Korjaus yksiotehana

Itsekorjaamisominaisuuksia yksiotehana

Yksivipusekoittimia houkutellaan sen tiivis muotoilu ja helppokäyttöisyys virtausta vesihuollosta. Kääntämällä veden, muutokset sen lämpötila ja paine - kaikki tämä yhden kahvan kääntöä. Nämä laitteet luotettava, on vankka käyttöikä - jotkut tuotemerkin takeena 5 vuotta. Kuitenkin korjata yksiotehana ajoittain tarvitaan.

Tyypit yksivipusekoittimia ja niiden rakenne

Vaikka samankaltaisuus pyörivä tai yksivipusekoittimia on kahta tyyppiä - patruuna (patruuna) ja pallo - pallo sisällä. Korjaus voi olla jokin niistä, tehdä tämä heidän purkaa. Ja pystyä paitsi ymmärrä, mutta myös kerätä, on suotavaa perehtyä sisäisen rakenteen jokaisen.

Muotoilu voi olla erilainen rakenne pysyy samana

Patruuna mikseri: rakenne

Patruuna hanat ovat niin nimeksi, koska lukitusmekanismi ja säätelyä piilotettu erityiseen pulloon kasetti. In kalliimpia malleja sekoittimet patruunan rungon valmistettu keramiikasta, halvempia - muovista. Mitä hyötyä on näistä malleista - yksinkertainen korjaus, mutta ne eivät aina ole helppo saavuttaa haluttu paine - tarvitsemme tiukempaa valvontaa kahva. Mutta muuttaa veden lämpötila on erittäin helppoa - heilautuksella ranne.

Rakenteen Vipuhana kasetti, jossa on helppoa. Jos menet ylhäältä alas:

 • Kytkin lukitusruuvi.
 • Lukitus (kiristys) mutteri.
 • Patruuna. Siinä on sekoitus vettä virtaa, sama laite sulkee vettä.
 • Hanan runko, jossa on "asennus" paikka patruunan.
 • Vahvistamisesta, painonapit ja tiivisteet hyvän tiivistyksen.
 • Alle (hanhi). Se voi olla erillinen osa - kääntöpäässä malleja keittiöön tai kehon osaa - keittiö- kylpyhuoneessa.
 • Jos nokka on erillään pohjasta vielä asennettu tiiviste ja vielä on osa kehon.

Mikä se on yksiotehana patruuna

Itse patruuna käsittää useita (tyypillisesti 4) keraaminen tai metallinen erityinen muoto levyjä. Ylempi käyttöakseli on hitsattu. Sijoitusta muuttamalla varren, muuttaa asentoa levyjen toisiinsa nähden, määrää muuttamalla kulkevan veden reikien läpi levyt.

Napauttaa / hana toimi hyvin, limittäin kiekon hyvin tiiviisti. Tästä syystä patruunan yhden vivun sekoittimet ovat hyvin vaativa veden laadusta. Välinen kosketus levyjen uteliailta fragmentit johtaa siihen, että nosturin virtaa tai lakkaa toimimasta. Tämän välttämiseksi jotkut valmistajat laittaa mukana suuttimet suodattimet. Mutta se on parempi laittaa suodatin vesihuollon ja saada puhdasta vettä, joka voidaan turvallisesti syöttää laitteita.

Yksivipuinen Ball Hana

Se sai nimensä, koska elementin, jossa vesi on sekoitettu - palloa onteloita. Pallo on yleensä metallia, ontoksi. Ulompi osa on hiottu kiiltäväksi. Ilmapallo on kolme aukkoa - kaksi tuloa kuuma ja kylmä vesi, yksi - poistua jo sekoitettu. Jonka kiinnitetty pallo tangon, joka ulottuu ontelon kahva. Tämä tanko on kiinnitetty jäykästi pallon ja on muutos veden lämpötilan, sen paine.

Rakenteen yksiotehana kuulan mekanismi sekoittamalla vettä

Parametrien säätäminen tällainen laite on helpompaa - hyvin limittäin osat, siirtämällä vartta helposti. Hanat pallo mekanismi on vähemmän kriittinen läsnäolo ainetta, mutta ei reagoi erittäin hyvin Kovuussuolojen läsnäolo ja ylimäärä rautaa. Joten normaalikäytössä, ja sitten vaativat ennalta suodatus.

Miten purkaa ja korjata sekoituspesää

Korjaus yksiotehana kasetti on usein laipio ja puhdistaminen O-renkaat. Ne on talletettu suola kerääntyy roskat ja lian aiheuttaa venttiilin alkaa vuotaa. Poistamaan nämä ongelmat sekoitin puretaan, kaikki osat hierotaan lialta (saippua lämpimällä vedellä), huuhdellaan, kuivataan, käyttöön.

