Kosteus kylpyhuoneessa

Mitä tehdä, jos vessassa on kylpyhuoneessa?

Jos kylpyhuoneessa oleva mochrica on eronnut, miten päästä eroon näistä epämiellyttävistä olentoista? On olemassa erinomaisia ​​ja tehokkaita tapoja, joista jokainen on hyödyllinen tietää.

Ennen kuin kuvataan, miten onnistumme pääsemään eroon vessistä kylpyhuoneesta, selvitetään ensin, miten ne pääsevät sinne. Samalla tutustut näihin pieneläinten eläimiin.

Kyllä, he ovat eläimiä, ei hyönteisiä. Tarkemmin sanoen mocryca on äyriäinen. On sitä mieltä, että nämä olennot ovat vanhempia kuin dinosaurukset. Ja tuomitsemalla, miten ne on otettu pois mistään ja lisääntymään nopeasti, voidaan uskoa menestyksekkään elämän ja kehityksen miljoonia vuosia.

Mokritsa on hyvin pieni äyriäinen, jolla on 7 paria jalkoja. Sen yläpuolella on tiheä vaahtokuori. Niiden koko ei ole yli 1 cm. Näyttäisi siltä, ​​että tällainen hirvittävä asia voi olla tässä pienessä olennossa?

Kuitenkin pääsy kylpyhuoneeseen ja lattialla näkemään harmaiden kappaleiden räikeän maton, se on jotenkin epämiellyttävä. Mutta eläintieteilijöiden mukaan täit eivät voi vahingoittaa henkilöä. Ne eivät ole myrkyllisiä, eivät siedä taudinaiheuttajia eivätkä pure. He ovat vain ikäviä.

Mokritsa näkyy aina missä se on tumma ja kostea. Kylpyhuone on ihanteellinen paikka heille. Varsinkin jos asunnon omistajat eivät ole tarkimmat ihmiset. Kostea ilmapiiri ja kotitalousjätteet houkuttelevat puuteriä ja keittiötä. Pesualtaan alla, keittiötelineiden alla, joissa pienet roskat ja vesi kerääntyvät, heidän suosikkipaikkansa.

Ihanteelliset olosuhteet puulevyn kehittämiselle voidaan luoda omalla kädelläsi ja toisella tavalla. Tätä varten on tarpeen ottaa säännöllisesti talousjätteet, erityisesti ruoka-aineet, vihannesten tai hedelmien puhdistus. Rotting houkuttelee pieniä äyriäisiä, ja lyhyen ajan kuluttua mocchrica ja sen sukulaiset pysyvät kiinteästi roskien ympärillä.

Toinen altistustilan paikka on ruukut ja kukkaruukut. Erityisesti siellä, missä tarvitaan jatkuvaa ja runsasta kastelua. Esimerkiksi ruukuissa, joissa on orkideoita. Näissä äyriäisissä amatööriviljelijät luovat ihanteelliset olosuhteet elämälle ja lisääntymiselle.

Talossa tai asunnossa on puulattia monin tavoin. Esimerkiksi kostealla kellarilla, joka ei ole harvinaista monen huoneiston korkealle rakennuksille. Erityisesti jos ne ovat vanhoja rakennuksia ja vesihuollon ja viemäröinnin viestintä pitkään korjaantuessa. Esi tulee meille kotona ja yhdessä maan kanssa kengän pohjalla. Se riittää kulkemaan märällä maaperällä sateen jälkeen ottamaan mukanaan pari näistä pienistä olentoista. Kerran sopivassa ympäristössä ne riittävän nopeasti kasvattavat ja muodostavat suuren siirtokunnan.

Edistää uudelleensijoittamista ja elämäntapaa, joka johtaa puuta. Ruoasta etsimässä he menevät ulos heidän turvakoteistaan ​​yöllä, kun kaikki yleensä nukkuvat. Ja katoavat ensimmäisten auringon säteiden kanssa. Siksi, huomaa, että teidän lisäksi joku muu on asettunut asuntoon, se voi olla vaikeaa.

Siihen, että kutsumattomat vieraat asettuivat asuntoon, on ryhdyttävä ensimmäisiin toimiin niiden torjumiseksi.

Märkä ympäristö - se on mitä rakastaa mokritsa. Siksi ensimmäinen tehtävä on päästä eroon korkean kosteuden lähteestä. Jos asut asunnossa ensimmäisessä kerroksessa, jonka alla on kostea kellari, sinun on varmistettava, että asuntotoimisto tai muu talonhuoltolaitos korjaa tai korvaa viestinnän kokonaan.

