Korjaus Video ruokaa

Miten korjata pieni keittiö

Ostaminen asunnon jälkimarkkinoilla, sitä useammin ihmiset joutuvat aiheuttamien ongelmien pieni kuvamateriaalia keittiötilat. Standard kotien viime vuosisadalla, keittiö, pääsääntöisesti enintään 6 neliömetriä. m. Joissakin kodeissa jopa kahden makuuhuoneen huoneistoissa on keittiö ja Q4. m. Laita modernit huonekalut ja kodinkoneet siinä määrin kiristetty seiniä ei ole mahdollista. Aloittaminen keittiö remontin, monet uudet omistajat vain rikkoa osio ja tehdä sellaista ruokasalissa. Mutta edullisempi vaihtoehto korjaus keittiön tila on tarkka optimointi tämän pieneen tilaan.

Korjaa pieni keittiö - säästävä keittiö tilaa

Järkevä käyttö neliötä pieni keittiö mahtuu kaikki tarvittavat kotitehtävät joukko esineitä tai laitteita. Esimerkiksi organisaatio puhdistus paikallaan ikkunalaudalle avulla lisätä vapaata aluetta lähes puolen neliömetri. Voit myös yksinkertaisesti laajentaa ikkunalaudalle ja tehdä siitä puoliympyrän pöytä. Teräviä kulmia niin pienissä tiloissa ei pitäisi tehdä, koska kaikki asukkaat asunnon tulee jatkuvasti niitä kompastuvat.

Aloittaen uusittu keittiö kädet harkita sijoittamista saranoitu hyllyt varastointi konttien irtotavaran pysyvään käyttöön. Suolaa, sokeria ja muita elintarvikkeita olisi pidettävä käsillä. Alle ikkunalaudalle - taulukon tai pesuallas, voi järjestää pieni kaappi varastointiin pitkä pulloja öljyn tai muiden nestemäisten elintarvikkeiden.

Asennettu kuuro kaapit keittiössä visuaalisesti vähentää tilaa, ja suunnittelijat suosittelen tekemään sen läpinäkyvällä ovet. Piilottaa eri astiat voivat kaapit hieman himmeä lasi.

Korjauksessa pieni keittiö, ja pitäisi antaa korvata olemassa huonekaluja. Esimerkiksi hankala ja tilaa vieviä uloste voidaan korvata taittuvat tuolit. Modernit huonekalut markkinoilla on tarjolla erilaisia ​​keskeisiä kohteita kuten taittuvat tuolit. Voit valita malli, tehty mitään tyyliä, joka täyttää jopa kaikkein suurellinen maku. Tällaiset tuolit ovat yleensä varustettu taittuva selkänoja ja sisäänvedettävä jalat, mikä mahdollistaa poistaa ne kaappiin tai laatikkoon, kun tarvitaan.

Keittiön katto ja osa sen korjaus

Kun suunnittelet keittiön remontin, aloittaa työnsä tuntee jokaisen pomo. Asiantuntijat suosittelevat ensinnäkin korjata katto. Se oli huoneessa ja keittiö, varsinkin kun usein työskentelee Kaasuliesien katto, huonekalut ja seinät muodostivat paksun ruskehtava patina. Puhdistus katon epämiellyttävä jäännös melko kiusallista asia. Siksi sisäkatonpäällysteen on tarpeen yrittää tehdä tasainen ja helposti puhdistettavia. Se sopii parhaiten tähän tarkoitukseen järjestämisestä katonpäällysteet Muovisisusta. Mutta usein pienissä tiloissa käytetään tavallisia betonitiili täyteainetta. Jälkeen säännöllisesti valkopesu piilottaa kaikki seuraukset tuloksena talletuksen. Korjauksessa keittiö 6 neliömetriä. m, ammattilaiset eivät suosittele asentamista kipsilevyjen alakattojen kadonneeksi ja ilman vähän tilaa.

Luonnollisesti kuusi metriä seinästä keittiössä anna vuoro ideoita. Mutta tämäkin pieni huone voidaan koristavat alkuperäiset ja kaunis viimeistely seinät.