Sekvenssi asennus kappaletta yksiotehanalla patruuna

Katsotaanpa ymmärtää, miten purkaa sekoittimen kasetin. Ensimmäinen, sulje vesihana, ja edelleen on seuraava:

 • Irrota koristeellinen kansi, joka on kahvassa. Se vain podkovyrnut ruuvimeisselillä.
 • Kätketyimmät ruuvi. Kierrä se kuusiokoloavaimella ja ottaa pois.

Ensimmäinen, kierrä kiinnitysruuvi

Oikeastaan ​​kaikki. Yksiotehana kasetti purkaa. Kuten näette, ei paljon yksityiskohtia. Tärkein työ osa - kasetti. Siinä sisällä ja sekoitus tapahtuu.

Patruuna itsessään on tiiviste - kumi alareunassa satulan, joka tarjoaa istuvuuden koteloon. Ajan myötä kumin menettää kimmoisuutensa ja alkaa vuotaa vettä. Jos ongelma on tämä, voit ensin kokeilla rengasta ja puhdistettava suolakuortumien muodostuneita sitä. Puhdistettu yksityiskohta laittaa paikoilleen, tutustu työtä. Jos vuoto ei pysäytetä, on tarpeen muuttaa kasetin.

Patruunat varten "yksikätinen" sekoittimet

Patruunat sekoittimet on eri halkaisijat, eri tulot ja lähdöt on järjestetty sen alaosaan. Jos siis tarvitse korvata sitä, ensin purkamista sekoitin, saadaan arvokkaita tuotteita mennä kauppaan tai markkinoiden kanssa. Valitse oltava täsmälleen samaa mallia ilman poikkeamia. Talo patruunan runkoon, sitä hieman käännetään, siihen asti, kunnes tunnet, että hän "istui" paikalleen. Seuraava - kokoonpano, hän on päinvastaisessa järjestyksessä.

Ensin asennat kiristysmutteri. Oikeastaan ​​tässä vaiheessa, voit tarkistaa, kuinka uusi kasetti. Ovat vesi, lämpötilan säätämiseksi varren ja pään. Jotta se olisi kätevä, voit käyttää sauva kahva. Jos kaikki on kunnossa, edelleen rakentaa.

Purkaa ja korjata yksiotehana Ball

Yksiotehana pallo tuli hieman yli 40 vuotta sitten. Rakenne on yksinkertainen ja luotettava - itse asiassa ei ole mitään murtaa. Jos ongelmia ilmenee, se on vain heikon laadun vettä - lika hiukkasia kumin istuin, johon pallo lepää. Kontakti heikkenee, ja vuodot veden venttiili alkaa vuotaa.

Miten purkaa vivun pallo hana

Jotkut nosturit pallon mekanismi on myös toteutettu patruuna. Vain levyt eivät ole kasetti, palloksi. Purkaminen tämän tyyppisiä ei poikkea edellä esitetystä. Kaikki ero on piilossa sisällä polttimo. Myös muunlaisia ​​nostureita. Ne sulku- pallo on suoraan asennettu kumi pistorasiaan. On joitakin pieniä eroja.

Vipu hana poistetaan samalla tavalla - Ensimmäinen ammunta korkki, sitten unscrews kuusiokoloruuvilla. Vedät vipua ylöspäin, ampua hänet. Sen jälkeen, kun toiminta on hyvin yksinkertainen, ja samanlaiset kuin edellä on kuvattu:

 • Kierrä korkki, mieluiten käsin, sillä se on yleensä valmistettu ohuesta metallista, se on helppo taivuttaa.
 • Kierrä kiristysmutteri, pesukone mukaisesti se on, poistaa sitä.
 • Avattu pääsy pallo. Vedä massaa varten, ottaa pallo.
 • Alle pallo on kaksi satula jousilla kumit tiukasti palloa.

Kaiken purettiin. Seuraava on Vipuhana korjaus. Ajatuksena on, että ongelma, että yhteyspiste pallon ja istuin kertynyt talletuksia. Ne tulisi poistaa - varovasti puhdistaa pois, hankaa. Ei voi olla ongelmia jouset. He myös kertyvän lian, mutta useimmiten ne vain menettävät kimmoisuuden.

Kolmas lähde ongelmia - pallo itse. Yleensä sitä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, vastaavasti se tarvitsee vain puhdistaa talletuksista. Todellisuudessa näin ei aina tapahdu - siellä ovat halpoja nostureita jopa muovista palloa tai halpoja metallista. Tässä tapauksessa voi olla kuorinta pinta tai muita vastaavia ongelmia. Tällainen lukituselementti toimimaan normaalisti on mennyt. Se on vaihdettava. Palloa Myös menet kauppaan, poimia korvaaminen sopivan kokoisiksi. Kokoaminen sekoitin päinvastaisessa järjestyksessä: jouset satulan, satula ei aseta ne pallo jne Kerätä kaikki rakentamiseen, kaikki huolellisesti keskus - siirtymä johtaa nopeaan kulumiseen ja Venttiilin uudelleen.

