Korjaus pehmustetut huonekalut käsillään Video

Korjaus pehmustetut huonekalut omin käsin: Työkalut ja materiaalit

Ennemmin tai myöhemmin, mitään huonekaluja on päivitettävä. Luuletko, että se vaikeaa? Ei! Ja nyt me todistaa sen.

Useimmiten kalusteet on vaihdettava verhoilu, niin sen jälkeen välitöntä korjausta pienessä huoneessa, mene korjaukseen suosikki sohvalla tai tuolin harvinaisuus. Ja uskokaa minua, tämä voidaan tehdä käsin.

Materiaalit huonekalujen verhoilu

Kuten kaikki muutkin työtä, se alkaa myös tarvittavaa koulutusta, hankinta tarvittavat materiaalit, tutkimusvälineitä, sekä valmistella työpaikalla.

Työkalut tarvitset:

 • joukko Phillips ja tasainen ruuvitaltat poistaa vanha telineeseen - niittejä, ruuveja, pultteja;
 • useampaa avainta, jos huonekaluja kerätään pultit;
 • pihdit tai plier;
 • Nitoja vetää uusia verhoilu;
 • pieni vasara ja pieniä huonekaluja neilikka;
 • ompelukone, neula ja lanka vastaamaan materiaalia.

Vihje! Valitessaan verhoilu, kiinnitä huomiota sen tiheys ja laatu. Täytteestä riippuen, Huomaa kyky venyttää kangasta. Poimi sitten hänen tekstuuri, väri ja malli, joka vastaa sisustus asunnossa.

Vedä huonekalut itse, sinulla on mahdollisuus muuttaa sen suunnitteluun kokonaan. Sitten kaikki riippuu kerrosten lukumäärä ja verhoilun valitun täyteaineen - villa, vanu, täyte polyesteriä, vaahto, alas, jouhet, kookoskuidut, polymeerimateriaaleja.

Jolle tulostus on sisällä sohvan tai tuolin riippuu materiaalivalinta, joka on parhaiten sen obtyanut. Jos sijoitettu vaahto, täyte olisi keskimääräinen vetolujuus, höyheniä tai villaa - heikko. Ei viimeinen paikka lopullisessa päätöksessä kuuluu asunto viimeistely tyyppi.

Paras ja suosittu versio toteuttaa hyvin monenlaisia ​​- tekstiilitaidetta. Heillä on paras suorituskyky ja käytännöllisyys.

jacquard ja sametti ovat myös kysyntää. Jos pidät keinotekoisia materiaaleja Korjaus pehmustetut huonekalut, kuten nahkaa, muista kiinnittää huomiota sen laatuun. Hänen ei pitäisi olla terävä ja epämiellyttävä haju. Hinta valittu kudos muodostuu paitsi laadusta, suuri merkitys on merkki.

Niin et satuta, sinun täytyy purkaa huonekaluja, irrotettavat sivut, istuin (lager) ja takaisin.

Vihje! Jos haluat voittaa joukko verhoiltuja huonekaluja koostuu tuolit ja sohvat, kirjaudu pieni. Joten sinä nabete käsi ja ymmärtää käytännön niinhän.

Valitse työtila, puhdista se, joka voi estää sinua, ja alkaa purkaa sohvan tai tuolin. Irrota kiinnitykset - nastat tai henkselit.

Poimia ruuvimeisselillä ja vedä pihdeillä.

Irrota varovasti verhoilu. Älä heitä sitä, siitä tulee lukituskuviosi malleja uuden verhoilun.

Levitä vanha kangas uuden materiaalin sisältä ulos ja maalata räätälöi liitu tai kapea siivu saippua piiri. Muista jättää verovapaasti 2-3 cm.

Kiinnittää huomiota! Älä tingi tästä, se on parempi tehdä hieman enemmän korvausta kuin todeta, että työkappale on pienempi kuin sen pitäisi olla, ja koko asia on pilaantunut.

Leikkaa pala. Hänen neaten reunat koneen tai overlock niiden ehkäisemiseksi osassa.

Kun aihiot leikataan tullaan täyteainetta palautettu, voit siirtyä suoraan vyötärön huonekaluja.

Kurouma etu- ja huolellisesti alkaa liikkua taaksepäin. Näin voit piilottaa ylimääräinen aine ja sen taittuu.

Teach Yourself Huonekalukorjaamo

Obtyagivaya istuin sohvalla, aloita keskeltä ja siirrä sivuun. Ylijäämä karkki sisälle, ja jos paljon niitä, leikata. Kun liiallinen jännitys kudoksen aikana sen käyttöikä lyhenee.

Jos sitoutua verhoilu huonekalujen avulla ruuveilla, ruuvaa ne siten, että ne on sisällytetty kehykseen syvyyteen 2-2,5 cm.

Hyvä vaihtoehto ruuveja ja nauloja - sinkiläpistooli. Valitessaan työkalu, suosia luotettavien valmistajien ja mallien vankka jousisto.

Voimme vain tarjota sinulle informatiivinen video kalusteiden korjaus ja siirtyä seuraavaan kysymykseen, miten tehdä korjauksia huoneeseen yksin.

Toivomme Artikkeli on apua. Jotta voitaisiin tarkemmin ymmärtää teknologian ja käytännön asioista meidän sivusto tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan ja videon opetusta, jossa löydät hyödyllistä tietoa aiheesta.

