Kolmiulotteisensuunnittelu ullakko Ilmainen

Taloa parvi - hankkeita järkeviä ihmisiä

Taloa ullakko ovat aina kysyntää, klassinen talo, riippumatta tyyli, jossa se suoritetaan. Garret on olohuone sijaitsee suoraan alapuolella kattopaarteiden, ja joilla on reunat huoneen katon viisteet.

Seinät ja katto ullakolla kohtuuhintaisia ​​asuntoja toistaa katon kaltevuuden. Tällöin katon korkeus keskellä ullakon pitäisi olla kuin normaalissa asuinalueella, ja vähintään 2,5 m. Viisteet voi alkaa lattiasta, niin puhutaan parvi sen puhtaassa muodossa. Tai voidaan nostaa tietylle korkeudelle, niin voimme puhua polumansarde.

Läsnäolo ullakon joskus ei oteta huomioon määritettäessä kerrosluku kodeissa yksityisten yritysten tai turistiluokassa. Siksi monet ihmiset valitsevat joka työntyy kohtuuhintaisia ​​asuntoja parvi - kuten toisessa kerroksessa ja siellä, mutta hanke, sillä hän yksin ei pidetä.

Tällä rakenteella on useita etuja, kehittäjät arvioitu useita satoja vuosia sitten. Kiinnitti huomiota katolle talojen arvoinen niille, jotka rakastavat kaunista arkkitehtuuria erilaisia ​​yksityiskohtia ja lisäyksiä, mutta samaan aikaan, arvostavat tiiviyttä ja järkevää käyttöä elintilaa.

 • Houkutteleva ulkonäkö. Mielenkiintoisin hankkeet ovat monimutkaisia ​​katot, parvekkeet ja kattoikkunat, jotka antavat koko rakennus ainutlaatuinen tyyli ja charmi. Ei ihme tätä kutsutaan katon viidennen julkisivun.
 • Rajattomat suunnittelun mahdollisuuksia. Kolmiulotteisensuunnittelu ullakko lattia voidaan tehdä tyyliin Sveitsin Chalets tai elegantissa Ranskan provencelaistyylisesti. Hyvin epätavallinen ja yksinkertaisia ​​malleja nykyaikaiseen parvi tyyli.
 • Säästäviä rakennusmateriaaleja ja aikaa. Itse asiassa, se on rakennettu saman katon, mutta ylimääräisiä eristys ja palkit vahvistusta. Mutta käyttöönotto omistajat saavat yhden tai kaksi ylimääräistä huonetta, riippuen siitä, millaisen talon suunnitelman parvi on valittu.

On tarpeen heti tehdä varauksen, että piirustus talon parvi saa suorittaa vain ammattilainen. Ullakolle lattia oli mukava ja turvallinen käytössä, on otettava huomioon monia näkökohtia. Jos esimerkiksi oikaisevat ikkuna-aukkojen ullakolla on 40% enemmän valoa kuin tavallinen huone pohjakerroksessa. Laadullisia malleja varmistaa laadukkaan rakentamisen.

Luettelon esittelee jo päättyneiden hankkeiden samankaltaisten talojen eri hintaluokassa. Täällä voit valita suunnitelmia talojen toisessa tai kolmannessa kerroksessa ullakolle ja katto talo korkilla, autotalli, kuistit ja huvimajat. Jos et ole tyytyväinen standardin projekti, tarjoamme palveluja kehittämiseen yksittäisten hankkeiden. Luomme sinulle paras design talon parvi kaikki toiveesi ja antaa sinulle kaikki tarvittavat tekniset neuvot.

Big pr.P.S., d.80, of.13N

8-800-250-0597 maksuton alueilta

Copyright © 2005-2018 LLC "Arkkitehtuuri ja suunnittelu studio" ALFAPLAN "

Tekijänoikeus käyttää kaikkia arkkitehtuuriprojekteissa ja niiden kuvat on suojattu Osa 4 siviililain Venäjän federaation.