Korjaus yksiotehana kääntyvä nokka

Puhdistamisesta keittiön tai kylpyhuoneen hanat poseerata kääntyvä nokka hana. Ajoittain se alkaa virrata ulos allaan. Lukitusmekanismi Tässä tapauksessa virhe ei ole, vain annetun kadonnut elastisuus tai kuiva voiteluaine.

Korjaus yksiotehana kääntyvä nokka

Tässä tapauksessa, purkamatta hana, kuten edellä on kuvattu, sitten ampua nykäisemällä ylöspäin. Otat pois kaikki vanhat tiivisteen. Jos niitä paistetaan päälle, voit käyttää ruuvimeisselillä tai veitsen terä. Sinun täytyy ottaa ne pois, mutta silti se on vaihdettava. Poistamalla tyynyt poimia uusia. On toivottavaa, että ne on valmistettu silikonista, ei kumi. Silikoni on joustavampi, enää säilyttää ominaisuutensa, parempi sietää kosketuksiin veden kanssa.

Uusi kuukautissuojia voitele silikonirasvalla, asetetaan paikoilleen. Asentaminen nokan paikalleen. Sen täytyy olla hyvä hahmottaa, joten hän joutui unionin mutteri hanarungossa. Seuraava - rakentaa muun mekanismin.

Korjaus keittiö yksiotehanalla omin käsin: vinkkejä mestarilta

Yksivipuinen tai, kuten sitä kutsutaan, Lever mikseri luottavaisesti vie paikan vanhentuneita venttiilin malleja. Se on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja luotettava tarpeeksi. Onko koti yleismies voi korjata keittiön hana käsillään, turvautumatta putkimies? Tätä käsitellään tässä julkaisussa.

Tärkeimmät edut yksiotehana

Kuten mikä tahansa mekanismi, mikseri joskus taukoja. Epäonnistuminen hanat kylpyhuoneessa tai keittiössä - yleisin vahinko, joka ei voi olla huomaamatta - lätäköiden lattialle ja ärsyttäviä ääniä kuuluvan tippaa, jotka eivät pysähdy, päivällä tai yöllä, ei jätä ketään kylmäksi.

Edellä mainitut ongelmat voidaan ratkaista omasta on melko yksinkertainen ja nopea. Tietenkin se tarvitsee ainakin teoriassa perehtynyt sisäinen rakenne sekoittimen, tietää syy sen epäonnistumiseen ja miten ratkaista se.

Kaikki nämä kysymykset käsitellään yksityiskohtaisesti alla, mutta tarkastele ensin tämän putkilaitteen edut, joiden avulla hän on suosinut:

 • Yksinkertaisuus ja ylläpidettävyys. Tämä on jo mainittu edellä - yksivaihemoottori toimii pitkään, yksinkertaisuuden vuoksi, ja sitä voidaan pidentää ajallaan korjaamalla tuote.
 • Helppokäyttöisyys. Älä käännä venttiilejä, vaan siirrä sekoittimen ohjaussauvaa ylöspäin yhdellä painalluksella, jotta vesi loppuu. Lämpötilan säätöä varten vipua käännetään vasemmalle ja oikealle, ja päistä säädetään vipun pystysuuntainen liike.
 • Kestävyys. Yksinkertaisempi muotoilu, sitä vähemmän se hajoaa - yksivipuinen mikseri koostuu pienestä osasta osia, ja jos sitä käsitellään huolellisesti, asenna suodatin veteen, tuote on taattu kestävän yli 10 vuotta. Tämä koskee tietenkin vain laadukkaita sekoittimia.

Myynnissä voi usein löytää tuotteita haurasta, lyhytikäisestä, mutta erittäin halvalla siluminista. Parhaimmillaan tällainen mikseri toimii kahden vuoden ajan.

On syytä mainita ja yksinkertaisia ​​korjauksia. Pohjimmiltaan jokainen kunnollinen kotirouva pystyy tekemään yksinkertaisen korjauksen yhden kädenvääntökoneen kanssa omilla käsillään. Pohjimmiltaan se kaikki kiehuu levymateriaalin tai pallon banaliksi korvaamiseksi - laitteen suunnittelusta riippuen. Mutta älä aja eteenpäin ja harkitse sekoittimen sisäistä järjestelyä.