Huonekalut ja kalusteet

Ajan verhoilu tulee huonoon kuntoon ja menettänyt vetovoimansa Kokeneet tai ei enää sovi uuteen sisustus. Tässä tapauksessa älä kiirehdi sen korvaamisesta kokonaan, koska eheyttävien maksaa paljon halvempaa.

Täyte käsillään: ensimmäinen esittely

Voit voittaa verhoillut huonekalut voit kutsua asiantuntijoita korjata kotona, ennen oppimista, mitä se maksaisi hinauksen sohvia, ota studioon tai yrittää tehdä tätä työtä yksin.

Yritämme kattaa artikkelissa miten supistumista sohvan käsillään, mitä vaikeuksia on kohdattava ja selittää missä tapauksissa yksin ei ole suositeltavaa tehdä työtä.

On syytä huomata, että teknologia vyötärö nahkasohvat, käyttävät ammattilaiset nykyään on hieman erilainen kuin verhoilu vaihtoehtoisten menetelmien omasta. Ja vaikka tästä huolimatta sinulla on kaikki mahdollisuudet saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia riippumaton vyötäröllä, varsinkin jos erityisiä taitoja ja kykyjä, joita voidaan saada, kun tavanomainen käytäntö, muuten työ tulee olemaan hyvin vaikeaa ja jopa mahdotonta. Esimerkiksi tapauksissa, joissa:

 1. itsensä purkamista huonekalut suunnittelun monimutkaisuus aiheuttaa vaikeuksia;
 2. monimutkainen geometrinen muoto yksittäisten osien sohva ei ole mahdollista korjata kuvion verhoilu;
 3. kalusteet käytetty yli 5-7 vuotta tekemättä mitään korjauksia. Hyvin mahdollisesti, palauttaminen ei tehdä juuri korvaamalla verhoilu, ja tarve korjata rungon ja muuta ajoneuvon, ja se on parempi antaa todellisia mestareita;
 4. on käsiteltävä kavennuksen sohva, hinta on kohtuuttoman, kuten antiikkia, mikä edellyttää erityistä lähestymistapaa vähärasvaisen;
 5. Aiotaanko että verhoilu materiaalia voidaan käyttää "slozhnyy9raquo; materiaalia, joka ei ole helppoa työtä, kuten hinauksen sohva nahalla tai keinonahka.

Muissa tapauksissa itse kuljetus- sohvat - vaikka aikaa vievää, mutta se on melko mahdollista tehtävä voidaan ratkaista useassa vaiheessa:

 1. purkaminen, poistaminen yksittäisistä elementeistä (tyynyt, tyynyt, ja sivuseinät);
 2. poistetaan kuluneet verhoilu;
 3. leikkaamiseen uusi verhoilu;
 4. mount yksittäiset osat verhoiltuja huonekaluja;
 5. kokoonpano suunnittelu.

Teknologia itsensä ahdistus sohvat

1. purkaminen, poistaminen yksittäisistä elementeistä (tyynyt, tyynyt, ja sivuseinät)

Aseellinen erikoistyökalua, voit siirtyä sohvan purkamista. Tehdä tämän äärimmäisen varovasti, vahingoittamatta asennus, irrota sivuseinät, poistaa yläpuolella elementtejä, poufs ja tyynyt, ja selkänojalla. Suunnitteluominaisuudet sohvat mahdollistavat työn tuottamiseksi nopeasti tekemättä paljon vaivaa, koska valmistajat tarjoavat usein suuren tuotteen hallittavuutta.

Kiinnikkeiden jälkeen talteen paremmin huolellisesti sijoitettu erityissäiliöön valmisteltu etukäteen - tämä takaa heidän turvallisuutensa aikaan korjaus.

Kanssa antistaplers tai ruuvitaltalla, uuta asennustuen säilyttää kuluneet verhoilu. On suositeltavaa toimia mahdollisimman huolellisesti, yrittäen olla vaurioita päällysteen eheyden että käytätte tulevaisuudessa kaavoja tehdä uusia verhoilu.

Ottaa poistettu roskia ja pölyä, kaikki luonnolliset ja ympäristöystävällisiä materiaaleja voidaan käyttää uudelleen, lukuun ottamatta menettävät ominaisuuksien vaahtoa, joka toimii täyteaineena. Mätä vaahto emme kadu ja heitä pois. Asiantuntijat sanovat, että tulostus muutos vain suosii sohva: kimmoisuutta kadota kokkareiden ja kolhuja.

Täyteaineen tulisi yleensä olla metalliverkko, metalli- tai nailon ja venyttämällä jousi, joka ajan mittaan on venytetty ja yhdistetty rungon sohva venyttää nailon. Löysi poistaa venytys markkaa ja tarkasta jousen poistaa mahdolliset viat ja puutteet. Sen jälkeen, joka pitää yhdessä uuden venyttää markkaa. Jos sohva sijaan jouset varustettu verkolla tai hihnat, läsnäollessa niiden vikojen tulee vaihtaa uusiin.

Jälkeen silmämääräinen tarkastus ruhon ja muiden puuosat sohva, varovasti kiristä kaikki ruuvit, Tiivistä ja vahvistaa niveliä.

