Korjaus puutarha käsillään viileä ideoita

Contents

Korjaus puutarhan alussa kauden: työ verannalla, keittiö. Jalostaminen makuuhuonetta ja olohuone. ulkotilojen somistamiseen

Usein jopa kaikkein kaunis ja hyvin hoidettu mökkejä ja tontteja tarvitsevat korjaus- ja parantaminen alan pitkä ja tuhoisa talvi. Juuri tästä syystä monet puutarhurit keväällä alkaa miettiä, miten tehdä korjauksia huviloita omin käsin ja tuo alueelle, jotta voisi viihtyvät maaseudulla.

Joka kesä kävijä pitäisi ymmärtää, että maaseudulla omistuksen - se on paljon kovaa työtä. Ja vaikka et ostanut mökki ei ole hajottaa maahan puutarhassa, mutta jotta olla hauskaa loma ystäviesi kanssa, sinun täytyy ymmärtää, mitä on saatavilla talon sivusto, kuin se, että sekä sivuston itse on pidettävä kunnolla.

Tietenkään ei ole tarvetta tehdä suuria korjauksia rakennusten vuodessa, mutta myös kesämökkejä lohkon säiliöt on pidettävä hyvässä kunnossa.

Ihmiset maamme ovat pitkään tottuneet kaiken pelastaa, ja pyritään pienentämään tämän parametrin, koska hinta korjaus- suorittamalla työtä omin käsin ei vain säästää taloutta, vaan myös tehdä omin käsin korjata, mikä on kiinnostavaa ammatti ja syy ylpeys.

Katsotaanpa kauden korjaukset maalaistalo sisäpuolelta, koska joka vuosi noin rakentaminen ja viimeistely materiaalit pitää päivittää.

Toimii verannalla

Käytävä, eteinen ja kuisti - nämä ovat huonetta, jotka täyttävät meidät suulla talossa. Samalla, ne edustavat eräänlaista delimiters välillä kodikas ilmapiiri kotona ja kesän lämpöä tai talvella kylmä, ja ne ovat este tunkeutuminen kärpäsiä, hyttysiä ja muita hyönteisiä.

Se on tarkoitus nämä tilat sanoa, että he varmasti vaativat vuosiloma kosmeettinen korjaus omiin käsiinsä.

Tarvittavat korjaustyöt verannalla, käytävällä tai käytävällä ovat:

 1. Lämpeneminen verannan;
 2. Kohtelu ulko-ovien ja ikkunoiden;
 3. Viimeistely lattia ja katto;
 4. Korjaus katon päälle verannalla.

Tietoja vaihtoehdoista ja tyyliä eri huonetta maassa, emme puhu, koska kesäisin asukas on varmasti omia ajatuksia korjaukseen mökkejä, jotka hän haluaisi toteuttaa.

Keittiö - tämä on huone, jossa sytytyskerran, vesi virtaa hanasta, mikä tarkoittaa, että on jatkuvasti haihduttamalla lämpötilaeroja. Näistä käyttöolosuhteissa korjaamiseen vanha maa taloja ja uusia on tarjottava toimivaltaiselle valikoima viimeistely materiaaleja kestettävä tällaista ankarissa olosuhteissa.

Kun keittiö, jopa kaikkein laadukas viimeistely huononi paljon nopeammin kuin missään muussa huoneessa kotiin.

Tämä on mikä aiheuttaa sen, että ennen kauden alkua keittiössä seuraavat työt on tehtävä:

 • Ehkäisy ilmenemisestä ja kehittymisestä multaa;
 • Ehkäisy ilmenemisestä ja kehittymisestä sienten;
 • Antiseptinen infektiota vastaan;
 • Hoito hyönteisiä vastaan;
 • Sävytys pinnat;
 • Kiertämällä äkäinen kaikki elementit huonekalut (vaatekaappi, pöydät, tuolit);
 • Seuranta tila viestintäjärjestelmiä (vesi, viemäri, johdotus).

Neuvoston. Lisäksi töitä, voit joutua puhdistaa nokea tarvittaessa keittiössä uuni, ja kun se tulee kesäkeittiö Villa, työ voi olla tarpeen poistaa katto vuotaa ja korjata tiilestä.

