Kipsilevy makuuhuoneessa

Katot kipsilevyjen makuuhuoneet: valokuvien ja muokkausta

Moderni päättyy tilat mahdotonta ilman käyttöä kipsilevyn. Tämä materiaali on suosittu sattumalta. Pehmeyden vuoksi ja sitkeys, levyt voidaan leikata palapeli, mutka ja tuppi lähes millä tahansa pinnalla. Hyvin usein tämä materiaali päällystää alakaton suunnittelu, joka voi olla yksinkertainen tai monitasoinen. Esimerkiksi on mahdollista rakentaa yläraja makuuhuoneeseen kipsilevyn: valokuva ja kuvaus asennus ei ole vaikea löytää.

Yhden tason katto

Mitkä ovat enimmäismäärät makuuhuoneet kipsilevyn: valokuvien ja vaihtoehdot,

Paras tapa tasoitus katto - on laite alakattojärjestelmään. On olemassa monenlaisia ​​viimeistely Vuorausmateriaalit tällä grafiikalla, mutta harkitsemme halvin ja yleisin niistä - kipsilevy. Makuuhuone on huone, jossa yläraja paitsi käytännöllinen, mutta myös kaunis muotoilu. Enimmäismäärät makuuhuoneessa kipsilevyä, kuvia vaihtoehdot, joita silmiinpistävää niiden monimuotoisuus, on jaettu eri tyyppiä:

 • Sisarusta alakaton kanssa asennusprofiilit U-muotoinen kiinnitys suoraan lattialle laatat. Useimmiten asennettu asuintiloista;

Kipsilevy makuuhuoneessa

 • yhden tason kattoon, jossa asennus ripustimet on kiinnitetty levyjen päällekkäin. Asenna tämän tyyppinen teollisuus- ja liikerakennusten korkeat katot;

Vahvistamisesta enimmäismäärä henkarit

 • monitasoinen rakenne, jossa on yhdistetty tyyppinen runko asentaa. Alempi kerros voidaan muodostaa suoria viivoja tai olla mikä tahansa kaareva muoto.

Vinkki! Kun matalalta seiniä ei tarvitse valita tyypin monitasoisen rakenteita. Rakentaminen katto vähentää huomattavasti korkeutta huoneen, joka tekee löytää se epämiellyttävä. Kaunis katto voidaan luoda samalla tasolla.

Asennus yksikerroksinen katto makuuhuoneessa käsillään

Jotta omia katto makuuhuoneessa, sinun täytyy varastoida tarvittavia välineitä ja materiaaleja. Tarvitset:

 • kipsilevy. Sen vakio pituus ja leveys 120h250 cm, paksuus on 0,6-0,8 cm. Tämä on kivikaton. Toisin kuin seinään, se on ohuempi ja kevyempi. Tarvittava määrä arkkeja lasketaan neliön huone, pyöristettynä. Asennettaessa monitasoinen katot monimutkainen laskenta. Tässä tapauksessa on tarpeen ottaa huomioon alueen sivupintojen;

Laatikko Kipsilevy kattoon kehä

 • Profiilia CD ja UD. Se on valmistettu pehmeästä metallista. Avulla rakentaa koko runko katon muotoilu. Profiili on 350-400 cm: n pituisia;
 • U - muotoiseen kannattimeen. Yleisessä kielenkäytössä niitä kutsutaan peshkami. Ne on valmistettu samasta metallista kuin profiilit itse;
 • ruuvit, ruuvit, vaarnat;
 • kitti;
 • valaistus ja johdotus heitä;
 • veden taso, jonka pituus on suurempi kuin lävistäjä huoneen;
 • choklayn - erityinen lanka metyleenisinisellä, mikä estää taso vaakasuora viiva;

Kohdevalo makuuhuoneessa

 • vasara ja ruuvimeisseli;
 • Rakentaminen veitsi;
 • Leikkuri leikkaamalla reikiä kalusteet;
 • mittanauha, taso, lastalla.

