Korjaus käytävällä elementtitalo kuva

Korjaus sali paneeli huoneistossa: mistä aloittaa ja miten lopettaa

Sisustus eteinen ennalta tekaistu talon suositellaan rekisteröidä kirkkain värein elämäämme, kuten tiedämme, ei pysy paikoillaan. Edistystä harppauksin kaikki vaiheet planeetan ja ihmiselämän otetaan käyttöön yhä uusia teknologioita ja ideoita. Eilenkin, elämme asunnoissa samantyyppistä standardin kerrostalot, jotka ovat yksi ja sama hanke rakennettiin kaikissa kaupungeissa entisten IVY, ja juoni elokuva "kohtalon ivaa, tai nauttia uimisesta" oli merkitystä koko maahan. Tänään kuitenkin muutokset murtautui elämäämme. Rohkeita ideoita nykypäivän suunnittelijat luovat todellisia ihmeitä. Monet Hruštšovin ja Brezhnev huoneisto korjausten jälkeen vain tiedä. Ne muuttuvat, henkiin omistajilleen mukavuutta ja kodikkuutta.

Standard sisätilojen käytävällä paneeliin rivitalohuoneisto: korjaukset

Linoleumi sisäänkäynti kuluneet, haalistunut tapetit ja pyyhki kattoon kellastuneet sekä kylpyhuoneen ollenkaan iso keltainen paikalla alkuperä on tuntematon. Kuulostaako tutulta? Kyllä. Ja se tarkoittaa, että on aika tehdä korjauksia.

Sisustus käytävä parlamentissa paneelissa sisar asunnon aiheesta, että kaikki, jotka olivat onnekkaita kerralla tulla omistajalle tai Hruštšovin brezhnevki, ennemmin tai myöhemmin kääntyä häntä. Ja kysymys on aiheellinen: millainen korjaus on parempi tehdä.

Jokainen haluaa olla enemmän kuin talo oli kodikas ja mukava kuin mahdollista. Mutta jokaisella on tasapainossa heidän toiveitaan ja valmiuksia.

Koska valaistus saliin paneelissa Talo sopii hyvin valonheittimet

Korjaukset ovat mahdollisia eteisessä verhoiltu huoneisto:

 • Nykyinen korjaukset;
 • uudistaa;
 • Peruskorjaus ja kunnostaminen.

Kaikki nämä tyypit ovat hyvässä kunnossa. Mietitäänpä kummaltakin erikseen.

Suunnittele pieni eteinen parlamentille paneeliin: nykyinen korjaus edullisesti

On tilanteita, joissa tilan mukainen, mukaan lukien eteinen on huono, ja kyky tehdä suuria korjauksia siellä, tai se on käytetty loppuun seurauksena korjaus muissa huoneissa talon. Mutta älä jätä käytävällä on synkkä tilassa.

Viimeistely suunnitella pieni eteinen paneelissa talon, tai pikemminkin huoltoa, tämä on mitä säästää tilanne tässä tapauksessa.

Suorittamalla tällainen korjaus, pystyt päivittää huoneeseen, sinetöidä haudan vikoja ja vaihtaa väriä ja ulkonäköä käytävällä.

Saat tuulikaapissa tyyliin minimalismia täydellinen

Tyypit työstä kuluvan korjaukset:

 • Korvaa vanhat tapetit uuden rakenteeltaan ja suunnittelu;
 • Maalaus ovien ja oviaukkojen;
 • Vaihtaminen lattia uuden;
 • Maali putket;
 • Osittainen tai täydellinen uusiminen käytävällä.

Tämä muoto korjaaminen ei vaadi taloudellisia kustannuksia, mutta vähän on muuttunut elämässä asukkaiden talon.

Käytävä paneeliin talossa: suunnittelu ja valokuvien kunnostus

Oletetaan, että on tavoite tehokkaasti ja luotettavasti muuttaa ulkonäköä kotiisi. Mutta samaan aikaan olet konservatiivisia luonteeltaan, tai yksinkertaisesti henkilö riistää henkeä seikkailu. Sitten on toinen tyyppi korjaus - huolto ilman kunnostusta.

Käytävä paneeliin talossa on oma vivahteita, hyvät ja huonot puolet. Yleensä tämä on pitkä kapea tai lyhyt ja kapea käytävä erilaisia ​​sisäovet, ulko-ovet eikä ikkunoita.

Jos et halua tehdä suuria muutoksia sisätilojen eteisen, sitten parantaa ulkonäköä kotiisi voit suorittaa tiettyjä toimintoja ja korjaus käytävällä.

Antaa sali paneelin talossa omaperäinen voidaan saavuttaa yhdistämällä kaksi erilaista lattiapäällysteen

 • Vaihtaminen tai korjaaminen sähköjohdot;
 • Laitteet uudet upotettu valaistus teknikon
 • Sulkemista putket;
 • Korvaaminen lattiapinnoitteet nykyaikaisempaan ja energiaa kuluttavia;
 • Korvaa sisäovet uuden muotoilun ja lämpöä säästöt;
 • Korvaaminen ovet uusille, kestävämpiä ja eristetty;
 • Täydellinen korvaaminen viimeistely seinien materiaalin;
 • Laitteet käytävällä sisustus elementtejä (kaaria, seinät, markkinaraon).

