Korjaus metalli ovet

Korjaus sisäänkäynti metalliovia käsillään

Tietenkin, metalli ovi on paljon turvallisempaa puurakenteiden. Vain kaikki samat on mahdollista, että sama tai uudempi täytyy tehdä korjauksia teräsovet, metallia. Ja tässä tapauksessa on toivottavaa nähdä asiantuntija, mutta vähän vahinkoa voidaan poistaa omin käsin.

Yleisin ongelma, joka saattaa ilmetä useimmat ihmiset - rikkoa lukon. Jos löydät samanlainen lukituslaitetta tarvitaan halkaisijaltaan, se korvaa koko mekanismi on riittävä. Yksinkertaisilla lukot, kaikki on paljon helpompaa, mutta jos näyttää hyvää lukko, esimerkiksi pystysuoralla pultilla, tässä tapauksessa on tarpeen nähdä asiantuntija.

Hyvin havaittavissa vika, joten se ei jää ilman huomiota omistajien asunnon tai talon. On useita syitä tähän ongelmaan, joista osa voidaan poistaa omasta. Vain kustannukset suoraan arvioida omia valmiuksia ja tarvittaessa on toivottavaa kutsua ammattilainen.

- Rikkoutuminen tai irtoaminen silmukoita. Tämä tapahtuu melko usein, ja usein poistaa ilman apua. Saranat ovat irti tai rikki, että tällaisia ​​ongelmia voidaan poistaa helposti käsin. Ostaa näitä kohteita voi olla missä tahansa erikoisliikkeen.

- Suuri paino oven. Jos ovi on hyvin raskas, korjaamiseen sisäänkäynnin metalliovia tekee tietyin väliajoin on välttämätöntä. Silmukoita heikentää, ei säilyttäen painoa. Ainoa ratkaisu voi olla vain kärsivällinen vaihto saranat.

- Kutistuminen talon. Kaikkein epämiellyttävä tilanne, joka voi tapahtua, koska tulos on tällainen ongelma useimmissa tapauksissa on täydellinen korvaaminen oven ja oviaukon. Useimmiten tämä tapahtuu kodeissa ja monoliittinen-tyyppinen lohko. Vähemmän ongelmallinen ratkaisu ongelmaan on omistajat omakotitaloalueella. On tapauksia, joissa korjaus ovet auttaa erityisiä kiila asetetaan pohjan ovenkarmiin.

Huono laatu maali, naarmuja, pieniä vikoja ovissa voi olla syitä ruostua tietyissä paikoissa. Alaosa ovi on paikka, jossa tämä ongelma voidaan helposti muodostaa. Ainoa tapa poistaa - johtavat tiettyihin toimintoihin, kuten maalaus. Tässä tapauksessa, jotta säästää rahaa, on tarpeen tehdä korjauksia ovelle omin käsin.

Tarvittavat työvälineet työtä:

- Keskikokoisen hankausriepua.

- harjalla.

- Rappaus metalli.

- Primer ja maali tölkit.

Vaiheet ratkaista ongelma:

- Valmistautuminen oven suorittamaan korjaukset sisäänkäynti metalliovia. Ensimmäinen vaihe on purkaa liittimet ja tiivisteet. On myös syytä suojata sisävuori. Tässä tapauksessa avustaja on yksinkertainen elokuva.

- Poistamalla tarpeettomat (pilata maali) ja ruostetta. Ensimmäinen, sinun täytyy työskennellä karkeaa hiekkapaperia ja sitten soveltaa pieni kustannus isojen naarmuja. On myös sanottava, että on olemassa ovi taonta ja simuloitu paneelit. Tulee avustajan poraa erityisellä suutin.

- Rasvanpoisto ongelmallinen pinta. Älä aloita seuraavaa työvaiheeseen, jos ei kuivaa liuotinta.

