Koristelu seinät tapetti kaksi värikuvia

Tehdä täydellinen suunnittelu seinien tapetti kaksi väriä

Kaksivärinen taustakuvat ovat suosittuja sisustustyyppiin Huolellinen kaunis ja ainutlaatuinen sisätiloissa - toimivaltainen yhdistelmä kaikkien osien, erityisesti kattoon; seinät; huonekalut; lattia. Sekä tarve kuin erilaisia ​​kuvioita ja värejä. Suosituin laji viimeistely on kaksivärinen tapetit liittämällä ne. Rakentamisen markkinoiden laajalti täynnä runsaasti erilaisia ​​tämän tyyppistä materiaalia. On kuitenkin syytä huomata, että mitä enemmän vaihtoehtoja esitellään tapetti, niin paljon vaikeampi tekemään oikean valinnan. Tapetinvalmistajasta tuottaa tällaisia ​​kokoelmia, jotka ovat laajasti edustettuina taustakuva kumppani. Ne ovat pääsääntöisesti yhdistyvät rakenne ja joitakin valikoituja värejä.

Miten yhdistää kahdenlaisia ​​tapetti yhdessä huoneessa

Saavuttaa mielenkiintoisin luovia ratkaisuja sisustus, sinun täytyy tietää joitakin sääntöjä tarvitaan yhdistelmää tapetit ja kaksi väriä.

Taustakuva pystyraitoja visuaalisesti lisätä tilaa

Suorittamaan pätevän rekisteröinnin taustakuva luova huone kahta väriä, on muistettava, että:

  1. Pystysuora raidat visuaalisesti lisätä huoneen numeron;
  2. Vaakasuora raidat auttavat laajentaa tilaa, mutta se tekee siitä enimmäismäärästä;
  3. Taustakuva melko suuri luku on ihanteellinen suurille ryhmille, koska ne vähentää tilaa pienessä huoneessa;
  4. Pieniä kuvioita sopii pienille ryhmille;
  5. Pienille kokoinen huonetta ja huoneissa on riittämätön valaistus olisi valittava taustakuva tarpeeksi kirkkaita värejä, joiden pitäisi olla hieman kevyempi kerros;
  6. Okleivaya tapetoitu seinät, joka on valittu eri kokoelmista, on tarpeen ottaa huomioon sen paksuuden tulisi olla olennaisesti samat, koska arkit on liimattu tarkasti pusku;
  7. Poimien kaksi sävyä taustakuvaksi yksi huone, sinun täytyy harkita niiden yhteensopivuus sisämaassa.

Sillä järkevä yhdistelmä useita värejä tapetti, muutamia eri vaihtoehtoja pitäisi valita viisaasti, auttaa luomaan täydellisen huoneen sisustus.

Tyylikäs Sisustus seinät tapetti kaksi väriä

Kunnolla mietitty seinäsomisteiden tapetti kahta eri väriä, jolloin tekevät tilaa paljon enemmän tyylikäs ja hienostunut. Käyttämällä eri väri tai tapetti kuvio kaunis huone voidaan jakaa kahteen tai useampaan eri vyöhykkeellä. Dual Taustakuva auttaa tunnistamaan alueen virkistys-, työtä ja leikkialue lastentarha. Yhdistämällä kaksi väriä voi olla edullista korostaa merkittävän osa asuin huonetilaan.

Raidat ja kuvioita tapetti pitäisi olla yksi väriavaruus

Jotta kunnolla koota kahdenlaisia ​​tapetti, kankaita on vuorottelevat toistensa kanssa. Kaistaleet voidaan muodostaa vain yksi väri ja eroavat vain kuvio, tai luoda tietty erottuvan vuorottelu melko tumma ja vaalea insertit.

Vuonna moderni sisustus kaunis liimattu vaakaviivoituksella taustakuva, joka auttaa luomaan tiettyjä dynamiikkaa huoneeseen. On kuitenkin syytä muistaa, noin visuaalinen vaikutus vaakaraidat, koska ne laajentaa tilaa, mutta se aliarvioi katot.

Klassinen on aina tavalla, joten puhaltimet klassisen sisätilat ovat parhaiten vaakasuora väliseinien kahta taustakuva tietyn rajan.

Se voidaan tehdä:

Jos huone katto ei ole tarpeeksi korkea, niin tapetti tummemmat värit tarvitse liimata pohjaan ja valo - huipulla. Tämä auttaa visuaalisesti tekemään kattoon korkeampi. Huoneelle korkeat katot tulee käyttää tiukasti vastapäätä vaihtoehto.

