Kipsilevy kätensä Video

Korjaus vaikeuksitta: miten tehdä kipsilevy

Säästäväinen omistajat ovat yhä pyrkivät tekemään laatua korjauksia omasta, joten herää kysymys, miten kipsilevy käsillään. Askel askeleelta ohjeet ovat alla materiaaliin, ja kuvat auttavat ymmärtämään koukerot prosessin. Vaikka voit muuttaa kodin läsnäollessa minimaalinen rakentamisen taitoja, jos lähestymistapa asiaa vastuullisesti.

Asennus kattoon käsillään: Valmisteluvaiheessa

Aloita korjaus katto on tarpeen valmistella tarvittavat työkalut, hankinta rakennusmateriaalien ja ajoratamaalaukset.

Luettelo työkalut materiaalit

Ennen menossa kauppaan sinun täytyy tehdä huolellisia mittauksia huoneen parametrien, nimittäin leveys ja pituus katon. Tämä auttaa määrittämään materiaalien määrää tarvitaan:

 • Kipsilevy. Vakioleveys arkin - 120, ja pituus voi olla 250 ja 300 cm: n (tässä olisi noudatettava valittaessa mittauksen mukaan tekemät katto). Optimaalinen paksuus levyn tällaisten teosten on 9 mm, ja saa unohtaa, että keittiöt ja kylpyhuoneet erityisen kosteutta kestävä kipsilevy on vihreä.
 • runkoelementtejä. Tämä sisältää katto- 60/27, 28/27 ohjaavat profiilit, suora suspensiot ja yhden tason liittimet (niin kutsuttu "rapuja).
 • Materiaalit laite rungon ja vaipan sen kipsilevy - ruuvit ja ruuvit tulpat.
 • Viimeistelyyn tarvittavat kipsi, johdotus ja mesh hiekkapaperilla.

Soveltaa oikeat markup sitten asentaa kipsilevy, vaativat tietyn joukon työkaluja. Mittaamiseen työ Tarvitsemme tasolaserin, mittanauha ja kulmaviivain. suoraan asennus mahdotonta ilman perforator ruuvimeisseli, erityinen veitsi höylä, jossa on kalteva terä ja sakset metallia. Ja viimeinen vaihe lopettaa Tarvitsemme lastalla, telalla ja siveltimellä.

Tämä joukko työkaluja on kätevää, jos haluat myöhemmin luoda kahden tason katto kipsilevyjen (Ohjeet ja video löytyy täältä).

Tämä vaihe alkaa korkeuden mittaukseen kaikki neljä kulmaa. Alin heistä - vertailukohta, joka määrittää ääriviivat tulevaisuuden ja korkeus kattoon. Doing alkuperäisen tavaramerkin, älä unohda tarpeesta saatavuus liitäntälaatikko tila (Vähintään 5 cm). Onhan mahtuu johdotuksen, valaisimia ja koriste-elementtejä eri apuohjelmia.

Marks tehdään suoraan kattoon olettaen, että kunkin arkin kipsilevy on vahvistettu ruuvit 3 profiilit.

Toisin sanoen, kun levy leveys 120 cm väli katto- tulisi olla 60 cm. Levittämisen jälkeen koko asettelun voi edetä suoraan asennukseen.

Noin huoneen seinien markup tehty reiät väli on noin 50 cm vaarna (jos ne molemmat sijoitettu).

Kun tämä operaatio suoritetaan, on mahdollista mount likattoprofiili (Leikkaa 5 mm lyhyempi kuin pituus katto) ruuveilla ohjaimeen. Koko rakenne on luonnostaan ​​painuma, joten tarvitset kiristä linjauslanka. Keskittyminen niitä ja tarkkailun vaakatasossa, on tarpeen vahvistaa profiilin suspensioille, kun taivuttamalla vapaat päätyy.

Sen jälkeen, runko on tasoitettu, kuitenkin, ei ole vielä riittävän tiukkoja.

Kun kehys on valmis, voit alkaa päällystää hänen Kipsilevyt, mutta tämä tarvitset vähintään 2 Assistant. Yksin nostaa kunnolla kiinnittää ja korjaa levy on yksinkertaisesti mahdotonta. On ammatillinen sisustussuunnittelijan on erityisiä hissit tähän tarkoitukseen, mutta koska olet tekemässä kattoon käsillään, on tarpeen turvautua apua ystävien tai sukulaisten.

