Koko jalkapallomaaliverkko isossa jalkapallon

Mikä on koko jalkapallomaaliverkko standardia

Todennäköisesti maailmassa ei ole sellaista henkilöä, joka ei tiedä jalkapallosta. Keskeinen osa suosituimmista joukkuepelit ovat jalkapallo tavoitteita. Ilman tätä rautaa rakenne, molemmat joukkueet eivät voisi miellyttää yleisöä kauniita tavoitteita, ja peli olisi menettänyt merkityksensä. Mikä on koko jalkapallomaaliverkko standardia? Ovatko ovet kaikenlaisia ​​jalkapallo? Nyt otamme selvää.

Jalkapallomaaliverkko: kokostandardeina

Jalkapallomaaliverkko koostuu molemmat pystysuorat kannattimet, jota kutsutaan myös tangot, jotka on yhdistetty päälle vaakasuoralla yli. Niiden läpimitta kaikkien osien sama ja yhtä suuri kuin 12 cm tai 5 tuumaa. Mikä on koko jalkapallomaaliverkko? Tangot on asennettu toisiaan vastapäätä pituus 7,32 metriä tai 8 maalin. Korkeus palkin maa on 2,44 metriä tai 8 jalkaa. Muodostavat portin muistuttaa kirjain "P9raquo,, jossa palkki on paljon pidempi kuin kaksi sauvaa. Koko rakenne on jalkapallomaaliverkko, yleensä, on valmistettu metallista, ja maalattu valkoinen. Kun asennus jalkapallomaaliverkko, ne ovat kunnolla asennettu maahan. Kääntöpuolella rakenteen tarttuu verkkoon, jota ei pitäisi puuttua maalivahti.

Ensimmäinen maininta portit löytyy Englanti kronikka päivinä 16-luvulla. Sitten pallo peli on täysin erilainen kuin moderni jalkapallo. Kuitenkin useita vuosisatoja sitten, pelaajat on nimetty tietty alue termin "vorota9raquo, sekä yrittää rakentaa jonkinlaista rakennetta. Asti 1875 venytetty köyden, jonka jälkeen se päätti muuttaa baariin päälle sivuviivoja. Aluksi vuonna 1891 edessä yksi otteluiden Englanti kaupungin Nottinghamin portilla oli net.

Mitkä ovat mitat mini-jalkapallo tavoite? Minijalkapalloa ilmestyi Brasiliassa alueella 1920-luvulla. Sysäyksen kehittämistä tällaisen ison jalkapallo sai keskellä 20-luvulla. Jalkapalloilijoita minijalkapallon pelataan pallo pienempiä, mikä kimpoavat pinta pad on paljon pienempi. Tämä laji eroaa iso "sorodicha9raquo; paitsi koko pelikenttä, kesto puolikkaat ja määräyksiä, mutta myös koko portin. Huolimatta siitä, että ne ovat paljon pienempiä, yleensä, yleisö ottelua todistamassa suurempaa tilin. Tämä johtuu suurelta osin taktiikka peli, joka on aivan erilainen kuin jalkapallo nurmikolla. Usein mini-seuroista pelata "yksi yhteen", eli jokainen pelaaja seuraa toimia tietyn vastustaja vastustaja.

Toisin paljon jalkapalloa, jossa portti on asennettu hyvin maahan, mini-jalkapallo, tämä rakenne on kiinnitettävä lattiaan. Koko jalkapallomaaliverkko tämän tyyppinen peli on seuraava: välinen etäisyys tankojen on 3 metriä, ja korkeus poikkitangon tyynyyn pinta - 2 metriä. Portti minijalkapallon varustettu ruudukko niin, että se ei tuota maalivahti haittaa. Sen tarkoituksena on saada pallo pysyy tavoite. Halkaisija kaksi baaria ja baari mini-jalkapallo on yhtä suuri kuin 8 cm.

