Koristelu kylpyhuone PVC paneelit

PVC-paneelit kylpyhuone

Joka asunnon tai omakotitalon kylpyhuone on tärkeä huone, jossa henkilö viettää paljon aikaa. Paikassa, jossa se on jatkuvasti märkänä, on tarpeen antaa käyttää materiaalia kestämään vaikeissa käyttöolosuhteissa. Kaikkea tätä varten sopivaa PVC paneelit.

Mikä erottaa muovipaneelit kylpy

Viimeistely seinät muovipaneelit - esteettisen ulkonäön, käytännöllisyys, kestävyys muodonmuutoksia ja äärilämpötiloja. Merkittävä etu materiaali on helppo asentaa. Suorita PVC peitelevyjen kylpyhuoneeseen voi kuka tahansa ilman asiantuntija. Tämä vaihtoehto maksaa korjaukset pienellä taloudellisia investointeja. Positiivisia ominaisuuksia materiaalin:

 • Se ei vaadi esikäsittelyä seiniin
 • on mahdollista piilottaa väärinkäytöksiä;
 • helposti piilotettu suunnittelu ja viestintä johdotus;
 • halpuuden materiaalia.

Olipa seinäpaneelit kylpyhuone haittoja

PVC peitelevyjen ja kylpyhuoneessa on joitakin haittoja, Tärkein niistä - vahvuus muovista, joka ei ole korkealla tasolla. PVC-levyt ovat alttiita mekaaniselle ja voidaan muuttaa muotoaan jyrkästi lämpötilan (yli 20 ° C). Jos vertaamme muovia keraamiset laatat, se menettää keramiikkaa kestävyyttä.

Millaisia ​​PVC seinälevy

Viimeistely materiaali polyvinyylikloridi-merkki voi olla kiiltävä, matta tai peili. PVC seinälevy WC eri muovin paksuus - suurempi se on, maaliin on vahvempi. Myös, materiaali jaetaan soveltamismenetelmä sisustus ja ulkonäkö. Perusversio - valkoinen kankaita peitetään matta rakenne. Suosittu ja kiiltävä PVC, johon on levitetty ohut kerros kirkas lakka.

Niistä rakenne ja väri vaihtoehtoja on huomattava, muovi-pinnoitettu koriste thermofilm kanssa erilaisia ​​kuvioita tai kokonaan värillinen, johon on lisätty haluttu väri alussa tuotannon. Seinälevy PVC koko ei poikkea suuresti: standardi leveys vaihtelee 15-50 cm, pituus (korkeus) on kolmea eri kokoa: 2,6, 2,7 tai 3,0 metriä. Kuten paksuutta, valmistajat suosittelevat seinien käyttää materiaalia 10-12 cm, ja pääesiintyjä - 6-8 cm.

Miten valita paneelin kylpyhuoneeseen

Koristelu kylpyhuone PVC paneelit tarkastella täydellinen, jos olet huolellisesti lähestyä materiaalin valintaan. Kun ostat pitäisi silmämääräisesti limakalvon vauriot (reikiä, halkeamia, sirut). Ostaa sisustus ainekustannukset marginaalilla, mutta paneeli on samasta erästä. Jos heillä on ostaa enemmän, on erittäin todennäköistä, että levyt ovat eri sävyjä, vaikka samaa mallia ja valmistaja. Ostamalla PVC paneelit kylpyhuoneeseen, kannattaa harkita joitakin vivahteita:

 1. Jäykisteitä. Mitä suurempi luku, sitä vahvempi ja kestävämpi kuin suunnittelun.
 2. Geometria ja hitsin laadun. Yhdistä kaksi arkkia. Jos ne ovat hyvin tehty, sauma on sileä, ohut, lähes näkymätön.
 3. Värit. Asennettaessa levyt polyvinyylikloridin hyödyllisiä kylpy tai wc-ala pienenee. Vaaleampi sävy visuaalisesti tehdä pieni huone on tilavampi.