Käytännössä koristelu pienikokoinen keittiö-tarkoitukseen käytetään useita vaihtoehdot sisäseinien. Nämä ovat eri työtä, kuten:

 1. Puttying ja väritys valituilla isännät väri asunnon.
 2. Mahdollinen liittäminen seinän pestävä tapetti.
 3. Tehdään kaikki seinät tai vain yksi erityinen paikoissa varattu laatat.

Puttying seinät, joten korjauksia keittiössä Hruštšovin, olisi toteutettava joka tapauksessa, lisäksi valmistelussa seinän laatoitus. Puttying ja tarve maalaus seinät valitun värin ja valmistautua Tapetit. Pinta seinät niin pieni keittiö, yleensä, on hyvin epätasainen.

Kun osaa laattojen yläpuolella pöydän pinnan kitti ja maali paikka laatta sijoittaminen ei ole välttämätöntä. Kirjoita vain paneeli 3-4 riviä laattoja, ja paneelissa järjestämä riittävä määrä pistorasioihin. Voit myös järjestää koko pinta laatta keittiön seinät, lattiasta kattoon tai tasolle ihmissilmä. Mutta tällaiset ajatukset kunnostamiseen keittiön ole hyväksytty suunnittelijoille. Koska huone, jonka seinät ovat laatoitettu kattavat ylhäältä alas, on vaikea luoda henkilökohtaisen ilmapiirin mukavuutta ja kodikkuutta. Mitään korjauksia seinien keittiössä pitäisi huolehtia riittävä määrä myyntipisteitä. Jokaista keittiötuotemarkkinoiden paikallaan sähkömiehet kannattaa asentaa erillinen pistorasiaan.

Korjaa lattia pienessä keittiö Hruštšovin

Koosta keittiön, vaatimukset toiminnalliset ominaisuudet tahansa sukupuolta näillä alueilla ovat samat. Tiettyyn tarkoitukseen keittiön edellyttää:

 • ei-liukas kerros;
 • kosteutta kestävä;
 • kuumuutta kestävä;
 • kestävät mekaanista rasitusta.

Nämä perusvaatimukset kohde-etuutena voi hyvin yhdistää yhteen pinnoite. Saatavuus sellaisten materiaalien, kuten laminaatti, linoleumin, lasitetut lattialaatat antaa vapaus valita väri, koko ja kestävyys lattiapäällysteen.

Laminaattilattia yleensä muurattiin valmisbetonia tasoite tai vanhoja lattialaudat. Moderni erinomaista materiaalia kestämään vaikeita pudota tai kuumia esineitä, ja on hyvin kosteutta kestävä. Mutta regenerointi huoneen keittiössä lattialämmitys, laminaattilattia ei läpäise lämpöä alla. Erityisyys keittiö liittyy muodostumista naarmuilta ja kulumiselta, joten asiantuntijat eivät suosittele tehdyn laminaatti keittiössä.

Ajattelu miten tehdä korjauksia keittiössä kestävämpiä ja kustannustehokkaampia, monet kuluttajat valitsevat kaikkein kestävä lattia - laatta. Täysin kaikkien vaatimukset ja erinomainen lämmönjohtavuus mahdollistaa pitää tällaista kattavuutta mukavin.

Linoleumi käytetään paitsi keittiötilat, on yksi edullisimmista vaihtoehdoista lattioihin. Täydellisesti säilyttää kosteutta ja on helppo puhdistaa. Yksi lisävaatimukset järjestämisestä linoleumlattianpäällysteitä on täysin tasainen alustan pinnalle. Koska linoleumi voi nopeasti rikkoa väärinkäytöksiä ja kuoppia.

Joskus suurkeittiöt valmistettu puusta Parketin asennus säilyttää tai puulattiat. Tämä päällyste ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia ja voi olla keittiössä hyvin lyhyessä ajassa.

Tasapaino valon ja värin pienessä keittiössä

Kun vastaanotetaan tai ostaa asunnon, voit helposti eksyä vilske ja unohtaa tarvetta luoda viihtyisä ja mukava muotoilu. Sanoja kuten keittiö, korjaus-, ideoita, huonekaluja ei tule pää ja luoda tietty jännitys. Mutta jopa niin hankala aikaa, älä unohda asianmukaisesta järjestämisestä suhde tumma kirkkaita värejä suunnittelussa yksi tärkeimmistä huoneet asunnossa.