Alakatot kipsilevy: valokuva, design eri huoneissa. Ominaisuudet kipsilevykattoihin laitteen eri tiloissa. Tyypit katto.

Nämä työkalut ja materiaalit tarpeeksi rakentaa makuuhuoneen katto kipsilevy. Kuvia eri kokoonpanon vaiheista ei satuta lisätä tähän luetteloon.

Vinkki! Kun ruuvaaminen ruuvit kipsilevyä, käytä erityistä suutin, jossa rajoitin. Tämä estää paperin repeytyminen.

Valmistelevat työt ja merkintä

Ennen merkittävien töiden välttämätöntä valmistaa seinät ja katto perusta. Tätä varten pistimen katosta hylkivät kappaletta kipsi, jotka ovat huonosti pidetty. Jos on pyöristys, poista ikeen myös seinien väliin ja kattoon. On tarpeen varmistaa, että kiinnitysprofiili seinät olivat sileitä.

Kukka kipsilevyjen lasten makuuhuoneessa

Jotta oikea layout, sinun täytyy käyttää vedenkorkeus. Voit tehdä tämän, etsi kulma, jossa katto sijaitsee alimmassa kohdassa. Mark laittaa niin että runko pohja on osoittautunut vähintään 25 mm katosta. Tästä merkki, ja aloittaa työskentelyn tasolla. Tämä tulisi tehdä yhdessä. Yksi henkilö pitää vedenpinta ensimmäisen merkin ja toisen asettaa merkin jokaisen jäljellä kulmat.

Puun ja Kipsilevy kattoon viimeistely

Kun havaittu taso kaikissa kulmissa, pisteet on yhdistetty suorilla viivoilla läpi choklayna. Seinäkiinnitykseen profiili on UD. Hän ruuvattu ympäri kehä makuuhuoneessa niin, että sen alareuna on yhtenevä tasolla linjat. Kun kaikki osat on ruuvattu, sinun täytyy löytää oikea kulma huoneeseen. Häneltä asennetaan kipsilevyä.

Katto on maalattu kiiltävä ruskea maali

Oikean kulman välein 50 cm. On huomattava kattoon tilaan, jossa tulee olemaan likattoprofiili CD. Sama pätee vastakkaiseen seinään. Symmetrinen pistettä seinät kytketty rinnan segmentteihin, jotka voivat estää choklaynom. Näiden segmenttien läpi 50 cm. Ruuvataan U-muotoiseen kannattimeen. Profiilit CD työnnetään reunat seinäprofiilit UD ja johdetaan sisällä peshek. Tällöin keskus kunkin profiilin nostetaan 2-3 cm ja mutkia lähellä U: n muotoinen kiinnike.

LED kattovalaisimet

Across CD profiilien tiukasti vedä lankaa UD profiileja. Se toimii tasolla. Sitten yksi katto- asetetaan narussa ja kiinteä ruuvit peshkah. Kun kaikki peshki ruuvata profiileja, voit alkaa kehystää päällystää kipsilevy, mutta ensin täytyy tuoda johdot paikoissa, joissa on valot.

Kipsilevyä viimeistely makuuhuoneessa

Arkistointi kipsilevyjen

Asennus kipsilevy katto makuuhuone, kuva, joka ei petä ystävillesi, sinun täytyy tehdä oikein. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tiukasti etäisyyttä katto-. Se olisi täsmälleen 50 cm. Koska pituus arkki 250 cm, levyn osuu 6 profiileja. Kuusi viimeistä hän sulkee vain puoli. Toinen osa sulkeutuu seuraavan arkin.

Sisarusten katto makuuhuoneessa

Vinkki! Jos huone ei sovi kokonaisluku kipsilevy arkkia, on tarpeen ensinnäkin korjata. Sitten mitataan jäljellä olevan matkan ja arkkeina lattiaan, ja sitten työn loppuun.