Kuinka laite on yhdellä kahvalla

Toistetaan vielä kerran - yksivipu-sekoittimen laite on hyvin yksinkertainen - ei ole koskaan nosturilaatikoita rikki. Jos et ota huomioon kourujen, suihkupäätien ja erilaisten kytkimien läsnäoloa, laite koostuu vain kahdesta pääosasta: monoliittisesta metallikotelosta ja patruunasta, jossa on lukituslaite kahdella levyllä tai pallolla. Ne ovat "vastuussa" veden virtauksen säätämisestä ja lämpötilan säätämisestä.

Värikasetti asetetaan runkoon ja kiinnitetään turvallisesti vain yhden mutterin sisään, joka on kätevästi piilotettu koristekorkin alla. Ohjaussauvan ohjauskasetti asennetaan suoraan vipuun. Kaikki on yksinkertaista, ei ylimääräisiä yksityiskohtia, joten - ei vakavia erittelyjä.

Yksivipusekoittajan sisäinen järjestely voi olla erilainen - levykasetti ja pallo voivat avata / sulkea veden ja säätää sen lämpötilaa. Harkitse molempien rakenteiden rakentamista.

Levylaitteen rakenne

Kuten nimestä voi nähdä, tämän laitteen sisällä on erityinen pullo-kasetti, jossa on lukitus- ja säätömekanismi. Kalliissa sekoittimessa kasetti on valmistettu korkealaatuisesta keramiikasta, budjetin versiossa se on yleensä muovia.

Patruunan mikseri on erittäin helppokäyttöinen, mutta ne henkilöt, jotka ovat tottuneet hana-sekoittimeen, joutuvat käyttämään vähän aikaa, koska joystick toimii hyvin helposti. Mutta hyvä, johon tottuu nopeasti: haluttu lämpötila ja vedenpaine voidaan säätää yhdellä helposti. Kun levyt ovat osittain tai kokonaan kohdistettuja, muodostetaan virta, jossa on käyttäjäkohtaisia ​​ominaisuuksia.

Kasetin mikseri koostuu:

 • Ulosvirtaus, tai, kuten sitä kutsutaan myös, "gander".
 • Kiinnitysruuvilla varustettu kytkin.
 • Lukkomutteri.
 • Itse asiassa kasetti.
 • Kotelot patruunan istuimella.
 • Tiivisteet, napit, mutterit - osat tiiviyden takaamiseksi.

Lukitusmekanismin kiekot ovat useimmiten keraamisia, harvemmin teräslejeerinkiä. Yläosassa on ulkonemia, ei alempaa aukkoa, niiden muoto täydentää toisiaan. Kun ne ovat täysin kohdakkain, ulokkeet limittyvät reikiä aiheuttaen suljetun yhteyden. Osittaisessa päällekkäisyydessä putkessa vettä saapuu. Mitä pienempi on ylemmän patruunan ulkonemat, ne peittävät sulkimen alaosan reiät, sitä voimakkaampi suihku.

On huomattava, että levyt on tiivistetty toisistaan ​​hyvin tiukasti - tämä on välttämätön edellytys sekoittimen normaalille toiminnalle. Tästä syystä patruunamallit "eivät pidä" likainen vesi vieraiden mekaanisten ripustusten kanssa, koska pienet hiukkaset osuvat levyjen väliin ja johtavat niiden nopeaan kulutukseen, mikä aiheuttaa sulkimen ennenaikaisen vaurioitumisen.

Tuotteen käyttöiän pidentämiseksi jotkut valmistajat asentavat välittömästi vesisuodattimen sekoittimen tuloputkeen tehtaalla. On suositeltavaa seurata niiden esimerkkiä: asentaa hyvä suodatin vesipäähän ja toimittaa turvallisesti puhdistettua vettä kaikkiin putkistoihin.

Mitä pallon mikseri koostuu?

Kuten levymallin tapauksessa, nimi ilmaisee laitteen porttimekanismin suunnittelutoiminnot. Tässä sekoittajamallissa vesipää ja sen lämpötilaa säätelevät erikoispallo. Se on valmistettu metallista, pallon sisällä on ontto. Ulompi osa on täysin kiillotettu. Pallolla on kolme reikää - kaksi kylmää ja kuumaa vettä, kolmas seka.

Tangot on kiinnitetty jäykästi työkappaleeseen, toinen pää on kiinnitetty sekoituslaitteen kahvaan. Näin ollen, kun kädensijaa painetaan, sauva kääntää pallon, avaa / katkaisee veden pääsyn ja säätää suihkun lämpötilaa.

Hallitse pallon mikseri paljon helpompaa ja kätevämpää kuin levy, koska osat ovat sileät, täydellisesti säädetty, ohjain liikkuu hyvin tasaisesti ja varovasti. Pallo on asennettu eräänlaiseen kasettipatruunaan, joka on helppo irrottaa laitteesta korjausta tai vaihtoa varten.

