Korjaa Hrushtshev 1 huone valokuva

Studio Hrushtshev - 60 kuvia kaunis koristelu suunnittelu

Yhden makuuhuoneen huoneistoja tänään on tullut hyvin populyarny.Konechno, useimmat ihmiset haaveilevat valtavan elintilaa.

Mutta ollaan realistisia! Kaikilla ei ole varaa asunnon koostaan. Mutta jopa yhden huoneen asunto voi olla suuri sisustus, joka ilahduttaa sinua ja yllätys ystävillesi.

Jos olet vakaasti päättänyt päivittää asunnon sitten ensin täytyy analysoida koko tilannetta, pieni asunto on erittäin tärkeä tekijä on se, miten tehokkaasti sijoittaa huonekaluja.

Sinun pitäisi myös vapauttaa huoneiston tarpeettomia asioita. Vapauttaa huoneiston sellaisia ​​asioita, sinun on paljon miellyttävämpi olla se, sillä kun me päästä eroon vanhasta, teemme tilaa jotain uutta.

Vaikka pieni neliöimistä oman asunnon, voit valita värit, että visuaalisesti laajentaa nykyistä tilaa.

Jos olet vakavasti päättänyt tehdä uudelleenjärjestymisen kotiisi, sinun täytyy harkita joka nurkka ja ottaa vakavasti valintaan huonekaluja.

Tietenkin kun teet huoneiston olet viettää, sillä upea sisustus ei voida saavuttaa vanhoilla huonekaluilla ja pitkään tehdä korjauksia.

Jokapäiväisessä elämässä, tärkein tekijä on helppoa, joten on parasta keskittyä mukavuutta ja samalla huomattava sisustus sen sijaan hippi ja täysin epämiellyttävä.

Sinun on hyvä käsitys siitä, mitä paikkoja asunnossa tarvetta täydentää asioita, esimerkiksi: Niissä paikoissa, joissa on oleskelualue mahtuu kaikenlaisia ​​hyllyt;

On tärkeää asettaa joissakin kulmiin tai huonekaluja, buffet, kaappiin jne

Hyllyt ovat erittäin hyviä avustajia kannalta järjestelyssä, koska se on he voivat luoda asioita, jotka vievät haluamasi tilaa!

Siinä tapauksessa, jos päätät ostaa huonekaluja, mutta säilyttää nykyisen korjaukset, tulee tarkkailla sitä mahdollisuutta, että myös uudet huonekalut näyttää hyvältä asunnossa ilman tuoretta remontin, huonekalut vain korostaa kaikki puutteita.

Tämän jos olet virittänyt ostaa uusia huonekaluja pitäisi ainakin kevyt kasvojenkohotus, uudet huonekalut näyttävät paljon harmonisesti taustalla tuoreen korjausta.

Vyöhykejaon pieni asunto toimii erinomainen vaihtoehto replan, jos asunto ei ole osioida se lisää elintilaa, ja mahdollistaa totutella studiossa.

Oleville henkilöille, sekä perheen ja kaavoitus studio parantaa merkittävästi mukavuutta ja majoituksen.

Vain erottamiseen vyöhykkeiden asunnossa voi käyttää kaikenlaisia ​​kaapit, peilit, kolmiulotteinen hylly kukkia. Voit laittaa lattiapinnoite eri aloilla erotella.

 • Hyvä idea kattoon voidaan varustaa erilaisilla valaistus, se on ensisijaisesti aina tarkoituksenmukaista.

  Sisustuksen yksiö

  Voit luoda mukavuutta pienen asunnon sinun täytyy kiinnittää huomiota valaistukseen, sillä paremmat mahdollisuudet käyttää valo on visuaalisesti parantaa tilaa ja tekee asunnon viihtyisä.

  Siksi laatia sisätilojen kirkkain värein. Halutun vaikutuksen seinän pitäisi tehdä tummempi kuin yläraja. Erinomainen idea järjestää kattoon kiillon.

  Älä tee sisäkaton koska visuaalisesti se tekee huoneen paljon pienempi. Kun suunnittelu seinien on parasta tapetoida pieniä vaalea kuvioita, sekä sopivat erinomaisesti monokromaattista valoa taustakuva.

