Korjaus elektronisten vaakojen

Korjaus asteikot: Ominaisuudet

Tällaiset pienet kodinkoneet, kuten asteikot, on erittäin hyödyllinen. Kuitenkin, pitkäaikaisen käytön jälkeen, se voi vaurioitua. Sam korjaus lattian asteikot elektroninen tyyppi on yksinkertainen, joten se voidaan tehdä käsin. Tätä varten tarvitsee vain noudattaa seuraavia suosituksia.

Jos talousvaa'at eivät sisälly, syynä voi olla näivettynyt akku. Varmista, että se on heille, sinun täytyy poistaa paristot ja testata niitä millä tahansa työ elektroninen laite, jos se ei toimi, se tarkoittaa, että sinun täytyy vaihtaa paristot uusiin.

Jos suoritettuaan manipulointi laitteesi ei edelleenkään toimi, se tarkoittaa, että korjaus elektronisten vaakojen on jatkettava. Ensin meidän on kiinnitettävä huomiota polku, joka yhdistää laitteen hallituksen ja itse näytöstä. Hyvin usein, huomaat sen irrallisia liitoksia ja se on vian syy. Sen poistamiseksi täytyy nostaa hieman aluksella ja mahdollisimman lähellä painaa se näyttää, ja meidän pitäisi ottaa vähän puinen brusochek ja asentaa sen alemman kehon osaa, se toimii säilöntäaineena.

Siinä tapauksessa, jos näyttö toimii oikein, mutta virheen, tämä tarkoittaa sitä, että päät laite, joka laite toimii tiiviisti vieretysten jalat erityinen, ohennettu. Tässä ohje korjata saldo seuraavaksi. Etsi rele, jossa ne ovat kuluneet, ja sitten tehdä korvaaminen yhteystiedot, se on parempi, jos myös harjoittaa juottamiseen.

Usein balanssi voi lakata toimimasta johtuen pölyn ja roskat hiukkasia. Sanotaan, että tästä syystä on ehkä korjata Laboratoriovaakapöydät, ei vain kotimaisia. Ja täällä on avattava kotelo ja suorittaa puhdistus laite, mutta se pitäisi tehdä huolellisesti, jotta se ei vahingoita kontakteja ja siru sisällä.

Myös talousvaa'at korjaus voi olla tarpeen, jos väärä kalibrointi on suoritettu. Palauttaa sen, sinun täytyy painaa niiden virtakytkintä ja pidä sitä niin kauan kuin et näe näytöllä sanan CAL. Sitten tulee lukuarvo massa, se on avulla kalibrointi suoritetaan. Roolissa viittaus voit käyttää mitä tahansa esinettä, joka painaa tiedä tarkalleen. Laita se vaa'alle, muutaman minuutin Pass näytetään. Sinun täytyy poistaa merkintä päälle ja pois mittakaavassa, ja sitten ottaa ne uudelleen käyttöön.

Korjaus elektronisten vaakojen

Kuten kaikki tietävät, Kodinvaa'at on kahdenlaisia ​​- mekaaniset ja elektroniset, digitaalinen näyttö. Viimeisen kerran on 5 kalliimpia, mutta ne ovat todella kannattaa. Niiden tärkein etu - oikea ja helppo lukea, joka ajan mittaan ei vähennä niiden paikkansapitävyyttä. Hehän eivät käytä jousta painon mittaamiseksi. Ytimessä lähes kaikki elektroniset mittakaavassa mittaaminen on venymäliuska vastusten. Sitä suurempi paine se menee - suurempi muutos johtavuus, ja on prosessori sitä ja määrittää paino.

Arvioitavaksemme otamme halvan kiinalaisen asteikot Elenberg EL-131, joita myydään kaupoissa hintaan 300 ruplaa. Muuten, vaikka kalliimpia malleja kokoonpano on lähes sama, samalla tavalla, joten ei ole mitään järkeä ylihintaa.

Käyttöikä hinta ei riipu voimakkaasti ja tarkkuus jopa puoli kiloa, puku, ajattele kaikkia. Ei kulta punnitaan koottu 🙂 Lähettäjä ne ovat riittävän laadukkaita, joka perustuu Paksu yhtenäinen lasilevy.

Jos olet huomannut, asteikot ei ole mitään painikkeita. Ne sisältyvät, jos he tuntevat painetta lasi, ja sen jälkeen 10 sekunnin mittauksen - sammuu automaattisesti. Mahdollisimman mukavasti!

