Koristelu seinät käytävällä kuva

Miten sisustaa seiniä käytävällä: käytännöllinen ja kestävät materiaalit

Lisää mukavuutta käytävällä voi olla kaunis ja alkuperäiset seinät Käytävä määritelmän mukaan on voittanut paikka talossa. Siksi pintamateriaalien on täytettävä sekä käytännöllisyys ja luotettavuus, ja kestävyys. Muuten, kaunis ulkonäkö viimeistely, kun miellyttävä laatuaan isännät, nopeasti tullut sopimattomasti kunnossa.

TRIM seinät käytävällä: materiaalin valinta

Korjata sali sovi tällaista hoitoa, jota ei havaita valintaan viimeistely materiaalit ja muut tilat: olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone. Tämä johtuu siitä, huone käytetään jatkuvasti ja korkein aktiivisuus havaitaan täällä.

Valittaessa materiaalia seinät käytävällä tulisi kiinnittää huomiota sen käytännöllisyys ja laatu

Koristelu sali olisi:

 • kulutusta kestävä;
 • Älä merkitse;
 • Helppo puhdistaa;
 • Nopeasti korjattu.

Päälle, että halli ei pitäisi olla erillinen elementti asunnossa, ja on varmasti tullut yksi koko sisustus. Saatavuuteen nykyaikaisen rakennusmateriaalien ei ole niin suuri ongelma, vaikka tällaista tilaa. Suosituin vaihtoehdoista: Taustakuva, koriste kipsi, seinäpaneelit ja maalaus. On etuja ja haittoja kunkin materiaalin on puhua erikseen.

Joka huoneessa täytyy sijoittaa ruukkukasveja. Mukavuussyistä, ne voidaan sijoittaa erityistä hyllyille tai vaikka mitä. Vaikka ulkoasu kapeiden käytävien ja pienen tarpeen sisällyttää muutama kukkaruukkuja elävöittämään huoneeseen.

Taustakuva kuten seinien koristeluun käytävällä

Suosituin materiaali koristeluun kaikkiin tiloihin, jotka mieluummin tavalliset kuluttajat, - taustakuva. Jokaisessa huoneistossa ainakin samassa huoneessa löytyvät liittää seinään. Tietenkin heillä on monia etuja, mutta pokleit paperi tapetti eteisessä - se ei ole käytännöllistä. Niiden kattavuus on liian epävakaa mekaaniseen rasitukseen. Niin ruma vaurioita pinnalla ei pidä sinua odottaa.

Suosituin vaihtoehto seinien käytävällä ovat pestäviä tapetti

Hall soveltuvat taustakuva:

 1. Fleece (toimia perustana maalaukseen haluttua väriä, mutta ei ole yhtä vahva kuin muu laji);
 2. Neste (ihanteellinen tilojen luku lukuisia mutkia ja ulokkeita, koska päällyste koostuu kuituja);
 3. Korkki (luonnollinen ja ekologinen pintaa, jolla on antistaattiset ominaisuudet);
 4. Vinyyli (helppo puhdistaa ja eivät väänny aikana usein märkä puhdistus).

Ja kaikki luetellut kohteet voidaan lisätä ja lasi tapetit, tunnettu siitä, että korkea kulutuskestävyys. Ne pystyvät kestämään hyökkäystä jopa kissan kynnet muovaamatta pintaa. Kaunis ja tyylikäs rakenne voi piristää pienimmätkin sali.

Lasi-maalattu tapetti helposti. Johtuen huomattava helpotus tekstuuri, maalattu pinta näyttää hyvin omaperäinen. Lisääntynyt huomiota osa kävijöitä tämä taustakuva säädetty.

Ideoita eteinen seinät koriste kipsi

Koriste kipsi - se on mielenkiintoinen ja epätavallinen ratkaisu käytävällä. Kaikki tämä johtuu siitä, että yhdistämällä useita tekniikoita soveltaa materiaalia, on mahdollista saavuttaa ainutlaatuinen muotoilu. Ja kustannukset tämäntyyppisten viimeistely miellyttää asiakkaille eri taloudelliset mahdollisuudet.