Levylaitteella analogisesti kuula-mikseri on erittäin vaativa veden laatuun, se ei reagoi kovaan veteen ja rautapitoisuuteen. Suurin osa palloventtiilien vuotoista johtuu soriksen tunkeutumisesta pallon ja kumisuojien väliin, jotka pitävät sitä. Vesisuodattimen asentaminen sekoittimen eteen katsotaan myös pakolliseksi tässä tapauksessa.

Yleisten ongelmien vianmääritys

Pesualtaan alla on lätäkkö - ensimmäinen asia on tarkastella nokka. Jos se on täysin kuiva, ongelma johtuu veden toimituksen tiukkuuden rikkomisesta. Minun täytyy kiivetä altaan alle ja etsiä vuotoa. Jotta helpotettaisiin, sinun on kuivaa suuttimet kankaalla ja katso sitten, missä vesi kiehuu. Useimmiten ongelma poistuu kiristämällä mutteri.

Kun putken kierre on vahingoittunut, osa on vaihdettava. Vahingoittuneen sisäkierteen ansiosta sekoittimen rungossa ongelma tulee paljon vakavammaksi. Voit yrittää poistaa vuodon käärimällä haaraputken kierre tiivistenauhalla tai tiivisteen tahnalla, mutta tämä tilapäinen ratkaisu ja sekoittimen on todennäköisesti vaihdettava kokonaan.

Se putoaa suuttimesta, vaikka höyry on täysin tukossa - syynä voi olla lukitusmekanismin vaurioituminen, koska Tiivistysosien hankaaminen ei käytännössä vaikuta yksivipuvälineiden toimintaan.

Vesipetsi vettä vastaan ​​sekoitinrungon pohjan lähellä. Syynä on syvennys kotelossa tai tiivisteen kuluminen uran kääntöosassa. Jos on halkeamia, sekoitinta on muutettava - sitä ei korjata.

Varmista heti, että "korjaus" tässä tapauksessa ei ole täysin sopiva sana, sillä todennäköisesti sinun on vain vaihdettava patruuna tai itse vaikeimmassa tapauksessa mikseri itse.

Kumiset tiivistysrenkaat kerääntyvät jatkuvasti roskia ja suoloja kerrostetaan, runsaasti kaupunkien vesijohtovettä. Vähitellen tiiviys alkaa murtaa ja vuotaa kehittyy. Tämän poistamiseksi laite on purettava, puhdistettava ja yhdistettävä uudelleen päinvastaisessa järjestyksessä.

Ennen sekoittimen purkamisen aloittamista on tarpeen sulkea vesihuolto. Sitten algoritmi on seuraava.

Ensinnäkin poistamme koristeellinen pistoke kotelon sivusta. Se poistetaan erittäin helposti, sinun täytyy hakata veitsi tai ruuvimeisseli. Kun korkki on poistettu, avautuu pieni kiinnitysruuvi, joka on irrotettu joko kuusikulmainen avain tai ruuvimeisseli. Ruuvin täytyy olla kokonaan irrotettava ja irrotettava, minkä jälkeen voit poistaa sekoitusvivun vetämällä sitä kevyesti.

Sekoittajan rungossa koristeellinen aluslevy ruuvataan tai asennetaan vapaasti. Se on irrotettava ja sen jälkeen irrotettava kiristysmutteri, joka kiinnittää sekoittimen pesualtaan. Pultilla on suuri halkaisija - tarvitset sopivan kokoisen säädettävä jakoavain tai karhotin. Tämän jälkeen kasetti voidaan irrottaa kotelosta ja tutkia vaurioita.

Sekoittajan purkamista voidaan pitää valmiina. On hyvin vähän yksityiskohtia, eikä "uudelleenkokoisen" pitäisi olla tarpeetonta.

Sekoittimen rungossa olevaan kasettiin on niin sanottu "satula", jossa on kumitiiviste - yksinkertaisesti laittaa tavanomainen kumitiiviste, joka aikanaan voi tukkia tai menettää elastisuutta. Tämän seurauksena vesi alkaa virrata sekoittimen pohjan alla. Jos tiivisteen puhdistuksen tai vaihtamisen jälkeen ongelma ei ole kadonnut, niin se on todennäköisesti itse patruunassa ja se on vaihdettava.

Huomaa: patruunoissa olevat levyt eivät ole vakiokokoisia. Ne voivat myös erota veden syöttö- ja poistoaukkojen sijainnista. Jos siis päätetään vaihtaa ne, vanhat osat on poistettava rungosta ja kuljetettava myymälään, jolloin myyjän on osoitettava vertailu. Sinun täytyy ostaa sama kasetti, ilman eroja.

Kun kiristysmutteri on kiinnitetty, voit kytkeä veden päälle ja tarkistaa uuden patruunan huoltoon. Säädä vedenpaine ja sen lämpötila ilman kahvaa tarvitsevat sauvan. Käytännöllisyydestä voit kuitenkin viedä kahvan heti sauvaan.