Kolmiulotteisensuunnittelu kanssa Ullakkokamarien: ilmainen piirustuksia ja valokuvia

Taloa parvi - on ruumiillistuma mukavan ja miellyttävän esikaupunkien elämän. Nämä mökit mahdollistavat suuremman vapauden materiaalien valinnassa, suunnittelussa talon. Tässä artikkelissa löydät tarvittavat suositukset, sekä hankkeita talojen ullakko, ilmainen piirustuksia ja valokuvia.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista talon ullakko - hyvä eristys, koska yläosa rakenne altistuu lämpötilan muutoksista. Yhtä tärkeää on huolehtia huoneen vedeneristys. Poimi lattia ullakolle valoa materiaaleja. Tämä koskee myös katto, ja sisustamisen ja jopa huonekaluja. Älä täytä perusta ja seinät mahdollisesta halkeamia.

Pieni alue ullakko on paras muodostavat koko avaruuden, mutta tarvetta luoda valeseinät pitäisi suosia kipsilevy. Tämä materiaali ei aiheuta ylimääräistä kuormitusta perusta talon.

Toinen tärkeä seikka - ikkuna. Niiden asennus kaltevalla pinnalla vaatii paljon kustannuksia, mutta tulokset ovat sen arvoisia.

Edut ja haitat asuntoa parvi

Kodeissa parvi on enemmän faneja seuraavalla hyötyjä:

 • säästöjä rakennus- ja asennustyöt;
 • asianmukainen käyttö yläpohjan lisää toiminnallinen alue talon kahdesti;
 • helppohoitoisuus ullakko viestinnän. Riitä pitämään niitä kerroksessa;
 • vähentäminen lämpöhäviöiden katon läpi;
 • rakentamisen aikana ullakon ei tarvitse häätö kotoa, he voivat pysyä pohjakerroksessa ennen työn päätyttyä;
 • Asennettu talossa asuinkelvottomaksi tyyppi huone: biljardisali, työpaja, jne.;
 • tilaa mielikuvitukselle. Epätavallinen ullakkotilan voit olla luova lähestymistapa suunnittelu huone.

Mutta samaan aikaan talot tämäntyyppistä saatavilla ja puutteet:

 • noudattamatta jättäminen pakottavia sääntöjä rakentamisen teknologian ja harkitsematon materiaalivalinnat johtaa lämpöhäviö, kosteuden tiivistymistä ja jäädyttämistä.
 • huomattavat kustannukset kattoikkunoiden (yli 1,5-2 kertaa normaali), alas erityispiirteet profiilin ja kustannukset asennustyöt;
 • luminen talvi voi rikkoa luonnonvaloa ullakolle.

Luominen suunnittelu talon parvi, sinun on otettava huomioon erityispiirteet rakentamisen. Sovelletaan seuraavia sääntöjä, saat kauniin ja luotettavan kiinteiden talon.

 1. Laskeminen lisäkuormituksesta. On mahdotonta mielivaltaisesti liittää yhden tarinan kotiin parvi, koska tämä merkitsisi halkeilla hävittämistä pohjan. Jos päätät lopettaa ullakolle olemassa olevaan seinään, hoitavat vahvistamista.
 2. Laskeminen korkeus ullakko. Minimiarvo korkeus lattiasta kattoon 2,5 m.
 3. Oikea katon muotoilu. Kun sen suunnittelussa on otettava huomioon, että pääty suunnittelu antaa vain 67%: n perusta talon. Niin sanottu "rikki" katto lisää noin 90% pinta-alasta ensimmäisessä kerroksessa. Mutta nosto katto 1,5 m voi lisätä alueen 100%.
 4. sallia tietoliikennelinkki substraatin ja ullakon;
 5. ajatella layoutportaikko, paikka sisäseinien ja ikkunat;
 6. On tärkeää tarkkailla palovaatimukset, evakuointisuunnitelma parvi.

