korjattu

Korjattu posliini - uusi sana perustamiseen levyt

Erinomainen materiaali viimeistelyyn lattialle korjataan graniitti Nykyisin joukossa laaja valikoima täyte voi tavata erilaisia ​​molempien korjattu graniittia. Monet ihmiset kysyä, mitä se on? Vaihtoehtoinen nimi tälle materiaalille on - saumaton laatat tai levyt. Se maksaa enemmän kuin tavallista tavaraa, mutta se on syynsä. Korjattu posliini laatat, graniitti on sama kuin edellisen sarjan hoitojen seurauksena siitä tulee täysin sileä asetuksia. Tämän käsittelyn avulla pinoaminen yhteinen yhteisten ja siten luoda joustava, saumaton pinta.

Kalibroitu laatat: tuotannon ominaisuuksia

Aluksi, tasasuunnattu posliinilaattojen on valmistettu seoksesta, joka sisältää korkealaatuista savea, maasälpää ja kvartsia. Joskus samassa koostumuksessa lisätään pigmentti mustetta. Koko massa paineessa ja korkeassa paineessa muovausmuotin. Tämän jälkeen laatat kuivataan ja testataan ampumisen avulla korkeassa lämpötilassa.

Kun muodostava menetelmä suoritetaan, lopputulos on pieni poikkeama, on tarpeen helpottamaan hakua työkappaleen puristimesta.

Pääsääntöisesti, tasasuunnattu laatat ovat savi, kvartsi ja maasälpä

Polton jälkeen suoritetaan, muoto muuttuu sen geometrinen muoto vieläkin enemmän, saadaan lähdöstä levy hajallaan mitat, joskus ero on useita millimetrejä.

Ratkaisee ongelman useimmissa tapauksissa kalibrointi, eli asettelu levyjen kaikkein samankokoiset puolueessa. Esimerkiksi yleisimmät ovat levysarjoja parametrit 301 301mm ja 300 300 mm. Ne lajitellaan eri laatikoihin ja merkitty.

päin ominaisuudet: miten käyttää hiekkakiveä Puhdistetut

Tärkein erottava piirre tämän pakkausmateriaalin on puute välisten liitosten laatta laskemisen. Asennus tapahtuu parhaiten, jossa ei ole suuria muutoksia lämpötilan.

Puhdistettua graniitti sijaitsee eniten halkeamia, mikä tahansa lämpötila tai luonnollista jauhettua liike, aktivoida tätä prosessia.

On parasta käyttää puhdistettua posliinilaattojen varten lattia vierashuoneeseen tai makuuhuoneeseen

Jotta tämä ei tapahtuisi, asiantuntijat ympäri kehä huone on suositeltavaa jättää liitokset vähintään 1 cm leveä. Jos huone on suuri parametreja, sinun täytyy luoda lisäliitosten kompensoimiseksi.

Ennen ryhtymistä laskemisen, tulee pinta valmistellaan perusteellisesti. Käyttää asennettaessa sementin ja hiekan tai liima-aineen liuosta on mahdotonta, koska korjattu levyissä on ei ollut kosteutta imevää. Levyt on asennettu erityinen liima, joka on korkea elastisuus ja tarttuvuus.

Kalibroitu laatat - mikä se on

Koska tuottajat saavat materiaalia? Korjaamisesta hiekkakiveä itse, ovat tuotannon ja tekniikka ei ole erilainen tuotannon standardin levyjen. Luominen apajille levyt eivät poikkea reunus. Siten tislaus pakkaus sekä ole paljon eroa. Kalibroitu laatat luotu graniitti sirut, mineraali lisäaineita ja savea. Materiaalin käsittelyn jälkeen tulee erittäin kestävä eikä sillä ole käytännössä huokosia. Tästä johtuen tämä materiaali on erittäin suosittu koristeluun, joissa korkea kosteuspitoisuus.

Jotta tullut standardi keraaminen levy puhdistettua tuotannon suorittaa muitakin toimintoja.

Yhtä suosittu ja kysyntä on käytännöllinen ja kaunis korjattu laatat

Olennaista näiden toimien on, että levyt eivät tarkkaan leikkaamiseen, jotka sitten kiillotettu. Kun asianmukaisesti suorittaa kaikki teknologia saadaan elementtejä, joita ei voi erottaa toisistaan.