Jos talo on yhteistoiminnallinen, tämä asia on päätettävä yhtiökokouksessa ja vuokrata korjaamoita, jotka poistavat vuotoja putkista. Yksityisten kodeiden asukkaita ei houkuteta kenellekään, sinun on korjattava kaikki vuodot itse.

Olisi mukavaa kunnossapidon korjausprosessissa. Kotimaisen roskat porat houkuttelivat täitä sekä pieniä jyrsijöitä, jotka ovat paljon vaarallisempia kuin nämä äyriäiset.

Ja vielä on tarkistettava vesiputkien ja jätevesien kunto, erityisesti lattiat. Tyypillisesti on pieniä vuotoja, jotka luovat jatkuvan kosteuden tässä tilassa. Tällaiset pimeät paikat, joissa on korkea kosteus, ovat ihanteellinen "ponnahduslautana" puiden "armeijaan" hyökätäksesi asuntosi kimppuun.

Tätä tilaa olisi käsiteltävä erikseen, koska kosteus vallitsee täällä paitsi ongelmajohdon takia myös omistajien vian vuoksi. Hidas hanka, yhdessä säännöllisesti valuneen veden kanssa kylvystä, luo olosuhteet kehitystä varten colony woodworms.

Kylpyhuoneen tila tässä tapauksessa on lisääntynyt riskialue. Se on jatkuvasti tumma ja kostea, eli kaikki tekijät, jotka vaikuttavat ikävien äyriäisten ilmestymiseen asunnossa.

Jos haluat poistaa nämä tekijät, joissa mocrica voi elää ja toistaa, sinun on tehtävä seuraavat toimenpiteet:

 • poista vesivuoto;
 • päivittää viestinnän;
 • tiivistele liitos kylpyhuoneen ja seinän väliin.

Ensimmäisessä ja toisessa tapauksessa kaikki on selvää, mutta entä kolmas tilanne? Kaikki on ratkaistu useilla tavoilla, joista jokainen, päästään eroon paskaista. Ensimmäinen sopii tapaukseen, kun rako on suuri (yli 2 cm). Voit tehdä tämän seinän ja kylpyammeen reunan väliin levyn tai levyn, jonka päälle levitetään ainakin 3 - 5 cm: n sementtilaastikerros, jonka päälle voi laittaa laatta. Puuta on parempi poistaa, koska se voi kaatua kylpyhuoneessa olevan suuren kosteuden vuoksi.

Jos aukko on 1-2 cm leveä, voidaan käyttää vaahtoa. Sen kovettumisen jälkeen pinta tasoitetaan ja peitetään koristeellisilla laatat tai maalattu. Mutta tässä tapauksessa vaahto on ensin pohjustettava.

Pienestä aukosta (enintään 1 cm leveä) voit käyttää erityistä teippi-itseliimautusta, jota kutsutaan myös hilloksi. Ennen sen liittämistä seinien ja kylpyammeiden pinta on puhdistettava ja rasvanpoistettava. Jos haluat korjata reunuksen ilman ongelmia, asiantuntijat neuvovat ensin liittämään reunan ja toisen. Tosiasia on, että liimaamalla se vinosti, poistamalla tarra vahingoittamatta sitä on ongelmallista.

Jos kylpy on suoraan seinään, käytä erityistä vedenpitävää tiivistysainetta. Sitä käytetään erityisellä aseella ja annetaan jäädyttää 24 tuntia. Tällä hetkellä kylpyhuone ei ole paras käyttää.

Samalla tavalla on välttämätöntä sulkea aukko pesualtaan, jos sitä ei ole asennettu työtasolle. Kaikki halkeamat, joiden kautta vesi voi päästä lattialle ja luoda olosuhteet, joissa mokasiini tuntuu hyvältä, olisi suljettava tiukasti. Ja katso, että ne pysyvät ennallaan.

Toinen paikka, jossa puuteri voi elää, on ilmanvaihtojärjestelmä. Keittiön liesituulettimet ja kylpyhuoneen höyry muodostavat erinomaiset olosuhteet näiden äyriäisten elämälle. Valitettavasti asuntojen vuokralaiset eivät voi selviytyä annostelijoidensa epämiellyttävien vieraiden hyökkäyksistä. Mutta voit estää niiden pääsyn tiloihin.