  Pienelle asunto sopii hyvin huonekalujen koostuu moduuleista. Etuna modulaarinen huonekalut on, että voit poimia tarvittavat tekijät sinulle!

 • Kun valitset huonekalut tulisi kiinnittää huomiota "Transformers" tällaista kalusteet kuuluvat sohvat tuolit, kaapit, jopa sängyssä.

  Näin monikäyttöinen huonekalut auttaa luomaan erittäin hyvä ilmapiiri ja väljyys ja asunnon.

  Paljon riippuu valon, hän voi visuaalisesti laajentaa, mutta myös vähentää alueen, tämä on tarpeen kiinnittää huomiota siihen!

  Sinussa moderni kalusteet, ne voidaan sijoittaa kattoon, sekä ripustaa seinälle, kattokruunu pitäisi olla hankalaa. Jos et paljon painoa laajennus voi käyttää peiliä he täydellisesti laajentaa tilaa.

  Koska valaistus on tärkeä rooli, on mahdollista laajentaa ikkunan, yleensä yhden huoneen Hruštšov on 2 ikkunaa, jos se on mahdollista lisätä vähintään 50 cm, hyödyntävät tätä vaikutus on mahtava!

 • Suuret ikkunat näyttävät hyvältä ja tehdä asunnossa paljon kauniimpi. valkoinen väri on useimmiten käytetty luoda sisustus, mutta jos päätät tehdä monipuolinen sisustus, käytä väriyhdistelmä valkoinen, voit lisätä värin haluat.

  Valon sävyjä voi lisätä mitään lisävarusteita, mutta jos halutaan kirkkaita värejä, kuten sininen tai punainen on paras poimia huonekalut nämä värit, jottei kapea, niin vähän tilaa maalaus seinät.

  Jos esimerkiksi sohvan valoisa olkoon se pieni monivärinen tyynyt sisustus sopivat täydellisesti eri sohvapöydät.

  Halutun sisätilat asunnossa on parasta, jos haluat käyttää omaa, ja tekee kaiken omaan makuun.

  Vinkkejä maksimoida tilaa

  Kannattaa kuunnella ehdotusta uuden teknologian.

  Pienissä huoneistoissa ei sopinut malleja menneisyydestä. Koska nykyinen suuntaus tarjoavat mukavuutta ja tiiviyttä on erittäin tärkeää, että pieni asunto.

  voit helposti poimia huonekalut ja pienessä asunnossa nykyteknologioita.

  Jotta lämpöä ja mukavuutta asunnossa avulla korjaus, näet ideoita ja Kartika vuonna nterenete ja voi myös yhdistellä eri malleja, ja tietenkin voi tehdä ihmeitä mielikuvitus!

  Kaikista edellä voi piirtää tätä johtopäätöstä: vaikka pieni asunto koko 30 kV pitäisi ehdottomasti tehdä muutoksia.

  Loppujen lopuksi kunnostaminen asunnon tekee alkuperäisen, mukava, mahdollisimman mukava. Jolloin voit rentoutua rankan työpäivän tai kutsua ystäviä käymään.

  Suunnittelu ja ulkoasu 1 huone asunnot Hruštšovin, valokuva esimerkkejä

  Itsenäiseen asumiseen, vaikkakin pieni, on parempi kuin ei mitään. Mutta sinun täytyy varustaa studiossa Hruštšovin oikein. Sisällä pieni tarpeeksi tilaa, joten sinun tarvitsee vain suunnittelu on tyylikäs, toimiva. Miten teet sen Khrushev 1 makuuhuone ulkoasun suunnittelu valokuvat, jotka on kerätty luettelossa, ovat auttaneet tehdä kätevästi pysyä siinä? Harkitse ominaisuuksia järjestämisestä tilojen pienellä alueella.

  Ennen kuin aloitat korjausta yhden huoneen Hruštšov, on päättää minkälainen rakenne on suunniteltu vastaanottamaan. Tärkeintä on, että se olisi toimiva, mutta myös tyyli emme saa unohtaa. Suunniteltaessa kokonaispinta-ala on Hruštšov seisoo tehdä luonnos, suunnitteluohjelman. Se voi yksinkertaisesti sivuhuomautusikkunaan paperilla muodossa kaavio, etiketti ulkoasu huoneessa olevia esineitä. Koska asunto on pieni, se on parasta poistaa kaikki tarpeettomaksi kohteita, jotka estävät.