Mistä ostaa ja kuinka paljon ovat paneelin kylpyhuoneeseen

Materiaalina verhous on valmistettu PVC löytyy oma rautakaupasta tai TILATAKSESI lähettämiseen Internetissä. Eri valmistajien vaihtelevat hinta. Esimerkiksi halpa kotimainen PVC levyt voi ostaa 120 ruplaa. / Kpl. Tuontiasetukset, laminoitu kalvo, valokuvatulostuskasettia tai Frieze ovat kalliimpia - 500 ruplaa per m2. Harkitse kustannukset tarvikkeet kuten ruuveja, rautatie- tai profiilin, jota ilman korjauksia ei toteuteta.

Miten korjata muovi paneelit seinään

Kosteutta kestävä muovi paneelit ovat telineessä nauhat tyypin sivuraide, laatta muodoltaan neliö ja laaja levy, joka on helposti oblitsevat suuri alue kerralla. Ne kiinnitetään samalla periaatteella, mutta ennen asentamista on syytä laskea mittaukset ja kunnon määrittämiseksi seiniin. Vain ottaen huomioon kaikki ei-vakio-osat ja aukot, voidaan tarkasti määrittää, mihin suuntaan vuorella tapahtuu. Seiniin levyt on valmistettu PVC käyttäen:

 1. Savea. Tämän menetelmän ei vaadi paljon vaivaa, mutta ainoa ehto - seinien on oltava täysin sileä. PVC-levyt huolellisesti ja tasaisesti voideltu liimalla ja liimataan pintaan.
 2. Nauloja, niittejä. Asentaa linjaliikennettä tällä tavalla, sinun on ensin tehtävä runko puiset palkit. Ne on asennettu ruuveilla kohtisuoraan rainan etäisyys 50 cm. Seuraavaksi suunnittelu kulma tapahtuu kiinnitys yhteen levyt PVC. Viimeistely kankaita kiinnitetään nauloilla tai niittejä.
 3. Asennus profiili. Tämä tekniikka liittyy käytön Erikoisprofiilien (muovi, galvanoitu teräs). Vastakkaiset asennetaan seinälle samalla tavalla kuin on sälepohja. Ensimmäinen ja viimeinen lehti on kiinnitetty profiilin kiinnittimien avulla.

Kuva: Lopeta kylpyhuoneen muovipaneelit

Dmitry, 43 vuotias

Kylpyhuoneessa, oli tarpeen päivittää korjata, mutta rahaa ei ollut erityisen, joten päätin ostaa muovilevyä. Sam leikata, liimaa liima ei toimi täydellisesti, mutta se on parempi kuin se oli ennen peruskorjausta. Nyt olen sitä mieltä, että oli tarpeen kiinnittää paneelin runkoon, kuten paikoissa väärinkäytösten johti heidät kosteudelta.

Anatoli, 30 vuotias

Minulla muovipaneelit ovat kylpyhuoneessa. Aluksi suunniteltiin grand päivämäärä: täysin muuttunut suihku, kylpyhuone, wc, sekä seinien ja katon Finance ei riitä, niin laatat piti unohtaa. Lataukset PVC levyt, laita ne master profiili ja nivelet upotettiin valkoinen tiiviste. 8 vuotta kaikki täydellisesti hoidettu ja huolehdittu hyvin.

Anastasia, 33 vuotias

Meillä on tasainen nurkkaan, seinään kylpyhuoneessa menee päähän talon, joten talvi on hyvin kylmä. Kun teet korjauksia, nimenomaan valitsi seinälevyjen PVC antaa alle vaahto eristys. Nyt käydä suihkussa jopa sydäntalvella on ilo!

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit

Kaikki haluaisivat nähdä kylpyhuoneen viihtyisä ja epätavallinen muotoilu. Kylpyhuone Sisustus PVC paneelit - halpa ja käytännöllinen lausahdus!

