Koristelu kylpyhuone PVC paneelit mielenkiintoinen kuva ideoita

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit - tyylikäs, laadukas, edullinen

Muovipaneelit - kätevä ja edullinen vaihtoehto viimeistely kylpyhuoneen. He eivät miehittää ensimmäinen paikka luettelo materiaaleista, joista haluaisin Revet seinät kylpyhuoneet, mutta tarvitsevat apua nopeasti päivittää budjetin ja tyylikäs sisustus. Kotiin yleismies on tärkeää, että maaliin kylpyhuoneen muovipaneelit ei vaadi erityisiä taitoja ja on täysin mahdollista kotona.

Muovi ei ole yhtä suosittu kuin laatta, mutta sillä on monia etuja. Mitä hyvää PVC-paneeli, ja mitkä ovat niiden heikkoudet?

Plussat ja miinukset käytön muovipaneelit

Tärkein etu muovi, lisäksi edullisia, on käytännöllinen:

 1. Kosteutta kestävä materiaali eikä se kuulu eroon, jos pisara vesi laskee sitä.
 2. Laatu muovi ei ime tai päästää hajuja.
 3. Paneelit ovat vaatimattomia hoitoa.
 4. Korjaukset kylpyhuoneessa PVC paneelit suorittaa vain yksi päivä, niin sijainti voidaan välittömästi käyttää.
 5. Ominaisuudet seinärakenteet asennus muovista voi piiloutua niitä apuohjelmia.
 6. Muovi on erilaisia ​​malleja ja näyttää näyttäviä sisätilat modernia tyyliä, se sopii suunnittelu pieni kylpyhuone.

Haitat ovat:

 1. Haurautta. Vahva isku tai vaikutus terävällä esineellä, päin ulkonäkö halkeamia tai reikiä, ja kun sormi painetaan, lommo muodostuu helposti.
 2. PVC-tuotteet voidaan tuskin kutsua ympäristöystävällinen, mutta laadukas muovi myrkkyjä vapautuu.
 3. Tiivistyminen on väistämätöntä, jos käytämme muovilevy kylpyhuoneessa. Hyvä ilmanvaihto tarvitaan näy muotin seiniä.

Miten valita laadukas PVC-paneelit

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi etsiä ostaessaan muovipaneelit - hinta. Todella vahva, kestävä ja ei aiheuta terveysriskiä tuote tule halvaksi.

Paneelien täytyy olla tasainen - ei aaltoja tai mutkia, joissa kokonainen, ehjä reunoja, muuten ei saada täydellinen yhteinen ja halkeamia vuotaa vettä. Kuin se uhkaa kylpyhuoneessa, ei ole vaikea arvata.

Tuotteiden hyvä lujuus ominaisuudet paksuuden tulisi olla 1 cm tai enemmän, ja enimmäismäärä jäykisteitä.

Lopeta kylpyhuoneen muovipaneelit miellyttävä, on välttämätöntä arvioida ja suunnitteluun liittyvää aineistoa. Profiilit on oltava samasta erästä, muuten Joissakin tapauksissa tulee olemaan erilainen värin tai kuvion.

Pienelle tilaa valita oikea valo paneeli ilman helpotusta ja tekstuurin. Kiiltävä muovi on edullinen lajikkeiden matta.

Kun koristelu tilava kylpyhuone PVC paneelit, muovia profiilit sopivat kuvio tai koriste.

Kolme tapaa asentaa muovipaneelit

Viimeistely muovista kylpyhuone voidaan tehdä kolmella tavalla:

 • Kiinnitys laatikon. Tässä tapauksessa, paneelien on kiinnitetty puisella tai metallirunko avulla niittejä, nauloja tai tavanomainen. Kätevä vaihtoehto, jonka avulla voidaan piilottaa epätasaisuus seinät ja vesijohdot, joka on ommeltu erilliseen laatikkoon. Kylpyhuoneen suunnittelu puute näkyvämmin hyödyttää merkittävästi.

 • Asennuspidikkeen klyaymerami. Tällöin paneeli "tacked" on laatikollisen nauha erityistä "napsahtaa", joka voi merkittävästi nopeuttaa asennusta. Pura tällainen rakenne on myös paljon helpompaa, jos on tarpeen. Sovelluskehys viimeistelyyn kylpyhuoneessa PVC paneelit on perusteltua, jos huoneessa on suuri alue. Muutama ylimääräinen senttimetrin "syönyt" yläpuolella palkit olla havaittavissa.

 • Liima menetelmä. Paneelit on kiinnitetty suoraan seinään neste kynnet, ja ylä- ja alareuna on lisätty kiinteä ankkureita. Käytä muita liima-ratkaisuja. Ohjeet on yleisesti merkitty vastaavat yhtä tai muun onko tietty seos muovi. kiinni energiaintensiiviset menetelmällä, mutta täysin perusteltua, kun se tulee pieniin tiloihin.

Video: Wall viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit 1 päivän

Mitkä tyylit sopivaa muovia viimeistely

Valinnoilla viimeistelyyn kylpyhuoneeseen muovipaneelit, on tarpeen ottaa huomioon yleinen suunnittelu huone. Esimerkiksi kun on kyse klassikoita, muovista yleensä parhaiten välttää. Sama neuvo pätee kylpyhuoneeseen tyyliin Provencen tai maan art deco - On aiheellista luonnonmateriaaleja ja seinät kipsi tai tapetti vedenkestävä, yhdessä laatta kylpyhuoneeseen.

Toinen asia on modernistiksi tai minimalistinen, sellaisilla aloilla käytetään muovia hyvin aktiivisesti.

Suunnittelu paneelit on hyvin monipuolinen - simulaatiosta keraamisia laattoja, puusta tai kivestä, jotta koristeet muistuttavat tapetit ja näyttäviä paneelit valokuvien tulostamiseen. Siksi se ei pelkää, että muovi ei salli toteuttaa luovia ideoita.

Lisäksi paneeli täydellisesti yhdistettynä muihin viimeistelytarvikkeet. Hyvä esimerkki: hieno vuori alaosan seinät ja rapattu päälle.

Koristelu kylpyhuoneen tyyliin Provence muovipaneelit

Koristelu kylpyhuoneen tyyliin Provence muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone minimalistiseen tyyliin käyttöön paneelit muovista

Koristelu kylpyhuone art deco tyyliin käyttöön paneelit muovista

Menetelmät viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit

 • Moderni ja tyylikkään kylpyhuoneen muovipaneelit erilaisia ​​kuvioita, jotka yhdistetään tietyssä järjestyksessä. Esimerkiksi noin peilin tai suihkutilaan tehdään paneelit kuviolla, ja muualla huoneessa on mustavalkoinen.
 • Joskus kolme paneelien erilaisia ​​kuvioita ja rakenne vuorotellen raidat, luoda mielenkiintoisen pelata pinnoille. Tällainen tekniikka on erityisen hyvä suuret huoneet matalat katot - seinät visuaalisesti "vetää" ylöspäin ja näyttää enemmän harmoninen mittasuhteet.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit friisi | jäljitelmä laatta

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit friisi | jäljitelmä laatta

 • Opiskelu luettelo PVC paneelit kylpyhuone Kuvia ja pohtineet kylpyhuoneen suunnittelu, tulisi kiinnittää huomiota eri 3D-kuvien - ne tulee koristelu tahansa sisustukseen. "Kolmiulotteisella" paneeli visuaalisesti laajentaa tilaa, ikään kuin luoda toinen ulottuvuus. Yksi merkittävä "mutta": fit paneeli 3D-kuvia vain suuria huoneita, sillä ne on otettava suuri etäisyys.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit 3D-kuvia

Kylpyhuone Suunnittelu muovipaneelit voi olla erilainen, mutta tylsä ​​tai unaesthetic sen ole aivan kutsua. Juuri silloin, kun talousarviota ei tarkoita "liian helppoa ja edullista." Nopeaa ja laatu korjaukset kylpyhuoneessa? Sitten se pitäisi valita muovipaneelit ilman epäilystäkään.

Maalikameraratkaisu kylpyhuoneen muovipaneelit: vaihtoehdot moderni design

Kuva moderni viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit kuviolla

Koristelu kylpyhuone muovipaneeleissa valkoinen ja sininen

Kylpyhuone Sisustus muovipaneelit maalaistalon

Moderni kylpyhuone sisustus muovipaneelit

Kylpyhuoneen sisustukseen mustalla muovipaneelit

Maalikameraratkaisu kylpyhuone muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit pastellivärit

Kylpyhuone sisustus paneelit

Moderni kylpyhuone muotoilu paneelit

Lisää hänen seinään, että hän ei unohda

suosittu virkaa

Kylpyhuoneen suunnittelu © 2011 - 2017 Teksti Voit muuttaa asetuksia mallina

Sisustuksessa kylpyhuoneen muovipaneelit: Vinkkejä ja ideoita suunnitteluun

Onnistunut yhdistelmä ja esteettisyyden - sen sisustus kylpyhuoneen muovipaneelit. Mutta vain jos oikea materiaalin valinta ja pätevä lähestymistapa suunnitteluun.

Muovipaneelit ovat ihanteellisia seinät ja katot kosteissa tiloissa, paitsi moderni valmistajat kiinnittää enemmän huomiota niiden ulkonäköön.

PVC-paneeli - tämä ei välttämättä väliaikainen, budjetin korjauksia, koska niitä voidaan käyttää luomaan hyvin kaunis sisustus vähällä vaivalla alkaen investointeja.

Muovipaneelit: säästö tai järkevä valinta?

Varmasti, keraaminen laatta on paras vaihtoehto viimeistelyyn, mutta sen korkea hinta ja monimutkaisuus asennustyö ei aina tapa tehdä edullinen. Mitä muovia, se voi olla kannattava vaihtoehto. Mutta on syytä ottaa huomioon, että kaikki levyt ovat samaa laatua. Valitsemalla materiaali, kiinnittää huomiota siihen, kuinka monta kylkiluut, tasaisuus pinnan, aste iskunkestävyys ja kosteussuoja.

Ei vähäisimpänä on väritys. Kuvio tulisi olla yhtenäinen. Kuten keraamiset laatat, se on aivan yhtä tärkeää ostaa materiaalia samasta erästä ja suojautua mahdollisilta sävyeroja.

Paneelit ovat todellakin suhteellisen edullinen tapa lopettaa, mutta liian säästää ja hankkia selvästikään tuotteet eivät ole sen arvoinen, koska ensinnäkin riippuu estetiikka huoneen.

Vihje! asennettu paneeli, jossa on kohokuvioitu rakenne tai tilavuus kuvio ei ole toivottavaa wc tai kylpyhuone. On mahdollista, että multa ja sieni helpotusta pitävät ihanteellinen paikka lisääntymiselle, joka on myös huono puhdistaa.

Suunnitteluominaisuudet ja ideoita

Monet muovi leikata näyttää halpaa, yksitoikkoinen ja mielenkiinnoton vaihtoehto, mutta jos tarkastellaan kuvia valmiiden kylpyhuoneet varmistaa, että se ei ole. Ja joitakin tekniikoita ja ideoita auttaa luomaan erittäin mielenkiintoinen ja omaperäinen sisustus.

 • Muovi on yhdistetty stained tai kuvioitu kipsi. Esimerkiksi, kapea läpinäkymätön paneeli voidaan asentaa lattian korkeus on noin 1,5 metriä, ja loput seinän kattoon maalattu sopiva väri.
 • Monipuolistaa ympäristöä auttaa vuorottelu erivärisiä tai jopa paneelien eri levyisiä.
 • Materiaali, joka simuloi tekstuuria puuta, voi olla hyvä voittamaan oikein valittu tyyli, esimerkiksi etnisyys. Yhdessä yksinkertaiset puukalusteet ja kevyt puuvilla verhot pieni kukka, he luovat kodikkaan hillitty ilmapiiri. Mutta vaikka laadukas muovi marmoroituja tilanne näyttää luonnotonta ja halpa.

 • Kannattajat laatta sanovat, että siitä muovipaneelit ei voi asetella mielenkiintoinen kuvio reunuksilla, friisit ja sarakkeet ja ovat täysin väärässä. Nykypäivän markkinoilla löytyy valtava määrä paneelien jäljittelemällä laatat yksitoikkoista, ja kaikenlaisia ​​kuvioita ja tulosteita.
 • PVC-paneeli on mahdollista soveltaa kuvan käyttämällä valokuvatulostusta, ja se voi jopa olla koko kuva, sen yläpuolella kylvyssä tai avoimella alueella seinän.
 • Muovi maali näyttää hyvältä teline kattoon normaali tai peili lisää.

Olisi väärin ajatella, että PVC paneelit voi seurata vain yksi tyyli -byudzhetnomu. Itse asiassa, jos hyvin harkittu muotoilu, voit toteuttaa melkein minkä tahansa tyylillisiä suuntaan. Kaikkein yksinkertainen toteuttamiseksi, ovat seuraavat:

 • Minimalismia. Keskeisenä ajatuksena tässä tyyli - vähintään huonekaluja ja enintään tilaa. Se on tunnettu siitä, että puhtaat linjat ja pelkistetty. Toivottavaa ilmapiirissä metallia ja lasia elementtejä.

 • Maa tai rustiikkityyliin ihannetapauksessa kuuluu luonnonmateriaalien käyttö, vaan luoda samanlainen tilanne ja ilmapiiri voi ja muovipaneelit jäljittelemällä puuta. Mietteliäänä täytyy lähestyä muuhun suunnitteluun. Huonekalut on oltava yksinkertainen, paras puu, mahdollisesti sijaan ovi valoverhot, ja sen sijaan valonheittimet -podhodyaschaya kattokruunu.
 • Provence - henki yksinkertaisuus ja mukavuutta. Helppo toteuttaa PVC-paneelit. Sisustus pidetään kirkkaita pastelliväreillä, huonekalut on valittu yksinkertainen, ei tavallinen. Täydentävät tunnelmaa valon kukkakuvioin ja posliinista tai keraamisia sisustus.

On kaksi tapaa asentaa muovipaneelit: in laatikkoon tai ohjaa suoraan seinään, liimalla tai ruuveilla. Ja siellä ei ole vain työmääräyksen tai vaatimukset tasaisuus seinät, mutta myös paljon tilaa, joka voidaan säästää. Tämä on erityisen merkittävä pieneen kylpyhuoneeseen, esim Khrushchevki jossa jokainen senttimetri alla tili.

Siinä tapauksessa, että paneelit on asennettu laatikon, puinen tai metallinen seinien tasoitus ei tarvitse purkaa vanha maalaus riittää pintakäsitellä fungisidisia koostumuksia, mutta ympäri reuna-alueen kestää vähintään 3 cm. Näyttäisi hieman, mutta paikka pesukone on nyt ei löytynyt.

Valitsemalla menetelmä asennus seinään, on mahdollista säästää tilaa, mutta pinta on yhdenmukaistaa lähes täydellisesti, mutta se vie aikaa ja ylimääräisiä materiaalikustannuksia.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit: video

Muovipaneelit suunnittelussa kylpyhuoneen: kuva

 • Making kylpyhuone ja wc: suositukset, ideoita ja valokuvia
 • Suunnittele kylpyhuone kulma-amme: esimerkkejä sisustus valokuvista
 • Miten tehdä oikean suunnittelun pienen täysin varustettuja huoneita Q4. m.
 • Suunnittele kylpyhuone koko 5 neliömetrin: vaihtoehtoja, ideoita, vinkkejä suunnittelu ja taitto

Minä pidän kylpyhuoneet muovipaneelit. se näyttää erittäin tyylikäs, ja ne eivät ole vaikea asentaa, joten voit usein vaihtaa, ja siten vaihtaa suunnittelu kylpyhuoneen. koska ne eivät ime vettä, ja ne voivat helposti pestä lika ja ne eivät näy erityisesti hometta.

Muovipaneelit on tietysti makuasia. Meillä on muovipaneelit kylpyhuoneessa on jo seitsemän vuotta. Ja vahvuus metallikierteille on valinnut. Erittäin mukava ja lämmin materiaali. Kahden viikon välein, tee märkäpuhdistus ilman työtä. Kaikissa kauden homeen ja sienen ole kasvatettu. Sinun tarvitsee vain seurata puhtautta. Rakastan kylpyhuoneessa on aina mukava ja kodikas.

Hei Larissa, kertoo mitä paneelin pestä, joten ne vain loistivat, ja vesi tulee edelleen?

Että menee itseni kylpyhuoneeseen muovia, ajattelin valkoinen tai puun alla, ja se osoittautuu joukko värejä on, sinun pitäisi valita jotain mielenkiintoisempaa.

Muovipaneelit itse on kaikkein budjetti vaihtoehto viimeistelyyn kylpyhuoneeseen. Ja tässä on sana "budjetti" jostain syystä monet asemat luopumaan tästä materiaalista. Ja turhaan! Loppujen lopuksi, jos oikein poimia väritys ja tarkasti korjata ne, oman kylpyhuoneen, päinvastoin, on ihaillut. Aikoinaan kauan korjata kylvyn koska korkeat kustannukset laatta. Sitten ystävä näki kylpyamme, lohkottu muovipaneelit, se näytti erittäin huolellisesti, vaikka mallikas. Joten päätimme sisustaa kylpyhuoneen sellaista paneelia. Pitkä ajatellaan mikä estää tyyliä. Lopulta me valitsemme tyyli Provence, koska suuri kylpyhuonealue, eikä halunnut luopua mukavuutta. Tietenkin, paneeli asettuu höyryä, kun soitetut kylpyhuone, mutta tämä ei ole ongelma. Paneelien erittäin helppo pyyhkiä vesipisaroita mikrokuituliinalla: vettä ja sen hyvin imee ja kiillottaa erinomainen. Keino pestä puhdistaa ja kiiltoa muovipaneelit, ovat nyt hyvin paljon, täytyy vain löytää joka on oikea paneelit.

Vanhemmat jotta säästää kylpyhuoneen viimeistelty muovipaneelit. Alussa se näytti hyvin paljon jopa ei paha. Mutta vuotta myöhemmin kävi ilmi, että nämä paneelit ovat hieman johdetaan: jossa pieni pullistuma muodostuu tuli näkyviä saumoja. Kylvyn yläpuolella on jatkuvasti yhteydessä veden kuvio muovin haalistunut. Kaikki on siirtymässä uuteen korjaus. Voi, jos et loppuun pääomaa, se on parempi valita laatta, vaan budjetti vaihtoehto ja voi olla muovia.

Kun päätin tehdä korjauksia kylpyhuoneessa, heräsi kysymys, mitä käyttää. Kylpyhuone Minulla ei ole, joten käytä jotain raskasta, en. Internetissä, sain tietää muovi paneelit, pidin niitä. Ne ovat kevyitä, helppo asentaa, ja hinta miellyttää. Valinta on valtava, väri jokaiseen makuun. Myös käytännöllisyys, ne on helppo puhdistaa, kestävät kosteutta ja höyryä. Keppi, ja päätin liimaa, voit itse tai mitä ei ole monimutkaista. Toinen tärkeä asia, kuten paneelit voidaan aina muuttaa, rajoittamatta talousarvioon, tämä on edullinen vaihtoehto. Remontoitu kylpyhuone alkoi näyttää tuoreelta, niin koskaan ja ei ymmärrä, että se on muovia. Minulla on yksi kysymys, kerro meille, miten peset paneelit kuin voidaan pestä, että ne loistivat ja olivat kuin uusia.

Yhtä vastuussa on prosessi ja asennus paneelit muovista, koska miten tätä työtä tehdään oikein, se ei riipu pelkästään ulkonäkö tuloksena pinnan, mutta myös sen käyttöikää.

Valokuva 4 Muovipaneelit on helppo asentaa itse, turvautumatta asiantuntijoille

30 ideoita toimittamaan kylpyhuone muovipaneelit

Facing käytetään PVC paneelit - varsin suosittu vaihtoehto viimeistely kylpyhuoneessa. Käyttö tätä materiaalia ei ole ainoa järkevä kustannusten kannalta, kuten käytännön korjaus myöhemmässä toiminnassa. Päällystetty pinta voi olla erilainen rakenne, vuonna rautakauppaa on suuri valikoima. Tällainen menetelmä on täydellinen loppuun suunnitteluun sisätilojen kosteustasoihin.

Uusklassismia sisämaassa.

Ostamalla PVC-pinnoite, ota huomioon seuraavat seikat:

 • Aste tasaisuus (ei eroja);
 • Reunojen määrä määritellään jäykkyyttä vuorauselementit;
 • Iskunkestävyys tuotteita;
 • Laatu kuviointikerroksen;
 • Plastisuusteorian tapetit.

Jos arvo tuotteiden on liian pieni, tällainen indikaattori voi osoittaa huonompaa laatua materiaalia. Nämä paneelit ovat rot ja epämuodostunut aikana.

Vuonna kylpyhuone on parempi käyttää leikata, joiden perusteella vapautus ei ole kovin selvä. Suurin pintarakenne voi aiheuttaa kehitystä hometta ja homeen. Jos on merkittäviä syventäminen vakuutusturvaa on melko vaikea pitää puhtaana.

Edut PVC kylpyhuoneen:

PVC on alhainen kyky imeä hajuja. Puhdistava pinta ei vaadi merkittäviä investointeja aikaa ja vaivaa. Pintakäsittelyä tarvitaan saippualiuosta ja sienellä;

 • Korkea vastustuskyvyn aste kosteudelle.

  Tämän ominaisuuden ansiosta voit käyttää materiaalia koristamaan huonetta, joissa kosteutta ylitti indikaattorien

 • Yksinkertainen täytäntöönpano ideoita.

  Kohtaamiseen ei tarvitse kokemusta työskentelystä materiaalin. Laadukkaista palveluista panelointi tapahtuu, jos vähintään taito työtä ja ruuvimeisseli sinkiläpistooli;

 • Alle kätketyt voi järjestää tarvittavat viestintää.

  Tämä vaihtoehto on mahdollinen, jos ennen pystytetty laatikko putkistoon.

 • Vähäisen syttyvyydestä.

  Kosteiden tilojen kohdistuu oikosulun johdotus. Muovipäällystettä vain oplavitsya vuorovaikutus tulella, mutta se ei edistä tulen leviämistä.

 • Laadukas lämpö- ja äänieristys.

  Nämä ominaisuudet, pääsääntöisesti valmistajat ilmoittavat. Tällaisia ​​vaihtoehtoja ei ole juuri mitään todellista arvoa.

  • Alhainen ympäristönsuojelun tasoa;
  • PVC pidetään varsin hauras.

  • Pieneen kylpyhuoneeseen on aiheellista lopettaa valinnan kirkkaan valikoima värejä, niin että lisäävät visuaalisuuttaan huoneen;
  • Mielenkiintoinen ratkaisu on järjestely paneelit muovista eri kokoja ja malleja. Esimerkiksi kontrastivärit voidaan yhdistää;
  • Puinen rakenne mahdollistaa järjestää tilaa etno tyyli;
  • Ei ole välttämätöntä yhdistää PVC sisävuori kalliita materiaaleja, kuten marmoria. Tällöin sisätilojen tahtoa mauton;
  • Jos haluat, voit valita muovipaneelit alla laatta. Siten kylpyhuone koristelu voidaan suorittaa klassisen variantti tai neoclassics - pylväät, friisit ja rajoja;
  • WLAN voit luoda mukautetun suunnittelu, nykyaikaisen tekniikan ansiosta maalattaessa;
  • Seinät ovat täysin yhdistetään kattoon päällystetty kiskoja.

  Luonnontekstiileillä sisämaassa kylpyhuoneen

  Marmorikuvio suunnittelussa keinotekoinen pinta. Neutraali paletti sisustusta.

  Valokuvatulostus PVC

  Facing on meriaiheinen.

  Mosaiikki kuvio muovipaneelit

  Mustavalkoinen suunnittelu kylpyhuoneen

  Katto osa muoviosien kylpyhuoneet

  verhous teknologiaa pidetään melko yksinkertainen. Asentamiseen molemmat käytetyt menetelmät: runko ja kehyksetön.

  variantit etu ei ole olennaista tasaisuus seinät.

  Haitta: Puinen kehys vaaditaan (lisäaikaa valmistamiseksi puun).

  Vähentää asennukseen tarvittavaa aikaa ruuvimeisselillä.

 • on klyamery - optimaalinen asennusmenetelmä (perusrunkoon metallia profiileja).

  plussat: helppo kiinnittää telineeseen Ristikkolaatikot käyttäen klyamerov luo pinnoite, joka on hyvin kiinteä, älä kestää kauan purkaa.

 • Kiinnitys tehdään erityisellä liimalla ( "Liquid naula", "Hetki-montazh9raquo;). Sopivia maksimaalisesti tasaisia ​​pintoja.

  • Se poistaa mahdollisuuden pakottaa PVC ja tarve korvata kohteita vaurioitua asennuksen;
  • paneelit laitteen ilman kehystä vie paljon vähemmän tilaa. Tämä tosiasia on usein suuri merkitys tilaa kylpyhuone;
  • Ei lisäkustannuksia kehysosien kiinnikkeitä, erikoismetalli- profiilit, jne.;
  • Toisin kehystys asennus, tässä tapauksessa ei ole tilaa kehitykselle haitallisia mikro-organismeja.
  • ei ole mitään keinoa korvata yhden kohteen, joka on vaurioitunut operaation aikana;
  • melko vaikea purkaa viimeistely materiaalia.

  Kuten se? Jaa ystävien kanssa:

  • 90 uutta tuotetta kylpyhuoneen suunnittelu vuonna 2018
  • Kylpyhuoneen oven: valitse malli ja materiaali (Photoselection)
  • Missä parempi ottaa saniteettitilat?
  • Vedenpitävä laminaattilattia kylpyhuoneessa kuvaston Leroy Merlin
  • Valko kalusteet: yleiskatsaus trendejä ja valmistajat

  Mitään tavaramerkkejä, merkit ja nimet tuotteiden, palveluiden ja organisaatiot, mallioikeudet, tekijänoikeudet ja lähioikeudet, jotka on mainittu, käytetään tai mainittu materiaalien hankkeen kuuluvat niiden oikeille omistajille.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 2 = 2