Laaja rajalla kehä katto

Kiinnitys kipsilevyt runkoon ruuveilla 25 mm: n pituinen. Yhdelle arkille pitäisi jättää noin 60 kappaletta. Kierrä ruuvit täytyy olla hyvin varovainen, ettei vahingoita levyn. Tässä tapauksessa yläraja olisi hieman upotettu.

valonheittimet Katto

Kun kaikki levyt on jätettävä kitti nivelet ja paikkoja kiinnitysruuveja. Tämä voidaan tehdä millä tahansa kitti seoksia tai valmiin täyteaineena. Keinona soveltaa kapea lastalla.

Making korkea katto makuuhuoneessa

Valaistus makuuhuoneessa pitäisi olla erityinen. On olennaista, että se on säädettävä kirkkaus. Voit käyttää tärkeimmät kattokruunu tai lampun ja riippumaton valopisteitä. Vahvistamisesta kattokruunu katosta tavalliseen tapaan, mutta asettaa kohtaan upotettavia valaisimia on hiottu nasverlit oikea määrä reikiä, jotka vetävät johtoja. Näissä reiät valmistumisen jälkeen viimeistely haluat lisätä itse kalusteet.

Suunnittelu Kipsilevy yläpuolella pääty

Vinkki! Kuten käyttöelin kohdevaloille on edullisinta käyttää LED. Vaikka ne ovat kalliimpia kuin hehkulamput, mutta erittäin kirkas ja kuluttaa merkittävästi vähemmän virtaa.

Kattorakenteen kipsilevy

Viimeistely kattoon kipsilevyn

On monia tapoja viimeistely katot kipsilevyjen makuuhuoneeseen. Kuvia Joissakin suoritusmuodoissa voi kannustaa joitakin mielenkiintoisia ajatuksia. Yleisin vaihtoehto on tapetointi ja maalaus lateksimaalia. Lisäksi sisäkaton voidaan antaa nestettä tapetti tai laittaa sitä koriste kipsi. Ennen kuin viimeistely on suositeltavaa laittaa arkkia useita kerroksia pohjamaali.

Tilavuuselementit kattoon

porrastettu kattoon asennettava tekniikka ei ole kovin erilainen kuin edellä tarkasteltujen. Kuitenkin rakentaa paljon vaikeampaa ja se vaatii taitoa, sillä tehdä ennalta kuvio. Asennus kaareva katto tarjoaa raidat taivutus kipsilevyä leikata sivupinnat. Tämä voidaan tehdä helposti, jos kostuta nauhat veteen. Polvimuodolla leikataan veitsellä tai palapelin.

Kaunis ja toimiva katto makuuhuoneessa voidaan tehdä niin yksinkertainen materiaalia kipsilevyä. Tarvitset vain hieman kärsivällisyyttä ja taitoa saada sen korkea laatu, kaunis ja turvallinen.

Alakatot makuuhuoneet. Photo vaihtoehtoja. Valinta valaistus

Alakatot kipsilevy: valokuva, suunnittelu eri huoneissa

Duplex kipsilevykattoihin, valokuvia ja kuvaus

Split-tason enimmäismäärä olohuoneessa kipsilevyn, valokuva sisätilassa

Kipsilevykattoihin huoneessa: kuvia, ominaisuuksista, asennus kättensä

Kipsilevykattoihin keittiöön: valokuvien esimerkkejä ja vinkkejä valitsemalla tyyli

Katto makuuhuoneessa kipsilevyjen: suunnittelu, kuva 7

Kipsilevy käytetään seinien ja kattojen, kaavoitus tilan avulla tyylikäs osioita. Kipsilevykattoihin makuuhuoneeseen olla erityinen rooli sisustus, niin hyvä levätä ja hyvä nukkua vaaditaan erinomainen äänieristys ja mukava ilmapiiri.