- Työskentely kitti. Rikottuaan edellä mainitut vaiheet, olet valmis spray kitti ongelmaan metallin oven. On toivottavaa soveltaa ainakin kaksi kerrosta, mutta on syytä odottaa ehdi kuivua kerrosten väliinsä. Vasta sitten voit alkaa tasoittaa materiaalin.

- Aerosoli pohjamaalilla. Tämä aine on välttämätöntä prime koko pinta oven.

- Maalausta. Kun kuiva edellinen kerros, eli aerosoli voidaan soveltaa ensimmäisen kerroksen maalia. maali tippuu ei haluta, niin ovi on suotavaa laittaa lattialle tai muita vaakasuora pinta. Kun korjattu sisäänkäynti metalliovia, jottei pelleillä lattiat ja esineitä, kuten on mahdollista asettaa kaikille pahvia tai muuta lisäaineita.

- Toinen kerros maalia. Tämä vaihe suoritetaan vain, jos oli täydellisen kuivumisen ensimmäisen kerroksen maalia. Myös, ennen kuin tämä voidaan hioa muodostaa juovia.

Kun ovi saatetaan halutun ulkonäön, se voidaan laittaa silmukka.

Valitettavasti monet ovet, metallia rakenteet, ei ole hyvä äänieristys. Tietenkin tämä tilanne johtaa siihen, että päivällä ja yöllä kaikki asukkaat asunnon tai talon estää asiaankuulumattomia ääniä lähtöisin kadulla tai sisäänkäynnin. Ainoa ratkaisu - korjaus sisäänkäynti metalli ovet kasvuun kerroksen ääntä eristäviä materiaaleja.

Tuota itsenäinen työskentely tai aiheuttaa asiantuntija? Voisi sanoa, että se on kaksiteräinen miekka. Jos asiakkaalla on riittävästi kokemusta suorittaessaan korjaustyöt eri vaikeustasoa, voit tehdä ne itse. Mutta silti olla tietoisia monimutkaisuus. Jos sinulla ei ole kokemusta, se on parasta kuulla asiantunteva henkilö (se saattaa vain olla apua muodossa vinkkejä, ja voi olla mielekäs työ).

Puhutaan korjaus metalliovia, on välttämätöntä puuttua korjaamiseen sisäovet. Se on useimmiten puinen osa asunnon tai talon, koska ovet avataan monta kertaa panos. Näiden seikkojen perusteella, onnistumisen todennäköisyys suurempi.

- Naarmuja, kuorinta maali, ja niin edelleen. N.

- Rikki lukkokahvalla.

- Siirtymä oven ja oven karmin.

- Narisevia saranat heikkeneminen.

Pohjimmiltaan nämä ongelmat eivät vaadi ylimääräisiä tietoja ja taitoja, jotta voit tehdä tarvittavat työt ilman apua asiantuntija. Tämä säästää aikaa ja rahaa.

Jos haluat korjata ovet ja ulkoa, aina riippuen ongelman ja monimutkaisuutta, voit valita itsenäinen työskentely ja apua ammattilainen. Joten älä heti soittaa korjaamo, koska voit ensin arvioida omia vahvuuksiaan ja kykyjä.

Syitä rikkoutumisen ja korjausvaihtoehtoja metalliovia

Jokainen haluaa suojella kotiin, ja niin useimmat ihmiset nykyään ovat ovet metallia. Tietenkin ne ovat paljon turvallisempia kuin puuta, mutta pitää omaa korjaus metalli ovi on paljon vaikeampaa. Ensinnäkin, niiden suunnittelu on monimutkaisempi, ja toiseksi, tässä tapauksessa tarvitaan jonkin verran kokemusta. Mutta kuitenkin, alkeis korjaukset voit tehdä ja itsensä.