Koska pienet keittiöt esineet on sama kuin yleensä, ja pitäisi vapauttaa keittiössä tilaa tummia värejä. Seinät tässä huoneessa on kirkas, joista suurin osa on pieni kuvio. Suuri koristeet ja kuviot visuaalisesti kapea tila ja antaa keittiö näkymä pieni laatikko. Mutta visuaalinen kasvu voidaan saavuttaa käyttämällä kirkkaita värejä.

Jos todella huonekalut tumma, on mahdollista täysin saavuttaa väritasapainoa kun maalaus seinät ja katot vaalein värein. Osuus kaikkia mahdollisia värejä ja kylläisyyttä lisäävät visuaalista tilaa. Suunnittelijat pidetään voimassa yhdistelmä tummia ja vaaleita värejä sellaisessa suhteessa:

Kanssa hallitsevuus tummat värit tulee laimentaa sen eri keittiötarvikkeet, tehty kirkkain värein. Se voi olla erilaisia ​​koriste elementtejä keittiön teema. Seinälautaset, leikkuulaudat ja vastaavat keittiövälineet. Täten voidaan tasapainottaa näköhavainnon väriä.

Perinteisesti se otetaan kattaa pieni keittiö lamppu sijoitettu keskelle kattoa pinnoitteita. Tässä valossa, monet asiat valettu tummat varjot ja visuaalisesti luo vaikutusta sotkua. Lisävarusteet vyöhykkeittäinen lähteitä pieni keittiö valon avulla voidaan välttää tämän ongelman.

Sijoittaminen lampun päälle ruokapöytä ja lamppu yli liesi luo kodikas ja mukava valaistus. Lamput levy voidaan asentaa huuvan. ei tarvitse ostaa irtotavarana suunnittelu keittiöihin vähimmäiskoko. Se on tarpeeksi tehdä pieni kaappi luukku ja lisävalaistuksen suoraan yli liesi.

Haluavat aina, valmis keittiö remontin, kuva työstä näyttää ystävien ja tuttavien. Täällä myös on nähtävissä näistä tilannekuvia kaikki virheet ja puutteista suunnittelussa tämä pieni huone. Ensimmäinen asia, joka katseesi tällaisten kuvien, se häiritsee tunkeutuminen ulkoisen luonnonvaloa kaihtimet tai verhot. Kaikki nämä koristeet miehittää hyödyllinen paikka keittiössä ja sulkenut virtaus puhdasta ilmaa. Siksi suunnittelijat suositeltavaa käyttää keittiöissä kaihtimet. Ne eivät vaadi jatkuvaa hoitoa ja täysin avaa ikkunan tila tarvittaessa. Joissakin malleissa kaihtimien myydään jo käsitelty erityisellä rasvaa hylkivä. Useimmiten keittiöissä asetettu metallista tai muovista kaihtimet. Jos todella todella haluat koristella keittiön ikkunasta tekstiilit, on mahdollista käyttää onnistuneesti yhteen lajikkeiden lasin. Se luo illuusion normaalia kudosta mutta on hyvä maaperä ja vodottalkivayuschie ominaisuuksia.

Vihjeitä ja temppuja ammattilaisten korjata keittiön käsillään

 1. "G" kirjain on parasta sijoittaa huonekalut keittiössä muodossa. Optimaalinen ratkaisu myös asentamalla huonekalut riviin seinää pitkin.
 2. Keventämään Tilojen pitäisi olla mahdollista käyttää kaikkia vaihtoehtoja sisäänrakennettu laitteiden ja huonekalut.
 3. Seinään kaappien on parempi avata oven. Lattia seisova kaapit laatikot ja hyllyt asennetaan.
 4. Rakennettu kontti kiskoilla liikkuvat hyllyt auttaa järjestämään tilaa altaan alta. Olisi edullista, kaapit, jolla akselin ympäri pyörivän hyllyjen elvyttämiseen kulman kaapit. Tämä mahdollistaa taloudellisesti majoittaa tarvittavat keittiötarvikkeita.
 5. Erittäin kätevä asennus kaappien ja pienissä säiliöissä. Ne suojaavat keittiön kaaoksesta ja auttaa ylläpitämään siisteys ja järjestys.
 6. Jos poistat keskuslämmitys keittiötilat ja paristojen varustettu lämpimällä vedellä tai sähkökenttä, niin jotkut enemmän tilaa.
 7. Kun seinämien korjaamiseksi keittiöissä olisi asetettava etusijalle järjestetty pystysuoraan lukuja. Tämä tekniikka mahdollistaa visuaalisesti lisää korkeutta keittiö.
 8. Saneeraus pieni keittiö, valokuva tehty kaikki mahdollinen pelastaa sukuarkisto. Jonkin ajan kuluttua, se on erittäin mukava katsoa kuvia heidän unelmansa toteutuvat.