Remontoitu kylpyhuone käsillään

Osaa laattojen kylpyhuoneessa: yksityiskohtainen ohjeet

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit

Koristelu kylpyhuoneen laatat huone

Sisätilojen kylpyhuone ja wc

Kylpyhuone - erittäin tärkeä huoneeseen kotona mittakaavassa. Jos hän on kaunis ja viihtyisä, on helpompi rentoutua henkilö, joka hoitaa vedenkäsittelyn. Lisäksi alkuperäisen mallin kylpyhuoneessa on aina ylpeyden: onhan mutta vieraat maksavat huomiota hänen tilaan lähes ensikertalaisia. Usein käy niin, että kunto seinien antaa vähän aihetta onneen: kuorinta maali ja pimennetyssä, entisen Neuvostoliiton putket ja ruoste raitoja herättävät toivottomuus ja tylsyydestä. Tietenkin voit aloittaa korjauksen, oblitsevat kaikki uusi laatta ja korvaamaan vanhat putket muovia. Se on vain kustannuksia tapahtuman näinä aikoina on, että voisi ajaa heidät masennukseen ketään.

Eikö ole jotenkin lopettaa, mikä ei tarkoita käsittelyn lainan, ja jossa hänen asuntonsa pankille? Kyllä! Koristelu kylpyhuone muovipaneelit helposti ratkaista kaikki ongelmat. Niiden nykyinen valikoima on niin rikas, että jokainen helposti valita vaihtoehdon kaltainen ja varaa.

Lue myös siitä viimeistely kylpyhuone laatta kylpyhuoneessa.

Edut ja haitat PVC paneelit

Edut Tällaisen leikata materiaali

Perinteisesti meidän pitäisi aloittaa edut teknologian. Katsotaanpa luetella niitä lisää:

 • Ensinnäkin käyttömukavuus. Jos voit käsitellä ruletti, rakentaminen nitoja veitsellä ja ruuvimeisseli, luultavasti helppo selviytyä tästä tehtävästä.
 • Halpuuden materiaalien. Kustannukset PVC paneelit harvoin yli 100-130 ruplaa kappaleelta, ja ne vaativat hyvin vähän viimeistelyyn keskimääräistä kylpyhuone.
 • Ne ovat erittäin hygieenisiä. PVC ei ime hajuja, se ei läpäise vettä. Vaikka paneeli sotku, ne voidaan helposti pyyhkiä pois sienellä ja tavanomaisen saippualiuoksella.
 • PVC melkein ei pala. Vaikka kosketin avoimella liekillä tämä materiaali sulatetaan vain. Kylpyhuoneeseen, jossa on suuri todennäköisyys oikosulun, tämä seikka on tärkeä tarpeeksi.
 • Paneelin voit piilottaa eri viestintä: johto ja jopa putken (jos teet erityinen laatikko niitä).

Muut edut PVC paneelit, kuten turvallisuus näkökulmasta katsottuna ekologian, äänieristetty ja lämpöä eristävät ominaisuudet - ovat kiinnostavia lähinnä myyjien, koska reaaliarvo niillä on vain vähän. Jos et osaa valita ne, suosittelemme tarkistaa videon.

Kuten monissa muissakin tapauksissa, materiaali ei ole ainoastaan ​​vahva, mutta myös heikkouksia. Otetaan katsomaan "Achilles pyatami" PVC:

 • Haurautta. Jos olet koskaan työskennellyt nämä paneelit, luultavasti muistaa varovainen käsitellä niitä. Epätarkkoja leikkaus, vahva paine - kaikki tämä johtaa halkeamien muodostumista ja kolhuja, jotka eivät ole erittäin koristeellisia.
 • PVC seinä sisäverhouspaneeleihin aina "syö" osan hyödyllistä sisätilaa, mitä pitäisi aina muistaa omistajat tiukka kylpyhuoneet.
 • Jos päätät tallentaa mahdollisimman paljon, on suuri riski ostaa "puhdas kiinalainen" paneelit tuotantoon, joita voitaisiin käyttää mitä tahansa. Vahva, tukahduttava haju fenolia ei vain antaa erityisen kiireellinen hyväksyminen vesihoidot, mutta voi myös olla hyvin negatiivinen vaikutus terveyteen.