Koska sen saatavuuteen, jalkapallo voittaa sydämet poikien ympäri maailmaa. Toisin jääkiekko, jossa laitteita on saatavilla vain vanhemmille tietyllä tulot on tarpeen läsnäolo vain pallo. Usein lapset jahdata palloa pihalla, jossa portit on joitakin aitoja tai asentaa ohut rungot puiden. Toisin standardin lasten jalkapallomaaliverkko he tuovat paljon haittaa.

On suositeltavaa saada portin babyfoot, jotka on valmistettu alumiinista. Tämä materiaali vaikuttaa huomattavasti se, että poika ei saada loukkaantui. Asennuksen aikana otettava huomioon helppous alumiini, niin ovet on kiinnitettävä. Parantaa kestävyyttä rakenteen suositeltavaa käsitellä pinta lakalla tai emali, jotka suojaavat korroosiota vastaan.

Ulottuvuudet lasten jalkapallo tavoite

Minkä kokoinen lasten jalkapallo tavoite? Verrattuna suuri ammattilaisjalkapallon, jossa koko on 8 jalkaa 8 telakat, baby portit eivät voi olla niin suuri. Tämä johtuu paitsi koko kentän, jossa hän pelaa poika, mutta myös niiden antropometristen tietoihin. Vuonna lasten peli, toisin kuin ammattilaisjalkapalloilun ei ole tiukkoja normeja ja määräyksiä. Mikä on koko jalkapallomaaliverkko lapsille? Tyypillisesti valmistajat tehty pojille portit kahdenlaisia, iästä riippuen: 3-2 metriä tai 5 metriä 2. Halkaisija tangon ja palkin samalla huomattavasti vähemmän.

Ammattilaisjalkapalloilussa portti koulutusta varten on jaettu kahteen vyöhykkeeseen, joista jokainen puolestaan ​​on jaettu 9 yhtä ruutua. Yhteensä saatiin 18 vyöhykkeet on numeroitu numeroilla 1 9. Koska tämä jako pelaajien helpompi harjoitella lyömällä palloa. Pääsääntöisesti tavalliset fanit tietävät vain yhden vyöhykkeen - "devyatke9raquo,, koska selostaja. Tämä tapahtuu silloin, kun jalkapalloilija osuu ylhäällä vasemmalla tai oikeassa yläkulmassa.

Koska pyöreä muoto tangot, joissakin tapauksissa, syönnin jälkeen pallo voi olla kierretty toipua vastakkaiseen suuntaan. Esimerkiksi, nahka pallo risteyksessä hilalinja palautetaan kentälle.

Portti iso jalkapallon usein johtaa vakaviin vammoihin pelaajia. Erityisesti tällaisia ​​tapauksia ilmenee hyppää kun pää suurella nopeudella törmää tankoon tai baarissa. Jotkut Maalivahdit vältetään vammat laittaa päänsä erityisellä kypärä.

Johtuen siitä, että jalkapallo tavoitteita ei ole kiinnitetty kunnolla, vuosittain noin 50 ihmistä kuolee maailmassa.

Jalkapallomaaliverkko, niiden kokoa ja tarkoitus

Jalkapallo on suosituin joukkuelajeissa peli maailmassa, lähes jokaisessa maassa maailmassa on oma jalkapallon mestaruuden järjestettiin kymmeniä erilaisia ​​turnauksia, sai useita palkintoja eri saavutuksia. Monet ihmiset haluavat pelata jalkapalloa, jotkut haluavat katsella ottelut televisiossa, mutta kaikki eivät tiedä, että tässä pelissä on monia vakavia standardeja. Esimerkiksi jalkapallo tavoitteet on erityisiä arvoja.