Tällöin ilmanvaihtoaukon tavanomainen suoja on korvattava erikoisella, jossa tavanomaisen ritilän lisäksi on asennettu myös metalliristikko, jossa on matala solu.

Se voidaan hankkia rakennusosastojen talousosastoilta tai markkinoilta ja asennus tehdään yksin. Tällä tavalla helppoa päästään eroon paitsi paskiaisista, mutta myös muista suurtilasta.

Ja mochricaa ei pidä, kun huone puhdistetaan. Joten, että hän ei tunne olonsa mukavaksi omassa talossasi, märkäpestä säännöllisesti ja kerran viikossa - yleinen puhdistus.

Kylpyhuoneessa pitää pyyhkiä putket kuiviksi, jos ne näyttävät tiivistyneeltä veden käsittelyn jälkeen. Luzhitsy lattialla ja kosteus laatta on myös puhdistettava heti uinnin jälkeen. Ja välttämättä kylpyhuoneessa pitäisi olla hyvä huppu, parempi - pakko. Se varmistaa jatkuvan ilman virtauksen ja tuo vesihöyryn ulos.

Pölyä on säännöllisesti pyyhittävä, joka kun se osuu veden tai höyryn roiskeeseen, muuttuu likaiseksi, eli ravintoalustaksi, jossa mokasiini tuntuu mukavalta.

Jotkut omistajat, jotta saavutettaisiin vieläkin suurempi vaikutus, kylvyn jälkeen tyhjennä kylpyhuoneen alle oleva tila tuulettimen lämmittimellä. Kuiva ilma ei anna meille mahdollisuutta elää vain aikuisten äyriäisenä, vaan myös estää makrillin poistumista.

Ja sinun pitäisi ehdottomasti käyttää puhdistusaineita puhdistukseen. He tappavat kaikki epämiellyttävät ulkomaalaiset talossa.

Mitä tehdä, jos kylpyhuoneessa tai wc: ssa on märkä

Koko tuholaistorjunnan artikkeleiden sarjassa puhumme tänään tapauksista, joissa kylpyhuoneessa oleva mochrica alkoi näkyä - miten päästä eroon näistä olentoista ja kuinka estää niiden toistuvat esiintymiset. On heti korostettava, että itseä ei pidetä tuholaisina - liian pieni prosenttiosuus todennäköisyydestä, että ne voivat vahingoittaa ihmisen toimintaa.

Sen lisäksi, että heillä on ruma ulkonäkö, joka pelottaa monia, he ovat merkki siitä, että jonnekin on todennäköisesti krooninen vuoto - joko hanan tai viemäriputken. Kosteutta ei voi esiintyä ilman tiettyä, riittävän korkeaa kosteustasoa, mutta ne saattavat hyötyä orgaanisten aineiden mätästä. Siksi jos hän liian usein tuli hänen silmiinsä, niin ympäristön olosuhteet ovat suotuisat heille, mutta sellainen, että henkilö voi tuskin järjestää.

Ketkä ovat täitä ja yksinkertaisia ​​tapoja taistella

Mossit eivät ole hyönteisiä, kuten monet meistä ajattelevat. Nämä ovat äyriäisiä, jotka ovat lähinnä rapuja, hummereita, katkarapuja ja tietenkin tavallisia rapuja. Miljoonia vuosia sitten, maasiirat eli vain vedessä, mutta aikana sen kehitys, ovat sopeutuneet elämään maalla, jossa voidaan todeta - hyvä tuntea, mutta täysin sopeutumisprosessia ovat kesken, jotta voidaan varmistaa niiden normaaliin elämään tarvitsevat paljon kosteutta .

Ilmeisesti veden ja kosteuden jatkuva läheisyys määritteli näiden elävien olentojen nimen Venäjän ekvivalenttina. Ja täällä, esimerkiksi englanniksi, lisko-puun nimen kirjaimellinen kääntäminen tarkoittaa "puupurua", johon luodun on taipuvainen asumaan mätäneviin kosteisiin puujätteisiin. Kuitenkin nimestä huolimatta puu ei vahingoita puuta, vaikka luonteeltaan ne ovat usein leviävän oksan rannikon kosteudessa.

Tärkeimmät ruokavalio pilleri bugeja - lahoavaa orgaanista ainesta, pääasiassa kasviperäisiä sekä mikroskooppisen sieniä.

Joissakin hyvin harvinaisissa tapauksissa, täit voivat hyökätä kasvien juuria ja versoja taimet, kuin voi tuoda joitakin haittaa viljelyn puutarhan ystäville nuorten taimien heidän ikkunalaudalla.