Mielenkiintoinen ja omaperäinen sisätilojen sali näyttää koriste viimeistely

Seiniä koristavat hallissa avulla koriste kipsi voi tehosteilla:

Noussut resistenssin koriste kipsi ja mekaaniset vaikutukset ovat ratkaiseva tekijä valittaessa materiaalin koristeluun sali. Suunnitteluavaruuden välittömästi muunnetaan ja säkenöivät uusia värejä, joilla on kyky kokeilla ja saavuttaa ainutlaatuisia kuvioita pinnalle. Kovaakin seinä voidaan kauniisti transformoida avulla kipsi. Meidän täytyy vain varastoida materiaaleja ja alkaa kääntää ideoita!

Avulla käsityöläisten työskennellä koriste kipsi, voit luoda todella ainutlaatuisia malleja tai kuvia seinille aulassa. Ammattilaiset pystyvät obdelat pinnalle ottaen huomioon mahdolliset toiveet asiakas.

Miten tehdä seinät salin: seinäpaneelit viimeistelyyn

Suosituin laji viimeistely (eikä ainoastaan ​​salissa) - Wall paneelit muovista. Ne on helppo asentaa: harvat ihmiset voivat asentaa keskellä neliöimistä tilojen päivällä.

Muovipaneelit helposti muotoaan aikana vakavia vahinkoja, mutta jätä syviä naarmuja pinnalla on vaikeaa. Sikäli kuin ne hajoavat vain silloin pistekuormilla.

Valitse väri seinät käytävällä on tarpeen, jotta se on selvä lisä suunnittelu

Valmistajat takeena materiaalista - 15 vuotta, mutta arvion kuluttajien he osoittavat parhaat puolensa jo jonkin aikaa. Lisäksi koko kauden ajan toiminta ne säilyttävät täydellinen ulkonäkö ja ei haalistu auringonvalossa. Tällaiset peitelevy, yleensä kosteaan tilaan: kylpyjä, wc.

Esitetty valikoima kaupoissa värit seinäpaneelit:

 • Jäljitelmä puun rakenne;
 • Kukka koristeet;
 • Jäljitelmä marmoria;
 • Geometrisia kuvioita;
 • Koko koostumus kuva, paneelin pinnalle.

Johtuen niin monenlaisia ​​värejä, seinäpaneelit täydellisesti sovi mihinkään sisustukseen. Ainoa Nuance - on tarve rakentamisen kehyksen. Sitä tarvitaan hyllyn paneeleja suunnitteluun varmistaa tasainen ja sileä pinta ilman taivutus. Mutta se tekee käsillään - ei ole ongelma.

Erittäin suosittu muovipaneelit simuloitu massiivipuuta. Tällainen kuvio pinnalla tekee mahdolliseksi luoda illuusion todellinen luonnollinen rakenne, mutta edullisia. Käyttöä koskevat lankut puun, se on epäkäytännöllinen ja lyhytikäisiä: pinta on liian herkkä vaurioitumaan.

Jokainen henkilö, ennen korjausta ajatella, määrittää värejä huoneen. Ja vasta sitten poimii alla mieltymykset pintakäsittelyaineita uudestaan ​​ajatus. Halpaa ja nopea tapa viimeistely salin - maalaus seinät.

Aloittaa muutos, se on tarpeen yhtenäistää työtasolle. Voit kipsi ja kitti, mutta se tarvitsee palkata työntekijöitä. On parasta koristella seiniä kipsilevy, pre-rungon pystytys. Hänen sileä kangas piiloutuu seinän kaikki virheet, myös ruma kulmat. Lisäksi ei ole tarvetta poistaa vanha vuori: tukirakenteen voidaan rakentaa suoraan vanha tapetti tai maali.

Tee eteinen epätavallinen ja mielenkiintoinen, voit oma tärkeintä - valita oikea materiaali seinät

Ennen valita väriavaruuden, meidän on muistettava, että maali olisi vesipohjaisia ​​helpottaa hoitoa. Tapauksessa väärä valinta pestä tai pyyhkiä seiniä ei ole mahdollista.

Maalaus, joka on vesi-pohjainen:

Mutta eivät rajoita mielikuvitusta samalla värillä ja tekevät sali yksi väri. Kokeiluja luo joka kerta ainutlaatuinen muotoilu, toisin kuin viime kerralla. Ja esiintyvyys yhdistelmien käytävällä tekee siitä kiinnostavamman. Paras vaihtoehto kannalta suunnittelu - on maalata kaksi viereisiin seiniin yhdellä värillä, ja loput - muut.