Kun vastaava arkki Kipsilevy runkoon, on tarpeen kiinnitä se ruuveilla lisäyksin enintään 15 cm, poikkeamatta sauma, jonka etäisyys a puoli kaksi senttimetriä. kantaruuvit must upotettu pinta kipsilevyä, mutta enintään 1 mm.

Todennäköisesti tämä on leikata levyt veitsellä, ja sitten tehdä leikattu tasossa viistesäteeltään kaltevalla reunalla.

Miten leikata Kipsilevy (video)

 • mitata nauha viimeisen kehyksen jakso pituus;
 • sijoittamalla arkki lattialle, mitata halutulla etäisyydellä ja tunnistaa raja-linja;
 • liittämisestä pala profiilin, leikata alkuun kartonkikerroksen veitsi;
 • kääntämällä kipsilevyä, taivuta sitä, rikki leikkauslinjan;
 • veitsi toinen kerros pahvi leikata.

Hoidon jälkeen tason reuna (jos tämä ei ole mahdollista, ja veitsi), leikata palan kiinnitetty runkoon.

Kun kipsilevy on koottu kokonaan, tulee loppuvaiheessa työtä. Pinta yhdenmukaistaa ja valmistautua maalaus käyttäen Kolminkertainen täyteainetta.

 • aluksi, seos lastalla sovellettu saumat ja aukot hatut ja säätöruuvien.
 • Vaikka tämä pinnoitekerros on korkea, kaikki liitokset kipsilevyä arkkia täytyy nopeasti tasoittaa asennus mesh, hieman vetämällä sitä.
 • Kuivumisen jälkeen katto kitattavan uudelleen, pinnan tasoittamiseksi.

Asiantuntijat suosittelevat kuivaamisen jälkeen toinen kerros käsitellään edelleen kipsi alukkeen suunnittelu, ja sitten levitetään kolmas ja viimeinen kerros täyteaineita.

Kun katto on täysin kuiva, hiekkapaperilla tarvitse kiillottaa kaikki karheus ja väärinkäytösten, saada täysin sileä pinnoite. Viimeinen toimenpide tulisi suorittaa lasit ja hengityssuojain kuten hienoa pölyä muodostuu melko myrkyllisiä.

Miten kitti kipsilevy (video)

Nyt osaat tehdä kipsilevy kätensä ja viittasi askel askeleelta suuntiin, voit alkaa korjata.

Asianmukainen asennus Kipsilevy kattoon käsillään

Kipsilevyjen kattoon edellyttää tarkkaa mittausta ja laskentaa kaikkien vaadittujen parametrien Tietenkin asennus ei siedä antavia, ja jopa pienessä huoneessa tehdä jotain silmässä ei ole sen arvoinen. Yleensä tässä tapauksessa, taso pitkään - se auttaa selvittämään, millaiseen paikkaan pinnan yläpuolella.

Jos sinulla on mahdollisuus käyttää laser tasolla, muista käyttää sitä. Tällöin pinta katto, juuri siirtää nauhaa, määritellä paikkaa, jossa etäisyys katosta laserlinjan on pienempi. Tämä tapahtuu, jos katto on tarpeen nostaa korkealle.

Korjaa katto kipsilevyä käsillään: Työkalut

Ensin valmistella tarvittavat materiaalit ja työkalut.

Näyte lista on seuraavanlainen:

 • sam kipsilevyä. Standardi-koko arkin - 2500-1200 mm. Voit laskea pinta-ala ja ajatella, kuinka monta arkkia tarvitsevat. Levyt kattavat katto voi olla mihin suuntaan tahansa.
 • Profiilit runko. Tällaiset galvanoitu kiskot ja katto profiileja.
 • Tullisuspensioita pintaosan. Ne voivat olla suoria ja roikkuu valssilanka.
 • tulpat - ns nauloja telineeseen. Puiseen kattoon kannakkeet kiinnitetään ruuveilla.
 • ruuvit -klopy Tarvitsevat yhteyden suoraan profiilit.
 • tavanomainen ruuvit. Suoraan asennukseen kipsilevyä arkkia.
 • Työkalut. Tämä bulgaria, vasara, ruuvimeisseli, vedenkorkeus, rakentaa veitsi kätevä ja käsileikkureilla.