Kuinka laittaa pallon sekoittimen

Melkein puoli vuosisataa sitten keksittiin pallo-mikseri, jonka muotoilu ei ole sen jälkeen muuttunut. Se on hyvin yksinkertainen ja luotettava - ei ole mitään rikki.

Jos ongelmia ilmenee, useimmiten ne liittyvät huonolaatuisiin materiaaleihin, joista on tehty terveysväline tai huono vesi. Kuten levy-sekoittimessa, tiivisteet on poistettava, tutkittava perusteellisesti vaurioiden varalta, vaihdettava tai puhdistettava likaa, pestävä, kuivattu ja vaihdettava.

Palloventtiilihankkien malleissa purku- ja korjausprosessi on samanlainen kuin yllä. Ero on vain pallon asennossa, joka pyörii suhteellisen tiukasti siihen kumipyörillä. Osien kosketustiheys varmistetaan kastelumekanismilla.

Sam vipu, joka liikuttaa säätelevä varsi, poista samalla tavalla kuin levyn malleissa: on tarpeen korkata koristeellinen kansi, irrota ruuvi, poista se ja poista vipu mikserin. Seuraavaksi on löysää lukitusmutteri ja poistaa pesukone, joka sijaitsee alla. Tämä mahdollistaa pääsyn pallo. Erittäin helppo poistaa pallo - sinun tarvitsee vain vetää sauva.

On purkaminen sekoittimen voidaan pitää täydellisenä ja siirtyä tarkastus osista, niiden korvaaminen tai puhdistusta epäpuhtauksia.

Kuten edellä mainittiin, suurin osa ongelma on suolakuortumien ja hiekanjyväsiä pyörivien osien kanssa kosketuksissa niihin ja sekoituselementit. Kaikki mitä tarvitset varovasti poistaa lian ja varmasti tarkastaa jouset - hekin voivat olla sotkuinen. Lisäksi jouset voivat menettää elastisuutta ja on vaihdettava.

Syy epäonnistumiseen sekoittimen voi myös olla pallo. Ihannetapauksessa olisi valmistettu korkealaatuisesta ruostumattoman teräksen. Tässä tapauksessa se on vain syytä puhdistaa liasta.

Itse asiassa valmistajat, erityisesti Kiinan, säästää kalliita materiaaleja ja valmistetaan huonolaatuisia metalliosat. Ajan mittaan, kun pallon pinnan alkaa irrota, ruoste, reiät veden ja ruoste tukkia sekoittimen epäonnistuu. Tällöin puhdistuksen pinta ei auta, pallo on vaihdettava. Vanha osa, kuten tapauksessa levyn kasetti, sinun täytyy ottaa mukaasi myymälään vertailla.

Kerää pallo mikseri olisi tiukasti päinvastaisessa järjestyksessä työskennellä erittäin huolellisesti ja keskiosat. Väärin asennetut elementti kuluvat nopeasti ja voi aiheuttaa vahinkoa toiselle.

Erillinen kohta meidän täytyy mainita yleisimpiä ja samaan aikaan pieni ongelma - tukossa ilmastin sekoitin. Tämä pieni yksityiskohta on standarditavaraa ja sen tarkoituksena on estää roiskumisen. Mesh-solut lopulta tukkeutuvat suolajäämät ja pieniä hiukkasia roskia.

Ilmastusväline voidaan vaihtaa, jos se on mahdollista löytää sopiva koko analogisen tai ääritapauksissa, käytä mikseri ilman häntä.

Toinen ongelma - tukkeutumista joustava sekoittimen sisääntuloa.

Ottaen huomioon valtion nykypäivän vesijohdot ja veden laatu kaupunkiin, mitään epätavallista täällä. Tässä tapauksessa on välttämätöntä estää veden, kääntää kärryt, puhdistaa ne, tarkasta vauriot ja lanka taaksepäin.

Video ohje korjata mikserin

Nähtyään koulutusvideon, voit paremmin ymmärtää prosessin purkaminen / kokoaminen on yksiotehana.

Miten on purettava osiin ja vaihda värikasetti:

Niinpä oikeastaan ​​korjata yksiotehana - ei niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Se voidaan ratkaista itsenäisesti, kun läsnä on halu ja vähintään työkaluja.

Toivomme, että edellä mainittu aine tämä julkaisu auttaa lukijaa hyvä idea säästää rahaa, koska suurin osa ihmisistä ensimmäisessä ongelmia mikseri vain ostaa uusi tai aiheuttaa vesi-, ja ostaa laadukkaita mikseri ja asiantuntijapalvelut sen korvaamiseksi - ilo ei ole halpaa.