Projektit yhden tarinan talon parvi: piirustuksia ja valokuvia

Vuonna yksikerroksinen taloa ullakko toimii useimmiten kauppaan tai toimistoon. Usein tällä tasolla on makuuhuone, joka johtuu mukava jäädä huoneeseen, jossa matalat katot sekä lisäeristys ja kaunis näkymä tähtitaivasta ikkunoista. Poimimme 10 parhaat hankkeet talojen ullakko, täällä ovat ilmaisia ​​piirustuksia ja valokuvia, sekä niiden kuvaus.

Valmis hankkeita talojen ullakko 8-10

№1 projekti. Hanke tämän talon tarjoaa käytännöllistä tilaa ullakolle tasolle, joka taloa makuuhuone, kylpyhuone ja kaksi ylimääräistä huonetta, jotka harkintansa mukaan voi järjestää elävää tai lapsia. Kodikas kehys talo sisältää useita tiiliä ja kevytsoran. Suuret ikkunat tekevät Sisustus Koti on hyvin valaistu. Rakennus täyttää kaikki kerrostalo.

№2 projekti. Viihtyisä mökki ekologisen tyyliin iso ruokasali-olohuone ensimmäisessä kerroksessa. Projektin avulla voit laittaa ullakolle kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja pieni eteinen ja parveke. Se tarjoaa kätevän laajan portaiden asennusta. Pohjakerroksessa sijaitsee myös toinen uloskäynti verannalle. Tämä koti on täydellinen suuri perhe mukava maa loma.

Kolmiulotteisensuunnittelu ullakolle 9 9

№3 projekti. Pienet ja samalla toimiva yksikerroksinen talo olohuone ja toimisto ensimmäisessä kerroksessa. ullakkotilan miehittää kolme viereisiin huoneisiin ja kylpyhuone. Yksinkertaisessa muodossa rakennuksen tehnyt erilaisia ​​erkkeri olohuoneessa ja kattoikkuna, jossa on tasainen katto. Talo sopii sekä vapaa-ajan ja työn.

№4 projekti. Pieni talo rustiikkityyliin. Ensimmäisessä kerroksessa on olohuone, ruokailutila, keittiö ja wc. Ullakko pääsee mukavan leveä portaikko. kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone tässä annetaan.

projekti №5. Toiminnallinen yhden tarinan talon ullakolle sopii suuri perhe. Hanke tarjoaa tilava ruokasali, tutkimus, kylpyhuone ja keittiö alakerrassa, sekä kolme viereisiin huoneisiin ja kylpyhuone ullakolla tasolla. Muoto talon täydentää erkkeri ensimmäisessä kerroksessa olo-ruokailutila ja pääsy parvekkeelle, ja ikkuna jälleen yhden parveke ja harjakatolla.

Kolmiulotteisensuunnittelu ullakko 9 10

№6 projekti. Talousarvio Project kotiin parvi täydellinen elin- ja virkistäytymiseen. Ensimmäisessä kerroksessa on iso tilava olohuone (48,6 m2), joka voi samanaikaisesti toimia ja rooli ruokasalissa. Ullakolla - kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja tilava parveke.

№7 projekti. Yksinkertainen yhden tarinan talon toimiva pohjaratkaisu perheen viisi. Yksinkertainen lomake on täydennetty erkkeri ja parveke. Sisäänkäynti Hall johtaa saliin, jossa portaat parvi ja ovet kaikkiin tiloihin ensimmäisen kerroksen: olohuone, kylpyhuone, keittiö ja lapsia. Vintillä - kolme makuuhuonetta, tilava kylpyhuone ja kaksi vaatehuone, joista yksi on vieressä makuuhuone.

