Kipsilevykattoihin keittiössä kuva

Kipsilevykattoihin keittiössä (60 kuvat)

 • Rakentaminen kipsilevy löytyy lähes joka moderni sisustus, koska se on käytännöllinen, halpa ja esteettisesti miellyttävä. Voit luoda ne itse kirjoittamalla mitään tyyliä. Onko klassista tai hi-tech, vaihtelevuus lomakkeet voit suunnitella ainutlaatuinen muotoilu kattoon Kipsilevy keittiössä, joka on kohokohta huoneeseen. Noin ominaisuuksia tämän materiaalin - tässä artikkelissa!

  Kipsilevykattoihin ovat tyyppiä keskeytetty rakenteita, jotka on asetettu palvelemaan koristeellinen tai käytännön tarkoituksiin. Mutta koska alhainen vakautta GCR kosteudelle sitä ei suositella asennettavaksi kylpyhuoneessa, jossa nopeus on riittävän suuri. Mutta keittiö on loistava ratkaisu auttaa piilottaa pintavirheet tai piilotettuja viestintää.

  On selvää, ei vain siksi, että tukevuus GCR ovat niin suosittuja. Se, että se on hyvin sitkeä, muokattavaksi materiaalia, jota voidaan käyttää muodostamaan muovattuja kuten sisustus ja tyylikäs, täysin tasaiset seinät, joissa on monimutkainen valaistus. Lomakkeen pohjalta, asennustapa ja määränpää on kolmenlaisia ​​kipsilevyä katot, joista jokainen on syytä tarkastella lähemmin.

  Tasoita kipsilevykatot

  Tässä näkymässä - yksinkertaisin vaihtoehto, joka voi toimia erillisenä elementtinä sisätilan tai pohjana monimutkaisempia malleja.

  Litistää kipsilevykattoihin keittiössä koostuvat metallirunko, joka on tukevasti kiinnitetty, pinnoitus ja sisäänrakennettu valaisimia. Osaa rakentaa jopa aloittelija korjaustöitä, tärkeintä - pohja turvallisesti.

  Levyt GCR sovi yhteen, ja kaikki liitokset huolellisesti shpaklyuyut - se auttaa luomaan vaikutus täysin tasainen peitto. Välillä kipsilevy ja tärkeimmät seinän korkeus suspensioiden muodostuu tyhjä tila, jossa tavallisesti piilossa sisällä valaistu.

  Kaiken kaikkiaan, vaikka sen yksinkertaisuus, yhden tason katot näyttävät varsin tyylikäs ja voi harmonisesti sulautuvat minimalistinen tai modernia tyyliä. Laajentamaan suunnittelumahdollisuuksia, voit "play" kanssa värejä, kuvioita, jotta pinnoite matta, kiiltävä tai vain kiinni taustakuva.

  Yksitasotasapainotus katot kipsilevyjen on useita etuja verrattuna muihin lajeihin. Ensinnäkin, ne eivät menetä omaa lajia jopa perusta upota. Toiseksi, voit visuaalisesti kohdistaa omaperäisen sisustuksen, ei niinkään vähentää huonekorkeus, mikä on erityisen tärkeää pienille keittiöt. Kolmanneksi, se suojaa liian meluisa naapureita, tarjoamaan parempaa äänieristystä. Yksinkertainen ratkaisu yksinkertainen rakenne.

  Monitasoinen katot valmistettu kipsilevy

  Oppimalla luoda yhden tason rakenne, on mahdollista pysäyttää sen, ja se voi "liittää" sen toisen tai kolmannen kerroksen (kooltaan pienempi) on monimutkaisempi muoto. Toinen suoritusmuoto koskee monitasoinen katot GCR ja vaatii tietyn taitoa luoja.

  Seuraavat tasojen kipsilevy voi olla vain suora, mutta myös kaareva muotoja, jotka täytyy käyttää erityistä kehystä ja muotoiltujen levyjen. On välttämätöntä miettiä tarkasti kunkin tason, joten se ei painosti vieraiden ruokaa, ei vääntynyt tilaa. Riippuen halutusta vaikutus on valittu tietynlaista monitasoinen katto, joista vain kolme:

  1. Energia-alan tuotetta. Tämä on ainutlaatuinen laatikko vaiheilla, joka sijaitsee kehän ympärille huoneen. Korkein kohta tulee keskelle huonetta, joten se näyttää tilavampi. Pitoisuudet voivat olla symmetrinen tai epäsymmetrinen, täysin muuttaa tilan muodon mukaiseksi. Vaikutelman tehostetaan valokeilaan.

