Koristelu oleskelutiloja kylvyssä

Koristelu oleskelutiloja kylvyssä

Nähdä kylpy tulee usein ei ainoastaan ​​pesua kehon, ja mukana on miellyttävä ,. Tämä edistää rentouttava ja kodikas tunnelma. Tärkeä rooli varmistettaessa mukavasti huoneen sisustus annetaan levätä kylvyssä. Oikein valitut huonekalut ja valaistus asetettu pidentämään ilo vierailla tämän parantavan sielun ja ruumiin tilaa.

Valitseminen mukavin vaihtoehdoista kylpyammeet viimeistely Lounge, on syytä ottaa huomioon, että kaikki kodin sisustus, huonekalut ja sisustus on täytettävä seuraavat seikat:

 • kestämään nousu / lasku lämpötilassa;
 • työtä eikä menetä sen ominaisuuksia oloissa huomattavan kosteuden.

Vaikka loput alue voi sijaita jonkin matkan päässä höyrysauna, mutta silti ilmaa, joka vyöhyke määräajoin syöttää loput huoneeseen. Erityisesti tämä kaikki tuntuu pienikokoisia huoneita sekä yhdistettynä.

Eri osien asettaa tässä huoneessa, on seuraavat ominaisuudet:

 • suurin käytännön ominaisuuksia;
 • Koska murtuva elementtejä;
 • ei-käyttö vesipohjaisten maalien.

Perinteisiä materiaaleja käytettäväksi ovat ympäristöystävällisiä ja luonnollisia ainesosia. Puiset jäsenet valitaan useimmiten lehtipuun minimoida ulkonäkö puutervaa pinnallaan. Kuten viimeistely kylpy huonetta lomalla sekä valokuvan sovelletaan rimat, täyssärmäiset puutavaraa tai muuta puuta rakennusmateriaalien valmis.

Tyyli talon voi olla mikä tahansa, mutta kylvyt tulisi käyttää eniten "chistye9raquo; kaikki suunnitelmat kattavat. Tämä johtuu siitä, että korkeammissa lämpötiloissa ei ole myrkyllinen aine, ja ilmapiiri on oltava terapeuttista.

Lopettaa sisäpinnan kylpy voi käyttää rimat eri puulajien, kuten havupuut. Mutta höyryn ja neulasia on jätetty -, jossa lämpötila nousee merkittävästi jaetaan suuren määrän hartsia.

VIDEO: Bathhouse "kallis unelma." leikata

Käyttöehdot materiaalien

Puu on perusta sisäisen viimeistely oleskelutilojen kylpy, mutta se on usein liittynyt muita esteettisiä lisäyksiä:

 • graniitti;
 • koriste kipsi;
 • luonnonkiveä;
 • majolica;
 • lasimaalaus.

Lisäksi vastustuskykyä kosteutta on tarpeen varmistaa paloturvallisuuden rakenteen. Tämän puun komponentit kyllästetään erityisiä yhdisteitä, jotka alentavat palavuus.

On ehdottomasti kiellettyä käyttää kylvyssä tai kouluttamattomien linoleumia lastulevy. Koostumus nämä materiaalit ovat myrkyllisiä aineita, jotka voidaan jakaa korkeammissa lämpötiloissa. Myös molemmat materiaalit koristelu huoneen virkistys kylvyssä käsillään lisää tulipalon riskiä tiloissa.

Ennen huoneeseen sinun täytyy lopettaa kaikki työt puhtaanapito ja sähkön laitteet. Käytettynä pistorasiat, kytkimet ja lamput pitäisi sallia suoja märissä olosuhteissa.

Vuokranantajat usein poimia maaliin kylpyammeet oleskelutilojen vuori. Tämä päätös astuu voimaan vasta, kun käytetään laadukkaita puuta.

Paitsi että ne antavat tuoksu puuta, mutta myös suorittaa tiettyjä käytännöllisiä ominaisuuksia:

 • kestävä tammi seinä suojaa lahoa ja hometta;
 • leppä levy lisäävät tunnelmaa tanniinit ja laittaa tulehduksia;
 • jopa pitkäaikaisen käytön jälkeen haavan ei kuulu kutistumiselle ja kestää altistuksen kosteudelle;
 • Cedar kauniita värejä sisustaa tahansa huoneeseen;
 • Tuhka on vaalea väri ja antaa huoneen visuaalisesti suurempi tilavuus;
 • Lehmus ei liottaa vedellä ja on ihana hunajaa tuoksu.