Kolmiulotteisensuunnittelu ullakko ja autotalli

№8 projekti. Valitseminen suunnittelu talo parvi ja autotalli, säästät rahaa rakennustyöt yhdistämällä pääseinät. Lisäksi ratkaisu "kaksi yhdessä" vähentää kustannuksia lämmitys autotallin ansiosta lämmin seinämien talon. Ja lisäksi, ei tarvitse mennä ulos huonolla säällä, päästä autotallin - tärkein osa talon on liitetty autotallin kautta ruokakomero. Suuret ikkunat tekevät talon valoisa ja kaksi pientä terassia edistää miellyttävä levätä ilmassa.

Hanke №9. Suunnittelussa tämä viihtyisä koti on asennus- paritalo peiliin suunnittelussa. Tunnusmerkki tämä rakenne on yksinkertainen autotalli katto, joka ulottuu terassilla, ja tukee kolme puiset palkit. Ulkopinnat puutalo seisoo kehystetty klassikko ikkunat. Ensimmäisessä kerroksessa on olohuone, avokeittiö ja ruokailutila ja kylpyhuone, ullakko tasolla on käytössä kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone.

Autotalli kytketty suoraan talon avulla taittuvat tikkaat, joka säästää säilytystilaa työkaluja ja muita tarpeellisia asioita.

Hanke on kaksikerroksinen talo parvi: piirustuksia ja valokuvia

Kaksikerroksisessa talossa ullakko on mallikas ulkonäkö. Nämä asunnot on suunniteltu mukava mökki tai lepoa. Pääsääntöisesti, suunnitelma kaksikerroksinen talo parvi tarjoaa sijainti ensimmäisen tason julkiset huoneet (se voi olla olohuone, ruokailuhuone, keittiö) ja yksityisiä asuntoja - toisessa kerroksessa (makuuhuone, kylpyhuone, lapset). Valittaessa materiaaleja, voimme keskittyä konkreettisiin, tiili tai puu. Mahdollista yhdistää variantit, joissa yksi kerros on valmistettu puusta, ja toinen - tiiliä. Alla on №10 projekti, meidän lopullisen valinnan.

Olen kiinnostunut projektin numero №10. Mutta haluaisin hieman muuttaa kokoa. Tee leveys 11 m ja pituus 15,7. Jos mahdollista, voitteko lähettää minulle miten se näyttää? Ja siitä toiseen kerrokseen, jossa voi tehdä / makuuhuoneeseen? Pohjakerroksessa korkeus 3,2 m ja toinen 3,0 m voidaan tehdä?

Olen kiinnostunut projektin numero №10. Kuinka paljon on hankkeen tekniset ja kustannusarvio tiilitalo

Paras ilmainen talon suunnitelmat parvi: top 10 (piirustukset ja kuvat)

House loft-- varsin hyvä ratkaisu. Niiden luonteenomainen piirre on, että kaltevuus on jaettu kahteen osaan, joista yksi on loiva, ja muut - erittäin hienoja. Tällä rakenteella ullakolla on paljon enemmän tilaa, mikä on tärkeää omistajille taloja.

En tiedä kuka keksi tyyppinen katto mutta se suosituksi käyttämällä tehokkaasti kiertämään verolainsäädäntöä ajasta, ranskalainen arkkitehti Francois Mansart. Barokin ajan se työntyy omakotitaloalueella ullakolle olivat hyvin suosittuja, koska suuri mahdollisuus säästää verotuksessa.

Epätavallinen luovasti sallittu suunnittelijat piilottaa ullakolla, joskus jopa neljä kerrosta. Maine neuvokas arkkitehti dispergoitunut niin paljon, että nyt hänen nimensä on synonyymi nimi kattojen, ajatus, jonka hän jakoi.

Garret tunnettu pääty, hipped (yli kolme säteet) tai katto.

Myös yhteiset suunnitelmat ullakkokerroksessa samalla harhat.