  2. diagonaalinen suunnittelu. Auttaa jakamaan keittiöön kahteen osaan, visuaalisesti esiin yksi heistä. Tämä tehdään seuraavasti: kulmasta kulmaan leikkausviivaa kulkee toisella puolella, jossa on ulkoneva osa, ja toisaalta - ei. Näin ollen, ne ovat eri tasoilla. Lisättyä vaikutus, voit kokeilla värejä tai tyypin pinnoite.

  3. Zonal ulkonäkö. Soveltuu huoneet, joissa yhdistyy useita alueita. Tämä pätee keittiöön, yhdistettynä ruokailutila ja olohuone. Valitse voi olla mikä tahansa osa huoneen, kokoavat sen toisen tason halutun muodon. Tyylikäs on rima baarissa tai ruokapöytä, lisäksi valaiseva tässä osassa.

  Siten yhdessä monimutkaisuus asennustyöt ovat monimutkaisia ​​ja on myös monitasoinen katot kipsilevyjen. Niiden avulla voit visuaalisesti muuttaa mitat keittiön tehdä lisää volyymia, korostaa tiettyjä osia toimintoja. Mutta mikä tärkeintä - sisustusta tulee olemaan monipuolinen ja ainutlaatuinen.

  Curly kipsilevykatot

  Tällaiset katot kutsutaan myös hybridimalli, sillä niihin saattaa sisältyä useita monimutkaisia ​​ideoita. Se ei ole vain sileä käyrät ja teräviä bändi ja monimutkaisia ​​lukuja, joka tämän seurauksena tulee keskipiste keittiön. Ei juuri ole selkeää luokitteluun "Pallo hallitsee" ainutlaatuisia ideoita. Mutta yritämme tunnistaa tärkeimmät syyt yhdistettynä suunnittelee esitellä kykyjään.

  - Kuin kuva kankaalle, kipsi luvut "kasvaa" on yhden tason katto, puhuen itsenäinen ulkoasun. Riippuen sisustus käsite, se voi olla kukkia tai jopa elävää olentoa siluetteja. Korosta enemmän "kuva", se on valaistu reunoilla.

  - Suosittu moderni tyyli motiivi - abstrakteja kuvioita, jotka antavat keittiön mystiikkaa ja ainutlaatuisuutta. Esimerkiksi, voit luoda spiraalin epämuodostunut rakenne, ja värjättynä soveltaa useita värejä.

  - vaikutus UFO leijuu keittiö voidaan saavuttaa käytettäessä sopiva hihat ja metalli nastat, jotka on asennettu alustaan ​​erityisellä tavalla. Se luo tunteen, että rakentaminen kipsilevyn leijuu ilmassa koskematta pinnan kattoon.

  On suositeltavaa soveltaa tällaista koristeet suurkeittiöissä korkeat muurit.

  Valaistus ylärajan Kipsilevy keittiössä

  Määrittämään katon muotoilu Kipsilevy - on yksi asia. Mutta jotta täysin hyödyntää täysmääräisesti koriste potentiaalia, sinun täytyy myös harkita ja valaistusjärjestelmä.

  On olemassa kaksi vaihtoehtoa valaisu enimmäismäärät:

  1. Avaa-tyyppi, kun lamput on asennettu reikään tai keskeytetty, muodostavat erilliset ylempi osa kokonaisuus.

  2. Hidden tyyppi, kun lamput on piilotettu erityisiä kapeampiin välillä kipsilevyt ja alkuperäisen pinnan. Tämä on yhä suositumpi vaihtoehto, joka luo pehmeän noninvasiivisesti valon sekä vaikutus kelluvan rakenteen.

  Hauskuus alkaa valittaessa kalusteet, koska niiden erilaisia ​​mahdollisuuksia ja riittävän laaja.

  - Spot. Yleisin laji kalusteet on suunniteltu kattoon. On malleja kevyellä suunnan ohjaus toiminto, vaikka ne ovat kalliimpia.