Miten yhdistetään kahdentyyppisiä tapetti luoda hyvin harkittu sisustus

Nerokas suunnittelu seinien tapetti tehty kaksi väriä, antaa erinomaisen mahdollisuuden korostaa yksilöllisyyttä sisätilojen, sekä auttaa, jotta se olisi mukava ja harmoninen.

Tapetti kaksi väriä auttaa korjaamaan puutteita suunnitelman

Tuoda oman mausteensa suunnittelu huone ja epätasaisuudet suunnitelma, sinun tarvitsee vain älykkäästi yhdistää kaksivärisiä tapetti. Lisäksi yhdistelmä tuo huoneeseen tilaa ja tilavuus.

Koriste viimeistely seinät on tehtävä vain huolellisen kohdistuspintoihin. Kun kohdistamalla pintojen ei ole aina mahdollista asianmukaisesti peittää haittoja, jotka voivat tulla näkyvään jo toiminnassa. Piilottaa puutteita käyttämällä tummempia sävyjä tapetti. Taustaa vasten tämä malli on vähemmän havaittavissa kolhuja ja ennusteita.

Jos tummempia sävyjä eivät sovi yleiseen suunnitteluun huone, on mahdollista poistaa ne puutteet erityyppisillä kuvioitu tapetti. Jotta sisätilojen enemmän tyylikäs, voit yhdistää eri sävyjä, valitsemalla mielenkiintoisin vaihtoehtoja. Kun valita sopivimmat värejä ja kuvioita, on syytä muistaa, että valinta väri ja tyyppi tapetti tulisi perustua suoraan yksityiskohtien huoneen.

Oikein valittu väriyhdistelmä taustakuva lisäksi kompensoi väärästä valaistukseen. Alue, jossa valo tulee liian kirkas, on välttämätöntä liittää yli tummia värejä tiukasti matta pinta. Jos huone on puute valaistus, sinun täytyy käyttää taustakuvan kiiltävä heijastava pinta.

Miten käytetään kaksivärinen muotoilu tapetti voidaan korostaa

Avulla yhden tai useita värejä, voit korostaa yksilöllisyyttä tahansa huoneeseen muotoilun. Sisätilojen huone on erittäin tärkeä oikein poimia vivahteita tapetti, joka vaikuttaa suotuisasti mahdollinen mukavuus ja harmoniaa kotona.

Tyylillinen suunnittelu tapetti kaksi sävyä välittää erityinen huone kylläisyys

Koska ohjelmien kirjo tyylejä, ja huonekalujen valinnat eivät aina käytä samaa sävyä tapetti voit täysin välittää kaikki vivahteet ja yksilöllisyyttä huoneen sisustus.

Lisäksi voit yhdistää väri oman harkintansa.

Tyylillinen suunnittelu tapetti kaksi sävyä auttaa välittää erityinen rikkaus ja yksilöllisyyttä huoneeseen, mikä on erityisen tärkeää huoneissa tarkoitettu vastaanoton.

Asianmukaista väriyhdistelmä voi olla merkittävästi muuttamaan tilaa lähes tunnistamattomaksi. Näin ollen on mahdollista visuaalisesti oikea muoto ja koko tiloissa. Käytettäessä kahta sävyjä taustakuva, voit piirtää seinät täysin mitään tyyliä. Antaa tilaa persoonallisuus, voit täyttää sisustus on varsin tarttuva ja kirkkaita värejä.

Suunnittelu seinien tapetti kaksivärisiä (video)

Päävärejä tulisi käyttää korkeintaan kolme väriä, mikä auttaa pelata kentällä ja sisustaa huonetta. Kuitenkin valittaessa tapetti on tarpeen valita vain yksi koostumus tai väriä.

Suunnittelu seinien tapetti kaksivärisiä (kuva)

Lisää kommentti

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kuten pokleit taustakuva kahden lajin (yhdistetään)

Yksi uusimmista suuntauksista Tilojen suunnittelussa - käytön eri väriä seiniin. Tämä tekniikka mahdollistaa vaihdella suunnittelun keskittyä tahansa osaa tiloista. Korjaamista varten suunnittelun puutteista käyttävät erilaisia ​​kuvioita saman värimaailman. Kaikki nämä menetelmät toimivat täydellisesti taustakuva: heillä on erilaisia ​​kuvioita, värejä, kuvioita. Ja tulos voidaan arvioida ennalta - Kauli kaksi rullaa rinnakkain seinälle. Siksi Tapetointi kahdenlaisia ​​yhä suositummaksi: se on moderni ja idaet mahdollisuus mielenkiintoisia tiloja.