Kipsilevy - yksi yleisimmistä rakennusmateriaalien käytetty korjaus, jonka on etuja, kuten ympäristöystävällisyys, erinomainen äänieristys, asennuksen helppous, yhteensopivuus muiden rakennusmateriaalien ja valaistuksen, alhaiset kustannukset.

Suunnittelu kattorakenteisiin voidaan melko kirjavaa. Tyypillisessä Hruštšov paremmat valmiudet yhden tason katot valmistettu kipsilevy, kun taas korkeus huonetta stalinkas ja moderneja rakennuksia voit luoda monitasoinen muotoilu, erittäin suosittu joukossa ovat:

Yhden tason enimmäismäärät makuuhuoneessa

On tärkeää valita oikea GCR - säännöllisesti tai vedenpitävä hydrofobisiin lisäaineita, jos on olemassa vuotoriski ylhäältä.

Pieni makuuhuone katto voidaan varustaa taustavalo, joka tulee olemaan ylimääräinen valaistuksen lähteen ja sisustuselementti. Suspensio suunnittelu on asennettu metalli- profiilin, joka vähentää korkeus huoneen vähintään viisi senttimetriä, mutta tämä puute voidaan korjata käyttämällä seuraavia tekniikoita:

 • värjäys kattoon, päättynyt kipsilevy, vaaleat värit viileitä värejä;
 • käyttäen kapea peili insertit design reunat;
 • Katon viimeistelyyn hämärässä taustakuva pystysuora kuvio.

Erittäin tehokas tekniikka - koristelu kattoon. Visuaalisesti lisätä korkeutta mallia suuret kukat, teki kaksi tai kolme sävyä vaaleampi kuin värin kattoon.

Riippuva kattokruunut olisi hylättävä hyväksi tasainen katto lamppu, neliö, suorakulmainen, soikea tai kuva valopaneelit kukka kuvio.

Trey katot pieni makuuhuone

Duplex kattorakenteisiin pieni kokoinen makuuhuoneen joskus luoda näyttäviä visuaalisia vaikutus volumetrinen tila, joka saavutetaan virtaa linjat upotettu valaisimet tietty konfiguraatio tasoja, jolloin toinen elementti katto peittää pienen osan ensimmäisen pinnan. On monia tapoja luoda visuaalinen illuusion enemmän tilaa pienessä huoneessa, yleisin joista kirjataan:

 • vyöhykkeinen rakenne, jossa toisen tason tavanomaisesti erottaa kastike kapea vyöhyke, ikkuna, parveke ovi, tv istuimet ja sohvapöytä päässä tila, jossa sängyssä bedsides ja pystysuora valonlähteet - lamput tai seinään asennettu ajoneuvon;
 • kihara diagonaalinen rakenne, jakamalla huoneen kahta eri kokoa;
 • kapea laatikko sisäänrakennetulla valonheittimet kehystys enimmäismäärä on noin kehä.

Tajunnut toisen tason suunnittelu näyttää erityisen hienostunut.

Suuri merkitys lisäämiseen visuaalisen tilaa on väri katto ja seinät. Erittäin tyylikäs ulkonäkö pastelli alue, käyttö 3D-kuvia, jotka heijastavat elementit sisätilojen makuuhuone.

Toinen taso voidaan leikata vastaamaan seiniin, tärkein - kevyempi.

 • beige väri sopusoinnussa kerma ja vaaleansininen;
 • persikka - vaalean vaaleanpunainen ja vaaleankeltainen;
 • Malakiitti - vihreitä ja väri jade.

3D-kuva taivas, galakseja, delfiinejä hyppää pois vedestä on kattorakenteiden luovat tunteen rauhaa ja hiljaisuutta.