Ennen itse katon asennus kipsilevyä, varmista, että sinulla on tarvittavat välineet ja materiaalit

Lista on näyte, mutta se on yleensä Kattokiinnike otetaan näillä materiaaleilla.

Asennus kattoon kipsilevyn (video)

kipsilevy Kattopidikkeet tekniikka

Täten järjestelmän prosessi on tältä: katto layout - suoraan kiinnityskehys - Mount GCR runkoon - lopullinen viimeistely.

 • Ensimmäinen, suuruuden määrittämiseksi alentaa enimmäismäärän maahan. Standard matkan tässä tapauksessa - 100-200 mm.
 • Vesivaa'an (tai voi käyttää laser taso), merkki linja sisäkaton seinät tehdä merkki. Tämänsuuntaisia ​​tarvitse asentaa oppaan profiileja. Väli siteet on 40 cm.
 • Held merkintä asentaa ripustimet. Piirtää rinnakkaista ylittää huoneen, vaihe - 450 mm. Samalla, huomata lyijykynällä, astu ensimmäisellä rivillä - 500 mm. Ensimmäinen merkki toisen poikittaisen rivin - 250 mm etäisyydelle seinästä, seuraava vaihe merkit - 50 cm.
 • Kolmas rivi, ja toinen parittomat rivit merkitään ylös kuin ensimmäisellä rivillä, ja neljäs ja muiden parillisten juovien - sekä toisen poikittaisen linjan. On käynyt merkintä porrastettu. Tämä ehto ruho jäykkyys.
 • "G" Puitteet itsessään on rakentaa voidaan ripustaa tai oppaan profiilien muodossa kirjeitä.

Asentaa tuotemerkin enimmäismäärä määräytyy seuraavien toimintojen sarjaa: merkitä kattoon, asennettava kehys, kiinnitä GCR runkoon, viimeistely

Asentaminen ripustimet kattoon leimaa tappeja tai ruuveilla pistettä. Sitten sinun täytyy korjata laakerin profiileja. Niiden pituus on sama kuin aloituskehyksestä, joka on sijoitettu ympäri huonetta.

Mittaa huoneen leveys, tästä arvosta, vähentää 10 mm - että on pituus profiileja.

Kantoprofiileihin työnnetään haltijat, kiinnitetty yhdellä ruuvilla. Vaakaprofiilit - erittäin tärkeä asia, käytä tasolla.

Asentaminen Kipsilevy kattoon: loppuvaiheen

Kestävyyden Ruhon pieniä poikittaisia ​​profiileja, on tarpeen vahvistaa pitkittäispalkkeihin. Voit tehdä tämän, leikkaa materiaalia paloiksi 400 mm. Liittää nämä palaset sinkitty Poikkitankojen vaiheeseen - 500 mm, rapujen käytetään kiinnittimiä.

Viimeistely vaiheessa kipsilevy Kattoasennuksessa - soveltamalla kitti kahtena kerroksena

Kun kehys on valmis, on tarpeen päällystää:

 • Pöytämuotit runko yksin on lähes mahdotonta, se tarvitsee kaksi paria käsiä. Ensimmäinen ihminen sovittaa toisen - pitämällä levyn itse.
 • Asentaa levyt vastaan ​​seinät toisiinsa päästä päähän, on poikittain pituussuuntaan profiilien.
 • Kipsilevyä runkoon krepyatsamorezami pitch - 200 mm.
 • GCR yhteinen liimattu serpyanku paikka, on välttämätöntä, että pinnan tasaisuus on jälkeen puttying. Aseta ruuvaaminen ruuvit hoitoon.

Seuraavaksi pinta voi olla kitti, tee se kahteen kerrokseen, minkä jälkeen kattoon tai maalata tai tapetoida.

Kipsilevy - luonnollinen materiaali, nimi puhuu puolestaan ​​- + kipsi pahvi, se on turvallisempi ja ympäristöystävällisempi muovi malleja. Se on aina sopiva ja tarkoituksenmukainen, kuten korjauksia tavallisille huoneistoja.