Mittausalue olla jopa 150 kg, tarkkuus 100g, ja voima tulee levyn 3 voltin paristo CR2032 .

Yleensä kaikki mallit kodin elektroniset vaa'at on samanlainen ylärajaa kuorman. Se yleensä 100-200 kg.

Nyt voimme tutkia ja nähdä, mitä he ovat tehneet ja miten ne toimivat. Asteikot elektroninen koostuvat: kuormituskennoja, näytöt, painettu piirilevy, jossa on ohjattu siru.

Nämä asteikot on näyttö, joka näkyy painosta. Kehittyneempiä malleja on varustettu muistin tallennukseen punnitustulosten ja vertailla niitä. Ja skaalaa korkeimman hintaluokan on useita antureita ja tietokone, joka analysoi jakautuminen rasvan, lihaksen ja luun elimistössä. Laskeminen painoindeksi, kun ennen painoja käyttäjä tekee heidän muistoaan kasvamaan. Painoindeksi lasketaan seuraavasti: henkilön paino kilogrammoina jaettuna neliöllä metreissä. Kun näyttö osoittaa arvo. Asia on mielenkiintoinen, mutta ei erityisen tarpeellista.

Kussakin kehyksessä on pieni metallilevy. Tämä on tärkein anturi kokoonpano elektronisten vaakojen. Ja se ei ole vain kotona lattialle, mutta muissa malleissa.

Tämä levy on painettu runkoon ja on täynnä yhdisteen. Kävelee hänen kolme johdinta, jotka antavat mitan vastus sillan haarojen. Kun henkilö saa asteikolla, neljän kehyksen kulmissa mutka, jakamalla keskenään ylipainoisia. Yleisiä ohjeita saadaan laskemalla yhteen kaikki tiedot.

itse sillan on neliö, jonka kukin sivu on saatavilla vastus. Yksi diagonaalinen virtaa toisaalta - mittauksia. Erityisesti nämä mallit eivät ole käsite, mutta jotain hieman samanlainen.

Ajamassa kotiin sähkövaa'at

Piiri kuluttaa hyvin vähän virtaa, mikä johtuu suurelta osin taloudellinen nestekidenäyttö, mutta kun pari sataa mittaukset on vaihtaa paristo. Uusi arvo on noin 20 ruplaa. Äärimmäisessä tapauksessa on täysin hyväksyttävää käyttää kahta Kynälamppu patteria AAA, ellei tietysti löydät rakennuksen heille sijaa. Heidän kanssaan, pitenee 10 kertaa.

Perinteisesti, siru on täytetty mustalla yhdisteen ja muuttaa sen ei ole mitään keinoa. Mutta muut piirielementit, kuten johdot, tasomainen osat, nollauspainiketta tai hapettaa tausta - tarvittaessa ja haluttaessa voidaan ottaa talteen.

Nyt korjaukset. Se voi olla tarpeen, jos olet ylikuormitettu vaa'an ylipainoinen. Yleensä tässä tapauksessa valtaa poiketa elementtien kehyksen. Riittää, kun suoristaa ne takaisin.

Jos ongelma on Kuormakennoihin, se auttaa ongelman tunnistamisessa vastusmittari. Kukin anturi on suljettu pois pöydältä, ja mitattu vastus kaikkien kolmen johdot. Jos anturi on viallinen - voit löytää toinen. Myytävänä on riittävän suuri määrä punnitusalustoja malleja. Totta vaihtamisen jälkeen kalibroinnin ongelma. Tämä yleensä vaatii erityisiä työkaluja, mutta jos nostat anturi samankaltaisia ​​parametreja, asteikot eivät valehtele paljon. Bridging anturit on aina virheitä, ja kalibrointi on suunniteltu poistamaan tätä ilmiötä.

Korjaus keittiö sähkövaa'at omin käsin, kalibrointi.

Korjaus keittiö sähkövaa'at omin käsin, kalibrointi.

Elektronisten keittiö vaa'at ovat yhä suositumpia tekniikka keittiöön. Pyrittäessä terveellisen ruokavalion ja halu laihtua monille se on tärkeää tietää tarkkaa määrää ainesosien ruokia. Kyllä, se on vain kätevä kun haluat tarkasti tarkkailla suhde ainesosien uuden lautasen. H, tämä pieni hyödyllinen laite voi joskus murtaa. Silloin on tärkeää tietää, miten nopeasti korjata tällaiset mittakaavoissa. Ennen kantaa saldot korjattavaksi, tarkista, ehkä voit korjata ne itse. Tai ehkä sinun tarvitsee vain vaihtaa akun tai tehdä kalibrointi.