Vaihtoehdot tapetointi seinät tapetti kaksi väriä ovat rajattomat

Sääntöjen yhdistelmä tapetti ja tekstuurit

Tässä tapauksessa, koska välys ilman sääntöjä ei voi tehdä, ja vielä enemmän, kun yhdistetään värejä, malleja ja kuvioita. Kiinni kahdenlaisia ​​tapetti näytti harmonisesti, useita parametreja on otettava huomioon.

Se on tämä ominaisuus huoneen sanelee valinta kuvion tyyppi, ja on suurelta osin määräytyy rakenne ja väri. Jos katon korkeus on alle 2,5 m, käyttäen kirkkaita värejä taustakuva ilman karkea rakenne, keskisuurten kuvio. Jos katot ovat hyvin alhaiset, tilanteen korjaamiseksi voidaan yhdistelmä valon tärkein tausta pehmeästi kuvioitu tai kuvioitu pystysuora nauhan (piirustus, tai yksinkertaisesti toinen väri kangas), joka voi sijaita samalla seinällä, mutta parempi kuin ne jakaa kahteen, tai jopa kolme.

Pystyraitoja "nostaa" katto

Korkea katto - 3 m ja yläpuolella - vaatii täysin erilainen lähestymistapa. Täällä päinvastoin edellyttää keskeinen hahmo, venytetään laaja. On mahdollista käyttää Vaakajako seiniin eri värejä ylemmän ja alemman puoli (katso jäljempänä). Tämä malli näyttää moderni - se on edelleen perinteinen tapa - se on välttämätöntä yrittää kovasti kanssa värivalikoima ja / tai kuvioita.

Lisäksi korkeus ja leveys kiinnittää huomiota geometrian. Ensinnäkin alueella. Jos huone on suuri, on mahdollista käyttää tyydyttynyttä tai tummia värejä. Se mahdollistaa visuaalisesti pienentää kokoa. Jos tavallinen tummat seinät et ole rohkaisevia - Etsi tumma sävy taustakuva kirkas iso kuva. Yleensä tämä kasviaiheita, yhteinen abstraktio tai geometriaa.

Vaakasuuntaiset juovat tehdä tilaa laajemmin

yksilöllisesti pieniin tiloihin päinvastainen: käyttää vaaleita värejä. Jos rakenne, keskisuurten, kuva - pieni, ei kovin korostunut.

Toiseksi kiinnittää huomiota ei geometriaa. Jos huone on pitkä ja kapea. Tässä tapauksessa asema tallentaa sen Tapetointi kahdenlaisia: matalan aidan liimaa kevyempiä, ja niiden osuus "tulee" nurkan takana. Näin visuaalisesti linjassa geometria.

Pitkälle seinälle, kuten, on lähempänä johtuu lähestymistapaa tapetti seinällä

On vastaanotto, jota käytetään, jos sisäänkäynti kapea huone on yksi pitkän puolin. Niin se on tarpeen varata toinen väri keskellä vastakkaisen seinän, kulmat on liitetty saman taustakuvan, joka on suunniteltu lyhyen. Käsitys tila muuttuu dramaattisesti: se ei enää tunnu niin kauan.

Yleensä kahden tyyppisiä Seinänpäällystys edellyttää huolellista valintaa kuvioita ja kankaiden paksuus. Kun yhdistäminen on toivottavaa käyttää samantyyppistä materiaalirainan. Jos telakointi tapahtuu vain nurkissa, on mahdollista, että paksuus ja rakenne eivät kiinnitä huomiota: vieläkään ole erityisen pidetä sellaisessa paikassa. Mutta jos yhteyden rainat tasaiselle seinälle, ero paksuus on vain korostaa siirtymistä. Se näyttää, pääsääntöisesti liian korkealle.