Joka tilaa viimeistely on parempi suosia kevyempiä sävyjä. Ne visuaalisesti laajentaa tilaa ja on positiivinen vaikutus tietoisuuteen, eikä tummat ja ylipaino värit: musta, ruskea, tumman sininen, violetti. Pienikin huonekorkeus pelata vaaleita sävyjä. Edullisia ovat: sininen, vihreä, vaaleanpunainen, beige, minttu väri.

Lisäelementtinä eteinen matot käytetään pitkittäinen. Ihmiset niitä kutsutaan radalla. Täysi matot, jotka sijaitsevat ympäri kehä huoneen - se ei ole muodikasta. Nyt se on hyväksytty käytettäväksi sisätilojen pieniä kappaleita, jotka sijaitsevat kaikkialla ja suojata jalat kylmältä lattiasta.

Vaihtoehdot: kuin koristella seiniä käytävällä (video)

Kysymys siitä, mitä materiaalia valita koristeena eteiseen, ei ole yhtä ainoaa vastausta. Seiniä koristavat voi olla mitä tahansa, mutta ottaen huomioon sellaiset tekijät kuin luotettavuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Menetelmät esitellään tässä artikkelissa ovat suosituimpia ja suositeltavaa. Tarvitsee vain kurkistaa pari vaihtoehdot ja pohjalta valokuvista ovat valmiita ilmentää rohkein ideat.

Vaihtoehto seinät käytävällä, valokuva vaihtoehtoja

Seiniä peittävät käytävällä pitäisi olla vain kaunis vaan myös käytännöllinen. Jotta loppuun seinät käytävällä oli laadukas ja tyylikäs, sinun pitäisi nähdä kuvan vaihtoehtoja materiaalin helppohoitoisia, kestäviä ja vaikeasti likaantuneet. Wall väri ei ole toivottavaa valita hyvin tumma, koska ei ole luonnonvaloa. Valitse materiaalit paremmin kuin ne, jotka voidaan puhdistaa milloin tahansa. Lisäksi ei ole hyväksyttävää käyttää herkkiä materiaaleja, jotka pyyhkiä hartiat tai pusseihin. Lyhyessä ajassa he menettävät mallikas ulkonäkö.

Jotta korjauksia sisätilojen käytävällä maku, valitse seinäpinnat vaihtoehtoja. Valitse se on tarpeen tarkastella suunnittelussa asunnon. On joitakin erilaisia ​​seinäkoriste:

 • seinälevyt (muovi, MDF, puu);
 • HPL laminaatti ja kattaa paneelit;
 • käyttö 3D paneelit;
 • maali;
 • tapetti;
 • koriste kipsi;
 • kiviseinä;
 • hakemuksen seinämaalauksia;
 • leikata laatat.

Minkälainen kannen valita - kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käsitykset kauneudesta. Määrittää valinta, sinun täytyy tutustut ominaisuuksista jokaisesta.

3D-paneeli tapetti koriste kipsi Laminaatti seinään muovipaneelit laatta trim kiviseinä viimeistely freskot

Seinäpaneelit tehty muovista tai MDF

Uskotaan, että materiaalit, kuten seinäpaneelit käytetään useimmiten toimistoissa. Mutta tämä on erittäin harhaanjohtavaa. Loppujen lopuksi markkinat tarjoavat erilaisia ​​malleja eri väri ja rakenne. Oikein valitut paneelit, jotka voidaan nähdä kuvassa, näyttää kaunis eteisessä ja luoda erityinen huone ilmapiiri.

Paneelit on valmistettu puusta, MDF tai muovia. Yleisin vaihtoehto on muovia. Se on täysin puhdasta, on hyvä vastustuskyky kosteutta ja auringonvalolta. Kiva juttu on se kohtuullisina. Ainoa negatiivinen - Keinotekoisen materiaaleja ei suositella koteihin. Korvata muovi voi olla luonnon materiaali - MDF edustaa pakatun haketta.

Vihje: Käyttö seinäpaneelit MDF sisätilassa mahdollistaa hyvin eristää melua huoneeseen ja erityistä kyllästys suojaamiseksi kosteudelta.