Tuolloin antaa sisustuksen kylpyjä (kuten kuvassa) maksimaalisen lämmön oleskelutiloja, suunnittelijat suositeltavaa käyttää balilaistyylinen. Tällöin asianomaiset ovat näitä tekniikoita:

 • Kalusteet tarvitsevat puuta veistetyt koristeet;
 • rullaverho teki vyshivnymi verhoilla;
 • seinille sisältävät ominaisuuksia antiikin ajoista;
 • pöytä, yleensä koristeltu kiillotettua messinkiä samovar.

Myynti on vielä mahdollista löytää harvinaisia ​​kohteita, jotka pystyvät luomaan uudelleen kauppias tai talonpoika tyyliin. Nämä esineet ovat taottuja osia, kuten koristeellinen tai muut rautaa ristikko "artefakty9raquo;.

Se näyttää hyvältä kylvyssä telineeseen polttopuun ja takka tarvikkeet, koristeltu väärennettyjä elementtejä.

On aiheellista lopettaa seinät restrooms kylvyssä kivi. Tämä koriste materiaalia pystyy aina korostaa luonnon ilmakehään. Huone käytetään kallista marmori tai graniittia, sekä tavallista mielikuvituksellinen kiviä tai mielenkiintoisena hiekkakiveä.

Ja läpäisevien elementtien käyttäen karkotteet, joiden käsittely on suoritettu, joka 3 vuosi.

Tärkein koristelu huoneessa tehdään käyttämällä puuta ja kiveä kappaletta lisätäänkö paksu aksentti. Puu on valittu vuori tai valmistettu veistetty puun. Ympäröivällä sisäisiä tai ulkoisia kulmat käsitelty kivi. Myös kivi voidaan suorittaa liesi maaliin kylvyssä yhteisessä huoneessa tai takka.

Kivi alueen hyvin riittävä valaistus. Koska kylvyn harjoitetaan hämärässä, on suositeltavaa käyttää koristeluun valoa värillisiä kiviä.

Moderni kipsilevyä on monia etuja, kun niitä käytetään tauko huoneessa. Tämä materiaali on riittävän kestävä, on alhainen paino, ilman punnitsemalla yleinen rakenne, ja on myös riittävä kestävyys. Kun valitset on tarpeen suosia malleja kosteutta kestävä materiaali. Tutustu ominaispiirteitä, voi olla passi tai todistus.

Sen asennus täytyy rakentaa puitteet tukikohdan seinillä. Sitten levyt on kiinnitetty ruuveilla. Saumat ja korkki kiinnikkeet sotkee ​​kitti. Puku tapetti tai soveltaa erityistä vedenkestävä maali viimeistely. Täysin sileä pinta on sisustettu tyyliin kaikkia mahdollisuuksia ilman ongelmia. Lisäksi voidaan asentaa erillisenä valaistus tai valaistuksen kotitalouden pistorasiaan.

VIDEO: Yleistä tilava kylpyjä. Tulevan höyry, pesu- ja lepohuonetta. sisustus

PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • 01.13.2018 »Moonshine Brownie

  1 Brownie oli ensimmäinen pontikka. Ostin sen tietämättään mainonta johti. .

 • 12.1.2018 "uunissa kylpy metallia kätensä piirustuksessa

  Teen paljon erilaisia ​​uuneja kylpyjä. Ajattelen putkien ja kombaynovskih asemia, tarpeeksi kauan, ja.

 • Bath - dayroom, viimeistely. Mitä vaihtoehtoja, jos tilaa venäläiseen tapaan

  Samaa mieltä, tämä yhdistelmä puhuu puolestaan ​​- huone, ei ole mitään lisättävää. Johtuen aktiivisen kehittämisen modernin teknologian talonrakentamisen itsessään kylpy voi olla minkä kokoisia tahansa, ja erilaisia ​​materiaaleja käytetään rakentamiseen.

