripustettavia korvia ei ole, voit kiinnittää omat kädet.

  Teemme kiinnikkeen omiin käsiimme

  Jos et aio muuttaa asemaa televisiota käytettäessä, voit tehdä TV: n seinälle yksinkertaisen ja edullisen kiinnityksen omilla käsilläsi.

  32-tuumaisen tai 42 tuuman laitteen kiinnittämiseen on valmistauduttava 4 alumiinista tai teräksestä (televisiokannattimeen) ja 1 pyörään pyörästä. On suositeltavaa alumiinikulma, koska se on helpompi käsitellä. Segmenttien mitat eivät ole tärkeitä, mutta tärkein asia on, että laitteen rungossa ja nurkassa olevat reiät ovat samat.

  1. Jatketaan yksityiskohtaisesti 2 reikää kiinnittämistä varten yksikön päälle ja yläosaan yksi kerrallaan puhujalle. Kiinnitä valmiit osat TV: n runkoon (käytetään M4-ruuveja).

 • Sen jälkeen seinämät merkit tehdään tehtyjen reikien läpi. Kaikki 4 osaa olevat reiät on sijoitettava tiukasti toisiaan vastapäätä, jotta koneen vinoutuminen asennuksen jälkeen ei onnistu.

  Seinään kiinnitettävien osien kiinnittämiseen on mahdollista käyttää halutun halkaisijan ja pituuden omaavia muoviputkia (riippuen laitteen painosta).

  Ennen kuin kiinnität television seinään, sinun on päätettävä kulmat leveys. Sen pitäisi olla sellainen, että seinämän ja television välinen normaali tuuletus on varmistettava. Muussa tapauksessa 42 tuuman teline ylikuumenee, mikä vaikuttaa sen käyttöikään. Kaikki johdot, sähkö ja antenni, voidaan piilottaa kaapelikanavaan.

  TV: n ripustus kipsilevyseinällä

  Mitä tulee TV: n kiinnittämiseen kipsilevyjen seinään, on monia mielipiteitä. Jotkut sanovat, että on mahdollista käyttää tappi-perhonen, toiset - että tämä ei ole luotettava kiinnitys. Käytännöstä huomataan, että "perhosen" ripustamiseksi on mahdollista, että telineiden paino on enintään 15 kg (läpimitta 42 tuumaa). Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää televisiossa 32 tai 42 tuuman seinällä. Muussa tapauksessa suuremman massan televisiot saattavat vahingoittaa kipsilevyä. Selkeyden vuoksi, miten käytä perhonen, näet videon:

  TV: n kiinnittäminen kipsilevyn seinään voi olla luotettavampi tapa: kannattaa käyttää vahvaa magneettia löytää ruuveja, jotka kiinnittävät arkin ohjaimiin ja kiinnittävät kiinnittimen metalliprofiiliin. Voit myös ripustaa TV: n kipsilevyseinä käyttäen pin-ruuvi.

  Tällainen ankkuri voidaan kiinnittää betoniin tai tiiliseinään kiinnityselementtinä (esiporaa halutun halkaisijan reikä). Hiusneulan pituus on valittava ottaen huomioon kipsilevyn etäisyys pääseinästä. Mitä enemmän ankkuri ruuvataan tiiliin tai betoniin, sitä suurempi paino se kestää, koska kaikki kuormitus on tukevalla seinälle eikä etupinnalle.

  TV: n asentaminen seinälle on keskusteltu edellä. Mutta entä jos kipsilevyä ei käytetä suojana, vaan osana? Tällaisen koneen kiinnittämiseksi kalliit laitteet ovat erittäin lannistuneita. Tässä tapauksessa TV voidaan asentaa erityisellä telineellä, alla olevassa kuvassa. Telineeseen kiinnitetty televisio voidaan kääntää molemmille puolille (telineiden ansiosta), eli koko muoto muuttuu liikkuvaksi.

  TV voidaan kiinnittää kipsilevyn seinään, ruuvaa se kiinni putket kiinnikkeen kiinnittämiseen.