Internetin tietosanakirja järjestelystä teknistä ylläpitoa verkkojen

Korjaus yksiotehana keittiöön käsillään

Yksivipusekoittimia viime vuosina tulvinut markkinoille kotitalouksien putkityöt. Ja se ei ole outoa, koska nämä laitteet, vaikka yksinkertainen sisäinen rakenne, on korkea luotettavuus ja korjauskustannukset penniä. Miksi vipu sekoittimet ovat niin yleisiä, ja miten korjata laitetta itse?

Paras vaihtoehto keittiö ja kylpyhuone - runko nosturi

Nykypäivän markkinoilla LVI esitetään paljon erilaisia ​​sekoittimia, jotka eroavat sekä sisäisiin ja ulkoisiin. Jotkut niistä ovat integroitu lämpötila-anturit ja sähköjohtojen kautta, jotka voidaan parhaiten asettaa tarkasti veden lämpötilan, ja muita erilaisia ​​maksimi yksinkertaisuus. Jälkimmäinen voidaan turvallisesti johtuvan nivelletty nosturit, jotka ovat yhtä helppo asentaa ja ylläpitää.

Ammattikeittiö mikseri GROHE

Tärkein etu yksivipusekoittimia on puuttuessa metallin elementtien sisällä pääyksikön (kasetti). Sen sijaan luotiin osat keramiikasta. Ne eivät ruostu ja eivät pelkää suora altistuminen vedelle. Ainoa asia, joka voi johtaa ennenaikaiseen - huonolaatuista ja suodattamatonta vettä. Huolimatta siitä, että säiliö on sisällä sekoittimen jo asennettu primitiivinen suodattimia, joillakin alueilla maamme, ne ovat yksinkertaisesti hyödytön. Sen vuoksi on toivottavaa huolehtia asennuksen ainakin paikallisen järjestelmän lisäveden suodattamalla.

Toinen etu yksivipusekoittimia on niiden moderni ja minimalistinen muotoilu. Vuonna ihmissilmän vain pääkohdat syksyllä, ja vesi letkut, perusmekanismit huolellisesti piilotettu ulkopuolelta katsottuna.

Ihmiset valitsevat näistä sekoittimia ei pelkästään yksinkertaisuus suunnittelun tai ulkoisten ominaisuuksien, mutta myös helppokäyttöisyys ja taloudellisuus. Se ei ole tarpeen joka kerta säätää optimaalinen lämpötila, tarpeeksi, jotta sen jälkeen, kun vipu haluttuun asentoon.

Keittiöhanat BLANCO STEELART

Ennen siirtymistä tärkeimmät syyt vika, sinun täytyy harkita, mitä on standardilla yksivipusekoittimia edustaja:

 • vipu säätämiseksi ja veden;
 • säätölaitetta tanko, joka on asennettu suoraan vivun;
 • kotelon, joka sijaitsee venttiilin sarana tai muovisen patruunan keraaminen täytteet;
 • rengas säätö, höyry ja säätämällä ranneke.

Koska markkinat hanat tällä hetkellä on olemassa useita erilaisia ​​yksivipusekoittimia, katsomme yleisimpiä vaurioita, sekä niiden syyt.

Tärkeimmät syyt epäonnistumiseen:

 1. Tärkein tehtävä veden annostelija sarana sekoittimet, teräskuula työntyy. Valitettavasti se voi lopulta syövyttää. Myös käyttää erilaisia ​​tiivisteet, jonka läpi vesi alkaa virrata. Tuoda venttiili normaaliin käyttötilaan, se on vaihdettava kuluneet osat.
 2. Siinä tapauksessa, että sekoittimen sisällä keraaminen patruuna on asennettu, epäonnistumisen syy voi olla mikä tahansa roskat, jotka laskivat joko veden syöttö, tai asennuksen aikana tuotteen. Tästä huolimatta tuotteita keraaminen patruuna sisällä pidetään luotettavin ja oikein asennettuna kestää hyvin pitkään.

mikseri korjaus: Käyttö

Ennen kuin yrität korjata mikseri, sinun täytyy leikata pois vesi. Sen jälkeen, kun vesi on tukossa, avaa vesihana ja odota, kunnes se valuu edelleen. Koska kaikki työ tehdään lähellä pintaa pesuallas, on toivottavaa kudoksen peittämiseksi. On aivan turhaa laittaa kangas paikka, jossa sekoitin sijaitsee.