3. leikkaaminen uusi verhoilu ja asentaa yksittäiset osat verhoiltuja huonekaluja

Lopuksi, olet valmis paljastamaan uusi verhoilu. Kaavojen tekemisen - tärkeä askel, laatu esitys, joka määrää suurelta osin seurausta kavennuksen huonekaluja. Te helpottaa suuresti hänen tehtävänsä, jos käyttää valmiita "vykroykoy9raquo; vanhasta materiaalista poistetaan sohva, lisäämällä muutamia senttimetrejä reunoilla päästöoikeuksien.

Ymmärtää prosessia leikkaus ja toteuttaa sitä oikein, niin kerromme lisää luomisesta kaavoja tyynyjä, jotka on varustettu monia malleja modernit huonekalut sarjoiksi.

Ensimmäisessä vaiheessa purkaa tyyny ja käyttäen mittanauha tai senttimetri toimenpiteen kaikki parametrit: pituus, leveys ja korkeus. Liitu merkinnät tehdä paremmin tasaiselle pinnalle, lisäämällä kummallakin puolella 5 cm taivuttaa materiaalia. Näin saatu luku on leikattu juuri laadittu linjat. Squaring valmis työkappale alaspäin, täsmälleen keskelle ja asettaa tyyny tiukasti taitettu kangas puolelta. Sitten niitata tai yo kiinnittämällä se puinen luuranko. Välinen etäisyys suluissa ei tulisi ylittää 4 cm.

Helpottaa varmistaa ensimmäisen materiaalin useissa paikoissa puolella, sitten kääntämällä tyyny lukko vastakohtia käsittelemättömän kankaan reunan takapinnalle. Muista, että kangas on kireällä tasaisesti ja tiukasti, muuten kuva saattaa vääristyä, ja materiaali nopeasti tulla rappeutumaan.

Samoin materiaali kiinnitetään tyynyn muihin käsittelemättömiin osiin. Tällainen yksinkertainen tekniikka soveltuu hyvin sohvan kaikkien osien verhoiluun.

On huomattava, että yleisimpiä virheitä uuden verhoilun valmistuksessa on materiaalin virheellinen laskenta. Matemaattiset epätarkkuudet ja puutteet voivat aiheuttaa puutteen ostettua kudosta. Tietenkin se voidaan ostaa, mutta mikään myyjä ei anna takuuta siitä, että seuraavassa erässä sen sävy on sama. Vältä tätä helposti - osta kangas varalla. Jäljellä olevaa materiaalia voidaan käyttää ulosteiden ahtauttamiseen tai ompelemaan koristeellisia tyynyjä.

Valinnan suhteen kankaan, on tarpeen määritellä toiminnalliset kuormaa päivitetyn sohvalla, jos sitä käytetään nukkumiseen, kankaan tulee olla luonnonkuituja että kehosi "dyshat9raquo, jos sohva istua, niin materiaali on oltava vahva ja kulutusta kestävästä synteettisestä materiaalista.

Loppuvaiheessa on parempi saada valokuvat, jotka on otettu huonekalujen purkamisen aikana - ne ovat erittäin hyödyllisiä kaikkien elementtien yhdistämisessä oikeaan järjestykseen.

Video näyttää selkeästi sohvan supistumisprosessin.

Kuvattu tekniikka, jolla itsekeristetaan sohva ensimmäisellä silmäyksellä, voi tuntua riittävältä, mutta jos sinulla ei ole erityisiä taitoja ja kokemuksia, ammatti on aikaa vievää ja monimutkaista. Tulos on kuitenkin vaivan arvoinen!

Materiaalien valinta sohvalle

Catching valinta verhoilu, yritä ohjata paitsi esteettisiä näkökohtia, mutta myös sen käytännöllisyys, välttäen karkea tai synteettiset kankaat, joka huolimatta sen houkuttelevuutta, voi lopulta johtaa pettymykseen.

Tietenkin väri, rakenne ja kuvio määräytyvät henkilökohtaisten mieltymysten ja ympäröivän sisätilanteen vaatimusten mukaan, mutta materiaaliin on tehtävä seuraavat vaatimukset:

 • Sohvan kireyden kudoksella ei pitäisi olla teräviä hajuja ja vuodatetta (kenties huonolaatuista, myrkyllistä väriainetta);
 • Kasa on kiinnitettävä tukevasti kankaan päälle;
 • Paksu fleecy-kangas (kuten matto) auttaa piilottamaan kokematonta venytystäsi. Kun valitset tällaisen materiaalin, sinun on otettava huomioon napun suuntaa leikkaamisen aikana. Vaikka kaikki elementit näyttäisivät samanlaiselta mallin tekemisen aikana, vasen käsinoja saattaa lopulta näyttää tummemmalta kuin oikea käsivarsi. Tämä johtuu siitä, että napajan vasemmalla puolella "näytti 9raquo; puolellasi ja oikealla - päinvastoin. Tietenkin tämä ero iskee rakkaiden ja vieraiden silmiin.
 • Pienennä kudoksen tuhlausta, kun leikkaaminen auttaa materiaalia pienellä abstraktilla kuvioinnilla, monofonisella ja ilman kasaamista. Tällä materiaalilla voit sijoittaa taloudellisesti kuvioita, koska niitä voidaan kääntää.
 • Maksimivirtaus esiintyy kudoksessa koristeltu suuri geometriset kuviot tai kuvio: leikattaessa jokaisen rivin tai solu on sijoitettava tiettyyn suuntaan. Lisäksi malli tulee vastata sekä paikkaa ja takana. Jos esimerkiksi olet ostanut kangas on leveä kaistale punainen ja sininen, punainen raita takana sohva pitäisi kestää ja istuimen, lukuun ottamatta siirtymä, joka näyttää ruma ja iskee silmää.
 • Käytä kudosten kumppaneita. Perinteisesti tällaisiin sarjoihin kuuluu värillinen kangas, esimerkiksi suuret kamomilat, mehukas-vihreällä taustalla ja samanlaiset homogeeniset. Luova lähestymistapa ja vähän taitoa luovat alkuperäisen verhoilun sohvalle: selkänoja ja istuimet verhoavat kirkkaasti värjätyissä materiaaleissa ja käsinojat, joissa on tumma mustavalkoinen kangas. Tällaiset käsinojat ovat käytännöllisempiä, koska ne eivät ole niin likainen. Lisäksi ne erottavat suotuisasti peruskankaan ja sohva saa selkeän ääriviivat erityisesti kulmasohvan kulmakäyttäytymiseen omilla käsillään.