Suunnittelu puupanelointi - jalo ja luotettava vaihtoehto kuin MDF. Tämäntyyppinen viimeistely pelaa sisustus. Vaikka se ei ole kaikkein budjetin. Asennus seinäpaneelin on valmistettu liittämällä se metalli rima ruuvit (kuivissa) tai suoraan seinään liimaamalla (varten kosteammiksi). Jollei työskennellä tällaisen materiaalin teknologia, asennus on yksinkertainen riitä.

Kuten edellä on mainittu, puun antaa siisti huone. Korvaamalla puinen seinäpaneelit kattaa laminaatti seinät tasainen, mikä on halvempaa, mutta ei vähemmän tyylikäs.

Tärkein etu tämän päällystyslaminaatti ovat:

 • ympäristöystävällisyyttä;
 • väri ja rakenne laminaatin jokaiseen makuun;
 • Helppo asennus;
 • chic look;
 • kustannuksia.

Seinät on peitetty laminaatti, riittävän kestävä, jos kuivassa tilassa. Kuten rakennusmateriaalien laminaatti pinnoite voidaan levittää seinien käytävällä vain silloin, kun korkea kosteus. Muuten - viimeistely voi muuttaa muotoaan.

Hyvä korvata laminaatti voi olla käyttöä HPL paneeleja (tai CD-laminaatti). Peitetty laminaatti käytävällä ei pelkää vettä ja voi kestää suuria lämpötilan muutoksia. Erityispiirteiden vuoksi tuotantoteknologian näiden paneelien, joita käytetään korkeassa lämpötilassa ja paineen materiaaliin, rakenne ei erotu käytön aikana. Lisäksi paneelin pinta on suojattu erityinen pinnoite, joka tarjoaa resistenssin häipyminen.

Anna huone omaperäisyys käyttää 3D-paneelit. Ne on valmistettu kipsistä ja käytetään alueilla, joilla avaruudessa ne voidaan asentaa. Laskutus kipsilevyt on aalto tai paineilmalla.

Käyttämällä 3D paneelit voidaan koristeltu pieni osa seinää: ovien ympärille tai peilejä. Ne ovat melko helppo asentaa käyttämällä erityistä liimalla. Ainoa asia, sinun täytyy harkita, jos koko seinämä peitetään - valitse huolellisesti piirustus.

Päätyttyä valmistuneesta teoksesta päällystettynä maalilla mukaisesti sisustus. On ymmärrettävä, että ennen käyttöä paneeliin pohjustettu tunkeutua syvälle. Maali on joko: lateksi, akryyli, lateksi tai kuvioitu.

Budjetti ja yksinkertaisin suoritusmuoto on maalikerrosta seinät. Silti se on melko yksinkertainen tapa. Mutta vain jos seinät käytävällä ovat täysin suorassa. Useimmiten, ennen maalausta pinta on oikaistava huolellisesti käyttäen lähtö- ja viimeistely kitti. Se etu, että tämä pinnoite on helppo puhdistaa - seinät täydellisesti pestyt saastumiselta. Se pitäisi valita vedenkestävä maali (edullisesti emali). Mutta tämä vaihtoehto kansi näyttää yksinkertaisesti sisämaassa.

Mutta avulla tapetti voi luoda mielenkiintoinen muotoilu, yksi seinä katettu yksivärinen, ja kolme muuta - muissa. Voit tallentaa värit, mutta se on yksi seinä valita taustakuvan kuviolla, ja muiden osalta - yksiääniset. Täällä voit unelma kuin hän tahtoo, mutta ennen kaikkea on syytä muistaa - ottaa huomioon väriyhdistelmä sisustus. On myös toivottavaa, että väriä seiniin yhdistettynä muuhun sisustukseen.

Vihje: Jos valitset vinyyli tapetti kuitukankaiden tausta, ne on helppo puhdistaa ja kestää tarpeeksi kauan. Verrattuna maali voi sanoa, että tapetti näyttävät paremmilta sisätilojen ansiosta erilaisia ​​piirustuksia. Lisäksi ne, koska niiden paksu kerros vuotaa vähäisiä vikoja seinät, joka ei noudata maalikerros.

Yksi vanha ja testattuihin viimeistely seinät on käyttää keraamiset laatat. Se on suuri valikoima rakenteeltaan ja parametrit.