  Toinen vaihtoehto, miten kunnolla ripustaa televisio hauras seinä voi olla levyn ja lastulevyn levittäminen, jota voidaan hyvin vahvistaa. Ja jo nauhalla voit kiinnittää hyllyt, kiinnikkeet ja asentaa laitteen. Tämän vaihtoehdon avulla on mahdollista ripustaa suuret paneelit ja suuret massat esimerkiksi käyttämällä 2 rinnakkaista lastulevyä.

  Jos televisiota ei ole asennettu seinälle, kattokiinnitys on hyvä vaihtoehto.

  Kun olet harkinnut eri vaihtoehtoja televisiosarjan asentamiseksi, voit ymmärtää, että tärkein vaikeus, joka saattaa syntyä ennen kotiomestaria, on porata reikiä, valita ja käyttää oikeita kiinnittimiä. Jos epäilet kykyjäsi, on parempi antaa tehtävä asiantuntijoille.

  Paras 2017-TV: n arvostelu, optimaalisten mallien etuja ja haittoja. Hintavertailu, eri merkkien televisioiden toimintojen ja teknisten ominaisuuksien kuvaus.

  Kuinka asentaa TV seinään

  Nykyaikaisilla televisioilla on hyvin pieni paksuus, joten niitä ei voi laittaa suurikokoisiin pöytiin. Yleisin vaihtoehto on ripustaa TV seinään. Tämä ratkaisu on paljon etuja, ja siksi se tuli erittäin suosittu.

  Seinäasennuksen edut ja haitat

  Teknologiakehitys antoi meille erittäin pienikokoiset televisiot, mutta erinomaisen kuvanlaadun - plasma (RPTV), nestekidenäyttö (LCD) ja optiset valodiodit (OLED). Tämä mahdollisti sen, että ne eivät sijoittaisi niitä reunakiviin tai muihin huonekaluihin, vaan kiinnitettäisiin suoraan seinään. Hyödyt ovat ilmeisiä. Ensimmäinen on tilaa säästävä. Toinen - voit ripustaa TV: n sisäänkäynnin alueella, eikä se häiritse liikennettä, josta et voi edes sanoa pienestä yöpöydästä. Kolmas plus - kun seinäkiinnitys on vähemmän todennäköistä työntää tai muulla tavoin vahingoittaa kalliita laitteita.

  TV: n asentaminen seinälle on hyvä ajatus sekä suunnittelun että turvallisuuden kannalta

  Haittoja on myös olemassa. Ensimmäinen - enemmän tai vähemmän kiinteä näytön koon on asennettava yhteen. Paino on 30 kiloa ja enemmän, on vaikea pitää "yhdessä kädessä". Toiseksi - sinun on valittava TV: n laatu seinästä. Massa on huomattava ja sitä on pidettävä jatkuvasti, joten turvamarginaalin on oltava kiinteä. Kolmas - kaikkia seiniä ei voida ripustaa: kipsilevyn, kaasun tai vaahtobetonin kantokyky ei riitä usein. Ellei rakennustöiden aikana ole kiinnitetty luurankolainoja, jotka pystyvät ylläpitämään suuria kuormituksia. Tällaisia ​​tapauksia varten on televisioille tarkoitettuja erikoislaitteita, mutta ne maksavat enemmän, eikä kaikkia niiden massoja.

  Missä ja missä korkeudessa on parempi kiinnittää televisio seinään

  Ensinnäkin sinun on määritettävä seulaseurannan sijainti ja korkeus näytöllä. Olohuoneessa televisio sijoitetaan yleensä virkistysalueelle - sohvaa ja nojatuolia vasten. Tässä tapauksessa korkeus määräytyy huonekalujen suunnittelun mukaan. Sinun on katsottava, että se oli mukava, ja tämän vuoksi näytön keskiosan pitäisi olla suunnilleen henkilön silmien tasolla. Seinään sijoitettavan TV: n korkeus määräytyy kokeellisesti, mutta keskimäärin se on 100-120 cm.

  Makuuhuoneessa lähestymistapa on sama, mutta näytät enimmäkseen makuulta, joten television korkeus on hieman pienempi - noin metri.