 • Yleisin materiaali vyötärön taitettava kirja on kudos. Korkealaatuista, kallista tapetti anna huonekalut eleganssia ja aristokratian, joka valitettavasti ei voi sanoa halpa kudos ja chenillelankakankaat, että laatu on samanlainen kuin perinteisen lääketieteen sideharso. Tämä tarkoittaa sitä, että se on lyhytikäinen. Siksi, jos olet uusi kavennuksen sohvan käsillään, niin älä aloita tämä kudos - ikuisesti rohkaise metsästys jatkamaan asiaa edelleen.

Ostamalla valmiita huonekaluja on lähes mahdotonta arvioida syntheonen laatua verhoilun alla. Jos haluat ostaa sen sohvalle, niin muutamia vinkkejä auttavat varmasti tekemään arvokas valinta.

 • Väri. Sinteponan laatu on osoitettu sen värillä. Valkoinen väri osoittaa korkeaa laatua, mutta jos huomaat muiden sävyjen esiintymisen, tämä voi tarkoittaa sitä, että tuotantoprosessissa käytetään myrkyllisen vaikutuksen kierrätysprosessia.
 • Haju. Vahvan hajun ei pitäisi tulla synteponista.
 • Vahvuus. Hyvä sintepon on tarpeeksi vahva, ja sitä on vaikea murtaa kädet. Mutta jos materiaali irtoaa käsiesi tai kuorkeaa, sinun kannattaa kieltäytyä ostamasta sitä.
 • Syntheponin paksuuden, tiheyden ja rakenteen tulee olla yhtenäinen koko kankaalle.

Pehmustettujen huonekalujen valmistuksessa ja uudelleenrakentamisessa käytetään vaahtokumia ja lateksia. Heikkolaatuinen vaahtokumi menettää nopeasti alkuperäiset ominaisuutensa ja ominaisuutensa: lähitulevaisuudessa se kysyy, tarttuu kiinni ja tukkeutuu, muuttuu muovailun kaltaiseksi massaksi ja kalusteet eivät enää pehmeitä. Tutustu tarkemmin kauppa-alan halpoihin sohviin: huonekalut ovat uusia, kaksi tai kolme tusinaa potentiaalisia ostajia istuu alas, ja sohva jo vääntynyt, ja kangas sohottiin.

Halpa kilpailijan laatua vaahto voidaan erottaa huokoisella rakenteella: laadukkaan vaahtokumin, pienen kuplien ja huonolaatuisen tuotteen - suuret. Purista sormet tiukasti vaahtokumilla, ja hän tasoittaa hitaasti, kuten vastahakoisesti, toisin kuin laatu, joka "ampuu takaisin" 9aquo; hetkessä.

Tavallisesti vaahto tulee tehtaalta pakattuna, puristettuna tilavuudella 5-6 kertaa lomakkeessa. Pidä se tässä muodossa, asiantuntijat eivät suosittele: materiaali menettää merkittävästi laatua. Siksi ostoksen jälkeen suorista vaahtokumin kumit ja anna niiden valehdella.

Jos haluat sohva tai sängyn, jossa on jäykkä pohja, vaihda sitten vaahtokumin kumipäällyste, jonka paksuus on esimerkiksi 50 mm, "sandwich9raquo; kahdesta 20 mm: n ja 30 mm: n vaahtokummiarkista sekä niiden välistä huopaa. Tällöin huovan kovuus on suoraan verrannollinen sohvan kovuuteen.

Joten, jos olet edelleen täynnä optimismia palauttaa suosikki sohva itse, niin varmasti käytä neuvoja asiantuntijoiden supistuminen verhoiltu huonekalut.