Hienostuneisuus makuuhuonetta ja olohuone

Korjaa maalaistalon, tai pikemminkin sen asuintilat kuten makuuhuoneessa tai olohuoneessa, ei vaadi omistajia mitään monimutkaista. Näissä huoneissa riippuu henkilökohtaiset tarpeet ja mieltymykset.

Tietenkin, jos haluat täysin muuttaa ulkonäköä, kukaan ei häiritse, mutta jos puhumme kosmeettinen korjaukset kauden alussa, niin voit tehdä seuraavat toimet:

 1. Caulking halkeamia tapahtunut;
 2. Kaunistelemaan tai väriainetta seinät;
 3. Lakattu puu pintojen (huonekalut, valaistus ja niin edelleen. D.).

Neuvoston. Jos tuotanto tällaisen koristeluun voit varata hieman aikaa, mutta oman maan päällä on usein sähkökatkoksia, sitten estää työnseisaukset pitkään annatte dieselgeneraattori vuokramökkejä.

Kadulle ja huomaat paljon vikoja, joka hankki oman loma-asunnon, korjauksiin maassa omin käsin on tuotannossa näiden julkisivujen Roofing:

 1. Perustustyöt. Alkuun mennessä kauden säätiön tulisi pysyä ennallaan, ilman halkeamia. Pinta perusta maalaistalon, ulkonevat maanpinnan yläpuolella tarpeesta olla valmis avulla erikoismateriaaleja tai pintakäsittelyt. Jos halkeamia kuitenkin syntyy, pitäisi ratkaista kysymys luonnon tai tekokivestä, hartsi, bitumin jne. D.;

Valokuvan - perusta halkeama

 1. Katto työtä. Ei ole väliä minkälaista materiaalia oli tarkoitus rakentaa katon, kunhan sen oikeellisuudesta ja vuoto ollut rikottu. Hallita tilan katon, voit vain odottaa sadetta;
 2. Korjaus seinät. Tyypit näistä teoksista ovat suoraan riippuvaisia ​​mistä aineesta rakennettiin:
  1. Korjaus puupinta voidaan yhdistää menettely julkisivun eristys. Tämä menettely on aloitettava puunjalostuksen erikoistuneita muotoiluja, sitten sopivat valittuun lämmitin, se on kirjattu eristys elokuva, ja sitten tehdä tarvittavat viimeistelytyö;
  2. Jos hut rakennettu tiili, on mahdollista joko yksinkertaisesti sulkea halkeamia pinnalla, päivittää otelochny materiaalia tai tuottaa eristys piiri, kuten on kuvattu;

Eristys muuraus

 1. Korjaus vanha maa taloja on suoritettava tiukasti noudattaen niiden rakentamisen tekniikkaa.

Talviolosuhteisiin julkisivu talon - se on varmasti hyvä idea, tärkeintä huolehtia siitä, että seinät on korjattu etukäteen, eli halkeamia ja löysät osat materiaalin puhdistettu ja suljettu ...

Daub valmis Kesäkausi

Korjaa maalaistalon omistaja voi tehdä itse, koska se on hänen etujensa mukaista, että talo oli viihtyisä ja kaunis sopii asuntojen ja virkistys kesällä.

Video tässä artikkelissa paljastaa salaisuuksia kausihuoltojen lomakoti.

Hyvää päivää. Kerro minulle, menimme halkeama talon, haluatko tehdä uudelleen säätiön, tai voit vetää talon ja eivät muuttuneet perusta?

Tässä tilanteessa on mahdotonta vastata varmasti: se kaikki riippuu siitä, kuinka se meni halki, kuinka syvällä ne ovat, mikä on syy niiden ulkonäköä jne Mutta joka tapauksessa, asennus tasoite, tukimuurit - tämä on väliaikainen toimenpide, joka vain viivyttää prosessia tuhoa. Täydellinen lakattua ennemmin tai myöhemmin tekemään merkittäviä korjauksia säätiön.

Ideoita puutarhan omilla käsillään - 50 kuvia uusia tuotteita ja ideoita järjestely maiseman suunnittelu maassa.