  Jos haluat kiinnittää television kunnolla seinään, määritä korkeus

  Keittiössä lähestymistapa on täysin erilainen. Harvoin on aikaa kiinnittää huomiota kuvaan, eikä ole paljon tilaa. Koska keittiössä oleva televisio on tavallisesti ripustettu lähemmäksi kattoa, suluissa on joskus valittava kattotyyppi, ei seinää. Tämä lähestymistapa on toinen etu - erittäin asennettu tekniikka on turvallisempi.

  Osalta sijoittaminen näytön suhteessa katsojaan, sitten määrittää optimaalisen etäisyyden plasmanäyttöjen - 3-4 diagonaalinen TV. Tällä järjestelyllä on sopivaa katsella (normaali näkö). Kaikkien muiden näyttötyyppejä valitaan etäisyys, joka on kätevä, mutta minimietäisyydet annettu taulukossa. Kohti parempaa huonekalut ei ole käytettävissä - on melko epämiellyttävä.

  Valittaessa sijainti TV seinälle on otettava huomioon, että normaalikäyttöön olisi hyvin tuuletettu. Koska asennus kapealla erittäin toivottavaa, vaikka se on uusin suuntaus suunnittelussa - tehdä kapealla kipsilevyä, ja sen roikkua televisiossa. Ääritapauksissa Tämän asennustavan on sallittua, mutta kapealla mittojen on oltava huomattavasti suurempi kuin koko TV - enemmän tai vähemmän ilmaa kierrätetään ja jäähdytetään takaisin pinnalle. Mutta tässäkin tapauksessa, TV voi nopeasti hajottaa - ylikuumeneminen on huono suorituskyky.

  Ripustaa television seinälle tarvitaan poimia aseita. Ensinnäkin tarkastellaan takakansi laitteen. Olisi neljä reikää asennusta asennuslevyjä. Sinun täytyy mitata niiden välinen etäisyys ja post kiinnike valitessaan keskittyä niihin.

  On suluissa, joissa kaikki neljä kiinnitys on kiinnitetty, on universaali, jossa vaakasuuntainen etäisyys vaihtelee.

  On välttämätöntä keskittyä etäisyyden Wizard

  Seuraavaksi valitse tyyppi kiinnike TV:

  • Kiinteisiin asennuksiin. Ne edustavat kaksi levyä - yksi seinälle, toisen seinämän takana TV. Asennettaessa näytön yksinkertaisesti ripustaa levy, seinälle. Kiinnitys vie vähän tilaa, näyttö on lähes vasten seinää. On hyvin vähän välys - 10-20 mm.

  Television ripustamista seinälle kuin kuva - lyhyt etäisyys seinästä on mahdollista avulla kannattimet

  Tällaiset mallit tarjoavat kallistus ylös / alas

  Eri vaihtoehdot ovat olemassa

  Yleisin kiinnikkeet televisiot - tavallista. Paitsi missä tapauksissa on voitava kääntää näyttöä, pohjimmiltaan vain keittiössä. Koska se ei ole mitään järkeä overpay tarpeettomia vaihtoehtoja.

  Sen lisäksi, että television teline on välttämätöntä valita painon ja lävistäjä. Tämä on - yksi tärkeimmistä kriteereistä on turvallisuuden suhteen riippuu siitä.

  Kun olet valinnut paikan TV ja teline, merkitse seinään asennuspaikka. Ennen kuin jatkat, tarkista, että seinä ei läpäissyt viestintä - ei ole johtoja, putkia, jne Tämä voidaan tehdä käyttämällä ilmaisinta johtoja. Jos kaikki menee hyvin, ja johdot eivät löydy, koske seinään kiinnityslevyllä tehdä merkintä jokaisen reiän. Tässä tapauksessa koske tavaramerkkiä oli tasainen. Pienintäkään siirtymä voi aiheuttaa näytön laskevan.

  Mukaan Tick porattu reikiä, jotka on sijoitettu tappien, asennuslevy on sitten sijoitettu ja kiinnitetty ruuveilla.

  Huolellisesti valita paikka

  Getting pariutumisen kiinnityslevyyn. Takana television vastalevy. Se on kiinnitetty olemassa oleviin reikiin takapaneelin. Ne ovat yleensä asennettu kiinnittimet, irrota se ja käyttää asennuksen aikana. Jos valaisin ei ole, valitse se koosta reiät.

