kostutuslaitteet

Mitkä ovat kostuttimet.

Käyttäjien ja kostutettua ilmaa Keksinnön nämä laitteet - käyttäen erilaisia ​​käytettävissä olevia työkaluja. Ruukut vettä liesi, klassinen keittimen uuni - ne ovat itse asiassa nopeasti kyllästetty kosteutta ilmassa, mutta johtaa seurauksiin erilainen - liian kostea ilma on edullinen ympäristö homeen kasvua, sienet, bakteerit, provosoi jotkut nivelten sairaudet, sekä hyvin huono puukalusteet ja parkettilattiat. Siksi kostutus on oltava selkeästi määritelty puitteet.

Erikoistunut kostuttimet toimivat periaatteella kuuma höyryjä, kostuttaa ilmaa on ehdottoman puhdasta höyryä. Teollisuusyritykset valmistaa laitteita kaikissa tilanteissa. Jotkut laitteet on suunniteltu toimimaan kodeissa, pienet huoneet, kun taas toiset on suunniteltu ilmankostutuksessa teollisessa mittakaavassa tai työskennellä ilmanvaihtojärjestelmiä.

Useimmissa tapauksissa optimaalinen kosteus elektrodi kostuttimet käytetään jotka ovat taloudellisia, mutta samalla korkean suorituskyvyn. On mahdollista valita kosteusvoide veden kovuuden sekä eri alueilla vesi voi vaihdella hyvin vakavasti, se on tärkeä tekijä, kun valitaan oikea malli. Huomaa höyrykostuttimien Carel, Ballu, Danvex, ne ovat vakiintuneet Venäjän markkinoilla.

Kotitalouksien höyrykostuttimien (edustaja yritykset Ballu, Boneco, Electrolux) voi kastella osan 2-3 metriä, ja sopivat huoneistoja, pienten toimistojen, varastoissa. Suuremmille tulos kannattaa käyttää teollisuuden höyrykostuttimien - Shuft, Higromatic, Cyclone, Carel. Nämä yritykset asettaa korkean suorituskyvyn malleja, sekä korkean paineen varustettuihin laitteisiin suuttimet.

Asianmukaisen valinnan pitäisi kääntyä konsulttien erikoisliikkeiden tai verkkokaupasta, nämä neuvottelut ovat ilmaisia ​​ja auttaa määrittämään, millaisia, tyyppi ja kapasiteetti laite tarvitaan teidän tapauksessa.

Humidifiers: mikä se on?

Ei ole yllättävää, paras LVI-laitteiden luodaan Englannissa. Albion voi ylpeillä hyvä sää, ja siksi tarvitsevat korkealaatuista teknologiaa. Yritetään selvittää, miksi tarvitset ilmankostutin . Ilmastollisista mukavuus ovat vaatimukset lämpötilan ja ilman puhtaus, sen kosteus on myös tärkeää. Liika kosteus - suotuisan patogeenisten mikro-organismien mutta riittämätön johtaa heikkenemiseen ihmisen immuunijärjestelmää. Huoneelle korkeat vaatimukset ilmasto- siinikomponentti luotettava, tehokas ja tarkka tekniikka.

Nykyaikaiset höyrystimien käytetään laajalti:

• museoissa, kirjastoissa täytyy ylläpitää ennalta määrätty kosteus;

• elintarviketeollisuus: höyrykostuttimien tarvitaan kammioissa juustonkypsytysritilät varastoissa sikarit, viinikellari, akut tupakkaa;

• Tietoliikenne;

• kasvihuoneet ja hautomoiden;

• sairaaloissa ja tutkimuslaboratorioissa.

uusi nykyaikainen ilmankostutin Malojaroslavets . Brittiläinen Vapac, (osa Eatonin-Williams Ryhmä holdingyhtiö) valmistaa kostuttimet 1970-luvulta lähtien. -tarkkuustekniikka yrityksen on varustettu tulostus monimutkainen Westferryn asema, joka on suurin Euroopassa, ja kokoonpano kauppoja Jaguar tehdas Coventry. mikroilmaston asiantuntijat hyvin ymmärtävät, hyötyjä humidifiers Vapac. Noin 60% höyrystimien, yhtiö vie neljässäkymmenessä maassa ympäri maailmaa.

Kostuttimessa Vapac (UK) tehty useita erilaisia:

• 7 mallia elektrodia LE ja LE (P), suorituskyky on alueella 5-90 kg / h. Kasvit ovat säätöjärjestelmä muuttamalla Pulssi Energiahuolto elektrodeja. Suoritusmuodot kostutuslaitteet tarjota kokoonpano yksivaiheinen, kaksi- tai kolmivaiheinen virtalähde, jännitealue 200-440 V. parametrit Sovitus kosteus LE (P) pidetään ± 5%. Haihduttamalla sylinterit elektrodi kostuttimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kiitos ennakoivan kunnossapidon menettely on minimaalinen. Tehokkaan toiminnan tämäntyyppisen ilmankostuttimien riippuu veden laadusta. Kuten tärkeät parametrit: paine, jäykkyys, sähkönjohtavuus, piipitoisuus.