Kattoon asennusohjeet kipsilevyjen: vivahteita

On joitakin yleismaailmallisia vinkkejä, jotka eivät ole vähiten tärkeä. Ottaa metallia, muovia tulpat.

Asentaa kipsilevy voi olla itsenäisesti, tärkeintä - tehdä kaiken oikeassa järjestyksessä

Sähköjohdot reititetään kuvio, joka vedetään etukäteen. Ne eristetään erityisessä aaltopahvin.

Electrocommunications oikea toiminta, aina tarkistaa ennen kehyksen pinnoitus. Pistorasiat ja valot, tarkista työnsä.

Jos katto on ei enemmän lasketaan alle 20 cm, käyttää tavallisia suspensiot. Jos etäisyys on suurempi, käyttää niitä yhdessä segmenttien oppaan profiilin.

Asentaminen kattoon kipsilevy (video)

Sillä ei ole väliä, se on kodin kylässä, esimerkiksi Ilyichevsk, metropoli tai pieni kylä - Kipsilevy tänään demokraattinen viimeistely materiaalia. Hän palveli pitkään, heidän kanssaan ei ole vaikeaa, se on turvallista ihmisten terveydelle.

Jos yhtäkkiä päättää, että purkaminen pahvi-kipsi enimmäismäärä, niin se voidaan tehdä ja yksin.

Teemme kipsilevy kätensä: pyrkimys ihanteellinen tuloksia

Ajattelee, miten suunnitella kattoon kipsilevyn kädet? Jotta asiantunteva henkilö suorittaa tällaisia ​​ajatuksia on helppo ja aloittelijalle - ongelma on ratkaistavissa. Tämä on hyvä tapa säästää rahaa ja ostaa tärkeä taito, jos teet sen ensimmäisen kerran. Ottaa hallitsee kattoon, et vaikea tehdä rinteillä, laiturit, päällystää seiniä tämän materiaalin. Kipsilevy on erittäin suosittu, lähes mitään korjausta ei ole ilman sen käyttöä. Ja on olemassa useita syitä.

Edut kipsilevykatot ↑

 1. Kipsilevyä, levyä, joka käsittää kipsiä, vuorattu pahvi, täysin vaaraton. Hän ei tuota toksiineja ja neallergichen. Siksi enimmäismäärän hänen mestareiden makuuhuonetta, lapset ja muissa tiloissa.
 2. Sen pinta on sileä ja särötön. Täydellinen kuin maalaus tai tapetointia.
 3. Sekä hyvää äänenvaimennusta, lämmöneristyskyky.
 4. Kyky luoda alkuperäisen suunnittelun kattoon, esimerkiksi rakentamista monitasoinen rakenteita stukkotöillä.
 5. Sitkeys (levyt sallitaan taipua, ennen kostuttamalla sitä, ja sitten kuivaamalla lämpimällä ilmalla, jota käytetään leikata kaarevia pintoja).
 6. Auttaa piilottaa viestintää (ilmastointikanavien, vesijohdot, erilaisia ​​kaapeleita), käytä sisäänrakennettua lampputyypit.

Joten, kun otetaan huomioon kaikki edut, jotka olet päättänyt varustaa kattoon on käyttää tätä kangasta. Seuraavassa vaiheessa sinun täytyy valita hänen tiettyä lajiketta.