Menetelmät lisätä visuaalinen tila keittiö 6 sq. m.

1) Järkevä ikkunalaudalle. Asennus pesu weatherstrip asennus kapealla tilaa ja kynnys salaamisen viestinnän elementtejä. Varustettu ovet kapealla mahdollistaa sijoittaa sinne ja pesuaineita. Tämä suoritusmuoto mahdollistaa monipuolistaa monotoninen työtä astianpesuun.

2) järjestäminen lisäalueen jatketun ikkunalle ja pesukone.

3) Rima sijaan vieviä ruokapöytä. Keittiökalusteet tässä rakenteessa variantti on lisätty L-muotoinen. Baaritiski sijaitsee pitkin vapaata seinää ja alla organisoitu suljettuun kaappiin elintarvikkeiden säilyttämiseen ja astiat. Myös, että voidaan sijoittaa pieni pesukone.

4) Baaritiskit voidaan asentaa tilalle purettu seinän välillä keittiö ja kylpyhuone. Käyttö pinta voidaan muodostaa kaksi puolta. Puolella huoneen, se on ruokapöytä ja keittiö - vyöhyke ruoanlaittoon ja siivuiksi tuotteita.

5) Aseta kokoontaitettava pöytä vapaan keittiön seinälle.

6) Lisää keittiössä koska niihin on lisätty tai käytävän täydelliseen yhdenmukaisuuteen sen oleskelualue.

7) Organisaatio tilaa vastaanoton ruoan ikkunalaudalla. Vaihtaminen ikkunalaudalle työtaso. Se voi toimia ruokailu- ja leikkuupöytä.

8) Vähennä syvyys alemman kaappien avulla organisaation vapaan tilan keskellä keittiön.

9) Käytä kodinkoneiden pieni koko. Yllä voit asettaa pienen jääkaapin mikroaaltouuni ja järjestää ylimääräinen seinäkaappi. Kaapit tällaisia ​​ruokia on tehtävä kattoon asti.

Usein kysyttyä keittiön päivämäärä:

Mistä aloittaa korjata keittiön käsillään?

Ensimmäinen asia, joka on käsiteltävä kysymällä miten tehdä korjauksia keittiössä käsillään tai avulla asiantuntijat, se on laatia toimintasuunnitelma. Eivät heti aloita maalata, vedä huonekalut ja pese kipsilevykattoihin. Alustavan suunnitelman keittiötilat mahdollisten muutokset ja lisäykset aina auttaa laatimaan alustavan arvion korjaus- ja vähentää aikaa korjauksiin.

Valmisteluvaiheessa pitäisi selvittää kaikki yksityiskohdat myöten avaamassa keittiön kaapit. Yksityiskohtainen keskustelu perheneuvosto tarvittava määrä huonekaluja ja paikkoja kodinkoneiden auttaa välttämään riitoja ja turhia työvoimakustannuksia.

Tietenkin, ovet tarvitaan lähes joka huoneessa, mutta täytyy lisätä sisäistä tilaa keittiöön, ja visuaalisesti laajentaa äänenvoimakkuutta, voit poistaa käytöstä standardin ovet. Vaihda oven rakentaminen voi sokeiden ja verho. Ne eivät vaadi lisätilaa eikä varata istumapaikkaa. Mutta tuoksut, äänet ja luonnoksiin virtaa suoraan oleskelutilassa asunnosta.

Se voi tehdä keittiössä liukuva osio?

Ajattelu korjaus, keittiön suunnittelu ja lopullinen järjestely, kunkin vastaanottavan laitteen pohtii liukuovet tai osioita. Useimmat näistä pienistä keittiöt sopivat taitto-ovi tai väliseinän keittiö ja olohuoneessa, tehty muodossa taitto palkeita. Se vie hyvin vähän tilaa ja suojaa olohuoneen keittiöstä tuoksut ja äänet.