Ennen kuin teet korjaus tulo metalliovia, on välttämätöntä ymmärtää vian aiheuttaja. Useat niistä:

 1. Tuote on jo kauan sitten, joista jotkut yksityiskohdat on pilalla.
 2. Jos ovi ei usko korkealaatuista vaihtoehto on valittu, mikä voisi johtua halu säästää rahaa.
 3. Asennuksen aikana rikottiin oikea asennus tekniikkaa. Tämä pätee erityisesti silloin, kun liitos suoritetaan itsenäisesti.
 4. Talon yritti päästä ilman avainta. Ei voi olla ja hänen menetys, ja yrittää rikkoa asunnon.
 5. Jostain syystä hän on rikki oven lukko.
 6. Väsynyt tilanteen ja omistaja päätti "päivittää" suunnittelu julkisivun.

Heti kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että tutkinto korjauksista riippuu halutusta työkalu. Eli jos haluat käyttää vain vasaralla tai ruuvimeisselillä, on yksi asia, mutta jos tarvitset hitsauskone, se on aivan eri asia. Ja että jälkimmäisessä tapauksessa tehdä kaiken omin käsin ei toimi, koska tarve ammattiapua. Ei riskin arvoista, muuten voit vain pahentaa asioita.

Haluan myös todeta, että jotkut vian korjaus voidaan saada enemmän kuin vain ostaa uusi ovi.

Mitä pitäisi tehdä, jos oven lukko on rikki?

Ensisijaista ovi epäonnistumisia - viallinen lukitus. Riippuen vika, voi olla tarpeen vaihtaa koko avaimenreikä suunnitteluun. Mutta sitten kun se on välttämätöntä olla valmis, mitä tulee tehdä uudelleen koko alapintaan leikata.

Muissa tapauksissa voit yrittää suorittaa seuraavat vaiheet:

 • Jos ovi on sylinteri-tyyppinen lukko, kannattaa aluksi työskennellä sen toukka, eli vaihda se. Purkamaan tällaisen lukon, sinun täytyy vapauttaa ruuvikiinnitystä, joka sijaitsee lopputuotteeseen.
 • Kun ovi on lukkotyypissä kassakaappien tai järjestelmän pulteilla, ilman läsnäoloa relevanttia kokemusta on parempi olla koskematta ovea, ja aiheuttaa mestarit. Tällainen monimutkainen järjestelmä lukitsee edellyttää asianmukaista purkamista laitteen, samoin kuin sen oikea purkamista.

Itsenäinen korjaus lukot metalli-ovet edellyttää oikean valinnan lukon vastine, eli että se on saman järjestelmän ja mitat kuin "natiivi".

Sellainen vika ilman huomiota koskaan lähtenyt. Ensimmäinen, ovi ei sulkeudu tiiviisti ja tasaisesti. Toiseksi aikana tuotteen toimintaa alareunojen jatkuvasti kiinni kynnys. Kolmanneksi laatu äänieristyksen ja lämmöneristys pienenee merkittävästi - esikatselu kuulla muita ääniä ja luonnosta. Kaikki nämä virheiden vuoksi vääntymisen rakennetta.

Ennen kuin teet intervention, meidän tulisi muistaa, mitä mallia oven, kun se perustuu monikerroksinen teräksen paino tämä tuote on erittäin suuri ja silmukat lopulta tulee vaikea "pidä" koko massa oikeaan asentoon. Tilanteen korjaamiseksi on tarpeen yrittää purkaa vanhat kohteet, ja niiden tilalle luodaan uusia kollegansa. Mutta kuten käytäntö osoittaa, ovi alkaa taivuttaa takaisin muutaman vuoden.

Saranat "löysä" takia mekaanista kulumista. Ne on helppo vaihtaa, jos kun ne on asennettu ei käytä hitsausta. Eli ne ovat vain ruuvattu. Tärkeintä valita oikea korvaavan kaikki reiät (ruutua ja kartalla) on täsmälleen sama keskenään. Tällaisten korjaukset metalliovia, voit sen sijaan muuttaa silmukan, vain levittää aluslevy saranatapin, se, joka sijaitsee päälle. Kunnolla suunnitella edelleen palvelemaan alussa kaikki metalliosat on voideltu. Tätä sovitusta varten rasva tai öljy on tavallinen auto.