Yksi parhaista paikoista virkistys, pidetään kesäasunto. Täällä viettää kesän, tule viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Ja tietysti joka kesä asukas haluaa hänen sivusto oli erikoinen, ei niin kuin kaikki muutkin. Erilaiset kukkapenkkien ja kukkapenkkien on lähes kussakin paikassa, mutta tämä ei riitä. Yrittäessään tehdä lomasta kotiin alkuperäisen, että pää voi tulla kaikkein fantastinen ideoita luoda jotain uutta, mielenkiintoista ja ainutlaatuista.

Jotkut omistajat asuintalot käyttää palveluja maisema suunnittelijat, mutta useimmat haluavat toteuttaa omia ideoitaan, ilman apua ulkopuolisilta. Koristeita mökkiä, tehty omin käsin, antaa koko alueelle erityinen, lämmin ja intiimi tunnelma.

Avulla improvisoitua keinoja, jotka arsenaali kesän asuva hyvin erilaisia, voit yrittää toteuttaa fantasia. Suunnittelussa esikaupunkialueilla voi olla hyödyllistä turhia asioita, joita ei enää käytetä, ja romuttaa käsi ei kohoa. Tähän tarkoitukseen sopivia, ja vanhoja huonekaluja, ja jäänteet materiaalien rakentamisen jälkeen, tyhjät pullot, kauhat, jne.

Kohokohta tahansa talo voisi kiinnostaa koristeltu aita. Lisääkin makuun ja tyyliin omistaja, tehdä sivuston erottumaan muusta maa taloja, jotka kaikki voivat tehdä aita, jos muunnetaan taideteos.

Puuaita joissa on terävä kärki helposti muuntaa joukko värikynät. Juuri tarpeeksi maalata maalata puuhun.

 • Puutarhanhoito verkkoon tai seulaverkkovälineet-radikaalisti muuttaa ulkonäkö jälkeen maali ja käyttää erilaisia ​​sabloneja.

  Muovipullot käytetään mallintamiseen eri kuvioissa eläimiä, lintuja ja jopa puut. Jää vain maalata ne halutun väriseksi

  Jos olet kerännyt riittävä määrä liikenneruuhkista, niin ne voidaan käyttää luomaan malleja ja arvoitukselliset käsittämätöntä maalauksia eri muodoissa. Lopussa kappale on maalattu kirkkain värein.

 • Yksinkertainen pala puuta helposti uudelleensyntynyt on seimessä lintujen tovereita. On tärkeää, että se on oikean kokoinen. Sitten sinun täytyy poistaa sisäosassa lokit ja tehdä sopiva reikä. Alimpien lintujen valmis. Jää korjata sen haluttuun kohtaan.

  Jos maa-alue mahdollistaa mielikuvitus, voit tehdä omin käsin lampi. Tämän vuoksi on tarpeen kaivaa syvennyksen sopiva koko ja syvyys ja tehdä tiivistepinnat. Varmista, ettei vesi menee maahan, voit siirtyä suunnittelussa lammen luonnonkivistä. Valittaessa kivet pitäisi perustua koko säiliön. Luodaan tekojärvi - prosessi ei ole niin monimutkainen kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Tarpeeksi viettää osan aikaa ja vaivaa, jotta lopulta ostaa kaunis lampi, joka painottaa koko sisustus alueella.

  Useimmissa tapauksissa luominen eri edessä puutarhat ja kukkapenkkien ilo naisen.

 • Tyhjien pullojen (lasia tai muovia), voit tehdä alkuperäisen rajalla kukkapenkkien kaivettiin pullo ylösalaisin.

  Hyvin epätavallinen ilme kukkapenkkiin vanhoja renkaita, maalattu kirkkain ja rikkaat värit.

  Renkaat, erilaisia ​​kooltaan, voidaan saattaa toisiinsa pyramidin muotoinen, peitettiin maalla ja istutettu kori kasvi, kuten Petunia. Tämä sänky säästää paljon tilaa päällä, ja sen kauneutta ei jätä vieraita kylmäksi.

  Lisäksi renkaat, luoda kaunis ja ainutlaatuinen kukka puutarha voi käyttää turvallisesti tarpeettomia tuolit, korit, kauhat ja muut säiliöt.