  Paneelit on kiinnitetty taka-asennuslevyt

  Turvaaminen vastauksen paneeli, television ripustamista seinälle. Kuten jo aiemmin mainittiin, se on helpompaa tehdä yhdessä - on tarpeen päästä lähtö. Jotta tämä helpompi tehdä, työstää asennuksen ilman näyttöä.

  Vain ripustamalla television seinälle, on mahdollista käsitellä johtoja. Voidaan asentaa standardi pistorasiaan, mutta kaapelit eivät saa rasittaa edes käännyttäessä suurinta kulmaa. Tämä on tärkeää. Siinä kaikki, nyt osaat television ripustamista seinälle käsillään.

  Kotitekoinen suluissa TV

  Jotta ripustaa television seinälle ei tarvitse ostaa erityistä suluissa, joista yksinkertaisin on melko ihmisarvoisen rahaa. On mahdollista tehdä kiinnitys käsillään ja naurettavaa rahaa. Esimerkiksi, kun kiinteä asennus - vain seinään, ilman mahdollisuutta muuttaa kallistuskulma - asennuskiinnikkeitä voidaan jättää reikiä ja pultteja sopivan kokoisia pesurit ja mutteri. Kaikki tämä on joka rautakaupasta. Se kestää yli kuusi kappaletta - kaksi seinään ja neljä ruudulla, ja kaksi pulttia. Takana television haluttuun paikkaan kiinnitä kulmat.

  Kiinnitä kulmat näytön

  Mittaamme etäisyys ylä- ja kiinnitä kaksi seinälle. Kuin seinään tangon pultattu ylös asentamalla mutteri aluslevy. Sitten nämä tapit saatetaan TV. Niiden kustannuksella, hänellä ja pohjalevy ruudulla yksinkertaisesti törmätä seinään, kiinnittämällä se asentoon.

  Asentamiseksi TV seinälle ilman suluissa

  Hyvä idea ja erittäin edullisia. Se voidaan lisätä, että on mahdollista kiinnittää pulttien ruudulla vain nastat alas. Vaikutus on sama.

  Toinen vaihtoehto - käyttää liukulaakerin kiinnitys orret. Ne voidaan erottaa, kuten kuvassa alla. Bent muodossa kirjaimella "T" on suoristaa levy, top porausreiän kiinnitykseen, niin kiinnitä se television takapaneeliin.

  Voit käyttää vetoketjujen ja orret

  Vastauksena levy kiinnitetään seinään. Can - aluksella. Sitten näyttö on kallistettu tietyssä kulmassa alaspäin (kuten tekijä tämän menetelmän). Ja jos et voi edes tehdä viisteellä sivuun, se kytkeytyy päälle oikeaan suuntaan.

  Se voidaan asentaa erillinen baari

  Arvasit oikein, näyttö yksinkertaisesti ripustaa koukkuun lähtö. Se on yksinkertainen ja erittäin taloudellinen. Haittana tässä menetelmässä on joskus kiinnitysreiät on järjestetty siten, että nämä levyt heitä ei liittää. Tässä tapauksessa on tarpeen tehdä uusia reikiä kansirungon (poistamalla sen aiemmin).

  Olen myös sitä mieltä, että ei ole mitään järkeä maksamaan ylihintaa. Suurimmalle osalle keskisuurten televisiot 200 × 200 lähestyy kotimaanliikenteessä

  TV seinäteline

  Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana telereceiver kehittynyt suuri kömpelöitä laatikoita tyylikäs kankaita, ja on vaikea kuvitella modernissa huoneistossa sisustus ilman plasma- tai LCD-TV. Jos aikaisemmin perustaa TV oli jakaa erityinen paikka huoneessa, ostaa valtava jalustalle tai seiso rullia, nyt on tarpeeksi ostaa kiinnike kiinnittämisen seinään ja ripusta TV: tä paikassa sopii sinulle. Mutta roikkuu TV seinälle, sinun täytyy seurata joitakin tiettyjä sääntöjä, joita voit lukea meidän artikkeli.