Laatta käytetään koska sen:

Korkea käyttöikä laattojen mahdollistaa vuosikymmeniä ei tarvitse huolehtia korjauksista. Kosteuden kestävyys, ja sitkeys sallia käyttö alueilla, joilla on korkea kosteus ja lämpötila muuttuu. Käytännöllisyys on, koska se on helppo pestä pois kaikenlaista likaa: Suihkuta likainen kengät tai sadepisarat.

Koriste kipsi on ehkä mielenkiintoisin kaikista. Erilaisia ​​sen rakenne, jäljitelmä ja väriominaisuudet, se antaa tilaa hämmästyttävä vaikutus. Kuvassa näkyy mahdolliset vaihtoehdot kohokuvioinnin tai marmoroitu vaikutus.

Koriste kipsi on seuraavat ominaisuudet:

 • helppo puhdistaa;
 • ympäristöystävällisiä materiaalia;
 • riittävän kestävä pinnoite;
 • Se voi luoda epätavallinen muotoilu mitään tyyliä.

Yksi erilaisia ​​koriste kipsi on mikrosementin. Tämän materiaalin pitää lähes millä tahansa pinta: betoni, metalli, puu, keramiikka. Mikrosementin voi luoda rakenne matta tai kiiltävä, sileä tai karkea. Lisäksi se tekee luonnollinen väri, jolloin suotuisasti muun tyyppisiä pinnoitteita. Verrattuna perinteiseen koriste laastarit, mikrosementin paljon halvempaa ja helpompi käyttää.

Keinotekoisia koristekiveä - melko kalliita. Koska se on pääasiassa sovellettu ei seinälle, ja alaosaan tai luukun. Vaihtoehdot käyttää tällaista materiaalia asunnossa näet kuvassa.

Ulkonäöltään se muistuttaa luonnonkivi: graniitti, marmoria tai muuta. Pohjimmiltaan tämä materiaali koostuu kipsistä. Se on tällaisia ​​etuja:

 • vahvuus;
 • helppokäyttöisyys;
 • ympäristöystävällisiä;
 • antaa epätavallinen suunnittelu huone;
 • helppo puhdistaa eikä vaadi erityistä hoitoa.

Käytettäessä kiviseinä alareunassa seinään, on mahdollista suojata vaarallisin vyöhykkeen käytävän vaurioilta. Mutta ainoa haittapuoli seinäpinnat - kalleus.

Todellinen kohokohta sisustus antaa käyttää sitä freskoja. Toisin sanoen fresko - art arkkitehtuurin maalaus. Ne voivat olla kipsi perusteella ei-kudottuja tai synteettisiä kankaita, jotka lisätään kipsi laikkuja. Usein seinämaalauksia oli seurauksena antiikin joka luonnehtii murtunut piirustus tai lisäyksiä marmorin pelimerkkejä.

Joka tapauksessa, käytön seinämaalaukset painotetaan moitteeton maku omistajille. Jos mitään tyyliä aulan ulkoasua voi poimia tarvittavat seinämaalaus, jotka voidaan nähdä kuvassa. Tärkein laatu freskojen:

Ainoa haittapuoli - korkea hinta ja sen toteuttamisen monimutkaisuus. Jotta seinämaalaus, master olisi valmistaa kangas, kun hän on kuvioitu alustalle. Sitten jo sovellettu kuvan ja lakattu. Itsenäisesti tehdä tällaisia ​​fresko on varsin vaikeaa. Mutta se voidaan helposti asentaa: kansi seinään pohjamaali ja liimaa fresko erityistä liimalla. Tämän rakenteen ansiosta jokainen vieras kokea ilmapiiri hienostuneisuus.

Mitä kattavuus valita käytävällä - se on kaikille. Loppujen lopuksi se otetaan huomioon kustannukset, helppous asennus ja huolto, vahvuus materiaalin ja sen yksinoikeus. Valitessaan maalikerrosta voi merkittävästi säästää rahaa ja helpottaa hoivatyön, mutta se näyttää seinille on helppoa. Suunnittelu kivi tai käyttää seinämaalauksia sisustus lisää epätavallista, mutta kustannukset ovat riittävän korkea tällaiseen koristeluun materiaaleja. Melko demokraattinen hintapolitiikasta ja erilaisia ​​kuvioitu piirustukset ovat vinyyli tapetti. Mutta niiden lujuus ei ole yhtä korkea kuin, esimerkiksi, päällysteen tai laminaatin seinäpaneelit MDF. Jälkimmäinen puolestaan ​​on melko helppo hoitaa, mutta pelkäävät kosteutta.