Jos rakenne on selvästi ilmaistu, kumppani tapetti pitäisi olla sama tai hyvin samankaltainen

Toinen seikka. Jos et vieläkään päättää liimata kangas erityyppisiä, ne on käytettävä niitä vastaaviin liiman. Esimerkiksi kuitukankaiden tapetti perustuu omaan - paperilla - oman. Kuitenkin, suhteessa päällyste - vinyyli ja jäsennelty kankaat - tyyppinen akryyli - muut. Et halua ottaa ajelulle? Osta yleinen. On niitä koostumuksia.

Jos huone on liian vaalea tai liian yksitoikkoinen sisätilojen osoittautui, ei välttämättä käytä tummia taustakuva kaikissa seinissä. Voit liittää muurin yli vastapäätä ikkunoita tumma, anna loput kirkas. Tämän seurauksena huone ei ole kovin paljon kevyempi, ja pääset eroon ahdistava ilmapiiri luoma tummat seinät.

Tummaan seinään vastapäätä ikkunan tummentaa huoneeseen

Tämä menetelmä toimii, ja päinvastoin: kirkastaa tarpeeksi tilaa pokleit kangas valon väri seinällä vastapäätä ikkunan. Se on paljon kevyempi.

On olemassa useita menetelmiä tapetointi kaksi, joita voidaan käyttää "puhdas" muodossa tai yhdistelmä kahdesta tai kolmesta kerrallaan. On tärkeää hyvä käsitys siitä, mitä haluat olla erityisiä.

Luultavasti kaikki tietävät, että pystyraidat antaa visuaalisesti lisätä huonekorkeus. Ja bändi ei välttämättä tarvitse olla säännöllistä. Moderni tulkinta yhdelle seinälle voidaan raidallinen tapetti, kun taas toinen - värjätty tai himmeä, tuskin havaittava kuvio.

Koska pystysuoraan järjestetty koriste katto näyttää korkeampi

Mutta niin ei aina. Pystysuora raidat voidaan jakaa eri seiniin. Ja ne voivat olla säännöllisiä - toistetaan säännöllisin väliajoin. Kuten näette kuvassa, intervalli eri seinät voivat vaihdella.

Menetelmät tapetointi: vuorotellen pystyjuovat

Nauhojen voi olla erilainen - värin tai kuvion. Tekstuuri Tämän yhdistelmän taustakuva olisi oltava samat, ei saada käsittämätöntä hodgepodge. Jotta tällainen yhdistelmä on helpointa työskennellä kokoelma. Tosiasia on, että useimmissa kampanjoissa tuottaa joitakin piirustuksia, yhdistää toisiinsa. Pääsääntöisesti ne ovat muutaman mittakaavoissa. Yhdessä mallistossa on kaksi tai kolme tavallista tausta ja muutamia vaihtoehtoja piirustuksia.

Toinen joukko värejä saman Tapettimallisto

Esimerkkinä käytetään kolmea taustakuvaksi kokoelma näet kuvassa yllä ja alla. Yhdistelmä lähes täydellinen - ne tarkastettiin toistuvasti yhteensopivuuden ennen alkua tuotannon. Muuten, useimmissa muissa kuvia, tapetit yhdistetään yhdeksi kokoelma. Vain erilaisia ​​kuvioita yleensä hyvin vaikea koota.

Tapetointi kolme lajia

Jolla on pystysuuntainen yhdistelmä on mielenkiintoinen temppu tehdä kattoon korkeampi. Yksi bändeistä "tulee" kattoon. Tällöin siirtymä raja on hämärtynyt, antaa tunteen suuremman volyymin.

Nauha kattoon sumentaa

Bändejä sijainti periaate oli hieman selkeämpi, esitämme useita vaihtoehtoja graafisen kuvan. Piirustukset ylhäältä katsottuna.

Kuten pokleit taustakuvaa kahdenlaisia

Se on win-win-vaihtoehtoa, että valinta maalauksia kerättävillä "Play" kaikkina aikoina. Jos tarvitset takeita siitä tapetointia kaksi lajia ovat näyttäviä - käyttää jotakin näistä järjestelmistä. Suunnittelu seinien kanssa, kun testataan tuhansia kertoja, ja joka kerta erinomaisen tuloksen.

Vastaanotto, joka voi johtua muotoilun klassikoita. Sitä käytetään pitkään, mutta nykyisellä runsaasti värejä ja kuvioita sai kokonaan uuden äänen. Tätä tekniikkaa käytetään usein huoneissa on pieni alue, mutta korkeat katot. Poista vaikutus "hyvin" ja auttaa Vaakajako huoneen. Se voi yksinkertaisesti olla vaakasuora nauhan, joka ympäröi huoneen. Usein se on sidottu säätö ikkunalaudat, ja yleensä toteutetaan jakamalla tasossa kolmeen osaan ja voi sijaita ylä- tai kolmas.