  Sopivaan paikkaan TV

  TV: n katsominen vietämme lähes kaikki vapaa-aikani. Siksi on tärkeää, että oikein television ripustamista, ei ongelmia visio ja päänsärkyä pitkäjännitteisesti.

  On olemassa useita suosituksia oikeasta asennuksesta television:

 • Keskellä televisioruudun pitäisi olla katsojan silmässä.
 • Poikkeama kulmassa suhteessa näytön, ei pitäisi olla enemmän kuin kymmenen astetta kumpaankin suuntaan.
 • Emme suosittele valitset television kattoon nähdä selälleen.
 • Sen lisäksi, että oikea asento television, on tärkeää tarkastella näytön optimaalisen etäisyyden. Alla on taulukko, jossa on suositeltu television katseluetäisyys riippuen lävistäjä näytön:

  tyyppisiä suluissa

  Päättäminen sijainti, sinun täytyy valita oikea käsi, jonka voit lukita television. Kannattimet litteät televisiot ovat:

  • Taipuvainen. Helpottaa katselua, televisio vahvistettava sellaiselle Telinettä voidaan kallistaa ylös tai alas.

 • Kallistus-kääntyvä. Tämän tyyppinen kiinnike mahdollistaa ei vain kallistaa TV, mutta myös kääntää sen haluttuun suuntaan.

 • Kiinteä. Halvin ja yksinkertaisin asennus ilman mahdollisuutta muuttaa asentoa television.

 • Mobile. Suluissa tämäntyyppisen mahdollistavat tv antaa lähes kaikissa asennoissa. Ainoa haittapuoli kuten suluissa on hinta.

 • Kattoon. Kuten nimi kertoo, tällaiset kannattimet käytetään TV asennetaan kattoon.
 • Yhteensopivuus koot ja standardi VESA

  Poimia kiinnikkeen alla televisiossa, sinun täytyy tietää tarkalleen lävistäjä näytön koko, joka on yleensä merkitty tuumaa. Valmistajat Suluissa yhteensopivuus perustuvien tv minimi ja maksimi koon. Esimerkiksi jos paketti osoitti, että kiinnike on suunniteltu televisioiden välillä 30 ja 60 tuumaa, sitten ostaa sen vain, jos paneeli koko on tällä alueella.

  Monet valmistajat aseiden ja televisiot työ Elektroniset Standards Association - VESA. Standardien mukaan tämän organisaation tehty kiinnike tyyppejä ja kokoja.

  Reiät sijaitsevat VESA-standardin

  Televisiot ovat tehtävä ottaen huomioon VESA standardit, takaseinällä on neljä reikää kiinnityspultit. Nämä aukot on järjestetty kiinnittämiseksi tilan kannattimen. Välinen etäisyys reikien on vakio ja on sopiva useimpiin suluissa. Joten ennen kuin ostat mount television, selvittää minkä tahansa VESA-standardia, se on yhteensopiva ja ostaa mount samalla VESA standardeja.

  Valitsemalla kiinnike television, muista katsoa tiedotteessa tuote kuinka paljon painoa se on suunniteltu. Älä osta kiinnike, jos paino television sama enimmäispaino että se kestää. Muuten edelleen käytössä tämä voi vahingoittaa kehyksen ja television pudota. On parempi maksaa enemmän, mutta ostaa kiinnike 30-50 prosenttia turvamarginaali, sillä silloin voit olla varma, että televisio ei putoa eikä rikki palasiksi.

  kiinnityspultti

  Myös kiinnittää erityistä huomiota ruuviliitoksella, jos niiden ulkonäköä tai seos, josta ne on tehty, ei aiheuta luotat, on parempi korvata ne uusilla. Taulutelevisioiden asia on kallista, joten on parasta pelata varman yksityiskohdissa kuin ostaa uusi paneeli.

