Kipsilevyjen väliseinien

Asennus ja asennus Kipsilevy väliseinät - taloudellisesti, yksinkertaisesti

Yhä, korjaamista, omistajat asuntoja, toimisto- tai muihin tarkoituksiin ovat turvautuneet tilojen edelleen kehittämistä. Tämä tehdään entistä ergonominen käyttöä käytettävissä olevaan tilaan, jossa puretaan vanhat seinät ja rakentaa uusia seiniä nykyaikaisen rakennusmateriaalien. Erityisen suosittuja tällä hetkellä asennuksen kipsilevyä, joka vaaditaan pitämään vähintään aikaa, vaivaa ja rahaa. Tämä kevyt rakennusmateriaali on erinomainen vaihtoehto perinteiselle tiili ja betonitiilet ottaen huomioon optimaalista yhdistelmää hinta ja laatu. Myös houkutella kipsilevy ja yksinkertaisuus laitteen sisäseinien, jonka mukaan vähintään työkaluja ja muita materiaaleja.

Tyypit kipsilevyä seinien rakentamiseen ↑

 • kipsilevy - kolmikerroksinen arkki, joka koostuu kipsistä (tyyppi T4), joka on kipsissä molemmin puolin paksu paperi. Leveys arkki on 1200 mm, pituus vaihtelee 2000-3000 mm, ja paksuus - 6-12,5 mm. Kohteesta riippuen tiloissa, voit valita sopiva vaihtoehto kipsilevyä, jaetaan tyypit:

1) tavanomainen kipsilevy arkki (GCR);

2) vlagostoysky (kipsilevy);

3) tulenkestävän (GKLO)

4) kipsilevy, jossa on yhdistetty ominaisuuksien kosteuden kestävyys ja palonkestävyys.

 • Ohjausprofiilit PN (UW).Merkintä on erilaisia, joten asiantuntijat suosittelevat keskittyä koko metallin profiileja. Valmistukseen väliseinien sopivien oppaan profiilien mitat 50x40, 75h40 ja 100h40. Pituus vakiona on yhtä suuri kuin 3 m. Määrittämiseksi haluttu määrä profiileja välilevyn kehän jaetaan kolmella ja pyöristetään kokonaisluvuksi isossa tavalla. Jos välilevyn merkitsee kaksinkertainen runko, määrä saadaan kaksinkertaistamalla laskenta.

Aseta edellytetään toimivan työkaluja ↑

 • Iskijän. Ilman tätä työkalua luottaa nopeaan rakennusurakan toteuttaminen on mahdotonta. Sen läsnäolo on pakollista, jos huoneen teräsbetonia seinät ja lattiat. Jos asennat Kipsilevy on suunnitteilla elementtitalo, tai talon valmistettu teräsbetonista, on tarpeen valita luotettava ja tehokas lyönti jokapäiväiseen käyttöön.
 • Poraa voi korvata lyönti jos väliseinät Asennus tehdään puutalossa.
 • Romahtamaan. Ohita käyttää tätä työkalua ei ole mitenkään mahdotonta, koska se luoti mahdollistaa toiminnan laatua teoksia. Lisäksi tunnettujen laitteiden rakennuksessa voi käyttää laser lyijysinettien, muutokset, jotka eroavat keilojen lukumäärän (kaksi tai neljä palkit).

Kipsilevystä: tekniikka teosten ↑

Että prosessin kannalta Kipsilevyjen väliseinien on jaettu neljään vaiheeseen, paitsi vaatimus rappaus ja viimeistely koristelu. Työ alkaa merkintää ja suorittaa asennuksen oppaan profiileja. Siirry seuraavaksi asennus telineeseen profiileja.

Neljännessä vaiheessa suoritetaan arkkia Kipsilevy raita pystytetyt rakenteet. Sitähän summittainen suunnitelma johtavaa teoksia. On tarpeen käsitellä jokaisessa vaiheessa.

Alkaa tehdä tulevaisuuden markup osioita lattiasta, jolla kynä (merkki) levitetään merkitä etu- ja takapintojen pystytetty rakenne. Edelleen poiketa tarkoitettu linja seinissä tilaa kipsilevy levyn paksuus, eli 1,2 cm: n (edellyttäen, että vaippa muodostuu yksi kerros). Toteuttaa uusia linjoja, jotka on lähetetty ja ohjaimen profiilin. Pinnalla katon merkin siirretään avulla luotilangalla menot heille suoran linjan, joka on myös esillä opas profiilin.