Jos puhumme suunnittelusta, suosituin malli, jossa on kiiltävä pinta ja suurikokoisia. Erittäin vaikuttava ulkoasua helpotus mallin tyyppi. Ainoa haittapuoli Tällaisten mallien on, että on tarpeen säätää rakenne, mutta tulos on erinomaisesti kuin pinta muistuttaa luonnollista, kivestä.

Korjattu posliinilaattojen: edut ja haitat

Laatu korjattu keraaminen ei ole halpaa, mutta ne jotka ostanut materiaalin, väittäen, että tämä määrä on kohtuullinen.

Tämä johtuu seuraavista myönteisiä ominaisuuksia:

Monet ihmiset haluavat käyttää posliini korjattava, koska se on kaunis ja helppo hoitaa niitä

Pinnan, joka saadaan tuloksena, se näyttää todella hyvältä ja ei tarvitse paljon hoitoa. Vaikka sillä ehdolla, että sen pinta on pienet raot, ei hygienia tulee pienempi kuin tavanomaiset pinnoitteet. Suurin kysyntä on patinoitu laatat, josta tuli eräänlainen uutuus markkinoilla rakennusmateriaalien.

Huomaa kuitenkin, että pinnoite hallussaan useita haittoja.

 • Tarve laatia täysin tasainen pinta;
 • Mahdollisista puutteista materiaalissa vaakatasossa;
 • Dynaamisuus vuori;
 • Vuori toiminta on varsin monimutkainen.

Jos tukiasema on dynaaminen, tai huone on jopa minimaalinen lämpötilaerot, ilman saumoja voi tulla merkittävä ongelma, koska se on aukkoja toimivallaltaan kompensaattorin tapauksessa materiaalin liikkeen. Kunhan et aina taittuvat liitos yhteisessä voi johtua siitä, että maa on epätasainen. Kyllä, ja vain ammattilaiset voivat yleensä kaikki työ voi maksaa melko pyöreä summa, koska palvelun laatua.

Mikä on korjattu posliinilaattojen (video)

Korjattu graniitti on erinomainen materiaali, joka pystyy tekemään täydellisen lattiapinnan. Jos olet valmis maksamaan tämän tyyppinen viimeistely on paitsi rahaa, mutta aikaa ja vaivaa, lopputulos on varmasti vaikutuksen paitsi vieraille, mutta myös kotitaloudet. Sinun täytyy valita materiaalin ulkonäkö ja luottaa ammattilaisten asentaa.

Mikä on korjattu posliinilaattojen

Ja millainen peto - puhdistettua posliinilaattojen?

Korjattu keramogranit- on olennaisesti sama graniitti, mutta kun kaikki tuotanto- laatta läpi lisäkäsittelyn, mikä johti hankkii mitat täydellisesti linjassa kaikissa suhteissa. Samoin alittaa reunojen ja pintojen avulla pino materiaali yhteisiä yhteisiin ja siten luoda saumaton.

Ominaisuus posliini laattojen tuotannon

Kannattaa aloittaa sen kanssa, että graniitti on valmistettu seoksesta, joka sisältää korkealaatuista savea, kvartsia ja maasälpää, ja lisätä erityiset pigmenttimusteiden. Koko massa puristetaan muotteihin korkeassa paineessa, sitten laatat kuivataan ja poltetaan erittäin korkeassa lämpötilassa.

Tässä prosessissa muodostetaan raaka-aineen vaikutukset voimakas hydraulisella puristimella, jolloin päätypinnan laatat on muodostettu hieman kalteva, se on myös tarpeen, jotta helpotetaan uutto esimuotin muotista. Polton jälkeen muoto lisää muutoksia geometrian ja lähtö on laatta leviämisen kokoja, joskus muutama millimetri.

Yksi helpoimmista tavoista ratkaista ongelma erikokoisia - kalibrointi, eli laatta lajittelu useimmat samankokoiset osapuolelle. Esimerkiksi lajittelu laatta koko 300 x 300 mm; 301 × 302 × 301mm ja 302 mm: n, asetella ne eri laatikoihin ja merkki.

Uudempi tapa tasoitus kokoa - oikaisua. Välittömästi polton jälkeen kaikki saman alkuperäisen levyn mäkiä suoritettiin leikkaus korkean tarkkuuden laitteita, jotka on varustettu erityisellä leikkuri timantti pinnoitteella. Tällaisten laattojen eroaa täysin tasaisiin päätypintoihin, ja kasvot samankokoisia, jopa millimetrin. Käsittely laatat myydään mille tahansa pinnalle: strukturoitu, matta, kiiltävä tai lasitettu.