Vaakasuora palkki tapetoinniksi

Tämä sääntö on usein rikki: joskus bändi on silmien tasolla ja tällä tasolla, ripustaa koriste-elementtejä. Usein näyttää erittäin hyvältä. Tämä tekniikka on yhteinen suunnittelussa käytävillä ja käytävillä.

Usein on tarpeen vähentää visuaalista korkeutta katot käytävillä

jakamalla alue voi ulottua edellä ja. Perinteisesti alaosa on laadittu tummempia värejä, ylhäältä - valo. Mutta tätä sääntöä rikotaan. Esimerkki - kuvassa alla.

Sääntöjen rikkomus voi myös olla mielenkiintoinen

Perinteiset versiot yhdistelmän tapetti seuralainen kahdenlaisia ​​vaaka divisioona:

  • pohjan (1/3) - taustakuva raidallinen. top - yksivärinen tai pieniä kuvioita;
  • Alamäkeen - 1/3 - hieno kuvio, ylhäältä - suurin Monogrammin tai yksivärinen;
  • 2/3 alareunassa suuri piirustus - enintään yksivärinen.

Tavanomainen teippiä vaakasuora jako - yksi vaihtoehto

Taustakuvia eri värejä samassa huoneessa käytetään ja jos se on tarpeen korostaa kaavoituksen. Esimerkiksi yksiö tällä tavoin erottaa eri toimintayksiköiden: ruokailutila ja virkistys.

Virkistysalue on kohdennetaan suuri kuva taustakuva

Samaa periaatetta voidaan soveltaa lastenhuoneluokassa. Tässä tapauksessa, Tapetointi kaksi lajia käytetään erillisiä osia pelin, sänky, pöytä. Myös tulossa, jos kaksi lasta asuu lastentarha. Mahdollista vain, jos ei ole kilpailua niiden välillä, muuten konfliktien määrä voi kasvaa.

Kaavoitus lapsen huone käyttäen erilaisia ​​tapetti

Täällä tämä yhdistelmä antoi käyttää erilaisia ​​kuvioita. Mutta jako niiden listoja käytetään hyvin harvoin. Tai yrittää liittyä nurkissa tai poimia tapetti jotta risteyksessä ei näytä uhmakas.

Laatikoiden tai koriste insertit

Eri taustakuva liittää samassa huoneessa jo pitkään, mutta kun ne oli tehty kankaasta ja pakattu ne "puitteissa", koska ne olivat hyvin kalliita ja ne olivat saatavilla vain yläluokan. Mutta silloin vielä se tapahtui: Tapetointi kaksi lajia muodossa paneelit. Ja niin tänään sisustaa klassisesti sisustetussa käyttäen silkkipainopastan, kohokuvioitu tai kuvioitu versioita.

Paneelit tapetti käytetään suunnittelussa klassisesta Space

Jos annat tyylielementit muut värit tekevät ulos runkoon laudaksi. Tämä suoritusmuoto sopii täydellisesti Classic sisätilat tai tyyliin Provence, maa.

Tällaiset paneelit ja mahdollisesti enemmän modernia tyyliä - moderni, esimerkiksi. Mutta sitten runko voidaan tehdä rajalta samanvärisiä - samasta kokoelma, tai leikattu "ruumiin" tapetti.

Taustakuvan kiinnitti erivärisiä moderni sisustus

Toinen vaihtoehto - liittää kapealla. Tällöin kuvio ja rakenne on valittu tyyli sekä muihin rekisteröintiä.

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja tapetointi: kapealla erivärisiä

Ja tässä tapauksessa se on parasta käyttää tapetin kokoelma. Ammatillinen sisustusarkkitehti poimia heidän kokemuksensa tai käyttämällä intuitiota, mutta amatöörit, se ei voi olla mahdollista. Jos et halua ottaa riskiä käyttämällä yhtä kokoelma.

On olemassa kaksi periaatetta sovelluksia tätä tekniikkaa. Ensimmäinen - on tarpeen viedä huomiota joidenkin elementti, että pidätte ruma. Esimerkiksi, epätasainen seinät. Osassa huoneistoja, ne voidaan viistetty. Etsiä tätä tosiasiaa ei takertua vastapäiselle seinälle päästävät erivärisiä tapetti, kuviolliset tai ilman. On tärkeää, että he ovat herättäneet huomiota.