Kannalta ympäristön, maasiirat piilossa päivällä viileässä, pimeässä ja kosteassa piilopaikka - rakoja kivien alle, mätää puuta mätä perusteella tai irtotavarana preyuschey lehtineen. Äyriäisiä Tämän lajin jäävät usein kiinni olohuone puhkeamista kylmällä säällä ennen talven tulo. Lisäksi jos kuivuus tai rankkasateiden jotenkin vaikuttaa tavanomaista piilopaikkoja, se voi myös aiheuttaa hyökkäyksen.

Toisin kuin yleisesti luullaan, täit eivät tule taloon rotu. He tekevät sen vain hakea turvapaikkaa, vaikka he usein tapetaan nykyaikaisissa kodeissa on keskuslämmitys, koska lämmin ja kuiva, yleensä tappaa heidät muutamassa päivässä. Kuitenkin suurimmassa osassa tapauksia, nämä olennot löytävät tiensä suotuisa ympäristö, ihmisten asuntoja. Yleensä tämä on - kylpyhuoneeseen tai tilaan alla tiskiallas. Täällä maasiirat tuntuu hieno, varsinkin jos olet ravintoa. Ja he pitävät sitä tarpeellisena näissä asunnoissa, omistajat, jotka eivät noudata sääntöjä hygienia- ja sanitaatio lattea.

Huolimatta siitä, että täit ovat vaarattomia, lukuun ottamatta pientä määrää aiheuttamastaan ​​vahingosta, joskus syöminen makea hellä juuret nuorten taimien ajoittain, monet ihmiset eivät yksinkertaisesti pidä niistä, varsinkin jos ne tulevat suurin joukoin.

Jos hyökkäys maasiirat pidetty ongelmana, on olemassa useita toimenpiteitä, jotka voivat auttaa tuomaan pilleri bugeja vessasta. Nopein ja ehkä kaikkein inhimillinen ratkaisu olisi lakaistaan ​​ne kauha ja palata kadulle, jossa he löytävät turvapaikan. Tämä vaihtoehto on kaikkein oikea, koska täit ovat erittäin hyödyllisiä otuksia luonnossa, erityisesti tällaisten tietojen on hyötyä niille, jotka ovat mukana viljelyssä hänen juoni.

Täit rehun tällaisia ​​aineita, jotka ovat myrkyllisiä muita organismeja, kuten ne, jotka sisältävät suuria määriä typpeä. Tämän seurauksena he päästäminen ympäristöön jalostustuotteessa näistä aineista, jotka ovat helposti imeytyy kasvien. Lisäksi, maasiirat voidaan kaivaa maaperään, kuin antaa pääsyn hapen tarpeen juuret.

Maasiirat on asuintiloja ihmisen rodun jos olosuhteet ovat suotuisat. Tämä on sama kosteus ja orgaanisten roskia. Jos nämä ehdot eivät ole, ja siellä oli täitä, se itse asiassa - matkailijoille, jotka etsivät tarvittavan elinympäristö ja tuli ulkoisen ympäristön kanssa.

Koska hyökkäys maasiirat tulee usein niiden piilopaikkoja talon vieressä, tiivisteet kaikki rajanylityspaikat esimerkiksi halkeamia seinät, lattiat, reikiä muuraukseen, raot ovet ja ikkunat voidaan merkittävästi ehkäistä niiden palauttamista tulevaisuudessa. Lisäksi alentamalla kosteus asunnossa ilmanvaihdon tai lämmityksen olosuhteiden paranemista kaikilla alueilla talon, jossa täit ovat nähneet tai jahdata niitä tai nopeuttaa niiden kuoleman.

Siten omakotitalo, muurien ulkopuolella, joka on varustettu pääsy auringonvaloa ja raitista ilmaa, ei hukkua kotitalousjätettä, ja lattian alla ei eroa tavaraa, joka on hyvin ilmastoitu tila tuuletusaukot - on täysin säästynyt hyökkäyksiltä maasiirat. Tietenkin tarve seurata vuotoja.

Erikoiskemikaalien, jota voidaan käyttää viimeisenä keinona vastaan ​​maasiirat tai toissijaisesti, on parempi olla käyttämättä. Jos kuitenkin haluat - voit käyttää mitä tahansa keinoja, joita käytetään vastaan ​​kodin hyönteisten, mutta täit ja sellaisenaan eivät ole. Ruiskuttamalla tällaisista aineista ovat paremmin alueilla enintään kertyminen maasiirat, mutta ehkäisevä pintakäsittely on tehotonta.