 1. Usein seurausta kurouma sohvan kädet kuvassa erikoistuvien yritysten tässä - se on kuva, joka heijastaa luovuutta ja ammattimaisen työn kokenut käsityöläiset, käyttäen nykyaikaisia ​​välineitä ja kalliita materiaaleja työssään.
 2. Kun teet itsellesi huonekalujen ahtautumisen, vältä monimutkaisia ​​kuvioita ja "malleja" 9aquo; useista osista materiaalia. Tämä verhoilu tietenkin näyttää erittäin vaikuttavalta valokuvan, mutta se on melko vaikea toteuttaa tätä ajatusta.
 3. Kun aurinkoa ajetaan vanhan sohvan kiristämisestä kotiin, yritä ensin tehdä esimerkiksi jakkara. Joten voit tuntea kangasta etukäteen, löytää oikean työkalun ja päättää vyötäröllä.
 4. Vetämällä huonekalut itse - videoita tai valokuvia tarvitaan. Oikea sohvan supistumiskone omalla kädelläsi antaa sinulle paitsi korvata verhoilemateriaalin oikein, mutta tuottaa huonekalujen laadukkaan kokoonpanoon ja tuoda sen alkuperäiseen asentoonsa. Voit tehdä tämän sohvaryhmän purkamisen vaiheessa itse kameralla ja kiinnittää tarkasti kaikki kiinnitysmenetelmät ja kokoonpanon järjestys huonekalujen elementteihin. Saadut valokuvat auttavat sinua sohvan oikeassa kokoonpanossa.
 5. Huonekalujen laadullinen korjaaminen ja palauttaminen omiin käsiisi edellyttää perusosaamista ja erikoistyökalun saatavuutta. Tarvitset:
 • ruuvitaltta, jossa on litteä kärki vanhojen kiinnikkeiden kiinnittämiseksi;
 • Hex-näppäimet kalusteen kehyksen analysoimiseksi;
 • pihdit ja sivureunat;
 • Nitoja asennettavaksi uusiin verhouspinnoitteisiin;
 • Ompeluvälineet (sakset, merkinnät tai liidut merkintään);
 • ompelukone;
 • erityinen lanka Titan. Niille on ominaista lisääntynyt voima, joten niitä ei ole suositeltavaa repätä käsin.

6. Tyynyjen suunnitteluun sopivat painikkeet sopivat parhaiten vaatteiden korjaamiseen. Tarvitset vain verhoilukankaan.

7. Jos pehmustetut kalusteet on koristeltu haavoja ja haavoja, useita kertoja on tikattu tai kulmikkaasti muotoiltu, on parempi kääntyä erikoistuneelle yritykselle ja antaa ammattimaisille päälliköille supistus. Loppujen lopuksi pettymys lopputuloksen huonosta laadusta jatkuu paljon kauemmin kuin korkeat kustannukset.

itse tehty elokuva

rullan itsestään kiristelevää sohvaa, eikä sitä näytetä.

Vaikuttaa siltä, ​​että artikkelin kirjoittaja ei yritä kertoa huonekalujen itsenäisestä supistumisesta, vaan mainostaa voimakkaasti huonekalunsa restaurointia. Kuten sinä olet, nämä viisailtaiset miehet ovat ravistelleet.

© Rakennusportaali StrPort 2011-2016. Korjaus, rakentaminen, rakennusmateriaalit.

Tietojen kopiointi sivustolta on mahdollista vain toimituksellisen toimiston luvalla tai suoralla viittauksella lähteeseen. Oikeusperusta

Kuinka päivittää vanha verhoilu pehmustetuilla huonekaluilla omiin käsiisi

Viimeksi kuluneiden kymmenen vuoden aikana on tullut suosittu palauttaa vanhat pehmustetut huonekalut - sohvat, Neuvostoliiton kirja, paikkainen ruoka tuolit, lempituolistasi. Syyt, joiden asukkaat antamaan uuden elämän vanhoja asioita, käytännöllinen ja tunteellinen - sohva-jäänne tuotiin isoisoisä metsästysmuistoksi sodasta tai tuolin, joka on paljon isoäitini neulotut sukat perheen kolmessa sukupolvessa.

Mutta useammin olemme hämmästyneitä siitä, että vankka Neuvostoliiton huonekalu laadun ja eheyden kehyksessä on paljon parempi kuin uusi, joka sijaitsee alhaisilla ja keskisuurilla hintaluokissa. Tällaiset kalusteet on usein valmistettu raakapuusta, halpoista kevätlohkoista ja ylhäällä vetää halpa ja heikkolaatuinen kangas.

Oli hyvin erilaisia ​​restauroijien - on olemassa jopa käsityöläisiä, jotka voivat siten muuttaa ulkoasua vanhan sohvalla, että hän ei poikkea moderni kollegansa ulkoasua ja sisältöä. Mutta itse asiassa, pienellä liiketoimintaosaamiseen, halu ja kärsivällisyyttä Huonekalut omin käsin - yksinkertainen ja jopa luovaa toimintaa.

Menetelmät restaurointi ja verhoilu huonekalujen käsillään

Päivittää ulkoasua verhoiltuja huonekaluja kahdella tavalla: pesu ja vaihto. Molemmat vaihtoehdot ovat varsin aikaa vievää ja teknisesti hankalaa, mutta toteutettavissa! Kaikki ponnistelut maksaa pois kun sinulle viihtyvyyttä nähdä ja tuntea hedelmiä teidän työvoiman.

Mikä parasta, tämä versio sopii pienille huonekaluja: tuolit istuimet, jakkarat ja nojatuolit. Jos verhoilukangas on suosikki vanha sohva haluat ja hyvin säilynyt, on ainutlaatuinen kudottu kuvio, ja huomaa, että nykyajan vastine ei ole saatavilla hintaan, sitten kansi ja sohvat voidaan ajaa pesussa.

Pesuun suuri huonekalujen päälliset on parempi käyttää ammatillinen pesulapalvelut

 • Säästää rahaa - vain viettää aikaa pieniä kuluja, joihin luetaan pesuaineiden ja huonekalujen varusteet (suluissa vuorikankaan).
 • Elpyminen aito ulkoasua kalusteet.