Asennus opas profiilien ↑

Leikkuuprofiili tehdään koon mukaan tulevien väliseinä. Begin asennusprofiilista lattialta, sitten siirtyä kattoon. Tässä tapauksessa, asiantuntijat neuvovat ei unohtaa käyttöön itseliimautuvan tiivistenauhan. Se on liimattu risteyksessä metallin profiilin vastinpinnat, jotka tarjoavat enemmän äänieristys suunnittelu. Kiinnitetään profiili pääpintaan suoritetaan tappien välein yhden metrin, mutta ei vähemmän kuin kolme kullakin erillinen runko-osa.

Asennus pystysuora (teline) profiilit ↑

Nämä työt eivät ole kovin monimutkaisia, sillä pystyprofiilille työnnetään rakenteeseen jo kiinnitetty lattiaan ja kattoon. Tämä varmistaa, että läsnä metallin profiilin alalla oviaukkojen ja nivelet arkkia. On myös tarpeen vahvistaa keskellä yhtä profiilin välillä vastinelementeistä. Ne on erotettu toisistaan ​​levyn leveyttä Kipsilevy yhtä suuri kuin 1,2 metriä. Siten näyttää siltä, ​​että ristikko suoritetaan nousu on suuruudeltaan enintään 0,6 m. Ammattilaiset suosittelevat enemmän voimaa ruhon etäisyyden pienentämiseksi pystyprofiilien väliin jopa 0,4 m. On kuitenkin syytä ymmärtää, että tämä johtuu kasvaneista kustannuksista, koska määrä vaaditaan profiilin kasvaa puoli. Saada profiileja baareja puuta, jonka poikkileikkaus on 40x50 tai 40x40. Se on erityisen tärkeää esiintymään paikoissa oviaukkoja. Tulevaisuudessa tämä tulee välttää ongelmia asennuksen aikana oven. Jos ovi ei ole tarkoitettu hanke, voitto voidaan luopua.

Vahvistamisesta kipsi- levyjen runkoon ↑

Kätevästi vahvistamisesta kipsi- levyjen pystyprofiileihin puolivälissä pisteen lattialle ja kattoon. Asennus on valmis sisäseinien kiinnitetty runkolevyissä pystytetty kipsilevy, kun ensin kanssa kiinteää ainesta. Sitten alkaa jo paljastaa paloja kipsilevyä, aseistettu mittanauha, veitsi ja jäämien profiilin, johon se on kätevä kuljettaa pois leikattu pahvista "paitoja." Ottaa tämä arkki- ottaa "murtuma", leikkuulauta ja toinen puoli. Jos vastaanotettu osa on epätasainen, se oli kalibroitu veitsellä tai höylä. Kipsi- levyjen kiinnitetty ruuveilla metallilevyt, kuten "kipsi-metalli" liotuksen vaihe 200-250 mm.

Tässä asennus kipsilevystä on valmis ja alkaa koristelu, jossa ensimmäinen shpaklyuyut saumat ja ruuvien paikka merkintä. Sitten, jos tarvittavat käsittely suoritetaan koko kitti pinta välilevyn. Lopettaa viimeistelyä. Adusoitu materiaali paljastaa mahdollisuuksia sisustus huoneissa, joissa kaikenlaisia ​​seinät on tärkeä rooli.

Kipsilevystä omin käsin, askel askeleelta opas

Rakentaa heidän koti tai asunto sisäseinien kipsilevyjen käsillään, askel askeleelta ohjeet tämän prosessin on ehdottomasti estä. Tämä on totta, esimerkiksi lasten tapauksessa eri sukupuolta perheessä. Rakentaa tärkein seinän tiili edellyttää lupaa asianomaisten viranomaisten ja se maksaa liian kallista. Lisäksi se on helpompaa ja halvempaa vain rakentaa käsillään Interior osioita kipsilevyä. Kuvia näistä rakenteista antavat hyvän käsityksen niiden esteettiset ja käytännön ominaisuuksia.