  Valitessaan menetelmä vyöhykejaon, on tärkeää muistaa, että ulkoasu tilan tulisi antaa jakamalla se osiin tai vyöhykkeitä. Näissä tapauksissa uudelleen suunnittelu avulla huonekalujen tai kaavoituksen laajentamista huoneessa avulla purkaminen seinät.

  Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä materiaalivalinnat katto, seinät ja lattia. Tämä sääntö on pakollinen. Sinun tulisi valita kirkkaita värejä, joita laajentaa aluetta, jopa visuaalisesti. Tärkeintä on, että se ei ole sotkuinen ja synkkä. Valaistus olisi kehä. Älä käytä kirkasta valoa laitteita intensiivistä valoa, ne ovat sen sijaan laajentaa, päinvastoin, tekee tilaa pienempi.

  Kuten sijainti huonekalut, sen pitäisi olla harmoninen. Älä valitse tilaa vieviä huonekaluja. Etusijalle olisi muutetun ja monitoiminen esineitä. Olkoon se ei riitä, mutta se on mukava, käytännöllinen ja mukava. Seuraavassa on joukko kuvia vaihtoehtoja kalusteiden pieniin tiloihin. Koriste - pantin kaunis ja tyylikäs muotoilu. Jotta se olisi käytännöllistä, tyylikästä, älä unohda käyttää erilaisia ​​koriste-elementtejä suunnittelua, mutta ei liikaa.

  Suuri merkitys on luoda tulevaisuuden hankkeena. Mutta jotta suunnitelman toteuttamiseksi sinun on hankittava lupa toimivaltaisten viranomaisten jälleenrakentamista tai purku Huoneen seinät. Mutta on otettava huomioon, että kaikissa yhden huoneen Hruštšov seinät eivät ole kantavia, joten jos poistat ainakin yksi heistä, rakennus ei halki ja varmasti ei tuhota.

  Kun lupa purkamisesta seinät vastaanotetaan, voit alkaa suunnitella yhteistä tilaa. Mutta varmasti muistaa, että ainoa tarkoitus on olla visuaalinen laajentaminen ja organisaatiota koko tilan.

  Ulkoasu voidaan tehdä kahdella tavalla:

  • purkaminen seinien - ne voivat kestää välillä yhteinen huone ja keittiö. Alueen laajentamiseksi kylpyhuoneet, jos on olemassa on väliseinä, se voidaan poistaa;
  • Toisessa menetelmässä - asettelu tila huonekalut ja asennus suojarakenteiden kannettavan tyyppiä.

  Kaavoitus Hrushtshev ateljeetila on tärkeä, se määrittää kokonaisnäkemys koko asunnon. Kaksoishälytys jakaa tupa vyöhykkeisiin, joka edelleen varmistaa mukavan. On toivottavaa ennalta katsella valokuvia studiosta versiot kaavoitus Hruštšovin.

  Piirteet Hruštšov aluejako:

  • päähuoneeseen on tärkeää jakaa alueelle vyöhykkeisiin. Tämä voidaan tehdä avulla huonekaluja. Keskellä seisoo sohva asetettu, se toimii täydellinen erottaminen päävyöhykkeen enemmän vapaa-ajan tai työpaikan;
  • Jos perheessä on lapsia, voit käyttää näytön kaunis koriste-elementtejä jakaa pieneen kulmaan ja ottaa käyttöön sänky lapselle. Koska näyttö on kannettava suunnittelu, se voidaan poistaa, tai uudelleen niin kuin on tarpeen;
  • välillä sali ja parveke voidaan poistaa seurauksena seinämän tila on suurempi, ja siten on helpompi jakaa se vyöhykkeisiin. On tärkeää eristää kiva huoneisiin, jotta myöhemmin kylmän talven ei leviä koko huoneeseen;
  • keittiössä pitäisi Jaa huone työ- ja ruokailutila. Tämä tehdään avulla huonekaluja. Nämä vyöhykkeet voidaan jakaa pieni pöytä tai aamiaisen baari.