Kipsilevyjä tilava makuuhuone

Hyvää omistajat tilavia huoneistoja jätetään lähes rajattomat mahdollisuudet viimeistely kipsilevykattoihin. Jotka voivat nauttia korkeus sisustaa makuuhuoneen yhden tason katot. On kuitenkin olemassa enemmän mielenkiintoisia vaihtoehtoja:

 • duplex kompleksi, jossa on runsaasti koostumusten ja muotoinen ripustettuja elementtejä rakenteita;
 • monimutkainen monitasoinen rakenne stukko, kuvioituja tai koriste-insertit maalattu, on toivottavaa määrittää osoite, johon alalla.

Yksi suosituimmista koostumukset monitasoinen - kelluva katto, jolla on epätavallinen mallijärjestelmän kiinnityselementtejä, jonka kautta syntyy vaikutus höyryssä tasot ja yksittäisten fragmenttien alapuolella tärkein kattoon. Suunnittelu kelluvat elementit voidaan erikoisin - ripustetaan geometrisia muotoja värejä.

Valosuunnittelu makuuhuonetta kattoon kipsilevy

Kahden tason tai monitasoinen katto makuuhuoneessa voidaan varustaa auki ja piilotetut valonlähteet erityyppisiä, jonka muotoilu on riippuvainen tyyli sisustus huoneen.

 • Tulevat valonlähteet on asennettu yhteen enimmäismäärän kanssa ja voi olla valonheittimet, tasaisin välein kehän ympäri toisen tai kolmannen tason ympäri Keski lamppu tai kattokruunu epätavallinen muoto, tai keskittyneet tietyille alueille muodossa kuvioita, lähettämiä katkoviivoilla.
 • Piilotettu valaistus - LED tai halogeenilamppu nauha - on asennettu erityinen kapeampiin kattorakenteisiin tai voidaan järjestää päälle kelluvien elementtien, valaiseva kattoon.

Makuuhuone muotoilu piilotettu valaistus voidaan kehittää itsenäisesti tai katsella valokuvia verkkosivujen omistettu sisustus, joka esittelee kaikenlaisia ​​kipsilevykattoihin makuuhuoneet.

Kipsilevy makuuhuoneessa (68 kuvat)

 • kattojen koristeluun makuuhuoneessa on merkittävä rooli luomisessa kokonaisvaltaista sisustus. Olisi toivottavaa, että pinnoite on täysin sileä, luotettava ja kestävä, mutta ei liian kallis. Kaikki kriteerit on paras täyttää Kipsilevy - suosittu suojakuoren materiaalin muodossa kartonki- täytetty liimakerroksen. Hän on uskomattoman käytännöllinen ja helppo työskennellä, jolloin voit nopeasti huomaamaan mitään suunnittelusta. Moderni katto kipsilevyä makuuhuoneessa tulevina vuosina tulee olemaan todellinen koristelu huoneeseen.

  Edut ja haitat enimmäismäärän GCR

  Vaikka tavallinen kipsi ja sitten alkaa peitetään halkeamia ja murenee, kipsilevyä voi säästää moitteeton ulkonäkö vuosikymmeniä. Ainoa asia, joka voi vahingoittaa tätä materiaalia - kosteuspitoisuus, mutta makuuhuoneet ovat yleensä hyvin suojassa sen vaikutuksista. Kuitenkin, että raaka kulma yksinkertaisesti valita kosteutta kestävä levy - ja ongelma on ratkaistu.

  Kun otetaan huomioon, että huoneen nukkumiseen 1/3 ihmiset ovat kaiken aikaa, tärkeä tekijä hyväksi kipsilevyn on sen ympäristöystävällisyys. Toisin kuin vaahto muovi paneelit ja venytys PVC-rainat sisältävät öljytuotteiden, se on kokonaan koostuu luonnon materiaaleja - mineraalit Jauhetun selluloosan ja kalsiumsulfaatin. Orgaaninen aines johdetaan esteettömästi kosteutta ja ilmaa, jolloin huoneilmassa pysyy mukava.