Vuonna kylpyhuone oli maasiirat - Syyt

Kuten olemme edellä todettiin, tärkein syy äkillinen ilmaantuminen maasiirat - suuri ilmankosteus. Tämä ilmiö rakennuksessa on vakava ongelma, joka ei puututa, voi johtaa eriasteisia homeen kasvua, vahinko sisustus homeelle puuta tai rakenteellinen vaurio yleensä, määrästä riippuen tulevan veden. Vaikka se on usein ensimmäiset oireet huomannut omistajat saman - kuplii maali ja tapetti lähtevät, on olemassa kolme pääasiallista syitä kosteuden ja ensimmäinen askel, kun pyritään ohjaamaan ongelma on määrittää, mikä aiheutti ylimääräisen kosteuden ja, näin ollen, syntymistä maasiirat.

Tiivistyminen on yleisin syy kosteus rakennuksissa ja pääsääntöisesti, syy tähän on huono ilmanvaihto. Se voi tapahtua myös muista syistä, kuten huono eristys, usein toistuva käyttö kylpyhuoneen aiottuun tarkoitukseen, vaatteiden ja muiden, jotka otetaan käyttöön merkittäviä määriä vesihöyryä sisäilman.

Huono ilmanvaihto - yleisin syy korkea kosteus. Perusteellinen tarkastus passiivinen ilmanvaihto kylpyhuoneen järjestelmän pitäisi tunnistaa perimmäinen syy. Joissakin tapauksissa voi olla riittävää puhdistusta säleikkö sulkemalla venttiili pistorasiaan. On olemassa vaihtoehtoja, ja vakavampia, kuten tukos jossain seinän talon. Tällöin ei voi tehdä ilman asiantuntija-apu. Väliaikaisena tai vaihtoehtoisia ratkaisuja voi sulkea ovi vessaan, ja tuuleta huoneiston läpi avoimia ikkunoita.

Ratkaisu eristysongelmia ongelma voi olla helpompaa asukkaille yksityiskotien jossa on mahdollisuus päästä ulkoseinään kylpyhuoneen, joka rajautuu ulkoisen ympäristön. Lämpeneminen tämän osan ulkopuolelta käyttäen vaahtoamista väliset raot tukkien tai annetun tekninen villa betonin pinnalla auttaa poistamaan suuri määrä kondensaation sisäpinnan ammeseinän, kun ulkoilman lämpötila on hyvin alhainen.

Muun muassa, ei pidä unohtaa, että minimointi lisälähteitä vesihöyryn on tärkeä tekijä estää kondenssiveden muodostumista kodeissa ovat alttiita sille.

Kapillaarinen kosteus on yleensä ongelma ikääntyneiden kodeissa, seisoo alueen korkea maaperän kosteutta. Tässä tapauksessa seinämien talon toimivat sydänlanka, jolloin pohjavesi nousta niiden kautta, läpi kutsutaan kapillaarivirtauskoe.

Yleisenä piirteenä tämä ongelma voidaan pitää tyypillinen pörröinen, valkoinen suola muodostumista seinämän pinta on yleensä ilmeinen sisällä märkä alue, jossa on merkkejä hometta tai mätäneminen, joka on myös usein lähetetään lähellä palkkeihin ja puutuotteita.

Asukkaat vanhan kerrostalon, kuten aina onnea, mutta seinät talonsa suojella helpoin tapa, heikentää fundaent ja leviämistä sen tuoreen betonin, mieluiten pari kerrosta vedenpitäviä materiaaleja.

Vesi pääsee talon läpi viallisen katon, huono salaojitus, vuotava putki-säröillä tiilestä.

Jos ongelma näyttää tulevan ylhäältä, hyvä idea olisi ensin varmistettava, että se ei ole pelkästään lauhde, joka usein tapahtuu, kun ylemmän kerroksen katon muurattiin vedeneristys noudattamatta sääntöjä. Jos ei se mitään, sinun täytyy löytää hyvä roofer. Vuodot on LVI dramaattisesti ja nopeasti ratkaista ongelmia kosteuden.

Määritelmä pääsyistä kosteutta on välttämätöntä, ennen kuin niitä yritetään käsitellä maasiirat pidetään, kuten manipulointi, jolla pyritään tuhoaminen nämä elävät olennot, ovat turhia, jos kosteuspitoisuus tilojen kasvaa.