Mutta ensin on syytä harkita eri muotoisia ja kokoisia jalkapallomaaliverkko jotka ovat olemassa mutta joita ei käytetä kilpailuissa. Se, että viralliset koko portti on liian suuri, esimerkiksi pojat kouluun stadionilla, eikä jokainen ei-ammattilaispelaajat suostua pelata isolla portti. Siksi useimmiten tavallisessa glades määrittää mukautettuja kehyksiä, joissa on omat ominaispiirteensä. Ne eroavat toisistaan ​​lähinnä välinen etäisyys tankojen samalla 2 metriä. Mutta leveä, ne voivat olla hyvin erilaisia ​​- 3-7 metriä. Tuotettu jopa lasten jalkapallo portille, jotka eivät saavuta korkeus mittarin ja suurin leveys - jopa kahteen. Ne on tehty nimenomaan kouluttaa nuoria lapsia, jotka varhaislapsuudesta vanhemmat antavat erityistä kouluun, koska he luottavat vakavaa uran.

Ja nyt täytyy puhua siitä, mitä pitäisi olla jalkapallomaali alle kansainvälisten normien. Tämä koko on asetettu jo pitkään eikä ole muuttunut jo vuosia, joten nämä ovat asetuksia käytetään kaikissa turnauksissa maailman. Virallisesti portti jalkapallo 2 metriä 44 cm ja enimmäisleveys - 7 metriä 32 cm. Nähdä nämä numerot, voit heti nähdä, miksi koulujen urheilukenttien laittaa pienempiä versioita golkiperskih kehyksiä: nuoret kaverit, jotka eivät ole mukana urheilun vakavasti, ei yksinkertaisesti voi puolustaa niin suuri ja laaja suunnittelu pään. Mutta ammattilaisjalkapalloilijoiden selviytyä FLToinen tehtävä täydellisesti, koska maalivahdit jalkapallossa usein pitkä.

Mini-jalkapallo, on muistettava, että portti

Jalkapallo on paljon harvinaisempaa lajia, joka eroaa alentunut parametreja, kutsutaan mini-jalkapalloa. Täällä hyväksyi myös muita standardeja: vähemmän pelaajia tiimeissä, pienempi kuin pituus ja leveys alueella ja tietenkin minijalkapallon tavoitteet pienempiä. Baarista sen yläreunaan heillä on täsmälleen 3 metriä, ja lattiasta kehyksiin - 2 metriä. vratarstva filosofia on hyvin erilainen näissä kahdessa urheilu, ja kaikki johtuu siitä, että jalkapallo tavoitteita niiden erikokoisia. Se voi tuntua, että mini-jalkapallo runko on paljon vaikeampaa pisteet kuin suurimmassa omaisuutensa isossa jalkapallomaalivahti, mutta se ei ole. Pienempi versio suositusta pelistä paljon dynaamisempi koon vuoksi kentän, joten haltijasta on kuvaan useammin kuin hänen kollegansa isolla kentällä.

Mikä on koko jalkapallomaaliverkko? Miksi tämä koko?

Koko jalkapallomaaliverkko säveltää korkeus 2 metriä 44 cm, ja leveys 7 metriä 32 cm. Miksi nämä luvut? Kyllä, koska Englanti keksitty jalkapalloa, portti, vastaavasti myös ja teki heistä mittaus 8 jalkaa 8 telakat, mikä tarkoittaa meidän mittausjärjestelmä jättää paljon.

Peli pelata jalkapalloa keksittiin Englannissa ja tavallinen parametrien jalkapallomaalin Myös keksittiin Britannian tähän päivään säilynyt muuttumattomana jo tulossa kansainvälinen standardi.

Korkeus jalkapallo tavoite aluksi-NIL oli 8 jalkaa, joka meidän metrin on yhtä suuri kuin 2 metriä 44 cm, ja leveys jalkapallomaaliverkko oli yhtä suuri kuin 8 km - 7 metriä tai 32 cm.

Leveys jalkapallomaaliverkko on etäisyys toiselta puolelta telineen toiseen.

Korkeus jalkapallomaaliverkko - on etäisyys maasta päälle poikkipuu jalkapallo tavoite.