  Nyt voit rakentaa paitsi oman käden - sinulla on aina eri yritysten ammattilaisia, asiantuntijaryhmiä, jotka voivat saada vaikein hetkiä teoksessa tai täysimääräisesti täytäntöön koko ongelma.

  Mutta se on paljon mielenkiintoisempaa, kun kyseessä on kylpyamme. Pienestä koostaan ​​huolimatta rakenteen, useita uintipalvelut: on pestä, höyrysauna. oleskelutilassa on myös pakollista. Jokainen näistä laitteiden on täytettävä tietyt vaatimukset ja on optimaalinen viimeistely. Erikseen me kirjoitimme miten viilu kylpyammeet, rakennettu vaahtoa lohkon.

  Joten voisi näyttää lounge teidän kylpyamme

  Estetiikka kylpylässä oleskelutilojen

  Bath lepohuone Venäjän tyyli

  Tämä on tuttu: rauhassa keskustelun lounge kylvyssä - pakollinen osa rituaalikylpy menettelyjä, ilman mitenkään tänne. Yrttiteet, kuumaa teetä, mehua tai juoma - tässä ne ovat: tärkeimmät ainesosat venäläinen kylpylä, jos sellainen on läsnä.

  Sauna, takkahuone, viimeistely täällä - sitähän kuvastaa todellista omistajalle.

  Loppujen lopuksi vasta kun viimeistely työtä laadullisesti lounge voit viettää yhtä paljon aikaa kuin pesu- tai höyrysaunassa.

  On olemassa monia erilaisia ​​asioita, jotka olisi aina otettava huomioon muun huoneen järjestelyn. Lisäksi se koskee tilaa kuin yksinkertainen Venäläinen kylpylä ja erilaisia ​​saunoja.

  Suositus: että on tehtävä

  On aika harkita erityisiä suosituksia kustannuksella miten sisustaa lepohuone kylvyssä. Ne ovat enemmän kuin tarpeen mukaan:

  • Jos joudut käyttämään puuta lattiamateriaalin, on se huolellisesti hiottu - yksi hallituksen sopii toiselle siten, että urat eivät olleet;
  • Lattian oleskelutilassa on altaan pitäisi olla niin mukava kävely ja hölkkä ilman jalkineet (eli - paljain jaloin);
  • Koristella tai käytä synteettisiä matot ei suositella täällä, nahoista tiettyjen eläinten Myös tulisi luopua. Se, että ihon luonnollista alkuperää loimi ja rot - asia on se, että hyvin kostea ilma. Synteettinen Venäjän kylpyammeet käyttö ei ole sen arvoinen. Oleskelutilassa kylvyssä suoritetaan, jotta nauttia kylpy hoito oli maksimi - välillä matkoja auton pesu ja höyrysauna. Tässä tapauksessa se on siinä pitäisi vaikuttaa yksinomaan eduksi terveydelle,
  • Useita kertoja kannattaa harkita tilin käytön verhoiltuja huonekaluja. Se, että hän voi tuskin kestää pitkään niin märkä tilassa. Eli nahkasohvat, verhoillut yhteiseen huoneeseen kylpy täysin merkityksetöntä (sama voidaan sanoa siitä pisteet television). Yleensä on yleensä menossa kommunikoida ystävien tai sukulaisten, pikemmin kuin katsella suosikki TV - ja tämä talo pitäisi riittää. Kommunikoida, kuunnella hänen keskustelukumppaninsa siirrosta ei saa häiritä;
  • Jos kylpyhuonetuotien sisustuksessa päätät noudattaa tiukasti venäläistä tyyliä - tässä tilanteessa oikea valinta on puiset huonekalut. Parasta on käyttää laadukkaasta puusta valmistettuja tuotteita, jotka on tehty hieman maalaismainen, maalaistyylinen - kaiverruksilla.

  Jotta varmistettaisiin, että kaikki vessassa yhdenmukaistettaisiin täydellisesti, samanlainen tyyli olisi säilytettävä seinämien hyllyissä, lampuissa, jos sellaisia ​​on.