Tavallinen kiinalainen paneeli

Keskimääräinen Eurooppalainen raati

Paksuus edessä PVC levy, mm

jäykistekappaleissa

Tila Jäykisteiden

Paksuus heterogeeninen mahdollisten murtumien, muut muodonmuutoksen

Jopa, määrä vikoja pyrkii nollaan

Paino yhden paneelin (kg / m)

Kun lievä painamalla voi muuttaa muotoaan tai halki

Kestää suhteellisen vahva mekaaninen vaikutuksia

Väritys voi olla epäyhtenäinen, värit ovat usein vaalean

Homogeeninen väritys pintarakenne laadullisesti jäljittää

Kuten näette, useimmissa tapauksissa se on parempi olla yrittää pelastaa hinnalla millä hyvänsä, koska huonolaatuisia paneelit eivät sisustaa kylpyhuone.

Mitä välineitä tarvitaan työtä?

 • Tietenkin vaatia itse paneelien riittävästi. Jotta voidaan laskea tarvittava määrä osto, on parempi kääntyä kokenut myynti konsultteja.
 • Ruuvit ja profiilit rima asennus.
 • Kulmat (ostettu yhdessä paneelit).
 • Sähköinen saha, vannesahan.
 • Tulpat, ruuvimeisseli ja / tai ruuvimeisselillä.
 • Savea.

Huomaa, että koriste materiaalia voidaan kiinnittää seinään kahdella tavalla:

 • Ennalta asennettu kehykseen (rima).
 • Kun "nestemäinen naula" tai jopa vaahto.

Ansiona ensimmäisen menetelmän on se, että paneelit sopivat helposti alle ja jopa johdotus putki. Tarvittaessa on mahdollista laittaa lämmöneriste. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun kylpyhuone sijaitsee vanhassa paneelissa "Hruštšovin". Puitteissa itsessään voi olla valmistettu metallista tai puusta. Jos aiot käyttää puupalkki olisi massiivipuuta. Lisäksi materiaali tulisi asianmukaisesti kyllästää antiseptistä koostumukset kattamaan ja pellavaöljy. Tämä suojaa puuta kosteudelta ja anna sen mädäntyä. palkin poikkileikkauksen ei tulisi ylittää 10.30 mm.

Kiinnittää huomiota! Vaikka olet huolellisesti käsitellyn puun suoja-aineita, se on vielä mahdollista sen turvotus (varsinkin jos olet aktiivisesti käyttäen kylpy). Joten suosittelemme käyttöä muoviprofiilien!

Toisessa menetelmässä on hyvä nopeus ja yksinkertaisuus: toteutettava paneeli, voitele ne liimalla ja välittömästi kiinnittää seinään. Mutta! On tärkeää ymmärtää selvästi, että seinät tässä tapauksessa on oltava ehdottoman suora. Tyypillisesti kohdistuspintoihin lentää "paljon rahaa", ja siksi rajallinen budjetti on parempi käyttää häkki.

Ohjeita koristeluun seinät kylpyhuoneessa muovipaneelit

Kiinnittää huomiota! Useimmissa tapauksissa noin kalliita valmistelevia toimenpiteitä ei tarvita, mutta jos kaarevuus seinät kylpyhuoneessa muistuttaa vuorenrinteellä, ne on kohdistettava!