Liitä osio Kipsilevy kädet ei ole vaikeaa

Mitkä ovat materiaalit ja työkalut tarvitaan tuottamaan kipsilevy sisäseiniin

Jotta voidaan rakentaa osio, meidän täytyy ensin tehdä jäykkään kehykseen. Sen valmistamiseksi on 75 mm galvanoitu profiili ylimääräisiä elementtejä ja estää puun. Heidän täytyy kehys on vahvempi paikoin. Vaippa kehys kipsilevystä arkkia standardi koko on 12,5 mm paksuus ruuveilla.

Kipsilevystä sisätilassa

Arkkien väliin GCR laittaa ääntä kestävä materiaali luoda käsillään Interior osioita kipsilevyä. Valokuvan "kakku" löytyy, ja harkitsemaan yksityiskohtaisesti.

Lisäksi raaka-aineiden tuottamiseen työn meidän on seuraavat työkalut:

 • akkuruuvinväännin tai pienellä poralla sopivalla suuttimella;
 • pieni käsi-rakennuksen tason (kupla tai gidrouroven);
 • mittaus 5-10 metriä nauha;
 • Plumb, yhdenmukaistaa pystyjohdetta profiileja.

Käyttäen septumin huone voidaan jakaa toiminnalliset alueet

Vinkki! Jos sinulla on itsetasaava tason, nopeutta ja laatua työsi paranee dramaattisesti. Sen avulla voit vangita laadukkaampia vaaka- ja tasoja.

Valmistella tarvittavat työkalut ja materiaalit, voit siirtyä suoraan rakentamista seinät kipsilevy käsillään. Video tästä prosessista auttaa ymmärtämään paremmin teknologian ja sarjalaite.

Sisäinen jakoseinä kipsilevy oviaukko

Sisäseiniin kipsilevy kätensä, askel askeleelta ohjeet selityksineen ja vihjeitä

Menetelmä laite kipsilevy osio koostuu useista vaiheista: kootaan ruho oppaan profiilien, asennus oviaukon, täyttö runko kipsilevyt, viimeistely työtä. Mieti seuraavia ohjeita järjestyksessä.

Huoneen ennen ja jälkeen Erotusstruktuurit

Asennusalustan kehyksen seinät

Ennen asennusta puitteet tarpeen tehdä ulkoasu lattia ja katto haluttuun paikkaan käyttäen tasolla.

 • ruuvit kiinnitä opas profiilin linjalla lattialla;
 • Lähellä alaprofiilin insertin pystyjohdetta seinät, jotka on kiinnitetty seinään tulpat pystysuunnassa. Vaiheen välillä kiinnittimien tulee olla enintään 30-50 cm nivelten profiilien käyttäen tavanomaisia ​​ruuveja niiden kiinnittämiseksi yhteen tai Prosekatel .;

Vaihe 1: Profiili leikkaus ja liimaus takaseinän tiivistysnauhan

 • Teemme asennus likattoprofiili jatkuvassa seurannassa avulla plumb. Tämän seurauksena turvaaminen neljä profiilia, saamme suorakulmaisen kehyksen - perustan tulevaisuuden, tehty omin käsin, väliseinät kipsilevystä. Video runkorakenne on parhaiten havainnollistettu intricacies prosessin.

Vaihe 2: profiilien vaakasuora kiinnitys lattiaan

Oven elementtien muodostaminen

Osioissamme on säännöllinen kääntöovi, joten kehyksessä sinun on annettava paikka asennettavaksi oviaukkoon. Seinien on oltava jäykkiä kestämään kuormaa.

Vaihe 3: profiilien kiinnittäminen seiniin ja kattoon

Hyödyllisiä neuvoja! Jäykkyyden lisäämiseksi sinun on otettava kuivat ja suorat puupalkit, jotka on syötettävä profiiliin. Ne vahvistavat merkittävästi oviaukkoa, mikä auttaa varmistamaan oviyksikön luotettavasti ja jäykästi.