Kohdistusvirhe voi johtua muusta syystä - kutistuminen talon. Tällainen prosessi on melko usein havaitaan kodeissa ja modulaarinen monoliittinen rakenne. Täällä ongelmaa ei esiinny silmukat ja karmi, joka johti hänet sivuun. Jos sellainen vika muuttuu koko rakenne kokonaisuudessaan: ja oven karmin ja kangas itse. Kuten omakotitaloissa, niin tämä vika on helppo poistaa ajamalla kiilaa pohjapaneelin.

Metallin pinta on peitetty ruosteinen patina

Laadukas metallinen ovi aina kata erityisiä rahastoja, koska rauta on taipumus ruostua ruostua. Siksi erikoislaitteet suunniteltu suojaamaan pintaa tällaisilla menetelmillä. Lisäksi metalli voidaan edelleen avata ja maali, mutta valitettavasti ajan mittaan se alkaa halkeilla ja slazit. Ja sitten "open" alueet voidaan nähdä ruostetta ja laho, havaittavissa erityisesti alaosassa, joka on lähellä pintaa sukupuoleen.

Mutta tämä ei tarkoita, että ovi on maalattu ja kaikki. Ei tarvitse viettää koko joukko "tehohoitoon" toimintaa. tällaisessa korjausopasta on seuraava:

 1. Ensimmäinen, sinun täytyy valmistautua Toolkit: smirgelikankaalla keskikokoisen hioma, harjalla työstämiseen metallia, liuotinta, lastan, shpaklyuyuschuyu seosta metallituotteet, alukeseoksen ruiskumaalauksessa.
 2. Kun laite on valmis, voit alkaa työskennellä. Ensin poistanut kaikki ovi laitteisto. Sisäpuolella, jottei pilata ihoa, veti elokuva, joka suojaa sitä.

Sen jälkeen, kun työ takaovi on ripustettu saranat. Jos ovi ei vieläkään poistettu, ja työ tehtiin pystyasennossa, ei ole tarpeetonta todeta, että tässä tapauksessa, seinät ja lattia on parempi suojella. Eli ne sulkevat elokuva, sanomalehtien tai pahvista maalata ei jätetä niitä jälkensä.

ihon korjaus on tehty, kun ulkonäkö metallin oven menettänyt mallikas. Mutta tässä tapauksessa, vika eliminoituu hyvin helposti, vanha tuote saa uuden elämän.

Usein vanha vuori muutetaan samaa materiaalia, joka oli alun perin. Mutta sillä ei ole väliä, voit ajatella ja jotain omaa. Vaihtoehdot viimeistelyyn metalliovi ovat:

Monet materiaalit voivat antaa terän lisälämpöeristeenä.

Sen lisäksi, että lukko oveen, on olemassa muita elementtejä - kahvat, ovisilmä, silmukoita voi olla erityisiä ikkunat, ketjut, jne. Jokaisella kohteella voi olla sen monimutkaisuutta rikkoutuminen.

Jos esimerkiksi haluat pitää kahvat korjaukset, niin siellä pitäisi selvittää vika: ei täysin vetäytyy tai kulkee "kieli", hän yleensä ei liiku, on vaikea painaa kahvaa jne Joka tapauksessa ne tulisi poistaa. Asiantuntijat huomauttavat, että korjaamisen sijasta tällaisen järjestelmän, on parempi päivittää koko. Haluan myös huomauttaa, että puolessa tapauksista, linnan ja kahvat on yksi mekanismi, mutta se on toinen vaihto.

Mikäli Häiriön silmä on purkaa koko oven rakennetta. Tässä tapauksessa on parempi ajatella ostaa uutta tuotetta.

Mitä korjaukset kun yrittää murtaa oven, sitten on ammattilaisia ​​huomata pisteeseen, että se on parempi etsiä ammattiapua. Miksi? Vain isäntä voi nähdä "heikko" sivuston ulkoasu ja neuvoo, miten niiden poistamiseksi.