  - LED nauhat. Asennetaan yksinkertaisesti syvennyksiin muodostettu. Voit hallita voimaa ja intensiteetti valaistus erityisen ohjaimen. Se etu, että tällainen on myös siinä suhteessa turvalaitteita, koska ne eivät tuota lämpöä. Parantaa ilmapiiri sisätilojen voit ostaa värillisiä valoja.

  - Neon. Se on putki neon, joka, joustavuuden ansiosta, voidaan ottaa kaarevan muodon tasaisesti rajata epätavallinen muoto GCR valoa.

  - kattokruunu. Tavallinen muoto valaistus, jonka asentaminen on edessään luultavasti mitään pomo. Katto kipsilevy käytetään samaa periaatetta. Tällöin kattokruunu on usein yhdessä muiden valaistuksen vaihtoehtoja, laitat sen keskelle ensemble.

  Valita paras vaihtoehto valaistus enimmäismäärän kipsilevyjen keittiöön, huomaa, että käytännön ongelmien ratkaisemiseen on tärkeämpää kuin koriste. Toisin kuin olohuone, jossa suurimman osan ajasta me viettää loput, tämä tila on tärkeää maksimoida työalueen peittyi luomatta haittaa kypsennyksen aikana. Kyky säätää Valon - erittäin kätevä ominaisuus.

  Kipsilevykattoihin pientä keittiö

  Omistajat pieni keittiö varmasti tietävät, että tämä tila olisi tehtävä vähimmäismäärä kohteita koristeltu minimaalinen sisustus ja "on maalattu" vaalein värein. Mutta katto suunnittelu voi myös otti metro tai päinvastoin - säästämiseksi.

  Tietenkään se ei ole suositeltavaa asentaa lisäelementtejä jonka pinnalla huoneelle matalat katot. Mutta mitä jos se ei ole täydellinen? Tasoita kipsilevykattoihin - täydellinen ratkaisu kaikkiin ongelmiin.

  Loppuun on suositeltavaa valita vaaleita värejä, jotka ovat useita sävyjä kevyempi seinät. Vältä lukuja, kuvioita tai linjat, jotka luovat kattoon rajoja, ja sen pienentäminen kooltaan keittiössä. Vt periaatteella "vähemmän - sen parempi", voit nauttia kaikista eduista GCR rakenteita ja muuttaa sisätilojen.

  Suunnittelu katto kipsilevy keittiössä - valokuva

  Kipsilevykattoihin - suuri keittiöihin, joiden avulla voidaan piilottaa pintavirheitä tai tulla suunnittelu hyödyntää tilaa. Jotkut saattavat yllättyä erilaisia ​​vaihtoehdot, mutta itse asiassa ne ovat vieläkin. Todisteena tästä, samoin kuin ylimääräisen inspiraation lähteenä - valikoimaan kuvia. Hyvää katselu!

  Kipsilevykattoihin keittiössä vaihtoehdot

  Kipsilevykattoihin ovat hyvin suosittuja. Monet arvostivat vahvuus kattoon, estetiikkaa ja asennuksen helppous.

  Mieti etuja ja haittoja kipsilevykattoihin keittiössä ja puhua siitä, missä muodossa se on suositeltavaa valita varten keittiö.

  Kipsilevyä, tai kipsilevy - ympäristöystävällisen koostuvalle kipsin, vuorattu pahvi. Asennus katto kestää 1-3 päivää, riippuen koosta ja monimutkaisuudesta salissa. Mutta katot saadaan täysin sileä, kaunis ja kestävä.

  • Jos valitset keittiön kosteuden kestävä kipsilevy, katot eivät pelkää lämpötilan ja kosteuden;
  • Keskeytetty kipsilevykattoihin keittiössä - suuri mahdollisuus kattaa erilaisia ​​viestinnän, kuten putkien ja johtojen.

 • Auttaa piilottaa väärinkäytöksiä emäkset, varsinkin ennen asennusta ei ole tarpeen saattaa pintaan "alkuperäinen" katto.
 • Erinomainen tapa korostaa kaavoitus tiloihin.

 • Kipsilevyjen on helppo piilottaa ääni ja lämpöeristys. Kyllä, ja materiaali on ääntä eristävät ominaisuudet.
 • Helppo asentaa. Kipsilevy on mahdollista rakentaa lähes kaikki mallit. Tämä tekee mahdolliseksi toteuttaa minkä tahansa ideoita. Tällaisessa katto on helpompi asentaa ja sisäänrakennettu valaistus.

