kulta patina

kulta patina

Kulta patina. Patinas.

Gold patina - tämä sisustusmaali, joilla on erityinen, aivan kirkas väri, epämääräisesti samanlainen keltainen kulta. Kuten kaikki Sisämaaleissa kulta patina myyntiin maali tallentaa. Kulta patina on paksu liuos, helposti kasvatetaan liuottimia numero 746 ja 747. kulta patina voidaan laimentaa ja bensiini tai lakkabensiinillä. Kulta patina käytetään yleensä pieniä määriä, ja tuotteita ei maalattu kulta patina kokonaan, vaan ainoastaan ​​koristeltu päälle muita värejä, pieniä aivohalvauksia, raidat ja pisteitä, jotta päällystettävä pinta tuoteominaisuutta vaikutus antiikin. On kaksi tapaa yhdistelmä kultainen patina muiden musteet. Ensimmäinen menetelmä sisältää pieniä aivohalvauksia kultainen patina tummaa maalilla. Esimerkiksi musta tai tummanruskea (suklaa) maalilla. Tällä menetelmällä kappale itsessään, joka on tehty patinan hakemuksen pysyy pimeänä, mutta saa paikoin erottuva kultaista valoa. Suorittaa erityisen hyvin patina pinnoittamalla karhennettu pinta. Sitten tubercles topit ovat kultaisia, vaikutusten alaisena kultaa patina, ja väli kuoppien jää syvän tumma väri. Tämä menetelmä korostaa helpotus pinnan ja sen rakenne. Hän antoi tuotteelle muodossa jalometallia antiikki asioita, pimennetyssä ajan, mutta nuhjuinen koskemasta kättä vuosien varrella. Toisessa menetelmässä soveltamisen kultainen patina, patina hakemus on tehty kirkas maali. Paras kirkkaan valkoista maalia. Vaikutus muinaisjäännösten saatu kyseenalainen, mutta koko asia saa hieman omituisia ylellisyystavaroita. Kulta patina samalla valkoista maalia käytetään pieniä määriä, yrittäen korostaa reunaan, reunoja tai teräviä puolella pintarakenne esineen koristeltu.

Levitystekniikasta patina. Kulta patina voidaan soveltaa kaksi täysin eri tavalla. Ensimmäisessä tapauksessa, sinun ei liukene kultaa patina minkäänlaisia ​​liuottimia, ja käyttää tiheä yhdistelmä suoraan voi. Tarvitsee vain notkahdus harjalla kultainen patina kirjaimellisesti millimetrin. Mitä te harjan jäi pieni pala kultaa patina. Lisäksi koneiden soveltamisen patina tahraa kulta patina lähes kuiva harja valitulle pinnalle. Tällöin saat seurauksena soveltamalla patinan ominaisuus bändejä, vähän kuin naarmuuntumista. Kun tehdään patinas koko aiheesta kokonaisuutena, se näkyy kyyneleet naarmuuntunut, kulunut pitkä vuoden käytön jälkeen kunkin tyhjästä, näyttäisi siltä, ​​että yksinkertaisemmalla maalilla vaanii kultaa. Tästä vaikutuksen ja käytetyn kullan patina. Työskentelystä kuivalla harjalla ja on patina pinnoite tekniikka. Heti kun yrität laittaa patina hieman paksumpi, näet heti koristeellinen vaikutus häviää. Tuotteen lakkaa olemasta kauniita, ja se alkaa tuntua huono värillinen ja täplikäs. Tällöin tuote voi olla täysin maalataan ja uudelleen tekemällä patinas ottaen huomioon aikaisemmista virheistä. Jotta saa sortua tällaiseen tilanteeseen ja hallita tekniikka soveltaa patina, on parempi harjoitella hieman jotain ole vastuussa, millään pieni esine. Jos et pidä työtä haettaessa patina kuivalla harjalla, voit laimentaa kullan patina liuotin. Ja yrittää soveltaa patinointiin riittävän laimennettu tilaan Kastele sivellin sitä. Saat noin samanlainen koristelua, kuin ensimmäisessä tapauksessa. Mutta tätä tekniikkaa soveltaen patina, kulta patina menettää glitter ja käännä tylsä ​​"crack", ja visuaalinen rakenne samanlainen kuin haalistuneet tahroja. Mikä tekniikka soveltamalla patina paremmin, jokainen päättää itselleen mukaan hänen esteettisiä ideoita. Harvinaisissa tapauksissa, patinas suorittaa tasaisesti, ilman aukkoja ja puutteita, kuten tavalliset maali. Seurauksena levitystekniikat patinan saat zholtovato kultainen pinta kirkkaan kiilto.