  Toinen tärkeä etu kipsilevyn - estetiikkaa ja helpottavat käsittelyä. Se on helppo leikata ja taivuttaa mahdolliset muodot, porata reikiä, joten asennus kaikkein monimutkaisia ​​kuvioita. Pienen painon, ruuveja tiukasti kiinnitetty profiilin eikä luo suurta taakkaa päällekkäisyys.

  Ainoa haitta tällaisen päättyy on todellinen lasku katon korkeus - 10-25 cm, riippuen levyn paksuudesta (tavallinen 9,5 tai 12,5 mm), ja joiden väliin jää rako. Kuitenkin, kipsilevyjen voi piilottaa johdot, putket, eristyskerroksen, äänieristys kalvo.

  Asennus kipsilevyjen katto makuuhuoneessa

  Niille, jotka tekevät korjauksia makuuhuoneessa käsillään, kipsilevyä - paras vaihtoehto. Itse materiaalin ja komponenttien siihen tarpeeksi kevyt, niin että niitä voidaan käsitellä yksin tai avustaja, ja työ kestää vähän aikaa. Tarvittavat työkalut ovat usein jokainen koti työntekijä: mittanauha, kynä tai maalilinja merkitsemiseksi, vedenkorkeus akkuruuvinväännin, porakone suuttimet sahaamista, rakennus- sahat, höylä. Lopussa tarvitsevat lastalla sinetöidä nivelet ja hiekkapaperilla kiillottaa kuoppia.

  Aloita seinien pitkin kehä katto tehdään merkinnät. Nämä rivit ennalta porattuihin reikiin on kiinteän ohjaimen profiili. Niitä vastaan ​​kohtisuorat asennettu ytimen, joka suspensioita on kiinnitetty suoraan kattoon, niin, että ristikon muodossa - pieni, joka sijaitsee nivelten arkkia. Alle helpotus käytetyt luvut joustava profiili.

  Tuloksena metalli kehykseen ruuveilla ruuvattu valmistettiin (leikattu ja kiillotettu reunoilla) kipsilevy. Pieniä aukkoja, jotka ovat jääneet väliin seinät ja levyt, peitä patonkeja. Liitokset ja kiinnityspisteet shpaklyuyut, kuoppia poistaa hiekkapaperilla. Erikoisliittimet pujotetaan sähköjohdot, sisäänrakennetut valot on asennettu. Lopussa kipsilevy voidaan maalata tai koristella muulla tavoin.

  Vaihtoehdot katto kipsilevy

  Kipsilevy - hyvin taottava materiaalia, jolla voit paitsi sileä pinta kattoon, mutta myös mielenkiintoinen kolmiulotteista rakennetta. Tietenkin kunnolla leikata ja asentaa hahmo, varsinkin suuri alue vaatii paljon osaamista, mutta tulos on sen arvoinen. Muutama päivä työtä - ja siisti ja tyylikäs katto makuuhuoneessa miellyttää niiden omistajia jo vuosia.

  Pienille makuuhuonetta, jonka korkeus on 2,5-3 metrin valitsevat usein helpoin version suunnittelu katon - muodossa perinteisen tasainen pinta ohuella patonkia kehä. Jos haluat säästää arvokasta senttimetriä, on suositeltavaa käyttää hyvin ohuita kipsilevyjä ja tehdä vähintään peruuttamista mahdollista. Maalaa katto kevyt maali pearlescent tai kiiltävä paistaa, voit välttää ylitys vaikutus. Visuaalisesti lisätä korkeutta apua ja laatu taustakuvia ja kuva taivas, auringon säteet, puiden latvoihin.

  Yksi suosituimmista tyyppisiä suunnittelu katto kipsilevyä ovat kaksivaiheinen malli. Ne soveltuvat pieniin ja keskisuuriin tiloihin, mutta vaativat maltillisuus ja tyylitaju, jottei sotkua tila on liian suuria paloja.

  Tähän voivat kuulua kaikenlaiset kehykset - ne ovat, kuten yleensä sijaitsevat kehä huoneen ja paikan päällä asennus kattokruunut. Kehys voi olla standardi suorakaiteen muotoinen ja soikea, aaltoileva, kukka tai mikä tahansa muu muoto.