  Tällaisessa lepohuoneessa jokainen henkilö on mukava

  Toiminnallisesti tällaisia ​​huonekaluja voidaan kutsua suurelta osin erityisesti lepohuoneeseen. Siksi se kestää kauemmin. Kaapit eri hieronta voiteet, tuoksuöljyt, erilaisia ​​yrttejä tehdä yrttiuutejuomat (tai aromaterapiaa), ja puiset hyllyt - rakenteita vain täydentää alkuperäistä sisustus oleskelutiloja kylpyhuoneeseen.

  1. Huoneen tyyli, kuten ylimääräinen tyylikäs, antaa laadukkaita tekstiilejä. Ilo ja ilo toimitetaan erityisellä teellä, joka on valmistettu aidolla samovilla, joka toimii hiilellä. Voit kuitenkin rajoittaa itsesi sähkölaitteeseen. Tärkeintä on, että kiehuvasta vedestä kaadetaan tappi - tämä on jotain, jonka henkilön on nähtävä saadakseen kokea tämän maagisen juoman iloksi;
  2. Erikseen on sanottava valosta. Pehmeä, diffuusi, rentouttava - tämä valo voidaan saada, jos käytät kovia valaisimia. Ne sijaitsevat yleensä kylpyammeen rentoutushuoneen ympärillä. Kulmissa hämmentynyt sävy syntyy hehkulamppujen erilaisesta tehosta johtuen, kun taas keskellä se järjestää yleensä kirkkaamman valon. Tällainen lähestymistapa valaistukseen takaa viihtyisän ilmapiirin, silmät näissä olosuhteissa lepäävät, päivittäinen stressi niistä poistetaan. Suorat pienet valaisimet ovat nykyään erittäin suosittuja - ne asennetaan tavallisesti suoraan katon alle tai ne voidaan asentaa suoraan kattopintaan;
  3. On myös tärkeää ottaa huomioon joitain luonnollisen valaistuksen piirteitä - jos tämä on mitä haluat käyttää samaan aikaan kuin keinovaloa. Nimittäin: kylpyissä olevat suuret ikkunat ovat tavallisesti poissa, ja ikkunan vieressä oleva huone on sijoitettu siten, ettei aurinko häiritse täydellistä lepoa.

  Muuten, samat tavoitteet palvotaan huoneen sisustuksessa ja värimaailmassa. Värit Huonekalujen, lämpimät värit pöydälle pakollinen valkoinen pöytäliina, kauniisti kirjailtuja liinoja - kaikki tämä asettaa henkilö positiivinen asenne niin lähellä kansalaisia ​​ja ympäröivään maailmaan.

  Lounge on yksinkertaisesti sisustettu, mutta tyylikkäästi sisustettu

  Huomaa, että standardihuonekaapit, joissa on lepohuone, täytyy välttämättä ottaa huomioon monia pieniä asioita. Ennen ratkaisujen suostumusta voit kuvitella, onko ehdotettu ulkoasu mukava sinulle ja vieraille.

  Venäjän tyyliin kylpyammeen lepohuoneen sisustus on hienosti viimeistelty pienillä yksityiskohdilla. Se voi olla mikä tahansa koristeellinen lisävaruste.

  Nämä voivat olla:

  • Katso upeita punkkien kenkiä, puisia lusikoita, amuletteja, lasimaalauksia, kylpyläaiheisia maalauksia. Tietenkään emme koskaan saa unohtaa alkuperäisiä koivin oksia, jotka täällä ovat enemmän kuin sopivia;
  • Helpoin tapa ostaa kaikki edellä mainitut lisävarusteet on käydä yhdessä tai toisessa erikoistuneessa myymälässä.
  • Joillakin maaseudun messuilla voit myös poimia itsellesi erilaisia ​​alkuperäisiä gizmosja, niitä ei yleensä pyydetä. Samaan aikaan, käsityöläisten, tällaiset puusta valmistetut käsityöt eivät ole vain suosikki harrastus, vaan myös hyvä vaihtoehto lisäetuille;
  • Riippumatta lasten kanssa, voit tehdä kauniita piirustuksia, joku jopa onnistuu tekemään koruompeluksia sisustamalla kylpyhuonetta;
  • Jos huoneessa on erityinen energia omistajan käsissä - kylvyssä on välttämättä tunne sekä huolenpito että rakkaus. Ja tämä on kaikkein yksinkertaisin asia.