  Karkottaa lintuja alueella istutuksia, et voi yksinkertaisesti sanottuna variksenpelätin, ja luovan suunnittelun sekä epätavallinen nukke. Standard nukke tarvitse pukeutua kivoja vaatteita ja ripustaa erilaisia ​​koruja, tie värikäs nauha.

  Se, että vuoteet vihannekset henkilökohtainen kohokohta.

  Jos on lapsia maassa

  Ei ole väliä kuinka kaunis tai oli antaa, ei väliä kuinka se oli kehittymätön, ajan mittaan, mikä tahansa lapsi voi kyllästyä.

  Varmistaa lapsesi hauska ja jännittävä harrastus, on aika miettiä rakentamiseen leikkipaikka. Läsnäolo esikaupunkialueella Tämän sivuston - selvä plussa kaikille. Erillinen alue lasten pelejä aikuisille mahdollisuus olemaan häiriintymättä pihalta työstä, ja lapset alueella mielellään viettää aikaa. Läpi erilaisten elementtien ja taloja kaiteen köysiin, ja yksinkertainen swing hiekkalaatikot voi monipuolistaa koko arkkitehtuurin pelialueen.

  Hiekkalaatikko pystyy parhaiten varjossa tai suojata auringolta tehdä. Jos maa tonttilaajennuksen tekee mahdottomaksi mahtuu niin monta kohtaa, yritä puhua siitä naapureita, jotka myös lapsia. Yhteisiä pyrkimyksiä luoda leikkipaikka alueella sivuston.

  Omistajat kesämökkejä ovat suorimmin tuo mielihyvää varustaa itsessään on paikka rentoutua. Country House on usein menossa paljon ihmisiä ja puiset penkit pöytä on tarpeeton. Jossain varjossa voi ripustaa kätevä ja kestävä riippumatto, laita grilli.

  Käännä kesämökki paratiisissa, laita veistetty harjakattoisia Arbor, täyttää ilmapiirin lämpöä ja mukavuutta sitten tämä paikka kannattaa palata uudestaan ​​ja uudestaan. Älä pelkää kääntyä ideoita antaa omiin käsiinsä. Vähän aikaa ja vaivaa, ja te kaikki on onnistuttava.

  Korjaus puutarha käsillään viileä ideoita

  Tahansa kotiin, ja vielä Loma toiminnassa on joskus tarpeen korjata, mutta koska muut rakennukset datsha. Asunnon korjaamiseen voi olla pääomaa, tai yksinkertaisesti kosmeettinen, mutta tavalla tai toisella siellä tulee aika, jolloin alamme etsimään ratkaisua ongelmaan, onko se katto, lattia tai kellarin seinät.

  Jos hänen kotona ja mökillä, et kaiken tai lähes kaiken käsin, niin tämä osio on auttaa sinua.

  Yleensä kun ostaa jälkimarkkinoilla maan talon vanhat mestarit ja edelleen vanhoja huonekaluja, joiden osallistuminen lahden roskiin tai poltetaan roviolla. Kuitenkin joskus, on olemassa myös joitakin erittäin mielenkiintoisia paloja puuta, jota voidaan kuvata yhtä vanha kuin antiikin.

  Suojaus kokoonpano sauma asennettaessa ikkunoita

  Jos aiot laittaa uudet ikkunat maalaistalon, sinun tulee olla hyödyllistä oppia oikea asennus välykset suojaavaa tekniikkaa käyttäen erityisesti tähän tarkoitukseen materiaaleja.

  Ja vaikka asennus on käydä ammattitaitoinen henkilökunta, tiedät mistä etsiä.

  Valinnasta ikkunoiden yksityiskoteihin

  Jos korjauksen aikana maansa talon, olet päättänyt korvata vanhat ikkunat ja modernit muovia, niin tässä on muutamia vinkkejä valitsemalla valmistaja ja asentaja yrityksen.

  Miksi astua haravan, jos voit välttää niitä.

  Miten sahaa kanto vaakatasossa?