Kuten voidaan nähdä, jokainen materiaali on omat etunsa ja haittansa. Saat oikea valinta olisi otettava huomioon ilmasto asuntonsa, taloudellisia mahdollisuuksia ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Lisäksi sinun on otettava huomioon pinnoitteen väri, joka ei saisi olla liian tumma, mutta ei-värjäystä.

Vaihtoehto seinät käytävällä, valokuva vaihtoehtoja

Seiniä peittävät käytävällä pitäisi olla vain kaunis vaan myös käytännöllinen. Jotta loppuun seinät käytävällä oli laadukas ja tyylikäs, sinun pitäisi nähdä kuvan vaihtoehtoja materiaalin helppohoitoisia, kestäviä ja vaikeasti likaantuneet. Wall väri ei ole toivottavaa valita hyvin tumma, koska ei ole luonnonvaloa. Valitse materiaalit paremmin kuin ne, jotka voidaan puhdistaa milloin tahansa. Lisäksi ei ole hyväksyttävää käyttää herkkiä materiaaleja, jotka pyyhkiä hartiat tai pusseihin. Lyhyessä ajassa he menettävät mallikas ulkonäkö.

Jotta korjauksia sisätilojen käytävällä maku, valitse seinäpinnat vaihtoehtoja. Valitse se on tarpeen tarkastella suunnittelussa asunnon. On joitakin erilaisia ​​seinäkoriste:

 • seinälevyt (muovi, MDF, puu);
 • HPL laminaatti ja kattaa paneelit;
 • käyttö 3D paneelit;
 • maali;
 • tapetti;
 • koriste kipsi;
 • kiviseinä;
 • hakemuksen seinämaalauksia;
 • leikata laatat.

Minkälainen kannen valita - kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käsitykset kauneudesta. Määrittää valinta, sinun täytyy tutustut ominaisuuksista jokaisesta.

3D-paneeli

tapetti

koriste kipsi

Laminaatti seinään

muovipaneelit

kiviseinä

viimeistely freskot

Seinäpaneelit tehty muovista tai MDF

Uskotaan, että materiaalit, kuten seinäpaneelit käytetään useimmiten toimistoissa. Mutta tämä on erittäin harhaanjohtavaa. Loppujen lopuksi markkinat tarjoavat erilaisia ​​malleja eri väri ja rakenne. Oikein valitut paneelit, jotka voidaan nähdä kuvassa, näyttää kaunis eteisessä ja luoda erityinen huone ilmapiiri.

Paneelit on valmistettu puusta, MDF tai muovia. Yleisin vaihtoehto on muovia. Se on täysin puhdasta, on hyvä vastustuskyky kosteutta ja auringonvalolta. Kiva juttu on se kohtuullisina. Ainoa negatiivinen - Keinotekoisen materiaaleja ei suositella koteihin. Korvata muovi voi olla luonnon materiaali - MDF edustaa pakatun haketta.

Vihje: Käyttö seinäpaneelit MDF sisätilassa mahdollistaa hyvin eristää melua huoneeseen ja erityistä kyllästys suojaamiseksi kosteudelta.

Suunnittelu puupanelointi - jalo ja luotettava vaihtoehto kuin MDF. Tämäntyyppinen viimeistely pelaa sisustus. Vaikka se ei ole kaikkein budjetin. Asennus seinäpaneelin on valmistettu liittämällä se metalli rima ruuvit (kuivissa) tai suoraan seinään liimaamalla (varten kosteammiksi). Jollei työskennellä tällaisen materiaalin teknologia, asennus on yksinkertainen riitä.

Kuten edellä on mainittu, puun antaa siisti huone. Korvaamalla puinen seinäpaneelit kattaa laminaatti seinät tasainen, mikä on halvempaa, mutta ei vähemmän tyylikäs.