  Usein kaksitasoinen enimmäismäärän kipsilevyjen makuuhuoneessa toimii kaavoitus keskittyen pää sängyn tai raivata markkinarako TV. Roikkuu kohdetta yleensä puolipyöreä, mutta on suora- ja monikulmainen suoritusmuotoihin ja kaartaa tasaisesti virtaa seinästä keskelle huonetta (tämä kipsilevy taitetaan, esilämmitys kuuma höyry).

  Monimutkainen geometriset koostumus katossa - vaihtoehto tilava huone, jossa on suuri seinäkorkeus. Kuvan alkuperäinen monitasoinen muotoilu ei ainoastaan ​​sisustaa makuuhuoneessa, mutta myös tehdä siitä mukava, päästä eroon tyhjyyden tunne. Funky valaistus, rohkeita väriyhdistelmiä ja kuvioita, tyylikäs malleja ja malleja on hyvä lisä todella ylellinen sisustus.

  Laaja valikoima materiaaleja mahdollistaa käyttää peräti useita päättyy. Ehkä kiireellisin tandem, tyypillistä modernein kunnostus - yhdistelmä kipsilevyn runko venytetty kankaalle. Tuloksena on merkittävä: on tarvittava määrä, matta ja peili pinta antaa kirkas kontrasti valaistus sopii täydellisesti. Kalvo on usein takana kipsilevyä, mutta joskus sen tartuntaominaisuudet ulkoneva muoto.

  Lisäksi PVC tai kankaan kangas, pieniä alueita yhdistää katot voidaan täyttää lasimaalaukset insertit, peilit, kuva tapetit, koriste kipsi. Se näyttää tarpeeksi kiinnostava, ja yhdistelmä Kipsilevyjen puulla, varsinkin jos sama rakenne toistuu koristelu seinien ja / tai huonekaluja.

  Valot ja katto valot makuuhuoneessa

  Kaunis ja moderni design katon kipsilevy ei voi kuvitella ilman monimutkaisia ​​valaistusjärjestelmä. Se oli hänen riippuu viime kädessä siitä, miten mukava tahdosta makuuhuone sisustus, onko se koetaan yhdessä koostumuksessa.

  Annettiin yksityiskohtien huoneessa, älä jätä voimakasta valonlähdettä auki - se on parempi täyttää tilaa pehmeä hajallaan säteiltä. Tätä tarkoitusta varten sopii LED nauhat piilotettu kapeampiin pitkin kehä puitteet, sekä pieniä valonheittimet linjojen aksentti.

  Keskellä soikea, suorakulmainen tai neliön muotoisia voidaan sijoittaa kattokruunu - pripotolochnuyu pieni huone, suspensio - iso. On parempi, jos lampun valo suuntautuu ylöspäin - se on vähän vaimentavat niiden kirkkautta ja luoda ympäristö mukava levätä.

  Kipsilevy makuuhuoneessa - Kuva

  Making katto makuuhuoneessa riippuu henkilökohtaisten mieltymysten isäntien ja valittu tyyli, mutta ei väliä mitä projekti, sen toteuttamiseksi ovat todennäköisesti käytetään kipsilevyä. Mahdollisuuksia Tämän materiaalin ovat lähes rajattomat, ja tulos oikeuttaa kaikilta osin investointeja. Varmista, että se on hyvin helppoa - katsokaa kuva valmiita töitä!

  Että jokainen voisi löytää luovia ideoita tuleviin korjauksiin sivustollamme sisältää laajan kuvagallerian esimerkkejä sisätilat. Käyttämällä suosikki näytteitä, ne voidaan muuttaa ja parannetaan, jotta parametrit huoneen kattoon ja makuuhuone näytti erittäin houkutteleva ja aina paras tunteita.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2 + 5 =