 • Helppokäyttöinen. Tarvittaessa katto voidaan yksinkertaisesti väritystä.
 • Kestävät mekaanisia vaurioita. Tietenkin päälle vahva tulva tai pomppia raskas esine kipsilevyä ei pelasta, mutta jos vaurioituneen katto, se on helppo purkaa ja lisätä uuden levyn.

  • Asennus tulee suorittaa kokenut mestari. Virhettä suunnittelu, kestävä runko johtaa halkeamia.
  • Vaativat tarkkoja rajauksella loppuun, et voisi nähdä saumat.
  • Katot kipsilevyn ei suositella asennettavaksi uusiin rakennuksiin. Talo, joka on edelleen kutistua, johtaa kehyksen loimien ja halkeamia.

  Siten kipsilevykattoihin keittiön sopivat täydellisesti. Mitä enemmän, jotta ne voidaan yhdistää suositun vetolujuus rakenteita.

  Pitäisi erottaa millä tavoin kipsilevy on kiinnitetty kattoon.

  1. 1 Jäädytetty tilassa. Katto ensimmäisenä kiinnittävät riippukiinnikettä: se voi olla teline, tangot, paksu lanka. Sitten, suspensioita liitteenä metallia (ainakin - puinen kehys). Ja vasta sitten kehykseen kiinnitetty kipsilevyä arkkia. Tässä menetelmässä käytetään jousituksen korkeutta voidaan säätää katon korkeus.
  2. 2 podshivnoy menetelmä. Tässä tapauksessa kehys on kiinnitetty suoraan levyjen päällekkäin. Suunnittelu on enemmän kova ja kestävä.
  3. 3 yhdistettynä menetelmä. Katon osaan tehdä nousseet, ja jotkut - keskeytetty. Erittäin kätevä asennettaessa monitasoisen kattoon.

  On myös mahdollista yhdistää eri materiaaleja. Esimerkiksi tehdä laatikko kipsilevyjen, ja keskeinen osa katon päällystää puu - täydellinen ratkaisu keittiöön talonpoikaistyyliin tai parvi tyyli.

 • Nykyaikaisen tyylit ovat täydellisiä yhdistetty kattoon yhdistettynä kipsilevy alakatot. Tällöin voit myös miettiä pelin väripaletin, valita väri venyttää katon väri huonekaluja tai tehden päinvastoin, kontrasti.

  Tyypit kipsilevyn katot on ominaista useilla tasoilla:

  1. 1 Yhden tason - täydellinen pieni keittiö sekä rakenteeltaan monimutkaisia ​​kattoon pienessä huoneessa, "syö" tuntua.

  Mutta tämä ei tarkoita, että pienessä keittiössä katon on oltava tylsää ja ilmeetön. Miksi et maalata? Esimerkiksi kuvaa sinistä taivasta iloinen pilviä tai yötaivaan, nastoitettu sironta tähteä? Voit myös valita tyylikäs kuvio, joka toistuu tapetti, huonekaluja tai tekstiilien julkisivut.

 • Duplex 2 - yleisin vaihtoehto keittiöön. Useimmiten työ laatikko on asennettu pitkin työalue - se on kätevä piilottaa tuuletuksen ja viestintä.

  Mutta muoto laatikko, voit valita minkä tahansa - geometrisesti oikea (suorakaide, soikea, polukruluyu), ja monimutkainen mutkia, toistaen linja huonekalujen moduulien Tiivistelmälomakkeen. Haluatko korostavat kaavoituksen? Toista laatikko kuvio lattialla, yhdistämällä, esimerkiksi, laattojen ja laminaattilattia.

 • 3 Monitasoinen katot - ovat hyväksyttäviä vain tilava keittiö. Mitä enemmän tasoja sisällytetään suunnittelussa, sitä voimakkaampi on kevyt koko rakenteeseen ei näytä raskaita ja tilaa vieviä.
 • Valitaan suunnitelma keittiön kattoon kipsilevyn

  Avulla muodossa kattoon, et voi vain korostaa tyyli sisustus, mutta myös visuaalisesti muuttaa muotoa koko huoneen:

  • Esimerkiksi neliön keittiö näyttää hyvältä suorakulmion visuaalisesti vetää huoneeseen.