Liittämällä eri tapetti seinissä: erottaminen korostus

Toinen menetelmä - Tapetointi kaksi lajia herättää huomiota siihen, mitä se tavoite sisustus. Vuonna makuuhuoneet on usein joko sängyn tai seinää vastapäätä. Sitten joku, joka haluaa korostaa (valintaan tapetti makuuhuoneessa, katso tästä). Keittiöt ovat usein yksin pöytä - muodostaen ruokailutila. Se on - osa kaavoituksen, osittain - aksentti. Silti hajamielinen huomiota keittiössä.

Aksentti seinät lähellä joitakin huonekalu - hauska tapa pokleit taustakuva kaksivärisiä

Oikeastaan ​​tarkennusta ei vain pystysuuntainen nauhat, vaikka kyseinen vaihtoehto ja yleisempää: meidän huoneessa ei ole korkea katto syntiä, koska kaikki keinot ovat hyviä. Huoneiden korkeat painopiste voi olla laaja vaakasuora viiva - tai osa seinää, kuten kuvassa alla.

Välittömästi kaksi askelta ja eri värejä ja erilaisia ​​kuvioita

Joillakin aloilla on projektioita kantavien seinien tai markkina. Usein he yrittävät naamioida. Muutoin tämä on täysin vapaaehtoista. Korostamisen muun värinen tapetti, se voidaan muuntaa arkkitehtoninen kohokohta, joka antaa tilaa persoonallisuus.

Tapetointi kahdessa muodossa: joka toimii "jäänteitä" kantavien seinien voidaan muuntaa etu

Yleisesti vaihtoehdot miten pokleit tapetti eri värejä samassa huoneessa ovat rajattomat. Valita, mitä haluat, ja tehdä siitä enemmän ideoita, alapuolella on kohta, jossa eri kuvia.

Tapetointi kahdenlaisia: kuva ideoita

Tapetointi kolme väriä yhdessä huoneessa on parempi käyttää yhtä kokoelma

Nauha on yhdistetty paitsi kiinteitä pintoja, mutta joissa on kuvio. On tärkeää, että sisustus oli samoja värejä

Kirkas kantapää yksitoikkoinen sisustus - ihanteellinen tapetointi druh tyyppejä

Kuvassa ovat erilaisia ​​tapetti yhdessä huoneessa sovitettu hyvin, väri toistuu tekstiileissä

Liitä yli huoneen kahdenlaisia ​​tapetti? Helppoa! Ja kolme?

Kaavoitus käyttämällä eri värejä - havaittu keino

Poista vaikutus "perävaunu" - rikkoa pitkä seinä osio, josta erottuvat liitä yli tapetti

Vaihtoehdot yhteenlaskettu liimaamalla tapetit: kolme erilaista

Pystyraitoja "nostaa heidän" katto

kahdenlaisia ​​lasten Tapetointi myös merkitystä

Mielivaltainen jako seinään - on toinen mielenkiintoinen lähestymistapa

Perinteet rikotaan: alaosa kevyempi alkuun

Desktop Companion aina sopivat hyvin yhteen

Kuinka omaperäistä pokleit tapetti

Painopiste - viininpunainen seinään. Samoin herättää huomiota

Tilan tekeminen tapetti kaksi väriä

Jolloin seinät on erittäin tärkeä osa sisustus. Äskettäin arsenaali suunnittelijat, on monia mahdollisuuksia ja tapoja seinä sisustus - maalaus, seinäkoristeen betonille, koriste kipsi, lopeta 3D-paneelit, keraamiset laatat, puupanelointi ja paneelit ja tietenkin suunnittelu taustakuvaksi. Sekoitamme eri värejä ja kuvioita, yhdistämällä ne kalkilla ja koristemaalaus, ja soveltaa monia muita suosittuja ja omaperäisiin ratkaisuihin. Miten yhdistää kuvioita ja värejä samassa huoneessa? Miten valita kaksi väriä, jotta ne harmonisesti yhdessä? Näitä kysymyksiä käsitellään tässä artikkelissa.