  Kylpyammeet viimeistelevät materiaalit

  Puu - tällaisten tilojen suosituin viimeistelyaineisto

  Venäjän perinteen mukaan saunatilojen koristelu (kuten koko kylpyamme) on luonnollista puuta. Kuitenkin valmistajat tarjoavat myös erilaisia ​​muovipaneeleja.

  Tämä vaihtoehto on hyvä, koska sieni ei ole pelottavaa hänelle, samoin kuin hyönteiset, joilla on hometta. On kuitenkin suositeltavaa, että Venäjän kylpyammeen lepohuoneen sisustus tehdään luonnollisella puulla.

  Tähän mennessä meillä on runsaasti materiaalia, ja sen arvo on kohtuuhintainen lähes kaikille perheille, ja vielä enemmän niille, jotka ovat mukana kylpylärakennuksessa.

  Mitä materiaaleja käytetään parhaiten tässä? Luettelo on seuraava:

  • Sopivia ovat erilaiset lehtipuut lajit: tammi, vaahtera, lehmus, koivu. Saunoiden viimeistelyä varten tällaisia ​​rotuja on käytetty muinaisista ajoista lähtien. Heidän parantumisominaisuutensa sekä tar: n puuttumisen - tämä on syy tähän kysyntään;
  • Höyryhuoneen vaipan ja lämpenemisen pesemiseksi tärkein kriteeri on käytännöllisyys. Ja lepohuoneen - suunnittelija kauneus, talous - että sisustus voitaisiin luoda helposti, ilman tarpeetonta monimutkaisuutta;
  • Mäntypinta sopii niille huoneille, joissa korkeat lämpötilat ovat taatusti poissa. Mäntypuun väri voi vaihdella - vaaleankeltaisesta hieman punertavaksi. Ja tällaisen materiaalin laatu on epäilemättä - se on erittäin kestävä. Samalla käsittely on helppoa ilman erityisiä komplikaatioita;
  • Erityinen viehätys myös on se, että hartsin (johtuen mänty, joita ei pitäisi käyttää viimeistely höyry) tekee puun lahoa kestävä, nämä tai muita vaurioita. Mäntypuuta on helppo maalata, lakkauttaa, levittää lakkaa;
  • Modernin kylpyammeen koristelemiseen käytetään usein skandinaavista mäntyä. Ei ole vaikeata erottaa tällaista puuta - sillä on ainutlaatuinen punertava sävy.

  Biljardi kylpyhuonetta lepo - merkki hyvä maku

  Solmujen puuttuminen, renkaiden koristeellinen malli, se näyttää erittäin mukavalta. Ajan myötä tällaisella puulla on jalo patina, joka tekee siitä entistä edustavampaa.

  Mielenkiintoista on seuraavat: kylpyammeen sisäpinnoitukseen käytettävät materiaalit (eri huoneet toiminnallisen funktion mukaan) on samojen ominaisuuksien kanssa samanaikaisesti.

  Kyse on seuraavista ominaisuuksista:

  1. Vakautta tarvitaan ennen veden tunkeutumista ja korkeaa kosteustasoa.
  2. Hygieeninen, ekologinen puhtaus;
  3. Mikään kylpyhuoneista ei saa olla toksiineja - kylpy on huone, jossa meitä "syytetään" terveydelle - eikä mitään muuta;
  4. Ei pitäisi olla allergeeneja, henkilön tulisi ottaa yhteyttä johonkin sisäpintaan ilman palovamman vaaraa (monissa kylpyhuoneissa lämpötila on enemmän kuin korkea);
  5. Kaikissa pinnassa kylvyn hoidon tulisi olla helppoa, materiaalien ei pidä olla vain vahvoja vaan myös kestäviä;
  6. Värit tervetulleita miellyttävää, mikä miellyttää silmää. Materiaalien on oltava erilaiset niiden koristeellisia ominaisuuksia varten.