Oviosa muodostetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • leikkaa telineeseen asennettava galvanoitu profiili korkealle, anna se puupalkilla, jonka sisään työnnämme sisään;
 • Valmistetut rakenteet, joissa on palkit, on sijoitettu lattian ja katon ohjausprofiileihin siten, että leveys alareunassa ja oven yläosassa on sama;

Vaihe 4: Pystysuora profiilien asennus 60 cm: n välein

 • minkä tahansa tason avulla voimme tarkkailla ovien telineiden asennuksen pystysuoraa valvontaa ja kiinnittää ne 35 mm: n galvanoiduilla itsekierteillä ruuveilla. Tason noudattaminen on erityisen tärkeää, kun rakennetaan sisäosioita kipsilevystä omilla käsillä. Kuva ruma kuvioita kukaan ei pidä;
 • leikkaamme telineosan palasta yhtä poikkileikkausta vastaavan poikkileikkauksen leveyttä vastaavan osan. Aseta se myös paikalleen ja aseta haluttuun korkeuteen tarkasti vaakatasossa;

Vaihe 5: Ristin muotoinen profiilien kiinnitys toisiinsa aukon rakentamiseksi

 • Pylväiden takaosasta ja poikkipalkista valmistetaan pieniä reikiä naulaan. Tätä varten tarvitset poran, jossa on sopiva poranterä. Lohkot porataan 50 mm: n syvyyteen, mikä on lähes puolet kynsistä;
 • kynnet 120-150 mm, on kiinnitettävä profiileihin asetettuja puurakenteita. Tämän vuoksi kynnet ovat erittäin tarkasti vasaralla tavanomaisella vasaralla;
 • Ristikappale on viimeistelty ruuvaamalla ruuvit molemmin puolin.

Mikä määrittää sisustuksen laadun ja kestävyyden. Metallituotteiden ominaisuudet.

Kun rakennamme täysin oviaukon, alamme asentaa loput pystysuorat telineet.

Vaihe 6: Muodosta oviaukko

Jatkamme kipsilevyjen osien rakentamista omiin käsiimme. Vaiheittainen ohje vertikaalisten profiilien määrittämiseen on seuraava:

 • Telineeseen asennuspaikalla todetun leveydelle arkin Kipsilevy, joka standardi on 120 cm Siten yhdelle arkille putoaa telineet 3 asennettuna pystysuunnassa 60 cm .;

Vaihe 7: Valmiskehys metalliprofiileista

 • koska koko kipsilevyjä parempi paikka keskeltä reunoille piilottaa sato kaikkein huomaamaton paikoissa, ja teline on tarpeen jo varattava oviaukkoon päin seiniä;
 • Jokainen pystysuora profiili tarkistetaan tasoltaan ja kiinnitetään ohjaimeen säännöllisin itsekierteinporauksin.

Vaihe 8: kehyksen yksi puoli pinnoitetaan GKL-levyillä ja asetetaan äänieristysmateriaali

Vaakapalkkien ja johtojen asennus

Koko rakenteen jäykkyyden lisäämiseksi kaikki pystysuorat ohjaimet on yhdistettävä vaakasuorilla silloilla. Tämä voidaan tehdä asteikoissa 70 - 80 cm.

 • telineosasta valmistetaan kappaleita, joiden pituus on 65 cm ja joiden reunat on leikattu siten, että ne voidaan kiinnittää pystysuoraan portaan;
 • Kun kehys kootaan, sen sisällä on sähköjohdot. Tätä varten profiilin valmistaja on tarjonnut tuotteilleen erityisiä reikiä;

Vaihe 9: kipsilevy, joka kestää kehyksen toista puolta

 • sähkökytkennät asetetaan kipsilevyjen väliseinien sisään erityisellä aallotetulla syttymättömällä eristyksellä.

Tällöin kipsilevy-ovien kehyksen asennus itsessään voidaan pitää täydellisenä. Seuraavassa on yksityiskohtainen ohje kipsilevyarkkien kiinnittämisestä runkoon.

Vaihe 10: Johdotus on asennettu seinän sisään

GCR-levyjen asentaminen kehykseen

Ennen kuin alat asentaa arkkia, sinun on tiedettävä, miten ne voidaan leikata tarpeen mukaan:

 • jos GCR: n leikkaamiseen ei ole erityisiä laitteita, on mahdollista soveltaa tavanomaista profiilia kipsilevyn veitsellä;
 • leikata arkki halutulla viivalla, on tarpeen laittaa profiili päälle ja leikata toistuvasti kipsikerros mahdollisimman monta syvemmällä veitsen usealla liikkeellä. Sen jälkeen vain tarpeeksi rikkoa levy tällä lovella. Leikkausreunat käsitellään erikoisella tasolla kipsilevylle. Jos se ei ole, niin voit tehdä sen veitsellä, jos poistat viisteen pylväästä 45 astetta;

Vaihe 11: pistorasiat ja kytkimet

Hyödyllisiä neuvoja! Niissä paikoissa, joissa on tarkoitus kynsit hyllyjä, koukkuja, niittyjä ja vastaavia esineitä, on kiinnitettävä etukäteen puiset kiinnitykset palkkeihin. Tämän jälkeen nämä toimenpiteet helpottavat huomattavasti huonekalujen kiinnittämistä.