Voinko asentaa kaari keittiössä?

Sen sijaan että sotkua tila ovet voidaan suulla keittiöön kaunis kaari. Asennus on hyvin toimiva liesituulettimen suojaa huoneiston tuoksuu ruuanlaiton. Tuotanto kaari voi luottaa ammattilainen Masters. Tyypillisesti sisäinen kaaret on valmistettu alumiiniprofiilista ja kipsilevyä. Nykyisellä rakentamisen myynnin alalla joskus voi nähdä valmiin suunnittelun järjestämisestä standardin kaari.

Onko tarvetta keittiössä huppu?

Lykätä redecorating keittiössä ja lisätä aikaa väli auttavat asennuksen lieden pakokaasujärjestelmän. Teollisuus tuottaa kolmea otteita: muodossa kupolin, riipus ja upotettu. Poistaminen saastunut ilma tulee keittiöön tuuletusaukkoja. Säännölliseen tuuletus ja raitista ilmaa keittiössä, käyttö painovoimaisen ilmanvaihdon laitteiden, kuten tuuletin, peräpeilin ja avoin ikkuna.

Mikä on optimaalinen määrä laskuistukat keittiössä?

Vain huolellinen suunnittelu ennen korjausta sijoittamista huonekalut ja sähkölaitteita voidaan tarkasti laskea määrä ja sijainti myyntipisteistä tarvita. Ohjeellinen luettelo suosituimmista laitteista käytetään keittiössä:

IE 7 myyntipisteistä. On tarpeen tehdä pari ylimääräistä paikkaa yhteyden ylimääräisten sähkölaitteiden kaikenlaista. Extra pistorasia keittiössä on aina hyödyllistä. Sinun on sijoitettava pistorasian vieressä paikallaan laitteiden ja helposti saatavilla paikoissa. Asennus ja maadoitus astiat on parasta jättää ammattilaisille.

Uusittu keittiö (36 kuvat): video, koristelu suunnittelu, valinta putkimiehet ja sähkömiehet, asentamalla ovet ja valmistella seinät ja viimeistely seinät ja katto

Keittiö remontin voidaan tehdä kahdella tavalla: huomattavia kustannuksia palkkaamalla ammattirakentajiin, ja omalla, mikä säästää paljon rahaa, joka sitten voi viettää hankkimalla uusia laitteita. Tärkeintä on, että se on tarpeen niille, jotka päättivät yrittää korjata keittiö - video tekniikka suorittaa perustoimintoja ja askel askeleelta ohjeet.

Kaikki tämä, olemme valmiita tämän artikkelin kaikille, myös aloittelijat, oli selvää missä järjestyksessä työ on tehty.

Sekä sisä- ja tiheydestä ja mahdollisuus keittiön remontin, vaikuttaa merkittävästi perheen budjetin. Koska päätimme virkistää paitsi huoneen itse, mutta myös kodinkoneet, keskitymme alhaisin kustannuksin.

Kun budjetti vaihtoehto korjata arvioita ovat suunnittelupalvelut ei pitäisi olla, joten sisustus on tarpeen keksiä omia. Valittavana on värejä helposti käsitellä mitään emäntä, on jo pitkään ollut tietää miten huolehtia keittiöön remontin unia.

Suunnittelun Ohjelman näyttölaitteen

Jos työ tehdään ole rakennuksessa, ensin ottaa pois vanhan kalusteet ja laitteet puretaan.

Korjaustyöt omin käsin:

 1. Tarkasta LVI.
 2. Tarvittaessa, asettaa uuteen polypropyleeniputkeen.
 3. Vaihda vanhat paristot nykyaikaisen.
 4. Vaihda vanhat johdot ja pistorasiat, ottaen huomioon, että huone on täynnä sähkölaitteet.
 5. Asentaa lisää valaistusta työpisteessä.

Päättyi johdotus

Vihje! Sen pitäisi laskea odotettu kuormitus jokaisessa toimipisteessä ja levitetään niille tasaisesti alueelle. Kokonaisteho on summa kapasiteetit yksittäisten laitteiden.

Välittömästi ennen valmistusta seinät on tarpeen poistaa vanhat ikkunat ja asentaa metalli-muovi. Tarvittaessa vaihtaa tai korjata ovea.