  Uimaveden vaatimaton ilmapiiri

  Miten sisustaa kylpyhuonetta

  Harkitse melko yksinkertaista opetusta, jonka avulla voit helposti tuottaa sisustusta pöydällä lepopaikalle.

  • Viimeistelymateriaalin pitäisi "makaamaan" tässä tilassa vähintään 24 tuntia - tämä on välttämätöntä sen sopeuttamiseksi;
  • Obresrhetku järjestää palkit (50 - 50 mm), kun sinun on kestettävä 50 cm: n askel;
  • On tarpeen kiinnittää höyrysulku, lämpöeristys;
  • Puupaneelien asennus on helppoa, tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa valita vain lehtipuut.

  Levyt asennetaan vaakasuoraan tai pystysuoraan. Diagonally, voit myös. Yleensä paras vaihtoehto on aina erikseen, sinun on löydettävä se itsellesi.

  Suosittelemme, että katsot videota siitä, miten, miten loput loput huoneeseen kylvyssä. Katso, varmasti tämä materiaali on sinulle hyödyllinen.

  Monet ihmiset usein miettivät - mikä on eroa saunan ja saunan lepohuoneen viimeistelyn välillä? Periaatteessa ei ole kardinaalisia eroja täällä - se ei ole kylvyssä, että lepohuoneissa sijaitsevissa saunoissa toiminto on sama.

  Tämän huoneen pitäisi maksimoida henkilö levolle, rentoutumiseen. Sisätilat tietenkin voivat vaihdella, mutta nämä ovat yksilöllisiä toiveita.

  Muista temaattisia lisävarusteita - seurueeksi

  Kylpy - huone, viimeistely täällä - kaikki tämä on erittäin tärkeää, joten jos olet päättänyt sivuston rakentaa sauna venäläiseen tapaan, tässä vaiheessa olisi ponnahtaa eteesi - yhdessä päivässä.

  Jos saunan ja saunan lepohuone on suunniteltu maksamaan sinut iloisesti, sopeudu taistelutilaan - ne on tehtävä käyttäen joitakin aktiivisia värejä. Pastellin sävy valitaan, jos huoneen on asetettava sinut rauhaan ja hiljaisuuteen (mitä tarvitaan käynti höyrysaunassa).

  Ilmoittautumislomakkeessa voidaan sanoa seuraavaa: varmasti monet huomasivat, että venäläinen tyyli on hyvin lähellä maan muotoilua. Eli tämä on tyyli, jonka voit valita rentoutumistilaan saunassa tai kylvyssä - se näyttää enemmän kuin onnistunut.

  Klassinen venäläinen sisustus kylpyhuonetta

  Näin summaa: huomiota yksityiskohtiin, varovainen lähestymistapa sisustus oleskelutilat - ja saat täydellisen kylvyn - täsmälleen sama kuin missä tahansa mainosesitettä. Kaikki muuttuu - mikä tärkeintä, noudata suosituksia.

  Arvosana: 5/5, arvot yhteensä: 1

  © 2013 - 2018 Korjaa ja viimeistelee itse. Vinkkejä siitä, miten voit tehdä kotisi kauniimpaa, luotettavampaa ja kätevämpää.

  Kylpyammeen lepohuoneen sisustus

  Kylpylän lopussa oleva huone on yhtä tärkeä rooli mukavassa lepo- ja elpymisessä kuin itse kylpyamme. Se on suunniteltu rentoutumaan höyrysaunan jälkeen tai taukojen välissä, jolloin voit nauttia täydellisestä uinnista uimistoimenpiteisiin. Mukavan ympäristön lepohuoneen pitäisi olla rentoutua ja viihtyisä.

  Kylpyhuoneen lepohuoneen sisustus on monipuolista ja riippuu isännän makusta ja mieltymyksistä. Seuraavat tyyliratkaisut ovat mahdollisia:

  Kuitenkin riippumatta huoneen suunnittelun valinnasta, sinun on otettava huomioon tämän huoneen viimeistelyn yksityiskohdat. Ensinnäkin tärkein vaatimus huonekalujen ja materiaalien valinnasta viimeistelyyn on vastustuskyky korkealle kosteudelle ja lämpötilalle.