Vaikka standardin suunnittelu talo parvi vaikuttaa yksinkertaiselta, itse asiassa, se ei ole niin yksinkertaista. Vaikeuksia voi syntyä niin rakenteesta, ja lisäjäykisteessä, ja vedeneristys katon. Tietenkin nämä tekijät vaikuttavat siihen, että ullakko ratkaisu on paljon enemmän kuin tavallisesti hyödyntämättä ullakolle.

Edut ja haitat projektien loft-tyyliset talot

Kuten jokainen rakennus ratkaisuja hankkeisiin talojen Ullakko on sen plussia ja miinuksia. Yritetään käsitellä niitä tarkemmin.

Ensinnäkin taitekatto on ominaista mielenkiintoinen ja esteettinen ulkonäkö. Kuitenkin, sen tärkein etu - mahdollisuus käytännöllinen ja toimiva tilankäyttö ullakolla.

Tietenkin, mieluiten, jos se on mahdollista suunnitella hankesuunnittelu talon ullakko ennen se on rakennettu, mutta silloinkin se on mahdollista muuntaa ullakolle, joten se asuin- tai ei-asuintiloja. Sekä se, että parhaillaan korjaustöitä asukkaat voivat asua pohjakerroksessa.

Yksi merkittävistä haitoista kattohuoneistoa - hinta verrattuna muihin katoille. Attic vaatii suuren määrän kalliimpia materiaaleja vahvistaminen, vedeneristys, eristys ja viimeistely. Lopullisten kustannusten lisättävä ja kattotiiliä työtä.

En ole tyytyväinen ja hinta erityisen kattoikkunat, jotka ovat toisinaan kalliimpia kuin normaalisti.

Erikoinen haitta on se, että toisaalta voidaan pitää etuna - ulkonäkö ullakko. Onhan takana kaunis julkisivu piilee monimutkainen muotoilu, joka lisäksi esteettinen ulkonäkö on ominaista täytäntöönpanon monimutkaisuutta ja tarvetta kunnioittaa ainutlaatuinen tarkkuus prosessissa muninnan.

Olettaen, että sinulla on projekti on talo parvi, jossa aiot elää suuri perhe monta vuotta, on antaa valinta sen puolesta tämän päätöksen. Loppujen lopuksi korkeammat kustannukset kompensoidaan valtava parvi alue ja mahdollisuus sen suunnittelu mitään tyyliä.

Talon ullakko: kuva

Valikoima parhaita hankkeita talojen ullakon auttaa sinua valitsemaan paras vaihtoehto.

Pieni eteinen, yhdistettynä käytävä, selvästi erottaa osan ensimmäisen kerroksen, jossa on tilaa, loput tiloissa. Se sopii niille, jotka työskentelevät kotona! Ottaen huomioon kattorakenne, tilava ja mukava ullakkokamari kolme makuuhuonetta, iso kylpyhuone ja pieni ruokakomero tallentamiseen monenlaisia ​​asioita. Mansardikatto Dormer ja kivi tukipilareita antaa hankkeen hieman maalaismainen merkki.

Harmonisen, muistuttaa yhdeksännentoista luvun arkkitehtuuria kätkee sisällä tilava huone. Keskellä kerroksessa on olohuone jossa on takka, joka talvisin iltoina tarjoaa ainutlaatuisen lämmin tunnelma. Paitsi ullakkokamaria, se tarjoaa mukavan kylpyhuone, pukuhuone ja käytännöllinen säilytystila. Epäsymmetrinen terassi osa puutarha mielenkiintoisen kontrastin kanssa rakennuspalikoita.

Mansardikatto ei kuormita rakennuksen vaan päinvastoin vieläkin voimakkaammin korostaa klassisen että hänen tyyli. Alkuperäinen Dormer antaa talon ainutlaatuinen viehätyksensä. Pohjakerroksessa on tarkoitus iso olohuone, joka koostuu useasta vyöhykkeestä: takka ja ruokailuhuone pääsy keittiöön. Ulko-oven lähelle on ylimääräistä tilaa, joka voidaan asentaa kaappiin tai kylpyhuoneessa. Yläkerrassa sijaitsevat neljä makuuhuonetta, kylpyhuone ja pukuhuone.