Taustakuva ei vain koristavat seiniä, vaan myös luoda koko sisustus, antaen sille tietyn tyylin. On monia vaihtoehtoja niiden käyttöä. Valittaessa tyyppi viimeistely, meillä on varaa enemmän vapautta: tapetti voi kattaa koko seinän tai vain fragmentti, kohdistamalla se muihin viimeistely tai luomalla kontrasteja niiden välillä.

Helpoin tapa on käyttää taustakuva kattaa kaikki seinät huoneessa. Voit käyttää samaa tyyppiä kuin tausta ja lisää koristeet muodossa hihnan tai koristeellinen reunus.

Tilan tekeminen tapetoitu kahta väriä, ja paljon muuta

Koristelu seinät tapetti, sekoitus kuvioita, saamme erittäin mielenkiintoinen järjestely huoneita. Käytettäessä useita eri viimeistely materiaalia, on tärkeää valita värejä. Paras vaikutus saavutetaan, kun seinä on koristeltu eri taustakuva, joka sulautumista toisiinsa väri ja malli.

Mutta pitää muistaa, että näiden kahden malleja sopusoinnussa tehdä melko vaikeaa, joten jos valitset päättyy kuviolla, niin se on parempi yhdistää ne yksivärisen pinnan. Ilmeikäs kuviot ja kuviot säveltää paremmin ohut ja neutraali kuviot korostaa enemmän huomiota toisen tyypin tapetti. Kiitos tämän yhdistelmän, voit luoda kauniita yhdistelmiä tapetti, seinät sisustus näyttää harmoninen.

Muoti on tullut yhdistelmä erilaisia ​​tapetti yhdelle seinälle. Voit tehdä koko seinän neliöitä tai suikaleiksi ja motiiveja. Kuitenkin tämän tyyppinen tapetti suunnittelu huone on tärkeä kuria, ei saada kaaos. Tilkkutäkki tyyli suunnittelussa seinien viime vuosina on yhä suositumpaa, ja voit yhdistää erilaisia ​​kuvioita toisiinsa, mutta yhdistelmä enemmän kuin kaksi väriä tässä tapauksessa ei ole toivottavaa.

Näin voit nopeasti suorittaa sisätilaremontit ja muuttaa sen suunnitteluun. Kuitenkin sisustuksessa huoneen tapetti kaksi väriä vaatii intuitioon ja tietoa väriyhdistelmiä luoda seinille johdonmukainen ja yhdenmukainen ulkoasu.

Voit yhdistää ja saattaa yhteen erilaisia ​​kuvioita, kuviot, solu- ja pilkkuja, raitoja tai kukkia. Mutta on tarpeen myöntää joku johdonmukainen osa sisustus, joka toistetaan niitä ja sisätilojen. Se voi olla esimerkiksi väri.

Seuraava muotoilu - tämä on osoitus siitä, että edes harmaa sisusta voi olla viihtyisä, valoisa ja iloinen. Ja kaikki kiitos muutamia temppuja. Olohuoneessa hallitsee harmaalla värillä, mutta sitä voidaan käyttää erilaisissa sävyjä. Vaaleanharmaa, hopea väriä seiniin yhdistettynä tumma, lähes musta. Ei ole yksitoikkoisuus. Sävyt ovat toisiinsa ja muodostavat dynaamisen kokonaisuuden.

Bändi on parempi tehdä samankokoisia, ja kaikki kuviot samalla tavalla tilkkutäkki tapetti seinällä ei esitellä kaaoksen tilaan. Lisäksi kuviot ei tarvitse kilpailla huonekaluja tai muiden kalusteiden, hyvin, jos huonekalut, tarvikkeet ja koristelu seinät ja katot ovat sopusoinnussa keskenään.

Taustakuva pystyraitoja tehdä sisätilojen visuaalisesti korkeampi. Jos sitä käytetään, ne tulisi yhdistää seinät tummiin jotka lisäävät eleganssia huoneeseen.

Voimakkaita värejä ja kuvioita on hyvä vaihtoehto, jos haluat rikkoa kurinalaisuuteen moderni design. Se näyttää mielenkiintoiselta muotoilu, kun vain yksi kerros on liimattu tapetti keskellä seinää. Tämä suunnittelun lähestymistapa on hyvä, esimerkiksi makuuhuoneeseen, sisustaa seinään takana sänky.