  Jos onnistut saamaan lupa purkaminen seinä välillä keittiö ja sali, niin tässä tapauksessa on tärkeää erottaa keittoalueen haju ruoanlaitto, se ei leviä koko huoneeseen. Voit tehdä tämän, käytä iso kaappi tai osio. Miten näet kuvassa.

  Jos huoneistossa on parveke, sitä voidaan käyttää ylimääräistä tilaa. Mikä tärkeintä, se on oltava hyvin lämmennyt, sillä se on asetettu seinälle kivivilla lisäksi kaikki kiinteät kipsilevyt. Myöhemmin kipsi materiaali voidaan kauniisti järjestää pintamateriaalit. On parveke, voit tehdä ylimääräinen paikka rentoutua, työ- tai siellä, missä se on mahdollista sijoittaa vieraille, jos he yhtäkkiä nousi istumaan myöhään. Olisi perustettava pieni sohva tai sänky. Jos tila sallii, laita pieni pöytä. Miten järjestää huonekaluja ja parveke löytyy lukuisia kuvia.

  Suunnittelu myös riippuu suunnittelun kaikkien pintojen yhden huoneen Khrushchev. Muista tyylikkäästi ja kauniisti koristella pinnan katto, seinät ja lattiat kaikissa huoneissa. Making suunnitelma, älä unohda seinärakenne keittiö, kylpyhuone ja eteinen. Tämä tietenkin auttaa kuvan näkymät päästöpintojen vuonna Hruštšovin. Pre voi luoda suunnitelma, joka sisältää tyypit materiaalien pinnoille.

  Seinät huoneessa on suositeltavaa rekisteröityä valoa taustakuva. Tapetti on valkoinen, beige, persikka, keltainen, vaaleanruskea, vaaleanvihreä. Tärkeintä on, että päällyste yhdistettynä huoneistotyylisessä. Keittiöön käytetty tapetti vaalean vihreä, keltainen tai ruskea. Välttämättä työalueella on keittiössä tehdä esiliina laattojen. Se on yhdistettävä huonekalut, mahtuvat suunnitteluun. Sen laatu on korkea. Terveys yleensä valmis laatat valon sävy. Käytävällä on suositeltavaa käyttää taustakuvan suurella kuvio.

  Muista tehdä suunnitelma suunnittelu kattoon. Se voi peitellä, alaslasketun katon, mutta ei missään tapauksessa monitasoinen. Monitasoinen rakenteet vähentää korkeutta päätöslauselman. Mikäli katto katot käytetään, pinnan on oltava kiiltävä. Kiiltävä pinta tarjoaa kasvua alueella. Kattoon laatat voidaan asentaa peilipinta. Tämä vaihtoehto sopii Visual Studio laajennus.

  Lattia, voit käyttää laminaattilattia, linoleumi, matto. Tärkein asia on yhdistettävä värityyli huoneen.

  Suunnittelussa tulisi olla leveä ja tilava, on suositeltavaa suosia kevyempiä sävyjä kankaan. Koristeelliseen käyttää eri insertit seinille peilin suojakuoren tai muuraus. Tämä tekee suunnittelun modernia ja alkuperäinen.

  Suunnitelma suunnittelu designstudionsa Hruštšov sisältää valaisimista. Valaistus olisi yhdistettävä harmonisesti suunnittelussa, joten se tyylikäs, käytännöllinen monitoiminen.

  Koska tämä huoneisto on yksi huone, valo tulee sijoittaa niin, että se kattaa kaikki aineet. Katossa on suositeltavaa asentaa valonheittimet. Suunnittelulla niiden asentamista kehä kattoon. Se on tällainen järjestely, valo niistä putoavat kaikki kohteet. Valaisimia ei saa olla liian kirkas, se on parempi, että se oli valkoinen tai sinertävä. Korostaa tiettyjä alueita rentoutumiseen, lukeminen, työ, jotka saavat asiakkaat voivat asentaa lisää seinän ja ulkotilojen valaisimia.

  Keittiössä tulee asettaa suuri kattokruunu yli ruokailutila, voit täydentää työalueen valaistus. Pieneen kylpyhuoneeseen sopiva kattokruunut valkoinen tai sinertävän valon. Eteinen valaistus joukko kaiverrettuja keltainen tai valkoinen. Jos yhtäkkiä kanssa valinta ja sijoitus valaistuksen vaihtoehtoja on vaikeuksia, voit käyttää valokuvaa, joka osoittaa, kuinka sijoittamisesta valaisimet.