Tärkein etu tämän päällystyslaminaatti ovat:

 • ympäristöystävällisyyttä;
 • väri ja rakenne laminaatin jokaiseen makuun;
 • Helppo asennus;
 • chic look;
 • kustannuksia.

Seinät on peitetty laminaatti, riittävän kestävä, jos kuivassa tilassa. Kuten rakennusmateriaalien laminaatti pinnoite voidaan levittää seinien käytävällä vain silloin, kun korkea kosteus. Muuten - viimeistely voi muuttaa muotoaan.

Hyvä korvata laminaatti voi olla käyttöä HPL paneeleja (tai CD-laminaatti). Peitetty laminaatti käytävällä ei pelkää vettä ja voi kestää suuria lämpötilan muutoksia. Erityispiirteiden vuoksi tuotantoteknologian näiden paneelien, joita käytetään korkeassa lämpötilassa ja paineen materiaaliin, rakenne ei erotu käytön aikana. Lisäksi paneelin pinta on suojattu erityinen pinnoite, joka tarjoaa resistenssin häipyminen.

Anna huone omaperäisyys käyttää 3D-paneelit. Ne on valmistettu kipsistä ja käytetään alueilla, joilla avaruudessa ne voidaan asentaa. Laskutus kipsilevyt on aalto tai paineilmalla.

Käyttämällä 3D paneelit voidaan koristeltu pieni osa seinää: ovien ympärille tai peilejä. Ne ovat melko helppo asentaa käyttämällä erityistä liimalla. Ainoa asia, sinun täytyy harkita, jos koko seinämä peitetään - valitse huolellisesti piirustus.

Päätyttyä valmistuneesta teoksesta päällystettynä maalilla mukaisesti sisustus. On ymmärrettävä, että ennen käyttöä paneeliin pohjustettu tunkeutua syvälle. Maali on joko: lateksi, akryyli, lateksi tai kuvioitu.

Budjetti ja yksinkertaisin suoritusmuoto on maalikerrosta seinät. Silti se on melko yksinkertainen tapa. Mutta vain jos seinät käytävällä ovat täysin suorassa. Useimmiten, ennen maalausta pinta on oikaistava huolellisesti käyttäen lähtö- ja viimeistely kitti. Se etu, että tämä pinnoite on helppo puhdistaa - seinät täydellisesti pestyt saastumiselta. Se pitäisi valita vedenkestävä maali (edullisesti emali). Mutta tämä vaihtoehto kansi näyttää yksinkertaisesti sisämaassa.

Mutta avulla tapetti voi luoda mielenkiintoinen muotoilu, yksi seinä katettu yksivärinen, ja kolme muuta - muissa. Voit tallentaa värit, mutta se on yksi seinä valita taustakuvan kuviolla, ja muiden osalta - yksiääniset. Täällä voit unelma kuin hän tahtoo, mutta ennen kaikkea on syytä muistaa - ottaa huomioon väriyhdistelmä sisustus. On myös toivottavaa, että väriä seiniin yhdistettynä muuhun sisustukseen.

Vihje: Jos valitset vinyyli tapetti kuitukankaiden tausta, ne on helppo puhdistaa ja kestää tarpeeksi kauan. Verrattuna maali voi sanoa, että tapetti näyttävät paremmilta sisätilojen ansiosta erilaisia ​​piirustuksia. Lisäksi ne, koska niiden paksu kerros vuotaa vähäisiä vikoja seinät, joka ei noudata maalikerros.

Yksi vanha ja testattuihin viimeistely seinät on käyttää keraamiset laatat. Se on suuri valikoima rakenteeltaan ja parametrit.

Laatta käytetään koska sen:

Korkea käyttöikä laattojen mahdollistaa vuosikymmeniä ei tarvitse huolehtia korjauksista. Kosteuden kestävyys, ja sitkeys sallia käyttö alueilla, joilla on korkea kosteus ja lämpötila muuttuu. Käytännöllisyys on, koska se on helppo pestä pois kaikenlaista likaa: Suihkuta likainen kengät tai sadepisarat.

Koriste kipsi on ehkä mielenkiintoisin kaikista. Erilaisia ​​sen rakenne, jäljitelmä ja väriominaisuudet, se antaa tilaa hämmästyttävä vaikutus. Kuvassa näkyy mahdolliset vaihtoehdot kohokuvioinnin tai marmoroitu vaikutus.