patina

patina siitä yksinkertaisesta maallikolle melko eksoottinen tuote. sovitettu koostumukset ovat yleensä myydään kotikäyttöön supermarketeissa ja rakenne on hyvin erilainen kuin patina, jota käytetään tuotantoympäristössä.

Miksi haluat tämän maali materiaalia? Patina on annettava koristeellinen vaikutus, niin kutsuttu vaikutus antiikin. Sovellettaessa patina syntyy pimeydessä kulmien julkisivujen, joissakin tapauksissa, erottaa tekstuuri puuta.

On olemassa kahdenlaisia ​​patina, sekä kaksi tahroja:

 • patina liuottimia
 • patina veden

Tehdasolosuhteissa patina levitetään sumutin. Patina alun perin levitetään ohut kerros laajalle pinnalle, ja ylimäärä poistetaan.

Että patina helposti poistaa sen jälkeen kun materiaali alunperin on alentunut pito. On mielenkiintoista sana tarttuvuus tarkoittaa tarttumista asian loppuun pintaa, johon sitä sovelletaan.

Tummentamiseen kulmat patina joskus paikallisesti levitetään maaliruiskulla suuresti kaventunut taskulamppu.

Voit yrittää soveltaa patina ja harjalla, mutta se osoittautuu kova ja ei ammattimainen.

Kaikki oikealta tulleen patina ja kuin poistaa sen. Poistamalla ylimäärä patina yleensä tuottaa Scotch-Brite, tai teräsvillaa. Se on eräänlainen vähän kuluttavien materiaalien että poistaa patina, mutta eivät naarmuta pintaa julkisivun.

Muuten, jos laittaa paksun patina tai pitkään kuivua ennen lakan patina, eli todennäköisyys huono kiinnittyminen lakan päälle patina. Lakkaa on välttämättä sovellettava patinan se on asennettu pinnalle julkisivun.

Ei unohtaneet kiinnittyminen? Heikko tarttuvuus tarkoittaa, että ajan mittaan tulee kuorinta lakka patina. Tulos ei ole koriste, vaan disfiguring.

Viimeistely patina - tapa dekape

On erittäin huokoinen puu patina usein yksin huokosiin. Tätä menetelmää kutsutaan dekape pinta, joka on "poistaminen pää" kirjaimellisesti venäjännös.

Paremman valinnan, koska puu on käsitelty teräsharjoja kuituja pitkin, tämä tekniikka on nimeltään harjattu. No harjattu puun huokoset alussa, pehmeät kerrokset, kuten tammi, saarni ja monia eksoottisia lajeja.

Harjaus mänty leveät nauhat poistetaan aikaisin kerroksiin vuosirenkaat. Harjattu tehoton Näiden lajien: pyökki, vaahtera, päärynä-, kirsikka, teak, oliivipuu.

varten laimennus patina soveltaa erityisiä nopea liuottimia laimennusaineita, asetoni, etanoli tai isopropyylialkoholi (kun sitä käytetään, on oltava varma niiden puhtaus alkoholia tai asetonia liuottimena.

Levitä patina on "märkää - märälle" ei voi, koska silloin on vaikea puhdistaa pois. On myös toivottavaa levittää patina riittävän kuiva taskulamppu ase yhdellä ajolla.