Lajikkeiden kipsilevyä, niiden ominaisuuksia ↑

 • GCR - kipsilevy, edessä molemmin puolin pehmeän pahvi liimataan pintaan kipsi. Vakiopituus kuten levyt voivat olla, ja 2000, ja 2500 ja 2600, ja 2750, ja 3000 mm ja sen leveys - 1200 mm. Paksut ne ovat 12,5 ja 9,5 mm. Sillä asuintiloissa on parempi käyttää 9,5 helpottaa painon rakenteen. Hän sijoittui harmaa pahvi.
 • GKLO - palonkestäviä kipsilevy. Sitä ei yleensä käytetä asunnoissa, mutta vain tehtaissa, viimeistelyyn ilmanvaihtokanavien, viestintä akselit.
 • Kipsilevy - vedenkestävä kipsilevyn. Käytetään kylpyhuoneet ja keittiöt, kylpyhuoneet, mutta vain, jos ilmanvaihto ja suojelu etupinnan vedeneristys yhdisteitä, keraamisia laattoja, vedenpitävä maalit, pohjamaalit, tai keraamisia laattoja. Viimeistelty vihreällä pahvi.
 • GKLVO - kosteudenkestävä kipsilevy lisääntynyt palonkestävyys. Siinä yhdistyvät ominaisuudet kaikkien edellä.
 • Gols - kipsi arkkia. Ne eivät ole päälle liitetään pahvi. Kipsin erityinen selluloosarevintämassaa kirjallisuudessa. Tällaisia ​​levyjä on korkea kovuus ja liekki. Ne vastaavat vakiokokoisia tavallisen levyn, mutta niiden suurempi paksuus - 6 tai 10 mm.
 • GVLV - kosteudenkestävä kipsilevyjen.

Asennukset alaslasketun katon ↑

Tämä rakenne 4 peruselementtiä:

1. arkkia Kipsilevy.

2. Katto ohjaavat profiilit UD (28-27 mm) ja katto- tärkein CD (60h27 mm). Oppaat - kiinnitetty seinään juuri katon alapuolella pitkin koko tilan ympärillä kehä. Ne on asetettu pääasiassa kantavia profiileja (pitkittäinen). Niiden välillä on tärkein sekundaarinen (poikittainen) kohdat. Arkkia Kipsilevy on liitetty tähän profiiliin (pitkittäiset ja poikittaiset). Ne löytyvät C-muotoinen kaareva reunat, pituus- poimut ja jäykisteitä.

3. suspensio suora (yleinen) ja puristin. Yleisimmin käytetty suoralla henkarit U-muotoinen, jotka on liitetty tärkeimmät kattoon, ja se on jo liitetty tärkeimmät profiileja. Suspensiot ovat usein reikiä sivuosiin. Näin ne voivat kiinnittää profiilin eri korkeuksilla ja oikaistaan.

4. Kytkentäelementit: ankkurit ja tappien, avulla, jotka on kiinnitetty kattoon suspensioiden, kiinnittimet taskurapu - sitoutunut pituussuuntainen perus- poikittainen profiilit ankkureita, jotka kiinnittävät seinä ohjaavat profiilit.

Tyypillisesti, kehykset, joka koostuu profiileja suspension, jaettu kahteen tyyppiin: yhden tason ja monitasoinen.

Kipsilevykattoihin vastaavasti myös.

Asentamista varten kipsi enimmäismäärä, tarvitset seuraavat työkalut:

 1. Tason (edullisesti vesi)
 2. rulettia
 3. Pora vasara eri suuttimien sekoittamista ratkaisu poraus (pora) katkaisemiseksi tarvitaan reiät kalusteet)
 4. ruuvimeisseli
 5. Yksinkertainen kolmio tai neliö (mitata kulmat)
 6. Paint haketus johto tai lyijykynällä
 7. rakentaminen vannesahan
 8. siimat
 9. kone
 10. Paikalla kattovalaisin

Sillä loppuvaiheessa tasoitus kattoon tarvitaan:

 1. hiekkapaperi
 2. lasta
 3. caulking
 4. rakentaa veitsi
 5. container täyteaineita
 6. jäykistysnauha

Miten saada kipsilevyjen: askel askeleelta ohjeet ↑

Kun kaikki materiaalit, työkalut ja komponentit valmistetaan, olet valmis asennettavaksi.

1. Selvitä ensin, miten uusi enimmäismäärä on alle perusta. Ainakin täytyy uhrata 10 cm, koska standardi sisäänrakennettu lamppu kestää 9 cm.

2. Tee jälkiä seiniin ympärillä kehä kiinnittämiseksi oppaan profiileja. Näihin tarkoituksiin, kaikissa kulmissa toimenpiteen korkeus huoneen. Valitaan pienin kulma, Huomaa tarvittava etäisyys lattiasta (juuri lattian yläpuolella, mutta ei katto), on merkitty vaaka seinää pitkin käyttäen vesi tasolla. Linjat voidaan taistella maali johto suunnitellusta tasosta pistettä.