Jos indeksointi täitä wc - ennen kaikkea hygieniaa

Yhteensä sanitaation ja hygienian paitsi taistelussa kasvitauteja ja tuholaisia ​​vastaan. Tällaisia ​​olentoja kuin täit näyttävät missä kostea ja likainen. Torjua näiden ei-toivottujen vieraiden kylpyhuoneessa, wc ja keittiö melko turhaa ja maksaa paljon aikaa vievää, jos ei noudateta puhtaus näillä alueilla.

Kylpyhuone ja wc on lähes aina tärkein ongelmista - likainen WC tai rasvainen kulmien huoneen voi tulla kotiin paitsi maasiirat, mutta myös valtava runsaasti bakteereja. Säännöllinen puhdistus ja desinfiointi wc, kylpyhuoneissa, keraamiset laatat ja muut pinnat, pääsääntöisesti riittää estämään syntyminen erilaisia ​​elävien olentojen. Tässä tapauksessa, älä unohda vaihtaa pyyhkeet, koska niiden korkea kosteus voi olla erittäin suosittuja maasiirat.

Keittiö on tietenkin syytä kiinnittää erityistä huomiota. Vaikka useimmat ihmiset uskovat, että istuin wc epähygieeniset oletuksena normaali pyyhkeen voi olla enemmän bakteereita. Kaikki pinnat, joita käytetään elintarvikkeiden valmistuksessa - leikkuulaudat, työtasot, astiat, liedet, uunit, ja niin edelleen tulee pitää puhtaana ja hyvin desinfioitava. Ne on puhdistettava ja kuivattava jokaisen käyttökerran jälkeen. Vuodot tulee puhdistaa mahdollisimman pian.

Vaikka lattiat asuintiloissa puhdistetaan säännöllisesti, monet eivät anna asianmukaista huomiota tähän prosessiin, joten se tavan vuoksi eikä perusteellisesti. Lisäksi lattia, sinun täytyy kiinnittää huomiota pesu- ja hankausta ovenkahvat, hanat, valokatkaisijat ja muut pinnat, joihin ihmiset koskettaa päivittäin.

Aukot lattian voi tarjota hyvät edellytykset olemassaolon ja ilmainen ruoka maasiirat. Siksi, jos tätä ei ole tehty - se on parempi kattaa lehtipuun materiaalit keittiö, eivät absorboi kosteutta ja on helppo puhdistaa.

Vaikka lemmikit voivat olla potentiaalinen lian asuinalueella monet todennäköisimmin ongelmat voidaan välttää aikana vastuullinen asenne lemmikkieläimille. Tavanomaisia ​​varotoimia - ajankohtainen madotus ja rokotukset pitkälti estää kolonisaatiota esineitä asuntoja että maasiirat käyttö syötteen.

Tietenkin eläimen wc-ajan oikea puhdistus, kulhoon ja kuoppaan liittyvä tila pysäyttää leviämisen paitsi eläinten ja paljon vaarallisemmaksi elävien organismien ihmisten terveydelle.

Tämän artikkelin lopussa on syytä huomata, että toimien algoritmi on kaikkein eniten, jos sinulla on tyhmästi vessassa, kylpyhuoneessa, keittiössä tai muualla talossa:

 • Korkean kosteuden syiden löytäminen ja poistaminen.
 • Saniteettitilojen ja hygieenisen puhtauden tarjoaminen asuintiloissa.
 • Suoralla valvonnalla munia, jos kahden ensimmäisen pisteen jälkeen tämä on edelleen merkityksellinen.

Sivumateriaalien kopiointi on sallittua vain, jos sivustoon liittyy aktiivinen linkki.

Kosteus kylpyhuoneessa: kuinka taistella ja estää hyönteisten uudelleen syntymistä

Kosteus wc: ssä tai kylpyhuoneessa - melko yleinen ilmiö, joka pilaa vedenottoa. Ei, hyönteinen itsessään on täysin turvallinen ihmisille, mutta sen villi ulkonäkö pilaa mielialan ja asettaa kovaäänisen tunnelman. Jälkimmäinen hieman rauhoittuu kuukausien taistelun jälkeen ei-toivotulla naapurustolla ja kaikella, koska nämä olennot ovat hyvin arvokkaita vastustajia, jotka kykenevät selviytymään ja sopeutumaan. On selvää, että ilman erityistä tietämystä siitä, miten käsitellä kylpyhuoneen kylpyhuoneessa, voitto ei selvästikään ole sinun.