Vaihtoehdot keittiön oven:

 • massiivipuuta;
 • muovi lasi-ikkuna;
 • puu lasi, samalla lasin keittiökaappien voidaan käyttää Films;
 • kaareva oviaukko.

Ovi ja keittiökaappien lasimaalaukset

Tämän jälkeen kohdistus seinät kipsi tai Kipsilevy viimeistely.

Seinät ja katto

Se jatkaa myös remontoitu keittiö seinäsomisteiden. Suurin osa seinistä tapetoida ja istuvuus laatat esiliina. Miten se tehdään oikein, kysyy seuraava video.

Yksinkertaisin ratkaisu olisi kattoon maalausta tai tapetointia. Jos hinta lupien voi tilata alakattoon.

Vihje! Katto pitäisi ostaa taustakuva kohokuvio, koska ne ovat parhaiten salata pinnan epätasaisuudet.

Keittiön lattian pitäisi olla käytännöllisiä, kestää kosteutta ja likaa. Seuraava asia sinun kannattaa lukea keittiön remontin School - videon yksityiskohtaiset ohjeet lattia- laattojen, jolla on omat erityispiirteensä ja on hieman erilainen kuin laatoituksen seinällä.

Kun kaikki viimeistelytyö voidaan siirtää kokoonpanoon ja sijoittaminen huonekaluja.

Toivomme Artikkeli on apua. Jotta voitaisiin tarkemmin ymmärtää teknologian ja käytännön asioista meidän sivusto tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan ja videon opetusta, jossa löydät hyödyllistä tietoa aiheesta.

Miten aloittaa keittiön remontin omin käsin ja tehdä mahdollisimman pian

Kodikas keittiö, josta se tekee mukavan hajun lämpimiä leivonnaisia ​​ja tuoksuvaa kahvia, magneetti kaikille kotitalouksille. Tähän huoneeseen oli kaunis, tyylikäs ja moderni, varustaa sen tehdä korjauksia mieleisekseen. Puhutaanpa miten aloittaa keittiön peruskorjaus ja joitakin vivahteita tässä tapauksessa tulisi harkita.

Teemme heidän unelma keittiö hanke

Visualisoida, miltä se näyttäisi erilleen huonekalut ja kodinkoneet, on tarpeen ensinnäkin tehdä tilavuudeltaan piirustus. Se edustaa kaikkia mitä sopii meidän päivitetty keittiö laittamalla koko kunkin kohteen.

Voit tehdä tämän ensin toimenpiteitä kaikki huonekalut, liesi, pesuallas, sijainti muistiin putkien, tuuletusaukkojen, akku, ikkunalaudat, pistorasioita. Sen jälkeen menemme mittaukseen jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, TV ja muita kodinkoneita. Muista mitata näitä laitteita avoimin ovin (varsinkin mikroaaltouuni ja jääkaappi).

Nyt meidän täytyy miettiä sijoittamalla kaikki että mittasimme. Jos aiotte ostaa uusi keittiö, piirustus pariutumisen se liesi, pesuallas ja sisäänrakennettu kodinkoneet. Määrittää mitat "esiliina", määrä ja koko laatikkoa, sijainti kahvat niitä. Valaistus suunnitelma, avoin markkinarakoja, reunalistat, ovien lukumäärä lasista.

Välttämättä tarvitse olla järjestetty ja merkitse paikat, joissa ne tulisi sijoittaa pistorasiat laitteet.

Video: Perustaminen työalue keittiössä

Joilla määritellään suunnittelun ja värimaailma, voit tehdä luettelon tarvittavat materiaalit. He tarvitsevat paljon: maalata katto ja seinät, kitti, liimaa, sementtiseokset, linoleumi, erilaiset pinnoitteet ja niin edelleen. Saatat joutua hankkimaan uusia markkinoita ja muut sähkölaitteet ja komponentit LVI. Jos haluat vaihtaa ruutuun ja se ottaa huomioon.

On parasta laatia yksityiskohtainen luettelo materiaalien määrää tarvitaan korjauksia, ottaen huomioon kaikki yksityiskohdat samanaikaisesti. Sitten katsokaa hintoja, teemme alustavan arvion, tietää, mitä kustannuksia ovat tulossa. Tämä on tärkeää - mistä aloittaa korjaamisesta keittiö kätensä, mutta kirjanpidon rahoituskustannusten?