Saatavana useita värejä patina liuottimia: pääväriä, väri, puu, kulta. Niitä voidaan sekoittaa, samoin kuin lisäämällä muutama tahroja.

Patina liuottimia ei pitäisi soveltaa vesipitoisessa pinnoitteita.

Patina metallivärit (kulta, hopea) ennen käyttöä täytyy suodattaa.

Patina veden Se eroaa patina liuottimet suuri kiinteiden aineiden, parannettu vaaleus, opasiteetti (toisin sanoen, opasiteetti).

Graafisen korostetaan kuvioita enemmän elävä vaikutus saadaan vesi- patina. Kuivumisaika 30-40 minuuttia vodorazbavimaja patina.

Useita värejä Patin veden, neutraali versio voidaan sävyttää sama pigmenttitahnojen kuin vettä emali.

LiveInternetLiveInternet

 • Käsityöt (797)
 • Muita hyödyllisiä (303)
 • Ideat (115)
 • Maalaus, Piirustus (88)
 • kukkia eri tavoin (82)
 • Kirjonta (78)
 • jäljitelmä pitsi (77)
 • Decoupage (72)
 • Muutokset (72)
 • reunus (69)
 • Pahvi (62)
 • Paperimassamainen (23)
 • Craquelure, vanheneminen (22)
 • jätteen (22)
 • Lamput (22)
 • Näytekuva (20)
 • Jalkineet (18)
 • Itse tehty materiaaleista (17)
 • Tällä hetkellä (9)
 • Korut, ukrashalki (6)
 • macrame (6)
 • Etninen (1)
 • Mosaiikki (1)
 • DESIGN (522)
 • Ideoita (173)
 • Boho (160)
 • vuosikerta (107)
 • Koristeita loma (58)
 • Tyylikkään kulunutta (56)
 • KNITTING (400)
 • Koukku (221)
 • Neulat (104)
 • Ukrashalki (53)
 • + Knitting kangas (22)
 • Vauva (5)
 • Vati reuna (4)
 • INTERESNO_POZNAVATELNO (317)
 • Lukea, katsoa (126)
 • Rus (61)
 • Oberegi poseeraa (48)
 • Slavic festivaalit, tulli (24)
 • Pelit jumalat (16)
 • Kirjain, Rune (13)
 • Jooga (12)
 • Kielten opiskelu (9)
 • Spinning (8)
 • Kuvat (8)
 • Vaatteet (5)
 • Puheemme (4)
 • Cartoon (2)
 • Nukke (1)
 • WORKSHOP (312)
 • OMPELUN (270)
 • Ideoita (252)
 • Nuket aaltoviiva (5)
 • Nukkevauvansa (3)
 • Kudonta ja WEAVING (188)
 • kudonta (79)
 • kudonta sanomalehtien (46)
 • Kudonta matot, vyöt. (36)
 • Koreja (13)
 • Helmet (8)
 • Matot (8)
 • Johdot, punos (8)
 • Mandala (5)
 • Garden (152)
 • Travushka annostus (59)
 • Ideat (45)
 • Puutarha ja sisäilman ruohoa ja kukkia (5)
 • säiliöt (4)
 • Tietokoneet, Internetin (147)
 • ja päiväkirjaa (80)
 • Sivustot (28)
 • Ohjelma (10)
 • Ohjeita (10)
 • Lelut (2)
 • TIPS (120)
 • Reseptit - ei vain ruoka (76)
 • Vihjeitä (18)
 • Hansikaslokerossa (95)
 • Photoshop (70)
 • "Pribluda" (12)
 • Valokuva (11)
 • Valokuvien kirjat (7)
 • Heal itse (68)
 • Kirjoja, lehtiä, videoita (48)
 • VIITTEET (37)
 • Seliger (5)

-Etsi Blogit

-säännölliset lukijat

-lähetyksiä

Kultaus ja patina

Jos rakastat vuotiaiden vaikutus, ylellisyyttä ja kipinä kultaa sisustus - go, tämä julkaisu on sinulle) Alla kolme mestarikursseja koristelu kattoon pistorasiaan vaahtoa: käyttäen kultaus Potala, akryyli kulta maali ja patina vaikutus