  Se voidaan sijoittaa keskelle huonetta, ja voit valita suorakulmion rima baarissa tai keittiösaarekkeen.

 • Toisaalta taas kapea ja pitkänomainen keittiö neliön kipsilevyä yläpuolella ruokailutila, paitsi säätää muodon huoneen, mutta myös visuaalisesti korostaa tällä alueella.

  Korostaa keskustan keittiön, voit asentaa kattoon muodossa soikea. Lisäksi varustettu valaistus, tämä näyttää täysin soikea yhdessä taulukon saman soikea muoto.

 • Jos "alkuperäinen" katto ei ole korkea, lisää sitten korkeutta auttaa ns "kelluva" katto kipsilevyä. Tällöin suunnittelussa on kiinnitetty koko kattoon, mutta ei aivan seiniin. Ympäri kehä upotettu valaisin, jonka valo on suunnattu seinää. Tunne, että katto on "kelluva" ilmassa. Hyvä ratkaisu on pieni keittiö.
 • Huomatkaa, että lomake, jota käytät piirustus kattoon, on toistettava sisätilaan. Se näyttää epäsiisti ja epäorgaanisesti yhdistelmä, esimerkiksi kaareva sileä mutkia katossa ja huonekalut tiukat suorakulmainen linjat. Päinvastoin, karu neliö kattoon, sopii minimalistiseen tyyliin, näyttää sijaan, jos sinulla on huonekaluja pyöristetyt muodot.

  Saavuttamiseksi lopullisuudesta sisätilojen, jatkuu kattoon kuva seinällä. Esimerkiksi aaltoviiva, sujuvan samassa linjassa seinään, luo ainutlaatuisen sisustus. Puoliympyrän yläpuolella työalueen keittiön olisi hyvä toistaa asetus, esimerkiksi puolipyöreä saari. Sama valua baari voidaan tunnistaa, jos rakentaa hänen laatikko kipsilevyä saman muotoinen kuin teline itse. Sivumennen sanoen tässä tapauksessa ei tarvitse käyttää rahaa valaistus, kuten sisäänrakennettu tai ottanut valot katossa tarjoavat erinomaisen valaistuksen.

  Kipsilevy on universaali materiaalia, joka voidaan sekä maalatulle ja tapetit, kuvioitu kipsi viimeistely, koriste listat ja jopa luoda seinämaalauksia.

  Koska tämä on keittiö, joka on puhdistettava useammin, sitä pidetään paras vaihtoehto on maalaus. Mieti, mitä värit toimivat parhaiten:

  • Lateksimaalia - edullisin vaihtoehto. Katto on kirkas. Mutta usein maalata, koska vesi emulsiot Mark ja ei pidä kosteutta. Ilmeinen etu tällaisen valinnan - laaja valikoima väripaletti.
  • Vesi-pohjainen maali - vedenkestävä, pitkä aika ei pestä pois. Tämä yläraja voidaan puhdistaa kostealla liinalla. Lisäksi se on rikas väripaletti.
  • Maalata akryyli- tai latex-pohjainen - erinomainen valinta kipsilevyä kattoon. Koska tällainen maali katto muodostaa kestävällä pinnoitteella vaikutuksia höyryn ja kosteuden. Pinta voidaan helposti pestä.
  • Maalipinta silikaattipohjainen on myös kosteutta kestävä. Plus maali - ei tarvitse lisätä aniseptikov.
  • Silikonimaali on imenyt kaikki parhaat akryyli- ja silikaatti. Se on muovia, helposti päällekkäin halkeaman 2 mm, ja sen jälkeen, kun sovellus muodostaa suojaavan kalvon.

  Tärkeää! Huomaa väriyhdistelmä ja tyyli sisustus. Joten, klassisista malleista suosivat mattapinta, ja koska väri on parempi valita matta maali pehmeillä pastellisävyillä. Mutta kiiltävä kattoon täydellisesti korostavat moderni keittiö suunnittelu.

  Siten kipsilevy katto voi merkittävästi muuttaa sisätilojen keittiö, jotta se tyylikäs, toimiva ja kaunis.