 • . GCR kiinnittää kiskoihin ruuveilla nousu on 15-20 cm Ruuvit tarvitse välttämättä uppoavat levyn rungon 1 mm, mutta ei välttämätöntä yrittää murtaa aluksella;
 • Levyjä asennettaessa suuntaamme pystysuuntaisia ​​oppaita pitämään yllä tasoa;

Vaihe 12: Kipsilevyjen väliset liitokset

 • Kun asennat kipsilevy, sinun on annettava tietty välys alhaalta. Tätä tarkoitusta varten luodaan identtiset tuet. Käsinpohjaiset kipsilevyosastot, joiden videoeditointi on hyvin lukuisia, pyrkivät asettumaan ajan mittaan. Eroa tarvitaan, jotta arkit eivät vääristy;
 • Väliseinien äänieristys tehdään mineraalivillan tai isoverin avulla, joka on asetettu levyjen väliin.

Vaihe 13: osion asennus loppuun ja siirtyminen viimeistelyyn

Jos haluat luoda osiin kipsipahvista omiin käsiinsä, vaiheittaiset ohjeet ovat erittäin hyödyllisiä. Koska oikein rakennettu rakenne on kova, vakaa ja houkutteleva ulkopuolelta.

Kipsilevy osiin omilla käsillä (video)

Seinien lämpöeristys polystyreeni käsin: askel askeleelta ohje

Kehysrakennus omalla kädellä. Rakennusvaiheiden vaiheittainen opetus

Lampi maassa omilla käsillään. Vaiheittainen kuvaohje

Vyön säätiö itse: askel askeleelta

Leden lämmittäminen omiin käsiin: käännösohjausohjeet

Miten rakentaa kasa säätiön itse: askel askeleelta opetus, video

Ei huono artikkeli osoittautunut! Kiitos neuvoista!

Yleensä on paljon hyviä ideoita, tykkään myös siitä) Vain mitä parempia kiinnittimiä tähän tarvitaan? Löytyi useita lajeja. Naapuri ilmoitti jo tarkistettuna, joten mielestäni nämä ovat.

GKL: n väliseinien laite: asteittainen opetus, hinta m2

Asunnon asentaminen GKL: ltä asunnossa on optimaalinen ratkaisu sisätilan jakamiseen. Monipuolisuuden vuoksi tämä materiaali on erittäin kysytty ja suosittu asuntojen korjauksessa. Käytön vaihtoehdot ovat hyvin erilaisia, mutta useammin kipsilevyjä käytetään osastojen pystyttämiseen myöhemmällä koristeellisella viimeistelyllä.

Antaa samanlaisia ​​rakenteita houkuttelevaa ulkonäköä, asennuksen helppoutta ja kykyä suorittaa omia. Avautumisvaihtoehdot mahdollistavat asunnon yleisen ulkoasun tekemisen alkuperäiseltä, yksilölliseltä, tyylikkäältä ja erittäin houkuttelevalta.

Kipsilevyn väliseinän jäykkyys kiinnitetään puusta tai metalliprofiileista. Läsnäollessa ymmärrettävää vaiheittaista opetusta, tarvittavia materiaaleja ja työkaluja, sen erektio ei myöskään vie paljon työtä ja aikaa.

Kuinka paljon kipsilevyosion järjestely maksaa? Jos päätät kääntyä asiantuntijoiden puoleen, rakennuksen, jossa ei ole kohinasuojausta GKL-pinnoitteella yhdessä kerroksessa, maksaa sinulle ottaen huomioon materiaalien kustannukset 900-1100 ruplaa. 1 neliöön. m Moskovassa ja 800-900 ruplaa. 1 neliöön. m Pietariin. Kaksikerroksisen väliseinän hinta melulla ja lämpöeristyksellä on 1800-2000 ruplaa. 1 neliöön. m pääkaupungissa ja 1200 ruplaa. 1 neliöön. m Pietariin.