Yksinkertaisesti yhdistää rauhoittavia värejä, kuten musta ja valkoinen, harmaa ja valkoinen, valkoinen ja musta. Esimerkiksi yhdistelmä valkoista ja harmaata näyttävät jalo ja tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kuvioita koostumuksiin. Voit yhdistää raidat kukka koristeet, sillä ehdolla, että ne pitävät johdonmukainen värimaailman, kuten alla olevassa kuvassa.

Yleisin tapa yhdistää kaksi väriä on jaettu kahteen osaan ja päättyy kunkin jaon tilaa vaakasuunnassa kahdessa eri malleja ja värejä. Väliset liitokset niistä on tehty erityinen sisustus. Pääsääntöisesti, tee tumma pohja ja kevyt yläosa, mutta myös mahdollista ja muita vaihtoehtoja.

Helpoin tapa toteuttaa tämä tehtävä - on käyttää valmiita kokoelma, jonka valmistaja tarjoaa meille jo hyvin valittu ja kauniisti yhdistää keskenään tapetit ja koristeet koota yhteen huoneeseen.

Niitä voidaan myös käyttää enemmän luovia lähestymistapoja. Tapetit voidaan sijoittaa vain osa seinää ja jäljelle jäävä osa voidaan päällystää muita materiaaleja. Tämä rikkoo yksitoikkoisuus seinien koristeluun, sillä vaikutus on yllätys, ja se palvelee korostaa tietty osa seinää.

Joskus esteettisistä syistä, tämä koristelutarvikkeet koristella vain yksi seinään huoneessa. Tämä luo taustan huonekalujen ja sisustustarvikkeiden.

Miten valita taustakuvan makuuhuoneen kaksi väriä

Tässä tapauksessa toinen tapetti makuuhuoneessa, on toivottavaa sijoittaa vain yhdelle seinälle, ne näyttävät paremmilta takana sängyn.

Valinta taustakuva makuuhuoneeseen kaksi väriä on tehtävä ottaen huomioon väriyhdistelmä väripaletin sekä vaikutukset, joita haluamme saavuttaa. Varsin usein makuuhuoneessa käytössä yhdistelmä raidallinen tapetti vankka, tehty yhdellä värillä.

Voit esimerkiksi kiinni kaistale pääty. Jäljelle jäävä osa seinää olisi sujuvaa ja liittää tai maalattu erottuvalla värillä. Näyttää todella hyvältä, esimerkiksi vaaleanpunainen tummalla pohjalla tai päinvastoin. Harvat rihkamaa samoja värejä (tyynyt ja lampunvarjostimet) auttaa tekemään sisustus harmoninen.

Makuuhuoneessa, resuinen chic tai Provence, voit yhdistää taustakuvan tavallinen pastelli muita tapetti on pieni herkkä kukallinen tai raidallinen. Makuuhuone skandinaaviseen tyyliin on myös tärkein tausta luo monokromaattista valoa seinäverhousta ja yksi seinä voidaan viimeistellä keinopuut tapetti tai hellä ohut raitoja.

Jos huone on parvi tyyli, voit valita taustakuvan jäljitelmä punatiilinen tai betoniseinään yhdistettynä yksivärinen taustakuva hillitty tekstuuri, simuloida esimerkiksi kipsi.

Koriste raidallinen tapetti, koristeltu koriste, kuvioita tai geometrisia muotoja, sisustaa ja elävöittää sileä tavallinen tapetti. Niitä käytetään koristeena yksittäisiä elementtejä sisätilojen, kuten seinään lähelle sängyn tai seinään television lähellä, vastapäätä sänky. Ne voivat myös korostaa tiettyjä elementtejä sisustus - ikkunat, ovet, peilit.

Selkeä ja kirkas kuvioita ei voi vain muuttaa sisätilojen, mutta myös hallitsevat. Jos yhdistää ne erilaisia ​​koriste-elementtejä, se voi rasittaa silmiä ja kaaos taattu.

Taustakuva on sen kannattajia ja vastustajia. Kuitenkin tämä seinä muotoilu - se on melko yksinkertainen tapa luoda harmoninen sisustus tyyliin. Voit tehdä tämän, valita ja yhdistää värejä ja kuvioita, ja tietenkin noudattamaan sääntöjä liimauksen ja valmistelu seinät.

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

Tee se itse

Nukketalot omin käsin: mestarikurssi, valokuvia ja piirroksia

Pieni talo kissan pentuja käsillään

Miten maalata keittiön käsillään?

Rakentaminen, kunnostus ja sisustus © 2018

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

58 + = 65