Kuten sanotaan, sinun on tiedettävä vihollisesi henkilökohtaisesti. Aloitetaan siis kuvauksesta näistä väärennöksistä. Kylpyhuoneessa oleva mochrica ilmestyy ihmisen silmissä ruskean, valkoisen tai harmahtavan muodon muodossa, jossa on pitkänomainen ja soikea runko, kasa jalat ja antennit.

Tiedot: Nämä hyönteiset kuuluvat äyriäisten perheeseen, kuten kuvasta näet, ja osoittavat hämmästyttävää elinvoimaa. Päivällä ne ovat melkein epärealistisia tavata, koska he vihaavat auringonvaloa, kuitenkin keinotekoisesti. Mutta yöllä, hyvin, tai kun se on pimeää, pienet pyyhkeet kylpyhuoneessa alkavat päästä eroon salaisista turvakoteistaan ​​ja etsiä ruokaa.

Mitä tämä olento syö? Sen "herkullinen" on kylpyhuoneen kulmiin kerääntynyt lika, vanha paperi, saippua ja niin edelleen. Jos roskakoriä ei oteta talosta muutaman päivän ajan, hyönteiset voivat etsiä ylimääräistä ruokaa keittiössä, suurimman osan ajasta, mieluummin viettää ihastuttavassa pimeässä kosteudessa.

Joten, jos kylpyhuoneessa:

 • virtaus sekoittimet, putket, telakointiasemat pesuallas, kompakti tai kylpyhuone;
 • Ei kulje kosteutta lattiaan tai putkiin, joka toimii kasvualustana mikro-organismeille ja likaa;
 • jatkuva kosteus;
 • ikuisesti kuivatut vaatteet,

sitten mahdollisuudet löytää äyriäiset kun siellä kasvaa kymmeniä tuhansia kertoja.

Jos kylpyhuoneessa on paskiaisia, on täyden mittakaavan sota omia kylpyhuoneita varten. Ja hän alkaa tapana tuoda huoneen ilmastointia aina heti, kun hygieniamenettelyt ovat valmiit. Ja kuivaa pehmeällä liinalla pitäisi jäljellä olevan veden poistamiseksi ja saippualla peileillä, hyllyt, lavuaarit, lattiat ja seinät, jättämättä jälkeäkään kosteutta. Lämmitetyn pyyhekiskon tai sisäänrakennetun hihan läsnäolo kylpyhuoneessa tekee tehtävästä hieman helpompaa, koska se auttaa kuivaamaan ilmaa.

Ennen kuin poistat lokaa kylpyhuoneesta kokonaan ja peruuttamattomasti, sinun on tehtävä täydellinen vedenpitävä huone. Tämän satengipsomalle kaikki paljastuneet halkeamat, halkeamat, aukot ja muut pintavirheet, joiden kautta hyönteiset voivat siirtyä tai jotka pystyvät piilottamaan, liitetään. Kuten useimmat "epämiellyttävät naapurit", nämä olennot eivät siedä mitään valoa hengessä, niin kierrä hehkulamppu on voimakas ja usein jätä se päälle.

Insect-mokritsa kylpyhuoneessa hengittää kivet ja tarvitsee näin ollen suurta kosteutta. Vesivarantoa ei tarvitse tehdä, mutta on suositeltavaa käyttää laadulliseen ja ongelmatonta ilmanvaihtoa. Lisäksi on välttämätöntä muuttaa valurautaviestintää muoviin, joissa lauhde ei kerääntyy. Olisi tarpeetonta korjata kaikki vuodot ja käsitellä kaikkea klooriliuoksella. Muista, että tällainen keilojen keino kylpyhuoneessa on erittäin vaarallista suhteessa lapsiin ja lemmikkeihin. Sekä heistä että muillakin on parasta päästä isoäitiä muutaman päivän ajan, kunnes kloorin höyryt haihtuvat ja tuholaiset eivät häviä.

Tärkeää! Ottakaa huomioon se, että kätesi kylpyhuoneessa voi piiloutua pohjalevyjen ja mattojen alla. Yritä nostaa kaikkea, harkita uudelleen ja käsitellä samaa valkaisuainetta. On syytä huomata, että todennäköisesti desinfiointi on suoritettava sekä keittiössä että käytävissä, sillä hyönteinen pakenee varmasti ja yrittää odottaa vaivaa syrjäisessä paikassa.