  Kipsilevy keittiössä suunnittelussa valokuvan

  Kipsilevy keittiössä - suuri päättyy silloin katto laatat ovat eri tasoilla, heillä on halkeamia, kuoppia. Se auttaa myös ratkaisemaan ongelman annetun viestinnän ja tarjoaa mahdollisuuden luoda mielenkiintoisia valaistus järjestelmään.

  kipsilevy katto rakenne voi olla mikä tahansa, on erilaisia ​​muotoja - suora, taivutettu, pyöreä, soikea. Minkään kotona tyyli gipsokarntona katot ovat asianmukaisia ​​ja käsitellään erilaisia ​​sekä teknisiä ja esteettisiä ongelmia.

  Suunnittelu katto kipsilevy keittiössä

  Ennen siirtymistä suunnitteluun Kipsilevyjen, on syytä ottaa huomioon useita teknisiä ehtoja. Esimerkiksi laitteet työ vyöhyke vaatii linko kanavan yli, ja se on toimitettava. Jos aiot upottaa valot, etäisyys palkkien ja kipsilevy on valittava ottaen huomioon koko näitä lamppuja.

  Teos alkaa oletuksesta arvioida koko ja muoto kattoon. Sitten määrittää, kuinka monta tasoa ja ulkoasu tyylistä riippuen ja toiminnallisuutta. Seuraavaksi valitse väri ja tapa on saada pois kattopintaan. Loppuvaiheessa työn suunnittelussa kattoon Kipsilevy keittiössä - valinta valaistuksen ja koriste-elementtejä.

  Värin valinnalla olisi noudatettava yhteisiä suunnittelisi:

  • Pienissä huoneissa on parempi käyttää vaaleita värejä;
  • Tilavat keittiöt ovat sallittuja tyydyttyneitä tummia sävyjä;
  • Pastellivärejä sopii lähes kaikkiin sisustustyyli ja lisää mukavuutta;
  • Kirkkaat, terävät värit voivat huonosti vaikuttaa terveyteen ja mielialaan.

  Vihje: Jos haluat korostaa visuaalista kaavoitus, seuraa sisäkaton kipsilevyjen keittiössä eri tasoilla - kullakin vyöhykkeiden huipussaan. Valonheittimet asennettu kattoon rajan, joka erottaa eri korkeuksilla, parantaa vaikutusta.

  Sisarusten kipsilevy keittiössä

  Tämä on kaikkein yksinkertainen rakenne, sopii kaikkiin huoneisiin. Sen pinta voidaan rapattu ja maalattu - ja tässä tapauksessa katto ei poikkea ulkonäöltään perinteisistä, säilyttäen kaikkine etuineen.

  Katon alle, voit poistaa viestinnän johdot tai asentaa kalusteet. On mahdollista korostaa visuaalinen kaavoitus keittiö, käyttämällä erivärisiä tai eri tekstuuria eri vyöhykkeisiin. Esimerkiksi on ruokapöytä katto ovat vaaleita, ja työalue - täyteläisiä värejä. Se kiinnittää huomiota ruokailutila sekä varmistamaan sen valta-asema sisustus.

  Kipsilevy keittiössä auttaa korostamaan valintaa vyöhykkeiden, jos asentaa sen kalusteet pitkin rajoja näiden alueiden. Alaspäin, valo luo eräänlainen "valoverhon", tehokkaasti vapauttaa yhden tai toisen osa huoneen.

  Voit kääntää yksinkertainen katto mestariteos, jos koristele se kookkaita piirustuksia. Voit luoda ne itse - ja se on helppo. Aiheuttaen valittu kuvio pintaan, kautta neste paperinvalmistusprosessissa sen piirustus ja kuivattiin. Sen jälkeen kipsilevyä levyt vahvistuvat valituissa paikoissa ja värjättiin tavanomaisella tavalla.

  Trey katot keittiössä kipsilevyjen

  Rakenne on rakennettu kahdessa tasossa, usein tarjoaa enemmän mahdollisuuksia näyttäviä sisustus ratkaisuja teknisiin ongelmiin, joita syntyy korjaus tällaisten monimutkaisten tilat, kuten keittiö. Ulkonevat osat piilottaa mukaisesti tärkeimmät elementit viestintä, esimerkiksi, kanavat, tai suuri upotettu.

  Yhdistelmä osien eri korkeuksilla antaa määrä ja sisustus ratkaisee ongelman. Korkeampi rakenteen osiin sijaitsevat usein keittiössä työalueen tai keskelle. Ne voivat olla hyvin erilaisia ​​muotoja, riippuen valitusta suunnitteluun. Usein kipsilevykattoihin keittiössä yhdistetyn soikea ja suorakulmainen elementtejä. On myös elementtien yhdistelmillä Kipsilevy katto jännitteitä. Se monipuolistaa sisätilojen ja tekee "makuinen" siihen.