Ennen kuin aloitat tutustua ajatuksia koristelu ja kultaus Potalan kattolevy sisustukseen, haluan tehdä pienen, mutta erittäin miellyttävä harhauduttua koskien loma, joka ei ole kaukana) Jos et ole vielä päättäneet valintaa maan levätä ja matkustaa, kehotan tarkastellaan sivuston sivuilla - portaalin lapsille ja perheille Kidpassage. Täältä löydät paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa kylpylät ja lasten leirejä. Yksi artikkeleista kertoo viihdettä Turkissa, saat selville, mitä nähtävyyksiä Antalya (Turkki) ovat erittäin suosittuja turistien keskuudessa. Tämä sivusto auttaa sinua valitsemaan maan ja paikka rentoutua lastesi, katsomaan)

Aloitetaan taiteen koristeluun, jonka avulla voit muuttaa minkä tahansa esinettä kullaksi. Tämä tekniikka, jota kutsutaan kultaus lehtiä, antaa meille mahdollisuuden luoda muistuta mitään metallin pintaan liimaamalla ohuin metallilevykalvon simuloida jalometalleja. Sisätilojen kultaus käytetään keinona korostaa eri koruelementeille huonekalut, kehykset, osat friisi, maljakoita, kynttilänjalkoja ja muita kohteita.

Lehtikullalla simuloida eri sävyjä Pot tehty pronssista seokset, hopea - alumiinista. Potal edustettuina arkkia, arkki tähteet, sekä hakkeen metallikalvoja. Melko äskettäin, uudenlainen materiaalia - niin sanottu monivärinen potal. Nämä uudet materiaalit suuresti laajentaa mahdollisuuksia koristeluun erilaisten esineiden ja pintojen kanssa täyteläisyys osoittaa jalometalli ja sen ominainen kiilto, kulkee lämpimän ja kylmän sävy kulta, hopea kuun värisävy.

Ruusuke katto valmistettu vaahto koristeltu täyden laudaksi kipsin elementtien kultaukseen.

Katto pistorasiaan 1. Polystyreeni;

2. akryylipohjamaali yritys Maimeri Gesso №617;

3. Potalan valo kultaa väri yhtiö Maimeri;

4. Liima vesipitoinen akryyli Mordan;

6. harja pehmeä synteettisiä;

7. Pieni pala pehmytkudoksen.

Ensin täytyy valmistautua pintaan. Jotta samankaltaisuus ulostulomuhvin vaahdon kattaa koko pinnan kipsin pistorasiaan akryylipohjamaali. Työssäni käytän akryylipohjamaali yritys Maimeri Gesso №617.

Massoja levitettiin kahtena kerroksena välein 30 minuuttia kerrosten välillä, joka takaa täydellisen kuivumisen. Myös tämä menettely on tarpeen valmistaa pinnan istukka liimaamalla fragmenttien hiki.

Kuivauksen jälkeen maaperän pehmeällä harjalla on yhdenmukaisesti sovellettavat liima. Tehdä tämän erittäin hyvin vesipitoinen akryyli Mordan yritys Maimeri №762.

Liima levitetään vain ne osat pistorasian, joka on koristeltu.

Jälkeen vähintään 20 minuuttia kokoinen pinta potal levitetään hyvin pehmeä käsi. Kevyesti koskettaa levyn, jotta voidaan kattaa kaikki urat. On tarpeen peittää koko pinnan olla kultaus. Älä huolestu, jos Potalin arkit pyrkivät repiä, on tyypillistä tämän hakemuksen tekniikkaa. Levyt Potalin parempi varovasti siirtää pinnalle laajan pehmeällä harjalla synteettisiä. Meidän on toimittava erittäin huolellisesti ja varovasti, kuten jo perimä kultaa voit ei siirtää eikä poistaa ilman muodonmuutosta. Jos olet työskennellyt levymateriaalia, on tarpeen asettaa, yrittää kattaa niin paljon kuin mahdollista pintaa.