Mini-jalkapallo portit znachietno vähemmän korkeus ja leveys.

Jalkapallo on suosittu urheilulaji. Ja portin hänen klassinen pala. jalkapallo tavoitteet valmistetaan kansainvälisten standardien mukaisesti.

Ensimmäinen portti koko jalkapallo, keksi British. Ja sitten se käännettiin metriä ja senttimetriä, ja niistä on tullut kaavamaisesta.

Niiden korkeus on kaksi metriä neljäkymmentä neljä senttimetriä, ja se on kahdeksan kiloa. Korkeus on etäisyys ylärimaan maahan, ja leveys on etäisyys, joka on kahden pystytuen ja se on seitsemän metriä ja kolmekymmentäkaksi senttimetriä. Mutta telineet ovat samankokoisia leveys ja korkeus ja on kaksitoista senttimetriä, ja se on viisi tuumaa.

Jalkapallomaaliverkko korkeus 2,44 m (8 jalkaa) - etäisyys alareuna poikkitangon maahan, ja niiden leveys - etäisyys pystyosien - on 7,32 metriä (8 km).

Leveys ja korkeus poikkipinta tukien ja palkit ovat samat, ei saa ylittää 12 senttimetriä (joka on 5 tuumaa).

Ovikoot kerralla on vahvistettu Britannian.

Esi Englanti jalkapallo pidetään niin ja ovikoot pidetään Britannian toimenpiteisiin. Välinen etäisyys pystytukien (leveys) - 8 maalin tai 7,32 metriä, korkeus - 8 jalkaa tai 2,44 metriä, halkaisija teline - enintään 5 tuumaa tai 12 cm.

Leveys jalkapallomaaliverkko - etäisyys puolella pilarit ja samalla on 7 metriä 32 cm. Ovi korkeus on 2 metriä 44 senttimetriä.

Nämä standardit tuolloin keksi brittiläinen, ilmeisesti ohjaavat jotkin sen kriteerit. Ehkä se, että jos portit olivat pienempiä, ne olisivat liian vaikea päästä sinne (ottaen maalivahti), ja jos enemmän, se on liian helppoa. Joten löydämme keskitie.

kysymys "Miksi tämä koko?" vastaus ei ole olemassa. Peli keksittiin yli sata vuotta sitten Englannissa, ja siitä lähtien koko jalkapallomaaliverkko ennallaan.

Nyt takaisin tärkein kysymys.

Ammattilaisjalkapalloilussa (tai iso jalkapallo) portti mitat ovat:

  • 2 metriä 44 cm
  • ja pituus (etäisyys kahden tangot) 7 metriä ja 32 cm.

Ovikoot pelaamiseen klassinen jalkapallon seuraavaa:

korkeus 8 jalkaa tai 244 cm;

ja etäisyys puolella pystytukien (pituus) - 8 km tai 732 cm.

Telineet ja poikkipuu halkaisija on 5 tuumaa tai 12 cm, ja on välttämättä oltava valkoista.

Ja missä määrin me tulivat Englannista ja käännettiin metrisellä perusteet.

Kansainvälisten standardien mukaisesti, jotka eivät ole muuttuneet monta vuotta, pituus jalkapallokenttä tavoite on 2 metriä 44 senttimetriä, ja leveys jalkapallomaaliverkko on 7 metriä 32 senttimetriä.

Mini-jalkapallo gate huomattavasti vähemmän: lattiasta kehyksiin - 2 metriä, ja tangon tankoon (leveys) 3 metriä.

Koska jalkapallo meni Britannian syrjään ja koot menevät niiden pituuden mittaa korkeuden 8 jalkaa (2,44 metriä) ja leveys - 8 km (7,32metra), miksi nimenomaan nämä luvut ovat todennäköisesti joten oli helpompi valmistaa niitä ja pelata erityisesti tällaisten portit.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 2