On huomattava, että tältä osin riippumaton korjaus tapahtuu parhaiten silloin, kun on luottamus kykyjään tai sijaan yksittäinen vika voi olla kaksi tai jopa kolme. Mikä tahansa laatu ovi on melko monimutkainen rakenne, joka ei voi olla rakastaja on mahdollista. Tietenkin korjaus metalliovia Kiinan viettää paljon helpompaa kuin käsitellä laadukkaampia tuottajia. Mutta täällä se kaikki riippuu koosta oven omistajan kukkaro. Vaikka oikeudenmukaisuus on syytä huomata, että joukossa kiinalaiset tuotteet täyttävät laatua ovia.

Korjaus tulo metalli-ovet

Input rauta ovet - yleisin tapa suojella tiloihin kaikenlaisen, varastosta asuntoon. He ovat pitkään korvasi vanhan Neuvostoliiton puinen maalauksia ja täytettävä tietyt pakolliset perustein: turvallisuus, luotettavuus, kestävyys ja muut. Ajan seurauksena usein käytön ja ulkoisten (sään) ilmiöitä oven ja osat eivät voi toimia kunnolla ja toimittaa omistajille haittaa. Siksi on tärkeää tietää, mitkä ongelmat voidaan ratkaista yksin.

Tärkeimmät puutteet ovet

Useimmiten ongelmia tulee tapahtumaan kyseisiin osiin ovimalleihin (laskevassa järjestyksessä):

 • lukot;
 • tarvikkeet;
 • Oven kehys;
 • Vaurioita kangas;
 • Koriste-elementtejä (karmi).

Ei ole väliä kuinka huolellisesti kuitenkin käyttää niitä, ennemmin tai myöhemmin, jos ei mies, että luonto voi tulla syy esiintymisen eri vikoja.

Aurinko pilaa pinnoite haalistua maali, kylmä ja kosteus vaikuttaa kielteisesti adheesio metalliin. Lisäksi toiminnassa ja ilmakehän ilmiöitä, on toinenkin syy - huolimattomuuden asennuksen aikana oven lohkon asunnossa, talo, varasto. Jos omistat pysty tunnistamaan ja neutraloida vahinko - voidaan muuntaa yrityksen-asentaja, no, jos on varmistettu.

Useita merkintöjen loimi:

 • Heikosti suljettua;
 • Se tarttuu kynnyksen oviaukon
 • Oli loukkaukset eristys;
 • Kuulen ylimääräisiä häiriöitä kadulta.

Jos on yksi ominaisuuksista tarpeen suorittaa korjauksia metallista ovet. Syyt epäonnistumiseen:

 • Vakavuus - saranamekanismi tarpeeksi tehokas ja kulumista. Osat tulisi vaihtaa tehokkaammat niistä. Mutta jos asennus ovilevyn hitsaamalla, silmukkaa ei voi korvata. Hiljentää on toinen pikku temppu - päälle silmukan laittaa pähkinä tai pesukone, muista voitele osat moottoriöljyä.
 • kutistuminen rakenteen - ongelma koskee omakotitaloissa (tiili, lohko, shlakoblochnogo rakennukset). Laatikko siirtyy tilanteen korjaamiseksi, voit liittää, että alla on ovella.

Eliminointi ruoste rauta ovet

Ennen asennusta ovilevy aina peitetty erityisellä työkalulla, ja sitten soveltaa maalilla. Mutta vuodet vierivät, maali halkeamia ja kuoria.

Ensimmäisiä merkkejä korroosio havaitaan tavallisesti alareunassa oviaukon.

Elvyttää oven ja antaa sille "tuore" ilme, on välttämätöntä toteuttaa joukko toimia. Korjaus sisäänkäynnin ovet alkavat valmistella tarvittavat työkalut:

 • Hiekkapaperi (keskellä ja pieni);
 • Harjat teosten metallipinnalle;
 • Liuotin;
 • Kumilastalla;
 • kitti;
 • pohjamaali;
 • maali;
 • Käsineet.