Rikkoa - ei rakentaa, mutta se on tehtävä lujasti töitä

Nyt tulee likaisimmat vaiheen korjaus - Meidän täytyy päästä eroon kaikki turha. Ensin täytyy oppia koko keittiökoneet, kaasu- tai sähköliesi, sekä kaikki huonekalut, paitsi yksi, joka on rakennettu. Kuitenkin todennäköisesti nämä huonekaluja on purettava. Seuraavaksi poista vanha laatta seinästä, sivuuttamaan repäistä, poista lattiapinnoite.

Jos katto on kalkittu, työ on työskenneltävä huolellisesti pestä sen pinnalle. Kuitenkin maali poistetaan myös, ei ole kovin helppoa, joten on parempi käsitellä maalattu pinta erityisen strippari. Työskennellä sen kanssa huolellisesti, suojavaatteita ja lasit - tämä suspensio on erittäin syövyttävä. Muuten, vanha tapetti on helpompi irrottaa, jos eteen, jotta voidaan poistaa, liota niitä kylmässä vedessä.

Siinä tapauksessa, kun sen odotetaan replan, on tarpeen purkaa vanhat seinät ja irrota luukku. Jos ikkuna on ruma ja kulkeutuu helposti kuin ilman ja erilaisia ​​hyönteisiä on poistettava ja hänen laatikko runko. Roskat kaikista näistä tutkimuksista eivät täyttäneet yhden pussin - mitä tehdä ilman sitä korjauksen tekivät. Mutta, kun viimeistely epämiellyttävä puhdistusprosessi voi vihdoin alkaa rakentaa uusi keittiö.

Suorittaa tarvittavat viestintä

Kaikkien tarvittavien viestintä on tarpeellista aloittaa sähkömiehet. Loppujen lopuksi, jos pistorasiat sijaitsevat hankalaa paikoissa, käyttö kodinkoneiden on hyvin ongelmallista. Ruusukkeet tarvitaan seuraavilla aloilla: työalue liittämistä mikroaaltouuni, jääkaappi, televisio, liesi ja huppu. Se on myös hyvä idea antaa uusi markkina paikallisten valaistus. Se on parasta, jos kaikki työ vie sähköalan ammattilaisen.

Nyt asentaa ilmanvaihtojärjestelmän. Sen pitää tarjota hyvä huppu, joka kokoontua 60-70 cm lieden yläpuolelle. Vanha tuuletus putket ja puhaltimet on parempi poistaa ja korvata uusilla. Ilmanvaihtojärjestelmää poistaa monia ongelmia, joten se on usein valittu.

Ottaa huomioon järjestelmän vesihuollon, se on edullisesti valmistettu metallista putkien tai polypropeenia. Ne ovat kestäviä, kevyt, helppo asentaa, ja eivät pelkää lämpötilan muutoksia. Kun kaikki putket on laskettu, on tarpeen asentaa venttiilit. Tämän jälkeen summataan kaasuletkut.

Vaihtoehto johtosarja ja asennus ilmanvaihto.

Teemme katto, seinät ja lattia - menemme ylhäältä alas

Joten, aloitamme kattoon. Se voidaan tehdä kipsilevyä tai muovista liitetiedostoja, jännitystä tai vain maalilla. Jälkimmäisessä tapauksessa on edullista poimia väriainekoostumus, joka ei pelkää vettä. Ennen maalausta enimmäismäärä olisi tasoitettu ja maalattu se olisi vasta kuivan kerroksen kittiä. Kun kyseessä on pingotettu sisäkatto ei pidä unohtaa, että sen asennus tehdään vasta, mutta sen jälkeen viimeistely seinät.

Nyt meidän täytyy kohdistaa seiniin. Tästä on hyvä tai isohypses satengips. Taustakuva paremmin valita pestävä - koska ne asettuvat noki ja rasvaa. Erittäin mukava katsoa keittiössä taustakuvan maalaus, lisäksi ne ovat varsin käytännöllinen. Aseta pesuallas ja liesi ovat yleensä jakautuvat eri kerroksessa. Kuitenkin, melko usein laatta on sijoitettu koko pinnan seinät. Alla halvin, mutta samaan aikaan käytännöllinen tapa seinät keittiössä.