Kostuttimet • LR järjestelmä ja LR (P), suorituskyky on alueella 5-60 kg / h, sen sijaan, että elektrodit - kuumennuselementit, eli upotettavat teplonagrevatelnye elementtejä. kosteus parametrit myös pysyttävä alueella ± 5%, kun käytetään kaupungin vettä. Demineralisoitua vettä vähentää virheen 3%. Kokoontaitettava haihduttamalla sylinterit ruostumatonta terästä, vaativat säännöllistä puhdistusta, joka ratkaisee ongelman löytää tarvikkeita.

• Korkeammilla vaatimukset ovat kohtuuttomia, vaikka hetkelliset vaihtelut kosteutta, kun vain 2%: n vaihtelu on sallittu, on välttämätöntä ilmankostutin Microvap LMD CPU Varivap. Tämä malli voi säätää suorituskykyä höyrystimen sylinterin, jonka avulla on mahdollista jatkuvasti syöttää höyryä huoneeseen. Suorituskyky humidifiers LMD - 5 - 45 kg / h. Ne on varustettu erityinen ohjelmisto ja Vapac Käyttöjärjestelmä Management System.

Kaikki kostuttimet Vapac voidaan räätälöidä ja off-line, ja toimii osana Keski-ilmastointi järjestelmän. Komponentit valitaan kulloinkin vastaavasti tarvittavat asetukset. Esimerkiksi, tehokkuuden lisäämiseksi ja höyryä voidaan levittää asettamalla lähtö höyry puhallinkonvektoreilla erityinen RDU.

Ohjaus ilmankostuttimen kahdella tavalla:

• kosteusanturi asennetaan ilmakanavien tai sisätiloissa;

• ulkoinen valvontajärjestelmä.

Mukaan Vapac yksikkö valvontajärjestelmä voidaan kytkeä lähiverkkoon VapaNet avoin tiedonsiirtoprotokolla. Tällainen järjestelmä voi yhdistää jopa kymmenen kostuttimet, voidaan yhdistää minkä tahansa ohjain, joka tukee LonWorksin protokollaa. Niiden parametrien ilmankostutin näytöllä, joten voit hallita toimintaa monimutkaisia ​​laitteita. Kuten sataman ajotieturin, ohjaimet British kostuttimet tietoa käyttöehdot ja tekniset tiedot.

Jokainen, joka omistaa kalliita tavaroita, onko auto, talo tai älykkään ilmastointilaitteiden, tiedämme, kuinka tärkeää on, onko maassamme, virallinen jälleenmyyjä tietyn merkkistä. Ilmastolliset asennus Vapac toimitetaan Moskovassa Venäjän VENTRADE, virallinen jälleenmyyjä tuotemerkin.

Myynti ilmankostuttimet Moskovassa harjoittavat työntekijät on koulutettu Britanniassa ja ottaa Vapac kelpoisuuden. Virallinen jälleenmyyjä varmistaa toimituksen loppuun ja täyden valikoiman huoltopalvelua kaikille ilmankostuttimien yritykselle. Pätevän huoltohenkilökunnan VENTRADE pitkän käyttöiän varmistamiseksi jopa monimutkaista mekanismia.

Ilmankostuttimet Vapac kuten korkean tarkkuuden laitteita tarvitaan huolellista presales sertifioinnin. Tässä tapauksessa ei ole merkityksetön yksityiskohtia. Tärkeitä, ja virtalähteen tyyppi, ja keskimääräinen lämpötila huoneessa. Virallinen jälleenmyyjä suorittaa tarkastuksen ilmankostutin Moskovassa - toiminta kaikista ponnisteluista maksaa pois. Palvelimet kantavat mitään taakkaa, hedelmät ovat aina tuoreita, ja ihmiset - terveitä.

konsultoida myynti humidifiers voit meidän puhelimissa. YHTEYSTIEDOT

Myynnissä, toimitusketjun ja puhdistus multicomplex Ballu Air Master.

Myynti, Semi-hoitoaineet Ballu

Edustamme teitä LUETTELO lämmitys- ja vesihuollon

teollisuus- höyrykostuttimien

Teollinen ilmankostutin - laite, jota käytetään lisätä vesihöyryä raitista ilmaa tuotavan kadulta tai suoraan sisätilaan ilmaa, jolloin sen kosteuspitoisuus kasvaa. Peruselementit teollisuuden höyrykostuttimen ovat lämmitys elektrodeja, lisäelementtejä on kuvattu alla. Tämä kanava ilmankostutin yhteensopiva kaikkien tuloilmalaitteiden ja Keski-ilmastointi ilmanvaihto, sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​valmistajia, ja on paras hinta. Yrityksemme on erikoistunut toimittamaan korkealaatuisia teollisen kostutuslaitteet kanavan Gianteam (Kanada). Elektrodi höyrykostuttimien ovat saatavilla kauttakulku varaston. Tarjoamme jälleenmyyjä alennuksia, paras toimitusaika ja toimittaa.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Alennettu kustannuksia joidenkin ilmanvaihtolaitteet, uuden hinnaston varten kustannusarviot voit tilata myyntipäälliköille.

Tavallinen venäläinen toimittajat, jälleenmyyjät ja jakelijat LVI aktiivisesti välittää oston ja toimituksen tuotettujen tavaroiden Venäjällä ja ruplan hinnaston valmistajalta.

Nyt selvittää, kuinka paljon kiinnostusta ostaa, voit lähettää tilauksen suoraan päällä ja nopeasti saada nykyiset hinnat postia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

34 − 32 =