Ensinnäkin, jätä ostettu PVC paneelit kylpyhuoneessa tarkalleen yhden päivän. Tämä on erittäin tärkeä edellytys! Tosiasia on, että tänä aikana materiaalin "tottua" tietylle tasolle kosteus ja sen jälkeen ei muuta muotoaan. Sitten pitäisi kiinnittää huomiota seinät itse: pakolaisvirtojen niistä on poistettava. Suuria halkeamia ja kuoppia olisi suljettava käytetään täyteainetta tähän tarkoitukseen. Tärkeää! Jos jossain seinällä on köyhiä homehtumisen, on kosteissa tiloissa, kaikki nämä puutteet on korjattava välittömästi! Mukaan paneelit, jotka ovat oleellisesti hengittävä, muotti, joka pystyy muodostamaan koko "istutus". Sienet erittäin kielteinen vaikutus ihmisten terveyteen, syntymässä allergioiden ja jopa syöpää.

Ennen kuin aloitat, näet temaattinen tarjous videon, joka kuvaa pääkohdat yksityiskohtia.

Jälleen kerran, tarkista, että kaikki työkalut ja materiaalit, voit saada toimimaan. Poista vessasta kaikkien estää esineitä, sulje venttiilit putkiin, irrota kytkimet ja pistorasiat, eristä paljasta osaa johtoja. Jos aiot vaihtaa lattia, se on tehtävä ennen kuin käytät PVC paneelit. Muuten se on hyvin todennäköistä vahingoittaa Asennusaikaisena uusia lattiat.

Asennus rimat, kulmat ja listat

Asennettaessa laudat, huolellisesti mukauttavat taso: on erittäin tärkeää, että ne on sijoitettu tiukasti yhdessä tasossa. Vaiheen välinen profiilin elementtien pitäisi olla suuruusluokkaa 40-50 cm seinien ja katon 30-40 cm. Alemmat poikkisuuntaiset elin on asennettu lähelle lattiaa, ja ylimpänä - tasolla paneelin reunoja. Tämä asennustapa tarjoaa optimaalisen jäykkyys. Siten merkintä ylös seinään rakennuksen tasolla, alkaa vahvistaa profiilin. Asennus suoritetaan käyttäen vaarnat. Jos seinät ovat betonijalat voit käyttää tavallista ruuveja. Sama koskee tapauksia, joissa on tarpeen tehdä laatikko piilottaa veden ja viemäri nukkuville. Kuitenkin, että niitä voidaan käyttää säteen paksumpi tarjota suuri lujuus ja luotettavuus.

Kiinnittää huomiota! Sijainti levyt olisi tiukasti kohtisuorassa paneelien. Yksinkertaisesti sanottuna, jos PVC verhous on asennettava pystysuoraan (paras vaihtoehto, muuten), kori hänen tehdä vaakatasoon.

Kun olet lopettanut laatikkoon, voit aloittaa asennuksen oppaan profiilit ja kulmat, joka peittää nivelissä paneelit. Joissa on nivelet seinät ja katto on paljon helpompaa: erityinen muovivalun käytetään tähän tarkoitukseen. Haluttaessa voit valita malli, jossa kanavat johtoja varten. Kulmat ja kiskot on kiinnitetty samaan tappien, ruuvien tai "nestemäinen nauloja". Tietenkin, kun käytetään metalliprofiililla soveltuvat ainoastaan ​​spetsialnyne ruuveja.

Viimeistely on aloitettava jostakin huoneen nurkasta. Kuitenkin suosittelemme alkua varten "off" kaikkein monimutkaisia ​​ja vaikeita alueita. Mitataan paneeli, sen rakenne veitsi leikkaa (tavanomainen tai paperi) ja sitten liittää ohjaimeen. Profiilin paneelit kiinnitetään ruuveilla. Ensimmäinen niistä ennen asennusta on oikaistava huolellisesti tasolla. Vastaavasti, vymeryat seuraava paneeli, ja kiinnitä se ensimmäisen kunnes se napsahtaa lukon yhteydessä. Jälleen, istutus se ruuveilla. Kiinnitä paneeli profiiliin tarvitset laajalla alueella linnan! Kuitenkin toisessa nitoa ne yhteen ei toimi, koska korkki ruuvit ovat tiellä, ei salli snap kiinnitys.