  Olet päättänyt tehdä kokoonpanosta maiseman vanhan kannon, kuten pöydälle, mutta leikata sitä vaakatasossa oikealle korkeudelle ja työtaso antaa tarkalleen?

  Luuletko tämä on vaikeaa? Ei lainkaan, vaikka tavallinen moottorisahaa.

  Miten luoda terasseille lehtikuusen: asennus ja virstanpylväät

  Tämä rakennusmateriaali käytetään erilaisissa Rakenteiden: se ei voi vain olla avoimia terasseja, mutta myös lattiat rakennuksissa ja muissa rakennus- chalet.

  No, jos haluat omistaa ja oikein laid decking, sitten lukea artikkeli.

  Taittuvat laatikko lukko aluksella

  Kävelevän expanses Internetin etsin mielenkiintoisia ratkaisuja korjaamiseen maassa ja näyttää nyt löytänyt jotain erityistä. Tämä muotoilu taitto vuohia lukkiutuvat hallituksen niin yksinkertainen ja helppo, että en voinut auttaa, mutta jakaa sen kanssasi.

  Kun kesällä tai korjaustöiden usein turvautumaan apurakenteita, joskus hyvin epämiellyttävä: tikkaat, ulosteessa tai taulukoita. Saada apuohjelma laatikko, sinun eroon itse ongelma löytää kätevä aputiloista mukava työskennellä.

  Kaivaa maahan puupaalut eivät ole kestäviä ja akun käyttöikä vaikuttavat monet tekijät. Puiseen postitse hän toimi tukena jo pitkään eikä korjauksen tarpeessa, sinun tarvitsee vain seurata muutaman oikeat askeleet, kun se on asennettu. Vain seitsemän oikeat askeleet ...

  Ikkunat talo: puuta tai muovia?

  Kokoontuivat mökillä laittaa uudet ikkunat ja on nyt vaivannut jauhoja epäilystäkään mitä valita, puuta tai muovia? Mikä on sinulle tärkeää - hinta, ympäristöystävällisyys tai ulkonäkö? Tässä artikkelissa keskitymme etuja ja haittoja puiset ja ovet ja ikkunat ovat vielä valita, jos aloittanut korjauksen maassa.

  Jos katon vielä suhteellisen selkeä, koska se näkyvästi suojaa rakennuksen sateelta, perustamisesta asti sokea alue päätellen asenne joidenkin rakentajat, tilanne on toinen. Casting jotain enemmän kuin minihame leveys 50-70 cm, ovat "rakentajia" puuttuu erittäin tärkeä edellytys - kestävyyttä ja lujuutta perusta.

  Vuosina aktiivisen asettuvat mökkejä suorittaessaan louhinta- ja korjaustöitä, yksi tehokkaimmista ja oikeat työkalut on kesän asuva puutarha kaira. Sitä voidaan käyttää nopeasti tuottaa emäksellä pilarin alla laituri perusta. Ja reikä puiden istuttaminen helpompi ensikierron pora, ja sitten myöhemmin laajentaa lapiolla.

  Miten tehdä rakennuksen vuohet

  Hänen artikkeleita miten rakentaa irtoa omin käsin ilman apua työntekijöille, mainitsin suunnittelusta yksinkertainen ja kevyt rakenne vuohia. Näitä vuohia voidaan siirtää yhdelle henkilölle, ja ne ovat välttämättömiä, kun työskentelyssä yli 2 metriä, sekä korjaustyöt julkisivun maalaistalon.

  Ehdottoman välttämätöntä sopeutuminen kunkin maan päällä, ja syystäkin. Miten tehdä helppoa luotettavan vaihtoehdon vuohet sahaukseen polttopuut ja rakentamisen puutavaraa, ja me kattaa tässä artikkelissa. Valokuvat ja piirrokset liitteenä.

  Korjata vanhaa lattia, päätin melko edullinen tapa, nimittäin tilalle purettu vanhat palkit ja lattialankut tehdä kuivalla Lattiatasoitteen tehty hiekasta. Joka voi luoda arkki lastulevy ja linoleumi. Ehkä joku tämä ajatus on hyödyllistä ja ovat hyödyllisiä korjaus maan. Tiedot ja kuvat artikkelissa.