Jos aiot asentaa osion itse, se maksaa 2 kertaa halvempaa.

Ennen kuin alat asentaa kipsilevy osiin omiin käsiisi valittuun huoneeseen, sinun on harkittava huolellisesti tulevaa suunnittelua, jotta peruspiirustus tehdään. Se ei edellytä, että sinulla on erityisiä tietoja ja laskelmia, mutta siinä on otettava huomioon pienimmät yksityiskohdat kaikki tarvittavat parametrit.

 • Aluksi valitussa muodossa katsomme paperille osion valitseman huoneen mitat.
 • Piirrä kipsilevyn tulevaisuuden sisäisen osion haluttu sijaintipaikka.
 • Vastaavasti suoritetaan osion etuvajaus, joka heijastaa tukirakenteita ja hyppyjä.
 • Lasketaan tulevien telineiden määrä auttaa määrittämään suunnitellun kuormituksen, joka toteutetaan kipsilevyllä käytön aikana. Huomaa lisäksi, että materiaalilevyjen reunat ovat kiinnitettyinä erilaisiin kehysprofiileihin. Tämä mahdollistaa tasaisen kuormitusjakelun koko ruhon tasolle ottaen huomioon kaikki käytetyt koriste-elementit. Ehkä päätät tehdä seinää kipsilevyhyllyillä.

Lisäksi on suositeltavaa suunnitella ja kirjoittaa yksityiskohtainen suunnitelma suunnitellulle työlle. Sitten sen perusteella ostaa tarvittava materiaali ja valmistella työkalu osion luomiseen.

Millaisia ​​materiaaleja ja työkaluja tarvitaan?

Gipsokartonnoy-partitaation valmistukseen tarvitaan ensinnäkin jäykän luuran rakentaminen. Se on valmistettu galvanoidusta profiilista 75 mm leveäksi käyttäen muita elementtejä ja puupalkkeja. Jälkimmäisessä sinun on lisättävä rakenteeltaan jäykkyyttä tietyillä alueilla. Jakaminen toteutetaan 12,5 mm: n paksuisilla vakiolevyillä, jotka on kiinnitetty ruuveilla. GKL: n välillä on äänieristetty materiaali.

Listattujen materiaalien lisäksi tarvitset omia tai vuokrattuasi työkaluja:

 • Ruuvitaltta tai poraa sopivalla kiinnittimellä.
 • Laser tai vesitaso. Ensimmäinen vaihtoehto on suositeltava, koska se yksinkertaistaa ja nopeuttaa työtäsi osion luomisessa, mahdollistaa laadullisesti vastuksen pystysuorassa ja horisontaalisessa tasossa.
 • Viisi tai kymmenen metrin rulettia.
 • Lyijylinja.

Prosessin järjestäminen osio käyttäen kipsilevy voidaan ehdollisesti jaettu useita vaiheita, kuten:

Luovat pohjan rungon seiniin

Avulla piirtotyökaluilla ja enimmäismäärää ja lattiapinnat tehdä layout, huomata jossa tulee olemaan osion.

 • Ohjausprofiilielementeiksi ankkurointi lattiaan ruuveilla.
 • Laitamme sijaitsee lattialla profiilin puristeet lisäyksin puoli metriä, seinät niiden kiinnitetty pystysuunnassa. Nivelissä profiilit sitomiseksi ne yhteen ruuveilla tai Prosekatel.
 • Luotilangalla, kiinnitä opas profiilin kattoon tulevaisuuden osion.

Tämän seurauksena profiilikuvan määrittämisen 4, saamme suorakulmainen kehys, joka muodostaa perustan tulevalle puitteet.

Jolloin oviaukko väliseinän

Jos väliseinän muotoilun säädetään heiluriovi, varovaisuutta läsnäollessa kehyksen tilaa asennuksen oven lohkon. Seinämien on oltava riittävän jäykkä kestämään odotettua kuormitusta.