Pieniä osia kultaa, pääsääntöisesti jääneet suurina osina lehtiä. voit mennä pehmeällä puuvillakankaalla suljettuun pintaan Potala, ei paljon painamalla.

Siten, potal sijaitsevat tiiviisti substraattiin. Ylimääräinen kulta voidaan poistaa helposti peittämätön liimapinta parin harjan liikkeen.

Jää Potalin voidaan käyttää uudelleen.

Muninnasta Potalin työsi ei pimentynyt pinnallaan, soveltaa suojakerros lakka. Suojella kultaus suosittele pulituuri №763 yritys Maimeri.

Kuivauksen jälkeen lakka, on tarpeen kiillottaa pinnan kullattu puhtaalla liinalla.

Coring ulostulon läpimitta, joka tarvitaan kattokruunut pohja. Levitä takana pistorasiat liimaa, anna niiden kuivua ohjeiden mukaan ja huolellisesti asettaa pistorasiaan kattoon. Katto kanta on valmis vetovoimaa ja yllättää sen loisto ja loisto vieraasi.

1. Levyt lehtikullalla - Potalin on erittäin hieno rakenne, ne ovat lähes painoton. Siksi sinun täytyy työskennellä heidän kanssaan hyvin tiiviisti ja huolellisesti, koska jopa huolimaton hengitys voi kuljettaa arkin hikeä kämmenelle.

2. Levy Potalin ei tule käyttää käsiään, koska ne kiinni sormet, jäljellä iholla. Tätä varten se on parempi käyttää pehmeää harjaa.

3. Tyypillisesti koristus on käsissään erityinen joukko harja kultaus, joita he käyttävät työpaikasta toiseen. Tätä harjaa ei käytetä muihin tarkoituksiin. Jäljelle jäävä harja murusia kulta ei häiritse myöhempää työtä.

Tarvitsemme: Katto pistorasiaan kipsistä tai polyuretaania. Craquelure kaksifaasinen järjestelmä aerosoli, akryyli maali, "olympiakultaa", harjalla valmistettu synteettisiä.

Master-luokan Luo patina vaikutus

Käytetyt materiaalit: käytettyjen materiaalien Maimeri italialaisen yrityksen, sarja IDEA PATINA:

Metalliväri-emäs №475 - Bronze

Kemialliset patina №712 (sininen)

Alukkeiden kemiallisia patina №714

Patina maali №710 (bitumi lakka)

Suojalakka- kemiallisten patina №715

Työvälineiden: laakasiveltimellä pehmeästä synteettisestä harjalla synteettisestä pyöreä, sieni, käsipyyhkeet, käsineet.

Tämä vaihe on suositeltavaa maalin pysymiseksi pintaan. Esillä olevassa työssä ei ole tarpeen käyttää erityisiä aluke-aluke voi käyttää myös mitä tahansa aluketta, vesi-pohjainen akryyli maali tai sopiva väri

Maaperä on kuivuneet.

2. Kun pinta on kuivunut, jatka koristelu. Levitetään koko pinnalle tai pistorasia metalliväri pohja.

Olimme kaksoispäällystetystä metallinen maalipinta, koska ensimmäisen kerroksen säädettyä epätasaisesti.

Kun tämä toinen kerros levitettiin vasta täydellisen kuivumisen ensimmäisen, kesti noin 30 minuuttia. Myös, paremman musteen tarttumisen seuraavaan kerrokseen voi olla pyyhi ensimmäinen kerros hiekkapaperia - nulevkoy.

6. viimeinen vaihe koristelu meidän toimipiste vahvistamisesta saada vaikutus suojaavalla lakalla kemiallisten patina №715. On myös mahdollista kiinnittää työtä perinteisellä kirkasta akrylaattilakkaa tai lakan käyttö aerosoleissa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 1