Tämäntyyppinen korjauksen laadullisesti muuttaa ulkonäköä käytävän, tekee siitä modernia ja mukava, mutta jälleen kerran, ei alustaa elinkeinoja ja tilaa vuokralaisille.

Suunnittelu kapea käytävä paneeliin talossa: kunnostaminen

Ne, jotka ovat enemmän rohkeita ja kovasti erilaisia ​​kokeiluja, voi turvautua Kolmas korjaus paneelin asunto - kunnostaminen. Sen ydin on se, että kaksi huonetta tehdään joko yksi, ja se on jaettu vyöhykkeisiin, tai kahteen, jota rakennettiin vuosina kipsilevyä. Tämä osio voi olla suljettu ja avoin. Ja myös, osio voidaan yhdistää - suljettu ylä- ja eri muotoisia aukkoja. Nämä aukot voivat olla sekä toiminnallisia (käytetään hyllyt kohteita) tai yksinkertaisesti koriste-elementtejä.

Suunnittelu kapea käytävä litteä prosessin luova ja mielenkiintoinen. Esimerkiksi kahden makuuhuoneen asunto voidaan muuntaa studio, mutta viisi tai enemmän hyötyä alueilla. Ja yksiö voi rakentaa tyylikäs, kaunis väliseinän jakaen tilaa kahteen ala on 10 m2, ja se voi olla kolme aluetta 7 m2.

Parantamaan esteettisiä ominaisuuksia halli on mahdollista erilaisin koriste-elementtejä, maalauksia, maljakoita, kukka

Lisäksi rekonstruktio seinät voi tehdä enemmän, ja sisäänrakennettu syvennyksiin, jotka ovat kunkin käytävän. Tällaiset itse, ruokakomero kuin me kutsutaan niitä ennen. Tulet hämmästymään, kuinka paljon tilaa on vapaa, kun purkaa vanha, jossa käyrät ruokakomero oven. Sen tilalle, voit laittaa pieni kaappi. Tämä ajatus sopii täydellisesti sisustukseesi ja tuo paljon hyötyä tulevaisuudessa. Varsinkin kun komerot vieläkin suositumpi 2018 kuin aikaisempina vuosina.

Piirteitä korjauksessa käytetään uudelleen suunnittelun menetelmä:

 • Ennen kuin puhdistat seinään, varmista kuulla arkkitehti. Seinään, että haluat poistaa voi olla kantava rakenne;
 • Muista, että poistamalla välinen seinä kaksi huonetta, täytyy tehdä korjauksia molemmissa huoneissa;
 • Pystytetään osio aloittaa, huolehtia johdotus. Kipsilevystä usein varustettu sisäänrakennetulla valaistus. Aloita niin et aloittaa kaiken uudelleen.
 • Muista, että kun kunnostaminen alueilla tarvitaan luultavasti täysin korvata huonekalut kunnostettua huonetta.

Sekä äskettäin pystytetty seinät huoneiden välillä, voit käyttää kaari. Vaihtoehdot kaaria on niin paljon. He tekevät suunnittelua erityistä charmia ja tyylikäs ulkonäkö. Täydennetty upea valaistus kaaria muuttunut elegantti sisustus asunnossa.

Korjaukset eteinen paneeli asuntoa (video)

Kumpi aloitit korjausta, ota asiantuntijan kanssa aluksi, harkitsemaan mahdollisuutta, ja mahdollisuudet kodin malleja. Ole varovainen valitessaan taktiikka kunnostaminen on seinät, joka on joka tapauksessa ei saa poistaa. Ja on tilaa, toiminnalliset vastuualueet, jotka vaativat suljetun seinän sen ja naapurimaiden huonetta.

sali muotoilu asunnon Elementtitalo: sisätila kuva

Paneelissa talo eteinen on yleensä pieni, suorakaiteen muotoinen. Tämä on merkittävä ongelma, koska lähellä huoneeseen. Siksi meidän on harkittava huolellisesti suunnittelussa eteisessä asunnon elementtitalo, projekti kuvia auttaa sinua valitsemaan oikea suunnitelma. Tarvittavaa tilaa laajentua, ainakin silmämääräisesti.

Sisustus eteinen paneelissa talossa

Huone on pieni tila, niin, että valo on hajallaan, ja valaisemaan huoneen tasaisesti. Voit käyttää valonheittimet tai valaisimia kehä. Pieni kanavan 3 neliömetriä riittää osoittamaan pieni kattokruunu sopiva muotoilu.

Sinun ei tarvitse keksiä uusia malleja tähän huoneeseen. Ainoa asia, joka on mahdollista korostaa maun omistajat asunnon, se on väripaletti. On parasta valita pehmeitä värejä, sopivat täydellisesti beige, valkoinen, ja muut pastellivärit. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kattoon, itse asiassa se auttaa lisäämään tilaa.

Se sopii valkoinen ja lisää budjetti suoritusmuodossa värjää pinnan.