Profiilin avulla antamaan jäykkyyttä vahvistaa sitä kuiva, suora puinen baareja.

väliseinässä tuottaa seuraavat vaiheet asentaa oviaukon:

 • Rajaus telineeseen profiili halutulle korkeudelle, vahvistaa sen työnnetty estää puun.
 • Asettaa sisällä valmiin suunnittelu ylemmän (katto) ja pohja (kerros) ohjausprofiilin siten, että leveys on sama yläosassa ja alaosassa aukon. Pystytuet tarkista taso, ja kiinnitä ne ruuveilla.

 • Valmistukseen poikittaispalkkien leikata palan teline profiili, joka vastaa leveyttä oviaukon tulevaisuudessa. Se voi myös vahvistaa puinen palkki.
 • Aseta poikkileikkaus vaakasuoraan halutulle korkeudelle.

Poikittaispalkki voidaan asettaa kahdella tavalla:

 1. Kiinnitä leikata oppaita leveyttä vastaava telineen profiilin sekä väkeviä telineet, aseta ne valmistetaan crossbar ja lukko.
 2. Telineeseen profiilin, joka toimii baari, leikkaa keskiosa, jättäen "viikset", josta hän liitetään virkaa.

Tärkeää! Molemmissa tapauksissa yhteysprofiili suositellaan Prosekatel. Tämä auttaa varmistamaan istuvuuden GCR ja välttää "kohoumien" ruuvien pinnalla välilevyn.

Kiinnityselimillä puurakentamisen kynnet työnnetty profiilin.

Telineasennettu profiili tietyn standardin leveys GCR (120 cm) yhdelle sivulle on kolme telineeseen.

Koska asennus koko arkkia Kipsilevy on parasta aloittaa keskustasta, se antaa mahdollisuuden tehokkaammin "piilottaa" paikka ympärileikkaus, asennus telineet ja suorittaa sen mukaisesti - ovelta seiniin. Pystysuuntaisille pystyprofiileihin kunkin tarkastuksen tasolla.

Johdotus ja vaakasuora poikkipalkkien

Yhdiste pystytuki profiilien vaakasuora säleet antavat jäykkyyttä kokoonpano. asennusvaiheessa otetaan yleensä noin 75 cm.

 • Riippuen kentällä pylväiden telineeseen profiilin paloitellaan sopivan kokoisiksi.
 • Kokoamisen jälkeen kehyksen Route johdot johdotus (reikien profiilit järjestetään tätä tarkoitusta varten valmistaja).

Tärkeää! johdotus on pakollinen put aaltopahvin.

Ennen asennusta levyt niiden profiili on leikattava perusteella väliseinän kokoja. Tätä varten erikoislaitteita tai tavallinen veitsellä rakentamiseen. Koska linja voi käyttää itse profiiliin, lepää, että arkki, useita liike viilto veitsi kipsi kerros. Sen jälkeen rikkoa arkki lansettilaitteen ja käsiteltiin erityisiä reuna tai tason mukaan veitsi viisteen 45⁰.

Paikoissa seinältä aiot asentaa koukut, peilit, saranoitu laatikot hyllyillä ja vastaavaa, raskaat alkuaineet suosittelemme valmiiksi varustettu puinen kiinnitykset.

 • Kipsi- levyjen yhteyden profiilin ruuveilla, upotettu syvyys 1 mm, piki asennus - ei enempää kuin 20 cm.
 • Deformaation välttämiseksi arkin seurauksena luonnollinen asettumista, jättäen raon alaosassa sama.
 • Ompelun jälkeen ruho-profiilin toisella puolella päällystys eristekerroksen (tähän käyttöön "Izover" tai mineraalivillaa), vain sen jälkeen siirry ompelu toiselle puolelle.

Vaihe sisältää seuraavat työt:

 • Zashpaklevyvaem liitokset, reiät ruuveja korkit käyttämällä erityistä täyteainetta (tai alkaa seos).
 • Me Puhdista pinta hieno nazhdachki.
 • Ulkoseinät kulmat armiruem profiili zashpaklevyvaem niitä ja me puhdistaa.
 • Levitä maali kerros kitti, ja kuivuessaan, suorittaa perusteellinen puhdistus väärinkäytöksiä. Kun on tarpeen soveltaa toinen kerros.

Tässä asennus väliseinien avulla kipsilevy voidaan pitää päätökseen. Vt Tukijärjestelmän Edellä kuvatun saat täysin sileä ja tasaiselle alustalle, joka on valmis suorittamaan minkäänlaista viimeistely.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

99 − 98 =