Mahdolliset virheet ja niiden korjaamisesta

soveltuvuus paristot

Usein jos tasapaino sammuu eikä enää näytä lukuja, se liittyy virta. Se toimii paristoilla, joten tarkista sopivuus pitäisi irrota varovasti ruumiinpainoja. Sitten, poista paristot ja tarkista työnsä eri säätöyksikön joille ne soveltuvat. 80 tapauksessa 100: sta asteikot ovat lakanneet toimimasta johtuu siitä, että juuri patterit tyhjät. Korvata ne omilla - yksinkertainen.

Ongelma silmukan

Maksu asteikot ja näyttö liittää useimmat silmukka laitteita. Joskus hän löyhästi vieressä yksityiskohtia, minkä vuoksi on toimintahäiriö. Selviytymään ongelma, sinun täytyy vain nostaa hallituksen ja paina se tiukasti näyttöön. Tämä voidaan tehdä helposti pala puuta. Asenna se ja asennetaan alaosan elimistöön.

Asteikot aiheuttaa virheen

Tilastot osoittavat, että tämä ongelma ilmenee johtuu siitä, että kontakti päättyy asteikon harvennus. On tärkeää ottaa yhteyttä päät tiukasti vierestä erityisiä jalat mittakaavassa. Ongelman korjaamiseksi on välttämätöntä löytää rele oikean kokoisia ja korvata se koskettaa. Sitten liittää johtimet liittimiin, ja parasta, jos on olemassa sellainen mahdollisuus, sitten juotetaan.

Hyvin usein, keittiö vaa'at eivät toimi johtuen siitä, että ruuan päästä sisälle, kiintoaineita. Elektroninen Keittiö kellot on jatkuvasti puhdistaa sisältä. Jos yhtäkkiä mittakaavassa tulee vesi, on tarpeen nopeasti pyyhi se puhtaalla pyyhkeellä. Myös varoa, jotta vaaka näyttää tarkkaa painoa ja alkuperäisen punnitus ei ylitä marginaalikorko.

Täällä paljon riippuu mallin, mutta sama yleinen järjestelmä. On tarpeen painaa vastaavaa painiketta (kirjallisissa ohjeissa mitä) ja pidä sitä noin kolmekymmentä sekuntia CAL ilmestyy näyttöön. Edelleen, se pitäisi saada digitaalinen paino arvo, jonka kalibrointi suoritetaan. Referenssinä, voit valita minkä tahansa aihe, josta on tarkka paino indikaattoreita. Kun kestää muutaman sekunnin, se näyttää sanan PASS, mikä osoittaa, että kalibrointi on onnistunut. Jää vain poistaa otsikon ja sammuta laite.

Tärkeää! Jos oli kirjoitus FAIL, kalibrointi on epäonnistunut, ja se on tarpeen toistaa koko piiri uudelleen.

Nämä ovat tärkeimmät viat, joita esiintyy elektronisten keittiö vaa'at, jotka valittavat usein emäntä. Toisin kuin monimutkaisempi ongelma Kodinkoneiden Suunnitelman voidaan ratkaista itsenäisesti, jopa ilman apua miehensä tai isä-in-law. Mutta jos joku seuraavista tavoista ei ratkaise syy, on välttämätöntä pysäyttää aloitteen yhteyttä asiantuntijoita.

Katsaus malleja itkuhälyttimet Maman - kuvaus, ominaisuudet, selostuksia.

 • näytön nestekide televisiolaitteen ja sen etuja.

 • Miten tehdä omena ja tomaattimehua talven läpi juicer?

 • Joka langaton pölynimuri ostaa - tyypit, ominaisuudet, selostuksia.

 • Yleiskatsaus jääkaappi XM 6126 131 Atlanta, kuvaus, ominaisuudet.

 • Multivarka Polaris (Polaris, Polaris) - mikä malli on parempi ostaa, selostuksia.

 • Miten tehdä omin käsin juicer, kotitekoinen paina omenoita ja sitrushedelmiä.

 • Katsaus valmistajien ilmanpuhdistimet (Ilmanpuhdistimet).

 • Sulata jääkaappi - mitä tehdä ennen ja jälkeen sulatuksen.

 • Multivarka Redmond RMC M90 multipovar - kuvaus ohjelman arvioita.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  21 − 15 =