  Monitasoinen katto kipsilevyä keittiössä

  Jos elementit kipsilevy rakentaminen käytetään, on järjestetty kolme tai enemmän tasoja, ns monitasoinen kattoon. Useimmiten sitä käytetään suurkeittiöissä korkeat katot - kolme metriä ja enemmän.

  Tämä pätee erityisesti silloin, kun katon korkeus ylittää neljä metriä, mikä on tavallista asuntoja vanhoja taloja, varsinkin "stalinistisen". Ei liian iso kooltaan, mutta huomattava korkeus, nämä huoneet näyttävät suhteettomasti, ja monitasoinen katot avulla oikeat mittasuhteet, jotta huone mukavampaa.

  Nämä enimmäismäärät voi piilottaa suuria eroja tiloihin, suuria puutteita on sekä poistaa silmästä palkkeja tai ilmanvaihtokanavien. Niiden avulla on mahdollista painotuksia, esimerkiksi korostavat yksinoikeuden keittiökalusteiden.

  Kipsilevy keittiössä: hyviä ja huonoja puolia

  Ansioita paljon Kipsilevyjen, me luettelo niistä tärkeimmät:

  • Salata johdot ja viestintä;
  • Pakata väärinkäytöksiä ja puutteita kattojen
  • Visuaalinen auttaa toteuttamaan kaavoitus;
  • Anna yksilöllisyyttä sisätilojen;
  • Ota asennuspisteestä alasvalot on samassa tasossa katto;
  • Antaa lisä-ääni eristys;
  • Älä muuta luonnoksen rakennuksen, älä crack;
  • Tarjoavat rajattomat suunnittelun mahdollisuuksia.

  Lisäksi selviä etuja, on haittoja, ja ne on otettava huomioon päätettäessä kattoon loppuun.

  • Asennettaessa kipsilevy rakenne menetetään 7 cm korkeus;
  • Asennus vaatii taitoa ja suorittavat asiantuntijat;
  • Ajan väliset saumat laattojen Kipsilevy voi halkeilla.

  Kipsilevy valaistus keittiössä

  Oikein valittu valaistus järjestelmät voivat täydellisesti muuttaa huoneen, jotta se olisi tilava, erottavat yksittäiset osat, keskittyä avainalueilla. Valonheittimet, joka voidaan rakentaa kattoon, voi suorittaa olennaisia ​​toimintoja valaistus, tai voidaan ohjata tiettyyn paikkaan huoneessa.

  Mielenkiintoinen variantti - katon räystään valoa. Tässä suoritusmuodossa hylly on liimattu seinään tilan katosta muutaman senttimetrin, ja se on esitetty LED-nauha. Teho ja valaistuksen väri sellaisenaan voi vaihdella. Valaistu katto näyttää korkeampi, ja huone itsessään tulee ylimääräinen tilavuus. Suunnattu valo sisäänrakennetun lähteet voivat luoda mielenkiintoinen ja valon ja varjon, muuttamalla sisustus.

  Kipsilevy pienessä keittiössä

  Pieni keittiö huoneen koko ei voi olla este käytölle kipsilevy kattorakenteisiin. Sinun tarvitsee vain valita oikea tyyppi ja niiden suunnitteluun.

  • Korkeudella pieni keittiö, valitse single-level katto - se "syö" alle sentin, jotka ovat jo tilillä.
  • Mutkistaa sisarus katto ja tehdä siitä näyttäviä apua suunniteltu valaistus järjestelmiä ja käyttöä Cove.
  • Visuaalisesti laajentaa tilaa auttaa valon värejä kattoon maalaus.
  • Käyttämällä kiiltävä kuvioita kattoon visuaalisesti lisätä paljon tilaa.

  Vihje: Jos korkeus keittiö on pieni, ja se olisi toivottavaa, että ylärajaa kaksi tasoa, lisätä tavallista yhden tason katto, koristeellinen räystään, saattaa se hieman maanpinnan alapuolella. Istutettu räystään valot auttaa luomaan tarvittavat vaikutelman.

  Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  8 + = 17