  Miten valita mount television, katso myös video:

  Oston jälkeen kiinnike, asennat sen seinälle ja liitä se televisioon. Voit tehdä tämän, voit nähdä asiantuntija, tai asentaa omiin käsiinsä. Itsensä asennuksen, tarvitset seuraavat työkalut:

  • Iskijän.
  • Pora lävistin, jonka läpimitta sopivalla vaarna-ruuvit.
  • Joukko ruuvitaltat.
  • Tasolla.
  • Mittanauha.
  • Lyijykynällä.

  Tekee varmasti on kaikki työkalut ja kiinnityselementit, toimi seuraavasti:

  1. Kynällä, taso ja ruletti poraa asettelu tappien ruuveja. Muista tarkistaa tasolle kohdistusmerkeistä suhteessa toisiinsa, sillä pienikin siirtymä kiinnike, voi lopulta johtaa television pudota.
  2. Poraa reiät rei'itin.
  3. Asentaa pääosa kiinnike seinälle ja kiinnitä ruuveilla, tulpat.
  4. Asenna ohjauskiinnittimessä televisioon ruuvimeisselillä ja ruuveja.
  5. Aseta televisio se ohjaa uriin pääosan telineen. On malleja erottamattomat suluissa. Tällöin koko sarja on asennettu TV, ja koko rakenne laitetaan tulpat. Kun suuri määrä tv, asennusprosessi on parasta tehdä parin kanssa.
  6. Kytke televisio virtajohto ja kaapelitelevisio.

  Työskennellä yhdessä

  Kuten näette, TV asennus on yksinkertainen, mutta riippuen materiaalista, josta seinät ehkä olla toinen kiinnitystapa:

   Vaarna "perhonen"
  • Seinät on tehty kipsilevy. Asennus voi suuresti monimutkainen, jos aiot television ripustamista osio tehty kipsilevyä. Näillä asetuksilla, sinun täytyy löytää sisäinen metalli- profiilin osioihin ja kiinnitä kiinnike sille dyubeley- "perhosia". Ruuviliitos
  • Puuseinät. Puu vahvuus, hieman pienempi kuin tiili tai betoni, mutta Kiinnitä kiinnitys puiseen seinään, se on parempi käyttää sijasta tulppia, yksinkertainen pitkä peltiruuvilla. Vanerin seinät, se voi käyttää myös dyubelya- "perhonen". Pultit läpi kiinnityksiin
  • Seinät on tehty hauras materiaaleista. Jos talosi on tehty kipsistä, huonompaa ARBOLITA tai karrelle estää tässä tapauksessa, asenna kiinnike käyttäen kautta-kiinnikkeet. Ja läpi asennus tehdään reikä seinämän läpi ja sen sijaan, että tapin ruuveja, käyttö ruuvit mutterit ja aluslaatat leveä.

  Miten ripustaa television seinälle myös nähdä video:

  Miten saada teline käsillään

  Yksinkertainen kiinteän kiinnikkeen TV, on mahdollista tehdä omiin käsiinsä. Esitämme sinulle useita valintoja kotitekoisia suluissa.

  Kiinteä kiinnike asennuskiskoon

  tarvitset valmistukseen:

  asennuskisko

  1. Mittaa reikien tv teline ja leikkaa se kokoon.
  2. Jos tehtaan reikä kiskon ole linjassa reikien TV, poraa ylimääräisen.
  3. Jonka koko teline on jo tehty, toinen leikkaus, seinäkiinnitykseen.
  4. Kiinnitä ensimmäinen kisko televisioon ruuvaamalla sen ruuvit.
  5. Jälkiä, seinässä reikä naulan ruuvit.
  6. Poraa reiät poralla tai vasaralla.
  7. Aseta teline seinälle.
  8. Työnnä sijaitsevassa baarissa TV, aukkoon telineeseen seinälle.

  Luotettavampia kiinnitys televisioon, voit lisäksi säätää toinen kiskoparille.

  Talousarviossa kiinnike lautaa

  Sen pitäisi heti tehdä varauksen, että tämän tyyppinen kiinnitys sopii vain pieniin televisiot.