Tärkeää! Tislaus graniitti kallein muutos kankaan.

Pinnan ominaisuudet päin korjattu graniitti

Tärkein ominaisuus tämän pakkausmateriaalia ei ole saumoja välillä laatat. Kuten pinoaminen suoritetaan edullisesti vain alueilla, joilla ei ole merkittäviä eroja lämpötila, koska mitä tahansa materiaalia, jopa graniitti, pyrkii laajenemaan, ja ettei liitosten voi aiheuttaa halkeilua.

Syynä voi olla myös luonnollinen prosessi maahan liikkeen ja suunnittelun palvelut. Muutosten kompensoimiseksi koko, ympäri huonetta liikettä suorittavaan yhteinen leveys noin 1 cm, jos suuri kvadratuuri tilat vaativat lisää liikuntasaumojen.

Pinnan, joka posliini on sijoitettu, on oltava täysin sileä, puhdas ja kuiva. Tämä materiaali on lähes nolla veden imeytymisen vuoksi, käyttö liimalla hiekka seoksia ei voida hyväksyä. Laatat liimataan erityistä liima korkea tarttuvuus ja elastisuus.

Tässä muutamia linkkejä meidän laskimet, että voit olla mielekästä laskea materiaali:

Edut ja haitat oikaisua graniitti suojakuoren

 • Saumaton tyyli näyttää paljon kauniimpi, se tuntuu yksi puinen, marmori tai kivipinta; Mutta tietenkään ei välttämättä loivat graniitti ilman saumoja, jos malli haluat tehdä, kuten kontrastin ompelemalla tai jotain sitten, se varmasti korjattu posliini, joka ei ole este. Sauma täysin tasainen kuin viiste tässä graniitti on käytännössä tasoittaminen ei ja se voidaan tehdä lähes samalla tasolla hieman sisennys;
 • Saumojen viimeistely ei ole saatavilla, niin missään ei kerätä likaa, kasvaa hometta ja hometta, joka myös helpottaa suuresti puhdistusta.

Niistä haittoja:

 • Vaikeus saumaton pinoaminen teknologia;
 • Tällainen koriste pinta voidaan tehdä kaikilla aloilla ja olettaa, että lämpötila rajoitettu toimintatapa;
 • Se sopii korjattu posliinilaattojen vain täysin tasainen tasoite.

Lisäksi puhdistetun keraamiset laatat tehtaat yleensä tuottaa erityisiä ja koriste-elementtejä kussakin sarjassa. Sillä décors kuuluvat kääntyessään rozony ja liittää, ja erityiseen elementit - jalkalista, portaat ja niin edelleen. Ja myös erittäin mielenkiintoista tarkastella lappatirovanny graniitti, se ei kiillotettu, mutta ei liukuva.

Mikä on korjattu keraamiset laatat: materiaalin ominaisuuksien

Nykyisin usein lajien joukossa pintamateriaalit täyttää käsite korjattu laatat. Monet ihmettelevät, mitä se on. Vaihtoehtoiset nimet vuori - apajille tai saumaton laatat. Se on sen arvoista on kalliimpaa, mutta ei ole kohtuutonta. Harkitse ominaisuuksia.

Korjattu varattu sileät reunat, joka mahdollistaa saumattoman muotoilu

Ensin ymmärtää, mitä on tietyllä laatta. Itse asiassa, puhdistettua käytetään samaan tarkoitukseen kuin tavanomainen laatta. Kuitenkin, koska rekisteröinnin reuna, se voi saavuttaa lisää tuloksia vastakkaisten pintojen.

Joten, suurin ero - leikata reuna. Tavallinen laatta on pyöristys tai viiste. Näin ollen, se on sijoitettu siten, että vierekkäisten elementtien on aukko, jonka leveys on asetettu mukaan ruudun koko. Me korjattu suora reuna. Tarkoittaa sitä, että tarvitaan pikaisesti jättämättä saumoja. Tällaisten laattojen on asennettu päittäin, joilla ei ole aukkoja. Nykyaikainen muotoilu on ajankohtaisempi kuin koskaan.

Tasasuunnattu luo tunteen yhtenäisestä pinnasta

Kuitenkin kaikki tuotteet ovat laadultaan sataprosenttisesti osien täytäntöönpanoa. Ominaisuudet vuorattu kone myös merkittävä rooli. Näiden tekijöiden ei aina ole mahdollista saada aikaan vaikutusta saumattomuutta. Kuitenkin, minimoida välinen etäisyys elementtien on mahdollista.