Kun kaikki on valmista, voit aloittaa korjauksen teräsovet:

 • Saastumisen estämiseksi iho on tarpeen luoda kangas (kalvo);
 • Purkaa liittimet;
 • Kaavittaessa vanha maali;
 • Hionta rakenne (ensimmäinen suuri nazhdachkoy sitten matala);
 • Voitele ovi liuotin (rasva);
 • Kuivauksen jälkeen kitti halutut alueet ja anna kuivua;
 • Toisessa vaiheessa kiillotus;
 • pohjamaali;
 • Oikea väri ovien tuotetaan vaaka-asentoon, niin että ei ollut vuotanut. Epäonnistunut kohdat hiomista. Asenna oviaukosta.
 • Asenna lisävarusteita.

Useimmiten vanhat ovet narina takia vuotta altistumisen lämpötilanvaihtelut. Korjaus vanha puinen ovi paneelit eivät voi tuottaa, rajoittaa käsittely grafiittijauhetta (sopii myös kynä paperi).

Kun narina uuden muotoilun korjaus pitäisi aloittaa diagnoosi oviaukosta.

Etsi oikea paikka, jossa poistuma on näkyvissä. Tämä on seurausta siirtymä, niin ovi on heti säätää. Tarvitsemme näitä työkaluja:

 • Key (kuusikulmio);
 • Key (pää);
 • Ruuvimeisseli tasainen;
 • ruuvimeisseli;
 • Voiteluöljyn.

Vaihtoehdot korjaustyöt:

 • Tarkista kaapeli: löysää painamalla ovilehden hitaasti vedä silmukka. On syytä ravistella silmukka takaisin paikalleen. Lähellä - avaamaan oven muutaman kerran.
 • Saranat ja ruuvit "walk" heikon kiinnityksen - pyörähtää pultit liimalla ja tulitikut tehdä tulppa ja kiinnitä ruuvi.
 • Koska kosteuden silmukat voivat muodostaa ruoste - ne on voidella öljyä (moottori, auringonkukka).

Tällaisten ongelmien välttämiseksi tulevaisuudessa, on tarpeen voidella saranat oviaukkoon parafiinia.

Lue lisää korjaus raudan ovet video:

Puhaltaa metalliovia

Ongelmansa omistajat huuhtelua vanhan ja uuden raudan oven malleja (asennettaessa näkymätön ongelma kesällä, talvella luonnoksia tehdä työnsä, varsinkin tasainen). Onneksi on olemassa erityinen materiaali, joka poistaa ongelman. Se koostuu silikonista ja kumista. Arkki halkaisija on noin viisi metriä on liima-puoli, joka on tukevasti asennettu julkisivun ulkopuolella.

Panelointi ja kalusteet ja huono kuisti oven

iho korvata uudella, kun vanha pinnoite on kulunut, ei sovellu sen suunnittelu huone. Valtava valikoima materiaali:

 • Leatherette loppuun;
 • Laminaatti pinnoite;
 • MDF-levy tyyppi - esteettinen ja kestävä;
 • vinyyli;
 • Nahka ja keinonahka;
 • Elokuva.

Asentamalla komponentteja ovat:

Yleisin ongelma kynän. Korjata se on tarpeen poistaa, tarkista välilehti.

Jos uusi ovipaneelin sulkeutuu huonosti tai hankala painamalla ovenkahvan, niin todennäköisesti se ei ole virhe, vaan tulos, joka ei ole vielä täysin tottunut osat ja ne tarvitsevat hieman aikaa.

Jos se avautuu kovaa - ehkä ongelma tullessa kielen. Sitten laatikko asentaa kiskoon mekanismi tarkkuus lyömällä estää ovella. Tämä ongelma - paljon halpaa lukon malleja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 6