  Ennen suunnitelman, vaihtoehtoja sijoittamista huonekaluja, kannattaa selvittää, millaisia ​​huonekaluja haluat käyttää 1komnatnaya huoneisto. Ei ole tarpeen ostaa vieviä huonekaluja, se tekee tilaa sekavan. Huone on suositeltavaa asentaa pieni sohva. Sen ei pitäisi olla suuria, koska se vie paljon tilaa. Kaapit pitäisi olla suuri ja hyvä kapasiteetti. Suihketta läsnäolo sisätilan toimii istuimet ja varastointi.

  Keittiö on käytettävä roikkuu kaapit ja työpöytä. Suunnittelu kuulokkeiden täytyy olla pieni, mutta hyvä kapasiteetti. täytyy olla pukuhuone hallissa. On parempi käyttää integroitu rakenne.

  Suunnitelma vaatii harmonisen järjestämisestä huonekaluja. Se on, miten huonekalut asennetaan riippuu yleisestä Design Studio. Täällä toimii pääsääntö - älä sekoita asunnosta. Anna huonekalut on vähän, mutta se on toimiva. Miten järjestää huonekalut, harkita vaihtoehtoja:

  • Suunnitelman tupa riippuu järjestely huonekaluja. Keskustassa tai lähelle seinää on sijoittaa sohvan, hänen ei pitäisi olla suuria;
  • jos huone on yhdistetty keittiö, muista täytyy erottaa paikka ruoanlaittoon. Tätä tarkoitusta varten, palkki voidaan käyttää, tai suojarakenteen
  • Jos kotelo on asennettu, se olisi pieni, mutta tilava. Sen sijaan, että istuimet voidaan asettaa 3-4 homo, ne vievät vähän tilaa. Lähellä sohva, on toivottavaa kattaa pöytä. suunnitelma vaatii käytön kokoontaitettava muotoilun, joten voit ostaa muutos mallin asunnosta. Tämä auttaa kuvia, jotka näkyvät vaihtoehdot pöydät studio Hruštšov;
  • keittiö on asennettu pieni yksikkö kaapit. Paikkakunnalla ja ikkunalaudalle voidaan myös käyttää. Siellä voit asettaa pienen kaappi säilyttäminen eri esineet;
  • hallissa asentaa pukuhuone. Voit käyttää kaappi, joka on seinän sisään.

  Mikä on paras paikka huonekaluja, näkyy selvästi eri kuvia. Ne osoittavat sijainti kunkin kohteen. Näin ollen, regenerointi on toivottavaa käyttää eri suunnittelu esimerkkejä.

  Rakentaminen yksiö - se on vaikeaa, mutta samalla kiehtova prosessi. Pieni tila tarjoaa mahdollisuuksia ilmentymä fantasia. Tuhlaussuunnitelman on otettava huomioon kaikki - koristelu seinät, lattiat, katot, valaisimista, huonekaluja koko, jako huoneen vyöhykkeisiin avulla huonekaluja. Ainoa tapa tehdä tyylikäs huoneisto, jossa kylpyhuone.

  Suunnittelu 1 huoneen Hruštšov - mistä aloittaa?

  Yhden makuuhuoneen huoneistoja ovat vanhoja kassan "piirteitä" yhteisiä kaikille sarjan kerrostalojen pystytetty 70-luvun lopulla - 80-luvun alussa-luvulla viime vuosisadalla. Matalat katot, kapeat, tumma käytävillä, yli vaatimaton elintilaa, kylpyhuoneet ovat pieniä ja ahtaita keittiöt. Suunnittelu hruschovok aika samantyyppinen, harmaa ja vähän hyötyä luottaa hyvä levätä viikon työn.

  Kuitenkin yhden huoneen huoneisto Hruštšovin haluttaessa voidaan rekonstruoida ja muutettu moderniksi mukava koti täynnä mukavuutta.