Video: miten halpa ja käytännöllinen koristella seinät keittiössä

Sitten me kohdista kerros, joka ottaa seos itsetasoittuvat tai sementin ja hiekan seos ja täyttää perän. Jos lattia on puinen, se korvaa joitakin sen elementeistä ja kohdista tarvittaessa. Jos aiot valmistaa lattialämmitys, valmistautuu häntä aloittamaan tasoitus pinta tasoite. Laskettava sitten lämmityselementtejä annettujen ohjeiden mukaisesti, jotka on liitetty niihin. Sitten täyttää ne liuoksella, ja sitten tehdä toinen tie. Asennetun laatan, linoleum, laminaatti tai muu lattia.

se on muovia tai metallia keittiöön. Sokkeli puusta ei ole kovin käytännöllinen, koska ilman ylimääräisiä päällyste ei pidä kosteutta ja ei niin hyvin puhdistettu. Sen sijaan, muovi sokkeli ei vastusta märkä puhdistus, ja lisäksi on erinomainen linoleumin. Huono näkyi keittiössä ja metallin sokkeli (alumiinia tai ruostumatonta terästä).

Vakiopituus tahansa sokkeli - kaksi ja puoli metriä. Laskea, kuinka monta kappaletta on syytä lisätä reserviin pari metriä kokoisen keittiön, ja jakamalla kaksi ja puoli. Hankimme kulmikas elementtejä mukaan kulmien lukumäärä. Leikkaaminen muovi sokkelin paras jiirisaha. Asenna se ovesta tai kulmasta. Seinien sisällä tämän porausreiän.

Erittäin kätevä tuote - sokkeli, joka on kiinnitetty väliin työtaso ja seinään. Sitä kutsutaan - keittiöön sokkeli. Asentamalla se, et voi pelätä, että raossa lähellä työtaso jotain pudota tai vuoto vettä. On myös muunlaista sokkeli - katto, nimeltään patonkia. Hän on sijoitettu korostaa suunnittelun. Se asennetaan loputtua katto ja seinät.

Jos päätimme tehdä kaiken keittiössä uudella tavalla, ilman korvata ovea ei yksinkertaisesti voi tehdä. Mallista riippuen, se voi olla puuta, lasia tai lasi insertit. Nyt on olemassa monia vaihtoehtoja käsittelyä niiden - lasimaalauksia, fuusioimalla, hiekkapuhallus piirustuksia. Mutta lasiovet edellyttävät huolellista huoltoa. Mutta ovet laminoitu pinnoite on halvempaa ja erittäin käytännöllinen keittiö.

Mitä tulee suunnitteluun, niin se on mahdollista, myös uneksia. Paitsi normaali saranaovi, on mahdollista käyttää liukuva versiota. Se näyttää kauniilta, mutta myös säästää paljon tilaa. Aseta itsellesi ovi ei ole liian vaikeaa - itse asiassa sen asettaa kaikki tarvittavat osat.

Laitamme kuori, luistavat kalusteet ja koneet

Se on melkein valmis korjaamisesta - se jää pieneksi. Asentaa keittiökalusteet mukainen laadittu alussa luonnos. Nyt sinun täytyy asentaa pesualtaaseen. Paras pesutulos - ruostumatonta terästä. Hänen kartonki - malli upottaa uppoavat työtaso. Ja pyrimme sitä, hahmottelemaan ja sitten leikkaamalla pois palapelin aukko. Asentaa pesukone ja kiinnitysruuvit jännitteitä.

Jää kytkeä laitteita. Kun kyseessä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja astianpesukone, mitään vaikeuksia ei - ne ovat riittävä peruste paikkoihin ja sitten kytketty (jotka olemme antaneet etukäteen). Jos keittiö on pesukone, on välttämätöntä liittää sen vedenjakelujärjestelmän ja viemäröinti.

Joten, mietin mistä aloittaa korjauksia keittiössä, älä pelkää vaikeuksia. Meidän täytyy istua alas pöytään ja aloittaa piirtäminen. Se - keittiö, joka mielellään tulla, ja ruoka, joka on paljon maukkaampia aikaa. Tsemppiä!

Ja lopuksi, voit nähdä mielenkiintoisen videon vaiheista keittiön remontin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 5 = 2