Seuraava menettely voi vaihdella hieman riippuen mallista ja käytetyn sekoittimen tyypistä, mutta kokonaiskuva korjaus näyttää tältä:

 1. Ensin täytyy päästä eroon erityisen koriste korkki, joka on edessä sekoittimen. Se on osoitin kylmä ja kuuma vesi. Korkin alle on kiinnitysruuvi voidaan ruuvata irti.
 2. Lievittää itse vipua. Ei ole tarpeen paina voimakkaasti, koska sekoittimet usein valmistettu halpa metalliseoksia ja voi vahingoittaa rakennetta. Jos vipu ei sovellu, niin on mahdollista kaataa useita minuutteja kuumalla vedellä.
 3. Kainalossa on koristeellinen kupoli, joka myös on poistettava huolellisesti.
 4. Seuraavaksi meidän on poistettava kiristysmutteri, joka vastaa siitä, että malli on paikallaan.
 5. Riippuen sekoittimen, voidaan sijoittaa ilmapallon sisällä kuten jakelu- ja muiden osien saranan sekoittimen ja muovisen patruunan kanssa keraamiset levyt sisällä. Ensimmäisessä tapauksessa on tarpeen varmistaa eheyden kulhoon, tarkasta kunto tiivisteiden ja jousi, joka pitää venttiilin paikallaan. Tarvittaessa korvaaminen lanka elementtejä. Jos olet asentanut kasetin, niin poista se varovasti ja suunnata lähimpään liikkeeseen, josta etsivät korvaavan.
 6. Vuoto voi tapahtua myös suoraan alapuolella nokan. Tässä tapauksessa on tarpeen korvata vanhat tiivisteet.
 7. Alle patruuna ovat yleensä kumia paikkaa, josta tulee lopulta hyödytön. Pestä pois jäänteet likaa ja muita roskia, joka oli toiminnassa.
 8. Kun kasetti on vaihdettu ennen kuin asennat uuden, on puhdistettava perusteellisesti ruostetta ja korroosiota itse istuin. Asennuksen aikana, varmista, että pidikkeet tarkasti osui lähtö, muuten työt eivät kunnolla mikseri.

Jos korjauksia ei valmisteta tuonut näkyvää vaikutusta, tai vain osittain korjattua, sinun täytyy löytää muita mahdollisia syitä ongelmaan. Harkita muita mahdollisia ongelmia:

 1. Tukossa ilmastin aiheuttaa sen, että veden paine on hyvin erilainen kuin kylpyhuoneessa. Korjata ongelman, sinun on poistettava kohde ja puhdista se. Jos syynä se ei ollut ruostetta, niin se on tarpeen korvata kokonaan alkion.
 2. Kovat äänet kosketa, kun vesi voi puhua, jotka eivät mahdu koosta tiivisteen. Tämä näkyy erityisesti niissä tapauksissa, kun leikkaa ne itse. Tässä tapauksessa irrota hana ja leikkaa tiiviste.
 3. Paine vesijohtovettä voidaan myös vähentää merkittävästi tukkeutumisesta johtuen taipuisien letkujen tai liittämällä vesiputkia. Puhdistuksen jälkeen sekoitin, muuttaa letkut uusi, koska vanha voivat muodostaa talletukset, jotka johtavat toistuvasti vahinkoa säiliö tai sarana.
 4. Jos sekoitin on kylpyhuone ja prosessi uimaveden kytkennän suunnassa vipu lasketaan toisistaan ​​riippumatta, tällöin se on tarpeen korvata tiivisteen, joka on piilossa kela. Mikseri ei tarvitse purkaa sitä, sinun täytyy vain ruuvaa mutteri ja irrota letku itse, ja vaihda tiiviste ja palaavat paikkaa.
 5. Alemman tiivisteen tilalle paljon vaikeampaa, koska se ei ole tarpeellista ainoastaan ​​katkaista letku, mutta myös irrota sovitin nokkaan. Lisäksi se kertyy kytke nokka ja liukumäki, ja vaihda tiiviste ja koota kaikki päinvastaisessa järjestyksessä.

Riippumaton korjaus yksiotehana kotona olemukseltaan on hyvin yksinkertainen eikä vaadi erityistä osaamista LVI. Ainoa asia, sinun täytyy pitää mielessä - nämä laitteet eivät pidä väärinkäyttöä.

Jos ajattelee helppous korjauksen, sinun täytyy ajatella etukäteen, millaista hanan asennat. Tämä voi olla tuote, sekä sen perusteella, saranan, ja patruunat. Ensimmäinen vähemmän nirso veden laadun, ja jälkimmäinen voidaan kiinnittää muutamassa minuutissa, koska suurin osa vioista vaikuttaa suoraan itse patruuna. Keskimääräiset kustannukset tällainen patruuna on 100-150 ruplaa, mikä on hyvä uutinen, oikeus valita malli, on tarpeen ottaa mukaan vanhan vara. Tämä johtuu siitä, että jokainen valmistaja yrittää kaikin mahdollisin tavoin parantaakseen tuotteitaan ja tällä hetkellä on kymmeniä tai jopa satoja eri malleja. Erityisesti himo jotain uutta, erilaista tuotteita kiinalainen valmistaja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 14 = 18