  Design Studio Hruštšov kuva

  Muuntaminen yhden huoneen Hruštšov - maukas suupala suunnittelijalle. Jälkeen melko pieneen tilaan, voit tuoda mitään käsitystä päästä sisäosiin asunnot Hruštšovin ainutlaatuinen tyyli, joten se monikäyttöinen esine,

  Moskova sanoo suunnittelija Julia Romanova, innoittajana ja järjestäjä DekoRoman osallistuvien aikansa tv-ohjelma School of korjauksia.

  Todellakin, kun sarjan teoksia kunnostusta standardin Hruštšovin juuri koskaan tiedä! Tilaa ja mukavuutta on vapautettu tila vallitsee, kun ahtaassa vähän tilaa. Loihti studio samalla toimii makuuhuone, olohuone ja ruokasali.

  Täällä voit rentoutua, kun ottaa kupin teetä ja työtä, katsoa suosikki-ohjelmia ja valmistaa herkullisen aterian, sopivilla kaavoitus.

  On erittäin tärkeää luoda oikea suunnittelu. Mutta ennen tätä vaihetta on välttämätöntä saada lupa toimivaltaisten viranomaisten tiloissa jälleenrakentamiseen ja purku ei-kantavissa seinissä.

  Tiesitkö, että löytää yhden huoneen huoneisto Hruštšovin, että ainakin yksi sisäinen osio on laakeriseinällä, on käytännössä mahdotonta.

  Kun olet ratkaissut kaikki muodollisuudet edetä suunnittelussa, unohtamatta että perimmäisenä tavoitteena työn organisoinnin tilaa ja sen visuaalinen laajennus.

  Esi-isämme huomasivat, että tauko - ei rakentaa. Itse asiassa, niin se on. Jos huoneisto on tarkoitettu yhdelle henkilölle - se on paljon helpompaa kuin järjestää tilaa täysimittainen perheen.

  Joka tapauksessa, monet tekijät on otettava huomioon. Usein kateissa pienimmätkin yksityiskohdat merkittävä vaikutus suunnitteluun huoneistoja Hruštšovin, ja on huomattava, eikä parempaan. Koska "kuolleen tilan" edessä etuoven, vaikka vaatimaton, mutta on oltava erittäin huolellinen. Aihioseinämä pystytetty kaapissa voi "syödä" tilaa näkökulmasta, jos sitä ei ole varustettu peileillä.

  Disposition studio Hruštšov

  Sama periaate pätee asuinalueella rakennuksesta. Siksi on erittäin tärkeää valita sopiva suunnitteluprojekti yhden huoneen huoneisto Hrushtshevin talossa.

  Kätevään ja mukavan ei ole riittävästi tilaa, aidattu kaikki neljä seinät ikkuna- ja oviaukot. Vapautuminen valeseinät tulisi suunnitella design huoneisto 1 huone Hruštšov siten, että huone oli toimiva.

  Määriteltyjä avainalueita tyypilliseen suunnitteluprojekti pereprektirovaniya studio Hruštšov:

  • olohuone;
  • keittiö;
  • erillinen jaettu kylpyhuone;
  • ruokakomero huone.

  Pääsääntöisesti kylpyamme ja wc näihin asuntoihin erotetaan. He tietoisesti yhdistyvät vapauttaa tilaa ja myös kaavoitettu koko huoneen. Varsin usein mieluummin suihkussa kylvyn sijaan. Tämän seurauksena lisätilaa vapautuu, joka on asennettu laitteita.

  Suunnitteluprojekti 1-huoneen Hruštšov kuva

  Varasto teknisinä tilaa ei purettu vapauttaa pari kolme metriä, ja koottava uudelleen järjestämällä siitä kaappiin tai pieni pukuhuone.

  Joissakin tapauksissa vain olohuoneessa voidaan sille suoritettiin erottaminen kahdeksi jopa pienempi huone. Koska huone on vain yksi ikkuna-aukko, yksi huoneista on täysin eristetty kosketuksiin päivänvalossa.

  Projektinsiirtoa seinä vapauttaa keittiötilasi on myös oikeus olla olemassa. Luo erillinen huone, esimerkiksi välttämätöntä, kun kyseessä nuoremman lapsen perheessä. Vapautunut tila on jaettu keittiö, jossa osa koko alue muuttuu työ keittiö, reunustavat olohuoneessa.