Asennettaessa laskea pituus paneelien jotta lähellä lattiaa ja katto on aukko 2-3 mm, sillä se edistää paremmin ilmankierto (muista, mitä sanoimme muottiin?).

Vähitellen pääsemme vastakkaiseen kulmaan. Pääsääntöisesti, viimeinen paneeli leveys on liian suuri, ja näin ollen se on leikattu. Voit tehdä tämän, käytä säännöllisesti veitsi ja toimisto tarpeeksi kauan kulma (tai vain suoran osuuden profiilin). PVC leikata helposti, joten voit helposti käsitellä sitä. Joissakin tapauksissa on tarpeen saavuttaa mahdollisimman tiiviys lukituksen välisen yhteyden paneelit. Jos tilanne on sellainen, että vaatii väritön silikonilla, jotka tarvitsevat vain vähän promazyvat sisällä käyttöliittymä.

Asennus paneelit "Akryylinaulat"

Ensin puhdista seinän kaikista rasvatahrat, vanha maali ja kaunistelemaan. Käyttää keskikovaa Poista pöly ja jäännökset kipsi. Jos seinä on valkoisiksi, se on erittäin suositeltavaa pestä miedolla saippuavettä. Työ aikaa vievää, mutta se säästää paljon teidän hermosolujen, sillä paneeli liimataan peitellä voi korni syksyllä. Älä käytä erilaisia ​​liima-koostumukset, jotka sisältävät ainakin joitakin orgaanisia liuottimia.

Liima tulisi levittää mahdollisimman tasaisesti sisäpinnalle paneelin, jonka jälkeen sitä on sovellettava asennuspaikalle ja paina tukevasti muutaman minuutin. Tähän tarkoitukseen suositellaan käyttämään suukappaletta, jotta jokainen paneeli on hyvin raskasta. Jos haluat piilottaa putkia tai LVI nukkuville, on parasta käyttää sekä asennustapa joissa paneelit on liimattu seinään, "kynnet", ja vaikeissa paikoissa kiinnikkeistään menossa runko. Älä unohda ilmanvaihto välykset, koska tällaisissa paikoissa kosteuden väistämättä kasvaa!

Valokuva esimerkkejä viimeistely kylpyhuoneen PVC paneelit

Että olette nähneet, kuinka hieno kylpyhuone, ammattimaisesti sisustettu muovipaneelit, tarjoamme katsomaan kuvia sisätilat. Olemme varmoja, että heidän joukossaan voit helposti valita sopivimman vaihtoehdon!

Kuten näette, voit tehdä kylpyhuoneen lumoava, jos haluat!

2 Täytä kaikki kentät, ja soitamme sinulle selvittämään kaikkia vivahteita!

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit - tyylikäs, laadukas, edullinen

Muovipaneelit - kätevä ja edullinen vaihtoehto viimeistely kylpyhuoneen. He eivät miehittää ensimmäinen paikka luettelo materiaaleista, joista haluaisin Revet seinät kylpyhuoneet, mutta tarvitsevat apua nopeasti päivittää budjetin ja tyylikäs sisustus. Kotiin yleismies on tärkeää, että maaliin kylpyhuoneen muovipaneelit ei vaadi erityisiä taitoja ja on täysin mahdollista kotona.

Muovi ei ole yhtä suosittu kuin laatta, mutta sillä on monia etuja. Mitä hyvää PVC-paneeli, ja mitkä ovat niiden heikkoudet?