Miinus yksi, mutta olennaista - on todennäköistä, että kannen pesussa, "istu" tai jopa raspolzotsya. Koska verhoilu kangas ei ole suunniteltu pesuun, sitä ei käsitellä kutistuminen, kuten vaatekaappi kankaita.

Täydellinen korvaaminen huonekalujen päälliset

Tämä polku on kaikkein pitkä ja monimutkainen, mutta totta. Vanha ja ränsistynyt sisustus heitetty armottomasti, ja sohva voi tehdä sinut onnelliseksi upouusi kangas raikkaat värit. Täydellinen korvaaminen huonekalujen päälliset on täysin mahdollista tehdä se itse kotona. Mutta varaudu syntymistä piilossa varjolla vuotavat ongelmat: säröillä runko palkit, rikki jouset, murtunut kuitulevyn tai viallinen lukkomekanismi.

Jos paljastaen kansi, sinä vastahakoisesti löytänyt sisäisiä vaurioita, älä masennu - yksinkertaisesti toiminnan korvaamiseen kehittyy monimutkaisempi, pääoma-vaihe vyötärön pehmustetut huonekalut.

Tämä on suhteellisen uusi käsite sisältää paitsi korvaaminen verhoilu, sekä: täysikokoinen korjaus, vaihto vaahto, lukot, jousielementeistä, kaikki mitä tarvitaan. Itse asiassa, vyötärön - perinpohjaisesti verhoiltuja huonekaluja, joiden tulokset saat uuden, tehty makusi osa sisustusta.

Uudistaminen mahdollistaa jopa pelastaa kaikkein "kuollut" huonekalut

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Toimiakseen vyötärölle pehmustetut huonekalut virtasi mukavasti, tasaisesti ja ilman ylimääräisiä hermoja, sinun täytyy valmistautua etukäteen tarvittavat välineet.

välineet dKäyttää purkaminen ja kokoaminen

 • Suuri litteä pää ruuvimeisseli ja pihdit - koukku kiinnike ja vedä vanha.
 • Phillips tai ruuvitaltalla kokoon raon pään ruuvit, lukon runkoon.
 • Avainjoukon mutterit ja pultit.

Lähes kaikki kehykset pehmustetut huonekalut ruuvattu niin, että ilman joukko avaimia ei voi tehdä

 • Ruletti - tee tarvittavat mittaukset korvaamalla ruumiinosia.
 • Nitoja - rakennuksen tai pneumaattinen. Toinen on suositeltavampi, koska ilman vaivalla, sijoitettiin syvälle puun runko pitkäkestoisia niittejä, jopa useita kerroksia kangasta.
 • Niittejä - 6 mm ja 10 mm paksuudesta riippuen ja tiheys on valittu verhoilu kangas.
 • Roskapussit (isompi ja tiheämpää).

Ommella uudet kannet tarvitset:

 • Uusi verhoilukankaassa - valinnan kaupoissa umopomrachitelen valita maun ja kustannuksia. Ei tule sekoittaa mittariin, sepustus ennen ostamista karkea yksityiskohtaisesti. Huomaa standardin rullan leveys - 145 cm: n (yhdessä reunus kankaan reunat) ja sijainti kuvioiden suhteen paalun ja kevyt aines.
 • Vuori kangas ajo takaistuimen selkänoja ja istuin pinnat. Tämä on valinnainen, mutta tukikerros suojaa huonekaluja joutumasta pöly ja taustamateriaali hinta ei ole korkea. Joten älä laiminlyödä tätä yksinkertainen toimenpide.
 • Terävät sakset, paras räätälöidä erikoinen leikkaus.

Kun leikkaus uudet kannet räätälöi sakset ovat yksinkertaisesti korvaamattomia

 • Värikyniä tai ohuita paloja saippuaa.
 • Kierre - vähintään №10, mutta parempi - erityinen vahvistettu kovaan kudokseen.
 • Metrinen linja.
 • Paperi-malleista, jos aiot muuttaa tuotteen ulkonäkö: muuttaa muotoaan bylets, selkänojien ja paikkaa.
 • Ompelukone.

Purkaminen vanhat huonekalut

Tämä on ensimmäinen ja likaisimmat vaiheen - joudut ruuvaa irti byltsa, lukot ja purkaa kehyksen. Poista kaikki vanhat niitit että täyte kiinnitetty kehykseen.

Poistamisen jälkeen verhoiluun ulkoasun voi avata melko ruma kuva

Huolehdi paikka Showdown - täytyy lietsoa "tomun aikojen" liottaa sohva tai tuoli. Ja olkaimet ovat halpamainen tapa hajottaa lattian poikki ja tunkeutuvat lenkkarit pohjat (tai jalkaa). Jos et voi tehdä ulos sohva ulkopuolella, kattaa laitteiden (tv, tietokoneet, jne.), Elokuva, ja kaikki, joka voi kuljettaa jopa toiseen huoneeseen.

Pidä roskapussit - sinun täytyy heittää paljon tavaraa, joka on tullut sisäinen täyttö sohva (istuimet, tuolit, jne). Kun olet lopettanut purkamista heti pois talosta kaikkien tuloksena roskat. Sisätilojen verhoilu pöly saattaa piillä erilaisia ​​sonta - up pölypunkkiallergeeneista.