  Yhdistämällä keittiö ja olohuone, se on myös olohuone ja makuuhuone samalla, se vaatii erityistä lähestymistapaa. Ei kaikki omistajat yhden makuuhuoneen huoneistoja ovat liikkeellä ja poista kokonaan väliseinät, hyvin, paitsi seinät kylpyhuoneet, tietenkin. Vaikka tämäntyyppiset jälleenrakennus on suosituin.

  Lisäksi sinun täytyy valita tyylin koko tiloihin yleisesti ja noudattaa suunnittelun valittuun suuntaan. Jos riippumaton ratkaisu tähän ongelmaan ei ole varaa, sinun pitäisi nähdä asiantuntija.

  Hyvin usein suunnittelu 1 huone Hruštšov teki skandinaaviseen tyyliin. Sisustus sisältää Nordic Notes - vuodesohva oleskelutilassa ja suuri alue keittiö tilaa siisti. Vaaleat värit mahdollistavat laajentaa tilaa niin paljon kuin mahdollista. Visuaalisesti asunto näyttää hyvältä ja viihtyisä.

  Monet kannattajat Provencen tyyliin, yhdistettynä luomisen sisätilojen yhden huoneen Hruštšovin. Yhdistelmillä harmaa ja valkoinen elementtejä luonnon materiaaleja sisätilojen, luoda hämmästyttävä ilmapiiri vieraanvaraisuuden ja lempeä mukavuutta.

  Kun luoda nykyaikainen muotoilu huoneistoja Hruštšov, suosituin tyyli pidetään minimalistinen. Hän on toisin kuin tyyliin hi-tech, joka on sitoutunut nuorta yleisöä omistajien pieniä asuntoja.

  Hyvin valittu viimeistely materiaaleja ja tiettyjä värejä tehdä tilaa visuaalisesti kirkastuu ja tilavampi. Käyttö peilit sisustus lisää mahdollisuus luoda puolestaan ​​upea visuaalinen vaikutus.

  Sisätilojen tilaa Hruštšov, tehty lämpimät kirkkaat värit luovat ihanan kodikas tunnelma on liikunnan puute ja kannattajia.

  Tarvittavat materiaalit

  Kun kaikki käänteitä muutosta tilan, hetki sen erilaistumista toiminnallinen vyöhykkeisiin. Juuri tällä ratkaisevassa vaiheessa hyväksyttävää virheitä valinnassa viimeistelytarvikkeet, kalusteet ja valaistus, joka riippuu täysin sisustukseen asuntojen Hruštšovin.

  Vyöhykejaon suoritetaan ei ainoastaan ​​alemman tason laminaatti yhdistelmiä ja keraamisten laattojen, matto ja puusta luoda erillinen pinta-alat ja niiden rajoja.

  Myös katon jaetaan vastaaviin vyöhykkeisiin. Rajojen siirtymästä on erilainen valon voimakkuus huoneessa ja korostaa valot.

  Sisustus Hruštšov ei salli massiivinen huonekalut ja tarvikkeet groteskia. Suunnittelu on paitsi sopeutumiseksi huoneen, mutta myös tavata toiminnalliset alueet.

  Erinomainen esimerkki miten luoda sisätilojen tilaa viisikerroksinen asunto kohdentamalla tilaa, ja mitä työkaluja tarvitaan työtä, kerro suuri videon luomisesta sisätilojen muunnetaan huoneistossa. Jokaisen lähetyksen asunto-ongelma on suunnattu riippumattoman käytön tuloksena katselukokemuksen materiaali:

  Valokuva esimerkkejä Design Studio Hruštšovin omin käsin

  Kaikkein odottamattomia ratkaisuja luoda sisustus studio Hruštšov:

  Keittiö maalaistyyliin - suunnittelu salaisuuksia

  ruokakomero suunnitella oman käden - oikealla asialla

  Uutta sivustolla

  Haaveilee makuuhuone, jossa unia uneksuvat ainoa valo? Jossa voit todella rentoutua ajattelematta leipää? Luoda sopiva ympäristö on yksinkertainen - muutamia sääntöjä ja suunnittelun tekniikoita auttaa järjestämään sisätilojen unelmiesi. 1. Väri ja seinät Ensimmäinen asia, joka vaatii huomiota - seinän koristeluun. ei

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  13 − 11 =