Mitä tulee seinät on useita tekniikoita, joiden avulla laajentaa tilaa:

 • Kevyet materiaalit;
 • järjestely suuri määrä peilit;
 • vyöhykealuetta.

Jotkut suunnittelijat koristella sali kiviseinä, freskoja. Kaikki riippuu ulkoasu huoneen. Hyvin usein käytävällä paneeliin rakennuksessa on pitkänomainen muoto. Joten sinun täytyy tehdä suunnittelun kapealla käytävällä.

Viimeistely materiaalit sali

Ennen tapetointi on tarpeen asianmukaisesti valmistella seinät, tämä on standardi pinnoite ja aluketta. Sitten voit aloittaa vahvistamisesta rainoja. On tärkeää muistaa, että kuitukankaiden tapetti ei tarvitse ostaa, ne ovat hyvin herkkiä ja herkkä kosteudelle. Lisäksi lopulta näkyviä saumoja tapetit, ja korjaus on tehtävä uudelleen.

Tällaisille huoneet sopivat vinyyli tapetti, se on parasta valita tavallinen. Materiaalien laatu on hyvä, ne ovat tiheitä, näkymättömiä saumoja. Ei ole tarpeen valita taustakuvaksi käytävällä on suuri luku pienellä kapealla käytävällä.

Mielenkiintoinen suoritusmuoto ovat bambu taustakuva käytävällä. Niillä on kangas pohja. Tällaisten rainojen valmistamiseksi käsittää useita säleitä, on yhdistetty. Bambusta tuotteita voidaan käyttää pääpaino huoneen tai raivata markkinarako.

On kysymys valinnan lattia pitäisi lähestyä perusteellisesti. Loppujen lopuksi tämä on saastunein huoneen asunnossa. Hänen mennä likaisia ​​kenkiä, ja sää ulkona ei ole aina turvallista. Laminaatti hyvin nopeasti pilalle pilaantuminen, laatta ei myöskään ole sopiva, koska se on liukas ja ulkokäyttöön laatta ei ole vaihtoehto.

Marmolinolium - tämä on järkevin tapa. Tämä kestävä pinta, joka ei vaadi erityisiä ehtoja. Valita ehdottomasti mitään väriä, ja sitä harmonisesti sovi sisustukseen.

Huonekalut käytävällä asunnossa

Lisää tarvittava tila voidaan upottaa seinään komerot eteisessä, ne ovat tilavia. Siten huone on aina ilmainen, se on kätevä riisua ja vaihtaa kengät.

Se on niin, että vaikka nämä toimet ovat riittämättömiä, päätös tässä tilanteessa on sama, voit poistaa osittain osion. Helpottavat laittaa muutama sarakkeet ja kaunis kaari.

Jos asunnon omistajat ovat valmiita kokeilemaan, asunto voidaan tehdä todellinen studiossa. Useimmat seinät on poistettava, huoneisto on olennainen tila. On tärkeää ymmärtää, että jos asuu asunnossa yli 2 henkilöä, niin tämä toiminto ei toimi, koska yksityisen tilan pitäisi olla kaikille.

Nykypäivän valmistajat tarjoavat laajan valikoiman käytännölliset kalusteet. Esimerkiksi kapea kaapit kenkiä täydentävät hyvin tilaa viemättä paljon tilaa. Ne ovat käytännöllisiä ja mukava käyttää.

Ihanteellinen vaihtoehto on mukautettuja malleja. Niissä otetaan huomioon mitat huoneen. Kuvassa sali muotoilu asunnon elementtitalo sulautuu täydellisesti valittujen huonekaluja. Pienetkin lisävarusteet on suunniteltu. Siten houkutteleva lisäksi on mukava ottomaanien, joka sijaitsee nurkassa käytävällä.

sali muotoilun elementtitalo

Ensivaikutelma on vieraita kotona on tarkastellut käytävällä. Sitä voidaan kutsua eräänlainen käyntikortti. kehittämällä sali muotoilu tehdasvalmisteiset talo, suunnittelija joutuu liittyvien ongelmien pienuuden tiloissa.

Lisäksi yleisin käytävillä niin talojen - suorakulmio, joka todennäköisesti ei liity nimellä "Hall", ja nimeltään "putken".

Päätehtävänä suunnittelija on tässä tapauksessa kääntää nämä haitat huomioon etuja, ja jos tämä ei ole mahdollista, yritä piilottaa ne.

Valokuva sali muotoilun elementtitalo

Kuten me kaikki tiedämme, tummat värit visuaalisesti vähentää asetuksia tahansa huoneeseen. Siksi, jotta sulkea sisäänkäynti näytti hieman tilavampi, se on parempi käyttää vaaleita materiaaleja.

sali muotoilun elementtitalo, valokuva voi katsella alla. Asiantuntijat ehdottavat käyttäen värillistä kipsi, korkki lattia, maali ja tapetti valon väri.

Making korjaukset eteinen paneeliin talossa voidaan tehdä myös kohti huoneen seinät puupanelointi. Se näyttää enemmän muodissa ja yksinoikeudella.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 61 = 68