Korjaukset ja osien vaihto

Poistamisen jälkeen vanha kansi löydät alla vaaraton hangata verhoilu useita vakavia puutteita, älä kiirehdi luopua ja heittää sohva laskien hänen mielessään, kuinka paljon maksaa osto uuteen.

Kaikki korjata ongelmat voidaan ratkaista, ja vaihdettavat osat - luettelo vikoja ja tapoja korjata ne eivät ole niin laaja ja kauhea kuin se saattaakin tuntua ensi silmäyksellä.

Kaikki vanhat sohvat ja tuolit perustuvat kehyksiä, kiinnitetty lukitus gashes ja liimaa. Se on vahva ja kestävä, joka on paljon parempi kuin nykyaikainen ruuvia. Mutta kun palvelu elämä päättyy, anna ruhot kulmien löysällä ja crack. Palkit tarvitse muuttaa. Valita kuivaa puuta ilman solmua, halkeamia ja kuori - phloem tai keskellä, jolla on sileä suora rakenne. Muutoin palkki painavaa kuormaa, ja joilla ei ole lujuutta ja eheyttä, nopea murtuu. Raakapuun lämpimässä ja kuivassa asuinolot alkaa kuivua ja loimi myöhässä. Castle alkoi juoda taas parempaa - velvoittaa puuseppämestari tai tehdä se itse. Nivelet runkopalkkien ennen liittämistä paremmin liota valkoinen liima.

Dented osat kuitulevyn (vuori hyppy istuimen runko ja selkänoja)

Se on kaikki helpompaa - mittaa koko ja leikkaa uusien osien omasta pistosahat tai tehdä räätälöityjä työtilakalusteet. Parempi valmistaa erillisiä osia siltoja (vanha sohva tavanomainen kolme - keski ja kaksi sivusuunnassa), joka katkon sattuessa on helpompi muuttaa. Liittää ne runkoon voidaan naulata tai pneumaattinen nitoja.

Arka kohta - keskellä istuimen, jotka ovat niin ihastunut hyppää lapset ja vieraat istumaan. Jotkut käsityöläiset onnistuvat "kiertää" kevät lohkot, muuttamalla puhkeamisen kevään uusilla. Kuitenkin, ei ole mitään takeita, että jonkin ajan kuluttua eivät murru edes vanha keväällä, ja selvyyden vuoksi ei tarvitse aloittaa työ uudelleen. Siksi järkevä korvata keväällä lohkot kokonaan.

Vaihtaminen vyöt on istuimia tuolit

Yleensä luurankoja Istuin ja selkänoja vanhoja tuoleja veti kietoutuvat leveä vyö, joka tasoitti vaahto. Ja vyöt harvoin tauko, usein pyyhki turvavyön ja kehyksen yhteys. Vaihtoon voit käyttää mitä tahansa vöitä, että tunnet voimakasta. Tärkeintä on, että ne ovat tiiviisti kudottu, edullisesti valmistettu synteettisestä materiaalista ja jonka leveys ei ole pienempi kuin 5-7 cm.

Minkäänlaista vaahtoa on tekniset ominaisuudet supistusten lukumäärä. Se mittaa, kuinka monta kertaa materiaali kestää puristamalla, ja palauttaa alkuperäiseen muotoonsa ja lujuutta. Lähes aina vanhat huonekalut vaahto on pitkään tiensä päähän tämän parametrin ja kääntyi pölyä tai viskoosin aineen muistuttavassa tahmea savea. Hävitä se ilman katumusta ja Stelen uusi vaahto.

Käytössä vaahto on parempi olla säästää rahaa - ei ole vain pehmeä kerros, mutta myös suojeluun sisärakenteiden vaurioilta

Se on myös yleinen ongelma - lopulta terästä mekanismi löystyy lukko ei näyttäisi välys tai lentää keväällä, snap-lukko "istuvat" tai "valehtelee." Tarkasta lukko tarkasti, voi olla tarpeen muuttaa ruuvi tai soveltaa uusia jousisalpojen. Jos näin ei ole, ja lukko on muututtava - hyvä, se ei ole ongelma kalusteet tarvikkeet Store tarjoaa laajan valikoiman moderneja lukot.

Master-luokassa tehdä uusia kansia

Luovinta vaiheessa työtä. Voit jättää samanlaista huonekaluja, tässä tapauksessa, koska malleja voit käyttää vanhaa kannet. Ennen työn tulisi olla hyvä ravista ja tyhjiö.

Kun leikkaus uudet osat seuraa tarkasti sijainti kudelankojen ja perustukset, sekä suuntaan nap. Tämä koskee erityisesti malleja ja bylets-istuimen selkänojan, jos leveys kangas ei salli yksiosainen kotelo (tarkoittaen verhoiluun sohva-kirjat).

Luovia ja ompelu taitoja, voit muuttaa ulkoasua vanhan huonekaluja, jotta se olisi moderni, viihtyisä ja sopii sinun makuusi. Suurin osa muutokset saavutetaan vaahtolaput - lisätään pehmeä tyynyt byltsah, takana vuori, niskatuen. On mahdollista ottaa huomioon sijainti kehon istuma-asennossa ja lisää vaahto pehmuste istuimen (alla polvet) ja aseta alle vyötärö.

Kun käytetään darts, laskokset, hanat, tapauksissa niillä on täysin uusi muoto ja entistä moderni.