Kotitekoisia kemiallisia aineita

Poltettu kalkki - on edullisin ja budjetti vaihtoehto, miten päästä eroon maasiirat kylpyhuoneessa. Tätä varten, keskellä kylpyhuoneen laittaa ämpäri tai kulho kalkin jauhe, säiliö täytetään vedellä ylös, ja sitten oven tiukasti kiinni, ja huone ei voida käyttää kolme päivää.

Kotitekoisen ihmeen korjaamiseksi keitolle kylpyhuoneessa voit kokeilla sekoitus tupakkapölyn, kalsinoidun soodan ja jauheen kuumaa pippuria. Kaikkien komponenttien on kolme grammaa, ja ne kaadetaan litraan vettä. Tuloksena oleva neste on käsiteltävä (suihkutetaan) kaikkiin kylpyhuoneen pintoihin. Hoidon jälkeen huone ei saa olla käytössä vähintään 8 tuntia, ja sitten kaikki on huuhdeltava huolellisesti kloorivedellä.

Jos kylpyhuoneessa on täitä, kokeile seuraavaa:

 • Järjestä koivun nurkista koivusta. Hyönteiset ainutlaatuisesti iloitsevat uuteen herkkuun ja ripustavat sitä klustereilla. Aamulla ennen auringonnousua luudat täytyy joko polttaa tai yksinkertaisesti ravistella parvekkeelta. Niinpä on mahdollista vähentää merkittävästi tuholaisväestöä;
 • Kosteus kylpyhuoneessa ja WC: ssä pelkää kvassia! Valmistele se kaada 100 grammaa kuivaa kvassia 0,5 litran kuuman veden kanssa. Koostumus on taas suihkutettu äyriäisten kerääntymispisteisiin;
 • Kylpyhuoneessa olevat harmaat ja valkoiset täit eivät kunnioita keitetyt kivi-suolaa. Sen pitäisi olla hajallaan huoneen kulmissa.

Jos altaat kourutetaan, eikä kvassia eikä sammutettua kalkkia ole hirveä heille, voit aloittaa testaten kaikki myymälävalmisteiden positiiviset ominaisuudet. Ja he, on syytä huomata, on paljon: Ghet, dichlophos, Tetriex, Mole ja paljon muuta. Ne käsittelevät yleensä lattiaa ja tilaa seinän ja jalkojen väliin. On suositeltavaa jättää korjaustoimenpide pinnalle useiden päivien ajan ja puhdistaa huone uudelleen viikon kuluttua.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos tartun uudelleen?

Siinä tapauksessa, kun asukkaat kylpyhuoneessa, ei reagoi kaikkiin yrityksesi, on aika soittaa desinfiointiaineita. Nämä voivat olla kaupungin terveydenhuollon ja epidemiologisen aseman työntekijöitä tai yksityisen järjestön työntekijöitä. Yleensä se on käsissä jälkimmäiset ovat kaikkein tärkein, tehokas ja vaarattomin ihmisille huumeita ja sopeutumista.

Te tiedätte, mitä he syövät kylpyhuoneessa, ja nyt sinun on selvitettävä, että he voivat tehdä sen samanaikaisesti omassa ja naapurin kylpyhuoneessa. Ja tämä tarkoittaa sitä, että meidän on taisteltava tuholaiselta yhteisin ponnistuksin: tarkastavat huovat ja verkot, savupiiput ja muut viestinnät. Desinfiointiaineita on parempi käyttää koko talossa, koska tuholaisten yksi kerrallaan on taisteltava ikuisesti.

Jotta estetään toistuva hyökkäys, poista kaikki hyönteiset kuten kylvyssä: kosteudesta, pimeydestä ja likaisuudesta. Muista, että tuholaiset ovat vieressäsi, kunnes kylpyhuone alkaa noudattaa ihanteellista hygieniaa, kuivumista, valoa ja lämpöä ei tule. Pidä talosi puhtaana, tuuleta usein, anna auringonvaloa ja älä säästä keinovalolle. Kiitos kaikesta tästä, voit suojata kotiasi inhottavan inhottavan olentoja, estää epäedullisen epidemiologisen tilanteen syntymisen ja nauttia päivittäisistä vesihankinnoista.

Kopiointimateriaalit ovat mahdollisia vain indikaattorilinkkien aktiivisen, ei sulkeutuneen lähteen lähelle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

53 − = 43