Tämä talo on keskiarvo sen arkkitehtuuri muistuttaa kartanossa. Sisäänkäynti on koristeltu Portico tukema neljä massiivinen saraketta. On mansardikatto koriste Dormer suunniteltu. Nurkkaan korosti vaikuttava kivi tukipilareita. Sisällä talossa on yhtä vaikuttava. Keittiö on selvästi erotettu ruokasali, mutta ei ole täysin suljettu. Tilava olohuone oli paikka, jossa TV ja takka. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on kylpyhuone ja pesutupa. Ullakolla on ajoitettu kolme makuuhuonetta (yksi oma pukuhuone), iso kylpyhuone. Valitun tyyppinen katto on tunnusomaista pienet rampit, joka maksimoi tilankäyttö ullakon. Käytännön ulkoasu tilojen sekä kaunis, perinteinen - kiistattomat edut harkitsee suunnitelma talon ullakko.

Kaunis ja harmoninen suunnittelu viiden hengen perheelle. Mansardikatto Dormer ja kaksi pilaria pintansa esiportaan, näyttää aivan ihana. Kellarissa sijaitsee kahden paikan autotalli, kattilahuoneen ja kodinhoitohuone, johon mahtuu Conservation. Koskevien hankkeiden joukosta yksikerroksinen taloja ullakko on paras vaihtoehto puolestapuhujia perinteitä.

Tyylikäs talo taitekatto kuin tuntijoiden klassisen muotoja. Ulkona pretentiousness verrata toiminnallisesti suunniteltu sisustus. Alimmassa kerroksessa on viihtyisä olohuone, keittiö (liukuovet), toimisto, jossa ikkuna näkymä puutarhaan, ja suuri makuuhuone. neljä makuuhuonetta ja kylpyhuone sijaitsee ullakolla. Siten on mahdollista varustaa erillinen asunto ullakolla. Sivuseinämän lähellä voidaan pidentää vielä autotallissa.

Piirtämällä kotona parvi on huomattava, että se on suunniteltu keskisuuriin tontin. Yleensä sen rakentamiseen liittyy käytön yhteisiä aineita, joten taloudellisesti se ei vaadi kohtuuttomia budjetteja. Mansardikatto parantaa yleistä ulkonäköä kotiin. Tekijät hankkeen tarjota mielenkiintoinen käsite päivällä alueella. Osa siitä muodostuu toimiva keittiö, helposti sovitettavissa mihin tahansa tarpeeseen. Suunnitellun Store helpottaa suuresti yllä järjestystä talossa. Olohuoneessa on romanttinen takka, joka ei vain lämmittää, vaan myös luo miellyttävän tunnelman. Hanke on kylpyhuone ensimmäisessä kerroksessa ja kaksi ullakolle. Kuusi väitetty tilavat tarpeeksi perheen 5-8 henkilöä. Tila voi myös käyttää laitteita vierashuonetta ja / tai toimistossa. Tärkeä etu projektin: toiminnallinen vaatekaappi. Ihana terassi tarjoaa sujuvan siirtymisen sisäpuolelta talon puutarhassa. Suunnittelu talon ullakolle näyttää hyvältä maaseudulla.

Hanke kotiin parvi suunniteltu perheen 3-5 henkilöä. Sille on ominaista alkuperäisen arkkitehtuurin, mielenkiintoisia suunnitellut ulkoa ja. Olohuone alakerrassa on olohuone-ruokasali, keittiö, toimisto, kylpyhuone, pukuhuone ja kotitalouksiin, mikä autotallin. Ullakolla mahtuu kolme makuuhuonetta ja iso kylpyhuone pyykkiä. Haluttaessa autotalli voidaan lisätä luomalla parkkipaikka yhden auton.

upea kartano hanke tyylitelty nykyisissä palatsi. Erittäin upea julkisivu tulee todellinen helmi alueen. Julkisivu on koristeltu kaksi ihanaa makuualkovia, ja upea kuisti - neljään sarakkeeseen. Tämä muoto edellyttää asianmukaista rekisteröitymistä, joten muista hoitaa erityistä valaistusta, joka on hyödyllistä korostaa arkkitehtuurin piirteitä hankkeen. Neljä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta tekevät mukavan perheen majoitusta jopa 3-6 henkilöä.