Koriste kipsi on seuraavat ominaisuudet:

 • helppo puhdistaa;
 • ympäristöystävällisiä materiaalia;
 • riittävän kestävä pinnoite;
 • Se voi luoda epätavallinen muotoilu mitään tyyliä.

Yksi erilaisia ​​koriste kipsi on mikrosementin. Tämän materiaalin pitää lähes millä tahansa pinta: betoni, metalli, puu, keramiikka. Mikrosementin voi luoda rakenne matta tai kiiltävä, sileä tai karkea. Lisäksi se tekee luonnollinen väri, jolloin suotuisasti muun tyyppisiä pinnoitteita. Verrattuna perinteiseen koriste laastarit, mikrosementin paljon halvempaa ja helpompi käyttää.

Keinotekoisia koristekiveä - melko kalliita. Koska se on pääasiassa sovellettu ei seinälle, ja alaosaan tai luukun. Vaihtoehdot käyttää tällaista materiaalia asunnossa näet kuvassa.

Ulkonäöltään se muistuttaa luonnonkivi: graniitti, marmoria tai muuta. Pohjimmiltaan tämä materiaali koostuu kipsistä. Se on tällaisia ​​etuja:

 • vahvuus;
 • helppokäyttöisyys;
 • ympäristöystävällisiä;
 • antaa epätavallinen suunnittelu huone;
 • helppo puhdistaa eikä vaadi erityistä hoitoa.

Käytettäessä kiviseinä alareunassa seinään, on mahdollista suojata vaarallisin vyöhykkeen käytävän vaurioilta. Mutta ainoa haittapuoli seinäpinnat - kalleus.

Todellinen kohokohta sisustus antaa käyttää sitä freskoja. Toisin sanoen fresko - art arkkitehtuurin maalaus. Ne voivat olla kipsi perusteella ei-kudottuja tai synteettisiä kankaita, jotka lisätään kipsi laikkuja. Usein seinämaalauksia oli seurauksena antiikin joka luonnehtii murtunut piirustus tai lisäyksiä marmorin pelimerkkejä.

Joka tapauksessa, käytön seinämaalaukset painotetaan moitteeton maku omistajille. Jos mitään tyyliä aulan ulkoasua voi poimia tarvittavat seinämaalaus, jotka voidaan nähdä kuvassa. Tärkein laatu freskojen:

Ainoa haittapuoli - korkea hinta ja sen toteuttamisen monimutkaisuus. Jotta seinämaalaus, master olisi valmistaa kangas, kun hän on kuvioitu alustalle. Sitten jo sovellettu kuvan ja lakattu. Itsenäisesti tehdä tällaisia ​​fresko on varsin vaikeaa. Mutta se voidaan helposti asentaa: kansi seinään pohjamaali ja liimaa fresko erityistä liimalla. Tämän rakenteen ansiosta jokainen vieras kokea ilmapiiri hienostuneisuus.

Mitä kattavuus valita käytävällä - se on kaikille. Loppujen lopuksi se otetaan huomioon kustannukset, helppous asennus ja huolto, vahvuus materiaalin ja sen yksinoikeus. Valitessaan maalikerrosta voi merkittävästi säästää rahaa ja helpottaa hoivatyön, mutta se näyttää seinille on helppoa. Suunnittelu kivi tai käyttää seinämaalauksia sisustus lisää epätavallista, mutta kustannukset ovat riittävän korkea tällaiseen koristeluun materiaaleja. Melko demokraattinen hintapolitiikasta ja erilaisia ​​kuvioitu piirustukset ovat vinyyli tapetti. Mutta niiden lujuus ei ole yhtä korkea kuin, esimerkiksi, päällysteen tai laminaatin seinäpaneelit MDF. Jälkimmäinen puolestaan ​​on melko helppo hoitaa, mutta pelkäävät kosteutta.

Kuten voidaan nähdä, jokainen materiaali on omat etunsa ja haittansa. Saat oikea valinta olisi otettava huomioon ilmasto asuntonsa, taloudellisia mahdollisuuksia ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Lisäksi sinun on otettava huomioon pinnoitteen väri, joka ei saisi olla liian tumma, mutta ei-värjäystä.

Luominen ja edistäminen - Webartex

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

32 − 28 =