Mukavuussyistä, käytä erityistä rakentamisen korjattu tikkari. Tämä helpottaa säätöä elementtejä.

Miten onnistut saavuttamaan juuri tällaista viimeistely materiaalia. Valmistus Ensimmäisessä vaiheessa ei poikkea normaalista. Laatta on valmistettu perustuu savimineraalia lisäaineita ja graniitti pelimerkkejä. Tuotos on graniittia. Se on kestävä eikä sillä ole huokosia. Tällä korjattu kivilaattojen kysyntää pintojen viimeistelyyn kosteassa.

Kääntää graniitti puhdistetuksi, lisätään tuotanto toiseen operaatioon. Tärkeintä on tarkka leikkaus ja kiillotus laatta reunat. Oikein suoritettu elementit saadaan erottaa toisistaan ​​parametrit.

Kuten suunnittelusta, monoliittinen pinta sileä kiiltävä suosittu malli Big koon. Erittäin näyttävyyttä ja kohotettuja elementtejä. Haittana jälkimmäinen tarvittavat säädöt laskun, mutta lopulta se osoittautuu pinnan, joka jäljittelee luonnollista kiveä pala.

Vaihtoehdot sileä ja kohokuvioitu korjattu

Laadukas viimeistely materiaali on kallista, mutta se kannattaa maksaa joskus. Tämä johtuu seuraavia etuja:

Yhtenäisestä pinnasta näyttää vaikuttavan myös viettää paljon vaivaa hoitaa. Vaikka tällaiset pienet raot hygieeninen pinnoite on normaalia korkeampi, koska saumat 1,5 mm vähemmän tukossa likaa ja bakteereita.

Tasasuunnattu näyttää hyvältä kylpyhuoneessa ja keittiössä

Laatta ei sovellu kunkin pinnan. Huom haittoja:

 • tarve on sujuva pohja;
 • materiaali puutteita vaakatasossa;
 • dynaaminen verhous;
 • monimutkaisuus työtä.

Läsnä ollessa liikuteltavan pohjan ja värähtelyn mikroilmastollisissa olosuhteissa, ei saumat on haittaa, koska aukkoja on rooli aikana liikekompensaattorista materiaalia. Lisäksi pitää taitto pusku ei aina ole mahdollista, koska väärinkäytöksiä alustan ja läsnä reunojen pintaan posliinia. Kokonaisuutena työ tukeutuu hyvin merkittävä summa, koska vain pätevien asiantuntijoiden suorittaa pinnanlaatu korjattu.

Ainutlaatuisen ominaisuudet ja upea ulkoasu väkiviinalla laatta on tulossa yhä suositumpi vuosittain. Sen käyttö erilaisissa seinäpinnat.

Tietenkin on ihanteellinen materiaali luomiseen kalliita sisustus yksityiskodeissa, hotelleissa, ravintoloissa ja muissa julkisissa laitoksissa. Simuloitu graniitti tai marmori pintaa, varsinkin jos liitokset tuoda näkyvyyttä minimiin.

Puhdistettu käytetään sisätilojen hotelleja, kauppoja ja uima-altaat

Tällaisen posliini viilu lattia. Seinällä on myös hyvä vaihtoehto. Laatta korvaa yläpuolella paneeli ja välittää tunnetta kiinteys.

Puhdistettu luo jatkuvan kuvion pinnalle sopivalla sisustuselementtejä.

Tämä materiaali käytettiin ulkoa ja, erityisesti, rakennusten julkisivuihin. Suoritusarvot graniitti luoda parhaat mahdolliset edellytykset sille tällainen malli taloa. Voit löytää vaihtoehtoinen käyttö, esimerkiksi tehdä työtaso valmistettu laatat. Tämä pinnoite ei vain näyttää hyvältä, mutta myös estää kertyminen bakteerien pinnalla, koska ei ole laaja silmukkaa, kuten perinteisissä malleissa.

Riippumatta erityisen hakemuksen, korjattu graniitti ihanteellinen materiaali vuori. Tällainen kattavuus on melko hyvä vastine rahalle.

Kirjoita mielipiteesi artikkelista. Voit osoittaa virheet, kysyä kysymyksen tai jättää tarkastelun.

On erittäin tärkeää tietää lausunnon jokaisen kävijän!

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittua vain, jos se on aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 2