Jotta laadun ja kaunis tekemään työtä ulkonäön muuttaminen verhoiltuja huonekaluja, tarvitsemme perustaidot leikkaus ja ompelu. Jos et ole varma niiden kykyjä, on parempi olla ottaa riski tehdä se itse, ja houkutella asiantuntija.

 • Jättää saumanvarat 1-1,5 cm, riippuen kudoksen tiheys.

Leikkaamalla kudos tulee jättää 1-1,5 cm saumat

 • On toivottavaa käsitellä reunaosat silloitettujen simultaanitikki tai siksak.
 • Verhoilu kangas, jossa on suuri kasa edessä koneompelua tarvitse smotyvat manuaalisesti siirtymisen estämiseksi osia.
 • Jos valittu nahkapäällysteinen keinotekoista tai luonnollista nahkaa, sitten jos kasvojen viimeistely saumat kuin painin jalka ompelukoneen, käyttää erityisiä leike. Äärimmäisissä tapauksissa, voi nukka kangas paininjalan alle jalka pinta ohuella koneen öljyä.
 • Kun kyseessä on ompelu, kun kyseessä on koriste overlayt namotyvayte taittuu manuaalisesti.

Niin usein kuin mahdollista prosessin räätälöidä tehdä asennus - vaahto, pehmentää kova jousikori, taipuisasta materiaalista, jonka muoto on esitetty kannella.

Turvata uuden tyynyissä verhoiltu huonekalujen yksityiskohta

Korjauksista, ommeltu kattaa, on aika aloittaa ratkaisevassa vaiheessa uuden venyttää verhoilu. Sen pitäisi olla täysin tietoinen siitä, että suorituksen laatu tämän vaiheen riippuu lopputulokseen ja ulkonäköä tuoli tai sohva. Tarvitset kärsivällisyyttä ja tarkkuutta työssä.

Viimeisessä vaiheessa asennus voi olla korjata virheet - tai toteuttaa vähän antaa kulmien muuttaa tikanheitto. Älä huolestu, vaikka kansi on erittäin tiukka sopii runkoon - prosessissa turvata kaikille teille on "ammuttu" se vielä tiukempi. Mikä pahempaa, jos kansi on kulunut löyhästi, koska liittämällä se olkaimet, on todennäköistä saada ruma ryppyjä ja rypyt.

Sekvenssin suorittamisen teosten asennus uuden verhoilu kuuluvat:

 • Ensinnäkin laittaa kannet osille ja kun ne ovat vapaassa asennossa, suurin kehittyä. Ompeleet on yhdensuuntainen reunojen ja osat, kattaa kulmat kulmat kartoittaa tukirunkoja.
 • Sitten alkaa asentaa suluissa tapauksessa - tilalla nitoja oikeassa kädessään, vasemmalle jatkuvasti, silitti liikkeitä, vedä kangasta keskiosasta reunaan. Varo pehmeä ja tasaisesti pyöristetyt kartio - erityisesti reunojen selän ja istuimet tuolit ja sohvat. Aloita "ammunta" niittejä paremmin keskellä, joten mahdollinen ylimääräinen kudos siirtyisivät reunat, jossa he voivat ottaa kädessä.

Nitoja - paras väline vahvistettaessa huonekalujen päälliset

 • Kun verhoilu bylets huolellisesti leikattu reiät pultteja ja sakset versoja leikkaa reunan suluissa. Tarvittaessa - vasaralla ajaa niittejä tiheämpi puu.
 • Kiristyksen jälkeen verhoilu on suljettava nurjalle puolelle vuorikankaan maalauksia. Älä tuhlaa aikaa huolelliseen leikkaus ja leikkaamalla saksilla vuori. Hahmotellaan kestot ottaen kiertämällä reunojen 3-4 cm kummallakin puolella, tee lovi saksilla ja repiä kankaan, synteettinen vuori rikkoo merkkijono mitä saat, kun leikkaamalla saksilla. Väärä sivuversojen olisi vuori kulmat, vetämällä kangas tiukasti.

Byltse - (c ukraina) pääty tuoli käsinojat sohvia, tuoleja ja vastaavat

Viimeisen työvaiheeseen - kokoonpano. Koottaessa Ensimmäisessä tapauksessa kiinnitä sohvalla lukita selkänoja ja istuin, sitten kiinnitetään lavan tuloksena rakentaa sohva kirjoja ja kiinnitä byltsa. Koottaessa Tuolin vähitellen asentaa istuin ja selkänoja yhteen byltsu, kiinnitä rakentamiseen toisen. Jalat kiinnitetään viimeiseksi.

Vanhojen huonekalujen auttaa muuttamaan uuteen, tyylikkään kalusteen

Video: Vanha tuoli vetämään

Koska prosessi vetämään huonekalut on melko monimutkainen, joka tarjoaa sinulle pienen videoleikkeen, mikä osoittaa kaikissa vaiheissa vyötärö, on esimerkki vanhan tuolin palauttaminen.

Pehmustetut huonekalut omin käsin - se on vastuussa, aikaa vievää, mutta suurta käytännön hyötyä ja moraalinen vaikutus. Saat tyydytystä työstä ja päivitetään ottaen huomioon hänen omat uusittu sisustus. Ja mikä tärkeintä - kokemusten mukaan kuka tietää, ehkä aloittaa uusi harrastus, ja se on mahdollista - ja kannattavaa liiketoimintaa. Onnea sinulle korjata!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 66 = 74