Suunnitelma tässä talossa - hyvä tarjous niille, jotka etsivät yhdistelmä arvovaltaa ja klassinen. Sen julkisivu - pieni taideteos, vaikuttava kaksi kulmatornit ja sarakkeita suulla rakennuksen. Avara rakennus tarvitsee sopivan kokoisia tontin. Siksi on parasta tähän Cape Cod näyttää puistossa tai ylellisen puutarhan. Classic eleganssia duetto moderni ja toimivia ratkaisuja on uusi standardi tähän luokkaan hankkeita.

Taloa parvi: kuva ja kuvaus sisätilat

Ullakkokerroksen sisustus on monimutkainen katon rakentamisen vuoksi. Suola on se, että kääntämällä nämä haitat etuksi luodaan houkutteleva ja muodikas tyyli. Mielenkiintoinen idea on luoda avoin tila (mahdollisesti useilla osioilla).

Ullakko on hyvin suunniteltu skandinaavisessa tai rustiikissa: monet koristeelliset osat (huonekalut, tarvikkeet) vastaavat puisen ullakolle. Kuitenkin perinteisten ja nykyaikaisten tyylejen yhdistäminen on hyvin epätavallista. Esimerkiksi Skandinavian tyyliin tyypillisten valkoisten levyjen sijaan lattia voidaan kaataa betonilla tai epoksilla.

Kerro meille, miten voimme parantaa tätä viestiä?

Saatat myös haluta

Sisustussuunnittelu tyyliin minimalismia. Vinkkejä kauniiseen tyyliin minimalismissa (20 kuvaa)

Minimalismi on arkkitehtuurin suunta, joka syntyi puoli vuosisataa sitten Japanissa. Tämän suuntauksen inspiraatio oli filosofia. Ensi kerralla

Talojen suunnittelu: Provencen tyyli olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön sisustuksessa (55 kuvaa)

Ranskan eteläosassa ei ole vain Azure-rannikkoa tai teeskentelevää Cannes-maata. Tämä on romanttinen Provence. Ensi kerralla

Takat: sisustus modernin sisustuksen olohuoneessa (56 kuvaa)

Takka on tärkeä arkkitehtoninen elementti, joka vaikuttaa huoneen luonteeseen ja tunnelmaan. Hän on myös lähde. Ensi kerralla

Sisustussuunnittelun päätyylit - kuvaus ja valokuva 15 sisustustyypit

Sisustussuunnittelun valinta on miellyttävin askel pitkällä matkalle rakentamisesta liikenteeseen. Ensi kerralla

Ei kommentteja "Paras vapaa talo projekteja ullakolla: TOP-10 (piirustukset ja valokuvat)"

Jätä kommentti Peruuta vastaus

diaesitys

Puutarhatuotteet omilla käsillään: luovia ideoita, uutuuksia, esimerkkejä (67 kuvaa)

Jos olet onnellinen omistaja puutarha tai suuri piha, mutta maisema suunnittelija et aivan. Ensi kerralla

ZD-lattiat - tyypit, edut, muotoilutekniikka ja valokuva-ideat

3D-lattian täyttö on kiistatta kaikkein muodikas lattiapäällyste markkinoilla. Älä verrata. Ensi kerralla

Julkisten talojen julkisivut: edut, materiaalilajit ja muotoilu

Julkisivu on minkään talon käyntikortti, jonka ympärillä se arvioi makunsa. Ensi kerralla

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

72 − = 69