  Jotta puinen teline sinun täytyy löytää:

  • Puiset rima jakso 3-10 senttimetriä.
  • Hanging koukut - 4 kpl.
  • Ruuveilla, jossa on pää muodossa rengas - 4 kappaletta.
  • Pultit kiinnittämiseen hihnoja televisioon - 4 kpl.
  • Vannesahan.
  • Pora.
  • Rulettia.
  • Lyijykynällä.
  1. Leikkaa baarissa kahteen osaan pituudelta television.
  2. Ruuvi, jossa on pää hihnat kaksi ruuvia, jossa on pään rengas. Älä laita ruuveja liian lähelle reunaa television tai telineeseen voi haljeta.
  3. Porata reikiä Kiskojen ja asentaa ne televisioon.
  4. Tee merkki seinälle vastaavasti järjestely renkaita kiskoilla.
  5. Poraa reiät merkkien ja ruuvaa roikkuu koukkuja.
  6. Aseta TV seinälle, laittamalla koukut kehään.

  Kiinnike puisia lautoja

  Jos haluat olla television kallistus alas, laske tanko tehdä 1-1,5 senttimetriä ohuempi kuin alkuun.

  Kiinnike liikkuva metalli

  Tehdä täydellinen joustava varsi kotona, lähes mahdotonta, mutta voit tehdä sen simulointi. Sinun täytyy löytää seuraavat työkalut ja materiaalit:

  • Neliön-osa metalliputken 20x20 mm.
  • Kulmat 25 mm - 4 kpl.
  • Kaksi metallista neliö levy 200x200 mm.
  • Pultit.
  • Mutterit ja aluslaatat.
  • Tulpat.
  • Vannesahan.
  • Pora.
  • Joukko porat metallia.
  • Ruiskulla tai siveltimellä.
  • Musta maali metallituotteet.

  Järjestys rakennusurakoiden toteuttaminen:

  1. Toteutettava metallilevy ja poraa neljä reikää kulmat seinän tulpat.
  2. Toisen metallilevyn tehdä aukkoja vastaavat reiät sijaitsevat takapaneelissa.
  3. Leikataan putki kolmeen segmenttiin. Ensimmäinen seinämä kiinnike liittämiseksi toiseen osaan, joista kolmas kiinnittämiseksi TV. Mitat segmentit riippuvat suunnittelusta kiinnikkeen teitä.
  4. Maali kaikki osat on valmistettu maali.
  5. Kuivaamisen jälkeen keskellä levyn ruuvikiinnittimiin ruuvia kaksi kiinnikettä. Välinen etäisyys kulmat, on sallittava neliöputki liikkua vapaasti. Huomaa, että seinälle lautaselle, asennus kulmat on sijoitettava vaakasuoraan ja tukeen TV pystyssä.
  6. Varmistaa putken segmentit kulmien välissä pulteilla, tehtyään ne porareikään.
  7. Turvata Putkiosien väliset kulmat pultti, sijoitettavaksi putken ja kulmien pesukone.
  8. keskiosa putken pohjasta, aseta kiinnittimet putkien välillä ja yhdistää ne pitkillä pulteilla.
  9. Kiinnitä levy putkien kiristetään seinään vaarnojen ja ruuveilla, sitten liittää kannatin televisioon.
  10. Näytteilleasettaja kulma ja kiristä mutteri.

  Kotitekoinen kiinnike nelikulmaputkella

  Lopuksi minun on sanottava, että jopa kaikkein monimutkaisia ​​kotitekoisia aseita, eivät korvaa voimaa ja luotettavuutta tehtaan tuotteita.

  Toivomme, että kun luet tämän artikkelin, olet saanut paljon hyödyllistä tietoa ja nyt voi varmuudella määrittää television kiinnikkeen kädet!

  Antennien tyypit televisioiden. Mikä on paras antenni digi-tv (DVB-T2). Esimerkkejä improvisoitua antennit tölkkien Kharchenko päässä kaapeli, satelliitti, delta, sik-sak.

  Asennusohjeet kylvyn käsillään. Miten korjata kylpyammeen seinään, tiivistämään saumoja ja tiivistys halkeamia. Asentaminen akryyli, valurautaa tai terästä porealtaat jalat ja korokkeella.

  Miten laittaa lattiaan uritettu levyt omin käsin. Teknologia tehdyn floorboard päälle palkit, betoni ja tasoite.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  70 − 63 =