  Funny uutiset

  Arkeologit ovat löytäneet muinaisen lemmikkien hautausmaa haudattu.

  Californian rannikolla rannat täynnä avoimia alkeellinen.

  Uusi laji sammakot löysi epätavallinen Australian.

  3D-malleja rakenteiden ja Maaseudun käsityöt artikkeleita.

  Erinomainen ratkaisu - rekisteröityä uusia artikkeleita Green puutarha!

  • 1
  • 2
  • 3

  Edellinen Seuraava

  Kukka sängyssä tuhkakivi vain muutaman karrelle lohkojen vasemmalle yli rakennustyömaalla.

  Osa 3. Ylemmän runko ...

  Vuohia ja ylempi runko lato - 3. Kolmannessa osassa aion keskustella miten rakentaa mobiili rakennus- kózly tai puuta samoin.

  Yksinkertainen penkki puutarhassa Jos tarvitset puutarha penkki karu, kevyt ja helppo toteuttaa, eikä se vaadi.

  Mitä lapset leikkivät Ploscha ...

  Leikkipuistot maassa yhdistää etuja vanhempi sukupolvi maassa, ja tämä puutarha, kasvimaa, kasveja ja kauneutta.

  Mitä ikkunoita, puisia tai muovisia ...

  Ikkunat talo: puuta tai muovia? Keräsimme mökillä laittaa uudet ikkunat ja on nyt vaivannut jauhoja epäilystäkään siitä.

  Pikku penkki kesätöitä ...

  Pikku penkki työskennellä puutarhassa. Tahansa mökki puutarha teokset vievät paljon aikaa. Tämä Poza.

  Penkki pöytä: 3D-mallin, Th ...

  Penkki pöytä, jos etsit alkuperäistä versiota penkki patio, alkovit tai terassi, niin.

  Kuten tein kuivalla Lattiatasoitteen St ...

  Kuiva lattiatasoite korjata vanhaa lattia, päätin melko edullinen tapa, nimittäin tilalle purettu vanha.

  Teknologia eristys lattia puinen ...

  Eristä kerroksessa puutalo, kuten mikä tahansa muu rakenne tärkeimmistä lämpöhäviö talvella osuu ulkoseinät, että.

  • 1
  • 2
  • 3

  Edellinen Seuraava

  Phacelia vihreänä lantaa. Käyttämällä ...

  Phacelia - Phacelia viherlannoitteen, söpö sinisiä kukkia, jotka kootaan pulla muistuttava nippu karvainen Goosen.

  Viiriäisten häkit - ohje n ...

  Kotitekoinen solut monet aloittelijat perepelovodov ensi sijassa kasvatusolosuhteet viiriäisten.

  Kasvatus viiriäisen kotona conv ...

  Kotimainen jalostukseen viiriäisen viiriäisen muna - tämä on yksi niistä harvoista elintarvikkeita, lääkkeitä ominaisuuksia, jotka Nau.

  Parivuode käsillään ...

  Teemme parivuode 2,0 1,6 metriä Jos otit maan lisävuoteen vain SDEL.

  Asennusohjeet solun AOC ...

  Making häkin kädet Joskus halu saada kani hänen dacha syntyy spontaanisti. Eli pysähdyimme jossain.

  Salaatinlehti: kasvava avoimessa ...

  Kasvava salaattia Toinen muuttumaton tarjoaja aikaisin vitamiinien ja kivennäisaineiden par retiisi - salaattia.

  Kirsikkatomaatteja: kasvava, variaatiot ...

  Kirsikkatomaatteja Kuinka nopeasti kiinni puutarhaan maanmiestemme, keksi Israelissa kääpiö tomaatteja "kirsikka."

  Kasvava vihreä myynnissä - liike ...

  Kasvamme yrtit Oletko koskaan ajatellut luoda erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja vähän kallis niiden dacha.

  Talvella sipulit - milloin ja miten istuttaa ...

  Talvella sipulit Yleensä kun syksyn kulkee jo keski puutarhurit huokaus ennakoiden loma, pysyä.

  Tilaa uusia artikkeleita

  © 2012-2018 Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalien on kielletty.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4 + 6 =