3. seinä riviä poraa reiät tulpat seinään korkeutta 30-40 ms ja kiinnitä opas profiileja.

4. Nyt, kattoon suspensioita kiinnitä jaolla 60-70 cm, aikaisemmin esitettyä samansuuntaiset viivat, ts tehdä ulkoasu, joka ohjaa.

5. Aseta avain ohjaimeen profiileihin.

6. Kiinnitä perusprofiileja suspensioon, ja sitten taipuu ne. Sileys, on toivottavaa vetää langan tai johtoa.

7. Tärkein profiili on kiinteä toissijainen ydin profiileja. Ne ovat kiinni paikoissa, joissa aiot liittää arkkia Kipsilevy. On käynyt ilmi, eräänlainen metalliverkolla, joka on yhden tason kehykseen.

8. lankojen tulevia viestejä. Älä unohda leikata ura, johon kaapeli pidetään. Urat on sijoitettu seinän kytkin kattoon. Kaapelin seuraa johdot katossa, vapauta lankoja varten putket ennalta määritellyissä paikoissa.

9. Seuraava askel - vahvistamisesta kipsilevy runko.

Sen jälkeen, kun metalli runko on rakennettu, on tarpeen liittää gispokartonnye arkkia. Tämä on monimutkainen menettely, joiden toteuttaminen on jaettu useita vaiheita:

1. Leikkaus käyttäen handsaw - ad hoc, jossa pienet hampaat (eli tavallinen toimistotehtäviä veitsi). Se on parasta leikata arkit 120h250 tai 120h125 ks. Pääasia on, että niiden päät levyn olivat täsmälleen viitekehyksen rima. Levyt täytyy olla tasaisella pinnalla (edullisesti pöydälle) vaakasuunnassa. Kauempana taso spend kipsilevyjen etupuolella veitsellä. Siirrä sitten levyn pois pöydästä ja säröillä se. Käännöksen jälkeen ja leikkaa pahvista toiselta puolelta.

2. reunat on muodostettu sen jälkeen, kun leikkaus, käsiteltiin tasossa. Hänen pitäisi saada tasainen ilman taukoja. Kaikki ulkonevat reunat leikataan terävällä veitsellä.

3. Leikkaa reiät sisäänrakennettu valaistus ja katto ruusukkeita. Havainnot on mitata määrittämällä tarkka sijainti levyn, merkitse ja leikataan porakoneella oikealla suuttimen tai rautasahalla. Jos kautta Kipsilevy kulkee putki, on tarpeen tehdä reiän halkaisija > 10 kuin putken läpimitta.

4. Viimeistely kattoon kipsilevy. Kipsilevyt voidaan kiinnittää kehyksiä kahdella tavalla: pitkittäiset ja poikittaiset. Kiinnitykseen poikittainen ne ovat kohtisuorassa päälaakeri metalli profiilit. Kun pituussuunnassa - rinnakkain päälaakerin profiileja. Jos on olemassa lisälistan, kiinnitys levy on tarpeen jatkaa niiden kulma kahdessa kohtisuorassa suunnassa. Jos ylimääräistä Reshetin ei, niin kiinnitys johdetaan levyn pään tai keskustasta. Ruuvit asennetaan 10-15 mm: n päässä reunasta arkkia. Ruuvit on asennettu edessä levyn pinnan ja kohtisuorassa niin syvälle, että niiden päät eivät kyenneet lävistää kartonki ja eivät työnny etupinnan päälle. ne tulisi myös sisällyttää metallirunkoon > 10 mm: n syvyyteen. Pituus ruuvit on valittu, perustuu kokonaispaksuus suunnitellun kipsin vaippa. Suurin sallittu etäisyys yhdellä ruuvilla toiseen - 150 mm. Tämä määrä voidaan kaksinkertaistaa, jos useita takki levyt. Ohjausprofiilin ruuvit on asennettu lähemmäksi takaseinään, sitten ruuvi voi taipua hyllyn profiilin sisällä. Pahvi ei pidä epäsiisti paikoissa, joissa ruuveja kiinnitetään. Jos ruuveja muotoaan tai on sijoitettu vahingossa, sitten ne poistetaan ja sijoitettu välimatkan ole uusi < 50 mm sitoutumiskohdan onnistu.