Plussat ja miinukset käytön muovipaneelit

Tärkein etu muovi, lisäksi edullisia, on käytännöllinen:

 1. Kosteutta kestävä materiaali eikä se kuulu eroon, jos pisara vesi laskee sitä.
 2. Laatu muovi ei ime tai päästää hajuja.
 3. Paneelit ovat vaatimattomia hoitoa.
 4. Korjaukset kylpyhuoneessa PVC paneelit suorittaa vain yksi päivä, niin sijainti voidaan välittömästi käyttää.
 5. Ominaisuudet seinärakenteet asennus muovista voi piiloutua niitä apuohjelmia.
 6. Muovi on erilaisia ​​malleja ja näyttää näyttäviä sisätilat modernia tyyliä, se sopii suunnittelu pieni kylpyhuone.

Haitat ovat:

 1. Haurautta. Vahva isku tai vaikutus terävällä esineellä, päin ulkonäkö halkeamia tai reikiä, ja kun sormi painetaan, lommo muodostuu helposti.
 2. PVC-tuotteet voidaan tuskin kutsua ympäristöystävällinen, mutta laadukas muovi myrkkyjä vapautuu.
 3. Tiivistyminen on väistämätöntä, jos käytämme muovilevy kylpyhuoneessa. Hyvä ilmanvaihto tarvitaan näy muotin seiniä.

Miten valita laadukas PVC-paneelit

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi etsiä ostaessaan muovipaneelit - hinta. Todella vahva, kestävä ja ei aiheuta terveysriskiä tuote tule halvaksi.

Paneelien täytyy olla tasainen - ei aaltoja tai mutkia, joissa kokonainen, ehjä reunoja, muuten ei saada täydellinen yhteinen ja halkeamia vuotaa vettä. Kuin se uhkaa kylpyhuoneessa, ei ole vaikea arvata.

Tuotteiden hyvä lujuus ominaisuudet paksuuden tulisi olla 1 cm tai enemmän, ja enimmäismäärä jäykisteitä.

Lopeta kylpyhuoneen muovipaneelit miellyttävä, on välttämätöntä arvioida ja suunnitteluun liittyvää aineistoa. Profiilit on oltava samasta erästä, muuten Joissakin tapauksissa tulee olemaan erilainen värin tai kuvion.

Pienelle tilaa valita oikea valo paneeli ilman helpotusta ja tekstuurin. Kiiltävä muovi on edullinen lajikkeiden matta.

Kun koristelu tilava kylpyhuone PVC paneelit, muovia profiilit sopivat kuvio tai koriste.

Kolme tapaa asentaa muovipaneelit

Viimeistely muovista kylpyhuone voidaan tehdä kolmella tavalla:

 • Kiinnitys laatikon. Tässä tapauksessa, paneelien on kiinnitetty puisella tai metallirunko avulla niittejä, nauloja tai tavanomainen. Kätevä vaihtoehto, jonka avulla voidaan piilottaa epätasaisuus seinät ja vesijohdot, joka on ommeltu erilliseen laatikkoon. Kylpyhuoneen suunnittelu puute näkyvämmin hyödyttää merkittävästi.

 • Asennuspidikkeen klyaymerami. Tällöin paneeli "tacked" on laatikollisen nauha erityistä "napsahtaa", joka voi merkittävästi nopeuttaa asennusta. Pura tällainen rakenne on myös paljon helpompaa, jos on tarpeen. Sovelluskehys viimeistelyyn kylpyhuoneessa PVC paneelit on perusteltua, jos huoneessa on suuri alue. Muutama ylimääräinen senttimetrin "syönyt" yläpuolella palkit olla havaittavissa.

 • Liima menetelmä. Paneelit on kiinnitetty suoraan seinään neste kynnet, ja ylä- ja alareuna on lisätty kiinteä ankkureita. Käytä muita liima-ratkaisuja. Ohjeet on yleisesti merkitty vastaavat yhtä tai muun onko tietty seos muovi. kiinni energiaintensiiviset menetelmällä, mutta täysin perusteltua, kun se tulee pieniin tiloihin.