  Huolimatta siitä, että lepohuone ei tulisi sijaita suoraan vieressä höyrysauna, vaikutus märkä ja kuuma tunnelma silti vaikuttaa siihen. Toiseksi materiaalit sisustus ja kalusteet pitäisi olla ympäristöystävällisiä, hengittävä.

  Virkistys-, luonnon materiaaleja tulisi käyttää. Vaatimusten perusteella materiaaleihin seinät yhteiseen huoneeseen käyttää: puu (leppä, haapa, lehmus, koivu), vanerilevyjä, kiillotettu levyt, seinäpaneelit.

  Viimeksi mainittu on suotavaa, että seinät huoneen Jos huone on rakennettu tiili, tuhkakivi tai vaahto lohko. Valettu havupuu suosittuja, koska soveltamisen kestävyys korkeassa lämpötilassa.

  Lattiapinnan on oltava vedenpitäviä ja liukumaton materiaali. Tällaisia ​​materiaaleja ovat posliini laatat, laatat liukastumista estävä pinta ja puu. Tärkein etu puulattian on se, että sen pinta on jatkuvasti pidetään lämpimänä, toisin kuin laatta. Kaakeli ja muut sileä lattianpäällysteet ei suositella lattia yhteiseen huoneeseen pohjalta alkeis turvatoimia.

  Luoda oikean tunnelman huoneeseen, kattoon suositellaan koristella karkea tai kiillotettu palkit, kuten kuvassa yllä.

  Valaistus voi olla suora vaikutus muuhun mukavuus. Kaikki johdot on tehtävä tarvittavat eristyksen.

  Voit luoda pehmeää, epäsuoraa valoa tarvitaan jakaa valonlähteet yksittäisille toimintayksiköiden. himmentimet luo tarvittavan ilmapiirin mukavuutta.

  Klassinen muotoilu valaisin on yksi (kaksi tai useampia, jos suuri alue huone), ja pari valaisimet seinillä.

  Venäjän tyyli on perinteinen, ja ehkä lähinnä suhteessa kylvyssä. Sisätilojen materiaaleja käytetään puuta, huonekaluja ja puuta. Riippuen puulajista käytetty, formulaatio voi olla sekä edullisia ja vaatii taloudellisia kustannuksia. Sisustus huone Venäjän tyyli näyttää ilman hienouksia, lakoninen ja pidätetään.

  Näyttää mallikas viimeistely seinät kiillotettu laattojen kramlenogo.

  Sisustus elementit levitetään kirjailtu verhot, kudotut matot, puisia, samovaarista.

  Huonekaluja huoneessa Venäjän tyyli on olla massiivinen, mutta mukava.

  Maa-tyyli samanlainen venäläinen, mutta ero lisäys perinteitä. Tämä tyyli on tehty Yhdysvalloissa tai ranskalaisen perinteen, jokainen niistä on ainutlaatuinen ja on omat erityispiirteensä.

  Huonekalujen puusta vaaleita sävyjä, koristeltu veistetty tai kiillotettu.

  Oheistuotteista käytetään saattaessaan kirkas keramiikka, puuvillaa tai pellavaa tekstiilejä.

  Kattoon palkit tulisi olla näkyvissä. Lattia on päällystetty keraamisilla laatoilla tai lautoja.

  Skandinaaviseen tyyliin on yksinkertainen, puute hienouksia minimalismia ja säästötoimet yksityiskohtaisesti. Pinnat tehdään neutraaleja värejä, ja koriste-elementti vaaditaan läsnä kirkas yksityiskohtaisesti korostus.

  Nouveau pikemminkin luonnehtii suunnittelu saunan kuin kylpyjä. Tuntomerkit ovat abstrakteja muotoja sisustus, kirkkaat värit, epätavallisia muotoja. Tämä moderni arvioi kaikki mahdollisuudet ideoita suunnittelussa virkistystiloihin kylpyyn.

  Classic on sopivin tilavat oleskelutilat, koska se viittaa läsnäolo sisustustuotteet, tyypillistä tämän tyylin, kuten kaaria, stukilla monitasoinen katot.

  Riippumatta tyyli suunnittelu on valittu, se ei ole suositeltavaa sekoittaa sitä muiden.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  7 + 2 =