Tärkeää! Nivelet levyjen on aina sijoitettava profiili

Kipsilevyt ei tarvitse tehdä hyvin lähellä seiniä. Kuilu on parempi olla kitti, ja peitä katon alueella. Sitten, laajentamisen tapauksessa levyt voidaan välttää katto-kanta. Suoralla mount levyt kattoon täytyy työskennellä yhdessä, tai käytä samaa rekvisiittaa.

Levyt olisi vaakasuorassa säätää toisiinsa ja kiristämällä ruuvit runkoon.

Tärkeää! Ennen asennusta kipsilevyä ei pitäisi < 2 päivä täydellistä lepoa huoneessa, jossa se asennetaan. Sitten hän saa kosteutta ja lämpötilaa huoneen.

5. tiivistys nivelet. Ei ole tarpeen kitti välittömästi. Odota 2 päivää. Sitten tarkista nivelen viat ja niiden poistamiseksi. Pinta puhdistuu hiukkasia ja pölyä. Paremman käytön vahvistaminen nauha, saattaa se kaikissa nivelissä. Se estää halkeilua. Jos käytät kallis, laadukas kipsi, niin se on riittävä hoitamaan ainoastaan ​​nivelet (ja sitten maalattu lasikuitu aseen), jos halvalla - niin se olisi kitti koko katon, ja sitten tehdä maalaus telalla. Toimenpiteiden sarja:

- puhdista sauma, kostuta reunat niiden alkua kitti nivelet, painamalla sitä lastalla;

- jolloin pohjakerros kitti, lay vahvistaminen nauha, painamalla sitä lastalla. Älä jätä ilmakuplia. Pinta nauhan ohut kerros kitti ja odottaa täydellinen kuivaus;

- hiottu liitokset hiomapaperilla;

- takki kitti kuiva-pre-kerros;

- käyttää yhtä planarization kerros lastalla, ja niiden annettiin kuivua;

- poistaa väärinkäytöksiä hiekkapaperilla.

Laitteen toisella tasolla katto ↑

 1. Suunnitella tulevaisuutta, piirtonäyttö luku, hahmotella sen kattoon.
 2. Vallata ensimmäisen katon korkeus toisen tason.
 3. Kiinnitä opas profiilin.
 4. Asennuksen pääkiskolla toiselle tasolle pääkiskolla, reunat ensimmäisen jäykistyminen.
 5. Taivutussäde profiili vaadittua osissa.
 6. Laimentaa johdot alla valot.
 7. Scrollsaw levy haluttuun muotoon ja kiinnittää se, kuten ensimmäisessä kerroksessa.
 8. Scrollsaw kipsilevyä nauhat ja sulje kotelo.
 9. Asenna valot.
 10. Rappari.

Jos noudata yllä olevia ohjeita, kysymyksiä kuin korjata Kipsilevy kattoon, pysyy. Voit tehdä kaiken huolellisesti ja tarkasti. Tarpeeksi kärsivällisyyttä, vaivaa ja voit saada erinomaisia ​​katto rakennus-, tehty omin käsin.

Asennuksen aikana katon kipsilevyn, betoni, olin ongelmana upottamisen lisäreikää alla valot. Tarkemmin sanottuna: on kaksi ylimääräistä neliön reikää katto valot 40 x 40 cm ja kaksi pyöreää reikää 90 mm halkaisijaltaan. Voisitteko antaa tietoja, mieluiten yksityiskohtainen askel askeleelta ohjeet koko prosessin kytkemällä reikiä? Video myös ei satu.

Tein kipsilevyn toinen vuosi vuonna 2008, jolloin se alkoi massiivisesti käytön kaikenlaisilla rakentamisen ohjelmia. Tehty ilman hienouksia, vain joka pitää valot kattoon ja katto oli tasainen. Artikkelissa ei sano, mutta päällikkö, käytä suojaa silmien ja käsien, äläkä pidä rakennetta, jossa langan ruuvi. Arpi sormeen pysyivät edelleen typeryyttäni.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

65 + = 71