Video: Wall viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit 1 päivän

Mitkä tyylit sopivaa muovia viimeistely

Valinnoilla viimeistelyyn kylpyhuoneeseen muovipaneelit, on tarpeen ottaa huomioon yleinen suunnittelu huone. Esimerkiksi kun on kyse klassikoita, muovista yleensä parhaiten välttää. Sama neuvo pätee kylpyhuoneeseen tyyliin Provencen tai maan art deco - On aiheellista luonnonmateriaaleja ja seinät kipsi tai tapetti vedenkestävä, yhdessä laatta kylpyhuoneeseen.

Toinen asia on modernistiksi tai minimalistinen, sellaisilla aloilla käytetään muovia hyvin aktiivisesti.

Suunnittelu paneelit on hyvin monipuolinen - simulaatiosta keraamisia laattoja, puusta tai kivestä, jotta koristeet muistuttavat tapetit ja näyttäviä paneelit valokuvien tulostamiseen. Siksi se ei pelkää, että muovi ei salli toteuttaa luovia ideoita.

Lisäksi paneeli täydellisesti yhdistettynä muihin viimeistelytarvikkeet. Hyvä esimerkki: hieno vuori alaosan seinät ja rapattu päälle.

Koristelu kylpyhuoneen tyyliin Provence muovipaneelit

Koristelu kylpyhuoneen tyyliin Provence muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone minimalistiseen tyyliin käyttöön paneelit muovista

Koristelu kylpyhuone art deco tyyliin käyttöön paneelit muovista

Menetelmät viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit

 • Moderni ja tyylikkään kylpyhuoneen muovipaneelit erilaisia ​​kuvioita, jotka yhdistetään tietyssä järjestyksessä. Esimerkiksi noin peilin tai suihkutilaan tehdään paneelit kuviolla, ja muualla huoneessa on mustavalkoinen.
 • Joskus kolme paneelien erilaisia ​​kuvioita ja rakenne vuorotellen raidat, luoda mielenkiintoisen pelata pinnoille. Tällainen tekniikka on erityisen hyvä suuret huoneet matalat katot - seinät visuaalisesti "vetää" ylöspäin ja näyttää enemmän harmoninen mittasuhteet.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit friisi | jäljitelmä laatta

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit friisi | jäljitelmä laatta

 • Opiskelu luettelo PVC paneelit kylpyhuone Kuvia ja pohtineet kylpyhuoneen suunnittelu, tulisi kiinnittää huomiota eri 3D-kuvien - ne tulee koristelu tahansa sisustukseen. "Kolmiulotteisella" paneeli visuaalisesti laajentaa tilaa, ikään kuin luoda toinen ulottuvuus. Yksi merkittävä "mutta": fit paneeli 3D-kuvia vain suuria huoneita, sillä ne on otettava suuri etäisyys.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit 3D-kuvia

Kylpyhuone Suunnittelu muovipaneelit voi olla erilainen, mutta tylsä ​​tai unaesthetic sen ole aivan kutsua. Juuri silloin, kun talousarviota ei tarkoita "liian helppoa ja edullista." Nopeaa ja laatu korjaukset kylpyhuoneessa? Sitten se pitäisi valita muovipaneelit ilman epäilystäkään.

Maalikameraratkaisu kylpyhuoneen muovipaneelit: vaihtoehdot moderni design

Kuva moderni viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit kuviolla

Koristelu kylpyhuone muovipaneeleissa valkoinen ja sininen

Kylpyhuone Sisustus muovipaneelit maalaistalon

Moderni kylpyhuone sisustus muovipaneelit

Kylpyhuoneen sisustukseen mustalla muovipaneelit

Maalikameraratkaisu kylpyhuone muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit pastellivärit

Kylpyhuone sisustus paneelit

Moderni kylpyhuone muotoilu paneelit

Lisää hänen seinään, että hän ei unohda

suosittu virkaa

Kylpyhuoneen suunnittelu © 2011 - 2017 Teksti Voit muuttaa asetuksia mallina

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =